dani blisk

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Let nad PublishwallOM
Beams of your love
Zoki obvlada
vihar
hrast ( oak tree)
dar misli
nov bankovec
slamnat mož / rebus in premetanka iz črk
um in resnica
modrost
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Nova Slovenija – Krščanski demokrati ( NSi )

dani blisk
18.09.2019 18:13 (pred 3 urami)

Zadnje čase poslušam na politični sceni kako se stranka NSi sama sebe popravlja in obvešča ljudstvo, da je po novem sredinska stranka. In da je njen odmik od desnice potreben za boljše dojemanje in korekturo napak,ki se dogajajo na politični sceni. Pa je res tako? Marsikomu se to prepričevanje vox pupuli zdi naravnost smešen ali pa bolje rečeno si stranka sama sebi daje brco v kolenu in obljubljenim besedam,ki jih je dajala ob promociji in pred volitvami. Kolikor mi je znano stranka sebe uradno definira tako:

Nova Slovenija – Krščanski demokrati (kratica NSi) je desnosredinska politična stranka v Sloveniji. Filozofija njenega delovanja je utemeljena na krščanski demokraciji. Stranka je nastala ob razcepu stranke SLS+SKD leta 2000. Je polnopravna članica Evropske ljudske stranke (EPP) in članica poslanske skupine EPP v Evropskem parlamentu.

Ponovno se vprašujem kako lahko stranka,ki se današnjem času priklanja  in močno simpatizira s popolnimi levičarskimi težnjami lahko deluje na fil

modrost

dani blisk
18.09.2019 14:32 (pred 6 urami)


Življenje je zelo enostavno, ampak mi si ga vztrajno otežujemo. (Konfucij)

vihar

dani blisk
16.09.2019 21:00 (pred 2 dnevi)

Čaka,da poleže se vihar,

a sliši le :

nikdar, nikdar...

Srce joče, hrepeni

misel bega in trpi,

v duši vse ječi,

obraz ledeno ždi,

ko mirno v daljavo zro oči.

hrast ( oak tree)

dani blisk
16.09.2019 18:53 (pred 2 dnevi)

O breeze,O wind,O mighty sun,the fog is finally all gone!  I am standing not believing what I see: the most wonderful, magnificient - oak tree... Leaves are green and branches strong,through them the wind is whistling its own song.

Let nad PublishwallOM

dani blisk
12.09.2019 22:31 (pred 6 dnevi)

Zoki obvlada

dani blisk
12.09.2019 18:56 (pred 6 dnevi)

"Če sta dva vedno enakega mnenja, potem je eden od njiju odveč."

Ni dvoma Zoki obvlada,Šarec je njegov adjutant (pribočnik = označuje osebo nižjega ranga, katerega glavna zadolžitev je pomagati nadrejenemu oz. osebi z višjim političnim položajem pri  smrdečih.)

Dobro jutro, Slovenija !

Beams of your love

dani blisk
11.09.2019 19:12 (Sep 11, 2019)

Please,beams of sunset shine on me,before the darkness will be caught in the branches of this wooden lot...

In the warmness of your sun,let me endure all the mischives done !

dar misli

dani blisk
10.09.2019 20:58 (Sep 10, 2019)

Pravo modrost dobimo, ko ugotovimo, kako malo poznamo življenje, samega sebe in svet okoli nas.

(Sokrat)


				modrost

um in resnica

dani blisk
08.09.2019 12:59 (Sep 08, 2019)

Nek rek pravi: " Um je lahko ubijalec ali razodevalec Resnice." Če je miren in uglašen z notranjostjo, simbolno predstavlja odprta vrata v globine sveta. Če je nemiren,vase zazrt ali potopljen v svet zunanjih dogodkov,predstavlja zaprta vrata, ki onemogoča globji uvid v življenje.

Današnjem času sem zares zaskrbljen,ko vidim dogajanje okrog nas,smo res ovce,ki požirajo ves drek tega političnega kakor tud vsakdanjega življenja, ki se vrti okrog nas. Ljudje nas izigravajo na tak ali drugačen način.Igra je lahko pogubna za tistega, ki hoče speljati nekoga na led al limance, kakor za tistega, ki je bil zapeljan v igro preračunljivcev. Iskrenost ni vrlina današnjega časa,še manj je cenjena resnica.

 Zbudi se; Dobro jutro Slovenija !

slamnat mož / rebus in premetanka iz črk

dani blisk
05.09.2019 22:49 (Sep 05, 2019)

Rebus je uganka, pri kateri je treba iz risb stvari, črk ali znakov ugotoviti ustrezno besedo ali frazo. Beseda rebus je izvorno latinska in pomeni z rečmi.Rebusi so bili že v srednjem veku uporabljani v heraldiki.
/
Ali vam je všeč sestavljanje črk v besede? Premetanka iz črk,to je vaša igra! Gre za zelo zabavno igro, kjer morajo igralci sestavljati črke v besede. Prvi igralec izbere besedo in nato zmeša črke, ki sestavljajo to besedo. Naloga drugih igralcev je zdaj seveda ta, da črke sestavijo nazaj v prvotno besedo. Igro lahko igrate v parih  ali skupinah. Uživajte v igri, ki izziva kognitivna področja pozornosti  in jezika.

Kdo je Jankovičev Jan Bec ?
/
JAN  BEC
   =
JAZBEC BOŠJAN   ???

/
Igrajmo se rebus in premetanko iz črk,zaželjeno je čim večje število igralcev. Dobrodošli v igri !

/

Dobro jutro Slovenija !


				slamnat mož

nov bankovec

dani blisk
05.09.2019 22:42 (Sep 05, 2019)

"Življenje je kratko: krši pravila, izigravaj zakone,odpučaj neumnosti,seksaj veliko,ljubi samega sebe,smej se nenadzorovano in nikoli ne obžaluje svojih grehov in tistega kar te nasmeje ! "
/
Takšna je predstavitev novega bankovca, ki ga je država Slovenija dala v obtok, naslednji nov bakovec je že v pripravi, kmalu vam ga bodo predstavili iz izbirke kako nasankat navadno butalsko ovčjo rajo.
/
Dobro jutro Slovenija !

Oglasi

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj