Bozan Zabjek

Sem predstavnik skupine državljanov, 
ki jim ni vseeno, naša specialnost pa je vlaganje ovadb zoper pripadnike politične, gospodarske in drugih elit. Nedavno smo se tudi formalno ustanovili in si nadeli ime Skupina kazenska ovadba.

Prijatelji (12)
Vlatka Kozlovič
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Ivana Karba
Branko Gaber
Vladislav Stres
Risovi Literati
Moj Vrt
Laščan Zlatorog
Spremljevalci (47)
Sonja Ramsak
Gorazd Pretnar
Laščan Zlatorog
Društvo STO/STT Associazione TLT
Stoyan Svet
Hrovat Milena
Miro Horvat
Dare Likar
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Židan je primer kako kriminalci vodijo državo
Inšpektorji čipirani, da poberejo vsakemu Slovencu 2€
RTV Slovenija – tržnica nagnusnih laži
Kako vas ARSO in NATO vremensko nategujeta!!
Židan prepovedal uporabo zdrave kmečke pameti!
Mramor uničil gospodarstvo in banke, zdaj pa spet na delo?
15.avgust za Slovenijo najbolj boleč praznik
Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
Idiotski znanstveniki že obvladujejo svet!
Prodane duše
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2014
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mramor uničil gospodarstvo in banke, zdaj pa spet na delo?

Bozan Zabjek
21.08.2014 11:30 (pred 2 dnevi)

Da Cerar nima pojma o vodenju države je jasno vsem, razen njegovim ovcam. Da pa je predlagal Mramorja za finančnega ministra njegovo nepoznavanje dopolnjujejo še utemeljeni sumi o pretesni povezanosti z osebami, ki zares vodijo našo državo.

Predlagati Mramorja, ki je s svojim zakonom nagnal mnoge podjetnike iz Slovenije v letu, ko je že bil finančni minister pri Ropu (kako pomenljivo ime) in je začel katastrofalno mešetariti v bančno finančnih lobijih ( kar je pripeljalo lani do bančnega kolapsa zaradi zasebnih interesov po finančnih stebrih in globoke kraje ljudskega denarja, NKBM pa gre v prodajo) je enako kot bi predšolskega otroka imenovali za šolskega ministra ( verjetno so možnosti uspeha celo večje). Ko pa pride celoten seznam predlaganih ministrov se bodo, upam, celo ovce držale za glavo. Kajti, spremeniti karkoli v Sloveniji zahteva zares povsem neobremenjena in čista imena, osebe, ki nimajo ogromno blata na glavi kot večina Slovencev nikoli v življenju. Spomnite se, kako so

SMC – ju podarite očala za branje programa, prosim!

Bozan Zabjek
20.08.2014 20:19 (pred 3 dnevi)

Slovenska gledališča so napovedala pred novo sezono skupščino na kateri bi med drugim sprejeli tudi skupne odoločitve za boj proti nelojalni konkurenci na področju tragi komedije. Zdi se jim vprašljivo, da se lahko politična stranka posredno norčuje iz njihovega dela. Gledališče mora uporabiti like, ki jih potem odigrajo določeni igralci, saj to niso njihove osebne zgodbe. Problem pa nastane, ko stranka nima lastnih igralcev in mora najeti tuje, sicer samo preko fotografij. Še huje je, ko strankini hlapčki, celo tisti, ki so šli na volitve kot kandidati niso vedeli o čem govori strankarski program. Dvomim, da zdaj že vedo.


							Slike povzete po Delu!

Ko ti stranka pokaže svoj primitivizem, svojo popolno nerazgledanost in hkrati izvežbanost v prevarah, ali je sploh možno, da je kdo oddal svoj glas zanje? Žal v Sloveniji je, kajti moj je lahko tudi v zaporu in se ga ne sme blatiti, njihov pa je zapornik in ne sme na oder. Hinavstvo? Zelo blaga beseda! Vendar medsebojno usklajena, kajti do p

NATO izgubil milijarde!? Kje že?

Bozan Zabjek
19.08.2014 23:05 (pred 4 dnevi)

Pa ne za neznane namene in to je razkrilo Nizozemsko sodišče. Najmanj milijon in pol mrtvih je na rokah NATA, torej ob boku Obami, svetovnemu morilcu št.1. Grozljivo je dejstvo, da je Slovenija del tega morilskega združenja in hkrati ena največjih žrtev. Milijone vsak mesec NATO stresa na naša tla skozi strupe, bakterije, vrtoglavo povečanje bolezni, uničevanje poljedeljstva in slrajševanje našega življenja. Če bi vprašali kateregakoli poslanca pri nas, koliko denarja se nelegalno obrača skozi NATO bi s kašljanjem odhiteli iz sobe, saj se jim sploh  me sanja. Vedo le, da je treba zagotoviti obrambo, kar jih je prepričal Obama, ne vedo pa niti tega, da je to največja možna laž. In kako ste zadovoljni, da ste hkrati morilska dežela in pokradena dežela? Mi je jasno, 95% med vami je to utopija, laž, teorija zarote. Vem, vam je pa nerodno med ljudi stopiti in se o tem pogovoriti, ker vam je zmanjkalo denarja za ta mesec, kot  pol milijonu med nami vsak mesec že pred koncem polovice 30 dni!

Black Hole: Billions of NATO-Dollars Unaccounted for | Truth News International ©

June 10, 2014 - Truth News International Finally the Dutch Court of Audit has published today its preliminary findings on NATO's budget and spending. To no surprise at all a lot of money remains un...

Inšpektorji čipirani, da poberejo vsakemu Slovencu 2€

Bozan Zabjek
19.08.2014 19:26 (pred 4 dnevi)

Nedojemljivo kakšnih zlonamernih potez in zakonov se bo še lotila vlada v izgonu. Zdaj bo 171 inšpektorjev dan in noč, po celi Sloveniji nasilno preverjalo delo na črno, kar pomeni, da bodo pod nadzorom stotisoči, ki so jim je vlade preko tajkunov vzele vse, delo, plačo in dostojno življenje. Računajo na izkupiček 4 milijone letno, torej 2€ na Slovenca, stroški teh robotov pa bodo tudi okoli 4 milijone. Hkrati naj bi socialno pomilostili tajkune, ki ne morejo vrniti kreditov in so jih že čvrsto zasidrali v davčnih oazah. Seveda sta Alenka in Miro že dovolj prepričana, da reakcije med ljudstvom ne bo, zato mirno kujeta nove katastrofe. Konec je celo simbolično višjega obdavčenja tajkunov. No, ja, saj zato sta bila določena! Ne zato, da bi nas popeljala iz krize, kot je danes v prazno z nasmehom pred kamerami trobil Pahor ampak, preko privatizacije v pogubo, dokončno!

Hkrati pa ministri na veliko zlorabljajo inštitut nadomestila za izgubljeno poslansko mesto. Le zakaj bi šli nekam dela

Židan je primer kako kriminalci vodijo državo

Bozan Zabjek
17.08.2014 20:22 (pred 6 dnevi)

Tole sem danes prejel in priznam, čeprav vem precej umazanega o Židanu, me je to presenetilo. Sami si preberite, jaz bom dodal le še - Miro Cerar sestavlja vlado, kjer bo minister tak Židan, kot ste spodaj prebrali, torej kriminalec par excellence, poleg bo Bratuškova, ki so ji finance, vaše seveda, zelo pri srcu in večni kameleonski lažnivec Erjavec. Poleg obvezne privatizacije in kraje regerendumov si česa boljšega ne moremo zamisliti. Sploh pa si ne zaslužimo, ker nam je izraz Zdrava ljudska pamet nekaj povsem tujega, neviden vesoljček!

Saj veste, če bi znal kaj koristnega bi ostal v proizvodnji!

http://truth-teller.com/sl/dejstva/153-dejan-zidan

Ne-prijetna resnica 2 - Koalicija denarja - Truth Teller

Milijon davčnega dolga, predlog prisilke in 14 dni kasneje država, Židan, servira nove pogodbe

RTV Slovenija – tržnica nagnusnih laži

Bozan Zabjek
16.08.2014 20:00 (Aug 16, 2014)

Prodajalka laži svetovnih medijev, ki so pod nadzorom ZDA in Rotschildove banke, neka brezvezna RTV Slovenija, ki jo pri nas še vedno gleda veliko ovac, je danes poročala o ukrepu, ki ga je sprejel Varnostni svet Združenih narodov. Ampak predno napišem dve vrstici o tem ukrepu naj razkrijem, da so ZN le del Rotschildovega imperija ( celo zemljišče na katerem stoji nebotičnik je podaril Rotschild, seveda ne kar tako). ZN zato zelo podpirajo čipiranje vsega človeštva ( kar je itak predvideno s koncem tega leta) zmanjšanje populacije za najmanj 50% preko cepiv in širjenja virusov (Ebola!!), privatizacija naravnih virov in vsega denarja, nasilne preselitve, naročeni umori neželjenih, brezpilotna letala za uničevanje drugače mislečih narodov (IRAK!!), nasilno zapiranje nasprotnikov in še bi lahko naštel.

In zdaj si drzne Varnostni svet ukazati najostrejše ukrepe proti Sunitom, ki naj bi, nedokazano, pobili 80 moških v Iraku. In to potem, ko so Američani že bombardirali Irak, ki ga po noben

Prodane duše

Bozan Zabjek
15.08.2014 22:18 (Aug 15, 2014)

Prisluškujem telefonskemu pogovoru:

Je to sedež NATA v Bruslju?

Ja, gospa, koga želite?

Vrhovnega poveljnika?

Kdo pa ste in od kod kličete?

Junckerjeva najboljša prijateljica, iz vašega oporišča na drugi strani Alp?

Ah, wienishe dienstmachen (dunajska služkinja op.p.) Takoj vežem.

Izvolite Šivilja, kaj lahko naredim za vas.?

Bi šlo za kakšen dan vrniti sonce?

O tem smo pa že velikokrat govorili. Smo vam rekli, da morate vse prodati nam.

Ampak saj sem, česa vam pa še nisem podarila?

Sajenja GSO semen.

Pa saj sem podpisala, da lahko Monsanto za zdaj goji GSO semena samo pri nas in nikjer drugje v EU.

To je premalo, Šivilja, takoj podpišite še prepoved z najstrožjimi sankcijami gojenja domačih, naravnih semen.

Als Befehle zu geben (kot ukazujete), takoj v ponedeljek.

Potem pa vam do ponedeljka še pustim malo sonca, sicer potopim vse, še huje kot do zdaj.

Super, sem tako vesela, da mi ni treba dati provizije za ponedeljek!

Lahko bi bila tudi ta šivilja!

Idiotski znanstveniki že obvladujejo svet!

Bozan Zabjek
15.08.2014 20:32 (Aug 15, 2014)

Ne prikrivajo mediji v Sloveniji te novice samo od včeraj. Prikrivajo že 25 let, saj imamo vseskozi samo GMO proizvodnjo politične rase, strupene, zlobne, zlonamerne in uničujoče za nas, navadne zemljane. In poleg tega še čipirani, mi pa se jezimo, ker hočejo letos začeti tudi v naše otroke vstavljate čipe za totalno poslušnost. Zdaj vidite, kaj nam nasploh prinaša GMO, v poljščinah, živalih ali ljudeh. Zdaj boš kupil samo še tableto, jo vrgel v slivovko in bitje bo skočilo iz kozarca. Samo kaj, ko ne bo poslušalo tebe ampak poslano preko daljinskega upravljalca!

Ogabno, deformirano, nečloveško, a hkrati razumljivo. Saj tudi Obama ne more imeti svojega otroka. Kako le, če je gej, ona je on, Michael, in rešitev je le še GMO otrok. Kam je zabredel ta svet? 

ROĐENO 30 GMO BEBA: Počela proizvodnja genetski modifikovanih ljudi! | Telegraf – Najnovij

ROĐENO 30 GMO BEBA: Počela proizvodnja genetski modifikovanih ljudi! | Telegraf.rs - Najnovije vesti iz zemlje i sveta

Obama - svetovni terorist št. 1

Bozan Zabjek
14.08.2014 20:39 (Aug 14, 2014)

For the third time since January 1991, America is at war with Iraq. It’s ongoing lawlessly.

No nation may attack another except in self-defense. None may do so without Security Council authorization. None exists. Obama is a war criminal multiple times over. (Veterans today, avg.14.2014)

 

Tretjič od januarja leta 1991 ( kako smešno sozvočje letnic), je Amerika v vojni z Irakom. Brezobzirno. Noben narod ne sme napasti drugega razen v samoobrambi. So Iračani napadli Los Angeles? Nihče ne sme napasti brez dovoljenja Varnostnega sveta. To ni bilo izdano. Obama je vojni kriminalec, ki nekajkrat presega vse ostale.

Mi pa smo dali temu kriminalcu v najem kar vojaški poligon na Počku, dovolimo jim ubijati našo deželo skozi vreme, naš predsednik plača z našim denarjem fotografiranje s tem Morilcem. Do kdaj? Do kdaj?

15.avgust za Slovenijo najbolj boleč praznik

Bozan Zabjek
14.08.2014 20:17 (Aug 14, 2014)

Sicer Marija še ni slišala za toliko denarja ampak jutrišnji praznik, 1,8 milijardno vnebovzetje je za Slovenijo zelo pomembno. Pokazali smo Vatikanu, da imamo sočutje do njih, da razumemo njihov nagon po kraji ljudstev. Zato do danes še nismo ne zahtevali, kaj šele dobili kakšen cent od nakradene 1,8 milijarde. En duhovnik je šel na sodišče zaradi lepotnega popravka, naši brezjajčniki pa niso niti gozdov in blejskega otoka zarubili. Da ne govorim o blokadi, večni, državnih plačil cerkvenih obveznosti – od pokojninskih do stavbnih in nakradenih zemljišč. Kako si želim, da boste jutri tisti, ki težko shajate lastni mesec, potegnili iz hlač 100€ in jih dali ubogemu župniku v vsaki vasi. Da bodo lahko v soboto imeli hudo fešto tam v Dalmaciji, kjer je večina nakradenega denarja.

Vi tam zgoraj pa, prodane duše,  za glas, da postanete predsednik ali poslanec RKC podprete v katerikoli kraji, četudi vam ostane samo glas, njim pa milijarde. Tisoči, kaj tisoči, stotisoči pa lačni jokajo med l

Izdajalci urinirajo z neba!

Bozan Zabjek
13.08.2014 21:44 (Aug 13, 2014)

Moral sem domov, kjer me čakajo ljubljene živalce kot vsak dan. Ni bilo ne avta ne dežnika kaj šele denarja za taksi. Deževalo je kot v peklu in deževnica je z mene lila, da sem moral še na policiste biti pozoren. Da ne plačam davka na idiotski dež. Potem si začnem brisati oči, začelo me je peči, kot bi me kdo pošprical s policijskim sprejem. Nehote odprem usta in okus deževnice me šokira. Sladek, nenormalen. Takoj mi je bilo vse jasno. Strupa v zraku in dežju kolikor si ga ne moreš niti zamisliti. In, če ne bi včeraj zlomil dežnika bi bil prikrajšan za to kruto resnico.

Hvala Pahor, hvala Bratuškova, hvala Čufer in hvala Jakič. Izdajalci na deseto potenco!

Židan prepovedal uporabo zdrave kmečke pameti!

Bozan Zabjek
13.08.2014 20:59 (Aug 13, 2014)

Pred dnevi je Židanovo ministrstvo brez zakonskih pooblastil prepovedalo kmetom izkoriščanje sonca kot dopolnilno dejavnost. Slovenski elektro strokovnjak ali po kmečko Židan je brez besed izpolnil zahtevo elektro lobija, ker bi kmetje s tem ogrozili prodajo slovenskih hidroelektrarn Angeli Merkel. Tudi sicer je izjemno škodljivo, če kmet streho svoje kmetije opremi z donosno dejavnostjo, ker bodo Židan in nasledniki imeli s tem velike težave pri kvalitetni obdelavi polj, zasejanih z GSO semeni Monsanta. Sončne celice bodo namreč črpale sončno energijo vsak dan, kajti pokrajin z zasejanimi strupenimi GSO semeni ne bo več potrebno dnevno uničevati z nameščanjem vremena, kot ga poznamo letos. Ker ne bomo imeli več slovenskega turizma in zdravega poljedeljstva, vremenske spremembe ne bodo več potrebne. To pa bi pomenilo prevelik zaslužek kmetov z izkoriščanjem sonca.

Ja, zapleteno, toda do zadnje podrobnosti dodelano na najvišjih nivojih in izpeljano preko najbolj pokvarjenih hlapcev.

DARS bo nova kratica za sicilijsko mafijo!

Bozan Zabjek
13.08.2014 20:27 (Aug 13, 2014)

Na Darsu so v tajnosti pripravili razpis za izbiro izvajalca elektronskega cestninjenja. Dvesto milijonov evrov vreden posel so tempirali v čas medvladja, s tem pa so v podrejen položaj postavili tudi bodočo vlado Mira Cerarja.(Dnevnik)

Vsak dan najmanj eno razkritje, ki zelo glasno razkriva, da so bile hitre volitve samo najbolj umazana igra, da je javnosti bil ugasnjen vpogled v zakulisje, ker se pogovarjajo o sestavi vlade ne pa o tem, kako se v neobstoječi vladi pospešeno krade. Dob bi bila za Bratuškovo in njene nadrejene nagrada, kot je Zidarju dovoljeno izživljanje na milijardah preko lažne bolezni. Ceste so nam vzele premoženje najamnj dveh rodov, pričakovana prodaja pa vseh naslednjih. Na cestah krožijo največji kriminalci, pa sploh niso v vožnji ampak le doma sedijo in naročajo koliko in komu mora država dati. Cestni lobi, pardon kriminalci, so ob boku pokvarjenim  bančnikom. In vprašanje – kateri poslanec med novimi je že glasno zavpil – kaj se greste, kje je vlada, zakaj še

Tudi WHO pristavila svoj žep k zaslužkom z ebolo!

Bozan Zabjek
13.08.2014 12:14 (Aug 13, 2014)

Že pred dnevi smo se lahko zgrozili, ko so dodelili avtorske on poslovne pravice za zdravljenje in proizvodnjo zdravil povezanih z ebolo ameriški državni inštituciji. Torej isti, ki je v Afriko natrosila to smrtonosno bolezen. Kot so provokacije z vojno za ZDA nujne, saj so povsem pred bankrotom, njihov dolg je nepojmljiv celo za Bratuškovo, je tudi širjenje nalezljivih bolezni zanje izjemno nujno. Tako orožarji kot farmacevti s temi krvavimi izživljanji nad ljudmi in narodi želijo priti do novih enormnih zaslužkov, ki si jih potem razdelijo z vladajočimi .

A zgodba gre tukaj še naprej, v še bolj umazane vode politične primitivnosti. Do zdaj so vsi razlagali svetu, kako imajo zdravilo proti eboli, pa je to očitno velika laž. Zakaj bi potem WHO (svetovna zdravstvena organizacija ali WHO the fuck are they) javno podprla farmacevte, da na obolelih izvajajo medicinske izživljajoče poskuse, da opravičijo svoje bogatenje z iskanjem novih zdravil? Ker tudi WHO hoče del teh dobičkov, kot jih

Kako vas ARSO in NATO vremensko nategujeta!!

Bozan Zabjek
12.08.2014 22:28 (Aug 12, 2014)

Dobro si oglejte fotografiji.Radarski sliki stanja v Sloveniji. Ista ura, isti današnji dan. Na evropski sliki vidite črn dolg oblak nad celo Slovenijo, posledica vklopljenih HAARP postaj, na slovenski strani, ki jo ureja ARSO je nad Slovenijo skoraj sonce, no zvečer ga tudi sicer ne more biti. Ko pogledaš na nebo, vidiš, da prva slika drži. Vam ring-a-bell, kako vas ARSO po bruseljskih ukazih NATA nateguje in vam vsak dan laže o vremenu. Meni je, pa še kar nekaj osebam, fučka pa se mi za plačane naivneže, ki skočijo in razkrivanje resnice označujejo za nepoznavanje in še huje. Ampak, morate vedeti, da vlčop HAARP postaje, torej začetek elektro magnetnega delovanja veliko ljudem povzroča glavobole neznanega izvora, plačancem pa pač blokado možganov.

Ja, to je delo naših plačanih kriminalnih hlapcev, ki so pred podpisom TISA in TTOP pogodbe, kar pomeni konec Slovenije. Ampak nekateri to že veste!

Bozan Zabjek
12.08.2014 21:49 (Aug 12, 2014)

GGM ustanovil novo podjetje za trgovanje z nepremičninami (Finance)
Pingvinu Pingvinu je zmanjkalo denarja. Rabi nujno novih 1.3 milijona nepovratnih €. Mu lahko kdo pomaga,kakorkoli, tudi z brco?

Lipico silijo po pogubnih poteh zdravilišč!

Bozan Zabjek
12.08.2014 12:20 (Aug 12, 2014)

Danes preberemo novico, ki je zelo verjetno navdušila večino Slovencev. Lipica dobi 5 milijonov € za razvoj turizma! Ja, če ne bi bilo zadaj imena Židan, kmetijskega ministra, ki že ves svoj uničujoči nastop na ministrskem stolčku zagovarja slovo Slovenije od Lipice. Bil je proti skupnemu delovanju Kobilarne in Turizma, zdaj zagovarja prodajo ali oddajo v najem turističnega dela kobilarne, turizma, gostinstva, golfa, torej tistega kar prinaša Lipici dodatno in predvsem preživetveno vrednost. Čeprav je res, kar sicer ni znano javnosti, da na veliko vozijo lipicance na tekmovanja v tujino, vendar konji se vračajo utrujeni zaradi nasilnega plojenja, tekmovanj pa največkrat sploh ne vidjio, tudi zaslužka od svojega dela ne. Vendar njega to ne moti, saj je vendar dokazano del neoliberalne frakcije slovenskih politikov, ki bi in bo delal po sistemu slovenskih zdravilišč – primera Rimske terme in Thermana Laško! Dobili so desetine državnih milijonov, da so zgradili nove hotele in zdraviliške

NKBM v izdihljajih pomaga Todoriću krasti Slovence!

Bozan Zabjek
11.08.2014 19:21 (Aug 11, 2014)

NKBM gre po isti poti kot Mercator, v tuje roke, da bodo nekateri bajno zaslužili. So oprali slabe kredite, ki so jih namerno delili. Tudi Bratuškova je bila umazano vpletena v to.

Zdaj pa, predno propadejo, še šok nedojemljivim. NKBM je svoje stranke, morda celo samo stranke drugih bank, v imenu Todorića začela pisno posiljevati naj prodajo svoje delnice še iz leta 1991 Todoriću. Denar za poštnino jim ni problem, saj je bil Hauc včasih na Pošti, bo že kakšen popust priskrbel. Katastrofa je, da smo Slovenci, predvsem tisti zgoraj, tako pokvarjeni, da več niti eterična olja ne pomagajo proti ogabni smraji po celi deželi. Ni bilo dovolj, da je nekaj vlad pomagalo prodati Mercator, najkrvoločnejša pa je bila Bratuškova. Zahrbtna ženska je razkazala tako svoje neznanje kot hinavstvo in za reševenje svojega predvolilnega položaja naivno razkrila,da je bil Mercator prodan pod mizo že leta 2005. Torej v času njenega služenja Janši. In zdaj Banka, v kateri je bila nadzornica, NKBM,  novači n

Zakaj Slovenci tako radi nasedajo lažem?

Bozan Zabjek
10.08.2014 20:47 (Aug 10, 2014)

Ne morem se bolj strinjati s Petro Meško, ki je marca napisala spodnji kratek članek na svoji FB strani.. Toliko kot je danes lažnih vrinjencev, ki so ali stari strankarski preverjeni kadri ali pa naročeno v nekih strankah, ki so namenjene le pršenju megle in samo slučajno zbiranju podpornikov, je ena najtemnejših strani slovenskega lažnega odnosa do ljudstva. Vsem gre zgolj za osebno promocijo in popularnost njihovih šefov, nobenemu na misel ne pade, da bi pomagal ljudem. Velika večina tudi naštetih se vseskozi bori za eno in isto, ampak samo eno stvar, hkrati pa so v strankah, a to sicer slabo prikrivajo. Se je od naštetih v članku kdo javno postavil proti kraji Slovenije, lažnim zakonom, ki zmanjšujejo moč ljudstva, nesramnemu zadolževanju, namernim vremenskim spremembam s ciljem uničiti Slovenijo, da bo dostopna znanim kupcem za nekaj centov,  nasilništvu do minimalnega dohodka ali socialni /ne/pomoči, prefinjenim dogovarjanjem pri prevzemanju podjetij, zlorabi delavcev in pol mili

ZDA patentirale ebolo in zdaj bodo začele dotekati milijarde

Bozan Zabjek
03.08.2014 21:54 (Aug 03, 2014)

CDC ali center za nadzor bolezni pri ameriški vladi je leta 2010 patentiral ebolo, da, prav ste slišali. Bil je celo nagrajen za ta izum, ki bo v letu 2014 začel krvoločni pohod, zelo podobno AIDSU!

In oseba ali firma, ki patentira virus ima pravico jemati vzorce osebam, je izumitelj virusa in glavni zaslužek je njegov. To lepo piše v registru patenta in, če rabite še kakšno razlago vam ni pomoči.

Ameriška vlada je butasto skozi patent priznala, da je namerno izumila ebolo, kajti AIDS ji več ne prinaša velikih dobičkov. Zdaj bodo počasi začeli posiljevati svet z virusom in potem velikodušno po polovični dvojni ceni prodajati cepivo. Tudi obvezno. Predvsem slednje bo takoj sprejeto v Sloveniji, saj pri nas celo novodobni politiki zagovarjajo obvezno zastrupljanje otrok.

Res, če nekomu ni dano, da spregleda skozi določena dejstva, kaj se zares dogaja po svetu, potem se ne smemo čuditi tišini, ki jo pretečena človeška kri vseeno širi med ovcami. Ni grozljivejšega izživljanja človeka na

Oglasi

7256.) nihče ni rad sam 1 in 2

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7255.) oragine

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11 €

7254.) lončeni pes

Kategorija: Leposlovje

Cena: 22.99 €

7253.) radeče, moj drugi dom

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

7252.)  potovanja po svetovnih morjih

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7251.) ahilova smtr

Kategorija: Leposlovje

Cena: 22.99 €

7250.) mojster za dež

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

7249.) odvetnik ulice

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

7248.) vse o fantu

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12.99 €

7247.) zgodovina ljubezni

Kategorija: Leposlovje

Cena: 24.99 €

7246.) ko jagenjčki obmolknejo

Kategorija: Leposlovje

Cena: 24.99 €

7245.) hannibal

Kategorija: Leposlovje

Cena: 24.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj