Bozan Zabjek

Če je vam vseeno kaj se dogaja z našo domovino - meni ni!

Prijatelji (12)
Vladislav Stres
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Risovi Literati
Roža Karan (Astrologinja)
Laščan Zlatorog
Čebelarstvo Kokl
Ivana Karba
Branko Gaber
Spremljevalci (60)
Majin Maraž
Gorazd Pretnar
Mitja Pecek
Tomo Velikonja
Stoyan Svet
Boris Blatnik
Delavska Stranka
Zlatko Herncic
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Zahrbtnost vlade RS in izbrancev
Politika nad lastno domovino s strupi!
Bojkotirajmo Nestle – VSI!!
Obstaja politik ali njegov hlapec, ki ne laže o razprodaji Slovenije?
Tudi Mercator je nazoren primer kriminalne razpodaje!
Načrtno politično skubljenje Slovenije
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.4.15
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.4.15
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.4.15
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.4.15
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
April 2015
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.4.15

Bozan Zabjek
20.04.2015 19:00 (pred 10 urami)

Malo zanimanja za Telekom - Delo 
Klovni moji, koga pa še zanima nakup Nemškega Telekoma? Samo igrica za ljudstvo se nadaljuje, nekaj petard in dva sladkorčka za nagrado! Enega bo vrgla Alenka, drugega Čufer, Cerar pa bo nagrajencem v nemškem jeziku izročil slavnostno nagrado - sredinec pod nos!

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/123246/zahrbtnost-vlade-rs-in-izbrancev

 

Nizozemci bodo obe pivovarni za zdaj pustili odprti - Siol
Ste brali novico v medijih? Ste dobro prebrali izjavo direktorja Heinekena? Bomo pustili obe pivovarni odprti a ne morem jamčiti kako dolgo!!! Dežela kraljevega Shella ima samo en načrt - vse pivovarne zapreti in samo Heineken bo delal pivo. Žal tega ne Cerar, ne Mramor, ne narod ne razumejo!!

 

Cerar 'Ugibanja, kdaj bo vlada padla, so neproduktivna' - 24 ur
Ugibanja zakaj tako neumna, pokvarjena, izdajalska vlada ni padla dan pred nastopom so res neumestna. A popravimo katastrofalno napako in vrzimo Cerarja z ekipo v smetnjak še danes!

 

Čehe zanima

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.4.15

Bozan Zabjek
19.04.2015 18:27 (pred 1 dnevi)

Janez Posedi direktor in sindikalist hkrati - Dnevnik
Vam današnja umazana politika lahko nazorneje pove, kako je večina vodilnih sindikalistov zlizanih s politiko? Posediju je nekaj tisoč evrov Pergamske plače premalo za preživetje, zato se bo ukvarjal še s hrano, ki je ima zelo veliko na krožniku. Ko bo treba podpreti vlado pri državni kraji bo takoj zraven, kajti darila so čudovita in zakaj bi tak človek razmišljal o poštenju in človeški etiki. Če so njegovi kolegi na dveh tirih bo tudi on, kajti edino Slovenija to dovoljuje dokazanim pokvarjencem!

 

In zdaj razmislite o primeru Urugvaj in povežite kratko zgodbo s prihodom TISA in TTiP sovražnih pogodb v Slovenijo. Tobačni gigant Philip Morris toži Urugvaj, ker ima eno najnaprednejših zakonodaj proti kajenju. Ker tožba ne poteka v državi, ki je tožena, pač pa na skrivni lokaciji svetovne elite, katere član je Morris, je tožba praktično dobljena. Naši politiki pa vam prodajajo laži, za velike denarje, kako bo Slovenija imela večje mo

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.4.15

Bozan Zabjek
18.04.2015 19:49 (pred 2 dnevi)

Nataša Pirc Musar @nmusar - Dobro jutro moja Slovenija. Lepo. Kje sem, veste? 
Na Igu, skupaj s Hildo Tovšak? To pa je prijetno presenečenje za nas, poštene ljudi!!

 Vlada danes, v soboto, sestankuje! Obravnava reformni program za naslednji dve leti, torej koliko bo treba še vzeti ljudem. Zahrbtneži bodo današnje pisanje po naročilu Bruslja poslali še Ekonomsko socialnemu Svetu v potrditev, ne v obravnavo, in nato poslancem, da pritisnejo gumb - SMO ZA! Verjetno veste, da v omenjenih treh inštitucijah, ki so uradno locirane v Sloveniji, sploh ni Slovenca, narod pa do izdajalskih načrtov itak nima dostopa. Vi pa to mirno prenašate in gledate nekaj tako butastega kot je RTV Slovenija!

 

Zgodovinsko rokovanje Obame in Castra - 24 ur
Je dobil Obama nalogo od Rotschilda, da mora na kakršen koli način vzpostaviti stike s Kubo. Žid še nima nadzora na d njihovo Centralno banko. Zato se tudi topijo odnosi z Iranom, načrtujejo pa tudi otoplitev s Severno Korejo. In potem bo Rotschild obvladoval

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.4.15

Bozan Zabjek
17.04.2015 21:43 (pred 3 dnevi)

SD najverjetneje ne odhaja v opozicijo - Delo 
A ste nori? Kako bi se pa potem Židan razkazoval s svojo destruktivno glavo?

 

Zalar bo tožil državo. - RTV Slo
Vem, da je kot pravosodni minister imel veliko dela z blokiranjem tožb proti državi. Je imel veliko prijateljev, ki jim je tako pomagal, da sodišče sploh ni obravnavalo izjemnih kriminalnih dejanj, recimo župana.A zdaj bi pa on zlorabljal svoje prijateljske vezi, da prikrije lastno korupcijo?

 

Kosovski zunanji minister danes na obisku v Sloveniji - Vecer
In 4. ritualni obred lože je zaključen v dveh dneh. Včeraj trije obredi v stavbi DZ, danes pa še obisk kosovskega specialista za prodajo človeških organov. V Sloveniji pripravljajo obredni zakon, kako bodo lahko jemali človeške organe, ker z njimi zaslužijo več, kot z reševanjem človeškega življenja navadnih ljudi. Zato izkušnje kosovskih specialcev našim velemojstrskim uničevalcem lastne dežele še kako prav pridejo!

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/123039/politika-

Tudi Mercator je nazoren primer kriminalne razpodaje!

Bozan Zabjek
17.04.2015 17:51 (pred 3 dnevi)

Prihajajo pričakovane novice o usodah naših nasilnih razprodaj s strani vseh vlad. Iz Mercatorja pa so sploh pričakovane in edine možne. Slovenske proizvode zamenjujejo hrvaški in ne obratno. Kako o tem zavajajo javnost vodja uprave Balažič in Frutek, je stvar njihovega sprejemanja poslovne prodanosti. Saj veste, če je Todorić predsednik nadzornikov, torej sam sebi nadzor, izbral pa si je kameleončka in večnega trobilca neresnic Mateja Lahovnika, potem drugega ne morete pričakovati. Po eni strani nam EU, predvsem preko Židana, uničuje kmetijstvo in prehrambeno proizvodnjo, ki se seli, čudno kaj, predvsem v Hrvaške in Jugo roke (Fructal, Žito, Droga), po drugi so nam Bratuškova in Janša ter zdaj Cerar uničili vse zdravo od česar bi lahko država spodobno živela. A sploh ni najhujša novica izrivanje slovenskih izdelkov v Mercatorju, pač pa nasilno zasebno lastninjenje trgovskih centrov pod to znamko. Seveda je Mercator last Agrokora, toda Todorić bi rad objekte vseh prodajaln spravil v sv

Načrtno politično skubljenje Slovenije

Bozan Zabjek
17.04.2015 16:09 (pred 4 dnevi)

Ko sem v torek 7.aprila zapuščal dvorano Državnega sveta, kjer so predstavniki Razvojnega sveta, nepolitične združbe oseb, govorili o načrtni kraji Slovenije,sem imel v mislih 2 milijona Slovencev, ki bi dvorano zapustili po manj kot eni uri, z glasnim označevanjem govorcev za tvorce ljudskih zarot. A kaj, ko je dnevna resnica, ki jo posrkate iz medijev mnogo hujša zarota in svetlobna leta oddaljena od resnice. Vam je morda čudno, ker na srečanju ni bilo dnevnih kupljenih politikov, medijev, kaj šele članov ESS in tistih sindikalistov, ki se pridružujejo izdaji in kraji naše domovine? Kot bi eden teh podpisnikov za lepšo lastno podobo izjavil – barbarsko ropanje, a kaj, ko hkrati podpira umazane vladne posle že tolikih vlad in tudi Cerarjeve! Seveda ga na srečanju ni bilo. Ne Semoliča, ne Štruklja, ne nobenega leporečnega sindikalista, ki eno govorijo zastopanim delavcem, povsem drugo zgodbo pa podpisujejo in sedijo v Nadzornem svetu Modre zavarovalnice upokojencev.

In kako vse potek

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.4.15

Bozan Zabjek
16.04.2015 22:06 (pred 4 dnevi)

Poslanci z večino za zaprtje seje.- 24 ur
Za zaprtimi vrati se bomo lahko pogovorili kako je ušel dokument, namenjen nemcem. Javnost ne sme vedeti, da jim lažemo in je vse po dogovoru. Razprodaja teče nemoteno in le še nekaj malega je ostalo. Potem zapremo vrata, vrata Slovenije. Za vedno! 
In potem so poslanci družno soglasno zaprli sejo, saj je bila na sporedu samo pojedina ob potrditvi razprodaje.

 

Danes po poročanju medijev Jankovića ni bilo na sodišče, ker je imel pomemben sestanek v bifeju s sinom. "Ma ko j.... ovaj sud, srediće to moji šefovi. Ionako ja sam bog nad svima u ovom gradu, ja jedini mogu da pljačkam!"
Bog kriminalcev, mogoče?

 

Danes sta potekali dve skoraj enakovredni srečanji s sicer različnima naslovoma a isto vsebino - prodajamo naprej!!!! So takšni obredi redna praksa, ko je treba kaj zamegliti? Na razpravi o razprodaji smo poslušali že ne vem katerič iste debate istih govorcev, kot lepotno okrasitev podpiranja uničenja slovenske imovine, na drugi strani pa čak

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.4.15

Bozan Zabjek
15.04.2015 22:19 (pred 5 dnevi)

Glavoboli z današnjega srečanja v Državnem svetu, ki ga je organiziral Razvojni svet pod taktirko Gojka Staniča, brez prisotnosti politikov, vladnih špicljev, medijev in sindikalistov iz Ekonomsko socialnega sveta še sledijo. Počasi, da ne bom kriv za katastrofalno poslabšanje zdravstvenega stanja Slovenskega življa brez moči!
Naj začnem z Jeffreyem Sachsom, ki je ob neki strokovni razpravi pred leti na temo Kaj se bo zgodilo z že izvršenimi črnimi privatizacijami v Sloveniji zelo kratko in nazorno odgovoril. Pa čeprav je dober prijatelj z umazanim Bonom!
Pri vas rečete prevzemu podjetij črna privatizacija? Pri nas v Ameriki temu zelo jasno rečemo KRAJA!
In to se dogaja 25 let in vsak dan je slabše. In 25 let imamo na oblasti ljudi, ki so jih nastavili tujci, ker so zahtevali poslušne, ubogljive in prodane duše. Za nekaj evrov blagostanja izdati lasten narod in mu pokrasti vse, kar so tujci naročili. To je danes Cerar, to je bila včeraj Bratuškova in to je bil kot prvi Demos!!


							
							 

Ekonom

Obstaja politik ali njegov hlapec, ki ne laže o razprodaji Slovenije?

Bozan Zabjek
15.04.2015 21:08 (pred 5 dnevi)

Kako nakladajo strokovnjaki, ki so plačani, da v medije mečejo zavajajoče podatke. Kaj nobenemu od njih ni jasno, da so le del pršilcev za lepši vonj ozračja? Tisti, ki so proti prodaji navajajo preskrbljenost države z denarjem za odplačevanje sovražnih zadolževanj, pa točno vedo, da so prav pri tem zadolževanju takratni izdajalci Telekom zastavili kot garancijo, ki jo je Nemški Telekom že vnovčil. Hkrati vseskozi le eno nakladajo, naredijo pa nič konkretnega. Pa gre skoraj vsak dan eno znano podjetje tja v daljne dežele na severu! Drugi, ki zagovarjajo  nasilno odtujitev delavske lastnine se sramotno oklepajo samo višje cene, da bodo pač provizije lepše. Scenarija prihajajočega filma pač ne dojemajo, kot ga nikoli niso. So zapustili fakultete s popolnoma opranimi možgani So pa tudi taki družboslovni loleki, ki jim je gospodarstvo tuja španska vas in bodo nakladali, kot so prebrali iz vladnih depeš. Luko Koper bi že davno prodali. Se je kdo od njih kdaj vprašal kje je danes delavsko mi

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.4.15

Bozan Zabjek
14.04.2015 20:43 (pred 6 dnevi)

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/122674/od-demosa-do-cerarja-le-izpolnjujejo-ukaze-tujcev

 

Albanski premier napoveduje združitev Albanije in Kosova - RTV Slo
Očitno hoče EU novo vojno v Evropi!! In kdaj se EU še ni zlagala? Kdaj ni mislila samo na profit vodilnih v EU? Morda ob razsutju Jugoslavije? Ali odcepitvi Ukrajine? Je morda obsodila napade na Irak kot Slovenija? Ha,ha,ha. Hlapčki živijo po celem svetu, največ pa jih je pri nas!

 

LDS je še kako živa. Tone Anderlič je kar na NATO-vem letališču v Cerkljah dobil od nekdanjega strankarskega kolega, sicer baje nekoč celo vojaškega ministra Romana Jakiča, brezplačno zemljišče v najem. Naj bi Anderlič z motorji preganjal morebitne nasprotnike vojaškega kemičnega poligona!?

 

Shell v 64 milijard evrov vreden prevzem rivala BG - Siol
Če morda ne veste, do lani kraljica Nizozemske je lastnica Shella! Je zdaj jasno kdo so kraljeve družine, kam spadajo, kako pogoltne so in predvsem kako umazane? Človek ne more verjeti - celo b

Od Demosa do Cerarja le izpolnjujejo ukaze tujcev!

Je večina nas nasedla leta 1992, ko so nam državljanom nove države lažno dali 20% našega premoženja, sami pa so si že takrat vzeli vse ostalo! Smo bili prepričani, da smo res na poti v Švico, pa danes zanesljivo vemo, da smo le še v luknji nekega švicarskega ementalerja. Sistematično barbarsko plenjenje Slovencev je tako premišljena taktika, sklenjena že v prejšnji državi. Od delavskega samoupravljanja in lastništva tovarn smo prišli do sužnjev b

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.4.15

Bozan Zabjek
13.04.2015 21:24 (Apr 13, 2015)

Najpomembnejša trgovinska partnerica Slovenije ostaja Nemčija - RTV Slo
Če imajo Nemci uradno že v lasti 500 podjetij v Sloveniji, je jasno, da bodo vse ostalo delali preko Nemčije, prodajali, nakupovali, prenakazovali dobiček. Spremenilo se bo šele, ko stopimo tudi uradno v Habsburško monarhijo, kot so jo poznali v začetku 19. stoletja. Takrat pa jim bodo pridni in zelo skromni slovenski hlapčki še kako prav prišli!

 

Teden, ko bo določena usoda koalicije - Delo 
Verjetno samo jaz narobe razumem članek? Smo v kriti izključno zaradi predloga o razrešitvi čistilca Mostovne, bolj znanega kot Veberkom? Kaj ni nadaljevanje krize prišlo s potrditvijo Cerarja za vladnega Klovna? Kaj ni pred tem Bratuškova, da bi všečkala Junckerju, prodala in zastavila že skoraj vse? Z zlobnimi izkušnjami iz NKBM? Kaj ni Pahor samo nadaljeval začeto delo kaplarja? Kaj niso vsi nastavljeni iz lože, ustanovljene že pred 1991? Kaj se ni vsa golazen namerno razdelila na rdeče in črne, da vleče narod za nos in ji

Zahrbtnost vlade RS in izbrancev

Bozan Zabjek
13.04.2015 17:26 (Apr 13, 2015)

V soboto, 11. aprila je Vlada po nujnem postopku prepisala dokumente o razprodaji in uničenju Slovenije, ki jih je prejela iz Bruslja. Ministri, ki nočejo vedeti, kaj delajo lastnemu narodu ( ali pa to počno za plačilo?), so zgolj dvignili roke in sporočili Ekonomsko Socialnemu Svetu, da na naslednji 266. seji, za železnimi vrati, potrdi naročeno, v Parlament pa poslali dopis, kateri gumb naj poslanci brez razprave pritisnejo, da bo lahko končna inačica uničenja Slovenije že do konca meseca pri naših bruseljskih oligarhih! Brez kančka etike, čeprav se tako radi hvalijo s pravnimi izobrazbami ( zgolj na papirju)! Hkrati danes Miro Cerar sprejme Češkega predsednika Vlade in mu je iz srca hvaležen, ker Čehi kupujejo na naših genocidnih razprodajah ( pa saj to bo rekel tudi Merklovi in ameriškemu ambasadorju, pa Erdoganu in še komu, samo, da uspe vse razprodati!) Da so Čehi kupili slovensko naravno bogastvo, ga ne zanima, da so pred nakupom izjemne blagovne znamke, ga tudi ne zanima! Da v

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.4.15

Bozan Zabjek
12.04.2015 15:56 (Apr 12, 2015)

Kaj sta pravnika zapisala v pravnem mnenju glede ravnanja Vebra in OVS? - Siol
To je pa zelo težko vprašanje. Bi morali najprej navesti ali je pisal preko sp ali d.o.o. ali honorarja ali pod mizo. Potem kolikšen je bil znesek, šele nato lahko odgovorimo, kaj je pisal Pirnat

 

Tekmeci za Vebrov fotelj - Slo.nov
Hudiča, mora pa res biti zelo vroč in lepo papirnato pobarvan Vebrov fotelj, da se ga tako množično v SD /Stane Dolanc??/ oklepajo. Ne kaj bi delali ampak koliko bo prineslo. So z mislimi pri Patriji ali kakšnem podobnem projektu, morda Drone-ih, ki jih naša vojska krvavo rabi za boj proti ljudstvu? Pa nobeden od grebatorjev, ki so sicer že dolgo v politični prevarantskih združbi, do zdaj še ni naredil čisto nič koristnega!

 

Ko prebereš članek nekega pisunčka, se najprej vprašaš ali pri nas v šolah več ne učijo slovenskega jezika! Drugo vprašanje pa je ali je predmet zgodovina že povsem zamenjal vsebino vseh učbenikov z enoumnim desnim avtorjem? Današnji neoliberalizem je zanj č

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.4.15

Bozan Zabjek
11.04.2015 19:48 (Apr 11, 2015)

Smešno, žalostno, grozljivo in nazorno je poročilo o praznovanju rojstnega dne Diktatorja Zimbabveja Mugabeja. Pred dnevi je praznoval svojo 91 letnico, ko ga je narava pomotoma vrgla na ta planet. In kaj je bistvo poročila - za ta svoj praznik je diktator ukazala zaklati slona, da je lahko priredil kraljevo večerjo. Ja, tako elite delajo po celem svetu, tudi pri nas. Izživljajo se z denarjem, ukradeno oblastjo nad ljudstvom in zlorabljajo naravne zakone. Kar ni požrl je seveda vrgel v smeti. Okoli njega pa skoraj sami lačni!!

 

Danes v medijih razkrito, da je Markeževi nakup magisterija plačala kar Ljudska univerza in ji po opravljenem nakupu celo dvignila plačo.Seveda je vse podpisala sama sebi kot šefica te univerze. Pa se zdaj vprašajmo - ali bo vrnila sredstva? Dvomim, kot jih ne bo Elen Twrdy, plagiatorka dekanja in članica neštetih nadzornih organov, tudi za prikrivanje javnih informacij. Ni kaj, živimo v državi, kjer je kriminal nad zakoni!

 

V dveh dneh prijeli tri Američanke,

Slovenska politika vklopila alarm prevelike onesnaženosti

Bozan Zabjek
11.04.2015 18:37 (Apr 11, 2015)

Kot se v Pekingu in Parizu borijo z onesnaženostjo njihovega ozračja, se pri nas (ne)borimo z onesnaženostjo, ki nam jo povzroča politika. Zahrbtno, za zaprtimi vrati, ob soglasju podrejenih brez pripomb, gremo v nižave, ki jih celo v Habsburški monarhiji nismo poznali. Danes se je dokončno sprožil alarm svetovne okoljevarstvene organizacije, saj so celo njihovi merilci ugotovili nekajkratno preseženost dovoljenega onesnaženja zraka v Sloveniji.  Če so imeli Zasavci Lafarge, ampak samo oni, imamo Slovenci Vladni dimnik, skozi katerega uhajajo te škodljive, zelo škodljive snovi.

Razprodaja ni več nikakršna uganka, zoper ta genocid se lahko samo še s pestmi borimo. Ostali zgolj nakladajo, za ali proti, vse je dogovorjeno. Tragične bodo posledice. KD in Modra Zavarovalnica razprodajata svoje špekulativno nasilne prevzeme nekaterih podjetij, torej izginja podlaga za pokojnine. Seveda upokojencem tega Erjavec ne bo razlagal, saj je dovolj, če za obstoj izsiljuje z boljšimi pokojninami za l

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.4.15

Bozan Zabjek
10.04.2015 19:41 (Apr 10, 2015)

Evropska komisarka za promet Violeta Bulc se sooča z velikim izzivom, urejanjem področja dronov - Večer
Veste, ko sem bila še v organizaciji, ki jo je plačevala EU, še nisem vedela, kako zabavno je, ko imaš na razpolago veliko denarja za stvari o katerih nič ne veš. So me pa podučili, da so droni zelo ozko interesno področje in ga moram laično ustvariti medijsko olepšano. Danes skrivaj ubiti človeka ali nadzirati dogodke, katerih avtor si je zelo pomembno, oprostite, edino kar šteje. Zato pa sem tako navdušena, da sem lahko vstopila v hinavsko lažno združbo, kjer opravljam enake naloge, pa še ljudem sem všeč, čeprav vem, da nisem nič naredila za to!

 

Markeževa odstopa tudi kot poslanka - 24 ur
Ne vem, zakaj so se tako grobo spravili name? Jaz sploh ne vem, da sem naročila plagiat. Ko sem poravnala naročilo, na tak in drugačen način, sploh nisem vedela, da avtorji zelo velikokrat zgolj prepisujejo. Mogoče jih pa po naročilu tako veliko napišejo? In zelo verjetno, da rabi za magisterij

Politika nad lastno domovino s strupi!

Bozan Zabjek
10.04.2015 18:06 (Apr 10, 2015)

Danes je Ljubljana po daljšem obdobju spet preplavljena s potniškimi avioni, ki špricajo kemikalije. Za aristokratski diktatorski klan s sedežem v Bruslju je pravi trenutek. Temperature so skočile na 20 stopinj, jutri čakamo dež, zato so chemtrailsi v pravem trenutku razpršeni nad Slovenijo. Začetek poljdelskih del je treba uničiti, farmacevti in kemične korporacije rabijo spomladanski finančni zagon, bančniki imajo pripravljene dokumente za podpisovanje sovražnih zadolžitev uničenih dežel, torej tudi Slovenije. Je pa pri tem naša ljuba domovina še dodaten primer,kako plačani bebasti politiki zavestno uničujejo lasten narod. Včeraj se kregajo okoli nemškega dokumenta z imenom Veberkom, medtem pa ta isti Veber, pa Pahor in vsi njuni predhodniki, nimajo niti vidnega dela jajc, da bi zastrupljanje iz zraka zaustavili. Še več, podpisali so dovoljenje za prenos zračnih škropiv iz Aviana v Cerklje, kjer bodo hkrati z dovozom kemikalij v bunkerje iz drugih bunkerjev odvažali preko istih letal

Slovenski in svetovni politični hleva na dan 2.4.15

Bozan Zabjek
09.04.2015 21:24 (Apr 09, 2015)

Spoštovani g. Semolič

Vaš odgovor je bil za nas prijetno presenečenje in se vam zahvaljujemo za poslani material z zadnje seje, žal pa nismo prejeli zapisnika oz. zvočnega zapisa te zaprte seje. Napovedali ste, da nam boste poslali vabilo za jutrišnjo sejo, kar tudi zelo pozdravljamo, saj so naša stališča povsem nasprotna. Vi ste podpisali Socialni Sporazum 2015/2016 in torej podprli razprodajo državnega premoženja tujcem, mi pa smo kategorično proti razprodaji tujcem in da naše premoženje ostane naše. Celo Nemci imajo sprejeta zelo ostra pravila, ki ne dovoljujejo strateških in infrastrukturnih podjetij razprodajati, ker so pač ključna za razvoj in obstanek države. Od nas pa ti isti Nemci zahtevajo vsa naša vitalna podjetja, kar 500 jih že imajo!. Zato vas prosimo, če nam lahko še danes pošljete vabilo in gradivo za napovedani jutrišnji sestanek ESS, pri tem pa upamo, da ne ostanemo zgolj nemi poslušalci sprejetih dogovorov in da nam boste zagotovili besedo na zaprti seji. Predvsem že

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.4.15

Bozan Zabjek
08.04.2015 22:04 (Apr 08, 2015)

Odslej parkomati še na Novih Poljanah in Kodeljevem - 24ur 

Jankoviću ni nikoli dovolj denarja. Če vemo, da gre iz vsakega javnega nakupa ali natečaja praviloma 10% v žep naročnika potem je cena 3600 na en parkomat kar zanimiva. Poleg tega na Viču ob Gradaščici, kjer je lani Janković postavil 9 parkomatov, ulica zdaj sameva, saj študentarija parkira po sosednih ulicah. Pač, slovenskim županom je denar najpomembnejši, v lastnem žepu, ne za korist občanov!

 

Danes je sicer Židan pretresen, saj se mu maje še tisto malo, kar mu je od SD ostalo. Ampak le malo ljudi ve, kako destruktiven je Židan, da je uničevanje vsega kar se loti pač v njegovih genih. Svojo poslovno destruktivno pot je pred politiko začel v Farmi Nemščaki, kasneje priključena Panviti, kjer so imeli prave slovenske prašiče, s katerimi so farmarji lahko oplojevali svoje živali. A kaj, ko je Židan skoraj takoj zahteval uničenje teh prašičev, s 60.000 na le nekaj tisoč živali, ostalo pa so morali kupiti na novo v Holandiji, p

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.3.15

Bozan Zabjek
07.04.2015 23:31 (Apr 07, 2015)

Kriminalisti pri ministrici Anji Kopač Mrak - Slo.nov.
Končno tudi pri tej zahrbtni ministrici, ki zlorablja svoj položaj v namene ozkih krogov!!! Postaja kameleon kot Erjavec, skladno s svojo stranko - v vsako vlado, če je le mogoče!!

 

Janković trdi, da proračun ljubljanske občine ni bil sprejet nezakonito - Siol
Saj veste, da moj glas šteje 80% vseh glasov, ostalo pa je nepomemben dodatek na zapisnik glasovanja! Jaz sem Erdogan v Ljubljani!

 

Mors kupuje robotske letalnike za okoli 1,6 milijona evrov - RTV Slo
Mi kdo razloži zakaj jih rabimo? Je Pahor prispeval lasten denar? Bodo z njimi reševali lakoto Slovencev? Ali zgolj vohunili za Slovenci? Res postajamo nasilna vodena pokrajina!!

 

Je HSE pred sesutjem? - 24ur 
Eno leto že vemo, da so tudi hidroelektrarne prodane Merklovi, a se mediji to šele zdaj v oblakih sprašujejo. 1,4 milijarde so nam pokradli preko TEŠ6, zato bodo razprodali tudi ta del neodtujljive infrastrukture. Če si politik, si pač bebec, človek brez lastne pameti,

Oglasi

  v pritličju poslovno stanovanjskega objekta, v centru mesta prodamo gostinski lokal z letnim vrtom (urejen z gradbenim dovoljenjem) in s teraso na drugi strani. lokal je v obratovanju. prvotna višina stropov je bila 4,50 m, lastnik pa je zaradi boljše izrabe prostora  uredil strop na višini 2,6 m in s tem pridobil dodatne prostore v zgornji etaži, z višino 1,5 m do cca. 2,20 m (skupna uporabna površina je cca. 52 m2). v spodnji etaži sta gostinska soba s šankom in mizicami ter manjšim skladiščem, v zgornji etaži pa so sanitarije za goste (ženske in moške), sanitarije za zaposlene in skladišče. vhoda v lokal sta dva-na zahodnem delu je letni vrt, na vzhodnem delu pa je terasa. možnost parkiranja na dvorišču (zapornica), za zaposlene. v ceni je vsa oprema. merjena energetska izkaznica (224 kwha/m2a).  

Kategorija: Slovenija

Cena: 69200 €

spot je mačji mladiček star 5 mesecev. ta prisrčni mucek je zelo priden, umirjen in prijazen, le na začetku rabi 5 minut, da se navadi na novega človeka. zelo rad se crklja, nastavlja trebušček za čohanje in prede zraven. je nekonflikten in se dobro zastopi z drugimi mucki. v novem domu je lahko edini mucek, bo pa vesel tudi mačje družbe.  je sobno čist in pridno uporablja mačji wc.   spot je zdrav, razglisten, razbolhan, cepljen proti kužnim boleznim, kastriran, testiran in negativen na fiv/felv ter čipiran.   dom išče pod običajnimi pogoji dzzž kranj: - izključno notranje bivanje, - kvalitetna prehrana, - veterinarska oskrba po potrebi - podpis posvojitvene pogodbe.   informacije: 041 230 616 ali petra@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

5-mesečni spike išče varen notranje-zunanji dom. potreboval bo še nekaj socializacije, je pa že povsem veterinarsko urejen (kastriran, testiran in negativen na felv/fiv, cepljen, razglisten, razbolhan)   kontakt: petra@dzzz-kranj.si ali 041/230-616

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

že poznate novo vseživljenjsko zavarovanje za vaše hišne ljubljenčke? v heureki vam ponujamo prav to! pokličite in se oglasite pri nas-z vašimi 4 nožnimi prijatelji.  spodaj priložena fotografija naše pasje zavarovanke kjare.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

inštrukcije angleščine nudi izkušena profesorica. pokliči 041/456-269. pridem tudi na dom. ljubljana in okolica, domžale, mengeš, trzin, kamnik. www.instrukcije.mobi

Kategorija: Storitve

Cena: 11 €

inštrukcije slovenščine nudi izkušena profesorica. pokliči 041/456-269. pridem tudi na dom. ljubljana in okolica, domžale, mengeš, trzin, kamnik. www.instrukcije.mobi

Kategorija: Storitve

Cena: 11 €

inštrukcije v ljubljani že od 6,50 eur naprej. pokliči 041/456-269. pridem tudi na dom. ljubljana in okolica, domžale, mengeš, trzin, kamnik. www.instrukcije.mobi

Kategorija: Storitve

Cena: 6.5 €

inštrukcije italijanščine nudi izkušena profesorica. pokliči 041/456-269. pridem tudi na dom. ljubljana in okolica, domžale, mengeš, trzin, kamnik. www.instrukcije.mobi

Kategorija: Storitve

Cena: 11 €

3439.) brezalkoholni mešani napitki

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 14.99 €

okna morajo biti kvalitetna, da pozimi zadržijo čim več toplote znotraj, poleti pa zunaj. pustite, da vam okna, tako kot je treba, montira pravi mojster kot je podjetje vranešič s.p. ponudba oken!

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: 1 €

babor kozmetika velja za sinonim visoko kakovostne kozmetike, ki jo lahko dobite tudi pri podjetju rehamed. obiščite našo spletno stran in si poglejte ponudbo!

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

na taboru, v urejenem stanovanjskem bloku, z dvigalom prodamo obnovljeno garsonjero (nova pvc okna okna, v celoti obnovljena kopalnica, položen laminat, sveži opleski). blok je tekoče vzdrževan, kritina je bila nova 1998, na stopniščih so vgrajena nova pvc okna. stanovanje se nahaja v 3 nadstropju, je zelo svetlo, saj je orientirano na vzhod. neto tlorisna površina znaša 28,8 m2, od tega je kletna shramba velika 2,3 m2. v predsobi so priključki za ureditev kuhinjske niše, naravnost je kopalnica z oknom, na levo pa večja soba. obratovalni stroški znašajo 27 €/mesečno za eno osebo, strošek rezervnega sklada znaša 8 €/mesečno, strošek elektrike je odvisen od porabe, ogrevanje (energetika) cca. 12 €/mesečno (na radiatorjih so nameščeni delilniki). stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo. energetska izkaznica je v izdelavi.  

Kategorija: Slovenija

Cena: 36000 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj