Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (16)

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-08-05 ob 21:11:00

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


(8) Politična dejanja ZSi

Osma trditev; »Politično gledano je tole, kar počnete sedaj, slaboumno – pa še to je milo rečeno.«

Kdor dela in deluje, dela tudi napake. Ti dobro veš, kaj mi želimo narediti, zato nam pa mečeš polena pod noge. LAŽ 046

a) Kdor izdaja večletne sotrudnike (Šiško), seveda ne more le pobalinsko reči, da "dela napake". Kdor brani tovrstno početje, je pravtako zmuzljivec oziroma lažnivec.

b) Jaz osebno pri najboljši volji ne vem, kaj "oni želijo narediti", vem pa približno, kaj vse so naredili v smeri zamegljevanja:

- ZDD Hervardi
- Zavod Lipa
- poskus prevzema SSN, sem že popisal, kako ga je Šiško sam sabotiral
- Zedinjena Slovenija
- resničnostni šov Resnična resničnost
- "ustanovitev Dežele Štajerske"
- formiranje Štajerske varde
- preimenovanje ŠV v "Civilno iniciativo Štajerska varda"

Ko tako pogledam nazaj, si ne morem kaj, da se ne bi spomnil na levega FDV agenta Andreja Kurnika, ki je v času, ko bi morali združevati sile pred referendumom za NATO, dobesedno štancal različne "civilne iniciative" (Aguascalientes, Gibanje za svobodo sveta, Ne NATO - Mir nam dajte, Globala, in številne druge...). Aja, Kurnik je bil zaposlen na FDV za področje "civilne družbe". Si predstavljate? Podnevi proučuje, ponoči ustvarja. In mediji so vedno vedeli, kaj je treba pokrivati - vsekakor takrat ne Nove stranke ali Skupine Neutro. Preusmerjanje pozornosti.

Zato me pri Ani(ci) bega vsaj to, da trdi, da njim je pa jasno, kaj naj bi počeli, potem pa pogledaš spisek in je vsakič kaj novega, drugačnega, preimenovanega, preoblikovanega.

Zdaj torej sploh ne gre več za politično stranko ZSi (no, tako vsaj razlagajo in delujejo sami), ampak za "something completely different" (Monty Python), torej "civilno iniciativo". Kakšna oseba moraš biti, da okoli leta 2014 preskočiš iz zgodovinskega polja, kjer se ti končno pričenja obrestovati dolgoletni trud (od 2005), na področje političnih strank, nato od 2014 trdiš, kako je super-nujno furati politično stranko in se prebiti v parlament, po jasnem in predvidljivem neuspehu pa spet preneseš bistvo delovanja na kar tam neko "civilno iniciativo"???

Edini odgovor je, da si od nekoga poslan, da sicer nekaj narediš, pobereš energijo trenutnih sodelavcev, potem pa poskrbiš za uničenje oziroma prenehanje prejšnjega delovanja s tem, da prek "nuje" in "treba je", preskočiš na novo X področje, kjer je potrebno ponovno delovati iz nule - in tako skrbiš, da se sodelavci sproti izčrpavajo, na koncu pa ne najdejo več ne rdeče niti, ne smisla lastnega sodelovanja.

In ravno danes si je Šiško prek Novice Mihajlovića v DELO "prislužil" skupaj eno celo dobro stran (ogromne fotografije prepričljivo porabijo prostor), ampak na temo "varde". In kaj je najbolj zanimivo pri vsem članku? Niti na enem mestu ni napisano, da je Šiško predsednik politične stranke ZSi. To pač ustreza in Šišku in Sistemu. V času kislih kumaric, ko imajo novinarji vsak dan težavo, s čim zapolniti kvote megle, se "prodorni novinar Novica žrtvuje" in gre poslušat "dalmatinske melodije" v tabor, kjer "garantirano ni alkohola". Pa dajte, lepo vas prosim! Šiško in odsotnost alkohola ter konoplje (slednja je sicer še kako zdravilna)? Pa čakajte, ljudje dragi, saj nismo po župi priplavali...Sem pa že pojasnil večkrat, da politična stranka ne sme delovati kot vojaško ali oboroženo združenje. Kaj je potem to tukaj? DELO, kakor najmočnejši pisani medij v državi, kot da bi pisal o nekem Adolfu, ki da se gre tam neke "tabornike", popolnoma pa bi zatajil dejstvo, da ima isti Adolf tam še neko mičkeno strančico - pač politično, ja.

Pa da lahko Crnković v Večeru spet kaj zmoralizira in zintelektualizira...

Zato se vsebolj nagibam k misli, da se je "delovna doba" Jelinčiču počasi iztekla, večina ga je že do konca spregledala kot večnega nastavljenca Sistema, zdaj pa mora isti Sistem najti novega "Plemenitega", ki ga še testira z "vojvodom Šiškom". Saj ima vse - zanima se za zgodovino, branil je Slovenijo, dolgo leta ga je Sistem preganjal, "ful zna dobro povedat"... le tisto nekaj v ozadju se vedno izmuzne. Kako to, da tako preračunljivo menjuje ljudi okoli sebe, od kod mu denar za vse te podvige, zakaj se tako skrajno trudi biti opažen in pa predvsem - zakaj na koncu od njegovih političnih cirkusov nikoli ne ostane nič trajnega.

Torej - zakaj je ZSi prav enaka vsem ostalim enajstim političnim strankam v Sloveniji, ki so na zadnjih volitvah dobile manj kot 1% glasov - in zaradi tega iz proračuna ne dobijo niti beliča? (I. odstavek 23. člena Zakona o političnih strankah) Zakaj ne ZSi, ne katerakoli druga ne gre do Ustavnega sodišča in ob vložitvi ustavne pobude ZAKRIČI, da je zdaj pa dovolj diskriminacije?

Res hočete slišati? Zato, ker vse te prestrezniške stranke očitno dobivajo dovolj sredstev od drugod in ne rabijo teh "piškavih" jurjev evrov na mesec... Ja, mislim, da bi ZSi dobivala nekih 1.600 evrov na mesec, ampak to se Šiška očitno ne tiče. Dokler bo lahko s pojezdami cuzal nove vernike, bo to počel, da bi pa resnično vzpostavil delovno, sposobno ekipo, ki bi bila pripravljena leta delovati in se učiti v pravem (pravno-političnem) bojevanju, no tega pa on, "preprosti dečko z ulice", ne bo počel. Mu je pod častjo, veste...

Tako da nikakor ne vem, kaj si bodo naslednjega izmislili Šišmiš in njegovi Šiškobajski, oziroma kakšen naslednji "super scenarij" bo dobil za izpeljat. Ne vem, koliko daleč si bodo drznili, preden jim Inšpekcija MNZ, ki skrbi za spoštovanje zakonov na področju političnih strank, ne odredi od 6 do 30 tisoč evrov kazni kot politični stranki, ki deluje kot "vojaško ali oboroženo združenje".Ani(ca) Bidar je vsekakor rada v maskirni uniformi, rada pozira s kopijami vojaškega orožja in je sopredsednica stranke. Skupaj z Mihcem in sinčkom so bili vsi skupaj na usposabljanju 2. generacije Varde. Oba sopredsednika stranke ZSi torej sta že zraven, potem so pa še številni drugi ZSi-jevci, ampak najbolj važno je pa to, da ima DELO zapolnjen prostor.(besedilo v izvirniku je sicer "Zato MI, Slovenije sini...", ampak kaj bi to nekomu, ki ne ve in ne spoštuje, kdaj traja obdobje slovenskega ljudskega praznika Pusta)

ZSi ima v programu vzpostavitev vladavine ljudstva. To pa pomeni, da ideje in predlogi pridejo iz najmanjše skupnosti do občin, dežele, parlamenta. Potem pa poslanci to uskladijo in pripravijo zakone, ki jih nato sprejme ljudstvo. Sedanja situacija je ravno obratna. V 3. členu ustave piše, da ima oblast ljudstvo, kar v praksi ne drži.  Slovenija ni suverena država, ker potek oblasti deluje po diktatu - evropske komisije, evropskega parlamenta, slovenke vlade, slovenskega parlamenta. Zakoni, ki so sprejeti, ne delujejo v korist državljanom, ampak proti nam. LAŽ 047

Pa ne more ena avša babja, ki ne dojema niti osnov političnega prava, oziroma je tukaj prikazala vse svoje ne-znanje, ki si ga je nabrala v dveh letih "politike", meni razlagati, kako da je in kako da bi moralo biti. Res ne more. Je že tako, da je 23 let izkušenj več, kot 2 leti izkušenj. Ampak ona pravi, da v politiki pa ni tako. Boljšega primera za Dunning Krugerjev efekt ni mogoče najti.

Najbolj so samozavestni začetniki, šele po sestopu z "Butelj gore" pa se začne pravo učenje, oziroma pridobivanje izkušenj.
Ta "vladavina ljudstva", ali "ljudovlada", je prazna Šiškova fraza, kost popolnoma neukim vernikom, podobno kot so vsebinsko ohlapne "svoboda, bratstvo in enakost" (francoska revolucija) ali pa "bratstvo in jedinstvo" (vsi jugo- in tito-fili vam bodo znali "točno" povedati, kaj da to je). Skratka - meni je popolnoma jasno, da Šiško z "ljudovlado" blefira in nima popolnoma nobenega razdelanega koncepta, kako bi bilo mogoče do tja priti. Bodo to oni usekali iz goše do Ljubljane in napravili dar-mar... ampak hej, tak recept smo enkrat že doživeli. Kaj niso partizanen-banditen obljubljali nekih milozvočnih ciljev, potem pa so pokradli, kar ni bilo pritrjeno, nepremičnine pa okupirali zase?

In tu je moj glavni očitek Šišku - onemogočil je (v korist Sistema) normalnim, dobronamernim ljudem, sodelovati v kakovostnem, preglednem in postopnem projektu. Iz svojega domoljubja je napravil še eno burko, svoje zgodovinopisje je dal pod velik vprašaj, v politiko pa je odprl vrata žalostno neizobraženim in vodljivim fantom. Aja, kam že se je izgubila tista potreba po ženskah v politiki? Ah, saj imamo Ani(co). Zdaj se gremo pa lahko fantje malo strelat po šumi.Smo za vse našteto krivi mi v ZSi, da nas zato nenehno napadaš, blatiš in se ukvarjaš samo z nami? Se ti ne zdi, da bi se bilo treba ukvarjati s pravimi krivci za nastalo stanje, ne pa s Šiškom, z menoj in z ZSi?! LAŽ 048

Baba nesrečna, ko bi vedela, s čim vse se sam ukvarjam, bi končno morda dojela, da je čas, da za nekaj časa umolkne. Sama je napisala, da je bil zanjo in možeka Šiško nekoč "preveč radikalen", da pa "potem ni več bil". Ve mogoče, kaj se mu je vmes zgodilo? Ja, z mano (in nekaterimi) je sodeloval nekaj let in si povrnil vsaj nekaj verodostojnosti, a še zdaleč od zelene veje.

In ve ženska, kaj je potem njen idol naredil? Meni podobne in mene samega je izdal. Sama ve, kako je z izdajalci, saj stalno blebeta o tem.

Tako da - Šiško je zame pravtako krivec za nastalo stanje (v državi), saj na svoj poseben način tudi on preprečuje resnično reševanje bistvenih vprašanj (glej tiste tri točke).

Za danes bom zaključil z epizodo izpred nekaj tednov, ki sem jo že povedal svojim bližnjim. V mestu sem srečal neko osebo, ki je - recimo temu - vešča v "poznavanju ozadij". Ta oseba pozna tudi zgodovino Šiška in Drevenška. Pred tem naključnim srečanjem (mimohodom v prehodu) s to osebo nikoli v življenju nisem imel stika, nikakršnega, tokrat pa sva se zapletla v kratek, dobrodušen pogovor "o vesolju in sploh vsem". Na koncu sem le upajoče vprašal, ali mi lahko pomaga z oceno, ali bi lahko držalo, da sta Drevenšek in Šiško izvajala "enake trike", torej da bi morda lahko izvirala iz "enake šole". Najprej momljanje, potem pa je v drugo oseba le izrekla, da se njemu zdi, da gre za tisto nočno tičko...

Tudi če bi šlo le za rekla-kazala in lahko ta oseba tudi kadarkoli (morda) zanika srečanje in pogovor - je meni ta košček mozaika popolnoma sedel v celotno sliko.

Ampak pustimo se presenetiti, so rekli nepripravljeni.

Tudi jaz upam, da bomo kmalu skozi :)


NAPREJ NA 17. DEL

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
Zim Zelen
4
Aug 07, 2019
#6
NN je tudi del teh prostorčkov. Čvekači to s pridom koristimo!
#7
Blaž Babič
0
Aug 07, 2019
anonimni čvekač, torej...
#6
Zim Zelen
6
Aug 07, 2019
#4 Po svoje si kar zabaven :-()
V kolikor imaš za komentar lepljenje luštnih in spevnih, nimam nobenega očitka, da nimaš prav. Res je, dopolnjujem pod komentarji z novimi lepljenji in tudi odgovarjam, debatiram na kratko s tistimi, ki se odzovejo. Tudi tokrat je tako!
(čvekmidobrodene:)
#5
Blaž Babič
0
Aug 06, 2019
Lepo mi je videt, kako hitro trzneš :)

In potem moraš najprej povedat, da obstaja kategorija, kjer me sploh ni :)

In šele potem skozi zobe poveš, da obstaja kategorija, kjer sem tretji, takoj za teboj.

Pri čemer ti izdatno komentiraš lastne bloge.

Ampak samopromocijo pa očitaš meni.

Aja, seveda, tebi ni do prepoznavnosti.

Priznam, tudi meni ne bi bilo, če bi bil takšen kot ti in pisal take laži.

Mej se, nesrečnik.
#4
Zim Zelen
5
Aug 06, 2019
*Blaž B.
Najbolj obiskan blog ima Požareport, Zim Zelen sem na 5o mestu, *Blaž B. sploh nisi uvrščen med obiskane kar je zagotovo ne zaslišano. Tvoje še vedno častno mesto (3) med komentatorji je lep dosežek za samo promocijo. (#2)
#3
Blaž Babič
0
Aug 06, 2019
Saj menda veš, da s tem, ko se ne predstaviš, svojim šibkim tezam ne daješ še kako potrebne verodostojnosti?

Ko bom videl, da si prebral in dojel vse napisano, se bova morda lahko pogovarjala - z argumenti. Tole žal je podobno kričanju enga razvajenga mulca.

In še enkrat hvala tudi tebi za to, da imam na Publishwall kar tretji najbolj komentiran blog.

ZimZelen se mora sam komentirati, da ohranja 2. mesto :))))

http://www.publishwall.si/blogwall/mostcommentedblogs
#2
Babic Pizdek
8
Aug 06, 2019
Pizdek Babič - bivši skrajni levičar - ROGOVEC, danes Janšev domoljub, skrajni desničar. Kaj se skriva v ozadju? Sprašujem se, kdo plačuje tega Pizdeka? Samo bežen pogled sem vrgel na njegov fuj-sbuk in na par osamljenih komentarjev v blogu in mi je v trenutku šinilo v glavo. Ta Pizdek je plačanec za rušenje domoljubja. Objavlja predvsem Janševo fake NOVA24 in debilne tuje članke, ki jih niti sam ne prečita, kaj šele razume.

Ta veliki lažnivi resnicoljubec, moralni neoporečnež bi se v velikem loku izognil Janševim medijev, seveda če bi bil to, kar piše da je.
Slovenska politika je kot poceni bordel. Pizdek Babič pa ena od številnih kurb, ki se prostituirajo za svoj košček kolača ukraden delovnim ljudem.

Ne, on napada ljudi, ki se nesebično borijo proti politični mafiji, kateri pripada tudi omenjeni Pizdek. Nalijmo si čistega vina, če bi bila Šiško in Biderjeva tako pokvarjena in zlobna, bi s tem Pizdekom že kako drugače opravila. Pizdek ju dobro pozna in točno ve, da se ne bosta spuščala na njegov neandertalski nivo.

Pizdekove objave, kot da so kužne, nihče jih ne komentira niti ne deli. Pizdekova vpletenost v rušenje domoljubja je videna na vsakem koraku. Podpornika nima niti enega, kljub njegovi 23 letni politični za lase privlečeni karieri. Pizdek, tudi družinski člani so te postavili na stranski tir! Drži? Pizdek, kaj si ustvaril v svojem bednem lajfu? https://www.facebook.com/2053794874697557/videos/2378493029046013/
Pizdeka so aktivirali tudi za Janšev satelit DOM. Izdal se je in priznal, da je njihov ustanovni član.

Biderjeva je moteča levičarjem in Janševim domoljubom. Šiško je po dolgih letih končno dobil pravo osebo, ki mu nesebično stoji ob strani. Dokaz za to so že vsi protesti, ki jih je Biderjeva uspešno izpeljala za izpustitev Šiška. Sedem mesecev vsako soboto protest ni mačji kašelj. Kakor sem seznanjen je vse proteste prijavila na svoje ime. Kapo dol ženski! Žensko občudujem in mi ni jasno od kje hudiča jemlje vso to energijo.

Prisoten sem bil na protestu proti podpisu Marakeške deklaracije. Tudi tam se je čutila njena energija. Na tem protestu je bil tudi Pizdek . Ves čas je stal trdno ob policistih, ki so nadzorovali protest. Strah očitno dela svoje. Od udeležencev ga ni povohal nihče, kot da bi bil kužen. Protest je sklical sicer Janša, a v večini so bili tam člani ZSi s svojimi zastavami. Protesta so se udeležili ne glede na to, da je to Janša sklical s figo v žepu. Pogumna štajerska varda je šla takrat celo v parlament na sejo. O tem je poročala celo tv.

Napad na Anico Bider je načrtovan in dobro premišljen. Tandem Biderjeva / Šiško se mora na vsak način razbiti. Napadi so se dogajali že pred predsedniškimi volitvami. Pisali se je, da sta Šiško in Biderjeva celo par, da sta Srba in celo to, da naj bi bila brat in sestra. S strani lažnega profila je bilo celo objavljeno, da ima Šiško luksuzen avtobus. Pizdekom ne zmanjka domišlije, kako bi ga diskreditirali.

Šiška ima mafiozna politika ves čas pod nadzorom. V Pizdekovih blogih je to očitno dokazljivo! Pokradli so na desetine miljard evrov. A Pizdek se ukvarja s politično novinko. Dokaz zato so že stare objave, ki jih agentura skrbno skenira in hrani. V domoljubnih skupinah so razni plačani pizdeki, ki so infiltrirani v domoljubne skupine. Njih naloga je onemogočiti povezovanje med njimi.

Prilagam odlično spisano psihoanalizo tega modela Babiča. Vendar bi k temu dejal, da tu ne gre samo za osebno maščevanje s strani Pizdeka. Cilj jim je onesposobiti prvega domoljuba med domoljubi. Miislim, da jim to ne bo uspelo, ker kamenček je sprožil plaz. Šiško in njegovi so trdno zajahali divjo burjo. Smeti, kot je Pizdek je pa že odpihnilo.

p.s Babič, s Pizdekom te nisem imel namena žaliti, prva stvar na tvojo podobo in tvoje »delo« mi je bila asociacija na ženski spolni organ.

IZOGIBAJTE SE TAKIM OSEBAM, kot je Blaž Babič (1.del), ki vedno igra žrtev in misli, da se lahko obnaša kot želi. Ob vsem tem pa sam seveda nikoli ni za nič kriv, saj vedno išče krivdo v drugih. S takim obnašanjem črpa energijo ljudem v njegovi bližini, uničuje odnose in posledično jih pogosto spravlja v slabšo voljo. Malokdo se tega dejstva zaveda in takega človeka ne prepozna. Babič ima slab vpliv na okolico s katero ima stike, na počutje in celotno življenje teh ljudi, ki so z njim v stiku.
Pogosto se kar samo od sebe zgodi, da z neprestanim igranjem žrtve in njegovo negativnostjo, odbije ljudi od sebe. Babič ves čas dokazuje, da je temu tako.

Zna se sprenevedati in kaže s prstom na nekoga drugega, sam pa odgovornosti nikoli ne prevzame. Za njega je značilno da bo vedno najprej okrivil druge, namesto da bi se zamislili nad sabo in svojim početjem.
Za odrasle in zrele osebe je značilno, da znajo sprejemati odgovornost in se soočiti s posledicami svojih dejanj, on pa to počne ravno nasprotno. Zato je njegovo psihično stanje na ravni nedoraslega otroka. S travmami iz otroštva, ki je očitna posledica dejstva, da je njegova mama učiteljica imela poglavitno vlogo pri njegovi vzgoji. Z ostalimi sorodniki je v slabih odnosih. V ozadju je v osnovi nerazrešen ojdipov kompleks, kar za seboj potegne marsikaj. Babič ne ve in nima občutka, kaj je moralno prav. Zaradi odsotnega ali kako drugače ojdipskega očeta, on nima ponotranjenega občutka za moralno razsojanje.

Verjame, da je nemočan in ne more nič storiti, da bi si izboljšal življenje. Če ga vprašate kaj se mu je zgodilo, vam bo navedel vrsto razlogov zakaj je tam kjer je, noben razlog pa ne bo vključeval njega.

Babič si vse zapomni, še posebej pa situacije, ko ga je nekdo po njegovem mnenju »prizadel«. To pa izkoristi kot opravičilo, da svojega
odnosa in okolja ne rabi spreminjati.

Babič ima velike težave s samozavestjo. Čeprav morda na prvi pogled delujejo zelo samozavestno, temu ni tako. Njegovo življenje se tako neprestano vrti v krogu, to pa je zelo slabo za njegov osebni razvoj.

Babič pred ljudmi igra žrtev, v sebi skriva razna čustva. Da bi jih uspešno prikril, se obnaša manipulativno, globoko v sebi pa se še vedno počuti nemočnega.

Babič je obseden z obtoževanjem in v vsaki osebi išče sovražnika. Tukaj ni največja težava v tem, da drugim ne zaupa. Celo o sebi ima mnenje, da ni oseba, kateri bi se dalo zaupati. To je tudi razlog, zakaj misli, da so tudi vsi ostali taki kot on.
Stvari ne zna zaključiti, nikoli ne bo rekel "zdaj pa je dovolj". Težave ima s postavljanjem mej, to je pa še posebej opazno v njegovih čustvenih razmerjih. Z njim se je enostavno skregati. Počuti se, kot da ga drugi vedno napadajo. Težko razume, da različna mnenja, kritike in pogledi na svet niso usmerjeni proti njemu.

Babič se zelo rad primerja z drugimi, s komerkoli se bo primerjal, bo našel nekaj, kar mu manjka. Noben nima vsega, saj smo si ljudje različni. Problem je le v njegovem odnosu do sebe, ki bi ga morali spremeniti in se nehati primerjati z drugimi.
Njegov kozarec je vedno napol prazen, ko vam bo pripovedoval kakšno zgodbo, bo v njo vedno dodal še nekaj žalosti laži in razočaranja. Pogosto se pritožuje nad vsem, ta začaran krog pritoževanja pa mu v življenju ne prinese nič dobrega. Moral bi se naučiti, da vidi in si zapomni tudi lepe trenutke v svojem življenju.
Do vseh je kritičen ! V njegovi navadi je kritiziranje in iskanje krivde v drugih, saj na tak način sebi zviša vrednost in se bolje počuti.
Ko ga za kaj okriviš, se pretvarja in igra popolnost. Če ga za nekaj argumentirano okrivimo, bo to zanikal, hkrati pa se bo pretvarjal, da je najboljša osebe na svetu. Iz tega razloga je z njimi težko vzpostavili dober odnos.
Ljudi izolira iz svojega življenja. Ko ima nečesa dovolj, določeno osebo kar izloči iz svojega življenja. To je njegov obrambni mehanizem saj se ne zna soočati s problemi. Ne zna reševati konfliktov, ljudem pa ne zna povedati kaj čuti in tako konstruktivno rešiti problem.
#1
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-08-05 21:11:00 (Aug 05, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
Nepopolna preglednica minulega dela (20. del)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (19)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (18)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (17)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (16)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (15)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (14)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (13)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (12)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZVRK
(3)
ZRLI
(3)
nlb
(2)
OPS
(2)
sta
(2)
Siol
(2)
MOL
(1)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
delo
(1)
OSCE
(1)
OVSE
(1)
ZSi
(1)
CETA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

5363.) il kung - fu - cesare barioli, knjiga je v it jeziku

Kategorija: Humanistika

Cena: 18.99 €

7472.) ana karenina - l.n. tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj