ZADNJI KOMENTARJI

pred 3 minutami

https://youtu.be/HtI3IMlGRMY

Poglej objavo
pred 47 minutami

Res je. Zelo je žaljiv. Pravi virtualni "junak".

Poglej objavo
pred 11 urami

Branko, se strinjam da so žaljivke v komunikaciji neprimerne.....zato ob naslednjih žaljivkah Grega Zupana ne bom reagirala sama, ampak te bom prosila, da njegove žaljive komentarje izbrišeš

Upam da te s tem ne bom preveč obremenjevala, kajti Greg Zupan oz Gost me žali skoraj vsak dan

Hvala in lep pozdrav

Poglej objavo
pred 12 urami

Branko težko pišem brez žaljenja, ker me Greg Zupan ves čas žali,,,,prav nikoli ne začnem z žalitvami jaz...v to se lahko prepričaš

V komentarju 66 je napisal da *** samo Radmila in debili verjamejo....***, kar pomeni, da me je označil za nivo debila... stvari jemlje iz konteksta in manipulativno laže...zato mu pravim manipulativni lažnivec

Poglej objavo
pred 12 urami

Prosim, če se prenehate zmerjati. Besedo "lažniv" bom pobrisal ven iz komentarjev. Pa saj ste odrasli ljudje, lahko razpravljate neagresivno in brez žaljenja? Bo šlo?

Poglej objavo
pred 12 urami

lažnivi manipulator Gost Greg Zupan spet laže in zavaja s stavkom ***Cepiva in črvi, samo debili in Radmila v to verjame***

V svoji objavi o zdravljenju avtizma sem med drugim napisala


V članku Bridging from Cells to Cognition in Autism Pathophysiology Biological Pathways to Defective Brain Function and Plasticity, objavljenem v American Journal of Biochemistry and Biotechnology 4 (2) str: 167-176, letnik 2008 so avtorji Anderson, Hooker in Herbert zapisali:

Motnje avtističnega spektra se lahko začnejo v maternici, po rojstvu zaradi okoljskih epigenetskih dejavnikov (op. prev. kemikalij, glifosata, težkih kovin...), infekcij z mikrobi, avtoimunskih sprožilcev (op. prev: otroških cepiv...), epileptičnih krčev in imunskih odzivov, ki povečajo proizvodnjo reaktivnih kisikovih spojin (ROS- prosti radikali) v možganih, ki vodijo v poškodbe DNK v celicah in v mitohondrijih ter blokado metabolnih encimov. Te vnetne in oksidativne snovi povzročijo motnje v razvoju možganov.

Vir. http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/418665/zdravljenje-avtizma

Poglej objavo
pred 12 urami

Kdor je zavezan pravu in nekim moralno etičnim standardom, zanj ni pomembno h kateri političmni opciji se nagiba. Mladi pravniki so v tem kontekstu manj obremenjeni, zato od njih ne moremo pričakovati tako brezumnih in izkrivljenih interpretacij pravnih mnenj kot od partijskega pravnika Udeta, hišnega pravnika kaviar-komunističnih elit Pirnata ali privilegiranca režima, ki o pravu bolj malo ve, Cerarja. ..Meni osebno se najbolj dopade Jurij Toplak, ki ima v primerjavi s prav tako spoštovanim Jakličem to sposobnost, da neko pravno zadevo zna pretopiti v jezik, razumen za vsakogar. Razen seveda za tiste, ki so zavezani k mafijskemu ustroju države. Ta pa še vedno, žal, zasenči vsako pravno mnenje. Za mnoge so diskreditacije in likvidacije še vedno tisto, kar nekateri ne razumemo kot edina in vsa pravna sredstva.

Poglej objavo
pred 13 urami

Raziskave epigenetike so ugotovile, da geni, ki smo jih podedovali, niso nespremenljivi in da geni niso naša usoda

Okoljski vplivi, vključno s prehrano, stresom in čustvi lahko spremenijo gene, brez spremembe osnovne matrice.

Aktivnost genov nadzira navzočnost ali odsotnost določenih regulatornih proteinov, ki jih nadzirajo signali iz okolja ( op. kot so strupi parazitov, kemikalije, težke kovine strupi iz cepiv, EMF sevanje..ki lahko delujejo epigenetsko na fetus v maternici ali po rojstvu.)

Greg Zupan Gost je spet pokazal svojo nevednost in neumnost s stavkom v kom #66***Cepiva in črvi, samo debili in Radmila v to verjame*** Tudi komentar #68 Haapy Yacka to potrjuje

Vir: Bruce Lipton ph D, The Biology of Belief str 68- 69

Poglej objavo
pred 13 urami

hoj
Strokovni center za avtizem CSGMEtiologija avtizmaAvtizem se izrazi zaradi različnih vzrokov, ki so zelo verjetno med seboj povezani. V splošnem velja, da imajo vzroki organsko oz. nevrobiološko osnovo, etiologija avtizma pa je predmet številnih znanstvenih in laičnih razprav.

Študije dvojčkov iz 70. let kažejo, da je avtizem v veliki meri genetsko pogojen. Na zelo majhnih vzorcih so dokazovale, da naj bi genetski faktorji v 90 % napovedovali, ali se bo pri otroku pojavil avtizem ali ne. Po vsej verjetnosti pri nastanku avtizma sodeluje več genov (naj bi jih bilo več kot 1000), geni pa so v neprestani medsebojni interakciji in v interakciji z okoljem. Novejše študije dvojčkov z avtizmom tako kažejo na manjši vpliv genetskih dejavnikov, vse večjo pomembnost pa pripisujejo nekaterim dejavnikom okolja.

Na razvoj avtizma naj bi vplivala kombinacija genetskih dejavnikov in vpliv dejavnikov okolja pred, ob in po porodu (prenatalnega, perinatalnega in postnatalnega okolja).

Rizični faktorji, ki so povezani z nastankom avtizma in sorodnih motenj, so starost staršev ter diabetes, krvavitve, uporaba zdravil za zdravljenje psihiatričnih bolezni in zloraba opojnih substanc pri materi v zgodnji nosečnosti. Večjo verjetnost za pojav avtizma pri otroku povezujejo tudi z nekaterimi prenatalnimi virusnimi okužbami pri materi ter s stresom.

Težave ob porodu (nizka porodna teža, nizka gestacijska starost, hipoksija) prav tako povečujejo verjetnost nastanka avtizma, ta odnos pa ni bil potrjen kot vzročno-posledičen.

V zadnjem času se precej govori tudi o dejavnikih okolja, ki privedejo do avtoimunih bolezni in alergij pri otroku (npr. aditivi, pesticidi v prehrani) ter o izpostavljenosti otroka določenim zdravilom, cepivom, infekcijam in težkim kovinam. Omenjeni dejavniki tveganja pa do sedaj še niso bili potrjeni z zanesljivimi študijami.Viri:

– Gardener, H., Spiegelman, D. in Buka, S. L. (2009). Prenatal risk factors for autism: comprehensive meta-analysis. Br J Psychiatry, 195(1), 7–14.

– Hallmayer, J., Cleveland, S., Torres, A., Phillips, J., Cohen, B., Torigoe, T., … Risch, N. (2011). Genetic heritability and shared environmental factors among twin pairs with autism. Arch Gen Psychiatry, 68(11), 1095–1102.

– Kolevzon, A., Gross, R. in Reichenberg, A. (2007). Prenatal and perinatal risk factors for autism. Arch Pediatr Adolesc Med, 161(4), 326–333.

– Rutter, M. (2005). Incidence of autism spectrum disorders: changes over time and their meaning. Acta Paediatr, 94(1), 2–15.
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 14 urami

Abram :)......#26 res je to lepa mandala....oz yantra

Blagoslovljen je človek, ki živi ljubezen srca

Poglej objavo
pred 14 urami

Kar se pa Arsenovića tiče. Nikad čuo. Ampak ti imena, kdo ga je podprl povedo VSE, Golobičeva vstajniška trobila kot so partljič, godina etc., po dekretu partije oklicanih izobražencev in po Goeblesovem principu 1000x ponovljenih laži o kao "intelektualcih".

Poglej objavo
pred 14 urami

.... ki veljajo za razsodne in razgledane, dobre, izobražene - posebej pa v Mariboru: Vesna Godina, Tone Partljič ......
V čem pa je Tone Partljič razsoden ????? 40 let se je vlačil po Socialistični Zvezi delovnega ljudstva, kasneje kao parlamentu, delal nič, naredil nič, danes pa imaš kar imaš. Pa ne mi govort o Ščukah in blablabla ..... Tof varianta komedijah, kao velik intelektualni dosežek.
Aja, je pa bil "razsoden", ko so vstajniški golobičevi lešinarji obešali lutke po Mariboru. Jih je še bolj hujskal. Toliko o primitivizmu. Bravo. Da o visokem "intelektualnem" umu Vesna Vuk Godine sploh ne govorimo.

Poglej objavo
pred 14 urami

Gost, ki zopet izbrisani Greg Zupan ne ve, da imajo črvi in cepiva strupene snovi, ki epigenetsko vplivajo na izražanje genov....

pri otrocih z avtizmom so odkrili nepravilno delovanje genov, toda to ni dedna genetska bolezen, saj starši nimajo avtizma niti teh nepravilno delujočih genov in če bi to bila dedna genetska bolezen, potem ne bi bilo epidemije avtizma, kar je jasno vsakemu, ki ve kako se izražajo geni in kaj vpliva na aktivacijo ali deaktivacijo genov

Greg Zupan ne ve, kaj je epigenetika in kako vpliva na izražanje genov.....toksini, kemikalije, pesticid glifosat, stupi v cepivih, slaba prehrana, težke kovine, elektro magnetno sevanje, strupi plesni in parazitov .....so epigenetski faktorji, ki vplivajo na to, kako se izražajo in delujejo geni, so tudi faktorji, skupaj s prostimi radikali, ki gene poškodujejo in povzročajo mutacije genov

Dr Dietrich Klingahrdt je povedal, na podlagi svojih 25 letnih izkušenj z zdravljenjem avtizma:

Avtizem je povzročil človek ( s strupi v okolju, ki vplivajo na izražanje in delovanje genov) in avtizem je ozdravljiva bolezen, kajti če se odstranijo epigenetski faktorji, ki povzročajo motnje v delovanju genov, se izboljšajo simptomi avtizma

zato so smiselne terapije, o katerih govori dr Dietrich Klingahrd, ki iz svojih praktičnih izkušenj ve, da izboljšajo stanje avtizma: antiparazitna terapija, razstrupljanje od težkih kovin, glifosata, odstranitev virov EM sevanja ...itd vse kar sem opisala v svoji objavi Zdravljenje avtizma .......ker se s tem spremeni in izboljša delovanje genov

Poglej objavo
pred 19 urami

Cepiva in črvi, samo debili in Radmila v to verjame

Ameriški znanstveniki so odkrili 102 gena, povezana z avtizmom. To bo prispevalo k lažjemu ločevanju genov, povezanih z avtizmom, od tistih, ki so povezani z duševno nerazvitostjo ali zaostankom v razvoju, piše na spletni strani Ameriškega združenja za človeško genetiko.
Fotografija je simbolična.

Ugotovili so, da je 47 od teh 102 genov močneje povezanih z duševno nerazvitostjo in zaostankom v razvoju kot pa z motnjami avtističnega spektra. 52 jih je močneje povezanih z avtizmom, trije pa so povezani tako avtizmom kot z duševno nerazvitostjo in zaostankom v razvoju.

»Zmožnost proučevanja drugih bolezni v povezavi z motnjami avtističnega spektra je pomembna pri razlagi, kako genetika vpliva na razvoj različnih motenj v tem spektru,« je povedal eden od avtorjev študije Jack Kosmicki z univerze v Harvardu.

Po mnenju znanstvenikov bodo te ugotovitve prispevale k boljšemu znanstvenemu razumevanju dedovanja in biologije motenj avtističnega spektra.

Gre za najobsežnejšo študijo te vrste doslej. V vzorec je bilo vključenih 37.269 posameznikov z vsega sveta, piše na strani združenja.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Radmila:)* 26#
Najbolj prava mandala. Zadetek za Slovenijo.! ;)**

Poglej objavo
pred 2 dnevi

5L za en (1) hladilnik?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Spoštovani prijatelji!

Zakaj je zahtevati od obstoječe oblasti pozitivne spremembe totalna neumnost!!!

Le nov družbeni sistem Bio-humanizem vsebuje nove pozitivne vrednote, ki omogočajo povezovanje in sodelovanje, zato je rešite za novo skupnost ali revolucionarne spremembe.

Revolucija ni nasilje, ampak pozitivna sprememba, ki jo prinaša nov družbeni sistem.

Ali konkretno, vsak ćlovek ima pravico živeti drugače in boljše, zato lahko to spremembo in tudi uresničimo!

Skupni cilj "živeti boljše" je tisto, kar nas povezuje!

Za ta cilj pa staro strukturo ne potrebujemo, novo pa je potrebno zgraditi!
Novo in boljše lahko dela in uresniči le tisti, ki ima takšen skupni konkreten cilj in s tistim, kar se clovek nauči, da zna tudi uresničiti!

Zahtevati od obstoječe strukture pozitivne spremembe je totalna neumnost, saj tega niso sposobni narediti, niti nimajo interesa delati spremembe v svojo škodo!

Takšno spremembo je sposobna napraviti le organizirana usposobljena nova struktura, ne pa obstoječa, ki je zasvojena z obstoječlmi vrednotami in korupcijo!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Hvala za pojasnilo Abram :)

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Radmila ,Zim Zelen:)* 35#
DNK vijačnica se da razumeti,če dobro pogledaš prikazano.Vijačnica ima spodaj in zgoraj omejitev.Lahko je levo in desnosučna v omejitvi. Večji in osrednji krog točno pokažeta omejitev v rotaciji ,zato DNK vijačnica. Lp :)*

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Zim Zelen..hvala za ta komentar.....imaš prav....slika prereza DNK v kom 32, ki jo je v filmu pokazal Dr Marcel Wolfe, ima naslednji tekst

***cross section of our very own human DNA. In an address at John Hopkins University, Francis Collins, the director of the Human Genome Project***

Tudi meni ni jasno, ali gre za umetniško upodobitev prereza DNK - računalniško simulacijo, ker menda še ni možna tako natančna slika prereza DNK, ki jo prikazujejo vedno od strani, kot vijačnico?

slika 35 je zagotovo narejena z računalnikom, slika 32 pa mi ni jasna, za kaj gre......morda je tudi to računalniški model?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

*Radmila
#35 - Do sedaj sem opazil, da DNK grafično in z modeli prikazujejo v obliki vijačnice. Ta način mi je nov se mi zdi, da je povezanost med posameznimi funkcijami bolj nazorna pri vsej množici pa se v klopčiču izgubim saj tukaj ni vse prikazano. (domneva:)

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Abram...sem opazila, da ima ta **roža življenja** naše DNK 10 *lističev*...toliko kot imamo prstov :)

Tudi energijski center sončni pletež (pleksus solaris ali notranje sonce, motor ki poganja prano- skalarno energijo po telesu), ki je v hrbtenici v višini popka, se v jogi upodablja z yantro, ki ima deset lističev in je rumene barve, kakor sonce, ki sije v naši notranjosti

( 12 lističev pa ima lotos srčnega središča)

http://balance.chakrahealingsounds.com/wp-content/uploads/2012/09/manipura.jpg

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Vprašanje je, kdo sploh potrebuje 5G omrežje?

Uporabniki ga ne potrebujemo, namenjeno je izključno služenju denarja operaterjev, ki tekmujejo s hitrostjo brezžičnega prenosa podatkov z omrežjem optičnih kablov.

Razlika je v tem, da je tehnologija optičnih kablov za prenos podatkov popolnoma neškodljiva in varna tehnologija in omogoča hitrejši prenos podatkov, med tem ko je mikro-valovno sevanje omrežja 5G, za katerega so bile BTC-ju podeljene frekvence med 3,4 GHz in 3,8 GHz , zdravju škodljivo

Ali je direktorica AKOS Tanja Muha seznanjena z vplivi visoko frekvenčnega mikrovalovnega EM sevanja na zdravje ljudi?

Ali se korumpirani birokrat Koprivnikar zaveda, kakšne bodo posledice uvajanja nepotrebnega omrežja 5G na zdravje ljudi in s tem posledično na izdatke zdravstvene blagajne?

Toda saj v neo-liberalnem kapitalizmu zdravje ljudi ni pomembno, mar ne? Pomembno je le to, koliko dobička bodo nekateri zaslužili s škodljivim 5G omrežjem ....korupcija pa se je pričela na vrhu, z bivšim ministrom Koprivnikarjem na čelu

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Radmila:)*
Prava stvar. Ta je na 10,sam jih rišem na 12.Možna je izvedba od 3 do 12.Lp ;)*

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Nimam težav z levimi in desnimi, v bistvu sem se celo večkrat v zgodovini volitev obrni na levol kot nasprotno. Spomnim se, moja izbira je bil Drnovškov LDS, Pahorjev SD, pa oba omenjena kot kandidata za predsednika države, največkrat pa sploh nisem šel na volitve. Vse kaže, da to ne bo potrebno niti v bodoče, vsaj dokler živi boter v Murglah...Na levi so zdaj ostali le še privilegiranci režima, prevaranti, kriminalci in ljudje neznanega porekla. Koprivnikar je v tem pogledu kot migranti ; enega od desetih zasači policija. Njega je pač Požar. Gre pa za način delovanja države v vseh njenih institucijah. Danes bi zato v medijih morala zasvetiti novica, da nekje vse poteka po zakonih in skladno z ustavo, predvsem pa po civilizacijskih normah oz. človeških standardih. A tega skoraj ni. Še več, mladi, izobraženi ljudje po navedbah teh istih medijev nimajo možnosti in se odpravljajo v naprej izgubljen boj z zapriseženimi kriminalci na bodočih volitvah. Kje to mi živimo?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Spoštovani gospod Požar...

ne glede na to, da imate povsem pravilna stališča in so vaši članki ne le hvalevredni in NUJNi - čeprav je izplena po njih bore malo ali vsaj pre-malo - vas moram pokarati in prositi, da se izogibate populistični dikciji ala Berdajs, saj tole (Arsenovič o politiki nasploh ne ve veliko ali pa se mu za pravila, formalna in nenapisana, preprosto jebe) zveni zelo primitivno.
Slovenci imamo veliko izrazov, ki lahko to nadomestijo in vi kot kultivirana oseba, ki jo neizmerno spoštujem in cenim, jih brez dvoma poznate (ena možnost je... se mu fučka, ki je tudi populističen, ni pa primitiven).

Kar pa zadeva gospoda Arsenovića, me je ob novici popadlo veliko razočaranje, saj ga je pred mediji spremljal in podprl veliki intelektualec, pesnik in erudit Andrej Brvar.
A glej ga zlomka: vedno znova in znova smo razočarani nad izraženimi stališči ljudi, ki veljajo za razsodne in razgledane, dobre, izobražene - posebej pa v Mariboru: Vesna Godina, Tone Partljič in zdaj še Andrej Brvar.

Res... quo vadis Maribor, quo vadis domovina?Poglej objavo
pred 3 dnevi

Dragi Miha Junak!
Zaradi takšnih kalibrov, ki niso sposobni preveriti osnovnih dejstev, pa se vseeno čutijo sposobni varno skriti pljuvati vsepovprek, po svetu nastajajo razni Trumpi ipd.
Galerija Gosposka d.o.o. javno objavlja podatke in iz njih je razvidno, da je v letu 2017 tam delalo 45 zaposlenih - ne 8! Sem pa nekje zasledil, da je v letu 2018 zaposlil dodatnih 15 oseb, saj širi poslovanje.
Prav tako lahko iz bilanc razbereš, da je podjetje zadolženo le za 4,25 mio EUR in ne za 8!
To pa je že nekaj drugega, a ne g. Junak?

Poglej objavo
pred 3 dnevi

@janezzdrstnik, kaj si ti arsenovičev trol, ali kar sam Arsenović to piše? 5 zaposlenih in 8 milijonov kredita??? Ne me jebat. To je milijon šesto tisoč eurov KREDITA na zaposlenega!!! Kdo bo to odplačal? Tako visokega dolga na zaposlenega ne bi moglo plačati nobeno podjetje v Sloveniji.

Osem milijonov eurov kredita!!! 5 (pet) zaposlenih! WTF

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Zim Zelen :) res je presenetljivo lepa božanska stvaritev, tako kot vsa ostala narava ...še nikoli prej nisem videla te slike, o kateri je govoril dr. Marcel Wolfe na predavanjih o raku, ki jih poslušam te dni. On je pokazal še bolj natančno sliko, na kateri je bilo videti svetlobno izžarevanje DNK, ki vpliva na bio-kemične procese v celici

Abram.....tu je še ena slika, za katero mislim, da je računalniška ponazoritev strukture DNK, za lažjo predstavitev sofisticirane geometrične strukture...lepo, če boš kaj narisal :)

https://i.pinimg.com/originals/99/9c/44/999c4410b0d46020c41316d6e6da5959.jpg

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Radmila:)* 32
Kar si napisala je čista resnica.Če bom imel čas bom zrisal nekaj kar bo potrdilo tvoj zapis. Lp :)*

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Tale Požareport je očitno združenje istomislečih, ki temelji na Goeblesovem principu 1000x ponovljene laži. Objavlja neke trditve, ki so ali v celoti ali pa delno izmišljene. Kot npr. tista o prezadolženemu in skoraj bankrotiranemu Arsenoviču, katerega zadnja šansa je županovanje Mariboru, za katerega bo potem v svojem mandatu v svojih restavracijah/hotelih množično prirejal dogodke in tako saniral svojo finančno situacijo…

Še enkrat: "Nočem ugibati o strokovnosti napisanega, vendar je to, kar je napisano o prezadolženosti Arsenovičevih podjetij čista manipulacija. Galerija Gosposka d.o.o., je po javno objavljenih podatkih povsem normalno zadolženo podjetje, ki ji denarni tok omogoča, da lahko v 3,6 letih vrne vse kredite bankam (razmerje krediti/EBITDA = 3,6). Podjetje ATIM d.o.o. sploh nima nobenega kredita in je mirujoče podjetje brez poslaovanja v zadnjih letih.

Podatki o vpisanih hipotekah so nesmiselni, saj se iz njih ne vidi dejanska zadolženost, ampak le pogodbena višina kredita pred pričetkom odplačevanja. Investicije v hotele se tudi sicer popolnoma normalno financirajo s krediti, saj gre za relativno varno naložbo za banke.

Glede poslov z občino MB novinar le špekulira, saj ji dejansko ni. Mogoče pa Bojan Požar v Arsenoviču vidi le grožnjo za njegove(ga) kandidate?"

Poglej objavo
pred 3 dnevi

*anki p. & Požar
Hudooo kar popisujeta. Običajen človek kar ne razume kaj vse politiki počno v dobro ljudstva

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Arsenović ne bo prvi v Mariboru.
Ne gre za župansko mesto, temveč gre za zgodbo, ki smo jo že videli.
Podobno pot je že pred leti ubral Gregor Jager.
S sumljivim denarjem in s partnerico, sta zašla med Pande.
Posel je začel cveteti, zato sta se širila in širila. Seveda s krediti, ki sta jih z lahkoto dobivala. Potem je prišla kruta resnica, saj krediti, če prav z lahkoto pridobljeni, so terjali vračilo. In konec je bilo z vem lepim. Gregor se je zatekle po pomoč k Zaresu, pa je ta skrahiral, tako kot njegova zaželjena županska kariera. Pand ni več.
Poučna lekcija, ki se je dogajala pred nedavnim in prav neverjetno je, da grenke izkušnje te lekcije ne izučijo nadebudnega Arsenovića.
Najverjetneje bo bankrotiral prej, preden bo uspel vsaj za male denarje prodati nagrabljeno. Tudi županskega stolčka si ne bo mogel pribriti, pa naj bo aktualni župan še tako slab.
Mnenim, da si lahko že na štartu omisli znano geslo: Gotof je!

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Zupan, napiši kaj svojega, ne ciiraj drugih ljudi.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

# 32 Prekrasna je

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Božanska mandala

to je prerez naše DNK, ki oddaja 4 milijarde fotonov na sekundo v tem enem prerezu

- DNK je antena za EM frekvence, seva svetlobo in ima obliko svete geometrije z lepo in kompleksno strukturo


https://i.pinimg.com/originals/d7/28/e4/d728e4a1a609d6acb1161afd6d75b2ac.gif

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Nočem ugibati o strokovnosti napisanega, vendar je to, kar je napisano o prezadolženosti Arsenovičevih podjetij čista manipulacija. Galerija Gosposka d.o.o., je po javno objavljenih podatkih povsem normalno zadolženo podjetje, ki ji denarni tok omogoča, da lahko v 3,6 letih vrne vse kredite bankam (razmerje krediti/EBITDA = 3,6). Podjetje ATIM d.o.o. sploh nima nobenega kredita in je mirujoče podjetje brez poslaovanja v zadnjih letih.

Podatki o vpisanih hipotekah so nesmiselni, saj se iz njih ne vidi dejanska zadolženost, ampak le pogodbena višina kredita pred pričetkom odplačevanja. Investicije v hotele se tudi sicer popolnoma normalno financirajo s krediti, saj gre za relativno varno naložbo za banke.

Glede poslov z občino MB novinar le špekulira, saj ji dejansko ni. Mogoče pa Bojan Požar v Arsenoviču vidi le grožnjo za njegove(ga) kandidate?

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Zim Zelen:)*
Točno tako! Vesolje ima svojo zakonitost cikličnega samozlivanja v vsaki svoji individualni pojavnosti mept*. Bolj se bojim :/oziroma vem/,da nas bo Zemlja sama razredčila -zdesetkala kot mi njo.MI nismo škodljivci življenja,mi smo samo neuki in pramalo razumemo večno sedanjo vesoljno samobitnost in njeno zakonitost. Lp :)*

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Dejansko, če se navežem na spodnji komentar sta v državi pomembna le mafijski boter in Zveza norcev, ki s sovranim govorom in preko provokacij, zlasti v tam namen skonstruirane strane tzv. Levice, skušajo rušiti in spreminjati družbeni red in še bolj utrditi stanje enoumja in brezumja. Ko nekdo kot Kučan, nekdanji šef zločinske organizacije, ki ukrade volitve, likvidira, če je potrebno, politične nasprotnike, ki je dokazano sovražno nastrojen proti slovenskemu narodu in državi, ukaže smernice delovanja pravosodja in družbe kot take, veš, da smo dosegli dno dna in ponovni zaton vseh osnovnih civilizacijskih norm. Ti bodo spet ubijali, ropali in plenili, ko bo zmanjkalo denarja v bankah, ko ne bo več česa prodati. ..Guverner banke v tem kontekstu ni pomemben, kot ni pomemben predsednik države. Bančno luknjo so kopali razni Jašoviči, Veselinoviči, direktorčki bank in predsedniki uprav le teh, ki so dajali kredite, kot jamstvo za to pa jemali gobeline in lesoreze. Pivec piva, torej Zorko je pač eden nastavljencev te mafije, kot tista Muha, ki je odletela. Podpisoval bo anekse in svetovalne pogodbe, čemur je drugi tir namenjen. Kučan in Zemljarič nečesa ne moreta prikriti ; zločina v očeh. Norci tipa Turnšek in Kobal pa očitne želje po krvi.
Poglej objavo
pred 4 dnevi

Odkar je Milan Kučan na Ilovi gori s sovražnim govorom napadel kritični govor in v imenu narobe ali nič mislečih pozval represivne organe, naj ukrepajo proti pravilno mislečim, razmišljam, da bi se nehal oglašati na Požareportu in drugih družabnih omrežjih, da bi se tako izognil represalijam.

Kučan se je s svojim nastopom namreč smiselno zelo približal Che Guevari, ki je dejal:

“Ne potrebujem dokaza, zakaj bi ubil človeka.

Potrebujem dokaz, zakaj ga ne bi!”

Poglej objavo
pred 4 dnevi

za spodnje tri v kom #94 ne vem ali so ženske ali moški :-o

te tri pa naj bi bile pristne :)

https://www.youtube.com/watch?v=acb-js00c40

Poglej objavo
pred 4 dnevi

Mater suzno, kak dugo si rabo, da tu nekaj napišeš, top spin. Pa še takrat, ko napišeš, ne napišeš nič. Mogoče zato, ker si runkl.

Poglej objavo
pred 4 dnevi

*abram1b2 Cej - #59
Če prav razumem trdiš, da človeška dejavnost nima pospeševalnega učinka na podnebne spremembe in bi se cikli dogajali po ustaljenem urniku brez prehitevanja ne glede na sproščanje milijonov ton CO2 iz fosilnih goriv?
Kurjenje premoga lesa nafte plina v katerih je uskladiščen CO2 in tako sproščen v asfaltirano zabetonirano travno površino s posekanimi gozdovi torej nima nikakršnega vpliva na dogajanje v vsakdanjem okolju.

Ovrgel si mnenje 6000 znanstvenikov, ki so dali skupno poročilo, vsem nam.
Čestitam
Lp


Poglej objavo
pred 4 dnevi

Mogoče pa ne vozi dolgo BMW-ja. Vse slabše avtomobile delajo, vsaka serija je slabša in ne zdržijo toliko kot modeli izpred 20-tih let. Zato pa imajo miljarde dobička.

Poglej objavo
pred 4 dnevi

haapy yack.)*
Najbolj smešno je to,da za podnebne spremembe res ni krivo človeštvo. Brezoglična družba je blef. Oceani akumulirajo večino CO2,da ga bodo izpustili,ko bo zemljina zunanja atmosfera najhladnejša. Zemlje se takrat ogrne v CO2 plašč.Paradaks je,da ko je zunanja atmosfera Zemlje najhladnejša je notranji plašč atmosfere najtoplejši ravno zaradi C02 plašča. Takrat šele lahko govorimo o učinku prave tople grede. Ta potem stali polarni ledeni kapi in zgodi se medsebojni preliv kopnega in morja. Nastopi nova 7000 letna ledena doba s čimer si Zemlja obnovi polarni ledeni kapi za nov 28000 letni cikel. S polarnima kedenima kapama Zemlja vzdržuje naslednjih 28000 let svojo povprečno temperauro pod t.i. Curievo kritično temperaturno točko. Po meni je ta okoli 18C stopinj.NIč ni brez razloga,ker je ves eno in pod enotno zakonitostjo,tudi mi.Lp :)**

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj