Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (10)

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-07-31 ob 01:13:23

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE

In končno smo prispeli do točke, ko bom moral opraviti še z zadnjimi lažmi Ani(ce) Bidar. Koliko jih bomo lahko našteli v njenem "odgovoru na laži in podtikanja Blaža Babiča"? Pa poglejmo.

Najprej naj še enkrat poudarim, da je bila njena prva LAŽ 001 že ta, da se je sklicevala na to, "da ni videla" mojih navedb, ker da jo blokiram. Slaba laž, Anica. Res je, da jo imam na bloku na osnovnem fb profilu, to pa zaradi tega, ker se mi njena pojava in večina njenih dejanj pravzaprav rahlo studijo. Res je tudi, da sem podobno vsebino (pojasnila javnosti ob izstopu iz stranke in ostre komentarje v nadaljevanju) objavljal na osnovnem profilu že praktično od izstopa iz stranke, dne 20.5.2017.

Tistih 10 skrajšanih točk pa sem ji objavil konec marca 2019 na njenem profilu s svojega rezervnega profila Blaaž Baabič, na katerem je nimam blokirane. Sicer pa - če bi jo imel blokirano tudi na tem profilu, ji seveda ne bi mogel ničesar napisati na njen zid. Te točke so bile torej skrajšani povzetek dotedanjih objav, ki pa so jih lahko v vmesnem času na osnovnem profilu videli marsikateri drugi člani ZSi, in jih brez težav sproti prenašali njej.

Vzela si je torej slabe štiri mesece časa (17.7.2019), da je skupaj spravila "odgovor" na mojih 10 točk, ki se bo izgleda izkazal za pravi kontejner laži in sprenevedanj. Očitno bi ji šlo hitreje, če bi imela na svoji strani vsaj malo resnice, kar se da primerjati s hitrostjo, s katero sem sam že v kratkem (10-ih dneh) pripravil 10 obširnih delov svoje "replike".

Morda bo kdaj dojela, da jo podobno kot sam dojema marsikdo, morda bosta z možekom dojela, da ju je večina že spregledala, ampak najverjetneje je, da se morata za vsako ceno držati scenarija in se pretvarjati, da ne vidita, kako globoko zanič sta kot politična akterja katerekoli vrste. Sta pač posledica tega, da Sistem več nima kakovostnih in predvsem verodostojnih (kdo pa v teh časih je resnično verodostojen?) kadrov na razpolago - in delajo s tem, kar jim je na voljo.

Kot ste se lahko sami prepričali, je tokrat dobesedno brala vnaprej pripravljeno besedilo. In že smo pri LAŽI 002, saj je meni v istem videu in besedilu očitala, da sem od nje zahteval, da odda besedilo v pregled, ona pa da je boljša v govorjenju "na pamet". Zakaj torej zdaj ni govorila na pamet? Dodatna LAŽ 003 je, da sem bil jaz tisti, ki sem terjal besedilo. Resnica je, da je širša skupina SPLED terjala dobesedno protokol (vse z namenom, da se zameji njena nekakovostna video-produkcija), ona in mož pa sta se strinjala, da se ga bosta držala. In se ga nista.


(1) Vislice

Sklicuje se na Dimitrija Kebeta. Onadva sta prišla z idejo vislic že takoj na začetku (februar 2017), Dimitrij je tja lahko prišel kvečjemu kasneje. Torej sta že prej vedela, kaj je tam, in se na Dimitrija sklicuje brez potrebe, oziroma zavaja LAŽ 004. Seveda ne bo govorila o tem, kako je Šiško odpravil Kebeta.

Kako s postavitvijo morilskega orodja "očistiš prostor"? LAŽ 005. Ja tako, da se sklicuješ na "prijateljice", ki jim pripišeš, da se spoznajo na področje, kjer nisi doma (ker si bil skozi življenje preveč usmerjen na alkohol in denar?). Prvič sem v tem njenem "odgovoru" prebral ime omenjene Ane Marije Kolman. LAŽ 006, da sta me o tem obvestila in obrazložila, saj sem že napisal, da smo imeli predzadnji sestanek 10.5.2017 še vedno na to nerazčiščeno(!!!) temo, in tam sta ponovno zatrdila, da vislic ne bo.

Kako naj bi tudi jaz hkrati trdil, da "bodo duše letale okrog hriba" (LAŽ 007), hkrati pa naj bi "v svoji prevzetnosti dejal, da itak v te zadeve ne verjamem" (LAŽ 008)? Za nevzdržno, jasno nelogično kombinatoriko obojega dodam še eno LAŽ 009.

Na omenjenem sestanku se seveda nismo pogovarjali o "morebitnem sproščanju negativnih energij", ker če nekaj postaviš, je to že izvršeno dejstvo, pa tudi se nismo pogovarjali o "spominski ploščici", saj je skrajni nesmisel v neko srednjeveško situacijo morišča vtikati besedilo »V spomin in opomin vsem žrtvam ideoloških zablod«. To bi bil kvečjemu trik nesprejemljivega povezovanja srednjega veka in sodobne problematike, ko se še nismo izvili iz "ideoloških zablod rdeče zvezde" - ker ni bilo temu primerne lustracije. In o kakšnem opominu je tu govora? Komu naj bi bil namenjen? Zaradi vsega skupaj - LAŽ 010.

Vislice ste postavljali po 20.5.2017 (kolikor mi je bilo znano, verjetno je fizično pomagal tudi sam Šiško), vse do dne 24.6.2017, ko ste ustanavljali Deželo Štajersko. Je kje v video vabilu Šiško omenjal vislice? Je kje omenjal rusko kegljišče? Je kje omenjal spominsko ploščico? Je kje omenjal ustanovitev Varde? Ne, šlo je smo za hec. Šov. Šov z naslovom "Resnična resničnost".Po vseh lažeh pa Ani(ca) sama ve, da je še vedno premalo utemeljenega, zato doda, da sta zadevo "spremenila v rusko kegljišče, jo postavila na svoji parceli in na svoje stroške". In potem je vse lepo in prav, ter "kaj me ima to za motiti"?

Tukaj je letak z njene fb strani, ki dokazuje, da je bilo vse skupaj na koncu plasirano kot "postavitev obeležja žrtvam ideološkega nasilja z repliko srednjeveških vislic, ki jih bomo spremenili v rusko kegljišče".
Dobro, pač nisem morbidni politični kreten in takrat izrecno nisem želel nikakršnega povezovanja vislic (simbol smrti in propada, ali pa morda vam pomenijo kaj drugega?) z Zedinjeno Slovenijo, politično stranko, katere uradni simbol sta takrat predstavljala Knežji kamen in lipova vejica.

Mimogrede, kje na plakatu vidite Knežji kamen in lipovo vejico? Vidite pa vsaj mesarico, če že ne vislic?

Je res tako težko razumeti, da določene reči pač ne sodijo skupaj? Ali pa imajo nekateri že tako razbohoteno morbidnost, da povsod vidijo le še smrt? Tudi o tem sem že pisal. Zato ono zadnjo "argumentacijo", češ da se me to ne tiče, označim kot LAŽ 011.

Še nekaj, kot sem že večkrat poudaril (premalo, očitno), smo nekateri stari člani "dihali na škrge". In en mesec po tem, ko jim "ukradem računalnik", si stranka že lahko privošči in vislice in helikopterske polete in Marijana Smodeta...   Od kod ves ta denar naenkrat? Aja, pojezde...

Torej smo šele pri prvi točki pa je bila Ani(ca) Bidar sposobna skupaj spraviti že kar 11 laži? Gremo naprej?


(2) Video posnetki

Tukaj bom naredil en STOP! Ko sem začel brati, kaj vse je bila sposobna naklepati skupaj, sem ugotovil, da ne bo mogoče preskakovati prav ničesar, in se bom moral skozi to psihopatsko besedilo prebiti z drugačno tehniko, od stavka do stavka, s svojimi komentarji.

NAPREJ NA 11. DEL

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
6
kacjipastir
4
Aug 01, 2019
BLAŽ VEDNO NAPADAŠ VSE, KI BI LAHKO ZA SPREMEMBE KAJ RESNEGA NAREDILI
Kdor drek meša, se umaže. Ukvarjaj se z pomembnejšimi temami kot je neka Ančka Bidar, Andreju se lahko zahvalimo za marsikaj. Pa tudi Ančka kaj pametnega zine
#6
Blaž Babič
0
Jul 31, 2019
je že nov del, že 24 izmerjenih laži vaše frendice...
#5
Blaž Babič
0
Jul 31, 2019
Šiško je bil zaprt po scenariju, to ti je menda jasno. Ker je del Sistema. Ravno to ves čas dokazujem s tem pisanjem.

A ti še ni kapnilo?
#4
VIOLA
7
Jul 31, 2019
Sram te naj bo Babič. Napadel si z vso silo, ko je bil Šiško zaprt. Celo kriminalci imajo kodeks o nenapadanju, če je nekdo zaprt. Koliko je Šiš priljubljen lahko vidiš na vsaki tekmi na jugu. Zame si lažov pacov!
#3
kacjipastir
7
Jul 31, 2019
Ob takšnih osebah, ki pluvajo po vseh vstajnikih se oblasti lahko samo smeji. Anica je res na vratu Andreja. A ukvarjaj se s lažmi oblasti. jih je veliko. Je manj pomembna oseba, ki se želi iti politiko.
#2
Tomislav Grgić
10
Jul 31, 2019
Pravilno se je Anica odločila, da ti ne komentira na tvoja podtikanja, ker si dokazal, da si bolnik. Babič in ti bi se šel politika? Psihično si se pustil sesuti novinki v politiki. Pišeš take nebuloze, da je joj!!! Omenjaš preprodajo alkohola???? Res se ti je odpeljalo, Anica je imela podjetje s 30 - timi zaposlenimi. Poglej si posnetek še 1001 prvič. Spraševala sem se zakaj te Anica ne toži in sem tudi dobila informacijo, da si brezdečnež, ki živi večino svojega življenja na račun delovnih ljudi. Lastnine nimaš nobene, ker se greš hipijevskega skrajno desničarskega politika. Šiško te je odpikal !!!! tebe in še enega naci desničarja, ki ste metali slabo luč na njegovo gibanje. Bebo sprehodi se med ljudmi in vprašaj malo za rdečo kapico in vardo!!! Podpora je neverjitna Blažek!!! To pa boli zeeelooo! Babič spregledali so te, podtalno sodeluješ z SDS in skupaj sesuvate domoljube. SRAM TE NAJ BO, KAJ VSE SI PRIPRAVLJEN STORITI ZA DENAR.
#1
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-07-31 01:13:23 (Jul 31, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
Nepopolna preglednica minulega dela (20. del)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (19)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (18)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (17)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (16)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (15)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (14)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (13)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (12)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZVRK
(3)
ZRLI
(3)
nlb
(2)
OPS
(2)
sta
(2)
Siol
(2)
MOL
(1)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
delo
(1)
OSCE
(1)
OVSE
(1)
ZSi
(1)
CETA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

5363.) il kung - fu - cesare barioli, knjiga je v it jeziku

Kategorija: Humanistika

Cena: 18.99 €

7472.) ana karenina - l.n. tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj