Bozan Zabjek

Če je vam vseeno kaj se dogaja z našo domovino - meni ni!

Prijatelji (12)
Vladislav Stres
Andres Zoran Ivanovic
Branko Gaber
Rastko Plohl
Laščan Zlatorog
Gorazd Pretnar
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Roža Karan (Astrologinja)
Spremljevalci (60)
Boza Herek
Edvard Bogataj
Janez Skubic
Stoyan Svet
Boris Blatnik
Ajda Plos
Hrovat Milena
Zlatko Herncic
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Sindikati in Cerar prepovedali protest 27.marca 2015 proti razprodaji!!!!
Bojkotirajmo Nestle – VSI!!
Domagoj Margetič proti slovenski ekstremni politični mafiji!
NKBM prodajajo, da skrijejo milijarde!
Ekonomsko Socialni Svet ali skrivna zarota proti ljudstvu
Bo zdaj Semolič vodil postoke sovražne razprodaje na ESS??
Je RTV SLO Syngenta GSO prodana duša?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.3.15
Zahteva javnosti Ekonomsko Socialnemu Svetu!
Bomo že jutri morali Slovenci tujega lastnika prositi za kozarec vode?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
April 2015
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Zahteva javnosti Ekonomsko Socialnemu Svetu!

Bozan Zabjek
31.03.2015 22:57 (pred 20 urami)

POSLANO:

ess@gov.si,  

dusan.semolic@sindikat-zsss.si,

branko.meh@ozs.si

Branimir.Strukelj@sviz.si

Drago Lombar info@sindikatljubljana-knss.si

Peter Majcen ks90@sindikat-ks90.si

joze.smole@zds.si

andrej.zorko@sindikat-zsss.si

milan.lukic@lumar.si

natalija.berlec@gov.si

V vednost:

Miro Cerar gp.kpv@gov.si 

Metod Dragonja, gp.mf@gov.si   

Zdravko Počivalšek gp.mgrt@gov.si ,

Dušan Mramor gp.mf@gov.si

  

Zahteva javnosti Ekonomsko Socialnemu Svetu!

Na Ekonomskem Socialnem Svetu ste imeli v petek, 27.3.2015 ob 9h, sestanek na temo razprodaje slovenske lastnine, ki sploh ni vaša, Strategijo slovenskega bančnega sektorja in Strategijo za sektor zavarovalništva. Za strogo zaprtimi vrati ste razpravljali in odločali o zadevah, ki so javne. Pa ne samo to, vprašati bi morali ljudstvo ali se z vsebino in posledicami sploh strinja! Uradno ste temu rekli Strategija upravljanja z državnim premoženjem (za javnost tako), ki pa vemo, da izginja ne samo iz rok nas Slovencev, celo ne vidimo jih več. N

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.3.15

Bozan Zabjek
31.03.2015 18:24 (pred 1 dnevi)

Mi gre že na živce tolikokrat omenjati Barbiko kot novo šolsko ministrico. Ampak včeraj je na zaslišanju odbora spet povedala zelo natančno, zakaj so jo določili na to mesto. 
Vprašanje je bilo - Ali boste ukrepali proti visokošolskim mandarinom, po kmečko lopovom?
Odgovor pa pričakovan - Seveda ne bom, saj imajo Univerze pravico do neodvisnosti pri kraji javnih sredstev.
Lahko sploh še kaj dodam na ta ženski robot Klavdije Markež? Izbrana je bila izključno zato, ker ima pri goljufanju javnih sredstev lepe izkušnje in se je pred imenovanjem zaprisegla, da bo prikrila vsa javna kriminalna dejanja na Univerzah in verjetno tudi drugih šolah. Razloga za njeno imenovanje ne sme nihče iskati v strokovnosti, poštenosti ali celo znanju!!

 

V francoskih Alpah strmoglavil airbus 320 - Delo 
Ni tragedija samo 142 potnikov, posledice bodo mnogo hujše zaradi sodov, ki jih tudi ta nizkocenovni lažni prevoznik Germanwings prevaža zaradi drugih namenov - chemtrailsov! Seveda se bodo državni organi zd

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.3.15

Bozan Zabjek
30.03.2015 19:55 (pred 2 dnevi)

Netanjahu si je zagotovil večino v parlamentu - Delo 
Zato še dolgo ne bo konec nasilja nad Palestinci, ne bo konec vojn na Bližnjem vzhodu in arabskem svetu nasploh, ne bo konec svetovnih terorističnih napadov od Fukushime do Charlieja v Parizu. Terorist ob boku Obame, marsikje celo pred njim!

 

Markeževa na odboru o prioritetah, nič pa glede očitkov o zlorabi položaja - 24 ur
Sem Cerarjeva vernica in sem seznanjena s sporazumom GATS, ki ga je Slovenija podpisala že v letu 2004,zato bom po svojih najboljših poslušnih močeh peljala šolstvo v zasebne roke. TISA me ne bo presenetila, predvsem pa bodo honorarji morali iz javnosti, ker zasebno šolstvo lahko dela z denarjem kar hoče. Tudi kupuje računalnike in pisalne mize podpornikom takega šolstva! Predvsem pa prosim brez zlobe in zavajanj saj vendar veste, da za to mesto ne iščejo človeka z znanjem!

 

Prihodnje leto stalen vir za ceste? - 24ur 
Vako leto prenavljajo številne ceste, ampak samo tiste, ki prinesejo veliko denarja. Vse ostal

Bo zdaj Semolič vodil postoke sovražne razprodaje na ESS??

Bozan Zabjek
30.03.2015 17:49 (pred 2 dnevi)

Informacije, ki prihajajo iz zelo zaupnih in predvsem verodostojnih virov, nam razkrivajo nadaljevanje ljudstvu prikrite razprodaje slovenskega premoženja. Vse pod okriljem strogo zaprtega Ekonomsko socialnega sveta, ki bo nadaljeval odločanje o ljudstvu nedostopnih sovražnih odločitvah glede razprodaje ljudskega premoženja, v petek, 3.aprila!!. Odločali bodo o tujem premoženju, ki so si ga prilastili nasilno, ljudstvu za hrbtom! In spet bodo zelo aktivni sindikati, med njimi pa očitno najpomembnejši Dušan Semolič s svojimi štirimi pomočniki iz ZSSS. Za to 265. sejo je prav z njegove strani prišel predlog spremembe zakona o javnih prevzemih in ne Predlog za trajno prepoved odtujevanja ljudem!! Očitno je zanj razprodaja prepočasna! Je morda gospod Semolič Kavčičeva šola, naslednik sesutja nam znane Slovenije v središče za drogo, prostitucijo, pralnico denarja in zdraviliško oskrbo NATOvih vojakov, ki naj bi morili po celem svetu? Nam očitno sploh ni jasno, da je morda Semolič celo glavn

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.3.15

Bozan Zabjek
29.03.2015 22:05 (pred 3 dnevi)

Kaj Pahor svetuje mladim - Slo.nov.
Izobražujte se s svojim denarjem, študirajte, d boste lahko dobili službo v tujini, kajti mi, v Sloveniji, vam je več ne bomo dali. Zdaj so časi, ko samo še prestižna elita, torej moji prijatelji, lahko služimo milijone na vaš račun. Če pa vam je všeč, pojdite v manekensko šolo, naučite se lepovšečnih fizičnih nastopov brez znanja in lahko tekmujete na naslednjih predsedniških volitvah!

 

Cerar pozval k trajnostnemu ravnanju z vodami - Delo 
Spoštovani moji podložniki, vodne vire moramo ohraniti čiste, saj nas v to zavezuje prihajajoči TISA sporazum. Tujci ne želijo kupiti dvomljivih voda, ne Čehi, ne Nemci ne Slovenci s prikritimi tujimi imeni, kaj šele NATO pod Gorjanci! Govorim vam o vodnih virih, ki jih mi, na oblasti, lahko in moramo razprodati. Voda, ki jo pijete iz mestnih vodovodov ali tisto, ki so vam jo zamenjali za vašo čisto, zgrajeno z vašimi rokami, kot pod Gorjanci, me ne zanima, jaz je po nasvetu EU strokovnjakov ne pijem, ker je v nj

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.3.15

Bozan Zabjek
28.03.2015 20:53 (pred 4 dnevi)

V Črnomlju cepivo proti gripi ni odgnalo bolezni - Delo 
Ubogi oskrbovanci, kako jih sistem in farmacevti zlorabljajo. Vemo, da je cepivo proti gripi navaden shit za grmadenje denarja, da so javni uslužbenci in farmacevti zgolj nategnili še eno skupino prebivalstva. Imajo starčki srečo, da jih ni na hitro pobralo kot mnoge v Italiji za istim cepivom. Imajo naši vodstveni organi že nalogo, da zmanjšajo število upokojencev in s tem velik del pokojninske blagajne namenijo svojim špekulativnim naložbam, recimo v Luksemburgu pri Junckerju?

 

Dijakom celjske zdravstvene šole za malico polži, pajki in muhe - Delo 
Pa saj so pred dobrim tednom celo na RTV Slo propagirali uživanje insektov in zajedalcev!! GSO gre pač s svojo znanstveno potjo naprej in umetne žuželke so pač del njihove smrtonosne zgodbe. Smo tiho in se moramo pač sprijazniti, kajne? Bacchus pa ima finančno izdelano strategijo do šol in zato nima težav s sporno umazano prehrano!

 

Nov primer ebole razblinil upe na konec epidemije

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.3.15

Bozan Zabjek
27.03.2015 18:35 (pred 5 dnevi)

Koalicija s kandidatko zadovoljna - Zurnal24
Klavdija Markež, gospe in gospodje, je res prava lutka za šolsko ministrico. Kot vidite obvlada finančne goljufije, kar je danes v času milijardnih honorarjev v šolstvu zelo pomembno za nas. Torej jo podpremo?
Seveda g. Cerar, mi smo vedno za enake, kot smo mi!

 

Jemen: predsedniško palačo napadla letala - Delo
Neznana letala, ki so imela prikrito ameriško zastavo, pa brez pilotov! Pa menda se nista spet naša dva vojna strokovnjaka na Počku igrala z daljinci naših drone-ov?

 

Napadalca iz Tunisa naj bi se urila v Libiji - RTV-Slovenija 
Kjer imajo ZDA svoja teroristična oporišča in vadijo celotno ZDA Islamsko vojsko, ki pa jo vodijo ameriški generali!

 

KPMG finančni svetovalec pri prodaji Adrie Airways - Delo
Tuji svetovalci za naš denar prenašajo Adrio v tuje roke preko naših izdajalcev!! Ja, leta 2016 nova vlada ne bo imela več kaj prodati, kaj šele reševati!


							 

http://www.publishwall.si/skupina.kazenska.ovadba/post/120793/elen-twrdy-tudi-

Ekonomsko Socialni Svet ali skrivna zarota proti ljudstvu

Bozan Zabjek
27.03.2015 11:19 (pred 5 dnevi)

Danes so imeli na ESS sestanek o Strategiji upravljanja z javnim premoženjem, ki je bil zaprt za javnost in medije. V izjavi za javnost je Semolič napovedal borbo njihovega sindikata proti razprodaji, a kaj, ko je na hrbtu zelo izstopal njegov sredinec. Tudi ostali sindikalisti, podpisniki tega izdajalskega dokumenta, so zelo na hitro vstopali v Vladno stavbo, da jih ne bi kdo pomotoma opazil. Kajti, če si sindikalist, potem ne moreš delati ljudem za hrtbom in lažmi v javnosti! Le zakaj dva sindikata nista imela dostopa? Ker zares nasprotujeta razprodaji. Če bi Semolič, Štrukelj, Lombar in ostali prisotni nasprotovali razprodaji, potem bi danes bilo na tisoče delavcev pred stavbo, kjer je potekal sestanek. Ne, nihče ne sme vedeti, mediji, RTV SLO in STA so imeli le nekaj minut, da pofotkajo lažno nasmejane obraze, pred začetkom sestanka pa so morali zapustiti stavbo. Ko pa so takoj po končanem fotografiranju prejeli pisno zahtevo za odprtost sestanka, ki je v nasprotju z Ustavo in krši

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.3.15

Bozan Zabjek
26.03.2015 20:29 (pred 6 dnevi)

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/120695/javna-zahteva-rektorju-ivanu-svetliku-za-razresitev-dekanje-elen-twrdy

 

V petek dopoldne nad Slovenijo sončev mrk - Slo.nov.
Kaj bo v petek kakšen poseben sončev mrk? Ga imamo že 25 let, hkrati pa tudi medije, da preveliki množici umetno svetlijo pamet! Od totalnega mrka pa smo le še nekaj mesecev!

 

Država prodala za milijardo evrov 20-letnih obveznic - 24ur
Najprej moramo ločiti sovražno zadolževanje od gospodarstvu namenjenega.Če bi šla celotna milijarda za nova delovna mesta in nove projekte v novih podjetjih, ki bi reševali krizo in uspeli tudi na tujih trgih - potem bi lahko rekli OK. Ker pa ta milijarda niti pod razno ni namenjena koristim slovenskega gospodarstva (kako le, če je že vse prodano) pač pa novim pokrivanjem bančnih lukenj in novim lažnim projektom kot je drugi predorski tir, ki si ga bo zelo verjetno prilastil kar Mister Riko Over All Škrabec, potem je jasno, da je to še ena vržena milijarda na smetišče, ki jo bomo

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.3.15

Bozan Zabjek
25.03.2015 22:09 (Mar 25, 2015)

Elen Twrdy, sicer prevarantska dekanja Pomorske fakultete, ki je naredila doktorat zgolj zaradi prepisovanja in sedanje zaščite Ivana Svetlika, je tudi članica nadzornega sveta v Luki Koper, očitno piše nov doktorat: Kako prevarati državne organe in jim vzeti čimveč denarja!. Pred dnevi je v javnost prišla informacija o njenem honorarju 22.000€, ki je bil zgolj povišanje plače, saj ni delala nič, zdaj pa še o donaciji 17.300€ njeni fakulteti iz Luke Koper, kjer dela honorarno. Sama sebi je spet prenakazala denar! Bravo Svetlik, ki ji noče vzeti lažnega doktorata in ji dovoli dodatne zaslužke na osnovi lažne izobrazbe. Bravo kriminalci!


 

Z začasno odločbo zahtevajo tudi umik podatkov iz Supervizorja - 24 ur
Očitno so kadri za Informacijskega pooblaščenca skrbno izbrani med "edinimi pravimi" kandidati, 100% poslušnimi. Jim sploh ni jasno, da javni uslužbenec ne sme opravljati honorarne dejavnosti! Profesorska elita pa že od leta 1998 skrbno načrtuje in izvaja honorarno kršitev zakona i

Sindikati in Cerar prepovedali protest 27.marca 2015 proti razprodaji!!!!

Bozan Zabjek
25.03.2015 15:51 (Mar 25, 2015)

Se spominjate, ko je večina sindikatov 5. februarja letos podpisala Ekonomsko socialni sporazum z Vlado? Da zavedejo svoje delavce, kako skrbni so do njih in skušajo narediti vse za njihovo boljše življenje, predvsem pa plače in socialno plat! Od takrat so sestanki ESS skrbno za zaprtimi vrati in lahko vstopijo le povabljeni izbranci. Za javnost po sestanku pripravijo vnaprej sestavljeno zavajanje, kajti o vsebini pogovorov mi ne smemo nič vedeti. Zakaj? Ker so sindikati del vladne politike, njihovi pršilci megle in odločno podpirajo razprodajo. Ne vsi sindikati, a zato ti manšinjski v petek ne smejo organizirati že napovedanega protesta pred Vladno palačo. Kaj se pri Cerarju v petek dogaja? Nič takega, kar bi lahko ljudstvo vedelo, boste izvedeli, ko bo vse prodano! Zgolj sestanek na ESS, kjer bo sprejeta Strategija upravljanja kapitalskih naložb. Dorečena bo dokončna razprodaja, ki sta jo z ustanovitvijo SDH krvoločno začela Bratuškova in Čufer in 16.maja 2013 poslala Državnemu zboru

NKBM prodajajo, da skrijejo milijarde!

Bozan Zabjek
25.03.2015 14:07 (Mar 25, 2015)

Da nas Vlada krade gre mimo vaših ušes ali pa si samo simbolično zapomnite! Da nam razprodajajo vse naše premoženje je za mnoge celo teorija zarote in podpirajo vlado, ker nas bo s to lažno prodajo rešila. Česa? Lastništva in dostojnega življenja! Zapomnite si to. Kajti razprodajo podpirajo le tisti, ki imajo od tega osebno korist, vas pa hočejo za dolgo časa poslati v sužnjelastniško delovno razmerje tujcem.

Tokrat se lotim le NKBM, najbolj umazanega dela razprodaje, za katero se skriva mnogo več, kot si sploh lahko predstavljate. NKBM je neuradna pralnica denarja od leta 1990, zato je tudi kupila Adria Bank na Dunaju, lansko leto. ADRIA Bank je bila ena od štirih pralnic ustanovljenih še v prejšnjem sistemu, ki je delala po zelo enostavnem sistemu. Denar so politični in tajkunski veljaki po umazani poti naložili na Adria Bank, ta pa je z vnaprej pripravljenim odpisom kreditov le te nbamenjala za posle v Sloveniji in istalih bivših Jugo državah, da je tako oprala denar. Adria bank je

SEEbiz.eu / Juncker odgovorio Margetiću: EK će istražiti tokove balkanskog novca

ZAGREB - Europska komisija će provjeriti i istražiti tokove balkanskog novca, razvidno je iz pisma kojeg je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker poslao Antikorupcijskoj ligi.

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.3.15

Bozan Zabjek
24.03.2015 18:57 (Mar 24, 2015)

Univerza skriva revizijo fakultete za upravo - Delo 
Očitno je Ivan Svetlik v težavah? Rektor, ki uživa v plagiatih in je zanje pripravljen narediti vse izven zakona, je očitno zaljubljen tudi v astronomske honorarje? Komaj čakam, da razkrijejo tudi njegove!

 

Maribor bodo od poletja z Londonom spet povezovali nizkocenovni leti - Siol
Torej moji dragi Štajerci pripravite se na obilnejše špricanje z neba, chemtrailse! Poceni letalski poleti so pač laž, da lahko natovorijo ogromne sode in jih namesto za prtlajgo uporabijo za strupe, ki jih potem za velik denar prenašajo na vas in ostale dežele, nezaželjene farmacevtom in Bilderbergom!


							 

S prodajo Telekoma se poslavljamo od Solin - 24ur
Zdaj je dokončno jasno, kakšen smrtonosen udarec so nam zadali Janša, Bratuškova in zdaj Cerar. Ne samo, da bodo Švabi zdaj lahko vohunili po naših telefonih in računalnikih, da bodo pač odnašali kapital in odpuščali zaposlene, zdaj je tudi kulturna dediščina Piranske Soline v Merklinih rokah. Ni ga sram,

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.3.15

Bozan Zabjek
23.03.2015 18:42 (Mar 23, 2015)

Protestniki spet preplavili ulice: Dilma, ven! - 24ur
Pri nas narod nima jajc, da bi kot Brazilci množično odšel na cesto zahtevat odstop Cerarjeve skorumpirane izdajalske vlade in hkrati vseh skorumpiranih politikov, ki jih je v Sloveniji za kakšen Kranj!!! Medtem pa v Braziliji stotisoči na cesto, ko so izvedeli za korupcijski škandal predsednice. Učimo se, učimo živeti z jajci!

 

Grozljivo kako ljudje postajajo žrtve lakomnežev in neumnih politikov. Po Sao Paolu je zdaj tudi Kalifornija tik pred trajno praznimi vodnimi viri. Država nima rešitve! Se bodo prebivalci morali množično seliti v neznane destinacije? Zato, ker so bili vodni viri sprivatizirani in brez nadzora uporabe! Vprašajte SDS kako daleč smo mi od te točke!

 

V gozdu blizu Ljubljane ilegalno strelišče? - Siol
Pa saj Poček ni tako blizu Ljubljane in uporabljajo ga samo tujci! Torej ni nič narobe? Pa z vama Pahor in Veber, je tudi vse v redu? Oprostita vaju ponovno vprašam ko se vrneta s psihiatrične!

 

Kako bi Cerar pov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.3.15

Bozan Zabjek
22.03.2015 19:17 (Mar 22, 2015)

Prihaja medena prihodnost - Delo 
Sicer je Peterle nakladal o čebelah, da bi dobil glasove na predčasnih volitvah. Saj veste SLS je stranka izgubljenih prevarantov, ki je na srečo izpadla iz Parlamenta. A kaj, ko se takšni prevaranti kot je Peterle ne bi smeli več nikoli približati vratom ljudske oblasti. On je že od leta 1991 v medu, saj je pokojninska blagajna močno napolnila njegov zasebni čebeljnak, prepovedan čebelam. Še huje pa je, da si glasove skuša nabirati prav preko čebel, za katere ni naredil čisto nič. Zdaj je vrgel v medije svetovni dan čebel, nikoli pa ni niti z besedo povedal vsaj malo ostrega svoji izredno priljubljeni Špelič Čadoničevi, ki je leta preko svoje funkcije pobijala te iste čebele. Actara je zaradi nje obvezna, pa tudi zaradi Potočnika, lažnega okoljskega komisarja v Syngenti. Škropivo je pomagalo k več kot prepolovitvi čebeljega rodu a se je Peterle vedno le slikal pred kakšnim čebeljnakom. Zelo v slogu Pahorja. Ne samo Peterleta, tudi SLS vrzite v smetnja

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.3.15

Bozan Zabjek
21.03.2015 18:22 (Mar 21, 2015)

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/120330/slovenska-prehrambena-veriga-v-hrvaskih-rokah

 

http://www.publishwall.si/skupina.kazenska.ovadba/post/120332/zps-navdusena-nad-tisa-in-ttip-korporacijskim-grobarjem

 

Alpina ob čakanju na izid prisilne poravnave posluje pozitivno - Večer
Torej, gospoda, vse je pripravljeno tudi za Alpino, da odpotuje, kamor načrtujemo že leta. Ste že sporočili svoje bančne račune?

 

V BiH-u aretirali pet ljudi, osumljenih načrtovanja napada v Skandinaviji - RTV Slo
Fantom je ostala neuporabljena novoletna raketa pa so morali celo specialci z Nizozemske(??) in Švedske(??) prileteti, da so izpolnili ukaze CIA in NATA. Seveda je naš medij slepo verjel nategu!

 

Premier Cerar ni potreboval soglasja delodajalca za predavanje - Siol
Kakšno soglasje? Saj je delal za svoj žep! Pa dvojno zaračunavanje tudi v delovnem času je razlog, da ni zahteval višje plače! In nikoli ni zahteval nič razen državnega denarja! Tudi zdaj, ko je udeležen pri razprodajah v največ

Slovenska prehrambena veriga v hrvaških rokah!

Očitno so slovenski politiki ustvarili ogromen dolg Hrvatom, da lahko prevzemajo prehrambeno verigo od Mercatorja, Ljubljanskih mlekarn, Droge Kolinske in zdaj Žito.

TTiP, TISA, CETA ali konec slovenske neodvisnosti!

Bozan Zabjek
20.03.2015 21:22 (Mar 20, 2015)

Druga objava v Trebanjskem Cajtngu. Preseneča le dejstvo, da moje ostre tekste objavi medij, ki ima lokalno branost, bi si pa zaslužil širšo. Mene pa jezi samo, da sem šele dan pred objavo marčevske številke izvedel, da sta TTiP in TISA le še nadgradnja že podpisanih sporazumov WTO /podpisali leta 1995, namen pa je ustvariti eno svetovno oblast/ in GATS /podpisali 2004, bistvo pa je zaveza za privatizacijo šolstva in zdravstva/. Torej vse smo že podpisali, še bolj na skrivaj kot bomo zdaj TISA IN TTiP, ki pa sta zgolj še nadgradnja že terorističnih sporazumov do manjših ali nepomembnih, torej tudi slovenske dežele. Ampak - vse prode enkrat na dan, pomembno je le, da bi ljudje dojeli, kako jih oblast zlorablja in jim jemlje tako dostojno življenje kot lastnino!

Mnogi preberete o teh zahrbtnih dogovorih le v medijih ali močno sladkano na strani slovenske Vlade. Navdušeno sprejmete njihovo razlago, da je TTiP napredek v trgovanju med EU in ZDA, torej tudi Slovenija bo zacvetela na ameriš

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.3.15

Bozan Zabjek
20.03.2015 16:15 (Mar 20, 2015)

Brent Hartley: Da, mislim, da bi Slovenija morala vložiti več v obrambo - RTV Slo
Tokrat so nam ZDA poslale trgovca z orožjem v svoje veleposlaništvo, zelo primitivnega trgovca z orožjem, nekje na nivoju Janeza Brezigarja Janše. Ni mu dovolj, da so naše lutke podarile postojnsko vojašnico in Boko Harum poligon na Počku, zdaj moramo od njih kupiti poleg dronov še tanke in bombnike z vsemi raketami dolgega dosega! Kaj naši res nimajo nič, kjer bi morala rasti jajca in pamet? Kaj res dovolimo vsakemu teroristu vstop v naši državo?

 

Srbski tajkun s Crowne Plazo na Bavarca? - Delo
Mišković i njegov zemljak Janković, spet nova mutna posla, po Stožicah, kjer je izginilo veliko denarja in še vedno samevajo trgovskemu centru namenjeni prostori, zdaj še 20 nadstropni hotel sredi Ljubljane. Bodo na vrhu pristajali helikopterji, bodo v hoteli skrivni sestanki za TTIP in Bilderberg ali pač rabijo novi tuji lastniki cele Slovenije nov prestižni hotel? Zdaj je samo vprašanje začetka tega mutnega pos

Javna zahteva rektorju Ivanu Svetliku za razrešitev dekanje Elen Twrdy!

SKO skupina kazenska ovadba
19.03.2015 12:42 (Mar 19, 2015)

Vemo, da se mreža honorarjev in nepreglednosti na Univerzi spleta že od leta 1998, a se kljub opozorilom ni nič spremenilo, nasprotno, zelo poslabšalo se je. Javni denar se preliva v zasebne žepe in čeprav javni delavec, torej profesor ne bi sploh smel  prejeti honorarja saj dela kot javni uslužbenec. Ampak vsi ti honorarji so del podpisane pogodbe GATS, ki jo je Slovenija podpisala kot članica WTO (leta 1995 oz. 2004). Ta pa narekuje privatizacijo visokega šolstva in zdravstva, torej  11 let pred TISA in TTIP sporazumom, zato je jasno, da je plačevanje nezakonitih honorarjev le del namenskega sesutja javnega šolstva in prenos v zasebne roke.

Vse to bi kot rektor morali vedeti in ukrepati, pa tega zavestno ne želite. Zato naj izpostavimo primer plagiatorstva, honorarjev, ki si jih oseba ne bi smela izplačati in pridobivanje izplačil iz javne blagajne, ki so previsoki glede na pravo izobrazbo in so zato nezakoniti.

Elen Twrdy!. 2. novembra lani ste prejeli obsežen kup dokumentacije o

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.3.15

Bozan Zabjek
18.03.2015 20:47 (Mar 18, 2015)

Kakšna bo ureditev na prenovljeni Slovenski cesti v prestolnici? - Siol
Je to pomembno? Pomembne so provizije, ki so jih morali dobiti snovalci lažno ljubljanskih projektov. Kako bo na koncu njih več ne zanima. So že v novih investicijah, saj je športnih dvoran v Ljubljani premalo. Zdaj bo župan vsakemu športniku postavil novo dvorano, iz vsak dan višjih cen javnih storitev in davka na dež?


Bo našo drugo največjo državno banko kupil milijarder? - Siol
Bomo hlapci ali bomo stopili skupaj? Bomo končno enkrat začeli ignorirati vsiljivce, tokrat Črnega Leona, ki prihaja s plovilom Apollo? Bo pral denar v NKBM? Svoj in Vladni? Morda zdaj Mramorju ne bo treba več v Luksemburg? In ime nove banke? Cash Professor?

 

V Sloveniji vse več brezdomcev, brez strehe nad glavo tudi cele družine - 24ur 
In vaš komentar ga. Mrak Kopačeva?
To je navadna laž, saj veste, da sem jaz poskrbela za vse reveže, celo mediji ste poročali, kako sem povečala socialno pomoč v prejšnji vladi za neverjetnih 3€. 4000 o

Oglasi

na taboru, v urejenem in vzdrževanem stanovanjskem bloku, z dvigalom prodamo garsonjero, ki je trenutno še v fazi obnove (objavljene slike so od takrat, ko je bilo stanovanje še v "starem" stanju). stanovanje se nahaja v 3 nadstropju, je zelo svetlo, saj je orientirano na v. neto tlorisna površina znaša 28,8 m2, od tega je kletna shramba velika 2,3 m2. v predsobi je urejena kuhinjska niša, naravnost je kopalnica (kopalna kad) z oknom, na desno pa večja soba. v mesecu aprilu bo obnova v celoti končana - pvc okna, kopalnica, talne obloge,... obratovalni stroški znašajo 27 €/mesečno za eno osebo, strošek rezervnega sklada znaša 8 €/mesečno, strošek elektrike je odvisen od porabe, ogrevanje (energetika) cca. 12 €/mesečno (na radiatorjih so nameščeni delilniki). stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo. energetska izkaznica je v izdelavi.  

Kategorija: Slovenija

Cena: 34900 €

4342.)  družinska sreča

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

3096.) džank

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1027.)  rekrut

Kategorija: Leposlovje

Cena: 31.99 €

790.) moja rast

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

tovarniška razprodaja - aluminijasti vrtni stol eclipse 024ad (27 kos) zložljiv (delno - upognjena sprednja noga), nastavljiv (4 pozicij); alu barva ogrodja: ral 9007 (kot na sliki); polnilo: alu pločevina z izseki krogcev: ral 9001 (creme) akcijska cena: 66,00 eur/kos (z 22% ddv) - cene se brez dostave/prevoza, fco ljutomer namesto 175,00 eur/kos http://www.suny.si/…/palm-collect-aluminijasti-vrtni-stol-e…   razpoložljiva količina: b. 703/81 (črna ogrodja in caki polnila) - 4 kos b. 9007/9001 (siva ogrodja in creme polnila) - rezervirano!       aluminijasti zložljivi stol z visokim naslonom, nastavljivim na 4 stopnje, je vrtni stol posebnega designa. njegova značilnost so ukrivljene linije (prednja noga in opirala za roke), zaradi česar ima sedenje na stolu eclipse svojsten občutek udobja. stol je narejen za počivanje pri mizi. sedež je nagnjen nazaj. glede na ostale naše artikle, je stol orion malo nižji na sprednjem delu sedeža (ko sedite je to pod koleni; ta višina je 43,5 cm) in je morebiti bolj primeren za manjše ljudi. hrbtni del je visok 71 cm. polnila so iz aluminijaste perforirane pločevine (izseki krogcev fi22 mm), zaradi česar priporočamo uporabo blazin. najudobneje boste sedeli, če boste uporabljali blazine debeline 5-6 cm. pod opiralom oziroma v njegovo notranjost je vgrajen aluminijasti zobnik (masiven aluminijast odlitek), ki zagotavlja brezskrbno regulacijo naslona hrbta, ki jo izvajate tako, da sočasno povzdignete obe opirali in ju spustite, da zaskočita na željeni poziciji. zlaganje stola se izvede s pritiskom na jeziček v pantu sedeža, kot si lahko ogledate v navodilih za uporabo.    

Kategorija: Vrtni program

Cena: 66 €

omarica

Kategorija: Pohištvo

Cena: 45 €

2593.) bojna pot šlandrove brigade

Kategorija: Družboslovje

Cena: 11.99 €

7050.)7368.) izgubljeni

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 11.99 €

434.) duh po apnencu

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

6509.)  gospodarica mellyna

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7264.) mesto kozarcev

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj