ZADNJI KOMENTARJI

pred 29 minutami

To je model sončnega sistema in njegovo gibanje skozi galaktično raven, ki je meni všeč :))

https://www.youtube.com/watch?v=0jHsq36_NTU

Poglej objavo
pred 38 minutami

Stoyan......kom #17....ne nasedaj neumnosti o ravni Zemlji.......poglej vse planete v sončnem sistemu in boš videl, da so vsi okrogli, tako kakor tudi vsi ostali planeti v vesolju....

krogla kot temeljna oblika planetov je posledica naravnih zakonov fizike pri nastanku planetov, teorijo ravne Zemlje so razvili ljudje z ravnimi možgani :(

če imaš čas, lahko pogledaš moje komentarje Andreju Bajtu, ki je ravno tako trdil, da je Zemlja ravna v moji objavi Teorija Ravne Zemlje je smešna

ne pozabi, da so Indijski modreci Rishiji že v Vedah pred tisoči let povedali, da je Zemlja okrogla in da se vrti okoli Sonca

Ali boš verjel astronomiji in razsvetljenim modrecem, kot so Rishiji ali tem novodobnim blodnjam?

Se pa strinjam s tvojim komentarjem o neprimernosti blogov, v katerih so glavna in edina tema objav drugi blogerji na PW v hudo žaljivem tonu

http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/234771/flat-earth-teorija-ravne-zemlje-je-smesna

Poglej objavo
pred 41 minutami

Se popolnoma strinjam, Stoyan. Prispevki, kjer v naslovu piše ta in ta je to in to ... to je treba brisat in so nedopustni. No, če bi bila jaz šefica tega portala, Greg Zupan ne bi smel pisati na tem portalu. Saj on ne dela drugega, kot da žali.

Poglej objavo
pred 1 urami

Branko en video zate, tista o 250 milijonih ljudi na luni je res bosa, kaj pa praviš na tole? https://www.youtube.com/watch?v=jtqGcZH1E2M

Poglej objavo
pred 2 urami

znaki ene od psihiatričnih bolezni so,
da bolnik ves čas trdi,
kako vsi drugi lažejo,
samo on govori resnico.

Poglej objavo
pred 3 urami

Pulitzerjeva gor dol. Nekateri so celo sami sebe štihnl. https://sobotainfo.com/novica/globalno/ce-ostanem-v-sloveniji-se-bom-ubil/117953

Hmmm, le zakaj? Pa tako fajn je med butarami. Kam pa taka trupla odpeljejo?

Poglej objavo
pred 5 urami

Pred časom je sodnik pristojenga sodišča EU sporočil Slovecem, da ni običajno, da se državi članici EU tožita med seboj. S tem je jasno povedal, da EU ne bo podprla Sloveije in še več, da tudi na pristojneM sodišču Slovenija ne bo uspela.
Zadeva je za EU sodstvo zaključena. Slovenija se lahko še tako napenja, sodbe ne bo dobla, pa če tja pošlje četo, ali celo bataljon parvnikov tipa Cerar ali Dominka Švarc.
Zadevo je potrebno ohladiti. Še Erjavcu ni uspelo priti v parlament, pa je grmel in se spokoval v domačih logih. Kako pa naj uspejo slovenski pravniki na tujem parketu, ko jim spodrsava že doma.

Poglej objavo
pred 5 urami

Гусева екатерина в CYLF.RU [url=http://cylf.ru/guseva-ekaterina-v-kupalnike.html]Гусева екатерина в CYLF.RU![/url]

Poglej objavo
pred 6 urami

Greg, povzetek 36*
Daj mi povej, ker praviš, da si odgovoren za svoje otroke. Kako to, da jih še vedno prevažaš okoli v avtomobilu, avtobusu, vlaku, ... saj je v letu 2004 za posledicami nezgod umrlo 240.000 otrok? Številka danes je večja. In sicer velliko večja od smrtnosti zaradi cepiv.

Proizvajaš konstrukte,katere nimajo smisla.

Prevažanje otrok v avtu ni obvezno. Je stvar izbire.
Cepljenje je zakonsko obvezujoče. Torej izbire nimam.

Poglej objavo
pred 6 urami

Greg, napačno interpretiraš medicinske raziskave. Kaj pomaga če so v Indiji domnevno zajezili polio. Število "non" polio acute flaccid paralysis se povečuje.
Zaradi neuspešne kampanije so primere povezanih s polio virusi, prekategorizirali v "non Polio"
Večinoma komentarjev je povzetek medicinske stroke, katera je kritična do rezultatov cepljenja.

De Maeseneer and colleagues suggest that vertical programmes have unwittingly increased the incidence of other diseases and broken the first rule of medicine-primum non nocere- first do no harm. They cite the example of HIV and hepatitis caused by WHO-endorsed immunisation programmes against other diseases (40). With polio eradication there was a huge increase in non-polio AFP, in direct proportion to the number of doses of the vaccine used. Though all the data was collected within an excellent surveillance system, the increase was not investigated openly. Another question ethicists will ask, is why champions of the programme continued to exhort poor countries to spend scarce resources on a programme they should have known, in 2002, was never going to succeed.

http://www.issuesinmedicalethics.org/articles/polio-programme-let-us-declare-victory-and-move-on/?galley=html

Poglej objavo
pred 7 urami

Ali potrebujete nujno posojilo? Ali potrebujete kakršno koli posojilo za zagon podjetja? Ali potrebujete posojilo za nakup hiše ali avtomobila? Ali potrebujete posojilo za plačilo računov ali skrb za lastne potrebe? Če nam pošljite e-poštno sporočilo danes (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) in dobite posojilo.

Ponudba posojila je nujna.

Poglej objavo
pred 7 urami

Potrebujete nujno posojilo? Kontakt: (dakany.endre@gmail.com) Za dodatne informacije o posojilu.

Poglej objavo
pred 7 urami

Leve vidim (jasnovidec:) kot krokarje na mrhovini.
Enotni so le v plenjenju, vsi ostali na okrog pa čakajo na ostanke, oglodane kosti :-(

Poglej objavo
pred 7 urami

Cmerar je preplašen. Prikljči naj SAB in vodi vlado vseh proti Janši in v ključnih težavah ga bo podprla tudi levica. Še vedno bolje od tišlerja.

Poglej objavo
pred 7 urami

No, če trdiš, da Janša ni neumen, pa jaz trdim, da si neumen ti.

Poglej objavo
pred 8 urami

in še tole preštudiraj, ŠKODLJIVIH cepiv ni niti na eni tabeli. So pa smrti, ki bi jih zaradi cepljenja lahko bilo man, pa antivaxxerski start, bukselljni kot ste, ljudem kot so štiriperesna deteljica lažnivcev na PWju, nasedate.

Ampak ti podatki so spet del velike zarote, ki planira depopulacijo in za le-to uporablja chemtrailse, cepiva, fluoride, ...

Kajne?

https://ourworldindata.org/causes-of-death

Poglej objavo
pred 9 urami

#35

Mislim, da je bolje, da prenehaš brati raziskave, ki jih ne razumeš.

Nikjer ne piše, da so polio spremenili v AFP, res pa je, da AFP ni povezan s polio virusom in zato ga imenujejo NPAFP, kar pomeni non-polio acute flaccid paralysis.

Trdiš, da so znanstveniki ustvarili umetni virus polia. Seveda so. Pozabil pa si povedati, da je synthetic polio bil uporabljen v TEST TUBE.

Sama raziskava, ki jo navajaš, govori o etičnosti programa za Indijo in njeno vlado, saj je potrošila veliko denarja.

The polio eradication programme epitomises nearly everything that is wrong with donor funded ‘disease specific’ vertical projects, at the cost of investments in community-oriented primary health care (horizontal programmes). Gilliam has described how vertical programmes undermine broader health services through duplication of effort (each single disease control programme requires its own bureaucracy), distort national health plans and budgets and, because salaries of donor-funded vertical programmes are often more than double those of equally trained government workers, lead to a diversion of skilled local health personnel from primary healthcare, causing an ‘internal brain drain’. We have seen how polio, that was not a priority for public health in India, was made the target for attempted eradication with a token donation of $ 0.02 billion. The Government of India finally had to fund this hugely expensive programme, which cost the country 100 times more than the value of the initial grant.

In v sami raziskavi ti lepo piše, da jim je uspelo cepiti samo cca 170 mio otrok, pa so kljub temu polio zajezili. Od cca 446 mio + so cepili 170 mio otrok, če upoštevava neznansko revščino in slabo sanitarno politiko, je to za cepiva zmaga, saj jim je, tako pravi tvoja raziskava, polio izrtrebiti za eno leto, čeprav podatki kažejo drugače. Ampak, to je spet zarota in prirejanje podatkov BIG PHARMA.


Daj mi povej, ker praviš, da si odgovoren za svoje otroke. Kako to, da jih še vedno prevažaš okoli v avtomobilu, avtobusu, vlaku, ... saj je v letu 2004 za posledicami nezgod umrlo 240.000 otrok? Številka danes je večja. In sicer velliko večja od smrtnosti zaradi cepiv.

In ti si odogovoren praviš. Šlepaš se na umaknjene raziskave, v tistih raziskavah, ki so "kredibilne", pa iz konteksta jemlješ, si izmišljuješ, manipuliraš s številkami sebi in svoji teoriji o škodljivosti pandemičnih razsežnosti cepiv.

Lažni guru Stoyan Svet, ki je poln hlinjene dobrote in medsebojne ljubezni, me je obtožil, da zagovarjam BIG PHARMA. Ni res, zagovarjam resnico in znanost. Če bi zagovarjal BIG PHARMA, se nebi ukvarjal tudi s smrtnostjo in tožbami - za latere sem podal povezavo -, ki so bile pogojene s škodljivostjo cepiv.

Nekdo mi je prišepnil, da Božan Žabjek skrbi za bolno mamo. Pohvalno in lepo. Občudujem to in kar se tega tiče, kapo dol. Zanima me nekaj drugega. Glede na to, da je bolna ima tudi nek zdravilni režim, pa me zanima, če so v tem režimu proizvodi BIG PHARMA ali so to, homeopatski preparati. Saj veste, ker tako pljuva po BIG PHARMI.

Poglej objavo
pred 9 urami

Levaki se morajo le prešteti. Nič drugega. Ljubljanski šerif tega nekoč ni znal. Ko jim to uspe, bo mafijski boter razdelil resorje mednje. Če bo sešita vlada delovala samo leto ali dve, bo to še vedno bolje kot, da oblast prevzame Janša in s tem zamaje temelje globoke države. ..Cerar, kakorkoli nesposoben že je, se še vedno izkazuje kot lider takšne vlade, zato je logično, da postavlja svoje pogoje. Šarec bo svoje dosegel že s tem, ko postane mandatar., četudi mu boter dodeli le ministrstvo za Slovence po svetu. Vsekakor bo pa tudi njemu padlo nekaj drobtinic z bogato obložene mize. Ob koncu mandata bo le še več lačnih.

Poglej objavo
pred 10 urami

Ampak, hej, da bo tole fake news portal je bilo itak jasno. Take "novice" to samo potrjujejo.

Poglej objavo
pred 10 urami

Preiskovalno novinarstvo per excelance! Nekdo je govoril z znancem, ki pravi, da se jih je vsak dan cca. 10 štihnl. Baje. Tko prav. Tole bo Pulitzerjeva!

Poglej objavo
pred 10 urami

Seveda ne, Janšo nimam za neumnega. Imam ga za zelo pametno, pokvarjeno barabo. Imam ga za kačo na prsih slovenstva. Da se razumemo, tudi Cerarja, Erjavca, Židana nimam v čislih.

Poglej objavo
pred 10 urami

Get rich today and take the risk of transforming your own life.Try and get an ATM card blank today (CLIFFORD JACKSON) of cliffordhackerspays@gmail.com and be among the lucky ones who are benefiting from this card. This ATM card in white set is capable of hacking into any ATM anywhere in the world. I have to know about this ATM card when I was looking for work online about a month ago..It has really changed my life forever and now I can say I'm rich because I am a living testimony. The less money I get in a day with this card is $ 8,000.Every now and then keep pumping money into my account. Although illegal, there is no risk of being caught, as it is programmed so that it can not track, but also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you..For details on how to get yours today, email hackers: cliffordhackerspays@gmail.com

Poglej objavo
pred 11 urami

Če bi res Slovenci zavozili po tej poti "čez 4 leta pa predsednik" in zavozimo še en mandat 10ih let v stilu radikalnih nesposobnih ...će do takrat velik del nas mladih in malo manj mladih še ne izgine od tu, pa vsaj sam zase lahko napišem izginem iz Slovenije iz te gnilobe bruhastih voditeljev.

Poglej objavo
pred 12 urami

https://l.facebook.com/l.php?u=https://si.rbth.com/science/81731-z-zelenjavo-nad-tezke-kovine-v-prsti&h=AT2qZj7qGkt1kT0ZDyFQaE1-3prJuRRl32M-634U6_nsQ0lLYpGCoAQojBv5Cw-3d3zBQQkXqVgkg0kyU4Z-wD4TNnsSy6aXaQQGmbfoE9kGockwAvKG-WeKHeIpk7yBA38e

Poglej objavo
pred 12 urami

buy viagra com
viagra from usa pharmacy
buy viagra 50 mg online http://canadian-pharman.com

Poglej objavo
pred 13 urami

Ha ha ha! Dejan Židan zavrnil Janšo, ker ne bodo šli v koalicijo s stranko, ki širi neresnice in izključuje? Ja fino, torej naj se SD odpove parlamentu, saj vse našteto kar očita Janši oz. SDSju počne sama. Kar pomeni, da niti sami s seboj ne morejo v koalicijo? I: =)

Poglej objavo
pred 14 urami

Pacientu Radotu K, po novem Radotu s K, se je pridružil tudi Stoyan Svet.
Oba naj spomnim na dejstvo, da je prav Janša oziroma njegova SDS sprožila in uspešno dokončala delo dveh preiskovalnih komisij, ki sta razkrinakali kriminal v zdravstvu in slovenskih bankah. Parlament je poročili sprejel in tudi zavezujoče sklepe, ki narakujejo novemu sklicu da z delom nadaljuje in poskrbi, da mafijo procesirajo.
Golobčka neuka pojasnita, kako lahko mafijec sproži akcijo, da ga razkrinkajo? Ali sta res prepričana, da je Janša tako neumen?
Prej menim, da sta neumna vidva, ki dovolita, da vas mafija krade in jo sama brezglavo podpirata in se tolažita s pravljcami, ki vam jih pripovedujejo tatinske barabe.

Poglej objavo
pred 15 urami

https://youtu.be/za7dAJtYXwo

Poglej objavo
pred 15 urami

https://youtu.be/rUdty3lXiBU

Poglej objavo
pred 15 urami

Vbij si v glavo

Is homeopathy is effective?

Homeopathic preparations are not effective for treating any condition; large-scale studies have found homeopathy to be no more effective than a placebo, indicating that any positive effects that follow treatment are only due to the placebo effect, normal recovery from illness, or regression toward the mean.

What Is the Placebo Effect?

A placebo is anything that seems to be a "real" medical treatment -- but isn't.

It could be a pill, a shot, or some other type of "fake" treatment.

What all placebos have in common is that they do NOT contain an active substance meant to affect health.

zero, niks nada, zilch

Poglej objavo
pred 20 urami

Svet, zopet lažeš. Moj prvi zapis je razlog za advokata, KZ RS mi to omogoča in tebe obtožuje. V tem komentarju si ponovil isto.

Problem nisem jaz, 4je lažnivci ste. Prenehajte lagati in izginem.

Poglej objavo
pred 20 urami

Odlično napisano Bojan Požar.
Vsa podpora. Očitno dobivamo najboljši portal. In še brezplačen

Poglej objavo
pred 22 urami

Na tem portalu je en sam problem imenovan Greg Zupan. Človek si misli, da on lahko žali druge, drugi pa njega ne smejo. Ko on zapiše "Zapri smrdljivo gofljo je vse v redu, ko pa mu vrneš z njegovimi besedami pa že grozi s tožbo in advokatom. (psihopat)
Sam bi dal na portal pravilo, da bodo vsi članki nekega avtorja, ki z imeni in priimki žaljivo omenja druge pisce člankov avtomatično izbrisani.
Škoda se je ukvarjati drug z drugim, ko je toliko perečih problemov doma in v svetu. je pa žal tako, da zgoraj omenjeni avtor dobi bralce njegovih člankov samo v primeru, če žaljivo piše o ostalih avtorjih PW..
Sam bi tudi prepovedal objavljanje člankov in komentrjev v angleščini.
lp

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Pustimo Krčmarico, ona bo bevskala kot ji naroče, saj vemo kam POPadina TV taco moli. Če nisi z desne te ujčkajo, ko punčico svoge očesa, ali pa ti prej pošljejo vprašanja, da se lažje pripraviš. V nasprotnem pa ... ? To lahko gledamo vsaj dan, in to večkrat.
Bili smo močno naivni, ko smo po osamosvojitvi pričakovali poplavo zasebnih in pluralnih medijev. Zgodilo pa se je prav nasprotno, bivši režimski so se olastninili s pomočjo partijsko-mafijaškega kapitala, POP TV so odpisali več milijinsko davčno utajo in zato laja kot oni hočejo, ostalo pa se trudi, da bi bilo videno in slišano.
Pri nas bi res moralo priti do ponovne osamosvojitve, da bi spucali vso to ideološko levičarsko in anarhistično navalako, drugače ne bo sprememb. Kdor obvladuje večino medijev, bo vedno končni zmagovalec.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Heroj za pet minut

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Homeopatija v Avstriji....

V roke mi je prišlo pismo, v katerem avstrijska zdravniška zbornica odgovarja na članek z naslovom Homeopatija goljufija, ki je bil objavljen v avstrijskem časopisu Profil, njegova vsebina pa je razvidna že iz naslova. Odgovor je v luči tega, kar se s homeopatijo dogaja pri nas, zelo zanimiv. Prevod morda ni najboljši, vendar mislim, da je bistvo razumljivo. V pismu, naslovljenem na redakcijo časopisa Profil, predstavnik avstrijske zdravniške zbornice piše naslednje:

"Homeopatija je v Avstriji zdravniško priznana metoda. Homeopatska zdravila se dobijo samo v lekarnah. Njihova učinkovitost se vsak dan potrjuje v številnih ordinacijah. Če zdravila ne bi delovala, bolniki ne bi ozdraveli. Odgovorni in informirani bolniki se za zdravljenje odločijo skupaj z zdravnikom. Pripisovanje delovanja homeopatskih zdravil placebo učinku je žalitev bolnikov.

Poleg tega je imenovanje odgovornega dela homeopatskih zdravnikov in označevanje slednjega kot "homeopatska goljufija" in goljufanje bolnikov, pravno sporno, saj gre za blatenje njihovega dobrega imena. Medicinska znanost je dolžna skrbeti za dobro bolnih ljudi, ne pa za neke trenutno veljavne znanstvene teorije, ki podpirajo trenutno veljaven model. Referat za komplementarno medicino avstrijske zdravniške zbornice odločno protestira proti nekvalificiranim in tendencioznim napadom na zdravniško metodo, še posebej, če prihajajo od oseb, ki nimajo niti medicinske niti homeopatske izobrazbe."

Kot je razvidno iz pisma, ima avstrijska zdravniška zbornica do homeopatije in zdravnikov, ki se z njo ukvarjajo, povsem drugačen odnos. Tudi avstrijski zdravniki imajo verjetno neki zdravniški kodeks, vendar ta očitno ni ovira, da ne bi mogli zdraviti s homeopatijo.

Miloš Žužek, dr. med.Ljubljana

https://www.dnevnik.si/1042457607

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Greg Zupan ....ker si vljudno vprašal, ti vljudno odgovarjam, da je predstavnica podjetja povedala, da je Inštitut Jožef Štefan nadgradil program na prejšnji napravi za bio-resonančno diagnostiko s pomočjo umetne inteligence

Več o tem, ko dobim pisni odgovor od podjetja Byovis - Biostile, oz bolj strokovno pojasnilo

Ne skrbi za moj pritisk, je kronično na nižji ravni, zato prav pride vsaka popestritev, ki ga začasno dvigne :))

Se opravičujem za žalitve z moje strani , ki vsekakor niso primerne....koliko pa si jih ti meni namenil, pa sam najbolje veš in tudi nosiš odgovornost za vse te izrečene besede

Blatiš zdravnike homeopate, a vsak izmed njih je večvreden kakor deset takih kot si ti, saj pomagajo ljudem in jih zdravijo

Ji Sayerju praviš lenuh...jaz ga imenujem aktivist, ki razkriva škodljiv sistem cepljenja in bo za svoje težko delo nekoč bogato poplačan....ti ki pa zdaj kar cvetiš od veselja, ker imaš na voljo toliko lažnivih člankov o koristih cepljenja, pa boš nekoč z grenkobo spoznal, da boš za svoje delo deležen prezira

Zato uživaj v svojih petih minutah slave, jaz pa bom nadaljevala s svojim delom o razkrivanju cepljenja, ki povzroča bolezni, tako kot do sedaj

Lep pozdrav

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Živijo Branko, nič hudega, tudi jaz sem ravnokar prišla domov........veš teh žaljivih komentarjev in objav je bilo malo morje, ampak saj ni pomembno

kdor ima žaljiv način komunikacije, je to njegovo ogledalo, ......nobene osebe se ne da spremeniti, zato naj ostane takšna kot je.....sebi v nadlogo

vse te besede so kakor jesensko listje, ki jih veter razpiha in ni več sledu o njih....

Lepo bodi in hvala za odgovor :)

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Pilot se je čisto po nepotrebnem junačil nad Rožno dolino z nizkim letom. Tveganje se je žalostno končalo.

Nisem pa zasledil kako so bile z odškodninami poplačane družine Bolgarskih - Turških šoferjev , ki so ji raketirali avioni JLA, če so sploh bile.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Živjo Radmila. Oprosti moji odsotnosti. Pravilno, da žalitev prijaviš na spletno oko. Naredi printscreen, ker žaljive komentarje moram izbrisati, ko sem o tem obveščen. Lp

Poglej objavo
pred 1 dnevi

MURGL jugokomunistični lutki SMCmera in ŠARAC nista "nekompetentna politika novega kova",
ampak sta kao "novo–obrazna"
MURGL JUGOKOMUNISTIČNA politika strarega kova, ki sta natančno toliko kompetentna, kot predvideva direktiva
CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
SMCmero je star LDS-prdec, ŠARAC pa je bil nastopljen kot "nov–obraz" za časa ustanovitve
MURGL jugokomunističko POZITIVNE SRBOSLAVIJE,
ko je bil takoj nastopljen kot PREDSEDNIK murgl-POZITIVNE SRBOSLAVIJE v Kamniku,
torej v času, ko je za potrebe volitev 2011 tovariš MILAN KUćAN s svojimi podaniki romal na "Magistrat",
da nastopi sereorskog najboljš lopova i lažova u najljepš mest na svet nje.
.
Govorimo torej o murglski komunistični partiji srbije, katere pravno formalna naslednica je SD (socialistični demokrati borata poharja, lukšića in njihovega predsednika z "zamrznjeno knjižico" tov. milana kućana).

Potek preimenovanja t. i. SD (socialističnih demokratov):

Predno so si spremenili ime v SD (socialistični demokrati), so se imenovali ZLSD - Združena lista socialnih demokratov.
Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije - Socialdemokratska prenova Slovenije.
Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP - Stranka demokratične prenove.
Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP - Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKS - Zveza komunistov Slovenije.
Predno so si spremenili ime v ZKS, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE (velike SRBIJE nje).
----
»Već na tzv. „uskršnjem kongresu“ od 20. do 23. travnja 1919. 27 članova ljubljanske sekcije Jugoslavenske socijaldemokratske stranke (JSDS) istupilo je iz njezina članstva i utemeljilo Slovensku socijalističku stranku, koja je prihvatila vjernost politici Vladimira Iljiča Lenjina, zauzimajući se za oružanu revoluciju i protiveći se parlamentarnoj demokraciji. Kad je u Beogradu osnovana Socijalistička radnička partija Jugoslavije (kasnije Komunistička partija Jugoslavije), Slovenska socijalistička stranka uključila se u nju, te prestala postojati. Slovenske komuniste predvodili su glavni tajnici KPJ Filip Filipović i Sima Marković.«
--------
LDS = SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije = ZSMS ...
= podmladek KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
Preimenovanja LDS:
Med vojno SKOJ ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (narodna omladina jugoslavije), nato pa se ti kaviar komunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (savez socijalističke omladine jugoslavije), ki formalno pravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po celi jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (zveza socialistične mladine srbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (zveza socialistične mladine srbije), katere član je tudi tovariš Vajglj, preimenovala v LDS.
Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj t. i. murgeljskih "novi obrazov", ki se potem počasi spet kakor združujejo v t. i. "Združeno levico" lahko še vedno opazujete: LDS, zeleni, SSS, SMS, Zares, PS, ZaAB, TRS, IDS, Verjamem, SMC ... - tovariš Stranka Miro Cmerar je seveda član LDS = SKOJ, podmladek KPJ.
.
Vse to je ena in edina KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
.
.
»Po njihovih delih jih boste spoznali! In spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.«
.
»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Poglej objavo
pred 1 dnevi

MURGL jugokomunistični lutki SMCmera in ŠARAC nista "nekompetentna politika novega kova",
ampak sta kao "novo–obrazna"
MURGL JUGOKOMUNISTIČNA politika strarega kova, ki sta natančno toliko kompetentna, kot predvideva direktiva
CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
SMCmero je star LDS-prdec, ŠARAC pa je bil nastopljen kot "nov–obraz" za časa ustanovitve
MURGL jugokomunističko POZITIVNE SRBOSLAVIJE,
ko je bil takoj nastopljen kot PREDSEDNIK murgl-POZITIVNE SRBOSLAVIJE v Kamniku,
torej v času, ko je za potrebe volitev 2011 tovariš MILAN KUćAN s svojimi podaniki romal na "Magistrat",
da nastopi sereorskog najboljš lopova i lažova u najljepš mest na svet nje.
.
Govorimo torej o murglski komunistični partiji srbije, katere pravno formalna naslednica je SD (socialistični demokrati borata poharja, lukšića in njihovega predsednika z "zamrznjeno knjižico" tov. milana kućana).

Potek preimenovanja t. i. SD (socialističnih demokratov):

Predno so si spremenili ime v SD (socialistični demokrati), so se imenovali ZLSD - Združena lista socialnih demokratov.
Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije - Socialdemokratska prenova Slovenije.
Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP - Stranka demokratične prenove.
Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP - Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKS - Zveza komunistov Slovenije.
Predno so si spremenili ime v ZKS, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE (velike SRBIJE nje).
----
»Već na tzv. „uskršnjem kongresu“ od 20. do 23. travnja 1919. 27 članova ljubljanske sekcije Jugoslavenske socijaldemokratske stranke (JSDS) istupilo je iz njezina članstva i utemeljilo Slovensku socijalističku stranku, koja je prihvatila vjernost politici Vladimira Iljiča Lenjina, zauzimajući se za oružanu revoluciju i protiveći se parlamentarnoj demokraciji. Kad je u Beogradu osnovana Socijalistička radnička partija Jugoslavije (kasnije Komunistička partija Jugoslavije), Slovenska socijalistička stranka uključila se u nju, te prestala postojati. Slovenske komuniste predvodili su glavni tajnici KPJ Filip Filipović i Sima Marković.«
--------
LDS = SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije = ZSMS ...
= podmladek KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
Preimenovanja LDS:
Med vojno SKOJ ustanovi USAOJ (Ujedinjeni savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni se USAOJ preimenuje v NOJ (narodna omladina jugoslavije), nato pa se ti kaviar komunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar se NOJ preimenuje v SSOJ (savez socijalističke omladine jugoslavije), ki formalno pravno še traja. SSOJ ima seveda podružnice po celi jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (zveza socialistične mladine srbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (zveza socialistične mladine srbije), katere član je tudi tovariš Vajglj, preimenovala v LDS.
Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a, imenovanj, preimenovanj t. i. murgeljskih "novi obrazov", ki se potem počasi spet kakor združujejo v t. i. "Združeno levico" lahko še vedno opazujete: LDS, zeleni, SSS, SMS, Zares, PS, ZaAB, TRS, IDS, Verjamem, SMC ... - tovariš Stranka Miro Cmerar je seveda član LDS = SKOJ, podmladek KPJ.
.
Vse to je ena in edina KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
.
.
»Po njihovih delih jih boste spoznali! In spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.«
.
»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Greg 32*

WOOOOOOOOW

Dober si me ... ne bom preživel. Štirje primeri otroške paralize v Indiji, ki ima 446.96 milijonov otrok. Se je meni zdelo, da capiva ne delujejo.
..................


Torej rezultati kažejo na neuspeh. Kljub precepljenosti število primerov otroške paralize je enako. Samo ime so spremenili v nepolio akutna flakcidna paraliza (NPAFP) Na ta način prikrivajo neuspeh.

Letno je 50.000 primerov. Število (NPAFP) se naglo povečuje in je v povezavi z polio virusi.


Evo ti paradoks

Synthetic polio makes eradication impossible

The charade about polio eradication and the great savings it will bring has persisted to date
It is a paradox, that while the director general of WHO, Margret Chan, and Bill Gates are trying to muster support for polio eradication (22) it has been known to the scientific community, for over 10 years, that eradication of polio is impossible.

This is because in 2002 scientists had synthesised a chemical called poliovirus in a test-tube with the empirical formula C332, 652H492, 388N98, 245O131, 196P7, 501S2, 340. It has been demonstrated that by positioning the atoms in sequence, a particle can emerge with all the properties required for its proliferation and survival in nature (23, 24). Wimmer writes that the test-tube synthesis of poliovirus has wiped out any possibility of eradicating poliovirus in the future. Poliovirus cannot be declared extinct because the sequence of its genome is known and modern biotechnology allows it to be resurrected at any time in vitro . Man can thus never let down his guard against poliovirus. Indeed the 18-year-old global eradication campaign for polioviruses will have to be continued in some format forever. The long promised “infinite” monetary benefits from ceasing to vaccinate against poliovirus will never be achieved (24). The attraction that ‘eradication’ has for policy makers will vanish once this truth is widely known.De Maeseneer and colleagues suggest that vertical programmes have unwittingly increased the incidence of other diseases and broken the first rule of medicine-primum non nocere- first do no harm. They cite the example of HIV and hepatitis caused by WHO-endorsed immunisation programmes against other diseases (40). With polio eradication there was a huge increase in non-polio AFP, in direct proportion to the number of doses of the vaccine used. Though all the data was collected within an excellent surveillance system, the increase was not investigated openly. Another question ethicists will ask, is why champions of the programme continued to exhort poor countries to spend scarce resources on a programme they should have known, in 2002, was never going to succeed.

In the final analysis, if the right lessons have been learnt and the world does not repeat these mistakes, the costs may yet be justified.

http://www.issuesinmedicalethics.org/articles/polio-programme-let-us-declare-victory-and-move-on/?galley=html

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj