Bozan Zabjek

Če je vam vseeno kaj se dogaja z našo domovino - meni ni!

Prijatelji (14)
Laščan Zlatorog
Darja Mlukman
Risovi Literati
Rastko Plohl
Gorazd Pretnar
Janko Belin
Ivana Karba
Andres Zoran Ivanovic
Spremljevalci (62)
Majin Maraž
Enakopravni Deželani Naprej Slovenija
Sonja Ramsak
Edvard Bogataj
Društvo STO/STT Associazione TLT
David Mahorcic
Hrovat Milena
Dare Likar
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Bojkotirajmo Nestle – VSI!!
Nam bo ostalo kaj od Piranskega zaliva po Haagu??
Round up strup je zakorakal v Slovenijo!
Bomo že jutri morali Slovenci tujega lastnika prositi za kozarec vode?
Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
GSO hrana je že na slovenskih policah!!
Slovenski in svetovni politični hleva na dan 15.7.15
Domagoj Margetič proti slovenski ekstremni politični mafiji!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.7.15
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.7.15
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.7.15

Bozan Zabjek
30.07.2015 19:41 (pred 5 urami)

Obama na prvi predsedniški obisk očetove domovine - Vecer 
Eden redkih črncev v Ameriki, ki jih niso pripeljali kot sužnje s čolni za poskusne zajčke na zdravstvenem in delovnem področju. Ga je pripeljala CIA preko KGB in so ga že takoj izbrala za naslednjega predsednika. Je neverjetno ubogljiv do elite, ki ima ves denar! In zdaj na obisku očetove domovine? Ne nakladajte, saj je dolgo po rojstvu živel tudi on v tej svoji domovini in šele po prihodi v ZDA so mu ponaredili rojstne dokumente, kot bi se na Havajih rodil.

 

Aha Muro naj bi najel vodilni v podjetju - 24 ur
In kako naj bi ta pretkana igrica potekala? Vodilni najame tovarno in konec meseca plača iz prihodka tovarne? Torej spet stara zgodba - iz nič pritečejo milijoni?

 

Smo kmetje, se gremo vojsko in smo na sociali. Saj več ne potrebujemo, denar v stranko priteka kot naročen in živimo prekrasno ob vse večji revščini. In tudi v bodoče ne bomo nič pametnega delali, zakaj bi se utrujali, če pa na ležalniku plača sama prileti?


							 

S

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.7.15

Bozan Zabjek
29.07.2015 19:00 (pred 1 dnevi)

» Sindikat dogovorjen s Telekomom: odpuščajo 225 ljudi - Slo.Novice
Še ne dolgo nazaj, so, očitno lepotno , protestirali proti prodaji Telekoma, zdaj pa so se pogodili s Cinvenom, da ojačajo njihove špekulantske načrte. Do zdaj odpuščanje ni bilo potrebno, ker je bil Telekom slovenski, zdaj pa je treba stroške zmanjšati, da bo Cinvenova špekulantska začasna naložba uspešna. Z razliko med nakupom in prodajo morajo ogromno zaslužiti, ena prvih ovir pa so zaposleni. Takšna je pač zahteva nemškega Telekoma in sindikatom je ta zahteva všeč! Zakaj že potem stokajo, da nimajo dovolj članov? Naj odkrito povedo, da so predstavniki kapitala in ne delavcev!

 

Vsaka ura, ki preseže mesečni delovni čas, še ni nadura - RTV Slo
Toliko nedoslednosti in protislovij, kot si jih je privoščila v svoji izjavi birokratka z ministrstva za javno upravo, je sramotno celo za te plačane prenašalce laži. Ob siceršnjem spoznanju te dni, da smo država z najdaljšim delovnim mesecem v EU nam jasno pove, da gre za sis

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.7.15

Bozan Zabjek
28.07.2015 20:05 (pred 2 dnevi)

Telekom bo odpustil več kot 1000 delavcev - Žurnal 24
Bo narod vsaj zdaj spregledal, kakšne barabe imamo na oblasti? Vsi dogovori o umazani prodaji so bili vezani le na dve postavki - čim nižja cena, da bo Cinven čimveč zaslužil s ponovno prodajo Nemškemu Telekomu in čimveč odpuščenih uslužbencev! Zdaj veste, kakšne barabe imamo? Janša je dogovoril prodajo, Bratuškova ga je zastavila za ogromen kredit na Nemški banki, Cerar je končal prodajo našega Telekoma, naše infrastrukture. Sramota, da je narod skoraj tiho, nekateri pišemo, velika večina pa se zabava, ker nam bo šlo zdaj bolje. Tako lažejo ministri in Cerar! In postopek Telekoma poteka v vseh podjetjih, ki jih država prodaja ali jih je že! Pokradli nam vodo vse, da pridemo do točke, ko bo Cerar ugotovil, da nimamo ničesar več in je zato uradno čas za predajo suverenosti Nemčiji. Ne vem, kaj Slovenci čakamo, saj bi bil edina možna kazen za to golazen doživljenski zapor. Pa se še vedno vsi sprehajajo po ulicah! In kam bo te na cesto

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.7.15

Bozan Zabjek
27.07.2015 19:40 (pred 3 dnevi)

Le najboljše za evropsko diplomacijo - Večer
Ko enkrat vstopiš v druščino največjih svetovnih kriminalcev, ti prestiž pripada samoumevno. Potem več ne znaš jesti z navadnega krožnika, navaden kozarec ni primeren za pitje vode, žlice morajo biti najmanj srebrne. Da to kradeš ljudstvom, ki zato ne morejo do poštene hrane teh kriminalcev seveda ne zanima. 3 milijone samo za nakup jedilnega pribora je primitivizem v časih, ko je vse na robu in številne države tudi v EU pred bankrotom. Res je EU povsem enaka teroristična združba kot ZDA!

 

Tako vas oberejo iznajdljivi goljufi: bralec ni dobil psička iz Belgije, ostal pa je tudi brez denarja -24 ur
Sicer neprijetno doživetje, a hkrati koliko je pri nas zavrženih kužkov.Je pa pomembneje, če zadržite le prvih pet besed in dobite - dokapitalizacija bank, sledi prodaja istih bank za drobiž, fiskalno pravilo ob dvigu davkov, še dodatno obdavčitev nepremičnin, pa razprodaja domovine, pa hlapčevstvo Nemcem pa.... da ne ponavljam - to celo ni goljuf

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.7.15

Bozan Zabjek
26.07.2015 19:50 (pred 4 dnevi)

"Skupaj bomo uničili Islamsko državo" - Siol
Vendar, pravi Cameron, moramo pred tem veliko zaslužiti, saj sta naša in ameriška vojaška industrija vezani na podporo naši islamski državi, prav tako pa sta v polnem zagonu tudi CIA in naš MI6. Uničili jo bomo takoj, ko bodo ta ozemlja naša! Potem bodo ti naši vojaki postali neodvisni voditelji novih držav! Sem tudi Cerarju to povedal, ko sem mu prinesel nujne ukaze kar v živo.

 

Kolinda in Pahor v boju za naziv najbolj ljudskega predsednika - Siol
Obema je v genih zapisano, da je njuna edina zmožnost nastopanje na amaterskih odrih, kje so predstave namenjene psihično motenim osebam, ki se tega ne zavedajo. Pri tem pa se morajo nastopajoči najprej dokazati, da v življenju niso sposobni ničesar! Zanimivo pa je, da vstopnic za te predstave ni treba plačati, saj jih drugje ljudje preplačajo tudi po 100 krat! Zato, da osebi dokažeta svojo popolnoma oprano glavo!

 

Za OECD je zadnja Cerarjeva vlada?! - Slo.Novice
Si predstavljate - dela kot jim

Slovenski in svetovni politični hleva na dan 15.7.15

Bozan Zabjek
25.07.2015 19:39 (pred 5 dnevi)

Grad Snežnik: Operacija uspela, gozd mrtev - Delo 
Leto in pol so potrebovali, da so začeli odstranjevati podrta debla zaradi zlonamernega žleda teroristov iz NATA, zato je gozda konec. Kako identična primerjava - Leto dni je rabila Cerarjeva vlada, da je sprejela fiskalno pravilo in prodala državo Nemcem, torej je akcija uspešno končana in Slovenija je mrtva!! Imamo zločinske voditelje, zapomnite si to!

 

Meinlovim tudi v drugo nočejo vrniti nepremičnin - Delo 
Zelo podpiram! Ne grofje ne Cerkev v preteklosti niso prišle do lastništva zemlje na legalen način! Vrnejo naj jim objekt in nekaj malega zemljišča okoli, ostalo pa mimo Židana za kmetijstvo. Ja, tudi njega je treba prej odstraniti, kajti njegov namen ni teh zemljišč za poljedelstvo uporabljati. Že brez teh pred stoletji izpeljanih goljufij pa Slovenija vseeno tone v tujih rokah tudi danes, ali celo še bolj pospešeno!! Meinli pa naj umetno kavo kar v Avstriji še naprej pridelujejo!

 

Več kot sto mrtvih v samomorilskem napadu Is

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.7.15

Bozan Zabjek
24.07.2015 19:50 (pred 6 dnevi)

Trije odbori DZ-ja razpravljajo o posledicah grške krize - RTV Slo 
Prvi odbor bo ugotavljal kje leži Grčija, drugemu bo predstavljen sirtaki ples in tretji bo dobil na poskušino gyros z nekaj feta sira.Po končanih obredih bodo odkorakali v zanje zelo drago restavracijo na dnu Parlamenta, potem pa veselo domov. O grški krizi? O tem jim ni nihče nič povedal. Saj res, pa dodatek k plači bo prištet!

 
							
							
							 

Zasebni partner za drugi tir je nujen - Delo 
Načrt je tak - država financira izgradnjo, zasebni partner postane 90% lastnik, zato vzdrževanje ostane državi, nato sklene pogodbo z Nemčijo, da bo za odvoz iz Luke Koper uporabljala drugi tir in zato plačala zasebnemu partnerju. Državi pa bo Nemčija zagotovila nekaj Paloma wc papirja!

 

Majska plača je bila slabša od aprilske - Delo 
Dober nateg ministrstva!!! Plače nižje, a v javni upravi višje. Torej tistim, ki vzdržujejo birokrate vseskozi jemljejo, da zadostijo požrešnost nedelavnih in nepotrebnih! Pa kdaj jim bo Slovenec končno povedal, d

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.7.15

Bozan Zabjek
23.07.2015 20:09 (Jul 23, 2015)

Dimitrij Rupel ne bo dobil odškodnine - Zurnal24
Ja zakaj pa ne? Bil je v vseh strankah, vseh dogovorih umazanih iger, dobil veliko denarja že leta 1992, ko sta z Janšo zavrnila Tudjmana in sta raje kot obalo do Savudrije imela denar od JLA orožja. A je prišlo do pomote na sodišču, ker je izstopil iz SDS? Menda ni njegovih 100 kameleonski barv celo sodnike zmotilo?

 

Remškar pred odstrelom, Brecelj nedotakljiv? - Dnevnik
V zdravstvu se obračajo milijarde, zato je to ena najbolj koruptivnih vej. A to ni tako pomembno ob današnjem članku, zanimivo je , kdo je spet želel biti v središču pozornosti. Lovec na denar, večni odvetnik pri vseh medijsko obdelanih postopkih, Janšev veliki prijatelj, saj veste kdo!


							 

Francoske oblasti preprečile nov teroristični napad - RTV Slo
Hollande je verjetno osebno zadržal 4 teroriste v službi pri CIA. Poklical je medije, da so jih poslikali,povedal, da so hoteli uničiti pol francoskih vojašnic hkrati, saj so imeli celo nože pri sebi. Omenil je tudi povezav

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.7.15

Bozan Zabjek
22.07.2015 19:53 (Jul 22, 2015)

Furs želi mlade podučiti, zakaj je potrebno plačevati davke - Siol
Veste otroci, če vam ne vzamemo vsega, ste nam lahko nevarni in mi lahko izgubimo lastna bogastva. Zato se zavedajte, da vas bomo podučili po sistemu pranja možganov, da nikoli ne podvomite, kako morate redno plačevati več kot pol svojih prihodkov za državno golazen, ki se na vašem denarju izživlja!

 

Ljubljanskim hotelirjem se ne cedita med in mleko, a priložnosti je še veliko - RTV Slo
Ampak zato vseeno rabimo nov prestižni hotel z Miškovićevim naropanim denarjem, da bo Janković lahko sprejemal novo gospodarico Slovenije, Merklovo! Pa luknje po Ljubljani je treba zakrpati, gradbenih lukenj je koliko hočete in sramotnih podrtij. Ampak, če ni pravega interesenta, ki lahko da tudi mimo bančnega računa, za ljubljanskega župana ni zanimivo.

 

Islamska država grozi Balkanu - Večer
Napadel vas bo naš veliki vodja, Hussein Barrack Obama in vas kot kaznjence izročil Merklovi.Tudi mediji so na njegovi strani za tak način laganj

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.7.15

Bozan Zabjek
21.07.2015 21:53 (Jul 21, 2015)

Na Brdu že raste vrhunski nogometni center - Dnevnik
Torej gredo po novem vsi nogometaši med politike? Bodo na Brdu sprejemali tuje politike in jih zabavali? So Stožice premajhne? Je Janković ponudil premalo? Ali ostalih 210 občin že tudi gradi nogometne centre za čas Revščine? Se je še komu utrgalo?

 

V Sloveniji se zmanjšuje število brezposelnih. Vedno več jih je na cesti, pa gredo številke v obratni smeri. Kako potem deluje ta politični stroj?
Vržejo te na cesto, ker so lastniki izčrpali denar ali pa družinski prijatelji dobili delo namesto tebe. Greš na zavod, kjer te nadlegujejo z raznimi tečaji pisanja prošenj. Potem jih napišeš kakšnih 30, od tega ti jih na pet odgovorijo, na ostale pač nič. Pa imaš vse pogoje vključno z izobrazbo, žal pa ne poznaš vodilnih. Potem se izteče doba, ko si lahko prijavljen in hitro si odstranjen s seznama nezaposlenih. Mnogim se je v letošnji prvi polovici iztekla doba, kajti služb ni. So le kot številke za medije. Mnogi se sicer sprašujejo kako je

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.7.15

Bozan Zabjek
20.07.2015 19:06 (Jul 20, 2015)

Breclju kar v operacijski dvorani izročili opomin pred odpovedjo - Slo.nov.
Kako pokvarjeni je večinski del zdravniške lože je ravno ta primer. Eriku Breclju vročijo med operacijo opomin pred odpovedjo delovnega razmerja. Ker si upa povedati, kako umazani so, kako požrešni in kako koruptivni!! Kaj pri nas večina zdravnikov pred začetkom zdravniškega dela prisega pri Mramorju - bom črpal denar, ga pomagal črpati in skrivati? In zdaj je nastopil odločilni trenutek - ali bodo zdravniki rekli - Konec je s korupcijo v naših vrstah in odločno rekli politiki - izginite iz naših delovnih prostorov, Remškarja pa si odpeljite na svojo greznico, ali pa bo zdravstvo privatizirano čez noč po Cerarjevo, ker ta omenjena večina živi le za veliko denarja in ji je Hipokratova zaveza zgolj moteč element! Kolikor je v moči vsakogar med nami - stopimo skupaj za Erika Breclja!

 

DZ danes o državnih naložbah; Krka le še pomembna naložba -Dol.list
Tako, potem, ko je Dragonja pred leti prodal Lek tujcem, gre z

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.7.15

Bozan Zabjek
19.07.2015 19:59 (Jul 19, 2015)

Mramor: tveganj je veliko, veliko je tudi vprašanje kredibilnosti grške vlade - Finance
Glavni soustvarjalec popolnoma nekredibilne slovenske vlade si upa ugibati o drugih vladah? Ampak dokler ne bomo prečrtali vseh kvazi profesorjev, ki so zgolj sami sebi namen, nimamo nobene perspektive!

 

Ministrica: Slovenska vojska ni dobro pripravljena na vojno - Slo.Novice 
Strokovnjakinja za uničenje Rudnika premoga Velenje in dobra sodelavka obrambnih nalog v TEŠ6 je v zgolj dveh mesecih doktorirala iz vojaške usposobljenosti. Ja, na osnovi novih in novih vojaških enot iz NATA! Ali pa je treba po španskem vzorcu pripraviti vojsko proti narodu? Seveda je sposobna kot prababica pri 90-ih letih , ki je postala miss sveta pri Donaldu Trumpu!!

 

Rusija večja grožnja od IS- Dnevnik
Uauuu, a jaz sem prost, nič več na zaprtem oddelku psihiatrične klinike? General Joseph Dunford, lažnivec po profesiji, stresa neumnosti kot Bohanec v Sloveniji. Kdaj pa je bila Rusija večja grožnja Ameriki kot Amerika sa

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.7.15

Bozan Zabjek
18.07.2015 22:16 (Jul 18, 2015)

Razen 7 poslancev so vsi ostali prašiči v Državnem zboru včeraj potrdili, za zaprtimi vrati, prehod v revščino. Zlato fiskalno pravilo je na poti ustvarjanja revščine, izdajalci, kot tisti v Bruslju, pa potrjujejo čisto vse, kar jim Bruselj naroči, da le čimprej uničijo Slovenijo. Če kdo ve, katerih 7 je bilo proti - napišite na veliko, jaz še nisem brskal!

 

Cerar: Ugled Slovenije bo rasel še naprej - Slo.nov
Je hudič, če ne poznaš niti materinega jezika.Če si izdajalec ti ugled ne more rasti, če si hlapec tega grofje sploh ne opazijo, saj vedo, da je hlapec vedno popolnoma ubogljiv! In Cerar je to naredil iz Slovenije. Da ga ni sram tako lagati o svojem narodu!

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/134794/cerarjeva-fiskalna-smrt

 

Mramor: Slovenija ne podpira prestrukturiranja grškega dolga - RTV Slo
Mi podpiramo samo uničenje Grčije, kot podpiramo uničenje Slovenije. Zato pa so nam, univerzitetnim kvazi kadrom, tako dobro oprali glave. Vam, ljudje, pa z nami ni izhoda iz luk

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.7.15

Bozan Zabjek
17.07.2015 19:58 (Jul 17, 2015)

Cerar: Zdaj je skrajni čas, da sprejmemo zakon o fiskalnem pravilu - Vecer
Kako noro je fiskalno napišem jutri, kako nor je Cerar pa vam mora biti jasno. Hudič oblečen lažno v Slovensko zastavo, spodnjice pa so EU fašistična zastava. Tako očitno, kot nas pelje na pokopališče on nas res še ni nihče, pa so vsi delali v tej smeri. Zato dojemimo prvi del njegove izjave - Zdaj je skrajni čas - da ga vržemo v smetnjak, za vedno. Po njem bo vse prepozno!!

 

Ekonomska fakulteta predlaga dve ločeni košarici zdravstvenih pravic - 24ur
In spet so si na univerzi vzeli pravico odločati o ljudskih pravicah. Pa ne s kakšnim pozitivnim namenom, pač pa, kako državi zagotoviti več denarja za manj obveznosti. Zato pa bodo ekonomisti odločali o zdravstvu, kajti s fiskalnim pravilom je treba ljudi udariti po glavi. Poleg tega, zdaj hočejo zdravstvene pravice za reveže in ločeno za bogate. Sicer bodo oboji doplačevali a kaj, ko navaden človek tega ne bo mogel storiti in bo pač neprostovoljno odkorakal v gro

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.7.15

Bozan Zabjek
16.07.2015 17:27 (Jul 16, 2015)

Slovenski izdajalci se pripravljajo za letošnji nezaslužen dopust. Zato Ljubljano preletavajo varnostni helikopterji, ki študirajo najbolj varne poti pobega! Zadnja možnost bo očitno z vojaškim helikopterjem!

 

Skrivnostno o usodi Sečoveljskih solin - Delo 
Mramor ni upal odgovoriti na to vprašanje, saj ve, da so Soline eden od njegovih prehrambenih virov z denarjem. Sploh pa so ta del in še mnogo več zamočili zaradi pogoltnosti Janša, Rupel, pa gospodje pogajalci za varčevalce LB na Hrvaškem v času prve Drnovškove vlade, ko je bil na mizi že sporazum z Račanom - začnite plačevati naše varčevalce pa vam damo obalo skoraj do Mirne.Tudi ta rešitveni sporazum je bil z naše strani zavrnjen, ker so pač hoteli določeni denar le zase. Zdaj pa bomo varčevalce plačali pa še mejo na morju izgubili. Res, kazenski zakonik bi moral v Sloveniji upoštevati možnost doživljenske odgovornosti za izdajo države kadarkoli! Pri slovenskih politikih je to že 25 let, vsako leto številne izdaje naroda.! Tudi S

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.7.15

Bozan Zabjek
15.07.2015 21:38 (Jul 15, 2015)

Največja sovražnika javnih financ sta staranje prebivalstva in javni dolg - RTV Slo
Seveda je povsem jasno, da bo o tem lagal Mramor, saj mu Golobič drugačnega načina delovanja ne dovoli. Je pa zanimivo, ker formalno izhaja iz ekonomske kvazi univerzitetne srenje, da je postavil upokojence pred javni dolg. Torej tiste, ki so pomagali, da je Slovenija sploh prišla tako daleč in ji Mramor s Cerarjem šele sedaj dokončno pokopava. Koliko so nas zadolžili univerzitetni kadri je zanj postranska zadeva, tiste milijarde, ki jih nikoli ne bomo mogli vrniti in so končale v neznanih znanih žepih! Zdaj bo Golobičev hlapček uzakonil kar nezakonit zakon, po vzgledu na podobne, ki jih je v živo postavil Marko Pavliha, da bodo vsi naslednji delavci delali do smrti - predčasne ali pa do stotega leta! Kakšne pa bodo omejitve za bedake na pozicijah kot je njegova? Kdaj bodo nepreklicno odgovarjali za nastale milijardne škode, ne pa, da se po škodah skrijejo med univerzitetni kader, ki je eden glavnih tvo

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.7.15

Bozan Zabjek
14.07.2015 19:46 (Jul 14, 2015)

OECD: Najmanj svoji vladi zaupajo Slovenci - RTV-Slovenija 
Pustimo ob strani, da je OECD lopovska mednarodna združba, ki ji ne gre čisto nič verjeti. Po drugi strani pa ljubezen do vlade v Sloveniji ne more biti presenečenje, saj kljub vsej medijski napolnjenosti ljudje kriminala in politike, še posebej vlade, pač ne marajo. Upravičeno. Vprašajmo samo ali OECD že pripravlja teren za njihovo novo vlado, ki bo sestavljena iz Janše in Cerarja?

 

Hotel Kanin v ruske roke - Delo 
Kupil ga je Rus, ki je lani s svojo firmo ustvaril čistega dohodka 360€. Kako me to spominja na Rimske terme in številne druge umazane posle, kjer so nameni daleč od iskrenosti ali želje po pravi gospodarski dejavnosti. Kdo ve kaj bo zastavil, da bo plačal kupnino 1.3 milijona, sicer polovični ceno stečajne cene.

 

Predsednik Pahor nima časa za komentar grške krize - Siol
Kako pa naj komedijant spregovori o tako resni zadevi? Ko bo šel na pogreb Avsenika bo pred stotimi kamerami, ko bo šel v Srebrenico bodo tam tu

Stoltenberg obiskal svojega hlapca Cerarja!

Bozan Zabjek
13.07.2015 21:06 (Jul 13, 2015)

Veš Miro, tebi res zaupam, vendar imaš nekaj dvomljivcev pa bi ti rad povedal. NATO je nad tano ,nad Slovenijo, nad vsemi manj vrednimi državami v Evropi in po svetu. Da ti ne bi padlo na pamet razmišljati o Grčiji drugače, kot ti je naročila moja odlična prijateljica Merklova.

V dokaz, kako resno mislim, sem ti danes prinesel nekaj daril, vsa so na nebu. Poglej prvo – jaz in NATO sva Bog, zato sva vas krstila za sužnje. Če pogledaš drugo, boš jasno opazil naš morilski nagon, ki lahko v nekaj mesecih prepolovi slovenski narod, zato nas podpiraj proti Grčiji, kuj z nami zarote, tudi proti svojemu narodu. In tretje darilo – če ne bo nič zaleglo bomo v Bruslju pritisnili gumb, da vas radarske postaje uničijo z magnetnim sevanjem.

Vemo, da si ti pohleven in ne boš naredil nič proti nam, vendar zelo resno pripravljaj policijsko državo, da se ti slučajno peščica ne dvigne in potegne za sabo ves narod. Za nas je nasilni nadzor nad populacijo zelo pomemben, saj nas korporacije obilno zalag

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.7.15

Bozan Zabjek
13.07.2015 19:28 (Jul 13, 2015)

Anketa Dela: ZL ni več prva, to ostaja SDS - Delo 
Ker jim že nekaj časa primanjkuje denarja za pošteno anketo so jo tokrat opravili kar na sedeži treh strank. SDS,SMC in NSi. Ko so izbrali naj umazanejšega politika pa so spraševali zgolj Mramorja! Jaz pa se čudim takim neumnim rezultatom. Pa celo naslova niso dali lektorirat, kajti, če je bila prejšnji mesec prva ZL, potem ne more ta mesec OSTATI prva SDS ! Ni kaj, če prideš iz Kolektorja med novinarje!

 

Janković bi rad zaračunal vsem, ki parkirajo znotraj obvoznice - Žurnal24
Požrešnost Smederevca nima meja, ko mu je Grep odkorakal v potop rabi druge dohodke. Da krši zakon mu je vseeno. Se zavedate Ljubljančani, ki živite ob parkomatih, da vam obvezno pripada parkirno mesto na določene m2 stanovanja. To ste plačali ob nakupu svojega doma. Zdaj vas župan spet zgolj rubi, ker pač nima v glavi nobene koristne ideje za Ljubljano, razen mostov in lepotnih popravkov!!

 

Dobovšek: pogovor s Cerarjem je bil konstruktiven - Delo 
Tudi Dobovš

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.7.15

Bozan Zabjek
12.07.2015 19:43 (Jul 12, 2015)

"Bodi zdrava, moja lepa domovina" - RTV Dlo
Težko, ker se je domobransko leglo razširilo kot bolhe in uši. In Horjul, leglo teh uši, spet poveličuje svoje izdajalce, Cerkve mu izdatno pomaga, manjkala sta samo še Janša in Rupel, ki sta leta 1992 dokončno izdala Slovenijo!!! Danes pa je domobranska zastava dovoljena ikona!!??

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/133355/podpora-rasizmu-v-slo-medijih

 

Papež Frančišek se "vrača" v Južno Ameriko - RTV Slo
Seveda si v Argentino ne upa, saj vojaške hunte ni več. Z njo je imel odlične izkušnje in dragoceno sodelovanje, tudi pri prodaji otrok! Zdaj pa se boji, da bi mu kdo od teh prodanih otrok lahko zaušnico primazal!

 

Včeraj so prebivalci Gvatemale, medijska ocena 5000, zahtevali odstop predsednika Otta (Habsburg?) Pereza zaradi izjemne korupcije. Dvomim sicer, da dosega nivo slovenske korupcije, ampak ljudje so na cesti. Kaj pa pri nas?


							 

Limit na bankomatih je v Grčiji te dni omejen na 60€ dnevno. Ne znam si predstavljati kako le

Oglasi

165.) zelišča

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

6710.) indija

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6542.)  kronike preloma 1985 1995

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 13.99 €

1856.) ekspresa kuhinja

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 11.99 €

1056.) jurij kozjak

Kategorija: Zdravje

Cena: 11.99 €

energetsko varčne okenske police iz umetnega kamna okenske police iz umetnega kamna so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamenin, ki jih veže naravna akrilna smola. tako izdelani kamniti elementi se odlikujejo z visoko kvaliteto in imajo gladko, sijajno ter neporozno površino. okenske police iz umetnega kamna so namenjene za zunanjo in notranjo uporabo. 

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

mala mačja princeska aura je stara 3 mesece. nekdo jo je zavrgel staro komaj 2 tedna, prve tedne smo jo hranili po dudi in po najboljših močeh skrbeli zanjo. ker, odkar je odprla oči skrbimo zanjo ljudje, obožuje človeško družbo, od malih nog je navajena tudi na mačjo in pasjo družbo, zato je zaželjeno, da ima v novem domu družbo. je izredno scrkljana, simpatična, nagajiva, živahna, radovedna, igriva in zabavna mala mucka.    aura je razbolhana, razglistena, fiv/felv negativna, cepljena, čipirana in sterilizirana.   pogoji posvojitve: - izključno notranje bivanje - kvalitetna prehrana - veterinarska oskrba po potrebi - podpis posvojitvene pogodbe, s katero se zavežete k doslednemu upoštevanju vseh pogojev   kontakt: 041 230 616 ali petra@dzzz-kranj.si

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

že poznate novo vseživljenjsko zavarovanje za vaše hišne ljubljenčke? v heureki vam ponujamo prav to! pokličite in se oglasite pri nas-z vašimi 4 nožnimi prijatelji.  spodaj priložena fotografija naše pasje zavarovanke kjare.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

po novem lahko v heureki uredite financiranje vašega jeklenga konjička-lizing.   

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v centru mesta prodamo 2-sobno meščansko stanovanje (potrebno obnove), ki se nahaja v 1. nadstropju stare meščanske hiše.  neto tlorisna površina znaša 98,2 m2, uporabna površina je  78,1 m2. leta 1997 je bila na stavbi zamenjana strešna kritina. stanovanje obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, od koder je vhod v dnevno sobo, spalnico, kopalnico z izhodom na balkon in ločen wc. leta 1990 so bila vgrajena nova okna pvc. k stanovanju pripada še kletna shramba v izmeri 17,7 m2. v stanovanju so vsi priključki.  ogrevanje stanovanja in vode je urejeno s ck-etažno plinsko. stanovanje je vpisano v zk in je bremen prosto. energetski razred d 81 kwh/m2a. obratovalni stroški znašajo za prazno stanovanje 25,59 €/mesečno (junij 2015), rezervni sklad se ne plačuje.  

Kategorija: Slovenija

Cena: 50000 €

silba je stara 3 mesece in je v celoti veterinarsko oskrbljena. je razigrana in nagajiva. rada je v središču pozornosti, zato mora biti vedno tam, kjer se nekaj dogaja. je prijazna in scrkljana. je sobno čista in pridno uporablja mačji wc.   silba je sterilizirana, čipirana, cepljena in testirana na fiv/felv (neg.) ter razglistana in razbolhana.   oddaja se pod običajnimi pogoji dzzž kranj: - izključno notranje bivanje, - kvalitetna prehrana, - veterinarska oskrba po potrebi, - podpis posvojitvene pogodbe, s katero se obvežete k doslednemu upoštevanju pogojev posvojitve.   kontakt: simona, 040-500-442 ali simona@dzzz-kranj.si   dom iščejo še: http://www.dzzz-kranj.si/iscejo_dom/macke

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

karpi je star 3 mesece in v celoti veterinarsko oskrbljen. je navihan, razigran in prijazen muc. je sobno čist in pridno uporablja mačji wc. navajen bivanja z drugimi mucami.   karpi je kastriran, čipiran, cepljen in testiran na fiv/felv (neg.) ter razglistan in razbolhan.   oddaja se pod običajnimi pogoji dzzž kranj: - izključno notranje bivanje, - kvalitetna prehrana, - veterinarska oskrba po potrebi, - podpis posvojitvene pogodbe, s katero se obvežete k doslednemu upoštevanju pogojev posvojitve.   kontakt: simona, 040-500-442 ali simona@dzzz-kranj.si   dom iščejo še: http://www.dzzz-kranj.si/iscejo_dom/macke

Kategorija: Mačke

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj