ZADNJI KOMENTARJI

pred 4 urami

Zim Zelen:)*
Črna luknja je akumulirana vrednost mept galaksije. Črna luknja je pretežno iz vodika,ki s pomočjo Helija ustvarja koviniziran Vodik.Magnetni vlek črne luknje je tako velik,da na koncu cikla potegne nase celotno zgradbo galaksije,kar pomeni konec cikla galaksije je sočasno nov začetek njenega novega cikla. Bom tako kot haapy yack pravi in pika.

Poglej objavo
pred 5 urami

Po celi Hrvaški množično umirajo čebele. Vzroka ne vedo saj niso opravili analiz niti nimajo pregleda nad dogajanjem. Domnevajo, da je vzrok tudi škropljenje kulturnih rastlin v neprimernem dnevnem času ter z neprimernimi pripravki kupljeni preko meje a so v Lepi njihovi prepovedani.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/04/16/poziv-na-uzbunu-iz-cijele-hrvatske-stizu-vijesti-o-pomoru-pcela/

Poglej objavo
pred 8 urami

Spoštovani,
napetost na nasprotnikovi strani ne moreš ustvariti s psovkami na ulici ob dveh ponoči.
Zakaj se jasno ne napiše, da nas sanacija bank znamenite trojke specialistov za ekonomijo stala ne 5,4 milijarde ampak "samo" 6,4 milijarde.
Ker je dokazno breme izvedene naj g. Pezdir namesto psovanja napiše prijavo na NPU, označi vse vrhunske ekonomiste, ki so tako dejanje podpirali, označi takratnega predsednika odbora za Finance v DZ ter vodje poslanskih skupin, da so državljane Slovenije zavestno zavajali in s tem pridobili izjemno korist za sebe in za njihove podpornike ....itd.
Pezdirju naj pri tem pomaga pravna stroka, če sploh jo je še kaj in naj napišejo tako prijavo da bo držala vodo.
Ali ni 6,4 milijrade EUR več kot 130 .000 EUR spoštovani etičarji, moralneži in nasploh poštenjakarji med pravniki, da vsaj eden poskusil napisati resno obtožbo, ki bi zagotovili normalno delo v Sloveniji. Ali pa gre kot povsod za priskledništvo, sedenja na toplih stolih in modrovanje ob kavici moralnežev, ki se jim čas izteka.
Kdaj bodo stroke pravo in ekonomija izmed sebe izpljunila pokvarjence iz njihovih vrst???
Ali ni prav ta zakon najboljši dokaz, da je ta država na vrhu blizu norosti in da je treba normalizirati stanje po navadni kmečki in gospodinjski logiki.

Poglej objavo
pred 9 urami

They are brought into the world with the ability to have empathy however it just creates under specific conditions. Parents play a critical role in building up their kids' empathy. These children's conduct towards others also reflects a lack of empathy! dissertation service uk | DissertationTime

Poglej objavo
pred 10 urami

Uff!...Huda za zjutraj navsezgodaj, pa to še na Veliki Petek.....Ni lepo, ampak vseeno...Jebem jim mater...…..se pridružujem Rado.

Poglej objavo
pred 10 urami

Pomembno je zapisati tudi to, da je doktor pravnih znanosti odstopil z mesta predsednika vlade in se,, kar je noro, spet potegoval zanj, zaradi upoćasnittve postopkov pri prodaji NLB-ja in ne zaradi drugega tira. Vsak mesec pač šteje, sploh, če si lahko nepovratno postrežeš pri svojih ljudeh v banki. Pri zlatem tiru bodo ukradli, kar so se namenili, tako ali drugače. Država in mafija z roko v roki. Ko temu dodamo še pranje denarja v največi banki za potrebe terorizma in neodzivnost državnih organov, me res čudi, da se v EU- ju sploh še kdo pogovarja z nami. Na koncu bodo ostali zgolj še ruski kriminalec Putin, blesavi, botoksirani Vučič in Edi Rama. Morda nas bodo oni hoteli priklopiti k svojemu razmajanemu vozilu. ..Za Šarca ni bojazni. Če ne drugam, bo šel v cerkev in naredil nabirko zase. Človek ni bister je pa iznajdljiv. Skuša preživeti. Ne gre mu zameriti, čeprav ne ve, kaj dela.

Poglej objavo
pred 11 urami

Žalostno je, pišem tudi in predvsem iz lastnih izkušenj, da državo dojemam kot mafijo, kriminalno združbo, ki te okrade, še preden se zaveš tega. Kar se tiče ekonomije, sploh bančništva, tožbe in ovadbe proti državi s strani EU-ja kar dežujejo. Enostavno, kar je nezaslišano gre Slovenija namerno v neke postopkovne kršitve, zato, da si privilegiranci režima še naprej postrežejo na rovaš davkoplačevalcev. Takšna slovenska politika potem s prstom kaže na Hrvate , poudarja njihove grehe, ki pa zgolj izkoriščajo brezumje proruske banana države s srbskimi kriminalci v vlogi operativcev, kar danes smo. Razumem,da je klovn v tem pogledu nemočen in brez znanja, a na tak način je nekoč operiral tudi doktor pravnih znanosti. ..Ko nekdo opozori na nepravilnosti, ga po stari, komunistični metodi, proglasijo za neprištevnega. Sistem pa se definirtivno sesuva, po mojem mnenju, prej kot v desetih letih, tu ne bo ničesar več. Zgolj gnili in bolni Balkan. Divjina... Bog je na Veliki petek umrl zaman, če gledamo žalostne razmere v blatnem dolu . Bogovi na napačni strani Alp so neuravnovešeni , nedotakljivi nastavljenci in privilegiranci režima, ki počnejo, kar se jim zahoče. Imajo seznam za fentanje vseh nas, ki mislimo drugače od botra te krvave pravljice. Mladi imajo več pameti in hitrejše noge, zato že zdaj bežijo.

Poglej objavo
pred 20 urami

napisal vladislav stres : če boš deloval kot deluješ, samo razskoval kaj se dogaja nič pa UKREPAL.
------------------------------------------------------------------------------------------------
hoj
Novo svetovno ureditev lahko premagamo samo na en način.
Da bi dosegli svobodo kot človeška rasa moramo poraziti iluminate, kar enostavn pomen, da se morajo ljudje naučiti živeti v sistemu drugačnem od sistema nove svetovne ureditve, ki so nam ga dali iluminati.
Svetovna ekonomska ureditev se imenuje nova svetovna ureditev. Nova svetovna ureditev je globalni sistem v katerem živijo in delajo praktično vsi ljudje na planetu. Ali si učitelj7učiteljica, čistilec, odvetnik, zdravnik, gledališki igralec, profesor, blagajničarka v trgovskem centru, radijski voditelj in tako naprej, živimo v tem globalnem sistemu. (Mim grede izraz "nova svetovna ureditev" je sinonim za koncept korporatizma odnosno korporativne ekonomije o katrem vsi govorijo.)
Ključne ritualne svečanosti in elementi satanizma iluminatov so: vojna, splav, jedrsko sevanje, fizološki in mentalni razkroj svetovnega prebivalstva, uničevanje okolja ter različne oblike sadomazohizma v različnih nivojih družbe...
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 21 urami

hoj
Najlažje je tako kot prav abram1b2 Cej. Ničesar ni bilo prej. Ne išč začetka, ker ga ni. Vesolje je blo in bo. Pika!
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Luknje vsekakor so!
Koliko so črne?
Odvisno od kje gledaš?
Od znotraj na ven ali od zunaj navznoter.

Lastnost vakuma in vpliv sredobežne sile?
Vse v enem telesu :-o
To pa je zaguljeno!
Tukaj je začetek in konec vprašanja, kaj je bilo prej:
črna luknja ali črni vsemir!

Poglej objavo
pred 1 dnevi

https://youtu.be/BwDFlEZacQA

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Prijateljica pokaže s prstom na predstavnika oblasti in pravi:

"Država to sem jaz!"

Žal spoštovani, malo ste zavedeni in malo zaslepljeni ter se očitno ne zavedate v kakšnem družbenem sistemu živimo!

Točno to kar je povedala prijateljica tudi je - kajti v obstoječem zločinskem družbenem sistemu razredne družbe je preko političnih strank po diktatu kapitala vse v rokah tehnokratsko-birokratske mafije na oblasti!

TAKŠEN DRUŽBEN SISTEM IMAMO !!!

Če hočemo resnično kaj spremeniti se moramo spremeniti "mi" in zgraditi novo skupnost svobodnih srečnih in ponosnih ljudi (brez parazitov na oblasti)!

Kako?

Zelo preprosto - spoznati je potrebno nov družben sistem Bio-humanizem ter se aktivirati za "SPREMEMBE!", ne proti obstoječim parazitom, ampak ZA NAS - za novo in boljšo prihodnost, ki jo skupaj zgradimo vsi zavedni, pošteni in delovni ljudje!

A je to sploh mogoče? Seveda je! Kako?

Nehajte se ukvarjati s paraziti in se povežite s prijatelji "ZA - AKCIJO" in naše skupne spremembe, ki jih potrebujemo, da oblikujemo in dosežemo skupne cilje za naše boljše in človeka vredno življenje!

Za Slovenijo - novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Prijatelj pravi Bio-humanizma se ne da naučiti!

Moj odgovor:

Pozdravljen prijatelj, vse se da naučiti, le če človek pokaže interes in se za to iskreno zanima. Učenje je usmerjen proces za pridobivanje novi spoznanj in kompetenc ali ustvarjalnih sposobnosti.

Kdor se uči ta se tudi nauči na primer voziti avto ali drugače živeti (nova spoznanja in vrednote). Tudi avto je tehnični sistem in če se ne naučiš kako deluje se nikoli ne boš naučil voziti avto.

Enako je za katerokoli sistem tudi družbeni, ki urejuje odnose posameznika v skupnosti, da skupnost sploh lahko obstaja ali konkretno če ne boš spoznal in sprejel nove pozitivne vrednote, ne boš izboljšal svoje življenje!

Torej sp. prijatelj vse se človek lahko nauči, če pokaže željo in interes, če tega ni potem ostane na nivoju živali in mu pamet nič ne koristi, ker ima prazno glavo!

To da "Kdor se uči Bio-humanizem, ga nihče ne more zaustaviti!" na srečo drži, zato tudi obstaja upanje za vsakega človeka, ki se želi učiti, ne nekaj, ampak tisto kar (optimizem + realizem + modrost) je Bio-humanizem.

Kdor pa učenje zavrača (nima interesa) ostane le s prazno ali nekoristno glavo, tako dolgo dokler sebe (slučajno ali po navadi v hudi stiski oz. notranjo prisilo) ne spremeni in si jo napolni ali sprejme informacijo, ki mu aktivira možgane za osebne spremembe na boljše!

Kdor hoče o nečem govoriti mora to najprej spoznati, če ne strelja kozle ali se celo sam iz sebe (ne vede) norčuje in druge zavaja, saj tudi France P. pravi : "Le čevlje sodi naj kopitar!"

Poglej objavo
pred 1 dnevi

V pravi skupnosti se vzpostavi zdrav ali razvojni družben sistem (ne le tehnološki) za delovanje posameznika v neki skupnosti s sodelovanjem večine ljudi, zato ga večina tudi dograjuje in varuje. V razredni družbi (oblast in od oblasti odtujeni ljudje) je to prepuščeno ljudem, ki imajo dovolj velik ego, da ga uporabijo v svojo dobro na škodo večine in tu si ego-ti tudi prisvojijo represivni aparat, da jih varuje in njihov sistem (na primer NATO).

V skupnosti se razvija socialni ali emocionalni čut, empatija,....itd, v državi ali vseh oblikah razredne družbe pa je ravno obratno, krepi se egoizem in duši socialno-emocionalni čut, zato se povzroča sistematični razpad družbeno ali socialno-psihološkega sistema pri posamezniku in celi skupnosti, zato ni nobene variante, da bi prišlo do pozitivno razvoja, ker sam sistem generira entropijo ne sinergijo.

Zato se v Bio-humanizmu z dejanji potrjuje, da egoizme ločuje in razdvaja ter ljubezen povezuje in združuje!

To je tudi razlog, da v obstoječem družbenem sistemu ni rešitve, ampak generira negativni proces v katastrofo!

Ljudi se ne zbira, saj niso znamke ali slike brez okvirja, ampak bitja z določenimi lastnosti, ki jih imaš ali pa nimaš.

Takšen ali drugačne lastnosti so prirojene ali pa se jih pridobi v okolju oz. v skupnosti v kateri živiš, kajti od družbenega sistema je odvisno ali se dobre ali slabe nagrajuje.

Če se nagrajuje pozitivne vrednote se po naravni poti generira pozitivni razvojni proces in če se nagrajuje negativni generiramo negativni družben proces.

Obstoječi družben sistem utemeljen na egoizmu in generira negativni proces, zato brez njegove spremembe gremo naravnost katastrofo!

Tega nobena teorija ali zapisana beseda ne uči, to je zakonitost življenja v naravi in ko človek to ugotovi se mora po njej le ravnati, sicer uniči sam sebe, kajti ko deluje ali sodeluje z naravo, katere sestavni del je dela tudi za sebe, ko deluje proti deluje tudi proti sebi.

In ego si naravo hoče podrediti, ne z njo sodelovati, in to posledično povzroča uničevanje narave in s tem tudi samega človeka in življenje na zemlji!

Ko se stopnjuje in razvija človeški ego, začnejo razpadati vsi družbeni sistemi in ko je svet globalno povezan in dominira ego (kot v obstoječem družbenem sistemu) se uniči cel planet, ne le košček zemlje!

Zato prijatelj v obstoječem sistemu ni rešitve - to daje le nov družben sistem, Bio-humanizem, ki je zasnovan na naravnih zakonitostih življenja in sinergiji (sodelovanju in povezovanju) ljudi s podobnimi pozitivnimi vrednotami, ki se potrjujejo z dejanji ne besedami!

Obstoječi družben sistem (in razredna družba), pa je umeten konstrukt ega in povzroča entropijo ali naravni proces razpadanja in ne sinergije ali napredovanja (razvoj nove kvalitete)!

To je razlog, da se s starim ali obstoječem sistemom sploh ne ukvarjam, ker je stran vržen čas ali izguba, saj kar je slabo po naravni poti mora propasti in tudi propade. Kdor pozna to naravno zakonitost se s starim ne ukvarja, kajti v pravem razvojnem procesu novo in boljše po naravni poti vedno menja staro in slabo!

Zato se osebno ukvarjam le z Bio-humanizmom ali novim - ne starim ali obstoječim zločinskim sistemom. Bolj dolgo bo star sistem funkcioniral večje žrtve, škoda in katastrofa bo človeku in naravi povzročena, zato narava že opozarja in kaznuje človeka ter je prav zato tudi večina ljudi v vedno večji stiski ali revščini.

Zanimiva je ugotovitev kdo in zakaj podpira obstoječi družben sistem. To sta dve manjšini in večina med njima le vegetira (se prilagaja razmeram) - zakaj?

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Imvu is best online platform where the user need http://vucredits.com the imvu credits hack for online play this game

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Its all time entertaining game and you will play this game
http://robloxfreerobuxgenerator.com with full freedom as you should try to play this game.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Must be a nice post thanks for sharing information http://dvdplayerwindows10.com just use the dvd player and watching for video in full hd.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Vida Žurga je Adrijana Starina Kosem iz LMŠ ? Torej ga vleče tistemu, ki ji v danem trenutku lahko omogoči materialno korist. Predvidevam, da to niso vaški posebneži in ljudje od nikoder, ki v stranki LMŠ prevladujejo. ..Logično je, da vladajoča politika v določene institucije in družbe nastavlja svoje ljudi. Težava je v tem, ker vsi ti ne delajo v korist in dobro države in državljanov pač pa zgolj v lastno dobro, na rovaš vseh drugih. V tem kontekstu se recimo soočanje z mafijo, čemur smo priča na sojenju Milku Noviču lahko poistoveti s soočenjem z državnimi organi in institucijami. Tisti, ki ubijajo in diskreditirajo pokončne ljudi, so nastavili tudi predsednika vlade in pravosodno ministrico. Na koncu se človek v begu pred krvavo roko zločina pritožuje zgolj lastnemu rablju. V bistvu ga vsi porivajo čez rob, mafija in država. V Sloveniji gre pri tem za en in isti pojem. V EU-ju to vedo in nas tako tudi jemljejo. Ne preveč resno.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

ivam maček:)*
Imaš prav.Mislim,da je potrebno voliti tiste,ki imajo vizijo razvoja Slovenije.Do danes je ni imela niti ena stranka od osamosvojitve naprej.Če se odločimo za krvavo varianto ,ne bomo nič dobili,ampak vsi izgubili.Islandci so zmogli zadevo urediti sami.Dali so nam dober zgled in priliko,da se zadeve končno uredijo tudi v Sloveniji.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Pozdravljen abram1b2 Cej,

Imaš prav, le tega nisi še dokazal, da tisti, ki bere in posluša bedarija ni normalen, ampak nor, ker teh bedarij ne razume, jih pa kljub temu bere! Zakaj le? Kako je to mogoče? Zelo preprosto! Primer iz življenja (Libija, Sirija in požgana katedrala v Parizu)

Ja, draga tovarišije ali gospodje, kakor vam drago!

Povejte mi koliko miljard pomoči je pa zbranih za Libijo ali na primer Sirijo? V Libiji in Siriji je očitno tako lepo da, ljudje od sreče bežijo v Evropo!

Poudarjam ne gre za katedralo, ampak za ljudi !

Mogoče sedaj veste zakaj vam ni pomoči, ker slepo verjamete v laž in prezirate resnico - to so vas naučili, tisti, ki imajo od tega koristi!

Pa namesto vprašanja kako je to mogoče, odgovor - ker na nesreči, laži ali prevari ljudi največ profitira tisti na oblasti, ki živi od tistih, ki delajo in ustvarjajo (bolj so prestrašeni in siromaki cenejša je njihova delovna sila in izkoriščanje učinkovitejše).

A ste prepričani, da res potrebujemo oblast ali lahko nekdo dobro živi na nesreči drugih, ki niso na oblasti in so žrtve tega obstoječega zločinskega sistema!

Mogoče zdaj veste - zakaj se v novem družbenem sistemu vladanje menja z upravljanje in oblast ter država z organizirano ustvarjalno skupnostjo v kateri nihče ne izgublja ali je žrtev drugih!

Ja spoštovana tovarišija, vladanje v kapitalističnem sistemu je umetnost laganja, varanje in zlorabljanje ljudi, zato se v Bio-humanizmu vladanje menja z upravljanjem!

Zanima me če opazite kakšno razliko med obstoječem zločinskim sistemom - kapitalizmom in Bio-humanizmu!?

Vem, da večina verjetno ve kakšna je razlika med samoupravnim socializmom in kapitalizmom - seveda tisti, ki so to tudi živeli ali doživeli - žal ne vedo pa zakaj je bivši socializem bil odpravljen in ga je bilo potrebno nadomestiti s kapitalizmom, ker verjamejo v zgodbice, saj se jim resnica prikriva!

Spoštovani, se opravičujem vsem norim, ker vem da nisem zanimiv, saj ne pripovedujem pravljic ali zgodbic, ki jih večina zelo pogreša in zato tudi potrebuje.

Že v sistemu vzgoje in izobraževanja je vgrajena metoda za poslušnost in vodljivost, še posebej pa so pomembne pravljice in zgodbice, saj se otroci ob tem zabavajo in uživajo.

In ko združiš sistem vzgoje (dresuro in navideznim užitkom) ali potrebo po užitku človeka je ta tako zasvojen. zaslepljen in zaveden, da ne vidi dalj od svojega nosu!

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Da je boj ob še vedno obilno obloženi mizi v Butalendorfu hud, sploh ne preseneča. Mrhovinarji vseh vrst in barv, ma ne kaj mrhovinarji, GAMAD, se drenja okoli trupla, slovenije, in se nažira. Abram, rečemo dovolj imamo...…, ne to ne bo šlo. Rešitev je lahko po mojem samo krvava, zelo krvava. Če pa že pride do političnega zasuka, se bodo seveda pojedini zopet poskušali priključiti mrhovinarji vse barv in preoblek,...žal, kruta realnost...
Škoda bo edino v tem primeru, uničena že tako dotrajana infrastruktura...…..Bog daj, da ne pride do tega, kajti državljanske vojne so bile vedno zelo krvave in okrutne. v tem primeru ni milosti......

Poglej objavo
pred 1 dnevi

To je navadno mafijsko politično kupčkanje,značilno za Slovenijo.Pokrasti čim več denarja za svoj žep.Čas je,da Jamniku prestrižejo peruti.Črnec bo pokopal Šarca in Šarec tega ne dojame.Ti mafijci živijo v devetih nebesih na račun državljanov Slovenije. Kdo bo to prekinil in ustavil? Samo Slovenci in nihče drug.Čas je,da jim rečemo : Dobolj imamo vašega plenjenja in vaše nesposobnosti.Koga še čudi,da v Sloveniji ni nič urejenega? Smo res samo še mafijska dežela,brez vsakršnje odgovornosti za uničevanje Slovenije s strani teh politično kapitalskih parazitov. Zakaj se ti politični povzpetniki borijo samo za dobro plačane pozicije? Zato,ker jim ni mar za SLovenijo,ki tone vse globje v neperspektivnost.

Poglej objavo
pred 1 dnevi

Drugačen, današenj
Pred prazniki
https://youtu.be/BA4ZJvcBxw4

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Spoštovani

Družben sistem v katerem vsi državljani formalno prenašajo svojo odgovornost (ali neodgovornost) na višje formalne nivoje hirarhije oblasti na katerih strukture nimajo nadzora, zato za nič ne odgovarjajo je na kratko - katastrofalen, saj na koncu nihče za nič ne-odgovarja.

Če pa določen družben sistem funkcionira (?) brez odgovornosti je slabši od mafijske združbe, ki za svoj obstoj mora spoštovati mafijska pravila!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

v wc-jih državnega zbora so odkrili sledi kokaina, veliko poslancev se očitno drogira, iz UKC so pricurljale govorice, da je bil predsednik države tam večkrat zaradi predoziranja na čiščenju, kako pa je glede taga z našimi sodniki n tožilci? Močno sumim, da je med njimi veliko kokainskih odvisnikov še posebej tistih, katerih tožbe in sodbe nimajo nobene veze z zdravo kmečko pametjo.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

O ne, …..ne ,..ne , samo štabne flodre ne zopet, o Bog reši nas ……….
Upam da so to Bojan samo grde moraste sanje, štabna flodra pa zopet PV...….!!??????

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Spoštovani
Srečni Janez. A res ne vidiš osnovne logike.
Sisteme o katerih dovoriš delajo superpametni,
"elite" pa so samo njihovo ORODJE, ki tako kot miške potrebujejo "sirček", da gredo v nastavljene pasti teh pastirjev, Ena teh nategancij je obljuba da bodo odšli na tuja ozemlja, planete da jih kolonizirajo.
Podobno je govoričilo SS osebje ko so ljudi usmerjali v plinske celice
na tuširanje pred potovanjem...

Poglej objavo
pred 2 dnevi

haapy yack :)*
A so črne luknje potrjene in obstajajo po tebe,ali ne obstajajo.Tvoje mnenje je? Ne govorim o NWO,govorim o črnih luknjah. Res je,da imajo tvorci NWO svojo agendo,ki pa jim ne bo uspela.Lp:)*
,

Poglej objavo
pred 2 dnevi

hoj
Dozorevanje, zrelost ali nadomestek z drugo civilizacijo.
Ne prvo ne drugo in ne tretje.
Samozvana "elita" ima sam en načrt: uničenje, izropanje Zemlje in njenih preostalih virov, nato pa ponovno življenje za izbrano selekcionirano "elito" skupinino superljudi k jih naj bi naložil na vesoljsko ladjo in jih poslal kolonizirat na nek nov planet v novem osončju. Za enkrat samo v TV seriajah? Ampak globala se itak dela norca. Nekaj takega naj bi bilo traparija in podobni pridevniki. Ali res?
Dosje Omega Nova svetovna ureditev kot novi satanizem.
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Spoštovani, zakaj le se nekateri tako vneto skrivajo za institucije, saj je vendar znano, da nobena brez ljudi ne deluje in ne obstaja!

Zato nehajte flancat in zavajat ljudi, da kakšna država kaj dela, to je le institucija v rokah tehnokratsko-birokratske strukture, ki si v lažni demokraciji ali mafijski tiraniji (preko legalnega zločinskega sistema) prisvoji oblast za legalno izkoriščanje zlorabljanje ljudi.

Torej ne država, temveč tisti ljudje, ki jih neuki ali nevedni ljudje izvolijo na volitvah in s tem pridobijo formalne privilegije, da lahko legalno kradejo in delajo zločine (tudi orožje in druga sredstva za svojo zaščito in legalno nasilje in zločine) nad delovnimi in poštenimi ljudmi!

Dajte kaj prebrati o novem družbenem sistemu Bio-humanizmu in ne več flancat ljudi! Sem že napisal:

Prijateljica pokaže s prstom na predstavnika oblasti in pravi:
"Država to sem jaz!"

Žal spoštovani, malo ste zavedeni in malo zaslepljeni ter se očitno ne zavedate v kakšnem družbenem sistemu živimo!

Točno to kar je povedala prijateljica je resnica - kajti v obstoječem zločinskem družbenem sistemu razredne družbe je preko političnih strank po diktatu kapitala vse v rokah tehnokratsko-birokratske mafije na oblasti!

TAKŠEN DRUŽBEN SISTEM IMAMO !!!

Če hočemo resnično kaj spremeniti se moramo spremeniti "mi" (ne ponavljat laži za barabam in krivit državo ali institucijo, ampak sistem in oblastno strukturo, zato moramo zgraditi novo skupnost svobodnih srečnih in ponosnih ljudi (brez parazitov na oblasti)!

Kako?

Zelo preprosto - spoznati je potrebno nov družben sistem Bio-humanizem ter se aktivirati za "SPREMEMBE!", ne proti obstoječim parazitom, ampak ZA NAS - za novo in boljšo prihodnost, ki jo skupaj zgradimo vsi zavedni, pošteni in delovni ljudje!

A je to sploh mogoče? Seveda je! Kako?

Nehajte se ukvarjati s paraziti in se povežite s prijatelji "ZA - AKCIJO" in naše skupne spremembe, ki jih potrebujemo, da oblikujemo in dosežemo skupne cilje za naše boljše in človeka vredno življenje!
Za Slovenijo - novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Srečni janez. Napisal si cilj, deloma pojasnil AGENDO.
Zopet imaš prav, če boš deloval kot deluješ, samo razskoval kaj se dogaja nič pa UKREPAL.
Kaj pa če AGENDA temelji na zahtevi po našem dozorevanju ter zrelosti (učlovečenje - ČLOVEK VEČEN JE) ali pa nadomestitvi z drugo CIVILIZACIJO?

Poglej objavo
pred 2 dnevi

hoj
To je vse lažna novica. Čim so kazarski cajtng objavil to domnevno sliko "črne lukje" so bili izsmejani. V Izrael so organiziral lažen pristanek na Mesecu. Seveda je ta "črna luknja" prispodoba za Brexit, kot opis "črna luknja". Tudi aretacija Juliana Assangena je izgleda lažna vest. Po obisku
Pamele Anderson 16. oktobra 2016.ki mu je prinesla "kosilo" se ni dobro počlutil in naslednji dan 17.oktobra Assange zapre internet?
23. oktobra 2016. najden direktor Wikileaksa Gevey Mactadyen mrtev.
16. aprila 2016. odvetnik Wikileaksa John Jones mrtev ("skočil pod vlak") (samomor). 11. maja 2016. glavni svetovalec Wikileaksa Michael Ratner najden mrtev. Vdrli so rtudi v Wikileaksove smeti podatkov" in tako ni bilo v njih nobenih važnih odkritij o 9/11 ali Fukušimi in drugih takih zločinih proti človeštvu. Torej Assange se ni pojavil na balkonu od oktobra 2o16.
Zanimiv pa je, da so vsi videozapisi in slike tega dogodka prišli iz enega vira Russia Today.
boditevcvetju

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Dokler bo omrežje tako dobro organizirano, da v eni uri organizirajo kampanijo proti Kanglerju in dokler bodo Butalci tako naivno sledili RTV in POP TV bo tako.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Dokončno se je pokazalo kako pravni sistem deluje v Sloveniji.Sodni veji slovenske oblasti se je dobesedno odtrgalo in več ne živi v realnem svetu.Kdo bo vse te napke slovenskega nesposobnega sodstva plačaval? Slovenski narod,kot je plačeval nesposobno in lopovske banksterje,politike in danes neurejeno zdravstvo.V resnici so kljub dopolnilnemu zavarovanju zdravstvene storitve še dodatno plačljive. Nesposobne pijavke sesajo Slovence že celotno dobo osamosvojitve. Pokradli so vse kar so lahko ,sedaj smo na vrsti posamezniki,da nas pokradejo do golega.Noviču želim mirno življenje,ki mu ga je nesposobno sodstvo dobesedno uničilo.Tu ni denarja,ki lahko poplača to njegovo trplenje in storjeno mu krivico. Pravi morilci se sončijo na tujih plažah.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Pevka in igralka vere,ki sploh ne razume v kaj veruje.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Ko bo človeštvo sposobno razumete enotno civilizacijsko teološko zapuščino -osnovo vseh verstev sveta,bo spoznalo,da je verjelo napačnim verskim pastirjem. Vera se spreminja in bo postala individualni odnos posameznika z večno sedanjo vsobsežno vesoljno samobitnostja,katere individulni izraz je vse, tudi človek. Vere so bile izrabljene celotno znano zgodovino za cilje tistih ,ki vodijo vere..

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Iz te moke ne bo kruha.Mislim,da je Požar šel predaleč v svojih napovedih.Oblast je za vse te nesposobneže presladka,da bi se ji odrekli po sistemu rekla-kazala.Glede Junckerja ima Šarec prav.Pijanec ne more voditi EU.Je pa tudi dejstvo,da se je Šarec obrnil na napačnega. Črnec je v resnici intelektualno še bolj podhranjen od Šarca.Črnec se je Šarcu sam podtaknil in to bo Šarca drago koštalo,ker je nasedel Črnecu. Kreator vseh teh afer je Črnec in nihče drug.Židan ni sposoben voditi SD ista zgodba bo z Brglezom,ki je navaden potuhnjen voluhar,Erjavec je bil rešitev za DESUS sedaj je njen največji problem.Slovenci moramo nujno urediti našo državo,v nasprodnem bomo postali poden od podna v EU.Tej situaciji smo že zelo blizu.Imamo oropano državo,pravno in ekonomsko neurejeno,lačne in brezpravne državljane,ter nesposobne politike.Kaj gre lahko še navzdol? Slovenski narod mora sam spregledati in najti rešitve iz te neperspektivne situacije..

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Moram zapisati še to, da me fascinira ta drža Zgajnarjeve, to njeno uživanje s sferi nedotakljive, privilegirane persone na tožilstvu. Vseeno se to njeno vedenje zdi nekoliko neuravnovešeno in nečloveško. Bi ti ljudje zahtevali tudi obsobo za lastno mater,čeprav nedolžno, če bi jim tako bilo zaukazano? To so pač ti, ki lebdijo in so izgubili stik z realnostjo, ki uživajo, če lahko škodijo drugim, ker ne morejo več najti drugega veselja in smisla v življenju.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Moti, ker predsednik vlade očitno nima urejenega podstrešja. Intelektualno je podhranjen in mentalno ne preveč zdrav. Takšni pa so najbolj nevarni, ko jih postaviš na oblast. Ta je sploh unikat, ker prikriva tudi svojo identiteto, ki pa se mu riše na obrazu... Koliko nedolžnih ljudi bo še obsojenih na sodišču, zlikovcev sodno neprocesuiranih, koliko ljudi, otrok bo umrlo v bolnišnicah in čakalnih vrstah, zlasti upokojencev trlo bedo do žalostne smrti, preden bodo ti norci sestopili z oblasti in mafija prepustila državo državljanom? Odgovor ni enak prejšnjemu, pozna ga le boter. Tudi Albanec zgolj deli zaskrbljenost z nami. Če si bo mimogrede še napolnil skladišče, bo lažje preživel čas, ko nas tisti po Junckerju zabrišejo iz EU-ja.

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Sodnik Radonjič je že povedal o zlih slutnjah glede lastne usode. Verjetno je že dodan omenjenemu seznamu.
Za izvedbo bodo podani "zakoniti" predlogi in legalno uresničeni!☼

Poglej objavo
pred 2 dnevi

Če bi živeli v normalni državi, tožilka Žgajnarjeva že davno ne bi več mogla biti tožilka. Tako pa se v mafijskem raju, kot zvezda krivosodja, rada od časa postavi pred kamero, si popravi tistih pet las, ki jih še ima, namesti očala in pove kaj noro zabavnega, v bistvu grozljivo neumnega. S sabo obvezno vleče velik kovček, v katerem ima, pazite, seznam za fentanje, po katerem za Milka Noviča zahteva dobesedno dosmrtni zapor. Nasprotno, ko ima dokaze na dlani ji v primeru mafijankoviča, primeri zastarajo. ..Milko Novič je nedolžen. Biti moraš res bolan v glavi, pokvarjen ali totalno zabit, če meniš, da temu ni tako.. Mafija, ki je direktorja kemijskega instituta umorila, mafija blizu gradonačelniku v močvirju, mafija blizu državnemu vrhu, zahteva še eno nedolžno žrtev, da pokrije svoje zločine. Nekateri ljudje v krivosodju zgolj sledijo napotkom iz Murgel, kjer je očitno nadvrhovno in nadustavno sodišče države, ki to ni. Dokler obstajajo sodniki kot je Radonjič, obstaja upanje, da se bo enkrat nekaj spremenilo. Do tedaj pa le padamo, padamo...Kdo je naslednja žrtev mafije oz. tzv. medijskih sodnikov, ki bodo piar teh hudodelcev? Komu še ni jasno, da državo upravljajo kriminalci in ne tam neki zaostali in zmedeni Serpentinšek ter vaški posebneži, zbrani okrog njega?

Poglej objavo
pred 3 dnevi

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjjhbbNktbhAhWRjqQKHQNrDDgQFjABegQIAhAB&url=http://nova24tv.si/svet/cas-za-resen-razmislek-v-franciji-vsak-dan-napadene-vsaj-tri-cerkve/&usg=AOvVaw2XUVky9E5fMe0CMIVsTVCm

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Sem se zamislil.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Požar! Zgleda da se je gamad razlezla tud na tvoj portal. So prilezli provokatori z nove pa reportera.
Pohvalno, zanimivo branje. Če pa zadeva "pije vodo", se bo pa izkazalo s časom. Malo za šalo, malo zares Bojan, če še "razrešiš serpentino" si pa zadel Jackpot.

Poglej objavo
pred 3 dnevi

Jih nebo sfalilo, komunistekov,...žal. Ži toti ko so glih dva ovinka naze s pizde vun padli, jih toti tastari še kuj pumplejo s totimi bedarijami, kak je blo fajn, ko je biu ta star. Gle tak bom reko, v rit si ga vteknite. Ko je bil pa On je bil pa red ja, so babica povedali, pa bog ji dej večni mir.

Poglej objavo
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj