Bozan Zabjek

Če je vam vseeno kaj se dogaja z našo domovino - meni ni!

Prijatelji (13)
Vladislav Stres
Andres Zoran Ivanovic
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Moj Vrt
Rastko Plohl
Čebelarstvo Kokl
Dejan Von Štiglinovsky
Branko Gaber
Spremljevalci (56)
Boza Herek
Majin Maraž
Gorazd Pretnar
Laščan Zlatorog
Stoyan Svet
Boris Blatnik
Hrovat Milena
Dare Likar
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Cerkev je največja korupcija tega sveta!
Domagoj Margetič proti slovenski ekstremni politični mafiji!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.15
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.1.15
Obama, farmacevti ali Indijski narod?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.1.15
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.1.15
Elen Twrdy že grozi preko koprske odvetniške družbe
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.1.15
Elen Twrdy plagiatorka, sicer dekanja Fakultete za pomorstvo in promet
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2015
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.1.15

Bozan Zabjek
26.01.2015 21:28 (pred 18 urami)

Na jugu Francije aretirali pet Čečenov, ki naj bi bili povezani z napadi v Parizu - RTV-Slovenija
Kakšen črn humor na hlapčevski TV. Nisem vedel, da imata Bostonska brata Černjajev še pet bratov v Parizu. Dodajmo staremu reku, ki ga je nekdo danes že omenil - se delaš Francoza - si po izobrazbi Francoz (zelo, zelo neumen)

 

Zdaj je jasno, zakaj na Univerzi Emuni zgolj molzejo denar in nič ne delajo - 
prof. dr. Peter Jambrek
PRODEKAN ZA ZNANSTVENO RAZISKOVANJE IN RAZVOJ
Malo v Portorožu, malo v Novi gorici, ves čas pa pri Janši! Kot vsi profesorji, ki tam delajo politično zgago in medsebojno sovraštvo na naš račun, med njimi - Ernest Petrič, Lovro Šturm, Damir Črnčec, Janez Čebulj ,Gregor Virant in Dimitrij Rupel. Torej desni ekstremisti v službi Mosada! Tukaj spoh ne gre za zmanjšanje državnega denarja tej Fakuteti, gre za odločno zahtevo po Kazenskem pregonu, pod nujno.Univerzitetni ekstremizem, pranje denarja in pranje možganov!

 

V 8 letih prejeli skoraj 4 milijone evrov, nimajo pa

Obama, farmacevti ali Indijski narod?

Bozan Zabjek
26.01.2015 12:48 (pred 1 dnevi)

Danes je izvajalec svetovnih katastrof, hlapec kapitala, Kenijec Obama na obisku v Indiji, deželi z milijardo in četrt prebivalcev.

Da poteka huda bitka za veliko tržišče ni skrivnost, saj so Indijo že obiskali Kitajci, Putin, celo Japonci. A resnično ozadje ni boj za trg ampak smrt milijonov revnih. Zakaj? Indija je znana po tem, da izdeluje zdravila za AIDS, malarijo in raka, vendar so njena zdravila poceni in ogrožajo ameriške farmacevte in njihove milijardne zaslužbe. Samo primer, ki dokazuje da ti farmacevti izdelujejo zdravila le za bogate, tiste, ki lahko plačajo. Tabletka proti Hepatitisu stane v ZDA 1000$, v Indiji pa so njihova zdravila dosegljiva tudi revnim, tako kot hrana po posebnih programih.

Zato je naloga Obame preprečiti širjenje indijskoh zdravil in jih nadomestiti z ameriškimi, dražjimi, donosnejšimi za pogoltne farmacevte katerih namen ni zdravljenje! Bo Indija popustila? Upajmo, da ne in ji bo še naprej pomembno življenje vsakega Indijca. Težava je le v tem, da

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.1.15

Bozan Zabjek
25.01.2015 21:16 (pred 2 dnevi)

Prodaja Radenske potrjena, Laško pa polno potencialnih kupcev /Finance/
Zakaj še niso vložene tožbe z rokom dosmrtnega zapora za vse, ki so pomagali Šrotu pri tej veliki kraji skozi Pivovarno Laško? Pivovarna pač ni pralnica denarja in to je treba našim politikom razložiti v živo , od blizu, z rokami. Kopija strupene Coca cole je zdaj lastnik Radenske, Heineken pa bo lastnik Pivovarne, ki je bila zame nekoč pojem izjemnega piva. Danes je zanič, pa še Šrot ga je dodatno umazal. 
Tretji člen ustave jasno pove, da z državo upravlja narod, politiki pa se nekaznovano norčujejo iz nas in kradejo, kradejo in samo kradejo! Pa še nemške proizvode bi lahko dali na črno listo! Jaz se zanje odločim le, če nujno potrebujem pa ni druge možnosti. Zadnji dve leti ni bilo te nuje, sem zelo vesel!

 

http://www.novi-svjetski-poredak.com/wp-content/uploads/2015/01/rothschild_charlie_hebdo.jpg

 

Mnogi ljudi ne znaju da se tkiva abortiranih fetusa, nerođene djece i umrle novorođenčadi nalaze u gaziranim sok

Cerkev je največja korupcija tega sveta!

Bozan Zabjek
25.01.2015 16:19 (pred 2 dnevi)

Skozi zgodovino smo imeli ljudi, ki so vedeli, kaj je Cerkev in zakaj je ustanovljena!

Nietzche: Cerkev je največja korupcija, kar si jih je mogoče zamisliti.

Trgovanje z zlatom, nepremičninami in otroki, pohlep in zloba, ki ne pozna meja človeške etike. Celo v lastnih vrstah so,  ki spregovorijo. A temu je ušlo, pa ni imel pleničke in je zabeleženo za večno:

Škof Hieronim: Mi kar gorimo od pohlepa po denarju in medtem ko rohnimo proti denarju, polnimo vreče z zlatom in nič nam ni dovolj.

Njihovo zgodovinsko povezovanje je bilo vedno z negativnimi režimi, da jim je omogočilo sosatno polnjenje skladišč z zlatom. Zato je stavek zgodovinarja  Karlheinz Deschnerja obvezen za spomin vsakogar, če si želite zapomniti kruto resnico o Cerkvi:
Na svetu ni organizacije, ki bi bila »v antiki, vključno s srednjim in novim vekom ter posebno v 20-tem stoletju tako obremenjena z zločini, kot krščanska cerkev, prav posebno rimsko-katoliška cerkev«.  Za nas, ki ne zahajamo pogosto v daljne čase je dov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.1.15

Bozan Zabjek
24.01.2015 19:08 (pred 3 dnevi)

Minister za infrastrukturo, dr. Peter Gašperšič, je nekaj od gradbenika sicer pa novomeščan iz tistega predela, ki nima ne vode ne elektrike. Zato je zdaj zahteval, da morajo ljudje vgraditi merilnike za porabo vode, da bodo plačevali zares porabljeno vodo. Ker neverjetno še dolgo ne bo naselil v bivalnem okolju bi vas vljudno prosil, če kdo skoči do njega in mu pove, da imamo Slovenci merilnike za vodo že najmanj od leta 1965. Tudi merilnikov za deževnico ne rabimo, sploh pa ne tako neumnih ministrov, kot je ta novomeščan!! Je tudi on naredil plagiat, z naslovom - Do kdaj oskrba z vodo v hišah preko neba?

 

Še imate tolarje in ne veste, kam z njimi? /Večer/
Kar držite jih še naprej v nogavicah.Zelo kmalu jih boste spet lahko uporabili!

 

Družba Grep tik pred stečajem? Išče se rešitelj Stožic / Slo.nov./
Pa kaj potem, če se tudi Stožice sesujejo? Milijoni so odtekli ve se v katere žepe in zdaj ti isti gradijo nove in nove proti protestniške objekte po Ljubljani. Zadnji je drsalna hala

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.1.15

Bozan Zabjek
23.01.2015 18:50 (pred 4 dnevi)

Kit je že več kot 40 let ujetnik denarja, v majhnem bazenu, da zadosti pohlep lastnikov. Pri tem je neizogibna primerjava - zaprimo Merklovo v sobico 2x2m za naslednjih 40 let! S hrano in wc-jem, ampak brez izhoda, le Hillary Clinton jo lahko pride pogledat vsake toliko!

 

 Jean-Claude padel drugič: po Alenki ga je omrežil še Dejan! /Siol/

Priznam, da me istospolna poroka Junckerja in Židana preseneča, ampak, da pridejo v SD do razprodaje države, do svojega še zadnjega neoliberalnega denarja v Sloveniji, mora Židan narediti celo kaj takega. Z Domobranci pa se je že itak povezal v skupnem cilju - popolne izdaje in razprodaje naše dežele.

 

Bivši minister /Vlado Dimovski/ kupil stanovanji na Floridi /slo.nov/
Sta se že pred časom dobila z Lovšetom, sestanek je organiziral Tone Rop in zdaj jih bo več uživalo v izropanem slovenskem denarju, ki ga je tudi na Floridi zelo veliko! In kateri od politikov nima ničesar zunaj? Nikakor ne najdem tega seznama!

 

V Slovenijo je vredno vlagati! /Žur

Lolita Killer Whale in Captivity - Miami Seaquarium - Please SHARE to raise awareness. - YouTube

Lolita is a Killer Whale captured in 1970 and kept in captivity for over 40 years.

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.1.15

Bozan Zabjek
22.01.2015 22:36 (pred 5 dnevi)

Novica za vse jutranje bralce. Rusija je ustavila dobavo plina Evropi in opustila vezavo nafte na dolar. Kolaps je pred vrati!

 

Fursove mastne globe za prekrškarje /Slo.nov/
In glej ga vraga, čarodeji tam zaposleni so uspeli v pol leta ujeti kršilcev za 32.800 €, torej manj kot za en mesec njihovih plač. Zdaj bodo besni stopnjevali huliganstvo. En del so že prenesli na Jankovićeve krvoločne redarje, ki so najeli špeckahle po mestu, da jih kličejo za vse nepomembne prometne prekrškarje. Zato ni čudno, da so včeraj ti obritoglaci odpeljali celo vozilo oskrbovalke ostarelih na domu, kljub izkaznici v avtu, da ne govorimo, da niti eden od pešcev ni bil ogrožen. Je sosed najeta špeckahla poklical Jankovića minuto po prihodu delavke k sosedi in redarji so bili tam v 8 minutah, ter odpeljali vozilo delavke, ki opravlja zdravstveno delo! Kaj hočemo, Janković ali Mramor, zbereta enake ljudi, ki jim morala nič ne pomeni! 
Pa da ne pozabim - če imate drag avto in pedigree vam avta ne odpeljejo!

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.1.15

Bozan Zabjek
21.01.2015 18:58 (pred 6 dnevi)

Zelo dobra primerjava z vprašanjem - kaj je dražje Charlie ali 9. september? Busheva laž zagotovo, tudi nedolžnih žrtev je bilo več. Je pa vseeno povsem isti skupni imenovalec. Lažimo ljudem,da bomo mi imeli več denarja. Sem pa hkrati razočaran, ker že dolgo prejemam od neke neodvisne skupine iz ZDA njihove kritične članke, a tokrat so sprejeli teorijo Islamske zarote za resnično, spuščajo se celo na nivo, da so Muslimani nedojemljiv narod, škodljiv za cel svet. Ubogi sprenevedenci, prodane duše kapitalu!.

 

Erjavec: Če bo rast, bo denar tudi za pokojnine /24 ur/
In, če bo denar za pokojnine bom jaz v vladah do groba. Nikoli si ne bi mislil - pojma nimam o ničemer pa sem vseskozi kakšen minister.


 

Tako, svetovni mogotci so zaključili prvi del programa prevzema popolne kontrole in varne valute. Švicarski frank je ta trenutek vreden toliko kot Euro, še nekaj ur nazaj pa je bilo 1:1,20. Dolar jo je odnesel še slabše z 1,02 na 0,86. In to vse v 6 urah. Zelo marljivi so bili gospodje, da

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.15

Bozan Zabjek
20.01.2015 21:13 (Jan 20, 2015)

Ste vedeli, da hrana kot jo dobite recimo v McDonaldu povzroči po svetu več mrtvih kot vojne, lakota in genocidi? Nova študija avstralske univerze je to pokazala. Seveda bi na ljubljanski podobni dobili povsem nasprotne rezultate, enaki hvaljenju Monsanta! Pa jutri ne pozabite na McBurger!


 Gospodarska zbornica Slovenije prodaja Esmeraldo /Planet.Siol/

Zakaj pa ne pustijo pri miru te španske kič nadaljevanke in se raje lotijo prodaje pravega projekta, ki jim bo povrnil zaupanje in morda celo denar - Samo Hribar Milič?

 

Ponarejeni kovanci za dva evra. Možnost, da bi občan dobil ponaredek, je majhna, mirijo na policiji. /Večer/
Skoraj nična, saj za ljudstvo ostane največ 1€, ostalo poberejo tam višje. Zanje pa dvoevrski kovanec v milijonu bankovcev nič ne pomeni.

 

/Peter Groznik/Kot nadzornik banke teži k optimalnem poslovanju, kot član uprave Gorenja pa je primoran iskati ugodne vire financiranja, torej tudi pri NLB. 
Alenka Bratušek je kot šefica nadzornikov NKBM težila k velikemu

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.1.15

Bozan Zabjek
19.01.2015 20:48 (Jan 19, 2015)

In komu se je Cerar zavezal, da tako modruje v intervjuju na RTV Slo? EU oligarhom!! Hlapec je, ki zdaj modruje, da bi rešil svojo rit. Sramota, kaj je govoril, kako je pokrival z besedami katastrofalno krajo Slovenije. Alenka Cerar Janša je za puhloglavce zadnjih let res najbolj pravo ime!

 

Todorić, Arhar in Medja že prodajajo Mercator
So Rusi čez glavo v kreditih zadolženega Todorića rešili in mu namenili preko posebne banke, ki se ukvarja zgolj s privatizacijo, tajkunstvom in razprodajo, Sberbanko, milijone za Mercator. Rešili so tudi Arharja, Medja pa že dolgo sodeluje pri tej kraji slovenske pralnice denarja v obleki trgovca. Celo ubogi hrvaški upokojenci so stavili na bančnega vritoliznika in ga preko svojega prvega sklada podprli, čeprav na račun še bolj bednih pokojnin kot v Sloveniji. Ampak saj vemo, da medijsko oprana glava več nikoli ne zna razmišljati sama! In zdaj, kot sem že pisal pred prodajno krajo, Todorič že prodaja dele Mercatorja, če hoče rešiti lastno rit iz dolgo

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.1.15

Bozan Zabjek
18.01.2015 20:42 (Jan 18, 2015)

Nove grožnje Al Kaide Franciji /Večer/
Nam je Bush svetoval, naj se obrnemo na CIA in NATO in zdaj oni delajo čisto vse namesto nas. Kakšna sreča, da je bil Bin Laden sestavni del CIE in je njegova družina živela pri Bushu v času, ko sta od starosti razpadla dvojčka v New Yorku. Žalostno pa je, da tudi naši mediji nadaljujejo tragikomedijo v Franciji, narejeno, ker je Euro na tleh in rabi zagon. Ta pa pride z medijsko zaplankanim občinstvom, ki ne loči kruha od pištole!

 

Litijska občina v hudih finančnih težavah. /Delo/
Pa saj to ni presenečenje? Občina v težavah, kjer nekaj deset glodalcev dnevno požira občinski denar, ne samo v Litiji.Dvomim pa, da ima Litija manj zaposlenih birokratov kot občina New York!! Kako naj potem preživi?

 
							Jih je kot v New Yorku!!!!

450 ton testenin čaka, da jih uničijo ali pa razdelijo /Planet Siol/
Ker so jajca v testeninah ji nočejo razdeliti. Jim je pamet pač odpovedala. Kdaj se bo narod začel obnašati kot Karitas in Rdeči križ? Noben vladni politik ni

Upor proti državni kraji in ego ne gresta skupaj!

Bozan Zabjek
18.01.2015 16:39 (Jan 18, 2015)

Že leta 2013 smo nekateri začeli boj proti razprodaji Slovenije, ko med nami ni bilo nikogar od današnjih glasnogovorcev, ki se zdaj šopirijo kot prvi in edini proti politični veleizdaji slovenske dežele. Da ne bo pomote, še vedno sem odločno za obsodbe vseh veleizdajalcev, tudi današnjih in razveljavitev vseh sovražnih prevzemov s strani tujcev. V času, ko sem sestavil spodnji tekst, podpisalo nas je skupno 153 odločnih in ga poslal tako na Deutsche bank kot vladi Alenke Bratušek in slovenskim medijem, ter vsem političnim strankam takrat na oblasti, je bilo tudi v meni še veliko volje, da s takimi aktivnostmi nadaljujem v čim širšem krogu. Potem pa se začne pripenjanje zaslug na peščico, ki hočejo biti prepoznavni, čeprav so bili že v politiki ali pa se vanjo močno vrivajo. Seveda takrat nihče ni podpisal sporočila, zdaj, ko vedo, da je na nek način možna »camera face« popularnost pa si jo na nežen način želijo obesiti okoli svojega vratu. Vem, največja slabost vseh slovenskih upornik

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.1.15

Bozan Zabjek
17.01.2015 21:27 (Jan 17, 2015)

Danes dopoldne sem imel sestanek v mestu s prijateljem in, ko sem stopal proti točki srečanja, sem na nebu videl potrditev, ki se širi od okrogle mize v Cankarjevem domu. Politiki imajo denar zato vas lahko uničijo, če boste postali nevarni. Kaj ima nebo s tem. Pet chemtrailsov, ki jih je dovolil ali Pahor ali Cerar in za črtami je na veliko pisalo - na kateri račun vam nakažemo? Ja, spet se je začelo po dokaj mirnem novem letu!

 

Slovenski politiki so kot Monsanto semena. Ko jih poseješ crkne vsakdo, ki pride v stik z njimi in jih več ne moreš odstraniti, ker se zaradi strupa v sebi nenadzorovano razraščajo po celi deželi!

 

Senat razveljavil sklep o uvedbi preiskave v primeru Rotnika /Delo/
Tukaj so nam pa toliko denarja pokradli, da bi moral TEŠ 6 že delati, pa je šele okostnjak. Logično, da so sodniki dobili prepoved obravnave primera, saj bi se pomotoma lahko še odkrilo, kdo in koliko je pokradel, čeprav se ve, kdo je imel prste zraven. Smo pač izgubili spet kakšno milijardo, poli

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.1.15

Bozan Zabjek
16.01.2015 22:46 (Jan 16, 2015)

Ali dvig minimalne plače pomeni tudi večjo brezposelnost?/Siol/
Seveda gospe in gospodje Butlji na vladi. Brezposelnost lahko reši le pol Slovenije na cesti, na koritih za hranjenje svinj, kajne? Kaj pa vaši svetovalci in tajnice, ste kdaj razmišljali, da bi jih ukinili in se vsaj približali nemški minimalni urni postavki? Ne, saj vem, ste preveč pokvarjeni, da bi naredili kaj za delavce ali narod sploh!

 

Severno od Pariza, v mestu Dammartin, so policisti ubili brata Cherifa in Saida Kouachija , ki naj bi izvedla sredin napad na satirično revijo Charlie Hebdo./Siol/
Brata Černjajev sta spet oživela, tokrat v režiji Hollandea in izvedbi policijskih nasilnežev. Žrtvi za nič storjenega!


							 

Ob skorajšnji 20. obletnici vstopa Avstrije v EU je na veliko presenečenje medijev vlada popustila pritisku evroskeptikov in dovolila zbiranje podpisov za referendum o izstopu iz EU-ja./RTV Slo/
Kaj so neumni ti avtrijski politiki, podležejo mnenju nepomembnega ljudstva. Miro, pojdi tja na predavanje,

Slovenski politični hlev na dan 8.1.15

Bozan Zabjek
15.01.2015 20:58 (Jan 15, 2015)

Te dni mediji na veliko pišejo o evtanaziji na ljubljanskem UKC. Nihče pa ne omenja druge, mnogo hujše evtanazije, ki so jo izvedli amaterji. Neizobraženi v zdravniškem poklicu, prav tako neizobraženi v politiki! O evtanaziji moje domovine Slovenije!

 

Enajst ukrepov, s katerimi se bo vlada borila proti korupciji /Siol/
1./ Ostrejši nadzor državljanov
2./ Ostrejši nadzor delavcev
3./Ostrejši nadzor socialno ogroženih
4./ Ostrejši nadzor prejemnikov socialne pomoči
5./Ostrejši nadzor prejemnikov plač pod 500€
6./Ostrejši nadzor prejemnikov pokojnin pod 300€
7./ Popolna kontrola beračev
8./ Ostrejši nadzor brezposelnih
9./ Ostrejši nadzor neizplačanih delavcev v stečajih
10./Popolna prepoved informiranja o davčnih oazah
11./ Izbris Zakona o odvzemu nedokazanega premoženja
Uspeh Cerarjeve vlade je že zagotovljen!

 

SD na kongres po svežo kri za nov začetek /Delo/
Kako dober naslov za vampirski kongres! Posesali so vso kri, ki je dajala življenja, zdaj pa bi radi še dodatno. Kaj niso že pr

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.1.15

Bozan Zabjek
14.01.2015 21:04 (Jan 14, 2015)

Upokojenci lačni čakajo na kruh /Slo.nov./ 
Pa ne samo v Kočevju, po celi Sloveniji. So jim vlade oklestile pokojnine na manj kot 300€, toliko, kot dobijo politiki ob vabilu na pogovor za vsako razprodajo Slovenije. Glavna podkupnina sledi šele po pogovoru, o takem denarju pa lahko upokojenci samo sanjajo v državi, kjer politika lahko nekaznovano krade ljudstvo!

 

Po mojih informacijah je minister Mramor nedavno predsedniku uprave Zavarovalnice Triglav in predsedniku Slovenskega zavarovalnega združenja naročil, da mora pri izboru novega direktorja podpreti g. Marka Pavliho. To naj bi storil po navodilih g. Cerarja, ki je g. Pavlihi podporo obljubil, ker ga ni podprl za funkcijo evropskega komisarja./Finance/
Želite še kakšno bolj sočno o Cerarju in Mramorju? Bi radi še krutejšo resnico o lažnivih politikih, spletkarjih svetovnega slovesa? Bi vas zanimalo od kje jim toliko denarja? Se morate vprašati zakaj gre njim tako izjemno medeno, delavci pa komaj preživijo pol meseca? Če bi imeli

Elen Twrdy že grozi preko koprske odvetniške družbe

Bozan Zabjek
14.01.2015 18:21 (Jan 14, 2015)

Elen Twrdy, plagiatorka in dekanja Fakultete za pomorstvo in promet je že panično najela odvetniško družbo iz Kopra, ker je v strahu za svojo službo in sramoto, ki jo pač plagiator lahko doživi. Od uredništva Publishwalla zahtevajo izbris članka v 24-urah sicer sledi tožba. Članek je očitno ustvaril šok, saj so mislili, da so vse skrili in ne bo resnica prišla nikoli na površje. Žal, ga Twrdy, žal g. Svetlik, tega ne boste nikakor dosegli, ker imam spravljen original dokument, ki plagiatorstvo razkriva in ga je dobil tudi Ivan Svetlik! Sem pa presenečen nad hitrostjo, kako hitro morajo gospe in gospodje iz ožjega obroča politične korupcije brisati svoje umazane sledi.

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/115289/elen-twrdy-plagiatorka-sicer-dekanja-fakultete-za-pomorstvo-in-promet

Elen Twrdy plagiatorka, sicer dekanja Fakultete za pomorstvo in promet

Če bi se to zgodilo pred mnogo leti bi to bilo presenečenje. Danes si lahko dovoli gospa, ki je že dolgo dekanja Fakultete za pomorstvo in promet v Ljubljani, hladnokrvno ukrasti doktorat drugi osebi, dodati še nekaj skopiranih navedb brez obrazložitve in nato dobiti naziv doktorice. Naslov njenega doktorskega plagiata je »Model optimizacije servisiranja severnojadranskih pristanišč s kontejnerskimi ladjami« Žal to ni vse, kar dekanja uspe naredi

Slovenski in svetovni politični hlev dne 6.1.15

Bozan Zabjek
14.01.2015 16:51 (Jan 14, 2015)

Rowan Atkinson alias gospod Bean danes praznuje 60. rojstni dan /Dnevnik/
Kaj pravite? Da imate vi boljšega komedijanta? Pa saj še nisem slišal, da imate v Sloveniji dober Cirkus. Kako? Pa saj to ni Cirkus. A pri vas je? Predsedniška palača? Potem pa moram jaz zapustiti komedijantske vode, take konkurence ne maram!

 

Letni dodatek za upokojence bo letos od 140 do 390€ /24ur/
Torej od enega do treh dni pokojnine ali plače kakšnega Potočnika ali pa kakšna ura lopovskega tajkuna. Moramo pa vedeti, da so prehranjevalne potrebe Potočnika ali tajkuna mnogo večje, skoraj kot Pirčeve ali Vontine! Upokojencem je dovolj žemljica za cel dan. Tako se je odločila naša država.Pri beketajočem ali tihem narodu je to zelo enostavno.

 

Sodišče nad NFD Holdingom uvedlo stečaj /Dnevnik/
"Smo slovenska gospodarska družba, katere osnovna dejavnost je upravljanje s finančnimi naložbami."
To je vse, kar smemo povedati. Off the record pa - pokradli smo kolikor smo lahko, zdaj ni več ničesar v Sloveniji, zato z

Cerarjeva javna laž št.1!

Bozan Zabjek
14.01.2015 11:15 (Jan 14, 2015)

Da so pri nas vsi predsedniki služabniki kapitala ni nič novega, da pa so tako notorični lažnivci kot je Cerar pa je vendarle nekoliko šokantno. Včeraj je Cerar izrekel v večernem intervjuju toliko laži, da bi ga morala boleti glava, predvsem pa bi moral takoj, nepreklicno odstopiti in mandat vrniti Kučanu.

Ko je lagal o razprodaji Slovenije, ob tem popljuval celo lastne zaveznike SD, češ, oni prodajo Telekoma pripravljajo že skozi prejšnje vlade /SD je sicer dokazano neoliberalistična stranka pohlepnežev/ pa mu skozi usta prileti največja laž – vlada nima možnosti vplivati na SDH, bomo pa poskušali narediti vse, da najdejo najboljšega kupca za Telekom. Je bil pod močnim vplivom indoktrinalne droge? Nima vpliva na SDH. Pred nekaj dnevi pa smo celo v medijih, ki širijo njegove in ostale laži kot sveto resnico, pa celo navedejo – Mramor in Dragonja neposredno izbirata novih 5 nadzornikov SDH, trije bodo iz stranke SMC, eden iz SD in eden iz DESUSa. Torej Cerar ne more vplivati na lasten

Bono, pevec U2, novi prasec Monsanta!

Bozan Zabjek
14.01.2015 10:36 (Jan 14, 2015)

Kje so meje človeške zlobe, pohlepa, sovražnosti, zaplankanosti in sebičnosti. Moja generacija in tudi mnoge kasnejše se spomnijo skupine U2, ki nas je s svojo glasbo navduševala, danes je, žal, nastopil dan, ko mi ne smete te skupine in njenega pevca, prašiča Bona več nikoli omenjati.

Zaradi lastnega poloma, ker ga več nihče ne posluša, se je prodal Monsantu in postal njihov zagovornik za uničenje Afrike. Ukradli naj bi črncem vso zemljo in jo zastrupili z Monsanto semeni, iztrebili narode. Zaradi svoje zlagane popularnosti zdaj posiljuje svet in Afriko, da je ta plan Monsanta odličen, koristen in nujen. Že sicer je Afrika žrtev genocida zahhodnjaških iztirjenih korporacij, od farmacevtov do Hollandea ( njegovi so diamanti v Maliju), zdaj pa se širi ta deformacija tudi med pevce, igralce in sploh umetnike. Ljudi, kot so Bono je treba za vedno odstraniti s tega sveta, njegove naročnike in plačnike, torej Monsanto, pa sežgati na javni grmadi, čeprav to zveni kot zažig čarovnic.

Ni

Oglasi

dragi moji, nisem zdravilec...naše telo je sam svoj največji zdravilec. res pa je, da so naši rezultati odlični in imam kot umetnik - tenorist pravico, da ustvarjam programe za telo in dušo, za dobro počutje, da iščem pravi zvok in raziskujem vprašanje, kako priti s petjem do zdravja. rezultat mojih raziskav: uglasimo se zdaj!

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

6656.) škof rožman in kotinuiteta

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

5855.) ljubim te, zemlja moja

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

4798.) kratkoročnik

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

448.) podoba dečka

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

5035.) spomini

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7360.) iz dnevnika miljonarja

Kategorija: Posel in ekonomija

Cena: 14.99 €

584.) zdrav otrok

Kategorija: Zdravje

Cena: 14.99 €

jack in rose sta zdrava, razglistena, razbolhana, cepljena proti kužnim boleznim, sterilizirana/kastriran, testirana in negativna na fiv/felv in čipirana.  informacije: 041 230 616 ali petra@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

tovarniška razprodaja - aluminijasti vrtni stol vespera 022ad  (14 kos ) zložljiv, nastavljiv (4 pozicije); aluminij pozor:  ne gre za klasičen vrtni stol; hrbet se regulira, design je drugačen - prekrižane noge in če želite stol pospraviti, ga ne gre zložiti, ampak ga samo sploščite ... in ostane tako postavljen na vseh štirih nogah barvna kombinacija, kot na sliki. razpoložljiva količina : 14 kos - zadnji kosi   akcijska cena: 69,00 eur/kos (z 22% ddv) - cene se brez dostave/prevoza, fco ljutomer namesto 181,00 eur/kos http://www.suny.si/kolekcija/kolekcija/vp-stoli/aluminijasti_vrtni_stol_vespera_022r-ar  

Kategorija: Vrtni program

Cena: 69 €

tovarniška razprodaja - aluminijasti vrtni stol horizont 020aj (36 kos) zložljiv, nastavljiv (6 pozicij); alu barva ogrodja in alu letvic: ral 9007 (kot na sliki) ali v barvi creme ral 9001 akcijska cena: 61,00 eur/kos (z 22% ddv) - cene se brez dostave/prevoza, fco ljutomer namesto 172,00 eur/kos http://www.suny.si/kolekcija/kolekcija/…/vrtni_stol_horizont ps: v izdelavi je še 30 kos tega modela v creme barvi z rjavimi čepki. cena je enaka.       opis izdelka: aluminijasti zložljivi stol z visokim naslonom, nastavljivim na 6 stopenj, je eleganten vrtni stol. njegova značilnost so ravne linije. stol je narejen za sedenje in počivanje pri mizi. sedež je nagnjen nazaj. glede na ostale naše artikle, je stol orionhorizont malo višji na sprednjem delu sedeža (ko sedite je to pod koleni; ta višina je 44,5 cm) in je morebiti bolj primeren za višje ljudi. hrbtni del je visok 68 cm. sedišče stola ima udobnih 48 cm širine. polnila so votle alu letvice, zaradi česar priporočamo uporabo blazin. najudobneje boste sedeli, če boste uporabljali blazine debeline 5-6 cm. opirala za roke so iz aluminija. pod opiralom oziroma v njegovo notranjost je vgrajen aluminijasti zobnik (masiven aluminijast odlitek), ki zagotavlja brezskrbno regulacijo naslona hrbta, ki jo izvajate tako, da sočasno povzdignete obe opirali in ju spustite, da zaskočita na željeni poziciji. vrtni stol horizont se lepo zloži in je v zloženem stanju tudi samostoječ (saj ima prednjo in zadnjo nogo enako dolgo. zlaganje stola se izvede s pritiskom na jeziček v pantu sedeža, kot si lahko ogledate v navodilih za uporabo. teža: 7,5 kg

Kategorija: Vrtni program

Cena: 61 €

tovarniška razprodaja - aluminijasti vrtni stol eclipse 024ad (27 kos) zložljiv (delno - upognjena sprednja noga), nastavljiv (4 pozicij); alu barva ogrodja: ral 9007 (kot na sliki); polnilo: alu pločevina z izseki krogcev: ral 9001 (creme) akcijska cena: 66,00 eur/kos (z 22% ddv) - cene se brez dostave/prevoza, fco ljutomer namesto 175,00 eur/kos http://www.suny.si/…/palm-collect-aluminijasti-vrtni-stol-e…       aluminijasti zložljivi stol z visokim naslonom, nastavljivim na 4 stopnje, je vrtni stol posebnega designa. njegova značilnost so ukrivljene linije (prednja noga in opirala za roke), zaradi česar ima sedenje na stolu eclipse svojsten občutek udobja. stol je narejen za počivanje pri mizi. sedež je nagnjen nazaj. glede na ostale naše artikle, je stol orion malo nižji na sprednjem delu sedeža (ko sedite je to pod koleni; ta višina je 43,5 cm) in je morebiti bolj primeren za manjše ljudi. hrbtni del je visok 71 cm. polnila so iz aluminijaste perforirane pločevine (izseki krogcev fi22 mm), zaradi česar priporočamo uporabo blazin. najudobneje boste sedeli, če boste uporabljali blazine debeline 5-6 cm. pod opiralom oziroma v njegovo notranjost je vgrajen aluminijasti zobnik (masiven aluminijast odlitek), ki zagotavlja brezskrbno regulacijo naslona hrbta, ki jo izvajate tako, da sočasno povzdignete obe opirali in ju spustite, da zaskočita na željeni poziciji. zlaganje stola se izvede s pritiskom na jeziček v pantu sedeža, kot si lahko ogledate v navodilih za uporabo.     <p justify;"="">  

Kategorija: Vrtni program

Cena: 66 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj