Bozan Zabjek

Če je vam vseeno kaj se dogaja z našo domovino - meni ni!

Prijatelji (14)
Rastko Plohl
Janko Belin
Darja Mlukman
Andres Zoran Ivanovic
Vladislav Stres
Laščan Zlatorog
Moj Vrt
Branko Gaber
Spremljevalci (62)
Majin Maraž
Edvard Bogataj
Društvo STO/STT Associazione TLT
Postojčan Postoj
Janez Skubic
Stoyan Svet
Ajda Plos
Dare Likar
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Bojkotirajmo Nestle – VSI!!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.6.15
Martin Odlazek kot vzorec slovenskih medijev!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.6.15
Elan razkazuje slovenski kriminal!
Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.6.15
Bomo že jutri morali Slovenci tujega lastnika prositi za kozarec vode?
Domagoj Margetič proti slovenski ekstremni politični mafiji!
Slovenski in svetovni politični hlev na da 18.6.15
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.6.15

Bozan Zabjek
29.06.2015 19:54 (pred 11 urami)

O poplačilu deviznih varčevalcev nekdanjega LB-ja še poslanci - RTV Slo
Od prve do zadnje generacije slovenskih politikov nismo imeli enega, ki bi dosegel IQ kanarčka! Njim je metati skozi okno 385 milijonov gostilniška zabava. Če je LB zamočila potem naj plača NLB! Če je zamočila politika potem naj plačajo znani a zelo skrivani lažni osamosvojitelji. Če je zamočila stroka, ki o zadevi ni imela pojma, potem je treba iz njihovega žepa vzeti in hkrati zapreti vse hudo nesposobne pravne fakultete! Preprost izračun in zaključek - LB je imela 1000€ na varčevalnih računih, posodila je v isti državi 3500€. Torej je bilo še eno namerno ogoljufanje Slovencev, ne Hrvatov. Res pa je, da imajo Hrvatje dokumente o slovenski prodaji morilskega orožja in zato gospodje iz lažne samoosvojitvene vojne pač žrtvujejo slovence, da rešijo svoje riti. In ta imena so znana, samo so sprejeli zakone, ki jih ščitijo bolj kot človeško ribico!

 

Minister in sindikati na »seznanitveni sestanek« - Delo 
Tako, sindik

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.6.15

Bozan Zabjek
28.06.2015 21:39 (pred 1 dnevi)

Po poročanju 24ur se je incident zgodil na predstavitvi samozdravljenja z industrijsko konopljo. in naivni narod bo verjel, kako je konoplja strupena za ljudi. Fenomenalna umazana predstava nekoga, ki so ga v Žalcu očitno podtaknili farmacevti. Nikoli nihče še ni umrl zaradi konoplje, lahko je bil zadet, če jo je uporabljal nenadzorovano, a v primerjavi s farmacevtskimi strupi je konoplja izjemno zdravilo. Zato ne nasedajte tem lažnim provokacijam, saj hočejo, da ostanete na farmacevtskih tabletah in postanete odvisniki najvišje stopnje. Sramota za medije, da tako nazorno povejo, kako jih tudi farmacevti plačujejo, da širijo laži!

 

Čezatlantsko partnerstvo: Dolgoročno se ga ne da ustaviti - Žurnal24
Sindikalist, ki je seveda na plačilnem seznamu korporacij, saj skrbi, da so delavci tiho in hrana škodljiva, se je zdaj postavil še na stran smrtonosnega sporazuma TTiP. Sicer previdno, a dovolj neumno, da razkaže svoje finančno bogastvo pod lasmi. Če bi človek bil pošten in predan delavce

Martin Odlazek kot vzorec slovenskih medijev!

Bozan Zabjek
28.06.2015 16:55 (pred 2 dnevi)

Vemo, da na slovenskem medijskem prostoru poteka tajkunska vojna za obvladovanje prostora, denarja in siromašenje novinarstva. TV medije so večinoma zakupili američani, na tak ali drugačen način, zato so ISIS in Ukrajina glavna tema vseh dogodkov, še malo o razprodaji Slovenije poleg ogabnih sladkih aspartam oddaj. Časopisne medije kupujejo špekulanti kot po tekočem traku, od Petana pred časom do Petriča, z denarjem neznanega izvora je Delove revije kupil Požar, Janša pa bo kar svojo medijsko hišo odprl. O bogatašu, ki o medijih nima pojma, se pa nad njimi zelo skrivoma izživlja, se zelo malo govori, saj se zelo rad skriva. Martin Odlazek, sicer več kot 30 milijonski špekulant na lestvici najbogatejših. Skupaj z bratom Markom obvladujeta lastniško od nekdaj znanega Salomona, likvidirano Delo tiskarno, pa Radio Glas Ljubljane, Dolenjski list, Kočevski tisk, Papir servis in še veliko slamnato povezanih podjetij. Njegovi življenski ljubezni sta izživljanje nad delavci in kopičenje denarja

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.6.15

Bozan Zabjek
27.06.2015 19:29 (pred 3 dnevi)

Ob dom že za nekaj deset evrov - RTV Slo
Krona te norosti pa je izjava vodje izvršilnega oddelka okrajnega sodišča v Ljubljani Erike Ponikvar Dečman, da mora postopek teči enako ne glede na to ali je dolg en milijon ali 30 €. Kako pokvarjeno, tipično sodniško. Koliko milijonskih dolgov pa so sodniki že zaplenili? Kako upoštevajo ti sodniki dejstva, da je za dolg 30€ 99% kriva država, ki je zrinila pol milijona Slovencev v revščino? So ti sodniki zahtevali kot priče Mramorja, Cerarja, Bratuškovo, Čuferja, Arharja ali kar večno nedolžnega Janšo? Je Dečmanova postavila komu od teh vprašanje, kako se bodo revežem, ki ne morejo plačati položnice, oni oddolžili in jim poplačali življenje? Ko bo pri nas sodni postopek vedno enak za vse, Janšo ali Bavčarja, Šrota ali Kordeža, potem se sodnica lahko oglasi in ji nihče ne bo oporekal. Dokler pa ta krutost velja le za reveže, je zelo primerno, da se iz sodnih vrst umakne!!

 
							
							
							
							
							 

Bomo v Sloveniji pridelovali gensko spremenjene rastline? - Slo.nov
Ste

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.6.15

Bozan Zabjek
26.06.2015 19:26 (pred 4 dnevi)

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/131711/sistemska-kraja-slovenske-drzave

 

Ponosen sem, da sem Slovenec, ko vidim, česa smo zmožni -24
Izjemno sem ponosen, kajti v nobeni drugi EU državi, upam si celo reči na svetu, ne morejo države voditi taki izdajalci, kot sem jaz. Iz sebe iztiskam zadnje atome moči, da ustrežem Papežu in Merklovi, zanju bom naredil res vse. Dal jima bom Pokojninski sklad, dal jima bom celo deželo, dal jima bom vse sužnje in bodo z njimi lahko naredili kar bodo hoteli. Predvsem Papež, ki je navdušen nad borbo proti klimatskim spremembam in zato preko svojega govorca najodločneje podpira 6 milijardno iztrebljenje planeta Zemlja. Ko bo pri nas odstranil polovico, bodo imeli prekrasne površine za svoja cerkvena izživljanja! Zdaj si želim samo še obiskati Obamo in se mu zahvaliti, ker je Merklovi obljubil poleg Hrvaške tudi Slovenijo!

 

Cinven še zanima Telekom, a bo skušal dodatno zbiti ceno - RTV Slo
Saj je zato najel celo Camerona in ga fenomenalno nagradi

Sistemska kraja slovenske države!

Objavljeno v današnjem Cajtngu, trebanjskem časopisu, enem redkih, ki upa objaviti tudi kar ni všeč eliti!!!

Slovenski in svetovni politični hlev na da 18.6.15

Bozan Zabjek
25.06.2015 16:17 (pred 5 dnevi)

Britanski premier David Cameron na delovni večerji s Cerarjem - Žurnal24
Mater ti Miro, sem ti rekel, da se ne igraš s Cinvenom. A sem moral zato v Slovenijo, da ti ene dve primažem okoli ušes? Jutri uredi in nam daj Telekom, po pol cene, drugače pošljem vojsko pote! Če si do Angele in Papeža služabnik boš tudi do mene, zapomni si to, hlapček! Če se kje razhajajo naša mnenja potem vedi, da imam jaz vedno prav!

 

Državni svetniki se gredo ta hip za vaš denar ekskluzivni turizem - Finance
Prekrasna Kitajska, sprehod po Zidu, večerje, potovanja s hitrim vlakom, Mitja Bervar in še pet popotnikov iz DS, na naš račun plačane 6 dnevne počitnice. Seveda oni niso v DS zaradi konkretnega dela, za kaj takega tudi nimajo znanja, so pa izšolani za kraje državnega denarja, kot v Parlamentu , kaj šele v Vladi ali pri Predsedniku. In Kitajska je razlog, zakaj imamo DS in Bervarja!! zaradi plačanih popotovanj!

 

Blaginja se povečuje, a je še vedno veliko ljudi pod pragom revščine - RTV Slo
Kaj vse pren

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.6.15

Bozan Zabjek
24.06.2015 21:34 (pred 5 dnevi)

Janković močno širi območje parkirnin - Žurnal24
Ljubljanskemu županu zmanjkuje denarja, saj novih Stožic še ni na vidiku in je osebno ogrožen. Zdaj bo širil parkomate po celi Ljubljani, kajti provizija od parkomatov je krasna, saj eden stane kakšnih 4000€ in, če jih postaviš 1000 veš, kaj sledi. Smederevac pač ne more iz svojih pogoltnih genov od poznih 70-ih prejšnejag stoletja, ko je kot nesposoben mulec že hotel kar hotelski denar upravljati. Pa na Kolezijo naj se kdaj pa kdaj odpelje, tam je postavil pred dobrim letom 9 parkomatov, zdaj pa so parkirni prostori prazni cele dneve, saj ljudje niso neumni,da bodo parkirali za županov žep! Ja, so pa zelo neumni tisti, ki so oddali za takšnega prevaranta svoj volilni glas!!

 

JANEZ JANŠA:"Če ne bi zlorabili sodstva, bi bil predsednik vlade in DZ nekdo drug"-Žurnal24
Ker pa ste zlorabili sodstvo, drago moji domobranci, imate še vedno svobodnega kriminalca! Od plačanega pripora za nepomembne dokumente, do milijonov od orožja, zaradi kater

Elan razkazuje slovenski kriminal!

Bozan Zabjek
24.06.2015 10:46 (pred 6 dnevi)

Ponos Slovenije, ko je beseda sneg pomenila Elan in je smučarska svetovna elita zmagovala na Elankah. Bili smo ponosni, z veseljem smo kupovali to znamko smuči. Potem je vstopil v Begunjsko pisarno Uroš Korže, ki je začel dogovorjeno plenjenje. Milijone, tudi tiste, ki so jih zavestno zgoljufali skozi nedovoljeno državno pomoč. Namesto proizvodnje smuči so začeli izdelovati pralne stroje, kot huda konkurenca Gorenju. Žal ti stroji niso videli prodajnih polic, ker so jih Koržetovi uporabljali za lastne potrebe.

Potem je počilo, Elan je dihal na škrge, 40 milijonov dolga pa ga je pripeljalo v tuje roke. Od teh 40 jih je samo Korže dobil po dogovorjeni sodni poti kar 10 kot nagrado za svoje uspešno delo uničenja Elana. Sledili so znani postopki slovenskih kriminalnih vlad. Ko je bilo podjetje izžeto so ga začeli prodajati, denar iz pralnih strojev pa je bil že na varnem. Prišli so najprej Čehi, ki očitno niso hoteli dati novih podkupnin in zdaj svetovni hit, uspešnica, ki bo Slovenijo

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.6.15

Bozan Zabjek
23.06.2015 19:10 (Jun 23, 2015)

Bratuškova spravila Pop TV na sodišče - Slo.nov
Najprej mi je posnel moj seksi SMS en fotograf, zdaj mi pa še ta medij meče naprej mojo zaljubljenost v Junckerja! Nedopustno, saj sem bila predsednica vlade in sem lahko delala kar sem hotela. Pa kaj, če sem se sama predlagala? Veste kako majhna bi to bila škoda v primerjavi,kar sva s Čuferjem naredila državni blagajni? Pa Juncker je bil poleg mojih nog nor tudi na način, kako sem v NKBM delala tako dobro, da sem jo sesula! Grem do konca, pa naj se zgodi tudi po polnoči!


							 

Saj ste slišali, da Cameron prihaja v Slovenijo kot prvi angleški predsednik vlade? Vam je jasno, zakaj je Cerar že dva dneva tiho in samo vadi ubogljivo kimanje? Cinven je najel kar Camerona, da Cerarju zagrozi kaj vse se lahko zgodi, če ne bomo podarili Telekoma! So v zgodovini največji sovražniki narodov po svetu, so jih zasunžnjili in ogromno pobili, od Amerike, Avstralije, Kanade do Nove Zelandije in še kje.Bo Cameron nam zdaj zagrozil z dokončnim iztrebljenjem? V

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.6.15

Bozan Zabjek
22.06.2015 19:18 (Jun 22, 2015)

Predsednik Pahor na uradni obisk nemških dežel - RTV Slo
Na pot je šel kot predstavnik slovenskih čistilnih servisov na kmetijah, s seboj je vzel delomrzneža Miliča in pogajalce za prodajo preostalega slovenskega premoženja, Bobinca iz Gorenja in Matiča iz Luke Koper, saj sta to naslednja prodajna šopka slovenskih izdajalcev. Kaj bo delal v Nemčiji poleg čvekanja in ploskanja na kašnem dekliškem mitingu ni jasno, bodo pa na sprejemu tudi predstavniki velikih svetovnih manekenskih firm, ki se za njegove nastope komičnega manekenstva zelo zanimajo. In ne nazadnje - v Nemčijo je šel zato, ker bo na kolenih prosil, če ga lahko tudi v novi državi na našem ozemlju, zadržijo na kakšni politično manekenski funkciji. Jim bo obljubil klečeplazniško spoštovanje do nemških grof in tedensko brezplačno čiščenje njihovih hlevov!

 

Slovenijo bomo čutili ... pametno specializirano - RTV Slo
Moja naloga je specializirati uničenje pameti Slovencem. Prednostno motam uničiti industrijo, vzeti ljudem njihov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.6.15

Bozan Zabjek
21.06.2015 17:33 (Jun 21, 2015)

Borut Bohanec: Gensko spremenjena hrana je bolj zdrava od ekološko pridelane - Žurnal24
Da je Bohanec nor po naročilu nam je že dolgo jasno, saj je požrl Agent orange namesto GSO in še dodatno izgubil tistih nekaj gramov pameti. Katastrofa so naši mediji in danes sem na seznam zares butastih uvrstil tudi Žurnal24! Norci si dovolijo reklamirati strupeno hrano proti kateri se bori vse svet in spet povabiti plačanega norca na pogovor. Posledica norčeve propagande pa so uboga bitja kot lahko vidite spodaj na sliki. Res, Bohanec ne sodi med živa bitja na tem planetu!


							 

Spravna slovesnost v Kočevskem rogu - RTV Slo
Po neuradnih informacijah, ki jih še ni v medijih, je prišlo do izjemnega potresnega sunka, ko je stopil Pahor na oder k domobrancem. Ker to ni Nepal informacij še ni. Dokler pa jih ne dobimo povejmo naši prodani predsedniški duši, ujetniku Cerkve in domobrancev, da sprave ni dovoljena, ker so tako zapisali vojni zmagovalci le ta 1943 v Teheranu. Gre za poveličevanje izdajalcev, k

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.6.15

Bozan Zabjek
20.06.2015 21:28 (Jun 20, 2015)

Cerar: Zdravstvo bomo spremenili brez revolucije, a tudi z radikalnimi posegi - Delo 
Nič ne boste slišali, nič videli, jutri bo vse zasebno. Radikalno bo le, kar boste občutili v svojem žepu. Tudi za zdravje vam bo zmanjkalo in to je naš namen. Slovencev je preveč, zato načrtno zmanjšujemo plodnost. Ko bo vse zasebna last boste morali še več zdravil kupovati, daljša bodo zdravljenja, ko pa vam bo zmanjkalo boste pač darovalec človeških organov, kot mrtva oseba, seveda. To je moj načrt še izpred volitev, tako so mi ukazali, ko sem šel na robotizacijo pred nastopom vladne funkcije! Kdo pa ste vi, Slovenci? Zame nepotreben strošek in niste vredni, da se z vami ukvarjam. Adolfo Cerar!

 

Slovenska končana šele do konca avgusta? - Delo 
Pa kaj mislite, da je Janković amater? Korupcija je njegova stroka, razpis je bil narejen za čiščenje Slovenske ceste, pa se je izkazalo, da morajo narediti povsem novo. Cena je šla gor in čistilec je vnaprej obljubil ogromno čistil mimo ceste! Zelo stara sl

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.6.15

Bozan Zabjek
19.06.2015 22:06 (Jun 19, 2015)

V končnici bitke z Atenami že gre na nož - Delo 
Zgodba je zelo kompleksna ampak poenostavljeno v nekaj stavkih izgleda takole. Nemčija je brutalno napadla Grčijo v 2. svetovni vojni in nato še preko svojih in francoskih bank, da bi se ji odkupili. Žal je peščica grkov požrešna najmanj kot peščica Slovencev in v le nekaj žepih so se znašli vsi krediti. Sicer delavci niso slabo živeli, plače višje kot pri nas, ampak, če šefi denar pokradejo kot Cerar in Mramor pri nas, potem je gospodarstvo obsojeno na propad. Zato smo morali celo mi dati dodatno posojilo Grkom, da se rešijo nemške in francoske banke, ne Grčija! Verjetno se Grki zavedajo večine tega, zato so udarili po Nemcih z zahtevo po izplačilu odškodnine za morijo v 2. svetovni vojni. In tukaj se je začel umazan zaplet, ki ga Juncker tako očitno pelje v smeri Nemčije in velikih bank ter korporacij! Kakšen bo razplet je težko reči, privoščil bi zmago Grkom, saj so vsaj v tem različni, da niso niti približno tako vritolizniški kot na

Gašperšič po Pečanovi

Bozan Zabjek
19.06.2015 20:08 (Jun 19, 2015)

 

 Vem, da je večini Slovencev resnica o dogajanjih v Sloveniji zadnja leta nekaj neverjetnega, celo teorija zarote podobna kot chemtrailsi. Naši politiki pa vendar ne sovražijo lastnega ljudstva, da bi ga prodali pa sploh ne. In potem se na koledarju pokaže 13.junij, dan, ko je tunel Markovec vrgel na površje slovenskega vulkana zlobe še enega, ki ne samo, da ne sodi v politiko, je nezaželjen v Sloveniji! Minister za infrastrukturo, Peter Gašperšič, robot, ki se ne zaveda svojih besed. Vem, da so le posledica na pamet naučenih govorov drugih piscev, ki z državo upravljajo, vendar nekaj etike bi človek pričakoval vsaj od ministra.

»Naj se ljudje izselijo iz turistične regije, če jih motijo turisti, in naj gredo živet v naravo, če jih motijo avtomobili«. To je njegov veleum, ki ga v skupini slovenski izdajalci ali po kmečko Vladi Republike Slovenije, postavlja na mnogo višje mesto, kot smo pričakovali od nekoga, ki ne ve niti tega, da v Sloveniji že obstajajo vodni števci. Groziti ljud

Sistemska kraja slovenske države!

Bozan Zabjek
19.06.2015 17:27 (Jun 19, 2015)

Objavljeno v današnjem Cajtngu, trebanjskem časopisu, enem redkih, ki upa objaviti tudi kar ni všeč eliti!!!

Saj se še spominjate, vsaj nekateri, kako so nam banke na zelo prefinjen način pobrale pet milijard? Pred tem so glavni bankirji zavajali javnost o izjemno slabih stresnih testih bank, o nujnosti dokapitalizacije in nato rop ljudstva! Seveda je bilo vse izjemno prefinjeno načrtovano, na zelo širokem področju z enim samim namenom – pred uničenjem države mora izbrana politični tajkunska elita izčrpati ves denar in ga shraniti nekje na varnem. Ko prebereš članek na 24ur, kako načrtno so odobravali ogromne kredite v eni sami minuti ali celo kar z dopisovanjem, potem je jasno vse. Celo tako daleč so šli bankirji, da so s kreditojemalci odpirali podjetja v tujini in nato kredit odobrili tem podjetjem.

Hkrati so že pred nekaj leti začeli sistemsko pripravljati seznam podjetij za razprodajo tujcem, po dveh utečenih postopkih. Ali so podjetje namerno uničili, pobrali vse kar je bilo vred

KOLUMNA: Sistemska kraja slovenske države! | Cajtng.com

Saj se še spominjate, vsaj nekateri, kako so nam banke na zelo prefinjen način pobrale pet milijard? Pred tem so…

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.6.15

Bozan Zabjek
18.06.2015 20:08 (Jun 18, 2015)

Nekateri krediti so bili odobreni v eni minuti - 24 ur
Dodajte zdaj imena Jazbec, Arhar, Medja, Hauc, Kovačič, še kakšno politično Janša, Rop, Bratušek in seveda Cerar, pa ste prišli do elitnega klana - Roparski izdajalci Slovenije! Preko bank načrtno milijarde, preko vlad pa načrtno razprodaje. In ni nas več!!!

 

Zaposleni v revijah: »Smo v obupnem položaju!« - Delo
Zakaj so začudeni, saj imajo Požar. Naj pod nujno kličejo gasilce!

 

Avstrijska sodba Patrie je pravnomočna - Delo 
Pa ti Avstrijci nimajo pojma! Kje ste še videli, da je milijonski posel pod mizo med orožarjem in predsednikom vlade kaznivo dejanje? To je le prijateljsko sodelovanje na utrjevanju prijateljstva med državama, iskanje novih strateških poti v lepšo prihodnost obeh narodov. Milijoni pa so povsem postranska zadeva, saj narod od njih itak nima nič! Jih morajo naši sodniki vzeti v roke in jih naučiti pravo korupcijo, tisto sodno!


							 

Ustavni sodniki odločili, da mora DZ Janši vrniti mandat - 24 ur
Sem že naslovil na

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.6.15

Bozan Zabjek
17.06.2015 19:46 (Jun 17, 2015)

Cerar poziva nadzornike SDH-ja, naj se odločijo za prodajo Telekoma - RTV Slo
Najprej je vzel dva velika robčka in si obrisal solze, nato je začel v jokavem, dobro naučenem tonu: Morate sprejeti sklep o prodaji, denar je že na pravih računih in novo delovno mesto nekje v EU me že čaka. Smo jaz in vsi trije pred mano pri bogu in papežu prisegli, da bomo sistemsko uničili to državo, skozi laži v medijih podtaknili pomembnost prodaje kot nov začetek našega gospodarstva. Če sem jaz izdal narod ne smete vi mene, saj ste brez izkušenj, znanja in še česa nastopili položaje v SDH, celo kot sindikalisti, ki ste že podpisali narodno veleizdajo v ESS! Naj vam ne bo težko, ko veste, da prodajamo Telekom močno pod ceno, kot NKBM in še drugih 100 podjetij v naslednjem letu. Ravno s to razprodajno ceno bomo ustvarili milijarde, ki nam bodo, nam osebno, pomagale prebroditi krizo, zato imejte lastno korist edino pred očmi, ko boste rekli DA. Pa imejte ob glasovanju v mislih Krambergerja, kaj se je njem

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.6.15

Bozan Zabjek
16.06.2015 18:31 (Jun 16, 2015)

'Mercator odpušča - 24ur 
Nepotrebno je komentirati skupno dogovorjeno igro med kriminalcem Todorićem in slovensko politiko. Izpostavil bi samo eno osebo, nekoč celo ministra, danes medijskega nakladača in Todorićevega pomočnika v nadzornem svetu Mercatorja - Mateja Lahovnika!! Biser med slovenskimi političnimi prevaranti, kajne?

 

Z izdelanim sistemom vajeništva do nižje brezposelnosti? - RTV Slo
Nazoren primer je večni Samo Hribar Milič. Končal je vajeniško obdobje za gospodarsko političnega hlapčka, pa zdaj že 20 let ne najde službe. Zato lahko dela le občasna dela po naročilu v Gospodarski zbornici Slovenije kot večni funkcionar brez kančka odgovornosti!

 
							
							 

Je še kdo med vami, ki dvomi v izdajalstvo naše vlade? Je sploh še kdo , ki ni dojel umazane igre Cerarjeve ekipe pri razprodaji Telekoma in posledično vseh državnih firm? Sploh ne more biti več dvoma, da so s svojimi brezjajčnimi potezami, prelaganjem odgovornosti na druge, zgolj nazorno dokazali, da so ujetniki tujcev in lastn

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.6.15

Bozan Zabjek
15.06.2015 19:45 (Jun 15, 2015)

Amis v roke Telekoma Austrie - Delo 
Tako in Slovenija več nima svojega telekomunikacijskega omrežja. Izdajalci so vse razprodali, zdaj bodo tujci upravljali z omrežjem, ki smo ga samo naredili, zato, da bi pokvarjenci na še neznanih drogah lahko skrbeli za svoje kratkotrajne plače. Ali sploh še imamo kaj slovenskega, razen enega dela naroda? Dunajski hlevarji in hlapci, nacistični izdajalci in tu se konča celotna slovenska zgodba! Res, neizmerno sem razočaran!!!

 

Telekom zaradi negotove prodaje vsak dan vreden manj - Slo.nov.
In naše omrežje prihaja na dogovorjeno vrednost skoraj nič, kot jim je bilo, izdajalcem na oblasti, že davno naročeno. Imajo pa smolo, kajti dogovoril je že Janša, pa je pospešeno prodajala Bratuškova in bo šele Cerar uspel podariti Nemcem. Torej preveč oseb na naši spletkarski strani zato bodo zneski pod mizi na osebo kar precej manjši ali pa se bodo poklali med sabo! Dajmo, zadržimo zneske za nekaj časa, da vidimo izid klanja!?

 

Židan nadzornikom SDH: Odločan

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.6.15

Bozan Zabjek
14.06.2015 20:46 (Jun 14, 2015)

Prodaja Telekoma: Dan D - Žurnal24
Komedija na Vladi se je že začela, smešno je, da v vsakem primeru odločitev ne bo smešna ampak zgolj tragična za narod. Židan še včeraj poln medijske pozornosti, ampak danes že pove, da ne bo izsiljeval koalicije z izhodom. Kako pa naj se potem še kdaj vrne? Karel gre na plažo popoldne, se mu zelo mudi. Je v vladi zgolj zaradi samopromocije in zaslužkov, ki mu jih nihče ne bi dal na osnovi njegovih prevarantskih iger. Ostali so itak povsem ZA, pa ne samo Telekoma, saj je vendar jasno in zdaj že javno, da so dobili ukaze EU o popolni razprodaji. Natakarji skačejo med nakladači, telefoni zvonijo, zapisniki so narejeni že septembra lani. Se sprašujem le, zakaj se Papež ni vrnil iz Bosne preko Ljubljane in čestital Cerarju na vrnitvi v domobranske čase iz leta 1941? Ni kaj, Ljubljana je danes polna plavajoče a neužitne marmelade, ki jo s topovi medijev Vlada šprica uničenemu narodu. Bravo, izdajalci!

 

Natrpan urnik voditeljev G7 na vrhu v Nemčiji - RTV S

Oglasi

mala daisy je živahna, pa tudi cartasta mucka, ki se veseli tako aktivne igre, kot tudi nežnosti v naročju. navajena je na mačjo in pasjo družbo in seveda pridno uporablja mačji wc. daisy je razglistana, razbolhana, prvič cepljena, test na fiv in felv negativen. pred odhodom v nov dom bo še sterilizirana in čipirana.  ker je živahna in družabna mlada mačica, si tudi v novem domu želi mačje družbe prijazne muce ali muca, ki biva pod enakimi pogoji, kot veljajo zanjo, lahko pa mačjo družbo pripelje tudi s seboj. ni pa to pogoj, če bo le imela zadosti aktivne človeške družbe.   pogoji posvojitve: · kvalitetna prehrana · veterina po potrebi, · izključno notranje bivanje, · polno zavedanje, da gre za družinskega člana, ki bo z vami v dobrem in morebitnem slabem nadaljnjih 15 let, · podpis posvojitvene pogodbe.   kontakt: ana, 041-991-682 ali ana@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

v savudriji, 600 m od morja, oddajam več apartmajev različne velikosti. vsak apartma ima pokrito teraso. kuhinje so popolno opremljene. pokrito parkirišče za avto. možnost uporabe zunanjega žara za plin, lahko tudi zunanje tuširanje.povsod je radio, tv, wifi, v nekaterih apartmajih tudi klima. v bližini borova plaža, trgovine, lokali, bankomat, tenis igrišče, pošta. zelo lepe poti za sprehode in kolesarjenje. cena po dogovoru. v maju in septembru 50 odstotkov ceneje.  rezervacija na telefon 041 696 227, 031 280 834, e-pošta: likovic.andrej@gmail.com

Kategorija: Počitnice

Cena: Pokličite za ceno

že poznate novo vseživljenjsko zavarovanje za vaše hišne ljubljenčke? v heureki vam ponujamo prav to! pokličite in se oglasite pri nas-z vašimi 4 nožnimi prijatelji.  spodaj priložena fotografija naše pasje zavarovanke kjare.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

po novem lahko v heureki uredite financiranje vašega jeklenga konjička-lizing.   

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

opis izdelka sledi...

Kategorija: Zelenjava

Cena: 8 €

opis izdelka sledi...

Kategorija: Zelenjava

Cena: 2.2 €

opis izdelka sledi...

Kategorija: Zelenjava

Cena: 3 €

opis izdelka sledi...

Kategorija: Sadje

Cena: 3 €

opis izdelka sledi...

Kategorija: Sadje

Cena: 4 €

opis izdelka sledi...

Kategorija: Sadje

Cena: 1.3 €

opis izdelka sledi...

Kategorija: Pijače

Cena: 6 €

opis izdelka sledi...

Kategorija: Ostali domači pridelki

Cena: 1.9 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj