Bozan Zabjek

Sem predstavnik skupine državljanov, 
ki jim ni vseeno, naša specialnost pa je vlaganje ovadb zoper pripadnike politične, gospodarske in drugih elit. Nedavno smo se tudi formalno ustanovili in si nadeli ime Skupina kazenska ovadba.

Prijatelji (12)
Čebelarstvo Kokl
Laščan Zlatorog
SKO Skupina Kazenska Ovadba
Vladislav Stres
Roža Karan (Astrologinja)
Gorazd Pretnar
Risovi Literati
Andres Zoran Ivanovic
Spremljevalci (44)
Sonja Ramsak
Gorazd Pretnar
David Mahorcic
Janez Skubic
Boris Blatnik
Ajda Plos
Miro Horvat
Delavska Stranka
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Seznam slovenskih izdajalcev
Jazbec sporoča Cerarju – zahtevam pokop Slovenije
Vlada Bratuškove se v izdihljajih izživlja kot našpikana!
Bo France Arhar osebno plačal kazen Evropskega sodišča?
Laži slovenske politike o konoplji in zdravstvu
Voltaren ali Naklofen? Ne hvala, naj se Lek in Krka mažeta z njima!
Izbris Milič Hribarja ena od rešitev Slovenije!
Poček postal operativna prestolnica NATA
Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
Ustavno sodišče leta 2012 zabilo žebelj v slovensko krsto
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2014
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Izbris Milič Hribarja ena od rešitev Slovenije!

Bozan Zabjek
23.07.2014 22:02 (pred 23 urami)

Slovenija razprodaja infrastrukturo, od elektronskega omrežja do hidroelektrarn, od Luke Koper do železnice, od cestnega križa do pitne vode. Imeli smo zelo solidno strukturo, a je več ni imel kdo izkoriščati, ker so vse vlade skrbno uničevale slovensko podjetništvo. Od razprodaj do nerazumljivih obdavčitev, od zadolžitev do nelegalnih kraj tajkunov. Zdaj pa skoči na  medijsko površje oseba, ki v življenju ni še nič naredila. Leta in leta uživa na stolčku in pazi, da so tajkuni dobro preskrbljeni. Za 11 milijard (verjetno iz davčnih oaz nepovratnega kapitala) bi zgradil novo infrastrukturo, da bo še več odšlo v tuje roke.
Zato predlagam nujne ukrepe. Slovenijo bi na kratki rok stali manj kot 100€, na dolgi pa prinesli nova delovna mesta in zadovoljstvo. Zapeljimo se do Hribar Miliča in mu razrežimo delovno knjižico, pogodbo o zaposlitvi in ga napotimo na delo k prvemu tujemo zaposlovalcu, ki bi bil pripravljen tako pamet sploh zaposliti. V obdobju čakanja ga uporabimo za brezplačno v

Seznam slovenskih izdajalcev

Bozan Zabjek
22.07.2014 19:39 (pred 2 dnevi)

Spodaj navedeni poslanci v odhodu, torej brez pravne podlage, napumpani z željo, da še naprej zlorabljajo ljudstvo, so glasovali za uvedbo rubljenja na minimalno plačo. Upam, da zdaj vidite, kako levo so poslanci levih strank? Enaka golazen, celo več kot desnih! Zapomnite si jih, za vedno, zapomnite si stranke, ki vas bodo zlorabljale. SD, NSi, PS, ZaAB, SDS, ex-SLS; italijanski in madžarski lažnivec!! Kdaj, ljudje, kdaj boste spregledali, da nihče od politikov ni  vreden niti vašega pljunka?

AMBROŽIČ BORUTKvorumZa

BATTELLI ROBERTOKvorumZa

BEVK SAMOKvorumZa

BIKAR ALENKAKvorumZa

BOSNIĆ DRAGANKvorumZa

BRANISELJ RIHARDKvorumZa

BREZNIK FRANCNiBRULC MIRKOKvorumZa

BRUNSKOLE RENATAKvorumZa

ČEHOVIN JERKOKvorumZaČERNAČ ZVONKOKvorumZa

ČUŠ ANDREJNiDIMIC IVANiDIMITROVSKI MAJAKvorumZa

FICKO BRANKOKvorumZa

GOLUBOVIĆ BRANEKvorumZa

GÖNCZ LÁSZLÓKvorumZa

NiHAN MATJAŽKvorumZa

HERCEGOVAC LEJLAKvorumZa

HROVAT ROBERTKvorumZa

IRGL EVAKvorumZa

JAZBEC DARKOKvorumZa

JELUŠIČ LJUBICAKvorumZa

JENKO JANAKvorumZa

JE

Sozvočje Monsanta in Hitlerja

Bozan Zabjek
22.07.2014 18:00 (pred 2 dnevi)

Nacistični sodelavci so poveličevali Hitlerja, tako posamezniki še bolj pa korporacije. Premnogi znanstveniki, akademiki, publicisti in politiki so sokrivi za Hitlerjeve zločine, kajti razglašali so celo, da kdor ni za nacizem je proti znanosti. In ta znanost je pobila milijone ljudi, tudi Slovence v taboriščih.

Monsantovi sodelavci, znanstveniki, ki to sploh niso, akademiki, profesorji (žal celo v Ljubljani imamo najbolj gorečega profesorja, ki to ni, zagovornika po tem nacističnem sistemu) in mediji, ki vedno bolj povzdigujejo GSO prehrano in seveda politiki. Tudi naši so v času Bratuškove podpisali skrivne pogodbe in izdali proti ljudsko podporo Monsantu. Kdor je danes proti Monsantu za te nacistično usmerjene podpornike nima pojma o znanosti. A obrača se le denar in vse kampanje so namenjene le temu.

So nacisti izvajali poskuse na ljudeh in jih današnja farmacija. Ameriška vlada je že v letu 1946 izvajala krute nečloveške poizkuse na zapornikih v Gvatemali (vse pod okriljem Nacion

Vlada Bratuškove se v izdihljajih izživlja kot našpikana!

Bozan Zabjek
21.07.2014 21:52 (pred 3 dnevi)

Izvršba mogoča tudi na minimalno plačo

To lahko danes preberete v medijih, dodajte pa še dve hudičevi imeni, Plićanića in Bratuškovo in jasno je, zakaj smo to vlado imeli. Da pripelje zlobo do naroda na raven, ki jo zahteva EU in se bo stopnjevala najprej po nastopu Cerarja in nato s 1. januarjem, ko bodo zlate palice udarile dokončno po vaših žepih.

Si predstavljate, da imamo lahko v deželi, ki ji v Ustavi pravimo socialna, zločinske politike, ki najprej uničijo ljudi, jim vzamejo službo, dostojanstvo, prihranke, celo delnice, če so jih zaplankano kupili po političnih lažeh, nato pa udarijo po suženjski plači.

Pol milijona nas je, ki živimo pod pragom revščine, od tega morda 50 glasnih in morda 5 takih, ki bi naredili vse, da to politično golazen deratiziramo. Brez izjeme, ne glede na to, kdo in katera stranka je na oblasti, predvsem zadnjih deset let so vse zločinsko usmerjene proti narodu.

Imate 600€ minimalne plače s katero preživite po čudežu. Plačate hrano, ostalo le, če imate p

Ustavno sodišče leta 2012 zabilo žebelj v slovensko krsto

Bozan Zabjek
21.07.2014 20:10 (pred 3 dnevi)

Se morda še kdo spominja,kako nam je konec leta 2012 Ustavno sodišče naložilo, da moramo hlapčevsko izpolniti zlonamerno davčno zlato fiskalno pravilo? Osnovo za naš pokop! Za njih so bili novi dovoljeni vedno višji davki čokoladni preliv na tortice ob pokope naše dežele, ki ji bodo ugledni EU grobarji položili na krsto ob pogrebu nove davke in višje zadolžitvene kredite. Pogreb je napovedan za 1.1.2015, če ste slučajno pozabili. Pa ne pozabite, kdo so bili glavni akterji – Janša, Petrič, Kahel Ehjavec, Novakova  in Virant. Morda veste a je kdo od njih tudi letos kot ščurek prilezel v Parlament?

Se spomnite, kako Ustavno sodišče ni dovolilo, da bi se z referendumom oslabilo ustanavljanje SDH (Slovenskega državnega holdinga) kot seznama kaj vse morajo naslednje vlade razprodati tujcem po ukazu EU? Potrdili so pobudo poslancev in avtorja ukinitve referendumov Cerarja.

Se spomnite, kako je Ustavno sodišče pritrdilo poslancem tega istega leta, da je ustanovitev Slabe banke obvezna, kajti

Sod išče sodišče

Bozan Zabjek
20.07.2014 19:21 (pred 4 dnevi)

Delo genialne kmečke pameti, lesen sod, osnova lepo dozorelega vina, je v Sloveniji hudo zlorabljeno.

Od SOD-a (slovenske odškodninske družbe, torej kraje milijard) do sodišča (inštitucije prirejanja resnice). Zdaj seveda tudi že uradno sod poln kemikalij za deratizacijo išče sodišče, da končno uniči golazen, ki si je z brutalno zlorabo prilastila pravico (že angleži poznajo pravi pomen pravice – justice, torej just ice, samo led, zamrzne vse, kar ni po dogovoru!). Pri nas so pravico, ne vem zakaj, spremenili v ženski spol, morda zaradi lažjega zameglevanja, kajti v resnici bi moralo pisati pra vic ( vic iz davnine, kot vic o pošteni Cerkvi), pa so raje zapisali pravica. Res, ko razmišljam o sodni veji, sodiščih in vsem povezanim z njimi lahko rečem le – nekaj najodurnejšega, zgodovinska prevara, sto svetlobnih let od resnice in poštenja. Če izpustim politično nastavljene in vodene procese zaradi ovac, ki potem to spremljajo in se osredotočim samo na sodne postopke povezane z nepomem

Jazbec sporoča Cerarju – zahtevam pokop Slovenije

Bozan Zabjek
17.07.2014 19:53 (Jul 17, 2014)

Današnja tiskovna konferenca guvernerja Banke Rotschild, za naše ovce Banke Slovenije, Boštjana Jazbeca, prinaša napovedane nove, najpogubnejše čase Sloveniji. Eden v verigi  guvernerjev, največjih krivcev za razpad Slovenije, si je danes vzel pravico modrovati o upravljanju države in izustil toliko neumnosti, da jih bo težko hkrati zapisati v učbenike norosti. Bančniki so povzročili finančni kolaps , z roko pod roko s politiki so podpisovali kredite vsem, ki so imeli 5 minut časa, da zagotovijo nepovratnost kreditov in dobre provizije, se zalizovali s Cerkvijo in strankami. Zdaj pa Rotschildov hlapec zahteva nove in višje davke, dokončno prodajo vsega  Povzetek njegovih kretenizmov:

 

Uvesti moramo nepremičninski davek, ki ste ga umazano preprečili Bratuškovi

Zvišati je treba davke na hrano in sploh vse davke

Dosledno je treba opravljati davčne izterjave, predvsem nad reveži

Bankam je treba skozi nove davke omogočiti sanjska križarjenja

Prodati morate vse, za Mercatorjem Telekom, NKBM

Bo France Arhar osebno plačal kazen Evropskega sodišča?

Bozan Zabjek
17.07.2014 13:23 (Jul 17, 2014)

Človek bi pričakoval, da je morda vsaj Evropsko sodišče izvzeto iz političnih umazanih igric, pa je ravno obratno, je središče največje politične zlorabe peščice samooklicanih Bilderbergov, ki jim je, med drugimi nalogami, prednostna dokončno zasužnjiti Slovenijo. Se pač zavedajo, da imajo že vseskozi zato izjemen slovenski kader, ki za nekaj centov vedno izpolni njihove ukaze. Slovenci bomo plačali skoraj milijardo za družno goljufijo političnih kriminalcev vseh dežel bivše Juge!

Zdaj pa k zadevi.  Slovenija bo morala plačati nekdanjim deviznim varčevalcem iz Hrvaške in Bosne stotine milijonov, seveda iz našega žepa. Če grem najprej na Hrvaško stran. Sosedje so do razpada Jugoslavije naši LB dolgovali preko kreditov približno 3x toliko kot je bilo privarčevanega, ampak to nikogar v EU ne moti, saj vedo, da smo to MI že poplačali. Med dolžniki je tudi njihov najvišji, Milanović(RTV SLO ne moti, vprašati ga za mnenje!), s kakšnih 400.000 € kredita, najetega pri NLB in ne, čudno, pri av

Laži slovenske politike o konoplji in zdravstvu

Bozan Zabjek
15.07.2014 17:25 (Jul 15, 2014)

Spet so te dni policaji ujeli zelo težkega kriminalca in mu zasegli 350 g doma vzgojene in posušene konoplje. Ja, tiste konoplje, ki zdravi raka in še mnoge bolezni, ki je rakava rana farmacevtov, saj bi z legalizacijo izgubili milijardne prihodke. Drži, tudi kadiš jo lahko in umre 0,1 oseba na tisoč (pretiravam), ki kadijo smrtonosne cigarete. Ampak cigarete nosijo ogromne denarje politikom , da lahko financirajo svoje stranke in državne mahinacije preko lažne državne blagajne.

Naredimo primerjavo. Bratuškova je v času, ko je lahko opravljala le še tehnična dela sprejela zakon o (LAŽNI) legalizaciji konoplje v zdrvastvene namene, ampak samo preko zdravil , ki jih naredijo in prodajo farmacevti. Morda bo v teh zdravilih tudi 0,05% konoplje, najverjetneje tiste, ki jo že patentirajo v Urugvaju preko Monsanta, GSO konoplje? Vam je jasna finančna požrešnost nekdanje najslabše predsednice? Ne dovoli, tako kot tudi ostali ne, prave naravne zdravilne konoplje, ker nima nič denarja od nje,

Poček postal operativna prestolnica NATA

Bozan Zabjek
14.07.2014 22:43 (Jul 14, 2014)

Pozno zimski sprehod, na dan 14. julij 2014. Brskam po spominu pa mi niti potepanje po Škotski leta 1978, torej precej proti severu, prav tako julija, ne pokaže take zimske lepote. Res je oblačnost, hlad, dolgi rokavi nekaj tipičnega za obdobje pred prihajajočo pomladjo, a vedno znova me zmoti številka meseca, številka sedem. Res je preveč muh za to obdobje, hkrati pa skoraj niti ene ose, kaj šele čebele. Sadje, ki v tem zimskem času ponavadi obdrži trdno, čvrsto obliko gnije že na vejah. Ljudje mimo hodijo z rokami na očeh in zgolj po čudežu prečkajo cesto. Le zakaj?

Na misel mi pride ujet trenutek intervjuja Gregorčiča na neki TV, ko na vprašanje novinarke, do kdaj bo še tako čudno vreme, ne ve odgovora. Kako pa naj ga ve, saj še ni dobil nič pisnega iz Bruslja, sedeža NATA. Kaj pa on ve o HAARP postajah in tudi, če bi, je ob službo minuto po nenadzirani izjavi. Še napovedi vremena so napisane v Bruslju.

In potem se zapeljem na Poček. Pred območjem, ki je zdaj v lasti ameriških ter

Užaljenost Janše, ker Masleša ni v njegovi stranki

Bozan Zabjek
12.07.2014 21:55 (Jul 12, 2014)

Uradni prijavljam grobo kršitev predvolilnega molka.

Na Tržaški v Ljubljani, kjer se peljem danes ob 21.25, pri tovarni Ilirija, je precej na sveže nalepljen ogromen plakat SDS, na sliki pa Branko Masleša. Grobo izživljanje SDS-a, češ,Masleša nam je uničil volilno zmago, naš kriminalec pa je v zaporu. Kje je policija, da odstrani tako sovražno zavajajoč, nasilen in lažen plakat, zelo verjetno postavljen danes ponoči? Poleg pa še plakat nekega kar tako nedeljskega, pardon Petkovega novinarja, ki pa za poraz krivi Medije, danes, v soboto, pred volitvami! Od kje mu denar? Kaj je pri nas vse dovoljeno, kot ob dobro zrežirani predstavi v Drami? Oba plakata sta zelo sovražen pristop do sicer brezveznih volitev.

Žal ni nikjer plakata - Domobranci prepovedani! Da o fašistu Van Rompuyu ne izgubljam besed!

Pujski z leti zrastejo v svinje!

Bozan Zabjek
12.07.2014 18:17 (Jul 12, 2014)

Če pogledate levo sliko in jo skušate prenesti na desno, ali mislite, da je to možno? Je kdo prepričan, da lahko simpatična bitja, namenjena žretju najkrvoločnejšemu bitju na zemlji, skladno z naslovom z leti prerastejo v tiste na desni sliki?

Slovenija julija brez sonca,v toči in mrazu! Boste raje en štamperle?

Bozan Zabjek
12.07.2014 17:58 (Jul 12, 2014)

Te investicije, eno je celo Židan slovesno odprl, skrbijo, da imamo letos katastrofalno vreme.

Točno takega, kot si ga tisti zgoraj, ki upravljajo tudi z našo deželo, želijo. Ustvariti je treba pogoje, da še to kmetijstvo, kar nam ga je ostalo, izumre. Ustvariti pogoje za GSO farmacevtske izdelke, ki bo urejalo zdravje po farmacevtskih načrtih, deželo pa potisnilo v nerešljivo zadolžitev zaradi povzročene škode. GSO zločinski sistem so naši hlapci že podpisali, ćebelam so že objavili osmrtnice v njihovih (vseh) medijih.Jasnega poletja kot na sliki se samo še najstarejši spomnijo, smeh na ustih je izginil že dolgo tega. Z izjemo, ko spijete več kot en štamperle.

Do kdaj bomo to dovolili? Kaj je to namerno zločinsko spreminjanje sveta že pomešalo naše sive celice in pasje iztrebke, tudi lokacijsko? Nam je res vseeno, da smo le še številke na tem svetu, pri katerih je nepomembno, koliko jih izbrišejo? Bolj odkrito nam sploh ne morejo več uničevati naše lepe domovine, plodne, pametne, u

Cerar najel Petroviča da zmanjša plače Slovencem!

Bozan Zabjek
11.07.2014 17:19 (Jul 11, 2014)

Mogoče Jožef Petrovič ni tako poznan slovenski javnosti, ga je pa zelo cenil LDSov Bojan Petan in mu v celoti zaupal projekt znižajmo plače zaposlenim v Delo prodaja. Tako je leta 2012 z grozilnim aneksom prisilil zaposlene, da so pristali na nižje plače, svoja in Petanova izplačila, kakšnih 5 milijonov pa prenesel v slovensko davčno oazo, locirano na Davčni ulici 1 v Ljubljani, z uradnim imenom Slaba banka. Ostali oprani materiali morda še zagledajo sonce?

Njegovo dokazano delo proti zaposlenim je tako navdušilo že določenega Miroslava Cerarja, da ga je takoj uvrstil na svojo listo kandidatov, pri tem pa je še posebej izpostavil gradnjo nove Nuklearke v Krškem, saj je to edini recept za hitro razstrelitev Slovenije, celo hitrejša od Cerarjeve privatizacije šolstva in zdravstva. Le kako se Nemci ne zavedajo, da je to konec tudi zanje, ko pa so sami prekinili vse nuklearke? Tudi vode ni pozabil omeniti, vode v Brežicah, ki je med najbolj onesnaženimi, katere izvir je le nekaj 100 m od

Pa menda ne tudi Abanka?

Bozan Zabjek
09.07.2014 19:43 (Jul 09, 2014)

Danes dopoldne, točno 11.08. Parkiram na Pražakovi ulici in vstopim v Abanko, da zamenjam 5 evrski bankovec za drobiž, namenjen Jankovićevim parkomatom.Obstanem, vzame mi sapo, tudi GSM ni hotel prižgati fotoaparata. Pred mano vehementno korako sem in tja gospod 300€ na mesec. Potem stopi do svetovalne mize in pogovor steče. Nisem ga slišal a dvomim, da je šel drugače kot takole:

Prišel sem po 2 milijonski kredit, s katerim bi kupil vašo banko. Tukaj pa je spisek nepremičnin, ki bi jih zastavil. Na vseh so vpisane poslovalnice in sedež Abanke. Bo v redu?

Ne vem, ali sta posojilno pogodbo podpisala takoj ali sta še čakala na člane sveta Modrih bančnikov, kajti meni je bil zrak nevzdržen. Vem le, da ni prišel dvignit nekaj skromnih prihrankov!

Adria Airways – nova politična kraja slovenskega denarja!

Bozan Zabjek
09.07.2014 14:25 (Jul 09, 2014)

Kateri slovenski zaklad morajo skorumpirani politiki še prodati pod mizo z uporabo najhujših goljufij in prevar, da bodo ljudje dojeli, kako nihče ne sodi na politični prestol, kaj šele na našo stran rešetk?

Bruselj nam ploska, ker smo z denarjem ljudstva dokapitalizirali pokradeno Adrio Airways, nizko cenovnega prevoznika  za naše politike, da smo pokrpali namerno ustvarjeno luknjo, zato je zdaj čas, da jo za polovičen denar prodamo tujcu. Približen ozračun izgleda takole:

-          100 milijonov je izginilo v neznanih žepih

-          100 milijonov smo morali ljudje preko oderuških dajatev državi podariti, da je rešila krajo

-          30 milijonov je država še dodatno prenesla ogabno plačanim finančnim špekulantom na Slabo banko

-          AA naj bi politični kriminalci  prodali za 50 milijonov

-          Provizije znašajo najmanj 5%

Denar seveda ni izginil, nikjer ni minusa, vzeto iz vašega žepa je zdaj v drugih žepih pokvarjene peščice, vse je v davčnih oazah, kar je negativnega

Šivilja pregnala EU trojko

Bozan Zabjek
08.07.2014 19:43 (Jul 08, 2014)

Uaaauuu! Letim  pred TV ekran v sosednjo sobo, ker sem mislil, da je napoved večernega filam na RTV SLO, morda po zelo dolgem času gledljivega, sci-fi tematike? Ravno stopim pred ekran, a se na njem prikaže Alenka Bratušek. Torej gospa, ki je v plačani reklami razložila, kako je pregnala EU trojko, verjetno z Islandije. V Sloveniji jo je le zamenjala, po dogovoru seveda, razprodala pol Slovenije in podpisala vse možne škodljive pogodbe. Sem se vprašal, kako je to možno, da si gospa privošči reklamo, saj nima njena stranka nobenih prihodkov. Pa se spomnim, da je zavedena med Parlamentarne stranke, kljub temu, da ni dobila niti enega samega glasu. Ampak to naših zakonodajalcev  sploh ne moti in mirno zamižijo, ko ji z dodajanjem na parlamentarni seznam brez glasu dodajo tdi redno finančno podporo. Če se to njim zgodi, se bodo v prihodnosti lahko sklicevali na ta precedens.

Je pa zelo prijeten konec snemanja reklame, ko gospa v glavni vlogi vpraša EU trojko: Bo dobra reklama?

Odgovor jo

Štumpf naj sodi le sramotne grehe lastne Cerkve

Bozan Zabjek
08.07.2014 16:49 (Jul 08, 2014)

Kaj ni dovolj, da Cerkev že stoletja laže in dokazano krade, nam, Slovencem pa je poleg nepremičnin, zemljišč, naravnih bogastev odtujila še 1.8 milijarde € za špekulacije njihovih najvišjih. Potem pa si drzne nek zadebeljeni škof Peter Štumpf (slovensko nogavica) mešati sodtsvo in Kristusa, torej laž in civilno družbo. Kako si drzne notorični lažnivec, ki prihaja celo iz druge države in je le na začasnem delu v Sloveniji, blatiti naše inštitucije, čeprav tudi sodišče, kaj šele Bratuškova, nista vredna besede. Ampak, ko imaš toliko umazanega masla na glavi, bodi raje tiho, vzemi v roke lopato in začni kopati po lastnih preštevilnih grehih in začni z delom služiti za lastni kruh. In to je od nekdaj osnovni cerkveni greh, ustvarjati laži, da lahko prekrasno živiš. Z lažmi prihajaš do vernikov, preko njih do njihovega denarja, preko denarja pa do njihovih strank in nato bogastev!

Ko pa se Cerkev še postavi na stran kriminalca, dokazanega in ne samo v zadevi, zaradi katere je na počitnica

Odprto pismo Janezu Janši

Bozan Zabjek
08.07.2014 12:40 (Jul 08, 2014)

Zelo pravi čas, da se pismo, ki je objavljeno na portalu Razkrito.net objavi še kje. Večino vsebine mnogi poznamo, nekaterih detaljev pač ne, so pa tako sočni in nazorni, da lahko samo še jokaš, ko si včeraj opazoval ovčice okoli ljubljanskega sodišča!

Pozdravljen nekdanji sošolec.

Pošiljam ti to odprto pismo s katerim te želim spomniti na tvoje preteklo obdobje in početje v tem obdobju. Kot sošolec nisi bil kaj prida, ker si svoje sošolce podcenjeval in jih tožaril predavateljem. Mi smo ti pa večkrat pogledali skozi prste, ker si se nam zasmilil. Ti si bil sin petekolonaša, kateri je zaprisegel okupatorjem slovenskega ljudstva. Nikoli ti nismo tega omenjali, ker te nismo želeli izolirati iz naše družbe, pa kljub temu, da smo vedeli kdo je bil tvoj oče, navadni petokolonaš in tat kateri je v drugi svetovni vojni v Horjulu od ene kmečke družine ukradel dva vola, katere je imel namen dati domobrancem. Ta poskus mu je spodletel, ker so ga partizani dohiteli, zato je bil zaprt v Šentvidu.

BPP ali Blokada Pomoči Potrebnih!

Bozan Zabjek
07.07.2014 19:15 (Jul 07, 2014)

Je že tako, da je neodvisna veja oblasti, ki ji v nekaterih državah rečejo sodna, pri nas zgolj finančno odvisna od naročnikov in izpolnjuje le navodila. Do revežev dosledno izvaja zakonska določila in je pripravljena na sodbo o rubežu za 120€ dolga zapleniti kar hišo, tajkunom pa naložiti poleg simboličnih zapornih de luxe kazni še nekaj tisoč € kazni, ostali milijoni pa ostajajo na varnem do vrnitve domov in kasneje.

Ko sem danes prišel na oddelek BPP na Slovenski 41 in zaprosil za brezplačno pravno pomoč, ob tem, da izpolnjujem vse pogoje za dodelitev, je birokratek, zelo verjetno še študent, odšel v sosednjo sobo na pogovor z neposrednim sodnim uslužbencem, ki očitno ni želel, da gre še ena zadeva na Ustavno sodišče ali v postopek varstva zakonitosti, ker  moje ime ni odmevno. Birokratek mi nekoliko jecljajoče pove, da naši Zakoni ne predvidevajo možnosti pritožbe, čeprav mi je prav odvetnica, ki me je na BPP napotila, natanko razložila  dve možnosti:

 Zoper odločbo Višjega sodišč

Oglasi

v celoti obnovljeno 3-sobno stanovanje se nahaja v centru mesta (pešcona), v vzdrževani staromeščanski hiši, zgrajeni okoli leta 1550. stanovanje obsega naslednje prostore: predsobo z garderobnimi omarami, kopalnico s straniščem, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo ter dve spalnici. v predsobi in kopalnici je po tleh položena keramika, v vseh ostalih prostorih pa kvaliteten laminat. kuhinja je v celoti opremljena s pohištvom in aparati (nova, kupljena v ikei), razen pomivalnega stroja. prav tako ostane v stanovanju jedilna miza s šestimi stoli. iz kuhinje je prehod v prostorno dnevno sobo (26 m2), iz dnevne sobe pa naprej v obe spalnici. kuhinja in dnevna soba sta orientirani proti severu, spalnici pa gledata na zahod. ogrevanje je urejeno z varčnimi električnimi radiatorji, možno pa je urediti plinsko centralno kurjavo (plinska napeljava je že na hodniku). za hišo je manjše zaklenjeno dvorišče, kjer je možno parkirati 1 avtomobil. upravnika stavbe ni, zato so obratovalni stroški nizki in se plačujejo po dejanski porabi (elektrika, voda, odvoz smeti). stanovanje je primerno za vse, ki si želijo živeti v centru mesta, kjer praktično ne potrebujejo avtomobila. glede na lokacijo, ga je možno uporabljati tudi kot poslovni prostor ali pa oddajati v najem. možna menjava za manjša stanovanja ali starejšo hišo, potrebno obnove.

Kategorija: Slovenija

Cena: 99000 €

v ciglencah,  1 km nad dvorjanami,  pod lovskim domom prodamo gradbeno zemljišče v skupni izmeri 1.057 m2 z gradbenim dovoljenjem za gradnjo stanovanjske hiše v obliki črke l (11 x 9 m, etažnosti k+p+m). klet (71,34 m2) je zgrajena do 4. gradbene faze pod zemljo in obsega: predprostor, hodnik s stopniščem v pritličje, klubsko sobo, kurilnico, shrambo, kopalnico (opremljeno z wc školjko in umivalnikom) in pralnico. dovoz v klet je direktno z lokalne ceste v 20 m tunel s svetlobno kupolo z dvižnim oknom (možno parkiranje za več avtomobilov). dostop na parcelo je možen še po zunanjih stopnicah zraven vhoda v klet. po projektu so v pritličju (74,50 m2) predvideni naslednji prostori: kuhinjska niša, ki se razširi v jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, spalnica z garderobo, kopalnica in ločen wc. v mansardi (73,20 m2) so predvideni  hodnik s stopniščem, dve otroški sobi z izhodom na balkon, kabinet, kopalnica in podstrešje. priključki: elektrika,  greznica, javni vodovod in kamniti vodnjak v sadovnjaku, priključen na vodovodno omrežje. parcela je sončna, lega: jv-jz in pretežno ravna. pogled na dravsko dolino in mirna okolica ji dajeta poseben čar. od maribora je oddaljena 12 km, od centra dupleka pa 4 km.    

Kategorija: Slovenija

Cena: 65000 €

novogradnja! v rogozi prodamo hišo p+m, bruto tlorisna velikost 12,5 x 9,0 m. hiša je klasične opečne gradnje, fasada demit-15 cm, strešna kritina opečna (creaton), okna in vrata pvc -trojna zasteklitev (termopan), na vseh velikih oknih in vratih balkona ter terase so montirane zunanje al-žaluzije z električnim pomikom. pritličje obsega: predsobo, stranišče, stopnice v mansardo, kuhinjo ki se razširi v jedilnico in dnevno sobo, kopalnico z wc (manjka sanitarna oprema, razen stranišča), in prostor pod stopnicami s toplotno črpalko. mansarda obsega: hodnik s stopniščem, spalnico,  dve otroški sobi z izhodom na teraso,  in kopalnico s straniščem. talne obloge: v vseh prostorih je položena keramika. priključki: elektrika, javni vodovod in studenec (wc kotliček in pralni stroj imata možnost preklopa na javni vodovod ali studenec), kanalizacija, telefon, ktv in ineternet (telemach-trojček). ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko (v vseh prostorih je talno gretje). zemljišče, pretežno zelenica, v skupni izmeri 561 m2 je v celoti zagrajeno (na treh straneh z žično ograjo, na zahodni strani pa je lesena ograja). na parceli stoji še lesena lopa. bližina izvoza na avtocesto. do centra maribora je 10 km v račun vzamejo stanovanje 1 do 3-sobno. možnost odkupa opreme. 

Kategorija: Slovenija

Cena: 220000 €

na studencih prodamo v celoti opremljen gostinski lokal (v obratovanju), etažnosti k+p+m, neto tlorisne površine 387,40 m2 in dodatno dograjenega zimskega vrta  cca 38 m2 ter  skladiščnih prostorov 28 m2. stavba je bila zgrajena leta 1996, zimski vrt  in skladišče sta bila dograjena  leta 2013/2014. okna so delno lesena, delno pvc, kritina je tegola, fasada demit 5 cm. pritličje obsega: predprostor, gostinsko sobo s šankom, zimski vrt (jedilnica), kuhinjo s pomožnimi prostori (pripravljalnica hrane, pomivalnica, hladilnica, shramba…) in sanitarije ženske in moške.  iz šank sobe je manjši hodnik s stopnicami v klet in mansardo. v kleti je gostinska soba v obliki črke l za zaključene družbe (svetlobni jaški), shramba pod stopnicami, desno je vhod v prizidek, kjer je hodnik s pomožnimi prostori (hladilnica in pomivalnica za živila, shramba za živila, shramba za pijačo, shramba za embalažo in prostor za odpadke z izhodom na dvorišče.   v mansardi je enaka gostinska soba kot v kleti, pralnica, in garderoba s sanitarijami za osebje. talne obloge: v vseh prostorih je položena keramika. priključki: elektrika, javni vodovod, kanalizacija, mestni plin, telefonski in ktv priključek. ogrevanje je urejeno s ck –plinsko. vsi prostori so klimatizarini. pred stavbo so parkirni prostori in pokrita terasa. cena 350.000 € oziroma dogovor.

Kategorija: Slovenija

Cena: 350000 €

metatrader 4 je ena izmed najprimernejših in zanesljivejših trgovalnih platform, ki jo lahko uporabljate za forex trgovanje in cfd-je. dobite pa jo lahko pri podjetju admiral markets.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

forex trgovanje ali trgovanje z valutami ni preprosto. spremljajte dnevne analize trga, udeležite se izobraževanja in se poučite o trgovalnih platformah pri podjetju admiral markets.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v miklavžu, v dvostanovanjski hiši, prodamo 2-sobno stanovanje. stanovanje ima svoj (ločen) vhod. stanovanje obsega: hodnik, dnevno sobo s kuhinjo in z jedilnico, spalnico, kopalnico, ločen wc, večnamenski prostor iz katere je prehod v klet, shrambo-klet (28 m2), drvarnico 19 m2 ter kurilnico (6,9 m2). k stanovanju spada še zemljišče (latniško) v izmeri 237 m2. stanovanje je potrebno obnove (okna so stara, vložek obnove cca. 15.000 €). ogrevanje trenutno ni urejeno, je pa plinska napeljava pripeljana do stanovanjske stavbe (na cesti, pred stavbo), tako, da je mogoče urediti etažno plinsko ck. vsa potrebna infrastruktura je v bližini. stanovanje je vpisano v zemljiški knjigi, kot etažna lastnina.

Kategorija: Slovenija

Cena: 30000 €

na pobrežju prodamo 1-sobno stanovanje z balkonom. stanovanje se nahaja v manjšem, obnovljenem bloku (novi fasada in streha, nova kurlica). stanovanje je bilo v celoti obnovljeno - vgrajena so pvc okna, po tleh laminati, novi opleski. obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico, sobo z balkonom in kopalnico z wc. balkon je orientiran na zahod (4 m2). k stanovanju spadata še kletna shramba (3 m2) in shramba na hodniku. vgrajeni so števci za porabo vode. strošek ogrevanja je nizek. vseljivo 01.10.2014.

Kategorija: Slovenija

Cena: 47000 €

v stanovanjskem bloku, na taboru, prodamo 2-sobno stanovanje, ki je pregrajeno v 2,5-sobno stanovanje. stanovanjski blok je obnovljen - novi streha in fasada. stanovanje obsega: predosbo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom (2,8 m2), spalnico in kopalnico z wc ter kletno shrambo (3,7 m2). stanovanje je bilo v celoti obnovljeno - vgrajena so pvc okna in protivlomna vhodna vrata, laminati, keramika in sanitarna oprema v kopalnici (tuš kabina).  dnevna soba je pregrajena. vgrajeni so števci za porabo vode in merilniki za ogrevanje. strošek ogrevanja pozimi, skupaj s toplo vodo znaša cca. 80 €/mesečno. stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.

Kategorija: Slovenija

Cena: 62000 €

v pritličju poslovno stanovanske stavbe v centru maribora prodamo opremljen gostinski lokal (trenutno še v obratovanju). lokal ima urejen pokrit letni vrt, za katerega je potrebno plačevati najemnino občini. v kletni etaži so urejene sanitarije za goste in zaposlene ter manjše priročno skladišče. iz skladišča je ločen vhod v lokal za dostavo (iz dvoriščne strani). na dvorišču so parkirna mesta za zaposlene (zapornica). v pritličju se nahaja šank s stoli, petimi mizami  in klopmi, na terasi pa so štiri mize s 16 stoli. uporabno dovoljenje je bilo izdano tudi za gostinski lokal s pripravo hrane. nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, bremen prosta in jo je možno takoj prevzeti v posest. ker je v celoti opremljena, je možno takoj pričeti z dejavnostjo. možen najem lokala za 300 €/mesečno - http://www.idila.com/oddamo/?id=7753

Kategorija: Slovenija

Cena: 70000 €

 v centru mesta prodamo 3 sobno meščansko stanovanje, velikosti 129,7 m2 (bivalne površine 104m2, balkon 3,30m, klet 22,40m2). stanovanje se nahaja v starejši, večstanovanjski stavbi, z dvoriščem, kjer je mogoče parkiranje. je v 1.nadstropju in je orientirano na jugo-zahod (spalni in dnevni prostor), in na sever (kuhinja z jedilnico). stanovanje obsega: predsobo (okno), kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, stranišče in shrambo (v stanovanju) ter kletno shrambo (22,4 m2). v sobah je po tleh položen parket, v kuhinji je pvc talna obloga, v kopalnici in v stranišču je položene keramične ploščice. v stanovanju so bila  pred tremi leti vgrajena nova okna-pvc (razen v kopalnici in v stranišču), leta 2010 so bila vgrajena nova vhodna vrata, na novo so bile narejene električne in vodovodne inštalacija po vsem stanovanju. kopalnica in stranišče sta bila obnovljena leta 2008 (keramika, sanitarna oprema, odtoki). stanovanje je vseljivo po dogovoru, prav tako po dogovoru lahko ostane v stanovanju oprema. ogrevanje sje urejeno na kurilno olje (etažno), mogoča je ureditev etažne plinske centralne kurjave, saj je napeljava za mestni plin  v stavbi. stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo.

Kategorija: Slovenija

Cena: 79900 €

na začetku tabora prodamo opremljeno 1-sobno stanovanje, v 2. nadstropju lepo vzdrževanega bloka (v letih 2001 do 2012 obnovljena strešna kritina, vhodna vrata z nabiralniki, domofoni, vgrajena pvc okna na stopniščih, nova demit fasada 15 cm leta 2012...). stanovanje neto tlorisne površine 40,50 m2 je bilo leta 2007 v celoti obnovljeno (nova električna in vodovodna napeljava, vgrajena pvc okna z notranjimi žaluzijami, kopalnica s sanitarno opremo, novi električni grelnik vode leta 2013, keramika v predsobi …).  obsega: predsobo v obliki črke l, bivalno kuhinjo, spalnico in kopalnico z wc. k stanovanju pripada še kletna shramba in souporaba skupnih prostorov (kolesarnica). talne obloge: v predsobi in kopalnici je položena keramika, v bivalni kuhinji in sobi je klasični parket. priključki: elektrika, vodovod, plin-napeljan v predsobo brez števca, domofon, ktv in telefonski priključek. ogrevanje je urejeno z varčnimi električnimi radiatorji (konvektorski), možno urediti ck-plinsko. vsa oprema lahko ostane brez doplačila. parkiranje je možno na dvorišču pred blokom. v neposredni bližini je osnovna šola-350 m, avtobusna postaja, trgovina… stanovanje je primerno tako za družino kot za oddajo študentom (medicinska fakulteta 1 km, srednja šola za oblikovanje 450 m) .

Kategorija: Slovenija

Cena: 38000 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj