Bozan Zabjek

Če je vam vseeno kaj se dogaja z našo domovino - meni ni!

Prijatelji (11)
Čebelarstvo Kokl
Branko Gaber
Gorazd Pretnar
Vladislav Stres
Ivana Karba
Laščan Zlatorog
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Andres Zoran Ivanovic
Spremljevalci (51)
Majin Maraž
Sonja Ramsak
Gorazd Pretnar
Black Sheep
Tomo Velikonja
Ajda Plos
Hrovat Milena
Delavska Stranka
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
Bratuškova uničila Slovenijo, celo Bajuk pred leti obupal nad njo!
EU dokazal, da zna skrbeti le za drek v lastni glavi!
Predsedniku vlade Miru Cerarju!
Bomo že jutri morali Slovenci tujega lastnika prositi za kozarec vode?
Biti stečajni upravitelj v Sloveniji je sijajni business!
Perutninarstvo nova zlata jama tajkunov?
Perutnina Pivka le še ena izmed ožemalnih orodij samooklicane elite
Sporočilo naroda slovenski Vladi in politikom!
Svet in mi neizogibno drvimo v propad
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2014
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Predsedniku vlade Miru Cerarju!

Bozan Zabjek
26.11.2014 20:06 (pred 22 urami)

Predmet: Prijava za delovno mesto gospodarskega ministra in zunanjega sp za razmetavanje DUTB denarja

 

Kot zunanji strokovnjak sem do zdaj le opazoval slabe izvajalce naročenih del na razpisanih delovnih mestih, zdaj pa se tudi osebno prijavljam, ker ugotavljam, da so moje izkušnje in kupljeno znanje daleč nad prikazanim, ki ga zahteva EU.

Kot gospodarski minister bi v nekaj mesecih dokončno razprodal vsa slovenska podjetja, tudi infrastrukturo, saj zanjo več nimamo sredstev. S tem bi Slovenija veliko privarčevala, saj v bodoče ne bi več potrebovala gospodarskega ministra kajti tajkunski načrti bi bili popolnoma izpeljani skladno s tistimi iz leta 1990. Počasnost razprodaje nam zelo škodi, saj s tem zaviramo izgradnjo nekaj deset prestižnih  vil najvišjih EU vodij, to pa pomeni slab glas za tuje gradbenike, ki s tem izgubljajo nekaj milijonov dveletnega posla z izgradnjo teh graščin. Pomeni, da lahko po namerno vremensko uničeni deželi ostanemo še dodatno leto brez tako željenih rezid

Farmacevtske zločinske goljufije zaradi ogabnih zaslužkov!

Bozan Zabjek
12.11.2014 18:18 (Nov 12, 2014)

Laboratorijske preiskave v Južni Afriki so pokazale; da so bile ženske, kar 2,3 milijona njih, v Keniji cepljene proti tetanusu s cepivom, ki je imelo dodane kemikalije za njihovo sterilizacijo, torej sodoben način genocida! Dodana kemikalija, po domače strup HCG, po vnosu v telo noseče ženske povzroči takojšen abortus. Kar je še huje, kar tri leta ta kemikalija preprečuje, da bi iz fetusa na svet prikorakal otrok. In petkrat v dveh letih so hoteli nasilno cepiti Kenijske ženske, da bi zmanjšali neželjeno populacijo. In kdo stoji za tem? Svetovna zdravstvena organizacijo WHO in, ja, lažna dobrodelna UNICEF, pa kenijska katoliška cerkev, ki že sto let skrbi za cepljenja, torej lastne zaslužke in najbolj lažna pročloveška inštitucija, ki jo je kot krinko ustanovil kapital – Združeni Narodi!. Zdaj je vlada v Keniji polna izgovorov, od slučajne napake do razlage, da se to zgodi le redkim ženskam. A testi v laboratorijih govorijo drugače, govorijo resnično tragedijo. Seveda noben medij, ne

Perutninarstvo nova zlata jama tajkunov?

Bozan Zabjek
19.10.2014 20:33 (Oct 19, 2014)

Smo pred dnevi lahko brali navdušujočo novico, kako so odprli nov proizvodni obrat Delamaris Kala, ki naj bi pomenil razcvet za Kalško dolino. Pa je kdo preveril vsaj besedi razcvet doline? Torej na desetine domačinov naj bi dobilo delo, kajti razcvet predstavljajo samo nova delovna mesta? In v člankih lahko preberemo – vseh 92 zaposlenih se bo vozilo v nov obrat z avtobusi iz Izole! Kje so potem delavci iz doline? Jih ni, so nepomembni, so bili le del zameglevanja javnosti?!

Prav ti podatki o zaposlenih so nas prepričali, da je treba ozadje te zgodbe podrobneje raziskati in že prvi nas je osupnil. Večinski 76% lastnik novega Delamaris Kala je slamnato podjetje Delinvest d.o.o., ki ga imajo v lasti štirje družbeniki, od tega trije družbeniki  Jate Emone d.o.o., med njimi pa izstopa direktor Amanite d.o.o., direktor Delamaris Kal d.o.o., član uprave Jata Emona d.o.o. in zastopnik Perutninarstva Pivka, član uprave, vse pod istim imenom in istočasno – Aleksander Debevec! Vsi lastniki sl

Perutnina Pivka le še ena izmed ožemalnih orodij samooklicane elite

Bozan Zabjek
19.10.2014 20:25 (Oct 19, 2014)

Preiskava v zvezi s prodajo Delamarisa naj bi zarkrila, da sta nekdaj slavna partnerja Miro Senica in Katarina Kresal pri tem 'pobrala' več milijonov evrov provizij.

Leta 2007 je propadli Vegrad pod vodstvom zaprte Hilde Tovšak kupil izolski Delamaris. Za nakup naj bi odštel 22 milijonov evrov. Poleg tega je Vegrad v tem poslu plačal še 1,35 milijona evrov provizije, ta znesek pa je prejelo takrat na novo ustanovljeno, danes pa razvpito podjetje Bužekijan. Slednje je zastopala Blanka Muster, ki je z odvetnikom Mirom Senico povezana kot odgovorna oseba v več podjetjih v nekdanji ali aktualni lasti Senice. Po tem nakupu je Vegrad prenesel 32.000 kvadratnih metrov veliko Delamarisovo zemljišče v središču Izole na Hypo Leasing. Del zemljišča, ki ni šel pod Hypo Leasing, pa je Vegrad tik pred stečajem leta 2010 prenesel na podjetje Nuntius, ki ima prav tako zanimivo lastniško ozadje.

Avgusta istega leta je Nuntius prešel v roke družbe Blastcom v lasti Predraga Šinika. Slednji je bil pred ča

EU dokazal, da zna skrbeti le za drek v lastni glavi!

Bozan Zabjek
12.10.2014 22:26 (Oct 12, 2014)

EU ukazuje, kako naj kakajo krave (Slo.nov). Naslov je smešen, tudi članek je smešen, delo celotne korporacije EU ogabnih vritolizniških politikov pa poleg smešnosti, ker so njihovi možgani in morala na nivoju Šivilije, še grozljivo morilsko in uničujoče do preprostega delovnega razreda. Težko bi si izmislil bolj neumno direktivo, neumneje potratil čas za analizo nekaj tisoč let stare naravne poti pri živini in naredil tako idiotsko pisanje. Za pitno vodo je izjemno nevarno, pravijo idioti v tej direktivi, če se krave poserjejo na travniku, ki je nagnjen več kot 15%. Kravji drek zato ob dežju odteče v vodne vire in pitna voda bo onesnažena. Le zakaj so ti idioti hodili v šolo, kaj ne bi bilo koristneje skrbeti, da do tega ne pride, se naseliti ob takem travniku in celo življenje samo čistiti kravji drek? V šoli so se itak naučili zgolj super bedarije in rešili bi dva svoja problema – idiotizem in opravili csaj eno koristno delo. Seveda bi gnoj lahko prodali kmetom!

Je pa hudo zaskrblj

Finančnega ministra, prosim!

Bozan Zabjek
17.09.2014 19:10 (Sep 17, 2014)

Prosim, če me prevežete na finančnega ministra

Oprostite, še ni določen

Ne norčujte se prosim, točno veste kdo je. Nujen klic imam zanj.

Finančni minister, prosim

Kličem iz NY. Zanima me, ali so vam slike poplav všeč?

Tega vprašanja ne razumem?

Ali razumete kakšna bo škoda zaradi te katastrofe?

Seveda, stotine milijonov.

Zato vas kličem, sem odgovoren za odobritev  kreditov prezadolženim državam in povem vam, da vas ena milijarda že čaka.

Pa saj uradno še nismo zaprosili.

Prosim, ne norčujte se, točna navodila smo vam dali pred začetkom poplav. Vas pa obveščamo, da so provizije znižane z 2% na 1%, vse dokler ne podpišete TTiP in TISA. Pa ne pozabite, uradno morate priti k nam v NY, saj veste, zaradi medijev in ne pozabite prinesti prodajne pogodbe za dogovorjeno prodajo naslednjih podjetij in vode. See you in NY! 

Ebola bo služila kot biološko orožje

Bozan Zabjek
16.09.2014 19:27 (Sep 16, 2014)

ZDA že masovno ustvarjajo paniko po svoji deželi, da vcepijo strah in zagotovijo milijardne zaslužke farmacevtom. Biološko orožje Ebola jim pomaga kot pred časom enako orožje z imenom AIDS. Vojaške enote so že vprežene, vojna zakonodaja pripravljena in povsem nepreverjena cepiva za obvezno cepljenje tudi. Obamina vojska je že zagotovila 160.000 ustreznih plaščev za osebje, ki bo izvajalo cepljenja, obvezna aretacija oseb, ki samo kažejo znake ebole je že podpisana. saj je odločbo Obama podpisal že v začetku poletja, torej v času priprav na lažno biološko vojno, ki so jo ZDA same sprožile. In to kar proti svojemu ljudstvu. Vsi ukrepi so namreč jasno naznanilo, da vlada rešuje v takih primerih sebe in ne ljudi. Smrtne žrtve jih ne bodo motile, predvsem tiste, ki sploh niso okužene z ebolo. Tudi globoki podzemni bunkerji so za najvišje uradnike že pripravljeni, kot je to predvideno v NWO programih. Bunkerji so kot podzemna mesta zgrajeni že leta, seveda kar se da skrito pred javnostjo.

Z

Smrad Junckerja ne moti

Bozan Zabjek
15.09.2014 21:23 (Sep 15, 2014)

Kako smrdi, ubogi Juncker. Ampak vem, da imajo pač moški tudi druge interese! Pa še samo za naš žep dela!

Syngenta mori čebele in ljudi tudi v Sloveniji!

Bozan Zabjek
13.09.2014 21:48 (Sep 13, 2014)

Syngenta asks EPA to raise tolerance level for 'bee-killing' chemical

Seed and crop management company Syngenta Crop Protection LLC has petitioned U.S. EPA to increase the legal tolerance for a neonicotinoid pesticide residue in several crops -- in one case increasing the acceptable level by 400 times, according to a notice in today's Federal Register.

 

Syngenta, ena največjih proizvajalk strupenih pesticidov, zelo razširjena in izjemno priljubljena med našimi politiki, je v ZDA zaprosila Kongres, da ji dovoli povečanje limita uporabe pesticidov za 400%. Bye-bye čebele in ljudje, konec je zdravja, pameti in že omenjene pogodbe TISA in TTiP bodo zelo zaščitile takšne morilske kompanije.

Da boste vedeli, pri nas je Syngenta Agro d.o.o. locirana na Kržičevi ulici 3 v Ljubljani in ni jih sram, da imajo posebej močne povezave s kmetijskim ministrom ter naduto neuko Špelič Čadoničevo, ki te strupe vneto brani. Saj veste zakaj!! ACTARA strup je zanjo božje darilo.

Kar pa je najbolj žalos

Salvador razkazuje pomen pogodb TISA in TTiP

Bozan Zabjek
13.09.2014 20:10 (Sep 13, 2014)

OceanaGold is suing El Salvador for banning a huge mine that would destroy the country's water supply.

http://action.sumofus.org/a/el-salvador-mining-lawsuit/4/2/?akid=6994.2401880.tMQ6Z3&rd=1&sub=fwd&t=3

Tukaj lahko oddate svojo podporo ljudstvu Salvadora!

  

Korporacija Oceana gold toži državo Salvador za 300 milijonov $, ker je prepovedala delovanje velikega rudnika zlata, ki bi dokončno uničilo pitno vodo celi državi. In to so pogodbe TISA in TTiP, s katerimi velike korporacije z velikimi svetovnimi terorističnimi politiki nameravajo podjarmiti ves svet. Ker bo po podpisu teh pogodb enako nasilje steklo tudi pri nas, do naše dežele, se podučite, kaj te pogodbe pomenijo. Konec samostojnosti, konec upravljanja lastne države, nadvlado bank in korporacij, ki jim je le do lastnega bogastva in jim revščina in smrt ne pomenijo čisto nič. Si predstavljate, da so že ustanovili lastno sodišče, ki z državo, ki jo tožijo nima nobene ne krajevne kaj šele pravne povezave. In to sodišče bo obsodi

G. Miro Cerar, se zavedate ministrskega mešetarjenja?

SKO skupina kazenska ovadba
13.09.2014 14:29 (Sep 13, 2014)

Za vse, ki se z verjetnimi bodočimi ministri ne morete strinjati, vabilo, da podpišete naše sporočilo Miru Cerarju. Imena, ki dokazano niso naredila ničesar koristnega, obratno, ne morejo predstavljati del ministrske ekipe v novi vladi, ki je zamenjala katastrofalno prejšnjo. Potem je že vnaprej znan enak učinek! Zbiramo do torka zvečer, 16.9.14, napišite poleg imena in priimka še kraj bivanja. To sporočilo gre nato novemu mandatarju, vsem poslancem in poslanskim skupinam in medijem. 

Naslednji četrtek naj bi načeloma dobili nove in predvsem stare ministre na stolčkih, ki očitno ne nosijo nobenih posledic za zelo slabo delo ali nagrajuejo za pripadnost stranki kljub dokazano uničujočem delu! Da je novi mandatar porabil za sestavo ekipe več kot dva meseca od predčasnih, živčno prirejenih volitev, je že samo po sebi več kot sporno. Predvsem, ker je padla vlada Bratuškove v času, ko bi morala opravljati le nujna dela, Slovenji nakopala številne Zakone in ukrepe, ki nas bodo še zelo dolga

V ZDA so delavci zahtevali 16$ na uro, pri nas srečni za tretjino

Bozan Zabjek
07.09.2014 18:29 (Sep 07, 2014)

Zaposleni v verigi restavracij hitre prehrane v ZDA, Fast food, so skozi več protestov zahtevali povišanje urne postavke na 16$. Novembra jih čakajo zato odpovedi zaposlitve. Obama bo zato novembra  iz maščevanja  sprejel zakon, ki bo legaliziral 5 milijonov do sedaj ilegalnih delavcev, ti pa so isto delo pripravljeni opravljati že za 6$ na uro. Očitno grejo tudi ZDA po stopinjah Slovenije, kjer v restavracijah in lokalih lahko delaš samo še preko študentskih napotnic, da je stroškov čim manj. Pa še 6$ bi bila sanjska urna postavka. Pri nas je med lastniki podjetij Šešok namreč izjemno priljubljen, vladni birokrati pa so preveč zaplankani, da bi dojeli, kako je tako izživljanje katastrofa za državni proračun , takoj za Šiviljinim zadolževanjem. Ampak naši ljudje so nepomembni, tako ali tako bodo novi lastniki Slovenije odločali ali jih sploh še potrebujejo. V ZDA že imajo in uporabljajo robote za izdelavo ogabnih burgerjev, pa še za marsikaj delavcev več ne rabijo.

Tudi pri nas ne, k

Kako globoko so v Sloveniji zakopali delavce!!

Bozan Zabjek
05.09.2014 19:43 (Sep 05, 2014)

Oskrba starejših ljudi je zahtevno in nič kaj prijetno delo. Dodatje še demenco, nenadzirana dejanja oskrbovancev in po uri rednih osmih ali desetih obiskih na različnih lokacijah se mora zaposleni osebi izgubiti še zadnja notranja moč. Zadovoljstvo, da je pomagala ljudem, ki sami več ne zmorejo je sicer pomembno, a kaj, ko ti nekatere stvari odrinejo kasnejši krožnik za domače kosilo. Da so urniki tudi prenatrpani je krivo pomanjkanje ljudi, ki so pripravljeni to težko delo opravljati. Delo sprejme res malo ljudi, zaradi vsebine same. A obstaja še druga plat. Za to garaško delo, ki potrebuje nadvse zdrav želodec, prejme zaposlena oseba malce preko 500€, z vsemi dežurstvi in nadurami pa nekaj centov preko 600€. Delodajalcu ni pomembno s plačo vzpodbuditi zaposlene in pridobiti tako manjkajoče nove kot pošteno plačati obstoječe, državi še manj, važni so visoki davki za nihovo razkošno življenje. Delodajalci  raje vlagajo v vedno nova oskrbovana stanovanja, razkošne objekte, kjer podbira

ZDA uspešno izrivajo EU, Slovenije pa itak ni več!

Bozan Zabjek
04.09.2014 18:26 (Sep 04, 2014)

Danes je Euro po letu in pol spet padel pod 1.30. Amerika je pri reševanjih svojega uničenega dolarja na kratki rok vsekakor uspešna. Če ji zares črni podatki o lastni nenormalni zadolženosti vzbudi malce nervoze, ampak le zelo malo,gre Rotschild  v svojo Federal reserve bank, zažene tiskarske stroje in težava je zaključena. Za Ameriko, seveda. In, ker je eden od sedežev vodstvene svetovne garniture v Washington DC (poleg City of London in Vatikana), bodo tudi vsi nadaljni ukrepi peščice usmerjeni na uničenje vseh nepotrebnih držav, pa tudi velikega dela ZDA), samo da bo najbolj umazana zemeljska peščica lahko v zlatu namakala svoje riti, ne da bi zato premaknili svojo roko. Seveda bi naivno mislili, da lahko dvig dolarja škoduje prav Ameriki, a ona si želi le neskončno nadaljevanje vezave naravnih bogastev, kot sta nafta ali zlato na svojo valuto in ne na kitajski yuan ali ruski rubelj. Zato je Amerika pripravljena tudi ubijati po svetu, kar seveda nekaznovano in celo ob soglasju počn

Alenka Bratušek ne sme biti komisarka, povejmo to Junckerju!

Bozan Zabjek
02.09.2014 19:38 (Sep 02, 2014)

Sporočilo poslano Jean Claudu Junckerju, Martinu Schulzu, Nigelu Farageu, Russia today in European voice! 

Odločno sporočilo g. Junckerju!

V kratki slovenski zgodovini še nismo imeli slabše vlade in slabšega predsednika vlade. Daleč najslabši rezultati, zelo škodljivi za Slovenijo, od povečanja revščine, upada gospodarstva, enormnega zadolževanja do Slovencem škodljivih in zlonamernih zakonov. Vi pa ste nad go. Bratuškovo navdušeni!?

Poglejmo samo njeno izjemno nazorno in zlonamerno zgodovino. Začela je na pomembnem političnem položaju v času vlade Janeza Janše in kot odgovorna za državni proračun že v letih 2005 do 2008 povzročila ogromno povečanje slovenskega proračunskega minusa. Celo pokojni Bajuk ni imel več potrpljenja, da bi z njo dosegel sozvočje z realnim finančnim stanjem. Nato je spreminjala strankarske barve in jih nazadnje zamenjala kar v času predsedovanja vladi. Njena zadolžitev za skoraj 10 milijard v enem letu je katastrofa, ki jo bomo Slovenci še zelo dolgo plačevali

Bratuškova, sram me je, da si Slovenka

Bozan Zabjek
01.09.2014 17:50 (Sep 01, 2014)

Pretekli teden je bil ponovno zelo nazoren pri razkrivanju prodanosti naših najvišjih politikov v več smereh.  Z lažnimi zakoni in zavajanjem javnosti so pripravljeni ustreči najhujšim svetovnim lobijem in korporacijam, da le lahko zajamejo z ogromno zajemalko v njihovem neskončno polnem sodu denarja. Govorim o Bratuškovi.


							This is all I am educated for in my life!

Spomnite se, kako so celo sosednji  neodvisni mediji nasedli in pisali, da je Slovenija sprejela zakon, ki dovoljuje uporabo konoplje za zdravstvene namene. Malo morgen!! Lažnivka si je najprej z zlorabo dovolila sesti še na položaj zdravstvene ministrice, ko vendar nima nobenih drugih izkušenj na tem področju kot preštevanje denarja. Nato je sprejela tako lažen zakon, da nas bo glava še nekaj časa bolela, če ne bomo izvolili ljudskega Parlamenta v najkrajšem možnem roku. Dovolila je uporabo konoplje farmacevtski industriji, taisti, ki se norčuje z ebolo in se je z AIDSom in umetno gripo in obveznim škodljivim celjenjem otrok

Slovenski izdajalci na obisku Pochka(ex SLO) near Pivka

Bozan Zabjek
29.08.2014 14:16 (Aug 29, 2014)

Predvčerajšnje večerno neurje, izjemen dež v nekaj minutah, tipičen šolski laboratorijski poskus z vremenom. Šele naslednji dan mi je bilo jasno zakaj, čeprav se to dogaja že celo leto. Naši trije med najhujšimi narodnimi izdajalci, Bratuškova, Pahor in Jakič so bili prisotni na Počku, kjer so jih ameriški teroristi poučevali, kako se laže narodu in kako se ga uničuje. Vsi trije so premikali roke in noge kot marionetne lutke in gledali urjenje morilskega kadra. Zdaj nič več s klasičnim orožjem, topovi so tam samo za masko, pač pa preko gumbov s katerimi upravljajo od dvigovanja morske vode do formiranja »pravih«, močno onesnaženih oblakov s kemikalijami in težkimi kovinami, ki jih potem usmerijo kamor so si zamislili. Vmes strele skačejo po nebu kot bi igrali igrico na ekranu in stave padajo, kako natančen bo udarec strele. Postali smo, zaradi takih ogabnih prodanih izdajalcev, poskusni laboratorij za nadaljevanje odstranjevanja ljudi, uničevanja naravnih pridelkov in pospeševanja bole

Bo Maša Kociper plačala milijardo iz svojega žepa?

Bozan Zabjek
26.08.2014 18:37 (Aug 26, 2014)

Ko je šla na prijeten klepet s svojo prijateljico, za katero je delala kot pravnica, je postala Maša Kociper zelo zmedena. Pogovarjali sta se s Šiviljo o Zlatem fiskalnem pravilu pa po klepetu in kavi ni več vedela, katera luknja je večja ali manjša. Ne proračunska, ne človeška! Kaj je ZFP ne ve niti sedaj, kaj šele kakšne tragične bodo posledice za nas. Če bi jo vprašali o TTiP ali TISA ali CEPA bi zelo verjetno odgovorila (Ta Tip, pa Tisa je drevo,a ne in CEPAm od smeha) Morda res malce smešno ampak takšno grozotno neznanje, pri tem pa arogantno obnašanje nas bo Slovence stalo zelo, zelo veliko. Naj navedem samo en primer, kjer je najbolj vpletena prav Maša Kociper.

Verjetno ste brali, da je Evropsko sodišče obravnavalo še eno nezakonito dejanje naše politike. Nasilen izbris podjetij in s tem prenos obveznosti na lastnike, ki pri izbrisu sploh niso sodelovali, kaj šele vedeli. Zelo dobro pa so vedeli Gaspari, pa Bandelj, pa Plavšakova, pa Cerar pa Zalar in še mnogi. Zgodilo se je tu

Južni bratje zaslužili pol milijarde na Slovencih! Najmanj!

Bozan Zabjek
26.08.2014 17:59 (Aug 26, 2014)

Tako butastih političnih osebkov, kot jih ima v svoji novejši zgodovini Slovenija, skoraj zanesljivo ne premore nobena druga evropska država. Kot narod se obnašamo naivno in nezainteresirano, večina je prepričana, da je kadarkoli že izbrala pravo rešitev. A vsakič znova pridejo milijarde na površje, ki so izginile ali pa so jih politiki zaradi svoje neumnosti zmetali v jašek. Neverjetno je, kakšna tišina je po odločitvi evropskega sodišča, da moramo varčevalcem na Hrvaškem in v Bosni vrniti njihove prihranke. Kot bi to bil nepomemben znesek, ki ga Slovenija z lahkoto pogreša in bi bil posledica majhne napake takratnih grebatorjev, ki so si sami izklesali pot na vodilne položaje, tako bančne kot presedniške.

Naj razložim. Znano je, da je slovenski bančni fenomen Arhar poskril v času frankfurtske LB ogromno denarja, da je bil njegov glavni skrivalec. A kaj, ko so to vedeli številni takratni politiki a so s svojo neumnostjo in naivnostjo pripeljali do letošnje katastrofalne izgube. Namre

Mramor uničil gospodarstvo in banke, zdaj pa spet na delo?

Bozan Zabjek
21.08.2014 11:30 (Aug 21, 2014)

Da Cerar nima pojma o vodenju države je jasno vsem, razen njegovim ovcam. Da pa je predlagal Mramorja za finančnega ministra njegovo nepoznavanje dopolnjujejo še utemeljeni sumi o pretesni povezanosti z osebami, ki zares vodijo našo državo.

Predlagati Mramorja, ki je s svojim zakonom nagnal mnoge podjetnike iz Slovenije v letu, ko je že bil finančni minister pri Ropu (kako pomenljivo ime) in je začel katastrofalno mešetariti v bančno finančnih lobijih ( kar je pripeljalo lani do bančnega kolapsa zaradi zasebnih interesov po finančnih stebrih in globoke kraje ljudskega denarja, NKBM pa gre v prodajo) je enako kot bi predšolskega otroka imenovali za šolskega ministra ( verjetno so možnosti uspeha celo večje). Ko pa pride celoten seznam predlaganih ministrov se bodo, upam, celo ovce držale za glavo. Kajti, spremeniti karkoli v Sloveniji zahteva zares povsem neobremenjena in čista imena, osebe, ki nimajo ogromno blata na glavi kot večina Slovencev nikoli v življenju. Spomnite se, kako so

Oglasi

4635.) štorija

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

bhip pink - blaži ženske hormone - lajša menstrualne cikluse - blaži menopauzo - daje energijo - oskrbi organizem z dnevno dozo vitaminov iv vsega,kar telo potrebuje - lasje, nohti, koža so lepši ... blue -koncentracija -moč -odpravlja muskulfiber ... noni gia -imunski sistem -odpravlja kar 85% znanih zdravstvenih tegob -okusen noni v prahu ... red -poveča libido pri moških -poveča fizično vzdržljivost in moč -uničuje mašč.celice, krepi srce ... 30 zavojčkov v eni škatli za en mesec. 45€ je redna cena+poštnina za 20-30% popust pri naročanju iz lastne spletne pisarne, pokličite. izdelek je predmet direktne prodaje - izdelki so, kot vsi ostali, edinstveni in vrhunski! kristian.bozicnik@gmail.com 040/476-285

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 45 €

5793.) fizika ii

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

na limbuškem nabrežju prodamo večje stavbno zemljišče (2.536 m2), ki se nahaja v območju za turizem, šport in rekreacijo. kot izhaja iz lokacijske informacije, je možna gradnja igralnih, športnih površin in funkcionalnih objektov, urejanje trim stez, kolesarskih in pešpoti. zemljišče je ravno in sončno, dostop je po asfaltni cesti. vpisano v zemljiško knjigo. v ceni je zajet ddv.  

Kategorija: Slovenija

Cena: 201105 €

mala lepotička indy je živahna, igriva in prijazna muca.   je muca z zelo prijetnim karakterjem, ki potrebuje veliko dogajanja okrog sebe ter mačjo in človeško družbo.   kadar ni nikogar doma, pridno čaka in mirno spi, da se kdo vrne domov in je pripravljen na igro z njo. v začasnem skrbništvu biva s še enim mucem in kadar ne spita, se ves čas igrata, ali pa raziskujeta stanovanje. je nezahtevna muca in če ni nikogar, ki bi se igral z njo, se indy najraje zaigra z makaroni (obvezno: barvasti penne rigate). zato je priporočljivo, da so tudi posvojitelji ljubitelji makaronov j   ob večerih in ponoči se indy najraje stisne k človeku na kavč, se pocrklja, zaprede in potem mirno zaspi. mala pikica seveda tudi pridno uporablja mačji wc in ne praska po pohištvu.   ker je indy zelo igriva in radovedna muca, si zanjo želim, da ima tudi v novem domu mačjo družbo. mali čudežek toško je po karakterju ravno pravšnji zanjo ;)   indy je sterilizirana, čipirana, cepljena in testirana na fiv/felv (neg.).   pogoji posvojitve: · veterina po potrebi, · kvalitetna prehrana, · izključno notranje bivanje, · polno zavedanje, da gre za družinskega člana, ki bo z vami v dobrem in morebitnem slabem nadaljnjih 10–15 let, · podpis posvojitvene pogodbe.   kontakt: ana, 041-991-682 ali ana@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

puhi je septembra dopolnil 2 leti. je redno razglistan in razbolhan, negativen na fiv in felv, kastriran, redno cepljen, čipiran.   puhi je alfa muc, v mojem skrbništvu se zaradi precejšnjega števila ostalih muc ne počuti dobro. zato se oddaja izključno kot edini muc, v dom, kjer bivajo poznavalci in oboževalci mačk.   pogoji posvojitve: -izključno notranje bivanje, -polno zavedanje, da gre za družinskega člana, ki bo z vami v dobrem (in morebitnem slabem) nadaljnjih 10–15 let, -kvalitetna prehrana, -veterina po potrebi in -podpis posvojitvene pogodbe   puhi se nahaja v skrbništvu v kranju. kontakt: ana, 041-991-682 ali ana@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

  pozdravljeni vsi, jaz sem, toško, mala mačja prismoda j tazačasna mi pravi, da imam čmrlje v riti. ko sem take volje, kar sem velikokrat, švigam sem in tja, da mi komaj sledi z očmi. pa mi reče – ajoj, toško., ti si pa res še mlad in neumen! pa s tem ne misli nič grdega, to pa vem, ker ko mi zmanjka kondicije in se ustavim za trenutek ali tri, me stisne k sebi in fašem vsaj sedem poljubčkov j   toško je čudežno in popolnoma brez posledic preživel mačjo kugo, zato je pravi mali čudežek <3 je strašen gurman, obožuje kuhanega piščančka in tunino konzervico, precej manj pa je navdušen nad briketki, a ga počasi navajamo tudi na to.   toško je razglisten in razbolhan, prvič cepljen in testiran (je negativen na mačji aids in levkozo).  pred oddajo bo še kastriran in čipiran.   v novem domu je zelo zaželena družba mlajšega prijaznega in živahnega muca ali muce, ki biva pod istimi pogoji, kot so zahtevani za toškota oz. posvojitev v paru z mucko indy ali s kakšnim drugim muckom, ki išče dom pod okriljem dzzž kranj. ker je malček še mlad in »neumen«, ni najbolj primeren za družine z majhnimi otroki. navajen je družbe muckom prijaznega kužka.   pogoji posvojitve: · veterina po potrebi, · kvalitetna prehrana, · izključno notranje bivanje, · polno zavedanje, da gre za družinskega člana, ki bo z vami v dobrem in morebitnem slabem nadaljnjih 10–15 let, · podpis posvojitvene pogodbe.   toško se nahaja v skrbništvu v kranju. kontakt: ana, 041-991-682 ali ana@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

javorjev med spada med temne medove. ima rahel okus po karameli. lahko je maninega ali cvetličnega izvora. je med najbolj okusnimi medovi. posebno dober je med topokrpega javorja, ki cveti kakšno leto že v začetku aprila. največja rastišča topokrpega javorja so v zgornjem toku reke kolpe. v bližnji prihodnosti bo uvrščen na listo blagovne znamke kočevski gozdni med. javorjev med 900 g cena 10,50 € javorjev med 450 g cena 6,50 € javorjev med 260 g cena 4,50 € javorjev med 130 g cena 2,60 €

Kategorija: Med in proizvodi iz medu

Cena: 10.5 €

suho sadje v kočevskem gozdnem medu. sadje: jabolka, hruške in slive so posušena pri 35°c v predelanem čebeljem panju. sadje je izbrano iz starih kočevskih sort. med s suhim sadjem 800 g cena 10,00 € med s suhim sadjem 450 g cena 7,00 € med s suhim sadjem 250 g cena 4,50 € med s suhim sadjem 120 g cena 2,60 €  

Kategorija: Med in proizvodi iz medu

Cena: 10 €

elizabeta in branko obranovič čebelarstvo ma-ja iz kočevja vam nudi vrhunski med z blagovno znamko kočevski gozdni med. z njim se ponašamo vse od leta 2000. novembra 2012 priznan v eu-ju. med z zaščiteno označbo porekla. v blagovno znamko kočevski gozdni med spadajo trenutno štiri vrste medu in sicer lipov, gozdni, hojev in smrekov med. v pripravi pa je še javorjev med katerega je v zgornjem delu doline kolpe vse več. na zalogi tudi paleta najrazličnejših izdelkov iz medu in ostalih čebeljih pridelkov. o kvaliteti se prepričajte sami. vsako leto sodelujemo na prireditvah kgz slovenije podeželje v mestu in dobrote slovenskih kmetij, ki so vsako leto na pogačarjevem trgu v ljubljani, kopru in mariboru.  

Kategorija: Med in proizvodi iz medu

Cena: Pokličite za ceno

svež in neposušen cvetni prah, nabran na kočevskem v dolini reke kolpe. primeren za mlade in starejše. cena 200 ml 6.50 €

Kategorija: Med in proizvodi iz medu

Cena: 6.5 €

vsako soboto na pogačarjevem trgu predstavitev kočevskega gozdnega medu, prvega v evropi priznanega slovenskega medu.

Kategorija: Med in proizvodi iz medu

Cena: 10 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj