Bratuškova tudi hleva ne bi znala voditi!

Objavil/a Božo žabjek, dne 2014-03-26 ob 20:34:58

 

Kaj šele, da bi karkoli vedela o novih ministricah, kadrih za KPK, davkih, gospodarsvtu  ali finančnih lopovih. Ona ve zgolj, kaj so ji ukazali, da mora v Sloveniji zavoziti in nagrada bo njena. Karkoli že, morda bo ena redkih Slovenk s plačo, ko bo sedla za pletilni stroj? Pa saj se tega sploh ne zaveda, ker kot je rekel nek psihopatski analizator je ubožca sužnja tujcev in naročila kopira kot magistrsko nalogo. Ko pride zvečer domov si nikoli ne zapomni niti ukazov tistega dne. Njen govorniški stroj uspeva le v nedogled ponavljati o lakoti po financah, o neskončnem zadolževanju, o nasilnem globljenju naroda skozi davke. Ne le, da si ničesar ne zapomni, tudi ne dojame, kaj s prenosom teh ukazov dolgoročno mukotrpnega in krvavega počne sonarodnjakom. Pa sploh smo njeni sonarodnjaki? Tudi Obama ni ameriški državljam, še rojstnega lista iz Kenije ne najdejo, le nekaj KGB slik. Se pri nas dogaja enako?

V enem samem mesecu ne more vsaj rahlo šolan Slovenec narediti toliko neumnosti. Ne pozna novega nezakonitega predsednika KPK Štefaneca, pa sedi le stolček od njega na javnih fotografijah nekega PS sestanka! Nepremičninski davek je tako pomemben, da ob nesprejetju Slovenija ne bo imela dovolj denarja za tri mesece letošnjega odplačevanja njenih sovražnih kreditov! V njeni pisarni hitijo, popravljajo, prirejajo in usklajujejo z Ustavnim sodiščem, da jih v petek, po dogovoru, ne bi nič presenetilo. V petek je dan D za tretjo povsem odvisno plačano sodno vejo, da pove svoje ustavno mnenje o nezakonitem Nepremičninskem davku, ki pa bo, stavite, zanje zakonit. Resda bo vlada katastrofalno veliko izgubila z izenačenjem rezidenčnih in nerezidenčnih obdavčitev, skoraj štiri zasebne posle Skazinega moža z državo, ja, skoraj 20 milijonov. Pa če bi ta davek in kredite vsaj za gospodarstvo namenila, ne, važne so bančne riti, važni so prijatelji, ki vedo kam ta denar odnesti. In Čufer že pleše po Evropi za novimi kupčki bankovcev. Da pa doma ne bo panike NLB že ukinja številne poslovalnice, bankomate in še kaj, recimo na novo zaposluje preverjene kadre. Saj, za dodelitev tajkunskih kreditov rabiš le dobro restavracijo ali počitniško vilo.

O Skazi ni vedela ničesar, še kaj je to Glaxo Kline and Smith se ji ne sanja. Res je GKS razkritje odneslo njej neznano Ministrico za zdravje in ne, kot trobijo želja po ukinitvi dopolninega zdravstvenega zavarovanja. Ne Skaza ne Bratuškova pač nista zmogli povedati nadomestka za dopolnilno zavarovanje, namreč samoplačniško! To je bil namen obeh, Skaza pa pač idealna, da to izpelje. Se je našel pameten, na srečo vsaj tokrat, ki je vedel za donosne farmacevtske posle in je to razkril?

Tudi Čufer je zanjo neznanka, vse, kar je od njega izvedela je, da višji DDV ni povzročil nobene škode gospodarstvu. Kateremu že? A ga v Sloveniji še imamo? Cela EU govori, kako je naša dežela predraga za tovarne, molčijo pa, da je raj za tajkunske lopove, politične prijatelje, stečajne strokovnjake in off shore bančne poslovneže. Seveda višji DDV ni udaril gospodarstva, so delavcem zmanjšali za ta del plače in ostalo je na starem. Obrobno je, da imajo ljudje vse manj, da lahko le še simbolično kupujejo in zato tudi DDV postaja nepomemben. Saj veste, 22% DDV na NIČ je še vedno nič in je treba jemati nove in nove kredite. Sem prepričan, da Čufer in Bratuškova izgubljenih 20 milijonov iz »usklajevanj« pri nepremičninskem zakonu podvojita samo s potovanji in telefonskimi pogovori na temo novih kreditov. Sem že lani povedal, da srednješolec na začetku tega obdobja točno ve, kako ne moreš računati na dohodek, če ne vlagaš in ne podpiraš gospodarstva, ga ne nosiš v rokah kot dojenčka. Ne vodilnih, delavcev. Brez njih nimaš ničesar, z Bratuškovo pač še manj. Če bi pogledali na Zemljiško knjigo v EU Parlamentu, imamo na državi zanesljivo že toliko plomb, da jih nihče več ne odstrani. Zemeljski biser je že odpisan, za drobiž. Podjetja gospoda, skladno z lastnimi zakoni, peljejo do stečaja, pokraden je prvi, večji del, nato sledi stečaj in pokraden je še drugi, sicer nekoliko manjši del. Ampak peščica ima polne riti, delavcem pa skozi želodec več nič ne pride do riti. In v stečajih se dogajajo nedojemljive goljufije, kraje, ponarejanja. Kot recimo v Rimskih Toplicah, kjer izvrsten objekt s petimi zvezdicami, ki jim ga je povratno prodal Baričevič za nekajkratno ceno, sploh ni zaveden v lastništvu in torej tudi prodajni ceni ni bil, bo pa luksuzen objekt zdaj v zasebnih rokah še neznanih Slovencev. In taki čarovniški posli, v katere skoraj ves narod verjame, potekajo vsak dan. Seveda ne več dolgo, ker se ne more iziti! Zadnji primer je Telekom, kjer anonimna zaposlena sporoča, da je že vse pripravljeno za znižanje plač s 1. aprilom, kajti vodilni imajo premalo denarja zase, čeprav je dobiček večji kar za 10%.

In cvetka dneva, če ne kar več! Rok Praprotnik je dobil službo v korupcijskem leglu, NLB. Kako zelo ob tem velja – če ne morem proti vam, grem pa, za dober denar k vam! Po Štefancu najlepši možen znak, da bo gospoda KPK, kot je bila zamišljena, ukinila, KPK pa je dokončno izgubil svoj lažni pomen. Če Deutsche bank financira uničenje Indonezijskega pragozda, so njeni stroški v Sloveniji zanemarljivi. Plačati morajo zgolj še zanko, ki jo bo spletla in zavila Slovencem okrog vratu kar Bratuškova osebno.

Ne rabimo Yellowstoneskega vulkana, pred katerim divje živali že bežijo in se bojijo, da bo po nekaj tisoč letih spet izbruhnil. Pokopal bi 95% zemljanov, pokril pol Amerike z 1 m peska! Ne, mi smo rabili le 23 let in nekaj odurno nesposobnih politikov, da so nas pokopali!! 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Rak stari
1
Mar 27, 2014
Absolutno, kako naj rečem v besednjaku AB, stvarno se strinjam. Bratovškova nas je hvalabogu osvobodila Janševe diktature, ki je, kako nerealno, stremela k učinkoviti odpravi krize in k izboljšanju gospodarskega stanja. AB nam je omogočila sproščeno in globoko dihanje v izposojenem zraku, omogočila nam je jutrišnji nesluten in še ne viden gospodarski razvoj, ob nenormalno nizkih obrestnih merah za izposojeni denar ter svetovno vzorni donosnosti izdanih državnih obveznic, seveda ob enovitem soglasju vseh še danes koalicijskih strank. Vse kar je bilo v času državi sovražne vladavine Janševine predlagano in vpeljano, je bilo zanič, a časi so se medtem spremenili in ker smo danes na oblasti mi, od rdečega boga poklicani, bomo uveljavili prav to, proti čemur smo v času naše opozicionalnosti borili, če ne zaradi drugega, da se bo vedelo, kdo bo dejansko je kriv za nastalo situacijo, če nam ne uspe. Ve se, to je bila predhodna legalno sestavljena vlada, čeprav je to hudo krizo zaplodila prav proslula vlada rdeče vladavine KGB pod Pahorjevo javno uradno taktirko.

P.S. - sam sem se že nekaj časa spraševal, kako dolgo bo še trajalo to razkazovanje zunanjosti in bogatinstva na vladni modni pisti med AB in AST.
#7
Stoyan Svet
0
Mar 27, 2014
ameriški finančni strokovnjak, ki je odkril, da imajo slovenski državljani na eksotičnih otočjih več kot 75 milijard € ne more razumeti kako to, da slovenska država posluje s slovenskimi podjetji, ki imajo v izogib davka sedež podjetja prijavljen na teh otočjih. britofškova, kot jo ljubkovalno imenujejo njeni rojaki bi zaradi korupcije v NKBM itak že zdavnaj morala sedeti v zaporu na igu.
#6
Zlatko Hernčič
0
Mar 27, 2014
Slovenija, navček ti poje...
#5
Vlatka Kozlovič
1
Mar 27, 2014

Miha
0
pred 1 minutami
Načrtno nas uničujejo, mi pa samo gledamo. Načrtno nas bodo naredili za popolne siromake in nas prodali za drobiž. Slovenci se bomo kmalu razselili po svetu, ker bo doma nemogoče živeti. To je tudi cilj te politike. Spremeniti demografsko sliko Slovenije

Miha,

če nam bo ratalo se razseliti, bo okej. Se bojim, da bo to kmalu nemogoče.
#4
Miha
1
Mar 27, 2014
Načrtno nas uničujejo, mi pa samo gledamo. Načrtno nas bodo naredili za popolne siromake in nas prodali za drobiž. Slovenci se bomo kmalu razselili po svetu, ker bo doma nemogoče živeti. To je tudi cilj te politike. Spremeniti demografsko sliko Slovenije.
#3
Laščan Zlatorog
2
Mar 27, 2014
Itak, morda pomagam osvetliti sposobnost vodenje Telekoma, ko je bila izguba kar 20 miljonska..

Kriminalisti iščejo provizije na Kosovu | Dnevnik

Predmet včerajšnje preiskave v Telekomu Slovenije so nekaj deset milijonov evrov vredni prevzemi, ki jih je doma in v tu
#2
Vlatka Kozlovič
1
Mar 26, 2014
Itak, da bo pesek pokopal Zemljo. Leta 2074.

In zdaj je prav vseeno, kaj se dogaja, saj vse vodi k propadu.

Bi bilo pa smiselno, da če že propadamo, propademo veličastno.

P.S.

Z zgoraj napisanim, se večinoma strinjam!
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2014-03-26 20:34:58 (Mar 26, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19
Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.10.19
Pahor navdušen nad NWO
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.10.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj