Članek
razpis
Objavljeno Mar 17, 2015

Razpis za izbiro protokolarnega darila

 

Čebelarska zveza Slovenije vabi k predstavitvi prototipov idejnih rešitev protokolarnih in/ali priložnostnih daril, ki jih potrebuje za izvajanje svojih protokolarnih aktivnosti. Protokolarno darilo mora biti tesno povezano s slovenskim čebelarstvom (čebelo, čebelarsko tradicijo, čebeljimi pridelki,..) z visoko sporočilno vrednostjo, temelji naj na uporabnosti, vendar naj bo domiselno in unikatno.

Vrednost darila je lahko največ 100 evrov (z DDV) za posamezno darilo. Cena mora vključevati strošek izdelave darila in primerne embalaže, vključno s spremljajočim certifikatom ali pojasnjevalno zloženko v slovenskem in angleškem jeziku, ki bo vključevala logotip ČZS. Pri izbiri bo komisija poleg sporočilne vrednosti, prednostno izbirala darila, ki bodo lahka, po možnosti nelomljiva ali z ustrezno zaščitno embalažo in ne prevelika, pri čemer je potrebno upoštevati tudi omejitve letalskega transporta tovrstnih daril. Idejnih rešitev daril, katerih vrednost bo presegala določeno vrednost, ne bomo upoštevali. Prav tako ne bomo upoštevali daril, ki niso povezana s čebelarstvom.

Predloge, s predložitvijo vzorca ali prototipa darila v zaprti kuverti/paket z navedbo pošiljatelja ter oznako javnega razpisa, sprejemamo v tajništvu Čebelarske zveze Slovenije najkasneje do 4.5.2015. Izbrani prijavitelji bodo povabljeni k predstavitvi predloga oz. prototipa darila. Predstavitve bodo potekale predvidoma v maju. Na željo prijavitelja, se vzorec lahko vrne, sicer postane last ČZS.

Za podrobnejše informacije se lahko obrnete na g. Antona Tomeca: 01/729 61 02 ali anton.tomec@czs.si.