Bozan Zabjek

Sem predstavnik skupine državljanov, 
ki jim ni vseeno, naša specialnost pa je vlaganje ovadb zoper pripadnike politične, gospodarske in drugih elit. Nedavno smo se tudi formalno ustanovili in si nadeli ime Skupina kazenska ovadba.

Prijatelji (12)
Gorazd Pretnar
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Vlatka Kozlovič
Branko Gaber
Vladislav Stres
Roža Karan (Astrologinja)
Laščan Zlatorog
Risovi Literati
Spremljevalci (46)
Enakopravni Deželani Naprej Slovenija
Black Sheep
Smrkec Droid
Janez Skubic
Boris Blatnik
Miro Horvat
Delavska Stranka
Zlatko Herncic
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Seznam slovenskih izdajalcev
Izbris Milič Hribarja ena od rešitev Slovenije!
Jazbec sporoča Cerarju – zahtevam pokop Slovenije
Voltaren ali Naklofen? Ne hvala, naj se Lek in Krka mažeta z njima!
Vlada Bratuškove se v izdihljajih izživlja kot našpikana!
Malezijsko letalo natovorjeno z atomskim razstrelivom?
Svet in mi neizogibno drvimo v propad
Laži slovenske politike o konoplji in zdravstvu
Centri za socialno krajo in Varuhinja v kriminalni navezi?
Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2014
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Dali ste glas Cerarju, torej sovražite Slovence!

Bozan Zabjek
29.07.2014 12:29 (pred 2 urami)

Preberite si, hinavsko nekam lažno levo obrnjena bitja, kaj ste naredili vsem Slovencem, tudi sebi (čeprav samo vam to iz srca privoščim) s tem, ko ste dali svoj glas na volitvah hinavskemu neoliberlacu Miru Cerarju. Drži, ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje ( kot je vehementno izjavila njegova mati, ko je skrivala in zakrila 377 kazenskih ovadb pri Železniku), toda, ko človek z več kot 30 IQ-ja prebere članek ( ne, dovolj je naslov v današnjem Dnevniku):

http://www.dnevnik.si/slovenija/osnutek-koalicijske-pogodbe-napoveduje-nadaljevanje-privatizacije-nepremicninski-davek-in-zdravstveno-reformo

bi mu moralo biti jasno, zakaj je bil Cerar izbran tudi v Bruslju. On bo  zanesljivo uničil Slovenijo v kakšnem mesecu po nastopu funkcije krvnika slovenskega naroda. Alenka mu je sicer pomagala v času nelegalne premierke in začela krasti še minimalno plačo ( celo 30% vam jo lahko taista država, ki vas je zlonamerno uničila tudi pokrade!) toda on bo nadaljeval njen in Barrossov genocid – zvišal

Centri za socialno krajo in Varuhinja v kriminalni navezi?

Bozan Zabjek
28.07.2014 19:10 (pred 20 urami)

Sploj nimam kaj dodati tako zelo se strinjam z dopisom, ki ga je lačni Mariborčan danes poslal Vlasti Nusdorfer. Ker poznam zgodbo iz vseh dokumentov lahko rečem le – Slovenija, obvladujejo te mafijske združbe kot za šalo! Jaz sem se naježil, ko sem bral to pismo.

Velespoštovana gospa, bodite prav prisrčno pozdravljeni po dolgem času. Javljam se zato, ker vem, da od skrbi, kako je sedaj z menoj, ne morete niti spati.
Da, mineva že 6 mesecev, od takrat, ko so mi po 4 letih ukinili socialno pomoč. Živ sem še, zahvaljujoč dobrim ljudem in polnim kontejnerjem !
Ker ste se odločno postavili ob zadnjem telefonskem pogovoru na stran birokratov na CSD Maribor, sem že 6 mesecev brez prihodkov.
Za zdravila in zdravnika nimam več denarja in prav tako ne plačujem teh in drugih položnic.
Kamorkoli se obrnem za pomoč, pa je tako in tako pogoj, da si prejemnik socialne pomoči.
V tem času mi je sodišče na tretji dražbi prodalo stanovanje na katerem sem bil v deležu solastnik, kupnina pa je šla v ce

Svet in mi neizogibno drvimo v propad

Bozan Zabjek
26.07.2014 20:49 (pred 3 dnevi)

Že, ko na kratko povzameš en sam dan, soboto ob koncu julija, ti mora biti jasno, da je konec zelo blizu. Naj zveni komu kot destruktivizem neke osebe, ki v vsem vidi samo negativno stran, toda naštejte mi vsaj eno zgodbo vsak dan, ki bo vzpodbudila ljudi k pozitivnemu razmišljanju, jih navdušila in zagnala novo energijo v njih! Jih ni.

Gledam ob 13.50 v še modro nebo obsijano s soncem in spodnja slika razkrije, da Ryanair  na poti iz Bremna na Krf pljuva po Sloveniji in hkrati tunizijski Nouvelair na poti iz St. petersburga v domači Monastair prav tako. Že uro zatem aprilsko vreme, obilno deževje, močan dež in novi zbolevajo za rakom on Alzheimerjem!

Potem preberem novico, kako je to vse obvladljivo, pred fotoaparati in kamerami in se vprašam, kaj vraga si neka Greenspeace organizacija dovoli plačanca globalnega uničenja vabiti na pogovor in predstavitev? Česa že? Če Greenpeace zagovarja obnovljive energetske vire je to sicer OK (saj je že javen podatek, da bi 247km2 velika sončna el

Malezijsko letalo natovorjeno z atomskim razstrelivom?

Bozan Zabjek
25.07.2014 21:48 (pred 4 dnevi)

Pred meseci, natančneje 8.marca je strmoglavilo Malezijsko letalo in na tem planetu nimajo detektorskih naprav, ki bi razkrile lokacijo tega kovinskega monstruma. Lahko pa vas iz vesolja gledajo in spremljajo, ja, vas osebno. Malezijska vlada se je medtem že zlagala, da je letalo strmoglavilo v Indijski ocean in potonilo, vsi potniki pa so mrtvi. Brez enega dokaza in zgolj kot laž za javnost. Sem prebral razmišljanje Mike-a Adamsa in lahko rečem, še kako drži.

Boeing 777 namreč ne more pasti v morje in se potopiti. Ob strmoglavljenju se raztrešči na stotine kosov in sledi ostanejo še dolgo vidne, recimo prevleke sedežev. Torej, avion zanesljivo ni v oceanu potopljen. Približno kot laž ameriške vlade ob zrušitvi dvojčkov v New Yorku, češ, zrušila sta se, ker  je relativno majhno letalo treščilo v zgornji del stolpnice. A kaj, ko je nek gasilec po prihodi na prizorišče zavpil : Oh my god, železo v temeljih je povsem stopljeno. Torej drži, da je vsaka trditev oblasti, tudi naše, laž in j

Izbris Milič Hribarja ena od rešitev Slovenije!

Bozan Zabjek
23.07.2014 22:02 (pred 6 dnevi)

Slovenija razprodaja infrastrukturo, od elektronskega omrežja do hidroelektrarn, od Luke Koper do železnice, od cestnega križa do pitne vode. Imeli smo zelo solidno strukturo, a je več ni imel kdo izkoriščati, ker so vse vlade skrbno uničevale slovensko podjetništvo. Od razprodaj do nerazumljivih obdavčitev, od zadolžitev do nelegalnih kraj tajkunov. Zdaj pa skoči na  medijsko površje oseba, ki v življenju ni še nič naredila. Leta in leta uživa na stolčku in pazi, da so tajkuni dobro preskrbljeni. Za 11 milijard (verjetno iz davčnih oaz nepovratnega kapitala) bi zgradil novo infrastrukturo, da bo še več odšlo v tuje roke.
Zato predlagam nujne ukrepe. Slovenijo bi na kratki rok stali manj kot 100€, na dolgi pa prinesli nova delovna mesta in zadovoljstvo. Zapeljimo se do Hribar Miliča in mu razrežimo delovno knjižico, pogodbo o zaposlitvi in ga napotimo na delo k prvemu tujemo zaposlovalcu, ki bi bil pripravljen tako pamet sploh zaposliti. V obdobju čakanja ga uporabimo za brezplačno v

Seznam slovenskih izdajalcev

Bozan Zabjek
22.07.2014 19:39 (Jul 22, 2014)

Spodaj navedeni poslanci v odhodu, torej brez pravne podlage, napumpani z željo, da še naprej zlorabljajo ljudstvo, so glasovali za uvedbo rubljenja na minimalno plačo. Upam, da zdaj vidite, kako levo so poslanci levih strank? Enaka golazen, celo več kot desnih! Zapomnite si jih, za vedno, zapomnite si stranke, ki vas bodo zlorabljale. SD, NSi, PS, ZaAB, SDS, ex-SLS; italijanski in madžarski lažnivec!! Kdaj, ljudje, kdaj boste spregledali, da nihče od politikov ni  vreden niti vašega pljunka?

AMBROŽIČ BORUTKvorumZa

BATTELLI ROBERTOKvorumZa

BEVK SAMOKvorumZa

BIKAR ALENKAKvorumZa

BOSNIĆ DRAGANKvorumZa

BRANISELJ RIHARDKvorumZa

BREZNIK FRANCNiBRULC MIRKOKvorumZa

BRUNSKOLE RENATAKvorumZa

ČEHOVIN JERKOKvorumZaČERNAČ ZVONKOKvorumZa

ČUŠ ANDREJNiDIMIC IVANiDIMITROVSKI MAJAKvorumZa

FICKO BRANKOKvorumZa

GOLUBOVIĆ BRANEKvorumZa

GÖNCZ LÁSZLÓKvorumZa

NiHAN MATJAŽKvorumZa

HERCEGOVAC LEJLAKvorumZa

HROVAT ROBERTKvorumZa

IRGL EVAKvorumZa

JAZBEC DARKOKvorumZa

JELUŠIČ LJUBICAKvorumZa

JENKO JANAKvorumZa

JE

Sozvočje Monsanta in Hitlerja

Bozan Zabjek
22.07.2014 18:00 (Jul 22, 2014)

Nacistični sodelavci so poveličevali Hitlerja, tako posamezniki še bolj pa korporacije. Premnogi znanstveniki, akademiki, publicisti in politiki so sokrivi za Hitlerjeve zločine, kajti razglašali so celo, da kdor ni za nacizem je proti znanosti. In ta znanost je pobila milijone ljudi, tudi Slovence v taboriščih.

Monsantovi sodelavci, znanstveniki, ki to sploh niso, akademiki, profesorji (žal celo v Ljubljani imamo najbolj gorečega profesorja, ki to ni, zagovornika po tem nacističnem sistemu) in mediji, ki vedno bolj povzdigujejo GSO prehrano in seveda politiki. Tudi naši so v času Bratuškove podpisali skrivne pogodbe in izdali proti ljudsko podporo Monsantu. Kdor je danes proti Monsantu za te nacistično usmerjene podpornike nima pojma o znanosti. A obrača se le denar in vse kampanje so namenjene le temu.

So nacisti izvajali poskuse na ljudeh in jih današnja farmacija. Ameriška vlada je že v letu 1946 izvajala krute nečloveške poizkuse na zapornikih v Gvatemali (vse pod okriljem Nacion

Vlada Bratuškove se v izdihljajih izživlja kot našpikana!

Bozan Zabjek
21.07.2014 21:52 (Jul 21, 2014)

Izvršba mogoča tudi na minimalno plačo

To lahko danes preberete v medijih, dodajte pa še dve hudičevi imeni, Plićanića in Bratuškovo in jasno je, zakaj smo to vlado imeli. Da pripelje zlobo do naroda na raven, ki jo zahteva EU in se bo stopnjevala najprej po nastopu Cerarja in nato s 1. januarjem, ko bodo zlate palice udarile dokončno po vaših žepih.

Si predstavljate, da imamo lahko v deželi, ki ji v Ustavi pravimo socialna, zločinske politike, ki najprej uničijo ljudi, jim vzamejo službo, dostojanstvo, prihranke, celo delnice, če so jih zaplankano kupili po političnih lažeh, nato pa udarijo po suženjski plači.

Pol milijona nas je, ki živimo pod pragom revščine, od tega morda 50 glasnih in morda 5 takih, ki bi naredili vse, da to politično golazen deratiziramo. Brez izjeme, ne glede na to, kdo in katera stranka je na oblasti, predvsem zadnjih deset let so vse zločinsko usmerjene proti narodu.

Imate 600€ minimalne plače s katero preživite po čudežu. Plačate hrano, ostalo le, če imate p

Ustavno sodišče leta 2012 zabilo žebelj v slovensko krsto

Bozan Zabjek
21.07.2014 20:10 (Jul 21, 2014)

Se morda še kdo spominja,kako nam je konec leta 2012 Ustavno sodišče naložilo, da moramo hlapčevsko izpolniti zlonamerno davčno zlato fiskalno pravilo? Osnovo za naš pokop! Za njih so bili novi dovoljeni vedno višji davki čokoladni preliv na tortice ob pokope naše dežele, ki ji bodo ugledni EU grobarji položili na krsto ob pogrebu nove davke in višje zadolžitvene kredite. Pogreb je napovedan za 1.1.2015, če ste slučajno pozabili. Pa ne pozabite, kdo so bili glavni akterji – Janša, Petrič, Kahel Ehjavec, Novakova  in Virant. Morda veste a je kdo od njih tudi letos kot ščurek prilezel v Parlament?

Se spomnite, kako Ustavno sodišče ni dovolilo, da bi se z referendumom oslabilo ustanavljanje SDH (Slovenskega državnega holdinga) kot seznama kaj vse morajo naslednje vlade razprodati tujcem po ukazu EU? Potrdili so pobudo poslancev in avtorja ukinitve referendumov Cerarja.

Se spomnite, kako je Ustavno sodišče pritrdilo poslancem tega istega leta, da je ustanovitev Slabe banke obvezna, kajti

Sod išče sodišče

Bozan Zabjek
20.07.2014 19:21 (Jul 20, 2014)

Delo genialne kmečke pameti, lesen sod, osnova lepo dozorelega vina, je v Sloveniji hudo zlorabljeno.

Od SOD-a (slovenske odškodninske družbe, torej kraje milijard) do sodišča (inštitucije prirejanja resnice). Zdaj seveda tudi že uradno sod poln kemikalij za deratizacijo išče sodišče, da končno uniči golazen, ki si je z brutalno zlorabo prilastila pravico (že angleži poznajo pravi pomen pravice – justice, torej just ice, samo led, zamrzne vse, kar ni po dogovoru!). Pri nas so pravico, ne vem zakaj, spremenili v ženski spol, morda zaradi lažjega zameglevanja, kajti v resnici bi moralo pisati pra vic ( vic iz davnine, kot vic o pošteni Cerkvi), pa so raje zapisali pravica. Res, ko razmišljam o sodni veji, sodiščih in vsem povezanim z njimi lahko rečem le – nekaj najodurnejšega, zgodovinska prevara, sto svetlobnih let od resnice in poštenja. Če izpustim politično nastavljene in vodene procese zaradi ovac, ki potem to spremljajo in se osredotočim samo na sodne postopke povezane z nepomem

Jazbec sporoča Cerarju – zahtevam pokop Slovenije

Bozan Zabjek
17.07.2014 19:53 (Jul 17, 2014)

Današnja tiskovna konferenca guvernerja Banke Rotschild, za naše ovce Banke Slovenije, Boštjana Jazbeca, prinaša napovedane nove, najpogubnejše čase Sloveniji. Eden v verigi  guvernerjev, največjih krivcev za razpad Slovenije, si je danes vzel pravico modrovati o upravljanju države in izustil toliko neumnosti, da jih bo težko hkrati zapisati v učbenike norosti. Bančniki so povzročili finančni kolaps , z roko pod roko s politiki so podpisovali kredite vsem, ki so imeli 5 minut časa, da zagotovijo nepovratnost kreditov in dobre provizije, se zalizovali s Cerkvijo in strankami. Zdaj pa Rotschildov hlapec zahteva nove in višje davke, dokončno prodajo vsega  Povzetek njegovih kretenizmov:

 

Uvesti moramo nepremičninski davek, ki ste ga umazano preprečili Bratuškovi

Zvišati je treba davke na hrano in sploh vse davke

Dosledno je treba opravljati davčne izterjave, predvsem nad reveži

Bankam je treba skozi nove davke omogočiti sanjska križarjenja

Prodati morate vse, za Mercatorjem Telekom, NKBM

Bo France Arhar osebno plačal kazen Evropskega sodišča?

Bozan Zabjek
17.07.2014 13:23 (Jul 17, 2014)

Človek bi pričakoval, da je morda vsaj Evropsko sodišče izvzeto iz političnih umazanih igric, pa je ravno obratno, je središče največje politične zlorabe peščice samooklicanih Bilderbergov, ki jim je, med drugimi nalogami, prednostna dokončno zasužnjiti Slovenijo. Se pač zavedajo, da imajo že vseskozi zato izjemen slovenski kader, ki za nekaj centov vedno izpolni njihove ukaze. Slovenci bomo plačali skoraj milijardo za družno goljufijo političnih kriminalcev vseh dežel bivše Juge!

Zdaj pa k zadevi.  Slovenija bo morala plačati nekdanjim deviznim varčevalcem iz Hrvaške in Bosne stotine milijonov, seveda iz našega žepa. Če grem najprej na Hrvaško stran. Sosedje so do razpada Jugoslavije naši LB dolgovali preko kreditov približno 3x toliko kot je bilo privarčevanega, ampak to nikogar v EU ne moti, saj vedo, da smo to MI že poplačali. Med dolžniki je tudi njihov najvišji, Milanović(RTV SLO ne moti, vprašati ga za mnenje!), s kakšnih 400.000 € kredita, najetega pri NLB in ne, čudno, pri av

Laži slovenske politike o konoplji in zdravstvu

Bozan Zabjek
15.07.2014 17:25 (Jul 15, 2014)

Spet so te dni policaji ujeli zelo težkega kriminalca in mu zasegli 350 g doma vzgojene in posušene konoplje. Ja, tiste konoplje, ki zdravi raka in še mnoge bolezni, ki je rakava rana farmacevtov, saj bi z legalizacijo izgubili milijardne prihodke. Drži, tudi kadiš jo lahko in umre 0,1 oseba na tisoč (pretiravam), ki kadijo smrtonosne cigarete. Ampak cigarete nosijo ogromne denarje politikom , da lahko financirajo svoje stranke in državne mahinacije preko lažne državne blagajne.

Naredimo primerjavo. Bratuškova je v času, ko je lahko opravljala le še tehnična dela sprejela zakon o (LAŽNI) legalizaciji konoplje v zdrvastvene namene, ampak samo preko zdravil , ki jih naredijo in prodajo farmacevti. Morda bo v teh zdravilih tudi 0,05% konoplje, najverjetneje tiste, ki jo že patentirajo v Urugvaju preko Monsanta, GSO konoplje? Vam je jasna finančna požrešnost nekdanje najslabše predsednice? Ne dovoli, tako kot tudi ostali ne, prave naravne zdravilne konoplje, ker nima nič denarja od nje,

Poček postal operativna prestolnica NATA

Bozan Zabjek
14.07.2014 22:43 (Jul 14, 2014)

Pozno zimski sprehod, na dan 14. julij 2014. Brskam po spominu pa mi niti potepanje po Škotski leta 1978, torej precej proti severu, prav tako julija, ne pokaže take zimske lepote. Res je oblačnost, hlad, dolgi rokavi nekaj tipičnega za obdobje pred prihajajočo pomladjo, a vedno znova me zmoti številka meseca, številka sedem. Res je preveč muh za to obdobje, hkrati pa skoraj niti ene ose, kaj šele čebele. Sadje, ki v tem zimskem času ponavadi obdrži trdno, čvrsto obliko gnije že na vejah. Ljudje mimo hodijo z rokami na očeh in zgolj po čudežu prečkajo cesto. Le zakaj?

Na misel mi pride ujet trenutek intervjuja Gregorčiča na neki TV, ko na vprašanje novinarke, do kdaj bo še tako čudno vreme, ne ve odgovora. Kako pa naj ga ve, saj še ni dobil nič pisnega iz Bruslja, sedeža NATA. Kaj pa on ve o HAARP postajah in tudi, če bi, je ob službo minuto po nenadzirani izjavi. Še napovedi vremena so napisane v Bruslju.

In potem se zapeljem na Poček. Pred območjem, ki je zdaj v lasti ameriških ter

Užaljenost Janše, ker Masleša ni v njegovi stranki

Bozan Zabjek
12.07.2014 21:55 (Jul 12, 2014)

Uradni prijavljam grobo kršitev predvolilnega molka.

Na Tržaški v Ljubljani, kjer se peljem danes ob 21.25, pri tovarni Ilirija, je precej na sveže nalepljen ogromen plakat SDS, na sliki pa Branko Masleša. Grobo izživljanje SDS-a, češ,Masleša nam je uničil volilno zmago, naš kriminalec pa je v zaporu. Kje je policija, da odstrani tako sovražno zavajajoč, nasilen in lažen plakat, zelo verjetno postavljen danes ponoči? Poleg pa še plakat nekega kar tako nedeljskega, pardon Petkovega novinarja, ki pa za poraz krivi Medije, danes, v soboto, pred volitvami! Od kje mu denar? Kaj je pri nas vse dovoljeno, kot ob dobro zrežirani predstavi v Drami? Oba plakata sta zelo sovražen pristop do sicer brezveznih volitev.

Žal ni nikjer plakata - Domobranci prepovedani! Da o fašistu Van Rompuyu ne izgubljam besed!

Pujski z leti zrastejo v svinje!

Bozan Zabjek
12.07.2014 18:17 (Jul 12, 2014)

Če pogledate levo sliko in jo skušate prenesti na desno, ali mislite, da je to možno? Je kdo prepričan, da lahko simpatična bitja, namenjena žretju najkrvoločnejšemu bitju na zemlji, skladno z naslovom z leti prerastejo v tiste na desni sliki?

Slovenija julija brez sonca,v toči in mrazu! Boste raje en štamperle?

Bozan Zabjek
12.07.2014 17:58 (Jul 12, 2014)

Te investicije, eno je celo Židan slovesno odprl, skrbijo, da imamo letos katastrofalno vreme.

Točno takega, kot si ga tisti zgoraj, ki upravljajo tudi z našo deželo, želijo. Ustvariti je treba pogoje, da še to kmetijstvo, kar nam ga je ostalo, izumre. Ustvariti pogoje za GSO farmacevtske izdelke, ki bo urejalo zdravje po farmacevtskih načrtih, deželo pa potisnilo v nerešljivo zadolžitev zaradi povzročene škode. GSO zločinski sistem so naši hlapci že podpisali, ćebelam so že objavili osmrtnice v njihovih (vseh) medijih.Jasnega poletja kot na sliki se samo še najstarejši spomnijo, smeh na ustih je izginil že dolgo tega. Z izjemo, ko spijete več kot en štamperle.

Do kdaj bomo to dovolili? Kaj je to namerno zločinsko spreminjanje sveta že pomešalo naše sive celice in pasje iztrebke, tudi lokacijsko? Nam je res vseeno, da smo le še številke na tem svetu, pri katerih je nepomembno, koliko jih izbrišejo? Bolj odkrito nam sploh ne morejo več uničevati naše lepe domovine, plodne, pametne, u

Cerar najel Petroviča da zmanjša plače Slovencem!

Bozan Zabjek
11.07.2014 17:19 (Jul 11, 2014)

Mogoče Jožef Petrovič ni tako poznan slovenski javnosti, ga je pa zelo cenil LDSov Bojan Petan in mu v celoti zaupal projekt znižajmo plače zaposlenim v Delo prodaja. Tako je leta 2012 z grozilnim aneksom prisilil zaposlene, da so pristali na nižje plače, svoja in Petanova izplačila, kakšnih 5 milijonov pa prenesel v slovensko davčno oazo, locirano na Davčni ulici 1 v Ljubljani, z uradnim imenom Slaba banka. Ostali oprani materiali morda še zagledajo sonce?

Njegovo dokazano delo proti zaposlenim je tako navdušilo že določenega Miroslava Cerarja, da ga je takoj uvrstil na svojo listo kandidatov, pri tem pa je še posebej izpostavil gradnjo nove Nuklearke v Krškem, saj je to edini recept za hitro razstrelitev Slovenije, celo hitrejša od Cerarjeve privatizacije šolstva in zdravstva. Le kako se Nemci ne zavedajo, da je to konec tudi zanje, ko pa so sami prekinili vse nuklearke? Tudi vode ni pozabil omeniti, vode v Brežicah, ki je med najbolj onesnaženimi, katere izvir je le nekaj 100 m od

Pa menda ne tudi Abanka?

Bozan Zabjek
09.07.2014 19:43 (Jul 09, 2014)

Danes dopoldne, točno 11.08. Parkiram na Pražakovi ulici in vstopim v Abanko, da zamenjam 5 evrski bankovec za drobiž, namenjen Jankovićevim parkomatom.Obstanem, vzame mi sapo, tudi GSM ni hotel prižgati fotoaparata. Pred mano vehementno korako sem in tja gospod 300€ na mesec. Potem stopi do svetovalne mize in pogovor steče. Nisem ga slišal a dvomim, da je šel drugače kot takole:

Prišel sem po 2 milijonski kredit, s katerim bi kupil vašo banko. Tukaj pa je spisek nepremičnin, ki bi jih zastavil. Na vseh so vpisane poslovalnice in sedež Abanke. Bo v redu?

Ne vem, ali sta posojilno pogodbo podpisala takoj ali sta še čakala na člane sveta Modrih bančnikov, kajti meni je bil zrak nevzdržen. Vem le, da ni prišel dvignit nekaj skromnih prihrankov!

Adria Airways – nova politična kraja slovenskega denarja!

Bozan Zabjek
09.07.2014 14:25 (Jul 09, 2014)

Kateri slovenski zaklad morajo skorumpirani politiki še prodati pod mizo z uporabo najhujših goljufij in prevar, da bodo ljudje dojeli, kako nihče ne sodi na politični prestol, kaj šele na našo stran rešetk?

Bruselj nam ploska, ker smo z denarjem ljudstva dokapitalizirali pokradeno Adrio Airways, nizko cenovnega prevoznika  za naše politike, da smo pokrpali namerno ustvarjeno luknjo, zato je zdaj čas, da jo za polovičen denar prodamo tujcu. Približen ozračun izgleda takole:

-          100 milijonov je izginilo v neznanih žepih

-          100 milijonov smo morali ljudje preko oderuških dajatev državi podariti, da je rešila krajo

-          30 milijonov je država še dodatno prenesla ogabno plačanim finančnim špekulantom na Slabo banko

-          AA naj bi politični kriminalci  prodali za 50 milijonov

-          Provizije znašajo najmanj 5%

Denar seveda ni izginil, nikjer ni minusa, vzeto iz vašega žepa je zdaj v drugih žepih pokvarjene peščice, vse je v davčnih oazah, kar je negativnega

Oglasi

4738.)ježek snežek  in poplava - tanja novak

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7179.) pekarna mišmaš - svetlana makarovič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5246.)pocahontas  - waly disney

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

6234.)pongo in perdita - waly disney

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 9.99 €

3121.)trnuljčica

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

nikita je sterilizirana,čipirana,cepljena in testirana na fiv/felv (oboje negativno) ter razglistena in razbolhana. kontakt : barbara (ki je zelo vesela,če občasno dobi kakšno fotko posvojenke) ali na robarba@gmail.com

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

liana je ena izmed muc najlepšega "šopka" štirih začasnic in je prava mala razvajenka. prijazna muca,ki pa ima zelo rada družbo,zato bi odšla "za vedno" domovat nekam,kjer bi imela mačjo družbo ali pa vzela s seboj kakšno od svojih "rožnih" prijateljic :-d. liana je sterilizirana,čipirana,cepljena in testirana na fiv/felv (oboje negativno) ter razglistena in razbolhana. oddaja se pod znanimi pogoji dzzž kranj : - izključno notranje bivanje - kvalitetna prehrana - veterinarska oskrba po potrebi - podpis posvojitvene pogodbe,s katero se obvežete k doslednemu upoštevanju pogojev posvojitve.   kontakt : barbara 040 704 704 ali na robarba@gmail.com

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

kontakt: ana 041-991-682 ali ana@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

žan je kastriran, čipiran, testiran fiv/felv (neg.), cepljen ter razglistan in razbolhan. kontakt: simona 040 500 442 ali simona@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

max je kastriran, čipiran, razglistan, cepljen, razbolhan in testiran (neg.) na felv/fiv. kontakt: simona 040 500 442 ali simona@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

pina je sterilizirana, čipirana, cepljena, testirana fiv/felv (neg.) ter razglistana in razbolhana. kontakt: simona 040 500 442 ali simona@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

kraš je kastriran, čipiran, cepljen, testiran (neg.) na felv/fiv ter razglistan in razbolhan. kontakt: simona 040 500 442 ali simona@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj