Bozan Zabjek

Sem predstavnik skupine državljanov, 
ki jim ni vseeno, naša specialnost pa je vlaganje ovadb zoper pripadnike politične, gospodarske in drugih elit. Nedavno smo se tudi formalno ustanovili in si nadeli ime Skupina kazenska ovadba.

Prijatelji (12)
Branko Gaber
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Risovi Literati
Vlatka Kozlovič
Vladislav Stres
Moj Vrt
Andres Zoran Ivanovic
Roža Karan (Astrologinja)
Spremljevalci (44)
Društvo STO/STT Associazione TLT
Smrkec Droid
Mitja Pecek
Janez Skubic
Ajda Plos
Hrovat Milena
Miro Horvat
Delavska Stranka
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Pa menda ne tudi Abanka?
Odprto pismo Janezu Janši
Štumpf naj sodi le sramotne grehe lastne Cerkve
Od delovne inšpekcije do Anje Mrak Kopačeve sama zavajanja!
Cerar najel Petroviča da zmanjša plače Slovencem!
Miroslav Cerar ali Murgle?
Šivilja pregnala EU trojko
Politična kraja slovenske zemlje in infrastrukture
Matjaž Han potrjuje lakomnost lažnih levih!
Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2014
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Cerar najel Petroviča da zmanjša plače Slovencem!

Bozan Zabjek
11.07.2014 17:19 (pred 12 urami)

Mogoče Jožef Petrovič ni tako poznan slovenski javnosti, ga je pa zelo cenil LDSov Bojan Petan in mu v celoti zaupal projekt znižajmo plače zaposlenim v Delo prodaja. Tako je leta 2012 z grozilnim aneksom prisilil zaposlene, da so pristali na nižje plače, svoja in Petanova izplačila, kakšnih 5 milijonov pa prenesel v slovensko davčno oazo, locirano na Davčni ulici 1 v Ljubljani, z uradnim imenom Slaba banka. Ostali oprani materiali morda še zagledajo sonce?

Njegovo dokazano delo proti zaposlenim je tako navdušilo že določenega Miroslava Cerarja, da ga je takoj uvrstil na svojo listo kandidatov, pri tem pa je še posebej izpostavil gradnjo nove Nuklearke v Krškem, saj je to edini recept za hitro razstrelitev Slovenije, celo hitrejša od Cerarjeve privatizacije šolstva in zdravstva. Le kako se Nemci ne zavedajo, da je to konec tudi zanje, ko pa so sami prekinili vse nuklearke? Tudi vode ni pozabil omeniti, vode v Brežicah, ki je med najbolj onesnaženimi, katere izvir je le nekaj 100 m od

Pa menda ne tudi Abanka?

Bozan Zabjek
09.07.2014 19:43 (pred 2 dnevi)

Danes dopoldne, točno 11.08. Parkiram na Pražakovi ulici in vstopim v Abanko, da zamenjam 5 evrski bankovec za drobiž, namenjen Jankovićevim parkomatom.Obstanem, vzame mi sapo, tudi GSM ni hotel prižgati fotoaparata. Pred mano vehementno korako sem in tja gospod 300€ na mesec. Potem stopi do svetovalne mize in pogovor steče. Nisem ga slišal a dvomim, da je šel drugače kot takole:

Prišel sem po 2 milijonski kredit, s katerim bi kupil vašo banko. Tukaj pa je spisek nepremičnin, ki bi jih zastavil. Na vseh so vpisane poslovalnice in sedež Abanke. Bo v redu?

Ne vem, ali sta posojilno pogodbo podpisala takoj ali sta še čakala na člane sveta Modrih bančnikov, kajti meni je bil zrak nevzdržen. Vem le, da ni prišel dvignit nekaj skromnih prihrankov!

Adria Airways – nova politična kraja slovenskega denarja!

Bozan Zabjek
09.07.2014 14:25 (pred 3 dnevi)

Kateri slovenski zaklad morajo skorumpirani politiki še prodati pod mizo z uporabo najhujših goljufij in prevar, da bodo ljudje dojeli, kako nihče ne sodi na politični prestol, kaj šele na našo stran rešetk?

Bruselj nam ploska, ker smo z denarjem ljudstva dokapitalizirali pokradeno Adrio Airways, nizko cenovnega prevoznika  za naše politike, da smo pokrpali namerno ustvarjeno luknjo, zato je zdaj čas, da jo za polovičen denar prodamo tujcu. Približen ozračun izgleda takole:

-          100 milijonov je izginilo v neznanih žepih

-          100 milijonov smo morali ljudje preko oderuških dajatev državi podariti, da je rešila krajo

-          30 milijonov je država še dodatno prenesla ogabno plačanim finančnim špekulantom na Slabo banko

-          AA naj bi politični kriminalci  prodali za 50 milijonov

-          Provizije znašajo najmanj 5%

Denar seveda ni izginil, nikjer ni minusa, vzeto iz vašega žepa je zdaj v drugih žepih pokvarjene peščice, vse je v davčnih oazah, kar je negativnega

Šivilja pregnala EU trojko

Bozan Zabjek
08.07.2014 19:43 (pred 3 dnevi)

Uaaauuu! Letim  pred TV ekran v sosednjo sobo, ker sem mislil, da je napoved večernega filam na RTV SLO, morda po zelo dolgem času gledljivega, sci-fi tematike? Ravno stopim pred ekran, a se na njem prikaže Alenka Bratušek. Torej gospa, ki je v plačani reklami razložila, kako je pregnala EU trojko, verjetno z Islandije. V Sloveniji jo je le zamenjala, po dogovoru seveda, razprodala pol Slovenije in podpisala vse možne škodljive pogodbe. Sem se vprašal, kako je to možno, da si gospa privošči reklamo, saj nima njena stranka nobenih prihodkov. Pa se spomnim, da je zavedena med Parlamentarne stranke, kljub temu, da ni dobila niti enega samega glasu. Ampak to naših zakonodajalcev  sploh ne moti in mirno zamižijo, ko ji z dodajanjem na parlamentarni seznam brez glasu dodajo tdi redno finančno podporo. Če se to njim zgodi, se bodo v prihodnosti lahko sklicevali na ta precedens.

Je pa zelo prijeten konec snemanja reklame, ko gospa v glavni vlogi vpraša EU trojko: Bo dobra reklama?

Odgovor jo

Štumpf naj sodi le sramotne grehe lastne Cerkve

Bozan Zabjek
08.07.2014 16:49 (pred 4 dnevi)

Kaj ni dovolj, da Cerkev že stoletja laže in dokazano krade, nam, Slovencem pa je poleg nepremičnin, zemljišč, naravnih bogastev odtujila še 1.8 milijarde € za špekulacije njihovih najvišjih. Potem pa si drzne nek zadebeljeni škof Peter Štumpf (slovensko nogavica) mešati sodtsvo in Kristusa, torej laž in civilno družbo. Kako si drzne notorični lažnivec, ki prihaja celo iz druge države in je le na začasnem delu v Sloveniji, blatiti naše inštitucije, čeprav tudi sodišče, kaj šele Bratuškova, nista vredna besede. Ampak, ko imaš toliko umazanega masla na glavi, bodi raje tiho, vzemi v roke lopato in začni kopati po lastnih preštevilnih grehih in začni z delom služiti za lastni kruh. In to je od nekdaj osnovni cerkveni greh, ustvarjati laži, da lahko prekrasno živiš. Z lažmi prihajaš do vernikov, preko njih do njihovega denarja, preko denarja pa do njihovih strank in nato bogastev!

Ko pa se Cerkev še postavi na stran kriminalca, dokazanega in ne samo v zadevi, zaradi katere je na počitnica

Odprto pismo Janezu Janši

Bozan Zabjek
08.07.2014 12:40 (pred 4 dnevi)

Zelo pravi čas, da se pismo, ki je objavljeno na portalu Razkrito.net objavi še kje. Večino vsebine mnogi poznamo, nekaterih detaljev pač ne, so pa tako sočni in nazorni, da lahko samo še jokaš, ko si včeraj opazoval ovčice okoli ljubljanskega sodišča!

Pozdravljen nekdanji sošolec.

Pošiljam ti to odprto pismo s katerim te želim spomniti na tvoje preteklo obdobje in početje v tem obdobju. Kot sošolec nisi bil kaj prida, ker si svoje sošolce podcenjeval in jih tožaril predavateljem. Mi smo ti pa večkrat pogledali skozi prste, ker si se nam zasmilil. Ti si bil sin petekolonaša, kateri je zaprisegel okupatorjem slovenskega ljudstva. Nikoli ti nismo tega omenjali, ker te nismo želeli izolirati iz naše družbe, pa kljub temu, da smo vedeli kdo je bil tvoj oče, navadni petokolonaš in tat kateri je v drugi svetovni vojni v Horjulu od ene kmečke družine ukradel dva vola, katere je imel namen dati domobrancem. Ta poskus mu je spodletel, ker so ga partizani dohiteli, zato je bil zaprt v Šentvidu.

BPP ali Blokada Pomoči Potrebnih!

Bozan Zabjek
07.07.2014 19:15 (pred 4 dnevi)

Je že tako, da je neodvisna veja oblasti, ki ji v nekaterih državah rečejo sodna, pri nas zgolj finančno odvisna od naročnikov in izpolnjuje le navodila. Do revežev dosledno izvaja zakonska določila in je pripravljena na sodbo o rubežu za 120€ dolga zapleniti kar hišo, tajkunom pa naložiti poleg simboličnih zapornih de luxe kazni še nekaj tisoč € kazni, ostali milijoni pa ostajajo na varnem do vrnitve domov in kasneje.

Ko sem danes prišel na oddelek BPP na Slovenski 41 in zaprosil za brezplačno pravno pomoč, ob tem, da izpolnjujem vse pogoje za dodelitev, je birokratek, zelo verjetno še študent, odšel v sosednjo sobo na pogovor z neposrednim sodnim uslužbencem, ki očitno ni želel, da gre še ena zadeva na Ustavno sodišče ali v postopek varstva zakonitosti, ker  moje ime ni odmevno. Birokratek mi nekoliko jecljajoče pove, da naši Zakoni ne predvidevajo možnosti pritožbe, čeprav mi je prav odvetnica, ki me je na BPP napotila, natanko razložila  dve možnosti:

 Zoper odločbo Višjega sodišč

Od delovne inšpekcije do Anje Mrak Kopačeve sama zavajanja!

Bozan Zabjek
07.07.2014 17:13 (pred 5 dnevi)

Že pred časom smo načeli zlorabo Zakona, ki omogoča tajkunom, da zaposlijo osebe preko franšizinga, torej brez pravic iz delovnega razmerja in prenosom obveznosti na sp-je, ki na primeru Delo prodaja tega pač ne zmorejo plačevati. Konec meseca jim ostane manj kot 300€, za polni delovni čas, da ne bo pomote. Pri tem je franšizna pogodba narejena izključno po volji delodajalca, torej Dela prodaje, razlike v cenah prodajnih artiklov so izmišljene, delodajalcu ni potrebno plačevati niti obveznega zdravstvenega zavarovanja, malice, prevoza.

Žalostno je, da sta se z levo roko takega problema lotili tako  Tržna kot Delovna inšpekcija, ki v takem zasužnjevanju sploh ne vidita problema, ker imajo pač s prodajalci v kioskih sklenjeno franšizing pogodbo, nesramno pa prikrivajo, da so jih v to prisilili, če so hoteli še teh ubogih 300€. Nesramna sta predvsem odgovora Dela prodaje, ki navajajo, da je samostojni podjetnik sam kriv za svoje prihodke, ker je plačan od ustvarjenega prometa. Javnosti p

Politična kraja slovenske zemlje in infrastrukture

Bozan Zabjek
06.07.2014 12:38 (pred 6 dnevi)

Vsak dan smo zasuti z informacijami, kako so naši politiki spet in spet hlapčevsko porinili novo slovensko osnovno premoženje v tuje roke. Ali infrastrukturo ali naravno bogastvo!

Da je program pred volitvami v stranki SDS katastrofalen je škoda izgubljati besede, saj je uspela toliko vernikom prelepiti oči in ušesa z blindiranimi trakovi – njih sploh ne zanima, da hoče Janša ljudem odvzeti vodo in ga bodo še vedno podpirali v vsem, tudi v zaporu. Ko bodo za vodo plačevali več kot za hrano in bodo pili onesnaženo vodo, če bodo žejni, kot Brežičani, jih sploh ne zanima, važno, da Bernard Brščič lahko trosi ekstra bedarije o zasebni vodi.

Največje letališče v Sloveniji, Brniško, je pred vrati Francozov. Osnovna infrastruktura, ki je del  sodobnega stika Slovenije s svetom, gre v tuje roke, dobiček pa iz dežele moje. Našim do konca neumnim politikom sploh ni jasno, da so ukazi, ki jih izpolnjujejo namenjeni še večji revščini, še večjemu zadolževanju, da bo po bankrotu prvi ponudnik dobil

Sredinec bo odločil!

Bozan Zabjek
05.07.2014 23:57 (pred 6 dnevi)

Je komu jasno, kakšna je razlika med levimi in desnimi?

Levi ti pokažejo levega sredinca, desni desnega!

Leve  o privatizaciji podučuje avtor Jože Menciger, desne pa kar Merklova osebno.

Levi bodo pograbili zdravstvo in šolstvo, desni pa so že pokradli vodne vire.

Edino pri ostalem državnem gospodarstvu so si blizu - treba ga je  prodati, aampak pošteno razdeliti izkupiček med obe strani! Brez ljudstva, seveda!

Slovenski turizem propada zaradi županov! 1.del

Bozan Zabjek
03.07.2014 22:14 (Jul 03, 2014)

Povzemam zelo nazorno razmišljanje po zapiskih osebe, ki se ne želi izpostaviti! V štirih delih.

Ko v luko pripelje polna ladja turistov, se ti lahko le zgnetejo na avtobus in ta jih pelje na ogled nekaterih slovenskih lepot. Postojnske jame, Kobilarne Lipica, Škocjanskih jam, morda Ljubljane. Ko stopijo z ladje ali ko se nanjo vrnejo, na pomolu ni prodajalcev nikakršnih izdelkov, ne domače obrti in ne slovenskih kmečkih. Ti prodajalci so nezaželjeni, če pa jim že dovolijo je najemnina večja od zneska prodanih izdelkov. Pa imamo Slovenci toliko prepoznavnih znamk, od Idrijske čipke do Kranjske klobase, od človeške ribice do kmečkega senika!

Pred Lipiško Kobilarno so vedno zdolgočaseni turisti, ki čakajo na ogled svetovne atrakcije. Eno debelo uro nimajo kaj početi. Pa je nekoč, na dolgotrajna vztrajanja nkedo povabil izdelovalce domače obrti in kmečkih izdelkov, naj prodajajo v Kobilarni. Znotraj, ja. Zaračunali so jim 70 €, turistov pa spet ni bilo. Seveda, tisti, ki so prišli na gol

Matjaž Han potrjuje lakomnost lažnih levih!

Bozan Zabjek
03.07.2014 20:38 (Jul 03, 2014)

Predsednik Mujico, sicer Urugvajski, ne slovenski, je za naše politike nekaj, česar si ne bi nikoli želeli. Živi skromno, več kot polovico plače nameni revnim, celo k zdravniku gre skozi redne vrste, brez privilegija.

Pri nas pa je finančna špekulacija prestižni izziv večine poslancev in primer, objavljen v Dnevniku o borzni špekulaciji  Matjaža Hana, iz neke kvazi leve SD, pove res čisto vse.Mogoče za začetek kako tečejo stvari v ZDA?

Najvišji politiki, bančniki in lastniki korporacij dobijo pravi trenutek namig, kaj se bo določen dan zgodilo z valuto, delnico neke firme in kupijo velike količine, ker je bajen zaslužek zagotovljen. Temu pravijo notranja prikrita informacija, namenjena le določenim! Pri trgovanju z valutami je tak zaslužek celo v eni uri, saj vedo, ali bo šel dolar ob 14.30 gor ali dol. Vložijo milijon in čez eno uro imajo dodatni milijon ( ampak vsote in zaslužki so večji)


				Za koliko gre delnica gor?			Za koliko gre delnica gor?
							Saj ni moj denar!

Matjaž Han je vedel vse podrobnosti prodaje Mercator

Škof Glavan priredil domačo desno žurko

Bozan Zabjek
03.07.2014 18:00 (Jul 03, 2014)

Novomeški škof Glavan je malce pred Dobom na domu gostil Janšo, Bogoviča in Novakovo. Požrtija je posledica vatikanskega vtikanja v politiko druge države. Glavan se je zavezal, da bodo vernikom po cerkvah na volilno nedeljo prenesli božji ukaz, da lahko volijo le Zapor, Cerkev ali Mešanico obeh! Ker je v Sloveniji uradno Cerkev "bla bla" ločena od države, ostaja vsebina krožnikov skrivnost, a rešetk za te laži pač ne rabimo več. Naveza med Cerkvijo in desnimi je zgodovinska naveza, dokazano proti ljudska. Je celo tako močna, da sprejmejo nekdanjega komunista za svojega, nekega drugega komunista pa z umazanim dogovorom postavijo kar na Predsedniško mesto. Če EU in Amerika vodita ubogo zaplankano Slovenijo, zakaj je potem ne bi tudi Vatikan, ki že tisočletja uspeva držati ljudstva v globoki zaplankanosti. Zato pa so bogati, pa razen neumnosti niti s prstom ne migajo. In vtikanje v našo politiko je zanje lizanje medu!

Slovenija, koliko te lahko pokradejo, da se dvigneš?

Bozan Zabjek
01.07.2014 18:08 (Jul 01, 2014)

Sploh ne morem dojeti, koliko več stvari razkrivajo Hrvatje. Pri nas pa mediji glavo v pesek in pišejo le o dovoljenih ali "žrtvovanih" zadevah. Je kakšen medij napisal javno, ne posamezniki, kam so izginili milijoni pred, med in po samoosvojitvi? Je kdo napisal kje je Arharjev denar iz LB v Frankfurtu? Je kdo vprašal in dobil odgovor od Peterleta, kjer je vsebina pokojninske blagajne iz leta 1991? Pa se tukaj sploh ne dotikam 75 milijard, ki so izginile skozi tajkunske in politične žepe.

Kdaj bomo mi prebrali tako nazorno razkritje, kot ga te dni berejo Hrvatje? Kdaj bomo mi sprejeli Zakonodajo, po kateri kraje državnega premoženja nikoli ne bodo zastarale, tudi orožarska afera v širši zasedbi ne? So Hrvatje dregnili celo v za njih zelo kočljivo temo - kje so prihranki hrvaških varčevalcev iz LB? Ampak so dregnili, so izpostavili osebe, ki so nakradle njihov denar. Kaj pa mi? Je Arhar sploh kdaj odgovarjal za svoja dejanja ali je bil zgolj nagrajevan z vedno bolšimi delovnimi mesti,

SEEbiz.eu / Luković i Zaba na tajne račune prebacili 2,1 milijardu maraka stare devizne štednje

KOLUMNA - Novac nikada nije uplaćen Narodnoj banci Jugoslavije, nego je u tajnim financijskim operacijama Lukovića i njegovih suradnika prebačen na tajne, skrbničke račune u inozemstvo.

Angela Merkel - ne dotikaj se slovenske vode!

Bozan Zabjek
01.07.2014 16:56 (Jul 01, 2014)

Nacizem so Rostchildi vpeljali skozi Nemčijo, ker je njihova težnja po nadlastništvu vsega, kar obstaja na tem svetu, očitno bila in je še gensko prirojena. Nadaljevanje nacistične deformacije se kaže skozi Angelo Merkel (v mlajših letih tudi zagrizeno članico SS stranke) in njeno sprva prikrito, zdaj pa zelo nasilno vzpostavljanje nadoblasti v Hitlerjevem slogu, čeprav bolj prefinjenem in prikritem. Zadnji rezultat je glasovanje Hitlerstaga, ki je vzel Nemcem (želi tudi Evropi) pravico do lastnine nad vodo in jo dodelil  prijateljem Merklove! Nepojmljivo za človeški razum, žal nazorno, kaj se dogaja v svetu, kjer si peščica iztirjenih dovoli zasužnjevati veliko večino.

Da je SDS povzela veliko nacističnih zamisli je dokazala v času Janševe vlade, kasneje pa tudi vlade  Bratuškove, saj je Merklova dobila s podpisanimi pogodbami nadzor nad Slovenijo in samo vprašanje je, kdaj tudi popolno lastništvo. Zaradi podpisov omenjenih dveh! Brščič in njegov nazoren hlapčevski Tvit je pač povzete

Sumrak čovječanstva: Bundestag izglasao da pravo na vodu nije ljudsko pravo!

Većinom glasova u Njemačkoj je pred snagom liberalnog kapitalizma pala još jedna od civilizacijskih tekovina.

FIFA 2014 ali hrana lačnim?

Bozan Zabjek
30.06.2014 23:45 (Jun 30, 2014)

Priznam, prvič v življenju popolnoma ignoriram svetovno prvenstvo v nogometu in tudi v bodoče bom imel tak pristop vsaki tekmi pod okriljem FIFE!  A kar sem videl ozadja tega prvenstva lahko rečem le - sramota, zato Blatter in ostali ne sodijo na seznam človeške rase. V Brazilijo doživljajo tragedije, lakota melje po državi, da ne govorim o celem svetu. Zato so spodnji trije grafiti, med neštetitmi v Braziliji te dni, zares vredni, ne samo ogleda, ampak resnega razmisleka.

In mi smo na poti tja!

Pa dober tek ob buljenju tekem!

Zakaj Alenka Bratušek & Co. še niso na Igu/Dobu?

Bozan Zabjek
30.06.2014 20:41 (Jun 30, 2014)

Gospa je za Meractor naredila, kar je naredila preostalemu slovenskemu gospodarstvu – nežno rečeno – NIČ! Točneje pa poskrbela za dokončen propad. Zato njena najnovejša izjava, da je bil Mercator leta 2005 prodan po mizo, zahteva nujno aktiviranje pravosodne veje, saj je natančno povedala, da je bila s prodajo seznanjena že leta 2005 pa o tem ni nikogar obvestila. Ker je bila v tistem času na zelo visokem položaju v Janševi vladi in je zaradi lastne koristi prikrivala kriminalen naklep!.

 

Alenka Bratuškova je bila 12 let zaposlena na ministrstvu za finance, kjer je bila najprej, od leta 1999 do 2003, vodja oddelka za področje kmetijstva, financ in vladnih služb v sektorju za proračun. Od leta 2003 do 2005 je omenjeni sektor vodila, od leta 2005 do leta 2011 pa je bila generalna direktorica direktorata za proračun./iz njenega življenjepisa/

Kako to, da je pripravljena svojega nekdanjega šefa šele zdaj potunkati ? Ker je dokazala svojo nesposobnost in je v letih 2005 do 2008 pomagala po

Ljubezni sploh ne skrivata

Bozan Zabjek
30.06.2014 13:18 (Jun 30, 2014)

Po izjemnem vzponu desničarjev v novi EU Parlament je naslednik Barrossa,   Juncker, obiskal Janšo na Dobu. Ta ga je skoraj prepričal, da bi tistih nekaj dni, kolikor Janši še ostajajo preživela skupaj nato pa družno kreneta v Bruselj. Junckerja je pod roko držala tudi Bratuškova in ga silno hvalila, predvsem, kako veliko je naredil za Slovenijo in njen propad, kar  večni Janševi uslužbenki silno ugaja. Kako že pravijo? Vse stranke gledajo na Zahod!

Samo kratka obrazložitev: Stran (ka) je nekaj, kar je povsem stran od ljudstva in je le negativna stran vsake zgodovine. Ko gledaš zahod, veš, da zahaja kot sonce, le da ta zahod več ne pozna vzhoda. Propad. Južni sosedje še lepše definirajo zahod - stranišče. Tja spadajo stranke za zahod!

Čudno, pamet Bernarda Brščiča pa ni zasebna lastnina!

Bozan Zabjek
29.06.2014 17:41 (Jun 29, 2014)

Boste mogoče, na osnovi tega neoliberalca Bernarda Brščiča celo Janševi slepi sledilci dojeli, da gre pri vsej slovenski tragediji za dogovorjen scenarij, ki ima namen zgolj obogatiti peščico pri koritu? Predvsem sprašujem vas, Dolence, tiste pod Gorjanci, ki vam je SDS že vzela vodo preko Brežiškega SDS župana Molana in ste zdaj na kemični tekočini, ki še za umivanje ni priporočljiva. Tista čista izpod Gorjancev pa gre v zasebne žepe. Pa da ne govorim o komunistih v  tej protikomunistični stranki, jih je vsaj polovico, z zapornikom na čelu!

Plačan Janšev hlapec je očitno povsem pomešal zakone, pravice ljudi in krajo narodnega bogastva. Voda in gozdovi so zanj privatna lastnina?? Se sprašujem, v učbenikih na Osnovnih šolah piše, da je človeška pamet zasebna lastnina, pa je Brščič tukaj res vse pomešal. Njegova je last večje skupine, ki z njegovo upravlja, voda pa naj bi bila samo njegova? Vem, da je izjavi pozabil dodati, da je to prepisal iz dogovora med Janšo in Merklovo, da je d

Janković Pošteno uničuje slovenske male kmete

Bozan Zabjek
28.06.2014 19:46 (Jun 28, 2014)

Danes me je pogovor o nujnem nestrankarskem združevanju ljudstva pripeljal na ljubljansko tržnico. Polna prodajalcev, tudi kupcev kar veliko, tujci niso manjkali, zmotile so me le cene. A le za kratek čas, kajti v petih minutah sem dobil nazorno razlago tako cen kot primerjave z Agrokatorjem. V ozadju zgodbe pa niti z jeklenimi žicami vleče kar sam Pošteni Janković

Komaj sem rekel dober dan osebi, s katero sem bil dogovorjen, že je za nama obiskal stojnico mestni finančni strokovnjak in rekel prodajalki – 20€ prosim. Sicer slabe volje je gospa izvlekla denarnico in plačala zahtevanih 20€. Vprašam sogovornika, ki je na tržnici vsak teden in mi razloži. Plačala je najemnino za danes dan, na začetku leta pa je odštela še 1400€, da bo sploh lahko prodajala v letošnjem letu. Gospa pride 3x tedensko prodajat, torej sešteto 5000€ za leto 2014, ker prodaja na lastni kmetiji pridelano zelenjavo. Če bi prodajala krompir, solato in še kakšno zelenjavo, bi morala za pokritje oderuške najemnine pr

Oglasi

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj