ZADNJI KOMENTARJI

pred 2 minutami

Že trikrat so mi brisali vpis na BLOG in FORUM

http://www.rtvslo.si/blog/blalz-babic

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=forum&op=viewforum&forum=113

Poglej objavo
pred 44 minutami

Ta video si je na fb od včeraj zvečer ogledalo že več kot 90.000 ljudi.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=523569334662567

Poglej objavo
pred 3 urami

Pred časom je tudi Bavarska bila življenski prostor slovencev.

V 14. stoletju so bile na Koroškem, Kranjskem in celo na Dunaju, maše tudi v slovenskem jeziku (Windischer Sprache) brane. V Durandis »Rationale divinorum Officiorum«, (14. stoletje) je bilo to tako utemeljeno: » Ker nobeden drug jezik ni tako razširjen, kot ta, ki se imenuje slovenski«. Leta 1495 sta npr. mesti Ljubljana in Kranj, celo v Aachnu postavili duhovnika za slovenske romarje. Na južnem Bavarskem (t.i. Bavaria Slavica) so na podeželju še do 12. stoletja obstajala naselja s slovenskim pogovornim jezikom.

http://www2.arnes.si/~gljsentvid10/oseb_stran/izvor_slovencev.html

Poglej objavo
pred 3 urami

Pa še naj kdo reče,da je poštenje v Sloveniji in da ni pod vodstvom mafije vsa medijska veja...upa kdo to trditi?

Poglej objavo
pred 4 urami

KONKRETNO DELOVANJE PROGRAMSKEGA SVETA RTV SLO
Tako sta preko predsednika izbrana svetnika (ki ju lahko tudi takoj odstavi), običajno v položaju jezička na odločevalski tehtnici, saj skoraj pol Programskih svetnikov RTV SLO obvladuje politična DESNICA, ki je vedno vsaj pod delno KONTROLO CERKVE.
Politična desnica in levica imata razdeljen tako PARLAMENT,
kot organizacije navidezne CIVILNE DRUŽBE.
Posledica - CERKEV, torej posredno RKC ima na RTV posebno uredništvo, civilna družba GA NIMA.

Poglej objavo
pred 5 urami

Saj zato zna Pahor zmagati.Če bo slaba udeležba ne levakov. Ker levaki bodo šli vsi volit,da obdržijo sedanje stanje.

Poglej objavo
pred 7 urami

Euro-Azijska Unija kot proti utež ameriškemu imperializmu in NATO paktu, koncept novega multi-polarnega sveta

https://www.youtube.com/watch?v=6dx2VQpOxOE

Poglej objavo
pred 8 urami

Vsi enaki vsi enakopravni vsi enake možnost. Kdo je že to govoril,ko je kandidiral za predsednika vlade?In to naj bi volili.Če bi bili drugi kandidati pošteni nebi dovolili takšnega soočenja. Tako pa s tem potrjujejo,da se bo današnje stanje nadaljevalo.Mene je sram za te kandidate

Poglej objavo
pred 8 urami

#15
Karantanski panter je v žlahti tudi z Bavarskim, tako da....

Poglej objavo
pred 9 urami

#14 - to je Slovenski panter.
Radmila, točno tako, kot praviš.
Gremo jutri v novo zmago!

Poglej objavo
pred 14 urami

Ustavna pritožba se lahko piše v nedogled, predno bo odobrena so že najmanj nevem katere volitve, vmes pa še pozabljeno.

Poglej objavo
pred 16 urami

Nacionalna zavest s švabskim panterjem na prsih? Fajn.

Poglej objavo
pred 20 urami

Rajko K vidim te samo še kot idividun! Samemu sebi namenjen drugim v škodo!

Poglej objavo
pred 21 urami

Jasno, saj je edini k pove kot je.

Vsi ostali ali se sprenevedajo ali pa nimajo vizije, niti želje se spoprijeti z ugrabljeno državo.

Poglej objavo
pred 22 urami

Sedaj sem pogledala videje v tej objavi in našla še več razlogov, da v nedeljo volim Andreja Šiška za predsednika Slovenije.

Naj jih na kratko povzamem:

- Andrej ima zdravo nacionalno zavest o pripadnosti Slovenskemu rodu, ki izhaja iz zavedanja, da so Slovenci en najstarejših narodov na svetu, nosilec modrosti Vedske kulture

- razkrinkal je načrt t.i. **multi kulti kulta** elitnih globalistov s Sorošem na čelu, ki z uvozom islamskih emigrantov želijo uničiti narodno identiteto evropskih narodov . Tisti, ki želijo odpreti **srce in denarnico** emigrantom, naj to storijo najprej za slovenske družine, ki so na robu preživetja, mlade družine brez stanovanj in za 80:000 nezaposlenih, katerim so emigranti neposredna konkurenca na trgu dela

- zaveda se, da vojne v svetu netijo centri moči v ZDA in EU /NATO paktu.in se zato zavzema za multi polaren svet, z večjim poudarkom na sodelovanju z Rusijo in Indijo, ki sta prav tako kot Slovenija nosilki starodavne Vedske kulture

- zavzema se za vrnitev desetin pokradenih milijard EUR v času osamosvojitve Slovenije in za sankcioniranje tajkunov, ki so okradli slovenski narod in naredili bančno luknjo

BRAVO ANDREJ ŠIŠKO, KI POVE RESNICO........

Tudi če ne bo izvoljen za predsednika, ga pričakujemo v prihodnosti v parlamentu RS kot nov, zagnan, močan in svež veter - tajfun (in ne tajkun :))

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Ani, sem poslala tvojo objavo po e-mailu mojim znancem, ki imajo na mail listi več stotin svojih znancev iz duhovnih krogov Slovenije.

Upam, da jo bodo posredovali naprej in glasovali za Andreja, čeprav se t.i. **duhovneži** bolj malo zanimajo za politiko :)

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Andrej Šiško, je edini kandidat, ki povev obraz resnico kaj se dogaja v državi, kdo je za nastalo stanje odgovoren in kakšne so rešitve da se Slovenija reši pred propadom v katerega ga rinejo levi in desni. Kot pravi on Zedinjeni zmoremo vse. Torej se nehajmo deliti in podpirati leve in desne lopove ter politikante. Temveč se združimo kot ljudje, kot državljani te prelepe dežele in izvolimo svojega predsednika. Predsednika po volji ljudstva ne po volji bankirjev, Bruslja, stricev iz ozadja in tujih tajnih služb ter NATA. V nedeljo imamo možnost in pravico da vrnemo državo, ki so nam jo ukradli in jo vodijo kriminalci, lažnivci in narodni izdajalci zopet v svoje- narodove roke. Kajti v ustavi lepo piše v Sloveniji ima oblast LJUDSTVO. Vsi za enega eden za vse. In od zmage do zmage naprej. Osti jarej in čista 5ka.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

stojan, gre predvsem za to, da je za obvladovanje motorja potrebna spretnost, ki jo dobiš tudi v avtošoli. Vožnja z motorjem je podobna vožnji trikolesnika, tako, da z šolanjem v avtošoli za voznika kategorije B tgea ne pridobiš.
Po opravljenem izpitu kategorije B tudi nimaš spretnostne vožnje s trikolesnikom, tako, da je tu še en dodaten minus.

Res pa je, da trikolesnike kupujejo ljudje, ki so bolj umirjeni, malce starejši in z neko kilometrino vožnje avtomobila, tako, da niso ravno divjaki.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Rado K, kaj je narobe z prostovoljnim cepljenjem katerega zagovarja predsedniški kandidat Andrej Šiško?

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Rado, o cepljenju vem veliko in sklicujem se na vestne zdravnike, ki so povedali resnico o cepljenju. To mi zadostuje. Ni potrebno da ovržem mnenja drugače mislečih, to prepuščam kvalificiranim zdravnikom, katerih ni malo.

Naj te spomnim na moj članek o avtizmu, 240 komentarjev in več kot 70 zdravnikov, ki so povedali resnico o cepljenju, zato ne bom tukaj znova pogrevala te debate o cepljenju.

Je pa dejstvo, da je Šiško za zakon o prostovoljnem cepljenju zame dovolj velik argument, da glasujem zanj, saj bi s tem naredil več dobrega za otroke, kakor nekateri drugi, ki se sklicujejo na družino in otroke.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

"Zaradi tega bom glasovala za Andreja, ki se kot edini kandidat zaveda resnice o cepljenju otrok"
Izgleda, da ste mnogi tukaj sodelujoči, cepljeni proti argumentom. Radmila lastno stališče navaja, kot edino zveličavno resnico. Pa to ni dokazana resnica. To je zgolj Radmilino mnenje, ki ga prodaja kot resnico.

Seveda Radmila naj kar glasuje za Andreja, nimam nič proti, le razlogi na katere se sklicuje so za lase privlečeni. http://www.skeptik.si/pogosti-argumenti-proti-cepivom/?rq=Cepljenje Naj Radmila ovrže tekst v prilogi v celoti in naj se šele potem sklicuje na resnico!

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Šiško ni primeren za predsednika, ker ni diplomat (tudi nekateri drugi kandidati niso) in ga pogosto obvladujejo čustva (jeze). Je pa razvidno iz njegovega življenjepisa, da se je boril za Slovenijo in nasprotoval korupciji, zaradi česar je bil diskreditiran.

Zaradi tega bom glasovala za Andreja, ki se kot edini kandidat zaveda resnice o cepljenju otrok, se iskreno bori za dobro ljudi, je proti delitvam in ni brez-hrbtenični oportunist.

Bil bi pa zelo dober poslanec v parlamentu, kjer bi govoril resnico, tako kakor Ivan Pernar v Hrvaškem saboru. Upam, da bo njegova stranka prišla v parlament (zdaj ko je deležen medijske pozornosti) in da ga bomo lahko tam poslušali

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Rado. K, nekaterim je dejstvo, da je bil Kramberger fizično eliminiran iz boja za predsednika, dovolj trden dokaz da je bil protikandidatu trn v peti in grožnja za zmago na predsedniških volitvah.

V kolikor bi bilo drugače, nebi bilo potrebe po likvidaciji naspritnika in bi obveljala volja ljudstva.

Andreja za predsednika vseh državljanov.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Bom poskusil Radu K. (K. je lahko tudi kot Kreten) odgovarit z naslednjim:
Psihologi vedo povedat, da vsak izhaja iz sebe oz. kot pravijo Dalmatinci, da vsakdo drugega meri s svojim metrom. Znajo pa povedat Dalmatinci tudi: »Svašta ferata vozi i svašta majka rodi.«. Torej velja tudi za razne K.je in k.je.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Ogard, se strinjam! Dajmo pomagati, da petka zmaga. To je namreč edina rešilna bitka za našo ljubo Slovenijo!

Poglej objavo
pred 1 dnevi

"Po nekaterih informacijah bi moral zmagat Kramberger že v prvem krogu proti Kučanu"

Svetovni argument! Pri logiki v srednji šoli bi ga morali jemati. Da odrasel človek pride s čim takšnim ven, je popolnoma neverjetno. Drago, naj še jaz poskusim. "Po nekaterih podatkih je Drago kreten" , ali še "po nekaterih podatkih je Dragotova prababica iza Zakrpatja".

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Podobne stvari so počeli Ivanu Krambergerji na volitvah za predsednika predsedstva SRS. Milan Kučan in Jože Pučnik sta složno stopila skupaj proti Krambergerju in zaigrala drugi krog volitev. Po nekaterih informacijah bi moral zmagat Kramberger že v prvem krogu proti Kučanu. Pa ni. Vedel je za to prevaro, zato se je pri naslednjih volitvah odločil za nastop na volitve za Državni zbor ob podpori izbrane domovinske stranke DONS. Ker so ugotovili kontinuitetneži svojo nemoč, so se ga fizično rešili. Tako Kučanov kot klerikalni moto je: »Diskriminacija, diskvalifikacija, diskreditacija, osamitev, materijalno uničenje in na koncu lahko tudi likvidacija.«. Vse te ali posamezne elemente tega mota uporabljajo pri svojih oblastniških težnjah. Njihova taktika je tajna, tiha, podtalna in delujoča na daljši rok. Nikdar se ne zaletavajo. Tudi pan_krte podtikajo v družine, da lažje uresničujejo svoje cilje.
Po atentatu na Ivana Krambergerja so se lotili njegovih simpatizerjev in prijateljem na Volitvah '92 z raznimi volilno-sodnimi in medijskimi manevri, na vsakem koraku so nagajali, verjetno pa tudi na volitvah goljufali. Kot nacionalista so podtaknili Zmaga Jelinčiča. Starosta slovenskih advokatov in odvetnikov Stanislav Klep je na Ustavnem sodišču dosegel, da zaradi vseh predvolilnih manevro/prevar, da se volitve prestavijo. Fučkalo se je republiški volilni komisiji, da sledi odločbi Ustavnega sodišča o prestavirvi volitev za dva tedna. Republiško volilno komisijo je takrat vodila predsednica Vrhovnega sodišča sodnica Franca Strmole Hlastec. Ta je morala po volitvah odstopit kot sodnica in predsednica Vrhovnega sodišča zaradi "bolezni" in se je nato zaposlila v Zavarovalnici Triglav. Zavrovalnica Triglav pa je eno od parkirišč oz. smetišč odsluženih in neuporabnih političnih kadrov.

Zaradi navedenega štejem, da so bili Volitve v DZ '92 nelegitimne in nadaljno delo izvoljenih vse do danes tudi nelegalno.

Naj dodam še, da t.i. demosove "poštene" stranke in ostale desne, se ni nobena oglasila glede predvolilnih dogodkov zoper DEMOS Krambergerjevo združeno listo. No danes nekateri vedo povedat, da je tudi DEMOS dobil Ameriški denar za "osamosvajanje" Slovenije oz. za rušenje Jugoslavije. Skratka, vse je bilo takrat kontrolirano.

Zaradi navedenega in tudi nenavedenega sem se odličil, da le grem na volitve, čeprav sem nameraval začet jih abstinirat in da podprem kandidata, ki je s svojimi deli pokazal, da mu ni vseeno, kaj se dogaja s Slovenijo in slovenskim ljudstvom.

K tej moji gesti se pridružite vsi, ki vam bije slovesko srce in pojdimo složno na volitve in obkrožimo na volilnem listu številko 5 (pet).

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Šiško je naredil vtis name. Je razgledan, hitro misli in še kaj. Vse o.k.
A ga ne morem podpreti. 1) Ne delim njegovih stališč do beguncev. Mislim, da moramo beguncem nuditi vso mogočo pomoč. Ljudje so, ki jim ni lahko. Za najmanj 5.000 beguncev v Sloveniji imamo prostora v naših srcih. In tudi denarja. Če pa iščete denar, ga iščite v bančnih luknjah. Tisti denar je bil vzet na račun naših ubogih.
2) Komunikacija je izpod nivoja. Če si želim malo avdentičnega okolja grem v oštarijo. Na predsedniško mesto sicer tudi spada ostrina, ampak v korektni izvedbi in ne v zmerjaštvu.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Tako je, če na volitvah "zmaga" homoseksualec.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

https://www.youtube.com/watch?v=ye7BvDDtCI8

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Kako je pa z motorjem z stransko prikolico? Včasih so bili zelo nobel, celo dirke so prirejali z njimi. (3 kolesa)
https://youtu.be/f59JgJTZ088

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Umetnost je ljudi motivirati za stvar pa čeprav je to le skupinsko petje na busu ali tramvaju:
https://youtu.be/xctzp0dp9uc

Poglej objavo
pred 2 dnevi

jaz pa mislim da je to kar u redu.jaz glih tako nisem vozil nobenega motorja ,razen apn 4 ali avtomatik.in nameravam kupiti zdaj trike ali kaj podobnega.in sploh ni važno ali ga voziš z A ali B kategorijo.poanta je v tem da motorji taki ali drugačni so za normalne ljudi,ne za norce.ce bi vsi vozili po pravilih bi sigurno prišlo do manj nesreč in padcev.pa lp

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Menten.he he......ja .....ne bomo vedeli, kje smo doma, pa bomo hodili kar en k drugemu...doma bomo vsepovsod :))

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Radmila - ko nas bo že toliko dementnih (ali rajnih) se ne bomo
kaj dosti sekirali za ostale dementne oz. bo postal
počasi čuden tisti, ki (še) ni dementen . . .

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Mhm... In lojalnost. Je treba malo potrpet, malo garat, pa bo kmalu boljše... za skupno dobro, dobro države in podobna jajca.... Zanima me, koliko je ta "malo" za povprečnega, vsega hudega vajenega človeka. Ćloveško dostojanstvo, ljudje božji, človeško dostojanstvo je pa kje? In kaj to sploh je, bo kdo vprašal? Jaaah.... res je. Različni smo si, kot deteljice na travniku, kot mi je nekdo nekoč napisal.
10 pik za tale tekst! ♥

Poglej objavo
pred 2 dnevi

V Sloveniji je okoli 33.000 ljudi z demenco, pričakujejo pa jih še enkrat toliko do leta 2040. Ne vem, kdo bo negoval vse te bolnike, za katere je potrebna velika skrb.

Domov za ostarele je že zdaj premalo, negovalk prav tako primanjkuje.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Nekateri si ne opomorejo že kar takoj, a vztrajajo z bojem:
http://www.primorske.si/2017/09/02/Nov-boj-z-zivalco-v-njej

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Zato pa dajmo izvolit Šiškota za predsednika!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Svetina in Zavadlav sta edina iz aparata OZNe, ki sta se javno distancirala do svojega početja in sploh prakse te ustanove, ki je držala toliko ljudi v strahu in jih toliko mučila in pobila! Ostali so ostali zavezani zakonu omerte. In vse je povezano z impotenco sodstva in nadzornih služb. Dvojnimi merili pri kaznovanju. Ta avgijev hlev očisti samo odločen, vztrajen in herkulsko močan človek.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Odcepitev Katalonije od Španije ni ne ekonomsko, niti nacionalno vprašanje!
Katalonijo želijo od Španije odcepiti boljševiki!!
Ti še do danes niso prenesli poraz v državljanski vojni.
Vsako toliko se tleči ogenj razpamti in boljševiki stopijo na barikade in zanetijo požar.
V kolikor se boljševikom v Kataloniji res posreči osamosvojiti Katalonijo in iz nje narediti komunistično republiko, bodo Katalonci kmalu deležni komunizma, kakršnega uvaja Maduro v Venezueli.
Odcepitev Kalifornije pa bi bila pred vsem ekonomska. Racionalni Američani se ne zavzemajo za boljševizem.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

"nimam svojega in tudi ne uporabljam tujega (ustrezno obkroite):
a) radijskega
b) avtoradijskega
c) televizijskega " - je zapisano v obrazcu.

Res je krivično plačevanje nečesa, česar nimaš!
(ali spremljaš preko računalnika TV dogodke :)

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Saj ne plačuješ "gledanja programa TV SLO", ampak plačuješ pavšal za "sprejemnik" oz. za gledanje programov kot takih. Idiot! Plačuješ tudi zato, da obstaja POP TV, saj brez nacionalnega sistema radiodifuzije tudi teh programov ne bi bilo.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Tudi dohtar za zdravo prehrano pri ljubljanski medicinski fakulteti Dražigost Pokorn se je ujel na konzervah, salamah in podobnih dobrotah sodobne prehranske industrije. Narava ga je pri 64ih izbrisala iz obličja zemlje.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

happy yack - TNX !

☆┌─┐ ─┐☆
 │▒│ /▒/
 │▒│/▒/
 │▒ /▒/─┬─┐
 │▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘ .♥♥ PEACE ♥♥.
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
 └┐▒▒▒▒┌┘ ☮;)

Poglej objavo
pred 3 dnevi

*Derek ...
Kot držvljan SLO sem na račun bank zapufan za 15 000€.
Ali je tvoja ponudba v tem primeru še veljavna?

Poglej objavo
pred 3 dnevi

zdravo

     Ali potrebujete posojilo, osebno posojilo ali poslovno posojilo? Smo legitimni in akreditirani posojilodajalec z zelo nizko obrestno mero.

Trajanje vračila 1 - 25 let.
Najmanjši znesek posojila znaša od 1.000 do 100.000.000 $

Za nadaljnje informacije in obdelavo, pišite nam preko e-pošte: easyloanfirm2020@gmail.com

Lep pozdrav
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


Ali potrebujete posojilo?

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj