ZADNJI KOMENTARJI

pred 17 minutami

hoj
Delajo ne mirujejo. Probajo.
Leta 1969. se je zgodila bitka med Sovjeti in Amerji v bazi na Luni. Rusi so poizkušal prevzeti kontrolo nad bazo in so zajeli in jih držali v ujetništvu
ameriške znanstvenike in posadko. Amerjem je uspelo povrniti nadzor, ampak šele ko je bilo ubitih 66 ljudi. Rusi so bili začsno izločeni iz programa za dobo dveh let. Na koncu je prišlo do premirja in spet sodelujejo skupaj. Ta zveza traj še danes traja.
Dogotke iz Fatime so zmanipuliral nezemljani. Pol so sprožil obveščevalno akcijo, ki bi jih popeljala skozi skrivnost, ki je ovijala ta dogdek. Preko svojih krtov v Vatikan so prišli do popolne vatikanske študije, ki je vsebovala prerokbo. Po tej prerokbi, če se človeštvo ne odvrne od zla in ne poklekne pred Kristusove noge, bo prišlo do samouničenja planeta. In dogodek opisan v Knjigi Razodetja se bo res zgodil. Preroba iz Fatime je zahtevala, da se Rusija posveti srcu Jezusovem. Potem, da se bo rosil otrok, ki bo združil svet v mir in lažno religijo. Ljudje bodo dojeli, da je zlobec in Antikrist. Naprej Tretja svetovna vojna se bo začela na Bližnjem vzhodu z uporabo konvencionalnega orožja, kar bo pripeljalo do jedrskega holokavsta. To bo privedlo do hudega trpljenja in smrt večine bitij na planetu. Kmalu potem pa se bo ponovno pojavil Kristus. O tem so obvestil nezemljane, ki so to potrdili za resnično. Objasnili so tudi, da so nas človečke ustvarili z genetsko manipulacijo v laboratoriju. Povedal so, da manipulirajo z človeško vrsto preko verstev, satanizma, čarovništva, magije in okultizma. Objasnili so, da lahko potujejo skozi čas in da se bodo ti dogodki resnično zgodili, če se ne bomo izpolnili zahtev. Pozneje so Amerji in Rus koristili tehnologijo nezemljanov za potovanja skozi čas v projektu pod imenom RAINBOV in potrdili resničnost prerokbe. Nezemljan so škorcem pokazali hologram za katerga trdijo, da prikazuje pravo Kristusovo križanje. Amerji so posneli ta hologram in niso vedeli ali je taprav ali jih nategujejo. In ali izkoriščajo naše avtetična verstva, da bi z nami manipulirali? Ali so oni renični vir naših verstev preko katerih nas drkajo v mozek? Ali je bil začetek resničnega scenarija ZADNJIH DNI IN VRNITEV KRISTUSA, ki so preokovan v Bibliji? Odgovora na to baje niso dobili?
joshuainexcaliburpres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 1 urami

Res kar zaboli, ko se brez obzirno vse ruši v čast Bogu avtomobilu!

Poglej objavo
pred 1 urami

Naslov Umetnost poljubljanja me je prevzel in razpredam, kako je iskanje skupnega jezika, res umetnost nemogočega (ne samo pri nas:)

Obisk "zloglasnega" te dni, naj osveži popoldne:
https://youtu.be/NoweGN8cm5g

Poglej objavo
pred 2 urami

Haapy yack:)**
Kolikor sem sam iniciran v vesoljno večno sedanje samodogajanje,lahko in upam si trditi,da jim ne bo uspelo.Mi smo varovani.Če pa si sami delamo samomor je to izraz naše svobodne volje.V to pa dvomim in vem,da temu ni tako. Ve se kdo so hijene,ki želijo Zemljo zase in za svoje izbrane podložnike in za svoje potomce . To jim ne bo nikoli dokončno uspelo. LP ;)**

Poglej objavo
pred 3 urami

hoj
Škorc so združili Alternativo 2 in 3. To pomeni, da bodo ali so že izkoristili zunajzemeljsko in konvencionalno tehnologijo, da bo ali je že maloštevilna izbrana "elita" zapustila Zemljo in bodo ali so že osnovali kolonije v vesolju. Kot preventiva za pridobivanje na času so vse TRI AlTERNATIVE vključno z kontrolo rojstev, staralizacijo in osvobajanje smrtnonostnih organizmov s ciljem kontrole in upočasnitev naraščanja ljudi na planetu. AIDS je samo EDEN od teh rezultatov načrta. Ker je treba število prebivalcev zmanjšat in to držati pod kontrolo, je "ELITA" odločila, da je najboljši interes za človeško vrsto, da se rešimo nezaželjenih elementov. Med ciljano populacijo so ČRNCI, HISPANOAMERIKANCI in HOMOSEKSUALCI. Združeno ameriško in sovjetsko vodstvo je zavrglo Alternativo 1, ali so ukazali praktično ob istem času začetek dela na Alternativi 2 in 3...
V začetkih ameriških vesolskih raziskovanj in pristanka na Luni so vsako istrelitev spremljale zunejzemeljka vesoljska vozila.
Dne 20.novembra 1990. na TV kanalu 2 v Los Angelsu objavjo, da je okrogel rdeč svetleč objekt spremljal Atlantis na njegovi zadnji skrivni misiji. Takrat so prvič to javno priznali.
rainbovpres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 3 urami

hoj
Kaj pa ste pričakovali od takih škorcev. To morate vzeti v zakup. Če jim zabrišeš cel kombi sladoleda v ksiht ne bo nič drugače!
gniloostanegnilopres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 4 urami

haapy yack:)*
Zopet imaš prav.To o čemer pišeš je sposoben samo nerazsvetljen človek, brezsrčni,brezobzirni ,pohlepni egoisti,ki mislijo,da jim bo vse dovoljeno.Tu se krepko motijo. Živijo v iluziji.tako kot večina človeštva.Lp :)**

Poglej objavo
pred 4 urami

Sumerski opis govori o enosti vesoljne pojavnosti vesoljnega človeštva.Vsi ljudje- celotno vesoljno občestvo- smo eno in mi ciklično naseljujemo življenje večno sedaj po vesoljnem prostranstvu ga ohranjamo,selimo in žanjemo..Če mi Zemljani še ne razumemo in ne uresničujemo svojega življenjskega vesoljnega poslanstva zaradi cikičnosti EM valovanja,še ne pomeni,da ga ne bomo uresničevali.Vnebovzetje sledi za 144000 prostovoljcev,ko bomo ponovno na svojem civilizacijskem vrhu. Obisk iz vesolje bo tudi še in je že bil.Vse kar je bilo, še bo in kar še bo, je že bilo.Ponavljajoči cikli. 14000 let dvig 14000 let pad to je naše življenjsko dejstvo na Zemlji,ker živimo pod enotno vseobsegajočo vesoljno samozakonitostjo z razliko od planetarnih očetovih civilizacij smo mi sinova dislocirana civilizacija,oddaljeni od naših sobratov,ki nimajo cikličnih gravitacijskih nihajev /vesoljnih potopov/ na svojih matičnih planetih.Zemlja mora vsakih 28000 let obnoviti svoji ledeni polarni kapi,da lahko temperaturo vzdržuje pod t.i. Curievo kritično točko ,ki je nekje med 16 in 18 C stopinj. LP :)**

Poglej objavo
pred 4 urami

Zarja ;)*
Malo si Boga pomešala. Bog je večno sedaj v vsaki individualni samopodobi vedno vedno v lastni samorealizaciji -tudi v človeku.Sodijo samo ljudje-človek- Zemljan,ali Nezemljan.Vse je večno sedaj eno samo.!:)*

Poglej objavo
pred 5 urami

...kavo pijem. Sem mislila iti v park, pa mi je vreme že drugi dan zapored spremenilo plan. Dežuje. In jaz sem pridno, zjutraj, skoraj utopila gajbice, da se ne bi čez dan preveč izsušilo vse. To sem razmišljala.

...in kako je smešno včasih v službi. Kapitalizem je uspel vsaj v eni točki, da se delavci več ne borijo proti tistim, ki so nad njimi, ampak proti tistim pod njimi. Zelo pameten je bil Marx...ostali smo pa precej nespametni.
Saj ne, da se kaj dosti sekiram, eno uho notri, drugo ven. Jutri bo tako ali tako vse isto, vsaj kar se tega tiče.

...fotkadanesizBerlinaje. Ko slika pove več od besed. Počutim se kot ta Višavski t., ki mirno hodi mimo in maha z repkom :-) Sem se spomnila sedaj na njo.

https://pleasantlysaltytragedy.tumblr.com/post/162352693643

Poglej objavo
pred 6 urami

človek ima svobodno voljo torej po tej logiki prostovoljno sam izbira čemu bo se zavzel in služil.Za grehe pa mu bo sodil Bog ki si bo na tej točki sodil tudi sam prostovoljno če smo njegova individualna realizirana človeška podoba z vsemi njegovimi kozmičnimi izrazi.Življenje in ljubezen do faune in flore brez zlobe in samouničevanja , to šteje - moje mnenje itak .

Poglej objavo
pred 6 urami

Po zapisih v klinopisu so času Sumerije na Marsu živeli Igigi Anunnaki .....ki so tam imeli vojaško bazo......bilo jih je 200 in ko so prišli na Zemljo so si jemali zemeljske ženske, kot je zapisano v Stari Zavezi (Mojzes 1:6:2,4)

" in Božji sinovi so videli, da so človeške hčere lepe. Jemali so si jih za žene, katere koli so izbrali.. Tiste dni in tudi pozneje – ko so hodili Božji sinovi k človeškim hčeram, ki so jim rodile otroke – so bili na zemlji velikani. ...."

Tudi na Luni so imeli svoje baze (Enlil s sinovi, en izmed njih je bil bog Lune)

Poglej objavo
pred 7 urami

hoj
Bazo na Luni je posnel Lunarni orbiter, posneli pa so jo tudi astronavti Apolla. Kupole, stolpi, velike zaobljene strukture podobne silosom, ogromna rudarska vozila v oblik črke 'T', ki za sebo na Mesečev površini puščajo sledi kot šivi, in so ekstremno veliki, kot tudi majhne nezemljsak vozila, so vidni na službenih fotografijah Nase. To so skupne ameriške in sovjetske baze: Vesoljski program je farsa in neverjetno zapravljanje davkoplačevalskega denarja. Alternativa 3 je resničnost. To ni znanstvena fantastika.
Mesec ima za škorce kodno ime ADAM, Mars je kodno ime EVA.
Verjetno je že na Marsu kolonija z zemeljskimi sužnji, ki gradijo za izbrance kolonije.
alternativa123pres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 7 urami

Škoda da je dostop do cerkve zaprt, po navadi so cerkve na kraju lepih energij......

Poglej objavo
pred 7 urami

Človek je posledica cikilčnega samozlivanja Amept* in Rmept*.Posledica tega samozlivanja je EM sila-teološko življenjski duh..Nikogar ne bo selila Večna luč po vesolju,če se ne bo za to sam prostovoljno zavezal službi vesoljnemu življenju.Pogoj-brez greha storjenega življenju in brez ošabnosti.Lp :)**

Poglej objavo
pred 7 urami

Menim da je človek energetsko polje ,energija pa se ne more uničiti i ne nastane iz nič - preprosto je.Torej me bo večna luč selila po kozmusu iz cikla v cikel kako že pravijo temu - večno življeje?

Poglej objavo
pred 8 urami

Pri nas nikoli ne jemo takšne solate,ker nikomur ne paše.

Poglej objavo
pred 8 urami

Naša tehnologija ni dorasla takšni zadevi.Je pa dejstvo,da je vse možno.Možno je ,da naši nezemljski bratje igrajo na karte posedovanja znanja o vsemu.Mogoče se smejijo naši naravni omejenosti za katero nismo sami nič krivi in oni to vedo..3# :)**

Poglej objavo
pred 14 urami

http://www.distractify.com/trending/2017/06/23/3F3Kb/kidney-transplant-slams-anti-vaxxers?utm_content=inf_11_53_2&tse_id=INF_8cb822805b9211e790011d41b85aaeb5

Poglej objavo
pred 18 urami

...in kam boš namenila večerno misel.
Čudno se obrnejo stvari v življenju.
Ne mislim slabo, samo nepričakovano.
Sedim na terasi in razmišljam. Nežne misli so.

Glasba. Ta priredba Bruce S. mi je bila vedno neverjetna.
Naj bo za jutro...mogoče bom malo tišja te dni.

...inleplepjutrišnji(neprevroč)danželim.
https://m.youtube.com/watch?v=lcWVL4B-4pI

Poglej objavo
pred 21 urami

Vili, Vili, tole o slepem črevu si se pa na debelo zlagal ali pa te je kdo drug nalagal. Proti Italiji je bil odcep predviden severno od Črnega Kala in ne v tvojem slepem črevu ali levemu zavoju.

Poglej objavo
pred 23 urami

Živeti dan
.
Nič novic, nič fotografij,
preskočiš zajtrk,
izbereš nasmeh za dan,
veš, komu ga boš prvemu poklonila
in medtem, ko kósiš sama,
zapišeš nekaj misli
in slišano frazo.
Osebe ne boš nikoli spoznala.
Misliš, da ve,
da je življenje in da je smrt,
da so ljudje?
Naše misli? Da obstajajo.
Svet tudi.
Lahko ga vzameš.
Enostavnega.
Velika hiša je v požaru tudi brez tebe.
Zvečer, ko pripravljaš večerjo,
zavrtiš glasbo
in vzameš v roke kozarec belega vina.
Črn nedrček pod belo bluzo,
dve pavzi v notnem zapisu.

...lepvečerželim.


https://m.youtube.com/watch?v=swIKGLqIitI

Poglej objavo
pred 23 urami

hoj
Al pa Novi Sad. Bla je neka oddaj o Yugo rocku. Kazal so glavna mesta bivše Juge.
Pokažejo Lublano s Tromostovjem. Govoril so o Buldožerjih In grafični napis spodaj je bil Novi Sad. Zato predlagam zelenmu županu, da na stolpu gradu izobes mestno zastavo Novga Sada.
recimicigankopres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Tako je treba te hohštaplerje obdelat. Čim mlajše, tem bolj.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

*haapy
Zdaj veš, kje je tistih 70 milijard, pogrešanega keša?

Poglej objavo
pred 1 dnevi

*haapy...
Kaj pa Lajbah, al ni bol Evropsko, al pa Emona of Mercator?

Poglej objavo
pred 1 dnevi

hoj
Evo preko Googla Mars na Marsu odkrili bazo nezemljanov al pa zemljanov? Dobr, če je nezemeljska potem tam Enki in Enlil igrata terok al pa šnops, mogoče tud človek ne jezi se.
Ampak nek bivši agent cie je napisla, da imajo Amerji in Rusi na temni strani Lune in na Marsu že več kot petdeset let baze.
Zarad takih novic so ga leta 2001. fental na pragu svoje hiše v Eagar v Arizoni.
https://www.youtube.com/watch?v=BeN8bSvYv0U
thebrokencrosspres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 1 dnevi

hoj
Najprej bi bilo treba Ljubljana spet pisat in govorit Lublana. Ljubljana je po srbsk.
In taka Lublana bi morala prot severu bit samo do Gasilske ulce, naprej pa samo žitna polja! Tko k včas k je še trambulaj vozu.
bulanajebulanpres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Iz Ljubljane smo se pravi staroselci (tam sem živel več kot 50 let) že odselili. Mesto je postalo smrdljiva mlaka.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

tttesttt

Poglej objavo
pred 1 dnevi

ni komentarja

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Lepo smo se razpisali ob tem tragičnem dogodku.
Odvisnost sem priključil, zaradi kar veliko podatkov, ki so krožili po medijih.
Ko je človek v stanju pomanjkanja ali presežka snovi (ne dovoljenih), ki jih vnaša v telo, stori marsikaj, ne nadzorovanega.

Preiskava bo pokazala, kaj se je dogajalo. Zaradi dobrega imena soudeležencev se bo, verjetno, sodišče izognilo, javnim obravnavam.
(poznano iz javno odmevnih sojenj)

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Domovina je (kot) družina. So-odgovorni smo zanjo in
če šimfamo čez njo, preden smo vse, kar je v naši
moči, naredili, smo se jamračem pridružili!

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Imaš prav Ana.
Spominjam se dogodka, bilo je malo po Titovi smrti. Neki študent je v vaški gostilni povedal čisto nedolžen vic o Maršalu, njegov kolega, ki je bil slučajno policijski obveščevalec, ga je prijavil, fant je dobil 3 mesece zapora, ker je bilo to med šolskim letom, je izgubil tudi eno šolsko leto.
Take stvari se ne bi smele pozabiti, potem bi malo manj žalovali za socializmom.
Pozdrav.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Mislim, da je odvisnost posledica notranje neizpolnjenosti, pomanjkanja ljubečih odnosov, nerazrešenih čustvenih bolečin.......posledično se oseba naveže na snov, ki jo zasvoji......z njo se tolaži, blaži in potiska v podzavest bolečino

Pri tem se aktivira dopaminska nevronska mreža v možganih, kjer živčni prenašalec dopamin povzroči občutek zadovoljstva, a istočasno vodi v željo po ponavljanju, oziroma uživanju snovi, ki povzročajo občutek ugodja (hrana, droga, alkohol, cigarete...pa tudi spolni odnosi)........pogosto se ena odvisnost zamenja z drugo (kadilci ki želijo nehati kaditi, se pričnejo tolažiti s hrano)

Zdravljenje odvisnosti poteka podobno kot zdravljenje bolečih čustev, o katerem sem pisala v svoji objavi

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Janez, včasih so bogati strici podarjali darila, kajne ... zdaj pa daril ne podarjajo, zdaj nekaj zanje hočejo ...
Drži to glede nadzora, ampak kljub vsemu smo zdaj kar svobodni. Včasih človek ni smel reči niti političnega vica, če je, je tvegal prijavo, zapor ...
Zdaj mnogi govorijo in javno tudi pišejo vse mogoče - brez vsakega strahu, po moje, tudi brez vsake resnične odgovornosti. Sicer v resnici to ni svoboda, če lahko govoriš in pišeš, kar te piči. Odgovoren človek "odgovorno" piše.
Pa res, zdaj so kamere, na njih je marsikaj zabeleženo, ampak tatu, ki ga kamera posname, ne primejo. Kaj pomeni potem nadzor, če ni za najdenje kaznivih stvari?
Spomnim se, da ko je nekdo na ulici oropal mojo hčerko, da so potem policisti rekli, da je tam zraven kamera ... ampak nikoli niso povedali, le je kamera kaj posnela.
Videla sem fimček, ko nekdo žaga (ali morda pili) ključavnico na kolesu, posnetek ej dolg kakšnih 7 minut, tam okrog so ljudje, dogaja se ob ljubljanski Nami, vendar ves nadzor (kamera in ljudje tam zraven) ne pomaga, da se ne bi tat odpeljal z ukradenim kolesom ...

Jaz imam tudi rada svojo domovino.

Predvsem bi pa rada imela bolj avtarkično deželo, spodujala bi tudi splošno preprostost vseh nas. Mislim, da bi bilo potem lepše med nami.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Zarja, tale Konfucijeva je zelo človeška! Zdravo ponižna. S takimi ljudmi je luštno živeti ...

Poglej objavo
pred 2 dnevi

ZimZelen, pred kratkim sem nekje opazila naslov, da je depresija odločitev - in na nek način drži, pa vendar se marsikdo ne zna odločiti oz. se ne zmore odločiti proti. Ne more kar biti pogumen, optimističen, upanjski, spremajoč ...
Mogoče je nekoliko podobno s temi zasvojenostmi. Vsaj potem, ko je že globoko v njej.
Včasih sem na obisku pri eni gospe pa sem z njo na njenem balkonu ... in joj, kako smrdi od njenega soseda, ki kar naprej kadi. Vem, kako ej to, no, recimo, da vem, če je ta gospod doma, kadi cigareto za cigareto ... To je hudo, ker mu ne zadošča enih par cigaret v celem dnevu. Skoraj stoprocentna sem, da ni zadovoljen, ampak!!!
In ena moja dobra prijateljica ... rekla je, da je en dan opolnoči ugotovila, da ima samo še eno ali dve cigareti, bila je tako iz sebe, da se je kar tresla ... in morala je sredi noči iskati črpalko, da je kupila malo zaloge.
To so take otipljive zasvojenosti. Marsikdo zajadra v katero od odvisnosti bolj ali manj v rahli objestnosti in razposajenosti. Potem pa ne more več ven.
Kakšen pa zaradi občutja praznine, doživljanja nesmisla življenja ... ampak je dejstvo, da smisla tudi potem ne bo ...

Hkrati lahko omenim še drugačne zasvojenosti. Take ki niso vidne. Vsaj ne na zunaj. Recimo s tem, kako izgledam ... Za kakšno, kašnega me imajo drugi. Ali blestim s svojimi izrazi, besedami, dovtipi.
Lahko je vse beg ... zasvojenost. Tudi vera kot obredje.

... in jaz sem samo, marsikdaj nebogljena, učenka ...

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Bravo! To je dokaz domoljublja. Gremo naprej četudi Dante pravi Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate. Se zopet srečamo na referendumu in volivah. To je naša obveza!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

hoj
Evo tist k sm zanč naškrabu se že uresničuje. Zdaj bomo videli kaj bodo Rusi?
Židje imajo tud nukice.
https://www.youtube.com/watch?v=wlC36DajRtY
ezakielpres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 2 dnevi

hoj
Ja in iz tega kot izgleda se bo izcimila nova stara habsburška dežela, taka kot je bila pred letom 1913.
http://www.radio.cz/en/section/news/defence-ministers-from-six-countries-focus-on-cooperation-in-prague
franclovjožefpres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 2 dnevi

hoj
Izgleda, da se oživlja Habzburško cesarstvo.
http://www.radio.cz/en/section/news/defence-ministers-from-six-countries-focus-on-cooperation-in-prague
franclovjožefpres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 2 dnevi

hoj
Mogoče bo zdaj narastla prodaja pasti za voluharje in elektronskih odganjalcev iz vrta na sosedov vrt.
nobenvoluharsešeniujelpres
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 2 dnevi

mikro + makro kozmus = Vsi smo del vzorca, neskončne spirale zlatega reza,narave oziroma vesolja.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

K plemenitemu človeku spadajo tri stvari, katerih nobene nisem sposoben: človečnost - ta te rešuje potrtosti; modrost - ta te rešuje dvomov; pogum - ta te rešuje strahu. (Konfucij)

Poglej objavo
pred 2 dnevi

*Ana.
Ne znamo in ne zmoremo se vsi tako odzivati kot se ti, tako razumno prizanesljivo.
Dobro pa je, da se izražamo na dostojen način z mislijo, da smo/so nekateri poslani na ta planet, tudi z lastnostmi in nagnjenji, ki so večinsko nesprejemljivi.
Lahko pa smo tolerantni in se ne obregamo ob posebnosti posameznika.

Odvisnosti od drog pa ne morem sprejeti kot danost, čeprav so neki pokazatelji, da je to motnja v duševnosti iz katere se razvije ne obvladovanje.
Samokontrola odpove.

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj