ZADNJI KOMENTARJI

pred 49 minutami

A MAŠ PREVEČ DENARJA, DA PIŠEŠ LAŽI? PLAČAL BOŠ ZA VSE

Poglej objavo
pred 3 urami

Likar!!!!

tajmahal ti je lepo povedal, pa dvomim, da bo paddla na plodna tla. Sam veš zakaj.

no,sedaj pa tako...
govoril bom,kot človek...človek,ki 'ni na tvoji strani' in kot seveda 'vidiš in opaziš' ni 'noben človek' na tvoji strani...iz te 'percepcije' se da ugotoviti 'le dvoje'...
ali je kaj s tabo narobe ali pa s človekon 'nasproti' tebi...njih ogromno...

ampak,ker sem jaz 'malo drugačen' bom šel v diskusijo...(ne pa samo te ignoriral in ti šuse lepil,kot to počnejo drugi,ki pa jim nikakor ne zamerim,ker itak nočejo saj veš kaj 'mešat'...in itak jim dam prav,ker si 'človek božji' toliko 'smeti nametal' v svojih blogih,da se ljudem(človeku) pač ne da se s tem ukvarjat...)

torej...ti neprestano in 'nepojemajoče' govoriš o 'zlobi komunistov'...verjamem,da če bi ti imel možnost bi vse,ki imajo vsaj 'milimeter' povezave s komunisti in CELO z 'levo' stranjo(verjamem pa da tudi s 'človekom' desno usmerjenega svetonazorstva,ki 'koleba' pri obsodbi komunizma)...enostavno-POBIL...
mene ne boš preslepil...'vidim' te...in 'vem' kam te 'hudič pelje'...


iz tebe 'govori' politika...nič drugega kot politika...ker 'nič drugega',kot to ne more biti...
ti si pristaš 'Leona Rupnika'...sicer LEGITIMNEGA ČLOVEKA,vendar pa povsem NEORIENTIRANEGA človeka...povsem brez 'kompasa',bi rekel...človek(Rupnik) je bil Primorec...v 'svojem času' je celo 'postavil'
linijo obrambe pred Italijo...in glede tega mu lahko samo čestitamo...

ampak...ko je Italija(torej država pred katero je 'obrambno linijo' postavil) napadla Jugoslavijo,se je človek povsem zmedel...
in se je popolnoma IZGUBIL...kaj je bil razlog tej njegovi izgubljenosti ne vem...ampak dejstvo je,da je 99,9% Primorcev,torej NJEGOVIH ROJAKOV 'takoj obsodilo' to dejanje fašistične Italije...
TAKOJ...
Rupnik in Bela garda na Notranjskem in Dolenjskem pa so 'skočili' v 'objem' Dučeju...
o Marija sveta...dva moja strica(oba mobilizirana 1941 in po 8.9.1943 oba partizana) sta DOBESEDNO
'obledela' ko sta 'dolgo še po vojni',samo zaslišala besede 'bela garda'...mislim,da nista na tem svetu bolj sovražila ničesar,kot belo gardo,Rupnika in domobrance...in vaške(fašistične) straže...


torej...ti hočeš 'povedati',da so komunisti bili zlo...in proti temu jaz ne bi niti OPOREKAL...
če iz tebe ne bi 'vrela' politika...in v svojem 'prepričanju' omenjaš še Boga...in Kristusa...
mati Marija...kot prvo-
Bog je sodnik...edini pravičen,ki dobro plačuje in hudo kaznuje...in ČLOVEK ne more 'postavljati' nobenih meril in 'sugestij'...
kot drugo...Kristus je ljubezen...po njegovem nauku se človek ne sme obnašati napadalno in agresivno...
še več...po Kristusovem nauku se človek NITI BRANITI ne sme,temveč mora 'nastaviti' še 'drugo lice'...
po Kristusovem nauku lahko človek samo BEŽI...po poti in na poti v Božje kraljestvo...
ker ČLOVEK ubajati ne sme...NE SME...nikoli in nikdar...
in niti ne sme(že po Stari Zavezi) ne pričati po krivem,ne lagati,ne krasti...


čemu torej tvoja 'podpihovanja'?

seveda,kot sem rekel-POLITIKA...


in govoriš o trpljenju 'komunistov' na 'oni strani'...
a misliš,'tak,kot si',da ti ne boš?

če kaj 'velja' iz Svetega Pisma je to,da PRAVICA in RESNICA,po Bogu,našem Gospodu vedno zmaga...
in Judež Iškarjot se sam sebe-UBIJE...


Bog ni milosten...in ne odpušča...to so laži,ki so jih apostoli(al pa kdo drug) natrosili med ljudi...
Bog je pravičen sodnik...in večni sodbi noben ne uide...


njegov nauk,še posebej pa odkar je Kristusa,svojega sina poslal na ta naš svet,IZKORIŠČATI...

ohjej,ohjej...GOREL BOŠ V PEKLU...
mati Marija bo sicer prosila zate...ampak...
Bog je pravičen sodnik...in JAZ tudi...

ne boš se mi smilil...

Poglej objavo
pred 4 urami

hahahahahahaha

Srb

Ti pa si proti gozdu obrnjen, v svojem sovraštvu, do vsega kar diši po osvoboditeljih. Jasenovac je samo pokazatelj vzrokov, zakaj so počlistili z njimi. Z vsemi. Ti si enostavno preplitek, da bi to razumel.

Najprej je bila kolaboracija in šele potem odpor.

Pa, da ne bo samo Jasenovac pokazatelj kolaboracije.

Četniki

https://www.rtvslo.si/blog/emonec/zakaj-so-bili-vrnjeni-v-rdeco-smrt/60494

MVAC, domobranci, črna roka, ...

http://muceniskapot.nuovaalabarda.org/index.php

O ukazu, ki naj bi ga izdal TITO ..,

https://www.rtvslo.si/blog/emonec/skatla-41-fascikel-3/115542

Sedaj pa s svojimi falsifikati naprej ribari v kalnem.

Sovraštvo te bo pokopalo.

Poglej objavo
pred 9 urami

Spoštovani prijatelj!

Ena najpomembnejši sestavin vladanja ali oblasti je politika, zato je ta ena najpomembnejših aktivnosti vsakega svobodnega človeka!

Kdor želi biti svoboden mora nase tudi prevzeti svojo dolžnost in odgovornost zase in za vsakega člana svobodne skupnosti s tem da participira ali sodeluje pri soodločanju in ustvarjanju svojega deleža za skupno srečo in blagostanju za vse!

Če politiko prepustimo tistim, ki si želijo oblasti, ne pa tistim, ki svojim zgledom uživajo spoštovanje in zaupanje ljudi, ker delajo v dobro skupnosti in ljubijo življenje ter nudijo sočloveku svoje bogastvo znanja, pomoč in ustvarjalno sodelovanje, potem ustvarjamo pogoje za lopovščino in trpljenje večine.

Politika in družben sistem, kot ga človeku ponuja stranko-kracija, je temelj za razredno družbo, ali izkoriščanje človeka po človeku, kot jo poznamo in imamo danes!

"Politika tudi ni pokvarjena ali umazana, ampak so moralno pokvarjeni tisti, ki politiko zlorabljajo za svoje potrebe na škodo večine!"

Najpomembnejše orodje in družben sistem, ki vsakemu človeku ustvarja pogoje za svobodo in človeka vredno življenje je prava ali "neposredna demokracija", ki temelji na vladavini ljudstva. In takšen družben sistem, ki temelji na neposredni demokraciji je nov družben sistem Bio-humanizem!

Poglej objavo
pred 14 urami

https://en.wikipedia.org/wiki/Inanna MALTEŠKI VITEZI IMAJO 8 KRAKO ZVEZDO, KI SIMBOLIZIRA BOGINJO IŠTAR-BABILONSKA BOGINJA PLODNOSTI! BABILONSKA BOGINJA PLODNOSTI JA BABILONSKA BOGINJA PLODNOSTI RAZUMETE TO??? INNAA=IŠTAR BOGINJA: LJUBEZNI, POŽELENJA SEKSA, PLODNOSTI, VOJNE, PRAVICE IN POLITIČNE MOČI (VEČ NA WIKIPEDIJI, DA BOSTE VEDELI IN RAZUMELI HUDIČEVE ZANKE https://en.wikipedia.org/wiki/Inanna

Poglej objavo
pred 14 urami

Quan Yin na mojem balkonu :))

https://www.youtube.com/watch?v=tRFVOTfjScw&feature=youtu.be

Poglej objavo
pred 14 urami

MALTEŠKI VITEZI IMAJO 8 KRAKO ZVEZDO, KI SIMBOLIZIRA BOGINJO IŠTAR-BABILONSKA BOGINJA PLODNOSTI! BABILONSKA BOGINJA PLODNOSTI JA BABILONSKA BOGINJA PLODNOSTI RAZUMETE TO???

Poglej objavo
pred 18 urami

Zim Zelen... se opravičujem, sem popravila naslov... gre za otroško pornografijo, tako kot piše v naslovu članka

Poglej objavo
pred 20 urami

Spoštovani!

Nov družben sistem BIO-HUMANIZEM ni le rešitev za Slovenijo, temveč je to pot v svobodo vseh narodov sveta v katerem bomo vsi ljudje postali ena človeška skupnost v kateri se bodo zavestno uveljavljale pozitivne vrednote življenja za sožitje na zemlji!

Zakaj je neposredna demokracija ali Bio-humanizem rešitev !!

In kaj sploh je neposredna demokracija v praksi:

Nekaj osnovnih informacij o "neposredni demokraciji!"

Neposredna demokracija, (tudi prava demokracija) obsega obliko demokracije, pri kateri je oblast v rokah zbora vseh državljanov, ki se odločijo za sodelovanje pri odločitvah.

Kjer zbor izvoli uradnike, so ti izvršni zastopniki ali neposredni predstavniki, ki jih veže volja ljudi. V predstavniški demokraciji oblast dejansko izvaja podmnožica ljudi, ki so periodično izvoljeni, sicer pa imajo svobodo pri izvajanju lastnih programov.

Izraz Neposredna demokracija se nanaša tudi na to, kako so državljani neposredno udeleženi pri izglasovanju zakonov namesto izvoljenih predstavnikov, ki odločajo namesto njih.

Nekaj osnovnih elementov uveljavljanja neposredne demokracije v praksi;

Iniciativa(ljudska pobuda)
Referendum
Odpoklic
Plebiscit
Pravica do peticije
Zbor občanov

Neposredna demokracija temelji na treh stebrih:

Prvi steber:

Opredeljuje splošne in osnovne človekove pravice med katere spada tudi svobodna iniciativa.

Svobodna iniciativa neposredne demokracije temelji na pravici vsakega posameznika ali člana skupnosti, da daje pobude in predloge za upravljanje javnih ali skupnih zadev.

Iniciativa izhaja iz enakopravnosti, statusa posameznika v skupnosti, v kateri vsakemu članu skupnosti pripadajo osnovne človekove pravice.

Med te pravice spadajo tudi politične pravice ali pravica sodelovanja pri odločanju v skupnih in javnih zadevah, ki pritičejo vsem članom skupnosti!

Drug steber:

Določa pogoje in oblike odločanja članov skupnosti o skupnih zadevah. V tem stebru so pogoji in oblike odločanja članov skupnost, ki oblikujejo skupna pravila obnašanja in ravnanja za skupno življenje in sobivanje članov v skupnosti.

Ena teh oblik je referendum. Poznamo več oblik referenduma s katerim skupnost odloča o neki zadevi; lahko gre za obvezujoči referenduma o tem, ali naj bo nek zakon zavržen. To daje ljudstvu možnost veta na predloženi zakon.

Tretji steber:

Opredeljuje nadzor delovanja in uresničevanja sprejetih skepov, odločitev ter ukrepov za njihovo uresničitev. S peticijo, referendumom ali glasovanju na zboru (skupščini) daje ta steber ljudem možnost odpoklica izvoljenih predstavnikov ljudstva v predstavniških organih skupnosti.

Poglej objavo
pred 20 urami

Nekaj osnovnih informacij o "neposredni demokraciji!"

Neposredna demokracija, (tudi prava demokracija) obsega obliko demokracije, pri kateri je oblast v rokah zbora vseh državljanov, ki se odločijo za sodelovanje pri odločitvah.

Kjer zbor izvoli uradnike, so ti izvršni zastopniki ali neposredni predstavniki, ki jih veže volja ljudi. V predstavniški demokraciji oblast dejansko izvaja podmnožica ljudi, ki so periodično izvoljeni, sicer pa imajo svobodo pri izvajanju lastnih programov.

Izraz Neposredna demokracija se nanaša tudi na to, kako so državljani neposredno udeleženi pri izglasovanju zakonov namesto izvoljenih predstavnikov, ki odločajo namesto njih.

Nekaj osnovnih elementov uveljavljanja neposredne demokracije v praksi;

Iniciativa(ljudska pobuda)
Referendum
Odpoklic
Plebiscit
Pravica do peticije
Zbor občanov

Neposredna demokracija temelji na treh stebrih:

Prvi steber:

Opredeljuje splošne in osnovne človekove pravice med katere spada tudi svobodna iniciativa. Svobodna iniciativa neposredne demokracije temelji na pravici vsakega posameznika ali člana skupnosti, da daje pobude in predloge za upravljanje javnih ali skupnih zadev.

Iniciativa izhaja iz enakopravnosti, statusa posameznika v skupnosti, v kateri vsakemu članu skupnosti pripadajo osnovne človekove pravice.

Med te pravice spadajo tudi politične pravice ali pravica sodelovanja pri odločanju v skupnih in javnih zadevah, ki pritičejo vsem članom skupnosti!

Drug steber:

Določa pogoje in oblike odločanja članov skupnosti o skupnih zadevah. V tem stebru so pogoji in oblike odločanja članov skupnost, ki oblikujejo skupna pravila obnašanja in ravnanja za skupno življenje in sobivanje članov v skupnosti.

Ena teh oblik je referendum. Poznamo več oblik referenduma s katerim skupnost odloča o neki zadevi; lahko gre za obvezujoči referenduma o tem, ali naj bo nek zakon zavržen. To daje ljudstvu možnost veta na predloženi zakon.

Tretji steber:

Opredeljuje nadzor delovanja in uresničevanja sprejetih skepov, odločitev ter ukrepov za njihovo uresničitev. S peticijo, referendumom ali glasovanju na zboru (skupščini) daje ta steber ljudem možnost odpoklica izvoljenih predstavnikov ljudstva v predstavniških organih skupnosti.

Poglej objavo
pred 21 urami

Politika in stroka, ki sta pisale zakone, in nazadnje tožilstvo in sodstvo, ne razumejo kaj je gospodarska družba, če še vedno ne dojamejo, da je bila vsaka obremenitev podjetja za plačilo kreditov v osebno korist, npr. zastava delnic za menedžerske kredite i.p., oškodovanje gospodarske družbe, ki je v normalni družbi prepovedano in sankcionirano.

Poglej objavo
pred 22 urami

Gost, izbral si napačno temo. Z Jesenovcem očitno izdajaš svojo narodnost in nam sporočaš, da si Srb.
Če kdo, potem so srbski komunisti zmagovalci 2. svetovne vojne v Jugoslaviji. Če ravno so ves čas vojne ždeli v svojih četniških brlogih, so se s prihodom Rdeče armade v Jugoslavijo nenedoma spreobrnili in postali partizani in komunisti seveda.
Uresničili svoj cilj in dotolkli Hrvate. Spravili so se nad NDH z vsemi sredstvi, Pred vsem s propagando.
Krvoločni tako kot so, so pobijali svoje nasprotnike in največje žrtve so bile prav med Hrvati, kar je statistično dokazano. Šetji leta 1939 in če se ne motim leta 1952 sta pokazali ogromen manjko prebivalstva. Ke niso znali upravičiti ta manjko, so ga pripsiali Hrvaškim zločinom v Jasenovcu,ko so sprva trdili, da so tam ustaši pobili celo 1,7 miljonov Srbov, Judov in Ciganov.
Danes se številke ralno sučejo med 50.000 in 80.000, kar je še vedno grozovit zločin , posebej še zardi tega, ker je bil izveden na strahoten način, pa vendar je laž razkrita,
Ob grozodejstvih Jasenovca pa nikakor ne morejo zbledeti zločini četnikov, ki so prav tako pobijali, klali in posiljevali.
Krona vsemo pa so zločini komunistov, ko so dejansko pobili nad 500.000 prebivalcev Jugoslavje po končani vojni in odgovoren za te zločine, je maršal Josip Broz Tito, ki je bil vrhovni poveljnik JLA in je osebno ukazal poboje.
Naj si Srbi še tako prizadevate povzdiovati zločine v Jesenovcu, ne boste nikoli mogli prikriti povojnih pobojev, pa tudi ne zločinov, ki ste jih počeli na Hrvaškem, Bosni in Kosovu.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

A ti postaja jasno, zakaj se je po vojni z odobritvijo zaveznikov - operacija Keelhaul - dogajalo, kaer se je dogajalo. Nihče si ni hotel rok mazati z izmečki kot so USTAŠI, ČETNIKI, DOMOBRANCI

U Jasenovcu je na najsvirepiji način ubijeno najmanje 700.000 ljudi, kaže profesor dr Gideon Grajf, glavni istraživač Instituta za holokaust "Šem olam" u Izraelu, koji je radio studiju "Jasenovac, Aušvic Balkana".

57 ustaških metoda ponižavanja, ubijanja i mučenja do smrti:

DIREKTNI NAČINI UBIJANJA ŽRTAVA:

1. Davljenje u reci
2. Trovanje cijanidom
3. Ubijanje čekićem
4. Ubijanje maljem
5. Ubijanje sekirom
6. Ubijanje srpom
7. Vešanje
8. Odsecanje glave
9. Masovno ubijanje "srbosijekom"
10. Gušenje rukama
11. Prerezivanje grkljana
12. Probadanje nožem do smrti
13. Vađenje srca iz žrtve
14. Ustreljavanje
15. Premlaćivanje na smrt
16. Ubijanje trudnica strujom

MUČENJE ŽRTAVA KOJE U VEĆINI SLUČAJEVA DOVODI DO SMRTI:

17. Bacanje živih žrtava u jame
18. Spaljivanje žive žrtve (polivanje benzinom)
19. Masovno spaljivanje u pećima
20. Nabijanje na kolac
21. Kuvanje živih u kazanima za sapun
22. Vađenje organa iz živih žrtava
23. Bacanje žrtava psima i svinjama
24. Bičevanje do smrti
25. Dranje kože žrtvama
26. Gaženje do smrti
27. Ukucavanje eksera u glavu
28. Komadanje tela žrtvama
29. Kopanje očiju
30. Razapinjanje (sa zakucavanjem eksera)
31. Odsecanje testisa
32. Lomljenje kostiju
33. Premlaćivanje
34. Nabijanje eksera pod nokte
35. Vezivanje žrtve i njeno vešanje po dasci sa ekserima
36. Vešanje za noge
37. Organizovanje gladijatorskih borbi (brat na brata)
38. Zasecanje radi paljenja krvi
39. Okivanje nogu logoraša bukagijama (gvozdenim lancima)
40. Trovanje hrane kaustičnom sodom
41. Pregorevanje žrtve lemilicom

POSEBNI NAČINI UBIJANJA I MUČENJA ŽENA:

42. Vađenje fetusa iz stomaka trudnih žena
43. Silovanje i nabijanje na kolac
44. Silovanje i odsecanje dojki
45. Silovanje i stavljanje živih pacova u genitalije
46. Silovanje i stavljanje opušaka u genitalije

POSEBNI NAČINI UBIJANJA I MUČENJA:

47. Razbijanje dečije glave o zid
48. Razbijanje dečije glave maljem
49. Nabijanje dece na bajonet
50. Oslepljivanje dece tako što su terana da gledaju sunce

STAVLJANJE ŽRTAVA U USLOVE KOJI NESUMNJIVO UZROKUJU TEŠKE BOLESTI ILI SMRT:

51. Izgladnjivanje
52. Držanje zatvorenika bez vode
53. Nedostatak toaleta
54. Potpuno nehigijenski uslovi koji direktno dovode do zaraznih bolesti
55. Stimulisanje na kanibalizam u uslovima krajnjeg izgladnjivanja
56. Robovski rad do smrti
57. Smrzavanje

Sedaj pa iz fotelja, ob pivu, bruhaj svoj desničarski ogenj.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

hahahahaha, apmmb2

vsakemu sranju verjameš. Predvsem so mi všeč zgodovinske knjige, kjer se pojavljajo neka, neki, nekega, nekdo, ....

Solit se pojdi.

I NACISTIČKI GENERAL SE ZGRAŽAVAO NAD JASENOVCEM

O zverstvima u Jasenovcu, ali i susednim selima piše u svojim memoarima i Hitlerov "čovek" u NDH, general Edmund Glaise von Horstenau. Jedan od "najupečatljivijih" prizora je onaj iz Crkvenog Boka, srpskog sela na Savi u koje su "upali ustaški zločinci iz susednog koncentracionog logora Jasenovac (mesto užasa)".

Von Horstenau piše da je "u ovo nesrećno mesto nagrnulo u dva navrata oko 500 propalica od 15 do 20 godina pod vođstvom dvojice ustaških natporučnika, sve su ubijali, silovali su žene i mučili ih do smrti, ubijali decu", i dodaje kako je lično video "u Savi leš žene kojoj su izvađene oči, a u polni organ ugurano drvo".

Vzrok in posledica

Najprej je bila kolaboracija, potem odpor.

A ti si prebutast, da bi to dojel. Da o oportunistu Likarju, ne govorim.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Borci in člani organizacij za čaščenje NOB javite se in komentirajte!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Sodnik Radonić je razkril, da so na njega izvajali pritiske, naj Novića obsodi.
Ni nasedel in je sodbo razveljavil Noviča p oprostil.
Upravičeno lahko sklepamo, da so tudi na sodnico Koleto vršili pritiske. Glede na dejstva, da ni bilo trdnega dokaza za obsodilno sodbo, lahko upravičeno sklepamo, da je Noviča obsodila zaradi pritiskov.
Ali je lahko potem takšna sodnica kaj več kot svinja?
Če se kdo s to ugotovitvijo ne strinja, naj se prostovoljno javi v zaporu in odsedi 25 let. Kazen si zasluži.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Istok Potočnik,
ne smešite se in ne pametujte. Imate možnost prebrati zaključno poročilo preiskovalne komisije v DZ. Nihče ne more najti pojasnila za Furlanova dejanja, še manj za napredovanje. Vse se plača.
Vi ste se pač odločili, da boste sistematično etiketirali Požarreport.si in lastnika ter njegove sodelavce. Stopite še malo na Reporter, imeli boste še več "dela" za vaš okus.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Res je Viktor. Kakorkoli obrneš, he,he.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Resnica je vrednota, ki je ne smemo poznati ali razkrivati, saj ta planet vodijo manipulatorji, ki resnico skrivajo zato, da bi skrili svoje nečedne posle...

V Indiji Boga imenujejo Sat - Chit - Ananda, Resnica - Zavest - Blaženost, kar opisuje tri glavne lastnosti Enega.

Resnica- Sat je na prvem mestu, kar kaže, kako velik pomen v Stvarstvu ima resnica. Julian Assange je sledil načelu resnice in je obtožen veleizdaje, saj je razkrinkal slaba dejanja vladarjev sveta.

On bo nekoč za svoje dejanje odkrivanja resnice nagrajen, tisti, ki pa resnici z vso močjo nasprotujejo, bodo temu primerno kaznovani

Duhovni Božji zakoni so namreč večni, nespremenljivi, pravični in jim ni moč ubežati, za razliko od teh, ki jih ustvarjamo ljudje

lep pozdrav Almira :))

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Točno tako Janez.
Saj tudi Pezdir ve, da to ni bilo pranje denarja. Ampak on je politično motiviran in potem to mantra. In mnogih se to prime.
Furlan pa pač ne more vložiti obtožnice samo za to, ker se je to mnogih prijelo.
Bankirjem čestitam za dobro opravljeno delo in lep zaslužek.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

In spet se je pojavil strokovnjak Potočnik, ki seveda ve veliko več kot Pezdir, ki je raziskoval bančno luknjo :D Pezdir, ti nimaš pojma, vprašaj Potočnika. On ti bo razložil, da ni vsaka kraja kriminalno dejanje. Tudi milijardica iranskega "pretočenega" ne.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Spoštovani!

Kako dolgo bomo še podpirali lažno solidarnost, ki jo v razredni družbi ni, in promovirali prostovoljstvo v izkoriščevalskem družbenem sistemu, ki barabo in lenuha nagrajuje in se iz poštenega in delovnega človeka norčuje ter ga ponižuje.

Dokler bomo podpirali takšne vrednote ali obstoječi zločinski družbeni sistem, ki silo, nasilje, laži in prevare nagrajuje ter iskrenost, poštenje, ustvarjalnost in delo zaničuje, ni nobenih pogojev za mir, sožitje, razumevanje, medsebojno spoštovanje, pravo sodelovanje in skupni napredek!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Ljudje govorimo. Z govorom izražamo misli, opisujemo kaj vidio kaj si mislimo, kje vemo. Z govorom ukaujemo. izražamo strinjanje.
Za oblikovanje govora uporabljamo besede. Te označujejo določene predmete, pojme itd. Nisem lingvist, zato naj bo to splošno o govoru dovolj.
Bistveno je, da za opis določene zdeve obstojajo besede. Če izrečemo besedo, z njo opišemo prednmet, ali pojem.
Tako vsaka besede opisše pojem.
Svinja je pojem za domačo žival, razen tega pa za zelo neprijetnega človeka, ki počne svinjarie. In svinjarija je prav gotovo popolnoma nedolžnemu človeku naprtiti 25 let zapora. Ali gre za pomoto je težko dvomiti. Ves čas procesa se je razvijala razprava o tem, ali je Novič lahko storilec, ali ne. Na dan je prišlo mnogo dokazov, da niti pomotoma Novič ne more biti storilec.In to sodnica ni videla? Prav gotovi ni hotela videti. In ker ni hotela videti je točno to, ka je na glas povedal Kovačič. Izprijeno je, da se čuti prizadeto, ker je kovačič razkril resnico.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Borut nas je, kot vsako jutro, spomnil, da imamo predsednika vlade Šarca.
Ampak tema je Harij Furlan, o katerem se je ponovno razpisal Pezdir. Ponavlja sicer stare mantre in se ves čas čudi, da mu nihče ne verjame. Tišči ga Iranski denar in dejstvo da Furlan ni uspel dokazati kaznivega dejanja pranja denarja. In kar naprej joka in joka okoli tega. Ampak kot raziskovalni novinar bi pa vseeno lahko že spregledal, da so eno njegove želje, drugo pa realnost in kazenski zakonik.
Vse ostalo so znane zgodbe, v katerih se zagotovo skrivajo tudi kazniva dejanja. Ampak niti levi niti desni niso preveč zagreti da se raziščejo, tralala. Kriv je pa seveda Furlan.
Furlan zagotovo ni moj izbor. Sem pa pozitivno presenečen, kako so Furlanovi obdelali reševanje bančne luknje. Kolikor sem uspel prebrati, so delo opravili tako kot se šika. Zadeva je obsežna, strokovno zelo zahtevna, politično občutljiva iz več razlogov. Je treba pa že imeti močne argumente, da dobiš odredbo za preiskave na Banki Slovejije. Npu ju in Sdt ju kapo dol.

Seveda pa Pezdir tega ne opazi. In prav ta zadeva je prava stvar za raziskovalno novinarstvo. Od tu bi se lahko razvijale prave zgodbe.
Ne pa mantranje nevrnjenih kreditov, ki so po strokovni plati relativno lahko rešljiva zadeva.
Kreditni spis zna pregledat vsak kriminalist, zna pa tudi ločit med goljufijo in neuspešnim poslom. Če pa ne zna, pa vpraša tožilca.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

"Šarčeva vlada je z imenovanjem Harija Furlana za vrhovnega državnega tožilca pokazala, da nima nobenih kriterijev "

Ima, seveda ima. Zveste soldate razpadajočega režima je POTREBNO NAGRADITI.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Riba smrdi pri glavi. Marjan Šarec, njegova vlada je nateg, prevara volivcev, če hočete, hudodelstvo globoke države. Biti moraš res pokvarjen, neumen ali bolan, da tega ne vidiš oziroma trdiš drugače. Seveda, niso vsi prevarani, tisti del ljudstva z lepljivimi prsti, privilegiranci režima, lenuhi in potepuhi, si želijo prav tega, obstoja mafijskega ustroja države. V tem kontekstu delujejo vsi podsistemi v državi. Sploh ni niti najmanjše volje in želje, primanjkuje tudi znanja, da bi se uredile razmere v zdravstvu, izvedla pokojninska reforma, da bi krivosodje postalo naposled pravosodje. Takšni kot je Harij Furlan so celo nagrajeni za svoje nedelo, neznanje ter v osnovi svojo hendikepiranost naspram tistim, ki vedo kaj je pravo in prav. Saj človek že po izgledu marsikaj ne zmore in ne zna. ..Pri športu gre večkrat za harmonijo izkušenih in mladih in to je predpogoj za uspeh. V Sloveniji pod okriljem Murgel operirajo kriminalci, ki jih suportirajo totalni idioti. Katastrofa je neizbežna... Šarcu veliko pomeni ograja in gratis asfalt, vržen okrog hiše. Pa knjige je začel brati. Parole, smrt fašizmu ima vedno na ustih. Harij se zdi še bolj zajeban. Ni pa, upam, toliko nor. Zakaj, žrtev so ti v deželi naredili že precejkrat več kot fašizem. Tja, kamor rekreativno kolesarim, je vsako leto odkritih več grobov. Imago Sloveniae.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Čestitke vladi, odličen izbor. Nimam besed.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

A imate kaj drugega za delat, kot spravljati se na tega človeka? A lahko nehate tolčt po ljudeh? Popravite sistem, preuredite sodstvo, da se bo ukvarjalo z REALNIMI problemi. Poročajte o tem, kaj počne Trump, kaj počne Orban. KAJ POČNEJO LJUDJE, KI PREMIKAJO STVARI NA BOLJE. Poročajte o dogajanjih v sedanjem času.

Ne pa da sto let poslušamo o tem, kaj je naredil Janković... Narediti že enkrat bilanco o tem kaj je naredil.

Obsodite ga ali ali pa mu oprostite, ampak že ZAKLJUČITE s tem, pridite v JUNIJ 2019.

ZAČNITE ŽIVETI V SEDANJEM ČASU!

UKVARJAJTE S SVOJIM ŽIVLJENJEM, NE PA S TUJIM!


A je mogoče vsa ihta okoli Jankovića zato, da se ne govori o Janši in o njegovih krajah?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

*Radmila.
#4 - Se strinjam, da tovrstne pojave sankcionirajo!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Kako naj se Pavliha spozna na pomorsko pravo, če imamo pa vendar morja le za pošteno kopalno kad!?

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Pred sedmimi leti je Dodig povedal, da je k njemu prišel nek italjan in hotel 300.000 evrov podkupnine za Furlana. Italjan naj bi mu tudi povedal, da ni storil nič narobe, ampak pač je treba to Furlanu dat.
In zdaj se Požar čudi, da se raziskovalni novinarju pred sedmimi leti niso zapodili v Bosno to raziskat.
Ali prihaja čas kislih kumaric, ali pa španciranje po angleški obali Požaru preveč škoduje. Ampak sprehajanje običajno bistri um, tako da je stvar malo čudna. Kisle kumarice torej.

Če bi k nič krivemu Dodigu res prišel neki italijan po kup denarja, potem od tam ne bi odšel v enem kosu. Garantirano. Take pravljice so namenjene nečemu drugemu.
Ampak Požar Furlana nima rad, no saj ga tudi jaz nimam, ampak če novinar nekaj napiše, potem mora ponudit nekaj otipljivega, ne pa takih nesmislov.

Potem pa še na twiterju nalimo sliko Miše Molk in namiguje na plastične obline.
Požar, neokusno do amena. Tako kot Drnačeva, ima tudi Molkova s svojimi oblinam pravico delat kar ji paše. Požar naj se pa briga za sebe.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Anton, tvoja predstava o tem, kaj je levičarstvo, je povsem napačna.
Pa ne samo tvoja. In tu imate problem, ko se tako zdušno boriti proti njim.
Če se sovražniku hočeš uspešno zoperstaviti, ga moraš poznati.
Tako pa imate v glavah stereotip,da je levičarstvo Tito, Murgle, strici, tete, Venezuela, Kuba, petokraka zvezda, vsi enaki, lgbt, wilkomen tujci, unisex wcji, revščina, kolcanje po yugi in jna in tako naprej. Napaka. Veliki vodja si je moral pošteno oprati možgane in žal zavedel tudi vas.
Levičarstvo je nekaj povsem drugega.
Aljuš Pertinač hi vam to najbolje razložil. Prosite ga, da en faktor posveti tej temi, he,he.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Dajana, to je res dobra novica, saj ne gre le za pornografijo, ampak za otroško pornografijo in pedofilijo in je dobro, da so te ljudi zaprli

Žalostno je, da se nekateri trudijo, da bi pedofilija postala družbeno sprejemljiva, čeprav gre za patološko obnašanje bolnih posameznikov...ki so žal pogosto celo znanci ali sorodniki otroka :(

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Levičarji radi omenjajo Boga. Nikoli pa ne povejo, da je doma v hiši cvetja in da ima preroka v Murglah.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Zaradi porničov, ki so še najmanj škodljivi za rekreativne namene. Bolje, da so nevtralizirali orožarsko industrijo in pobrali pokalice državljanom. :-(

Mimo grede. Umrl je Maks Modic po bitki z rakom na črevesju. Pri nas je bil eden od zagretih ustanoviteljev "domače" porno industrije.
Škoda

Poglej objavo
pred 3 dnevi

želim, da se tožilcem in sodnikom v njih prižge lučka, da spoznajo zakaj so tu, zakaj dobivajo plače in kakšno je njihovo pravo poslalnstvo.
Brez pravičnosti pravosodja je država obsojena na dokončni propad.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

žalostno, a še kako resnično če ne bi na oblasti imeli politikantske prostitute bi lahko bilo tudi drugače.
Slovenija kot sahara vode potrebuje državotvorne politike, ki bi se zavzemali za skupno dobro slovenskega naroda in ostalih državljanov.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

ne smejo rtvslo je v lasti Soroša in njegovih lutk, ki zagovarjajo LGBT in pedofilijo.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Pavliha se mi zdi eden redkih normalnih ljudi , ki pripadajo murgelskemu političnemu polu. Zato bo vsekakor, po vzoru na Lidijo Glavino, ki se zdi navadna tepka, dobil kakšno svetovalno pogodgbo v blatnem dolu, za deset jurčkov ali več. Veliko je namreč novincev v politiki, ki tako kot Lidija, četudi svetuje, pa bi sama potrebovala dosti nasvetov, ne zmorejo izdaviti dveh smiselnih stavkov v kompletu, niti nimajo nikakršnega znanja. Za mnoge je to namreč prva služba. Znajo , pa smo spet pri Lidiji, se le podpisati in tako zakrivati tiste, ki stojijo za njimi.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Mar zdaj že levičarji omenjajo Boga? Takšni ga še posebej kličejo in tulijo, ko padejo in pokleknejo, ti, nad katerimi je za časa življenja le modro nebo...Pri nas sodnike in tožilce ( beri Furlana, Šketo, Zgajnarjevo, Čeferina) nastavlja globoka država, v Evropi pač sugeriranj ali priporočil iz Murgel ne upoštevajo. Pavlihe odpadejo... V Evropi spoštovanemu, dr. Petriču, vemo, so pri nas grozili in ga z nekimi napadi hoteli ponižati. Tisti, ki po naročilu mečejo tudi granitne kocke, organizirajo vstaje, vsakršna razbojništva, če boter tako zaukaže....Evropa je bolečina levičarjev . Zakaj torej rinejo tja? Nasprotno je za državljane, ki so ponižani in zahrbtno žrtvovani v montiranih sodnih procesih v mafijski deželi na napačni strani Alp, to izhod v sili. Grozljivo se mi zdi, ko gledam tožilko Blanko, kako uživa v svoji moči, privilegiranosti, ko počne, kar se ji zahoče. Nima namena oditi na zahod, tega ima doma. Tam bo nekoč, upam,za takšne tudi sončni zahod.. Pavliha se mi od vseh naštetih zdi še najbolj pravšnji, deluje umirjeno, inteligentno, a je vseeno pogrnil. Oprali so mu možgane, a šteje pogum. Evropa pač ni Rusija, Republika Srbska ali Severna Makedonija. Mi, pavlihe, bomo tožili Hrvaško, mi, ki so nam vzor kriminalci tipa Putin, Dodik in totalni idioti, karšen je Vučič. Politiki zahodnih držav nas zaobidejo v širokem loku odkar je slovenska politika cirkus oziroma murgelski otroški vrtec... Ukradejo vse, od volitev do paštete, a Hrvate bi sodno preganjali. Vmes pa vsi skupaj malo počofotali v njihovem morju. Hvala Bogu, da jih imamo. Normalne sosede.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Smo pa res žleht, da z anonimkami uničujemo kariere v Evropi.
Kako postopati z naslednjimi kandidati zdaj ni več uganka :-)
Bruselj namreč upošteva "anonimke", katere zdaj le pošiljajte zavedni državljani za vsakega naslednjega.
Bog vam povrni!

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Pavliha, slovenski pregovori slabo držijo. Razen če je ta palica, ki je dolgo rasla udarila ravno po tebi.

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj