Bozan Zabjek

Če je vam vseeno kaj se dogaja z našo domovino - meni ni!

Prijatelji (14)
Rastko Plohl
Laščan Zlatorog
Čebelarstvo Kokl
Darja Mlukman
Gorazd Pretnar
Janko Belin
Moj Vrt
Ivana Karba
Spremljevalci (62)
Boza Herek
Majin Maraž
Enakopravni Deželani Naprej Slovenija
Tomaž Mad
Društvo STO/STT Associazione TLT
Mitja Pecek
David Mahorcic
Boris Blatnik
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Bojkotirajmo Nestle – VSI!!
Slovenski in svetovni politični hlev na da 17.8.15
Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.8.15
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.8.15
Bomo že jutri morali Slovenci tujega lastnika prositi za kozarec vode?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.8.15
Domagoj Margetič proti slovenski ekstremni politični mafiji!
Voltaren ali Naklofen? Ne hvala, naj se Lek in Krka mažeta z njima!
GSO hrana je že na slovenskih policah!!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.8.15

Bozan Zabjek
30.08.2015 19:52 (pred 13 urami)

Hillary Clinton: “If I’m President, We Will Attack Iran” - GlobalResearch
To je oseba, ki bi se je ženske morale sramovati! Toliko kot je v njej zlobe in nasilja si ljudje niti zamišljati ne morejo. Če bo predsednica bo napadla Iran. Pa še koga drugega! In spremenila Afriko v GSO koncentracijsko taborišče. Se pa ne zaveda, da ji sploh ni jasno, kako bo reševala dolar, ki je pred propadom, reševala ameriško gospodarstvo, ki je pol koraka pred sesutjem! Se bo z ostalimi zakopal v podzemno mesto na neznani lokaciji, da preživi tistih nekaj let? Grozljivo je, da bi v primeru ankete v Sloveniji dobila največ glasov. Ja, ker ljudje niti slučajno ne vedo, kaj se zares dogaja in pred kakšnim globokim breznom je svet. In Hillary je delček tega zločinskega pogrebnega društva!

Prepričan sem, da se ZDA sploh ne zavedajo s čim se igrajo. To je že drugo napad na Kitajsko, drugič na kemično tovarno. Očitno jim ni jasno, kako se jim bo vse vrnilo in si lahko vesoljsko orožje zataknejo nekam. Kitajska

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.8.15

Bozan Zabjek
29.08.2015 19:27 (pred 2 dnevi)

Cerar in Milanović morata zaradi Merklove in Hollanda na Dunaj - Slo.nov.
Pokličite mi prosim tajnico
Izvolite, ga. Merkel
Pokliči prosim smrkavca v Ljubljano in Zagreb in jima povej, da sem ukazala njun takojšnji prihod v dunajski hlev. Povej jima tudi, da jima ne dovolim kreganja na moji zemlji, nemški zemlji. Naj se raje dogovorita kako mi bosta pohlevno služila še naprej! Res smrkavca, ki sta vse zavozila!

 

Kosovo zaprosilo za članstvo v Unescu, Srbija je proti - Siol
Thaci je v prošnji napisal, da bi on skrbel za človeške organe in jih po zelo zmernih cenah dobavljal eliti, ki imajo v lasti Združene narode. Je pripravljen v okviru UNESCA voditi tudi izobraževanje za nasilno odvzemanje teh organov.

 

Tole je stanje slovenskega javnega dolga ta trenutek. Dolg je večji skoraj milijon več kot včeraj, torej toliko gre za obresti. In vaš dolg je večji še za 3 €, pa nimate od teh kreditov nič razen nategovanja brezplačno! Pa ne pozabite - danes so vse banke zaprte!


							 

Pahor: Država mora

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.8.15

Bozan Zabjek
28.08.2015 19:45 (pred 3 dnevi)

Tajkun Petan del mednarodne mreže organiziranega kriminala? - Slo.nov.
Že dolgo se govori o pranju denarja preko Petana, saj drugače ne bi mogel kupiti toliko podjetij v Sloveniji, od DZS do Term Čatež.Da je vpletena črnogorska mafija preko predsednika črne gore Mila Djukanovića, tudi ne preseneča, saj je črnogorska mafija izredno močna. Edina stvar, ki je zelo čudna, da so potrebovali tako dolgo, da so to ugotovili. In dodatek- Cerar je bil prejšnji teden na dopustu v Črni gori, očitno se je na skrivaj sestal tudi z Djukanovićem. Zakaj? Da uskladita pranje?

 

Moody's optimističen glede slovenskih bank - RTV Slo
Kako tudi ne, saj so ugotovili, da morajo vse bančne kraje brez besed pokriti Slovenci.

 

Iz Tuša pod kap: če pade trgovec Tuš, koliko tisoč delavcev bo na cesti? - Siol 
Mirko Tuš, nekoč najbogatejši Slovenec se je odločil po vzoru na številne ostale kriminalce, ki so bili oproščeni, da jim sledi. Dolžan je 40 milijonov dobaviteljem, več sto milijonov bankam. Zdaj gre v vesolj

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.8.15

Bozan Zabjek
27.08.2015 19:47 (pred 4 dnevi)

Sloveniji že sedmič zapored slaba ocena v boju proti mednarodni korupciji - RTV Slo
So pa res nepošteni pri ocenjevanju. Na naše vladne mize prihaja denar iz tujine, ker pač opravljajo delo za tujce, oni pa jih uvrstijo na lestvico mednarodne korupcije.A si predstavljate kaj vse bi morala dodatno narediti NATO in Merklova, če ne bi imeli izjemnega občutka za odkrivanje pokvarjenih ljudi? Tako pa jih redno hranijo in se jim zato dobrota vrača v polnih bančnih vrečah in spremenjenem katastru! Pa ko bi jih dali vsaj na seznam Najposlušnjejši Pujsi!

 

Predsednik Pahor jutri v proizvodnji Kopitarne - Dol.list
V Sevniški Kopitarni so izjemno veseli, saj so po dolgem iskanju našli osebo, ki bi jim čistila kopita pobitih konj, predno jih vržejo v pralnico. Na razpis se je javil človek, ki ima že dolgoletne izkušnje pri pobiranju pasjih drekov in pobiranju smeti. Pa še tovarni ga ne bo treba plačati, ker njegove oslarije plačujejo Slovenci iz fonda za preživetje!

 

Kotarjev trboveljski imperij

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.8.15

Bozan Zabjek
26.08.2015 19:50 (pred 5 dnevi)

Schäuble: Neodgovorno bi bilo, če Grčiji ne damo možnosti - RTV Slo
Mi živimo od teh lažnih kreditov. Lar poglejte koliko Grčije bo zdaj naše, ker smo jih izigrali in izsiljevali, da so pristali na naše neživljenske pogoje. Sem pa hkrati vesel, da imamo v naših vrstah prikritega terorista iz vrst ISIS (Izbrana Skupina Izdajalskih Slovencev) Dušana Mramorja. Večino grdih izsiljevanj je zraslo v njegovi glavi!

 

Sta Amerika in Kitajska že v vojni? Eksplozija v skladišču v Tianjinu naj bi bila delo Pentagona, ki jo je sprožil z vesoljskim orožjem. Po navedbah Kitajskih raziskovalcev gre za povračilni udarec Amerike na dvakratno devalvacijo juana, s čimer so Kitajci izvedli udarec na ameriško gospodarsvo. Hkrati naj bi bila Kitajska v zaključni fazi izdaje nove valute, ki bi imela podlago v zlatu,kar lahko zada Ameriki uničujoč udarec! Treba je vedeti, da so ZDA izjemno zadolžene in jih le nadvlada znane elite rešuje pred bankrotom.
Je pa zanimiva tudi Kitajska plat nesreče, saj so zblokir

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.8.15

Bozan Zabjek
25.08.2015 19:48 (pred 6 dnevi)

Mramor bo glasoval za potrditev pomoči Grčiji - Delo 
Ker je uspel ustvariti že več kot 600 milijonov primankljaja v proračunu ne bo imel težav, da lahko Slovenija plača Grčiji kakšni dve novi milijardi. Saj so Zvonu tudi dali nepovratna sredstva. Poleg tega so jim preko Cerarja omogočili, da samo oni odločajo o slovenskem, torej našem denarju, vendar brez nas, celo brez Parlamenta.To nakazilo bo v resnici kot nagrada, ki jo Mramor podarja Schaubleju in njegovi Deutsche bank, ker je dovolil, da prvi pripravi uničevalni program za Grke. Druga žalost je, da Grki spet ne bodo videli tega denarja, saj gre nazaj tistim bankam, ki so jih že prvič nategnile preko Barrosa in kasneje Junckerja. Ko pa bo zrel za odstrel, ko bo naredil zares dovolj škode lastni državi, pa bo tudi Marmor lahko zaplaval kot funkcionar pri Junckerju. In to ne samo za nočno delo, kot bi delala Alenka!

 

Fraportu končno koncesije za 14 grških letališč - Delo 
Kot je Slovenija Nemcem morala podariti Brniško letališče t

Slovenski in svetovni politični hlev na da 17.8.15

Bozan Zabjek
24.08.2015 19:37 (Aug 24, 2015)

Slovenija evropska prvakinja v kršenju človekovih pravic - Siol
Država ti vzame službo, država ti zniža plačo, država ti vzame otroka, država ti vzame tvojo lastnino, država ti vzame tvoje naravno premoženje, država ti vzame tvoj delež v tovarni, ki si jo gradil, država ti vzame delnice v banki, država te prisili pokrivati bančne kraje, država te proda tuji državi! In to je samo del od vseh zlorab človekovih pravic v Sloveniji. Kje so še politika, tajkuni, referendumi, sistemske goljufije!

 

Dušan Caf: »Neuspeh prodaje Telekoma ustreza zagovornikom kvazinacionalnega interesa« - Delo 
Nedonošenček na mnogih področjih, pri koritu mnogih finančnih pretokov, kvazi Slovenec, je zgolj še eden v verigi proti narodno usmerjenih. Seveda ne loči med plačanim nakladanjem in našo lastnino, med sistemsko krajo in poštenim delom, med moje in izgubljeno tuje. Me spominja njegovo mlatenje slame na leto 2009, na prelepe odnose Hillary in Pahorja! Kdo ve v kateri državi je dobil potni list?


							 

Šokantno p

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.8.15

Bozan Zabjek
23.08.2015 19:19 (Aug 23, 2015)

WikiLeaks: Clintonova vodila Pahorja pri ukinitvi blokade hrvaških pristopnih pogajanj
Fantek se je polulal v hlače, saj je vedel, kakšen hudič ga je okrcal. Zato pa danes uporablja hudičev pozdrav, pa hodi na seanse v London, pa čisti pasje iztrebke in se slika z vsakim dilerjem ali morilcem. Po ukazu Clintonove, seveda!

 

Vodenje poslov Thermane Laško prevzela DUTB - Večer
Sistemska kraja je dobila izjemen zagon in zdaj preko DUTB krade čisto vse. Je država pred nekaj leti še vložila za novo gradnje v Thermani nekaj deset milijonov, zdaj je zadeva zrela za prodajo, tujcu seveda. Gospodje, ki so imeli čast in dovoljenje krasti, so to dobro izpeljali, zdaj bodo precej pokradli še vodilni Slabe banke in njihova zasebna podjetja, potem pa gre še en slovenski naravni biser v prve hudičeve roke.Ni rečeno, da bo res tujec kupil, saj je pri nas precej redna praksa, da se naši kriminalci skrijejo za kakšnega tujca, ki ima na Češkem podjetje z letnim prometom 5000€, kupi pa Rimske Terme. Gradb

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.8.15

Bozan Zabjek
22.08.2015 19:35 (Aug 22, 2015)

Povečuje se delež dolgotrajno brezposelnih - Delo 
Je zdaj jasno vsakomur kako Kopač Mrakova na veliko laže? Dolgotrajno brezposelnih je vedno več, julija že 60 tisoč. In, če dodate lažno evidenco na Zavodu za brezposelne, je uradno v Sloveniji 169.000 brezposelnih. Sistem je univerzitetno izdelan - greš na zavod za določen čas, potem te izbrišejo in nisi več v nobeni evidenci, kot da ne obstajaš. Potem pa dodajte še nasilno nagnanih vsaj 50 tisoč mladih in smo že na dvojni uradni številki brezposelnosti. Zato nobena vladna informacija nima v resnici nobene možnosti preživeti, ker so vse potegnjene iz knjižnice, kjer zbirajo zgolj zabeležene laži, ki so doživele lep uspeh v javnosti! Na vhodnih vratih je naslov - Nategnjeno ljudstvo!

 

Po domače lahko rečete Hudičev pozdrav, ki si ga je lažna elita nadela kot razpoznavni znak. Morije, krvavi obredi, pedofilija, istospolnost in kraja denarja je vsem skupna točka, zato so tako povezani. Seveda med njimi nihče ni vreden obravnavanja kot č

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.8.15

Bozan Zabjek
21.08.2015 19:55 (Aug 21, 2015)

Cerar razbesnel hrvaške novinarje - Slo.nov.
So pa res smešni ti hrvaški novinarji. Kaj jim ni jasno, da lahko dobijo odgovor samo mediji, ki Cerarju vsaj en teden vnaprej pošljejo vprašanje, odgovor pa potem uskladi z Brusljem?

 

Churches Still Hold Millions in Fossil Fuels - EcoWatch
In čeprav je naivnim Papež razlagal borbo proti klimatskim spremembam, ima Cerkev stotine milijonov vloženih v delnice naftarskih korporacij. Pravijo, da znaša njihov skupni delež 7,1%. Se vprašam kako preživijo, če morajo toliko še v zlato vlagati? Je zdaj jasno zakaj tem prevarantom tudi Slovenija plačuje za pokojnino, oni pa brez davka ožemajo naivne?

 

Na sliki lahko vidite medijskega igralca, sicer guvernerja Kolorada Johna Hickenlooperja, ki si je na obisk izjemno onesnažene reke Animas prinesel s seboj stekleničko Nestlejeve vode. Poklical je fotoreporterje in v javnost so priskakljale tortice. Reka ni onesnažena, je pitna. Po javni komediji je še steklenico vrgel v reko, da se mu ja ne bi kaj zgo

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.8.15

Bozan Zabjek
20.08.2015 19:57 (Aug 20, 2015)

Požar brez premoženja kupuje Delo Revije - Dnevnik 
Zakaj pa ne? Če imaš dobre prijatelje v politiki in med gradbinci, ki so obnovili ljubljanski Plečnikov stadion, pote, gre medij kamorkoli. Ni važen rezultat, važno je, kdo ga nadzira! Pa pozabite že končno na desno in levo, ko pa je jasno, da je vse usmerjano iz ene velike pisarne. Važen je zgolj nadzor nad ljudstvom!


							
							 

Sarajevski Euro-Asfalt postaja pomembni igralec v slovenskem gradbeništvu -Dnevnik
Seveda nisem mogel mimo dvomov o poštenosti poslov in imel sem prav. Križaničev ljubljenec Isajlović, rasturač v Bosni, je pripeljal Ramića v Slovenijo, tudi zato, ker je Ramić znan po velikih donacijah "pravi" stranki, kot je bila recimo Izetbegovićeva.Po brskanju interneta prideš do številnih povezav, od Bobinca do Golobiča, zato se le vprašam, komu bodo v primeru izbire Euro-asfalta namenjene provizije? Kateri stranki? SD, ki je v Petrolu nameščala Isakovićevega prijatelja Ferjančič? Je v Sloveniji kakšen večji posel brez podkupnin i

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.8.15

Bozan Zabjek
19.08.2015 19:31 (Aug 19, 2015)

10 let po prvi prodaji Mercatorja - Dnevnik
Da ne bo nikoli več pomote, kdo je začel izdajati in razprodajati Slovenijo! Janša, ki ni v zaporu, Bavčar, ki ni v zaporu, Boško Šrot, ki ni več v zaporu, Matjaž Gantar, KD večna pijavka in Starina Kosem, ljubljenka Metoda Dragonje in Dela. Izjemna primerjava - ko greš čez cesto, najprej pogledaš levo in brez težav prečkaš cesto. Če si se najprej ozrl na desno, si povzročil tragedijo! Zato je nazorska leva miselnost osnova preživetja, desna pa razdiranja in kreganja. Če pa obe preneseš v politiko je kaos neizbežen!

 

Nato in Rusija naj bi se pripravljala na spopad - RTV Slo
Usmerjevalci ljudske pameti so še enkrat na think tank sistem vsemogočnih EU voditeljev poslali medijem članek, ki dokazuje njihovo popolno iztirjenost. Bo NATO napadel Rusijo, ker ogroža njihovo pokradeno Ukrajinsko bogastvo? Bodo Rusi odgovorili na kolonizacijo nekdaj njihovih držav ob Baltiku, predvsem, ker ima NATO najnasilnejše vojaške baze prav v teh Baltskih država

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.8.15

Bozan Zabjek
18.08.2015 20:08 (Aug 18, 2015)

Višji davki in obsežna privatizacija v zameno za milijarde Grčiji - Dnevnik 
In načrt EU roparjev je zaključen. Obdavčili bodo Grke in pokupili njihovo zemljo. A spomnimo se časa Platona. Končala se je vojna med Šparto in Atenami, 400 let pr.n.št., kot zdaj med Berlinom in Atenami, a kri je tekla še naprej! Zmagali so krvoločneži, obakrat!

 

Kako sta Perutnina Ptuj in Roman Glaser izjemen slovenski pralni stroj denarja boste dojeli, če le preletite nekaj člankov. Glaser in Kordež sta prijatelja, zato sta bila tudi Merkur in Perutnina v hudi finančni navezi, sta si razdelila drug drugemu 25%. Je Glaser pokupil pol jugo kokošje proizvodnje, na Hrvaškem, V Srbiji in Bosni, pa je vseeno moral leta 2013 za skoraj 50 milijonov zgoljufati bilanco Perutnine. Je Židan pred 3 meseci vrgel v javnost njemu značilno laž, kako bo Perutnina ostala državna, da je zelo pomembna, delež bo ostal na 25%. Zdaj gre 40% Perutnine ruskim železarjem??, 25% je v rokah Avstrijca, 25% v lasti Merkurja, potem so t

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.8.15

Bozan Zabjek
17.08.2015 19:20 (Aug 17, 2015)

Veliko denarja (spet) spodbuja prevzeme - Skladi
Samo letos so velike korporacije prevzele za 2.18 bilijona majhnih. Svet gre vse hitreje v par rok, ki bodo potem z njim upravljale po svoji volji, brez konkurence in brez pravic držav, kaj šele ljudstev.Če si v lastni tiskarni denarja, hkrati pa daješ kredite s fiktivnim denarjem, je vse skupaj sila preprosta igra. V Grčijo ali Slovenijo pošlješ po elektronski zvezi milijardo, nato pa prevzameš za nekaj nekdanjih milijard vrednosti podjetij ali naravnih bogastev. Pa ti sploh ni bilo treba zagnati tiskarskega stroja!

 

Slovenski poslanec vendarle na proslavi v Kninu - Delo 
Seveda je iz stranke, ki so ji ustaši blizu po duši in je zato tekel obujat izdajalske spomine. Je pa Franc Janša Breznik s sabo peljal še Romana Leljaka, da je bila umazana luknja zapolnjena. Zvečer pa še kozarci originalnega hrvaškega terana, da je bilo izživljanje ob spominih na desettisoče žrtev nasilja Oluje še pristnejše. Če pa tukaj steče beseda o Piranskem zal

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.8.15

Bozan Zabjek
16.08.2015 19:31 (Aug 16, 2015)

Septembra višje položnice za elektriko - Večer
Bo toliko bankovcev dovolj za vsakega ministra? Zeleni so in nov je zeleni davek za zeleno energijo v zeleni Šaleški TEŠ6 dolini in zeleni Krški nuklearni prihodnosti. Ko več ne veš, kako bi kradel, si izmisliš nov davek. Ko si izmisliš zeleni davek veš, da je v tvoji glavi moč prevzela zelena plesen!


							 

Neki ruski učitelji dobijaju platu u vidu vodke.- Webtribune
A potem pri nas na univerzah profesorji ne dobijo drugega kot slivovko, politiki pa si lahko še kozarec viskija privoščijo? Govorim o plačah. Za življenje imajo pa tisto poleg slivovke, za avte, hiše, potovanja, sploh luksuz!

 

Dajmo se skupaj nasmejati do solz. To je znesek na minuto objave tega zapisa. Jaz ga ne znam prevesti v razumljivo številko. A kaj je tako smešno? Je denar zgorel v požaru? Ali si je le peščica z goljufijami nakopala nasprotno bogastvo, v katerem leži, se izživlja, mori, izsiljuje in dogovarja svetovne dogodke.


							 

Umazana igra peščice s planetom se dnevno st

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.8.15

Bozan Zabjek
15.08.2015 19:41 (Aug 15, 2015)

Puhovski: Pogovor med Sekolcem in Drenikove verjetno posnele ZDA in ga izročile Hrvaški - 24ur
Ta informacija je lahko zelo blizu resnici. Kdo prisluškuje celemu svetu? ZDA! Kdo krega narode med sabo? ZDA! Komu so vojne glavni cilj? ZDA!

 

Varstvo prikritih vojnih grobišč prišlo pod okrilje gospodarskega ministrstva - RTV-Slovenija
Da osebje na oblasti nima pojma, kaj bi moralo delati je jasno. Da pa želijo iz domobranskih grobišč v Ministrstvu za gospodarstvi ustvariti biznis desetletja in Slovenijo potegniti iz dreka? Takega idiotizma pa sta sposobna samo Počivalšek in Mramor. Se sploh ne zavedamo kakšnih bakterij se je Mramor nalezel pri Schaubleju v pisarni!

 

En velik tuj trgovec te dni mogoče uspešno zavaja neuke slovenske kupce. Prodajajo jim meso, katerega dobavitelj je slovensko podjetje. Dobro razmislite o tem triku. Ne meso, dobavitelj. Očitno jih je Židan prosil, naj poudarijo slovenskega dobavitelja, da bodo ljudje pomešali s slovenskim izvorom. on pa bo opran uničenja svi

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.8.15

Bozan Zabjek
14.08.2015 19:57 (Aug 14, 2015)

Slabo plačilo doma vabi Slovence v tujino - Delo 
In je rešena uganka o zmanjševanju brezposelnosti. Naše delavce plačujemo žaljivo, zato, da jih naženemo v tujino. S tem pridobijo Kopač Mrakova, Cerar velik nasmeh ob lepem podatku, država pa ostaja brez denarja, saj brez delavcev pač ni možno pobirati ogabnih davkov. Izbira kadrov, ki naj bi pri nas vodili državo je narejeno globoko v ozadju, spletkarstvo in nima nobene povezave z znanjem oseb. Zato vedno nastrada zgolj državljan, ki so mu vzete osnovne človeške pravice, pa naj bo to pravica do odločanja, pravica do njegove lastnine ali izbira pravih oseb. V Sloveniji je človek izven politike vreden - NIČ. Je le slabo plačan stroj!

 

Nekdanji delavci Primorja prejeli še preostanek prednostnih terjatev - Delo 
Potem, ko so si izbranci iz gradbeniško političnega lobija finančnikov zagotovili zaželjeni izplen, ko je Černigoju omogočeno zagotoviti si stara leta, so po več kot dveh letih, že brez nadomestil, ki jih Kopač Mrakova noče dajat

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.8.15

Bozan Zabjek
13.08.2015 20:07 (Aug 13, 2015)

Rupel: Dovolj je korektnosti in spoštljivosti, Slovenija potrebuje ostrejšo strategijo v odnosih s Hrvaško - 24ur
Začnite kot jaz, prevarantsko nastavljen, vedno me je samo denar zanimal, šel bom v vsako stranko, kjer bo pomemben. Naj plačajo kot nama z Ivanom za orožje namesto Savudrije leta 92. Mene potrebujejo, da bom delal zdraho in tako prikril resnico! A zakaj nisem zunanji minister na papirju? Ker sva se z Ivanom tako dogovorila! Ko bom jaz ta glavni bo meja med Hrvaško in Italijo na kopnem, kokoši več ne bo!
 

 

Registrirana brezposelnost se še znižuje - Vecer
A Kopač Mrakova tudi tekste za medije piše? Seveda se registrirana brezposelnost znižuje, saj se mora. Neregistrirana pa skače v nebo, a o njej se ne sme govoriti.

 

Danes je 70 let kar so Američani svetu pokazali svojo morilsko plat pravega obraza. S pomočjo Monsanta narejena atomska bomba je pobila na tisoče nedolžnih in zaznamovala milijonom celo življenje. Seveda še danes lažejo, kako so s te končali 2. svetovno vojno,

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.8.15

Bozan Zabjek
12.08.2015 19:55 (Aug 12, 2015)

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/139111/je-za-bavcarja-sava-bohinjka-resitev

 
							
							
							 

DUTB postala lastnica prašičjerejskega podjetja Farme Ihan - Delo 
Prašičja Banka bo končno vzgajala prašiče. Vprašanj je veliko, bodo prašiče hranili lastnoročno, bo delo opravljalo podjetje šefa Manssona ali bodo naredili Židanov postopek iz Nemščakov? So inšpektorji prejšnji mesec ugotovili, da je 20% prevelik delež slovenske svinjine na slovenskem trgu, zato je možno, da je pač EU naročila zaprtje farme. V deželi, kjer so na oblasti sami puhloglavi ponižni hlapci je seveda vse možno, poleg tega pa prihaja zdrava GSO prehrana na naše farmacevtske krožnike. Bravo pujseki v Vladni štali!

 

Slaba banka z dobrim dobičkom - Večer
Izjemen slovenski recept za ustvarjanje dobička. Ustanovi te politika, ki plačuje zaposlene. Ustanoven vložek ni potreben saj gre za fiktivno firmo, ki bo ustvarjala dobiček iz političnih bančnih kreditov oziroma ostanka izplenjenega. Pred tem smo banke oprali ljudje z dok

Je za Bavčarja Sava Bohinjka rešitev?

Premnogi ne dojemajo, kako so politične funkcije vnaprej določene, osebe izbrane, tiste na najvišjih mestih kar v tujini. Igor Bavčar ni nobena izjema, saj so odločevalci vedeli, da gre za koristoljubno osebo brez zadržkov. Zato se je tudi odločil za študij politologije, saj so mu še pred študijem povedali, da le s tako izobrazbo lahko pride na najvišja vodilna mesta in izjemnih osebnih koristi. Za svojo igrico leta 1991 je bil že vnaprej nagraje

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.15

Bozan Zabjek
11.08.2015 19:51 (Aug 11, 2015)

Banka Slovenije poslala poslancem za 15.724 strani zaupnih gradiv - Delo 
Tako, zdaj imate toliko strani, da jih ne boste mogli pregledati in stvar bo zaželjeno izginila. Poleg tega pa - jaz vam ukradem milijarde, vi pa želite od mene poročilo o tej kraji?

 

V pošti za direktorja Teša ni bil antraks - Vecer
TEŠ je pobral stotine milijonov, ki sta si jih razdelili dve na levo in desno razdeljeni stranki. Torej v Šaleški dolini ni ostalo denarja za navadne ljudi. Kako naj bi si oni privoščili kupiti antraks? Moko že še. Še verjetneje pa koka na lastni račun, pa napačno označena pošta, kot pred meseci v Predsedniški palači! Mi je pa všeč sporočilo - dovolj imamo kraje!

Kriminalisti preiskujejo poslovanje vodstva slabe banke - RTV Slo
Res je bil že čas za razkritje svetovnega natega Slovenije. Manjka mi le en podatek - ali so vključeni v to preiskavo tudi zagovorniki in ustanovitelji Slabe banke? Da se sistemsko krade je bil namreč skupni dogovor, tako naših kriminalcev kot tistih iz EU.

Oglasi

na mirni lokaciji v zg. polskavi prodamo 2-stanovanjsko hišo, etažnosti p+m, zgrajena leta 2010 (v teku je legalizacija). hiša je zgrajena iz porotherm zidakov, fasada demit-15 cm, kritina bramac, stavbno pohištvo pvc. hiša obsega 2 stanovanjski enoti z ločenim vhodom (s1=3,5- sobno stanovanje, etažnosti p+m in s2=2-sobno stanovanje, etažnosti p) s1 - pritličje obsega: vetrolov-zidan, hodnik, kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico-izhod na zimski vrt, kabinet, kopalnico z wc (tuš) in shrambo pod stopnicami. mansarda obsega: stopnišče, dnevno sobo v obliki črke "l", spalnico z  garderobno sobo in kopalnico z wc (kotna kad). s2 -pritličje obsega: vetrolov-leseni, kuhinjo z jedilnico, od koder je vhod v dnevno sobo-izhod na teraso, v spalnico in v kopalnico. talne obloge: keramika, laminat. priključki: elektrika, javni vodovod, greznica 2-prekatna, telefonski  priključek, internet. ogrevanje obeh stanovanjskih enot in sanitarne vode je urejeno s ck-električno in/ali ck-trdo gorivo. na parceli so še lesena garaža in drvarnica ter igrala za otroke. zemljišče v skupni izmeri 777 m2 je v celoti ograjeno z leseno ograjo, vrata za dovoz na dvorišče so kovinska-daljinsko odpiranje. dvorišče je delno asfaltirano, delno obloženo s tlakovci. preostali del parcele je pretežno zelenica, lepo urejena -  zasajena z okrasnim drevjem, grmičevjem in rožami, delno zelenjavni vrt. osnovna šola do 6. razreda, vrtec, pošta, lekarna, zdravstveni dom, trgovina in avtobusna postaja se nahajajo v centru zgornje polskave oddaljenem cca 1,7 km (peš 600 m), 9-letka je v sp. polskavi (vozi šolski avtobus). do slovenske bistrice  bistrice je cca 7 km,  do centra maribora pa slabih 18 km. v račun vzamejo 1-sobno ali manjše 2-sobno stanovanje.  

Kategorija: Slovenija

Cena: 145000 €

zdaj že kilogram in 750 gramov težak peter je razen prikupne bele lise pod glavo in par belih dlak na repku čisto črn.  ima gladko dlako, izgleda pa da bo zrasel v elegantnega mačkonarja. po karakterju je super; kjer so ljudje, tam je on. če je zaspan najglasneje prede in zaspi (po možnosti) na tebi, ko pa rabi telovadbo mu ne zmanjka energije.   mačje družbe ni navajen, ampak dva moja mačka  res želi spoznat čeprav vanj le pihata. se čisto nič ne boji in se takoj navadi na novo okolje, je radoveden in se ne skriva. rad tudi glasneje pomijavka, ampak le zato ker mora večino časa biti v eni sobi, zato upa da čimprej dobi svoj prostor po katerem bo lahko tekal in tekal j   je sobno čist in pridno uporablja mačji wc. peterček je razbolhan, razglisten, felv/fiv negativen, cepljen, čipiran in kastriran. zanj veljajo dzžž  pogoji posvojitve:   · kvalitetna prehrana · veterina po potrebi, · izključno notranje bivanje, · polno zavedanje, da gre za družinskega člana, ki bo z vami v dobrem in morebitnem slabem nadaljnjih 15 let, · podpis posvojitvene pogodbe.   kontakt: meta, 040-463-322 ali meta.jazbinsek@gmail.com

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

alpe adria green izvaja: 1)  mediacije s področja okoljskih sporov  2) zastopanje  občananov ali skupin občanov  priprava dokumentacije in nudenje pomoči na obravnavah 3) svetuje občinam, podjetjem in posameznikom s področja okoljevarstva   več na:  https://alpeadriagreen.wordpress.com/mediacije-zastopanje-svetovanja/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

alpe adria green izvaja neodvisno od državnih zavodov ter politike pojetij,  meritve imisij z cerex hound prenosnim multi-analizatorjem plina razvit za odkrivanje plinov z ppb natančnostjo. naprava je izdelana tako, da lahko odkriva koncentracije več plinov v zmesi, hkrati. prenosni multi-analizator daje rezultate laboratorijske kakovosti v realnem času z uporabo ultravijolične absorpcijske svetlobe – podobno kot pri klasičnih infrardečih detektorjih, vendar na meritve mnogih  plinih, ki so zdravju škodljivi ne ovira niti vodna para. analizator je odporen proti vremenskim vplivom in z vgrajenim računalnikom z operacijskim sistemom windows 7 in deluje z brezžično komunikacijo. ta naprava ima dodaten ročni filter na cevi, ki je namenjen za delo v zadimljenem ali prašnem okolju ter v utesnjenih prostorih. opremljena je tudi z vremensko postajo, ki jo priključimo ob vsaki meritvi plinov in so vključeni tudi v končno poročilo.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

- nitrite, nitrate, fosvate,...  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

s pomočjo trikalnalnega multimetra, izvajamo meritve parametrov kvalitete pitne vode in povrršinskih vod (na morju, rekah, jezerih in drugod). kvalitativno in prostorsko uredimo rezultate meritev. preverjamo delovanje čistilnih naprav, izdelujemo študije po globini točkovne izmere naslednjih parametrov: – ph, – raztopljeni kisik, – prevodnost v laboratoriju z pf-12 napravo odkrivamo v vodi: - težke kovine - nitrite, nitrate, fosvate,...  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

alpe adria green izvaja neodvisno od državnih zavodov ter politike pojetij,  meritve imisij z cerex hound prenosnim multi-analizatorjem plina razvit za odkrivanje plinov z ppb natančnostjo. naprava je izdelana tako, da lahko odkriva koncentracije več plinov v zmesi, hkrati. prenosni multi-analizator daje rezultate laboratorijske kakovosti v realnem času z uporabo ultravijolične absorpcijske svetlobe – podobno kot pri klasičnih infrardečih detektorjih, vendar na meritve mnogih  plinih, ki so zdravju škodljivi ne ovira niti vodna para. analizator je odporen proti vremenskim vplivom in z vgrajenim računalnikom z operacijskim sistemom windows 7 in deluje z brezžično komunikacijo. ta naprava ima dodaten ročni filter na cevi, ki je namenjen za delo v zadimljenem ali prašnem okolju ter v utesnjenih prostorih. opremljena je tudi z vremensko postajo, ki jo priključimo ob vsaki meritvi plinov in so vključeni tudi v končno poročilo.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

sportwetten je spletna stran, kjer lahko stavite na različne športne dogodke. če ste navdušenec nad športom in bi ob tem radi tudi nekaj zaslužili potem je to pravi naslov za vas!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

športni navdušenci zelo radi igrajo tudi športne stave. ena vrsta stav pa je tudi wettbonus, kjer lahko igrate več različnih stav. poglejte si kateri na strani sport-wetten!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

če radi igrate športne stave potem obiščite spletno stran sportwetten, kjer vas čaka tudi bwin bonus, za vse novo registrirane člane.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

trx pro 3 telovadni trakovi s katerimi lahko telovadite kjerkoli in kadarkoli! trx naprave so nove, zapakirane. prihajajo z 1-letno garancijo in uradnim računom za fizične in pravne osebe. trx paket vsebuje: trx trake trx kartice z navodili trx sidro za na vrata trx ključ trx xtender trx mrežasta vrečka trx pro zapestnica trx workout dvd za naročila lahko pišete na montles.bozicnik.sp@gmail.com ali pokličete na 040/476-285 cena je 99€ + ptt stroški. v primeru bančne transakcije, poštnina je gratis.

Kategorija: Fitness oprema in aerobika

Cena: 99 €

ponujamo kakovostna očala z sončnimi polariziranimi lečami! izdelana so iz kakovostnega lesa! za shranjevanje smo tudi poskrbeli, saj je poleg vreča za očale in lesen etui! ob nakupu svojih očal prejmete garancijo in račun, da je vse tako, kot mora biti. zaenkrat imamo v ponudbi unisex očala večih barv. izberite svojo barvo, pošljite naročilo in uživajte v sončnih dnevih in odličnem razgledu! za naročila lahko pišete na montles.bozicnik.sp@gmail.com ali pokličete na 040/476-285

Kategorija: Modni dodatki

Cena: 79 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj