Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (05)

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-07-23 ob 19:29:06

ali...
 
O zakulisju III. SLOVENSKE POLITIČNE LIGE


Znašel sem se torej v novem "tandemu", kot prej z Drevenškom, sedaj s Šiškom. A če je bil prvi zagreben egoist, je bil drugi PR-ovsko popolnoma osran "poskusni morilec". To je bila PR naloga, ki je terjala praktično celo desetletje.

Že takoj na začetku sem mu lektoriral njegovo "Primer ponarejeni tolarski boni" (žal je Šiško ukinil spletno stran Hervardi: http://www.hervardi.com/primer_ponarejeni_tolarski_boni.php), vendar tip nikakor ni mogel dojeti, da razmišlja preveč "holcarsko", če trdi, da "če bi on res hotel podtakniti Klementu bombo, potem bi to uredil tako, da bi res počilo". Narobe, Šišmiš! Ti si šel k mariborskim kriminalistom, ko si slišal, da bi hotel Klement vnašati ponarejeni denar iz Krapine. Torej si na nek način postal tajni policijski sodelavec, kajne? In v tistem trenutku pade motiv, da bi opazovanca sploh še kakorkoli poškodoval, bi ugotavljala Agatha Christie. Hebeno elementarno!

Ampak ne, ti si rabil adrenalinska pretiravanja in celo druženje z Jelinčičem. Nato še "agent Sove" na Pohorju in voila - lahko so ti pobrali dokumentacijo za nazaj. Celotna "tajna" mreža Gibanja Samo jim je bila naenkrat na voljo.

In tisti "mitološki" vzpon na čelo Viol. To se kar zgodi, kajne? Malo prideš, malo se pohecaš in spet - čudež!

In potem, ko poslušaš tako Šiška iz dneva v dan, tedna v teden, leto v leto... sami čudeži in presenečenja. Ampak tudi neprestano delovanje, članki, knjige, iskanje denarja...  le da on ima varno streho nad glavo, bencina pa vedno dovolj za potovanja križem-kražem po deželici.

Vmes sem počenjal te in one reči, tudi pisal za Vest.si, pa se fb aktiviral na področjih od konoplje do kemičnih sledi na nebu.

Če še niste dojeli, ves moj aktivizem je bil praktično neplačan. Nikoli nisem dobival omembe vrednih sredstev, zato je bila tista epizoda z računalnikom in ZSi toliko bolj patetična. A o tem v naslednjem delu.

Kmalu so prišle Vstaje in sistematično uničenje referendumov. Jaz pa s Šiškom, ki so ga še vedno razglašali za kriminalca. Če me danes vprašate za nazaj, so bile Vstaje odlično koordinirane prav za to, da se uniči 3. člen Ustave, s spremembo 90. člena Ustave - zakonodajna oblast ljudstva omejena na minimum.

Ampak ljudje večinsko niso sposobni dojemati širše slike, zato tudi pridemo do takih "fenomenov", kot so Ani Bidar, Matej Lesjak, Vili Brus, Ivan Bolfek, Vlado Čehič, Dušan Ljubec...  ki najprej poskrbijo, da se preusmeri pozornost z resnično pomembnih vsebin, potem pa napolnjujejo prostor z nepomembnim bluzenjem. Še enkrat vas vprašam - agenti ali egotripi ali amaterji?

Po koncu celotne te serije "Odgovorov" bom objavil še vse svoje spletne video posnetke, če me le spomnite, dobri ljudje.

Okoli leta 2016 se prično okoli Šiška dogajati čudne reči. Enkrat me recimo v Janhovi brez razloga napade Borut J., z razbito flašo v roki. Nastavi mi jo na vrat in čaka na reakcijo. Jaz pa nič. Šiško se je - spet "po naključju" - prav takrat nekaj odmaknil počivat.

Nato pride do drugega čudnega dogodka, ko Roka Melinka v Novi Gorici napade nek treniran (govorimo o specialcih) možak in mu nekaj grozi. Šele čez nekaj mesecev Šiško najprej nekaterim, šele kasneje pa tudi Roku prizna, da je imel nekaj s tem, da so "preverjali kadre". Kako prosim?

Se spomnite protestov na Kotnikovi, kamor je prišel sam velečastni Kučan? No, Andrej takrat "žal ni imel časa". Mene so ob ogledu kraja kakšno uro pred protestom še napadali. Šiško je dejal, da "imam zaščito panterjeve šape". Po novem je moje poročilo o tem napadu pravtako zbrisano s spletne strani Hervardi.

Potem pa šok, leta 2016. Po naključju izvem, da ima Šiško poleg uradne izvenzakonske partnerice še eno miško. Rahlo se mi zrola. Najprej zato - priznam - ker mi je bila (preden sem izvedel za njen status) na fb slikah celo simpatična, predvsem pa zato, ker sem dojel, da je v tem primeru tip izpostavljen in ranljiv za razna izsiljevanja. No, na koncu sem dojel še najpomembnejši del tega - če je sposoben živeti dvojno življenje in porabljati dragoceno energijo, namesto za Slovenijo, svojemu k... na čast, pri čemer vsi ostali finančno in energetsko dihamo na škrge, saj nas Šiško ves čas posiljuje z novimi in novimi idejami, načrti in projekti (spet podobnost s psiho-fintami Drevenška) - in postanem dosti bolj previden. Dandanes se Šiško na fb že javno kaže s to miško in očitno so vsi njegovi verniki srečni, problem bo le, če bo še naprej prodajal "mnogoženstvo po zgledu Kralja Sama", kot ga je med referendumsko kampanjo glede posvojitev otrok.

Na sredini slike je napihnjeni diplomirani obramboslovec Matej Lesjak, ki se na fb veselo pogovarja z noro levim Vilijem Brusom, modelom, ki na Sabotinu še vedno vzdržuje napis TITO.

Kako lahko dojamete te hinavščine, če pa se Šiško pravtako druži z Brusom, Roka Melinka, kateri pa je Šiška finančno podpiral do skrajnih zmožnosti, in tudi skrbel za pravilno rušenje istega kamnitega napisa - pa odvrgel kot odvečnega?

Ti hinavci da so domoljubi? Niti pod razno!Od takrat dalje nisem sprejel nobene resne funkcije v stranki, zraven je bil glavni razlog tudi Dušan Ljubec, zmešani Vstajnik, ki nima drugega pojma, kot blebetati in častiti napačne vsebine. Ja, Dušan je bil drugi del tandema z Alešem Metličarjem, ki je imel na voljo več tisoč SMS številk. In spet "čudežen" način, kako je vsakodnevno pošiljal "alarme" na vse te številke. Torej je Dušan politiko prvič povohal okoli 2012, napihnjen pa je bil, kot da bi bil Putinov nadrejeni. Ti ljudje toliko vsega vedo. Le tega ne, kako nori izpadejo na koncu. Še njegov zadnji fb projekt zamegljevanja "FAZ3A Slovenija".

O Zoranu (Zokiju) sploh ne bom izgubljal besed. Ni čudno, da se cel Maribor izogiba Šišmišu.V naslednjem delu bom povzel dogajanje od februarja 2017 do danes, nato pa končno nastopi konkretno razbitje laži Ani(ce) Bidar, ki ji štango drži njen zahrbtni mož Miha.

Preden končam ta del, naj dodam še to, da ima Šiško pri sebi še dve knjigi o Slovincih in Kašebih s Pomorjanskega, ki bi jih lahko prevedel iz poljščine (sam sem mu jih dostavil), ampak očitno nima več navodil delati v smeri prave slovenske zgodovine. Pozna se tudi, ker nima več na voljo brezplačnega, garaškega lektorja, poznavalca političnih in PR fines...

NAPREJ NA 6. DEL

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-07-23 19:29:06 (Jul 23, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
Nepopolna preglednica minulega dela (20. del)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (19)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (18)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (17)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (16)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (15)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (14)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (13)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (12)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZVRK
(3)
ZRLI
(3)
nlb
(2)
OPS
(2)
sta
(2)
Siol
(2)
MOL
(1)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
delo
(1)
OSCE
(1)
OVSE
(1)
ZSi
(1)
CETA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

kupiti nakladalno klančino ausbau-whlr od proizvajalca. nakladalna klančina ausbau-whlr se uporabi ob dvigovanju prikolice do zahtevane višine (na primer, višina skladiščnih nakladalnih vrat). največja višina dviga ke do 300 mm, največja nosilnost je 20.000 kg za par. se dobavi v paru. lahko je opremljena s sponko za pritrditev na tla ali z utori za prevoz z viličarjem. je prekrita z barvo (standardna barva rdeča), preprečuje korozijo. id: z4t71f več o izdelku nakladalna klančina ausbau-whlr na naši spletni strain si6.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 662 €

močna stacionarna rampa za kombi ausbau-vr. skladiščna rampa omogoči dostop do tal kombija od ravni skladiščne nakladalne cone. izdelujemo modeli z nosilnostjo od 5 do 8 ton in več. stacionarna rampa je razvita za tovorjenje kombijev na standardnih sodobnih skladiščih. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. id: z4t71f več o izdelku stacionarna rampa za kombi ausbau-vr je na naši spletni strani. si5.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 6850 €

odlična navozna rampa ausbau-dg (vrsta “skladišče – tla”) od prizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo od 3 do 10 ton in več. navozna rampa za optimizacijo postopka tovorjenja v skladišču. rampa za nalaganje v celoti izdelana iz jekla, širina vozne površine od 1,5 do 2 m in več. navozna rampa po potrebi se lahko premesti na območju skladišče ali ven. ploščad lahko deluje ob vsakem vremenu, zaradi rešetkaste površine. id: z4t71f več o navozni rampi na naši spletni strani. si4.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 3750 €

nakladalne ploščadi ausbau-plt. se ukvarjamo z izdelavo nakladalnih ploščadi za logistična skladišča. proizvajamo modeli z nosilnostjo od 3 do 12 t in več na zahtevo uporabnika. standardna višina nakladalne ploščadi je 1.200 mm. po potrebi ploščad se lahko pritrdi s sidri. za večjo dinamično stabilnost ima dvojni nosilci pod vsako oporno nogo. id: z4t71f več o izdelku nakladalne ploščadi ausbau-plt na naši spletni strani. si2.av-exim.com  

Kategorija: Dvižna ploščad

Cena: 3800 €

hidravlične nakladalne ploščadi ausbau-dl. od proizvajalca. hidravlične nakladalne ploščadi je hidravlična naprava, ki sestoji iz temelja (okvir), ploščadi in vrtljivega mostička. standardni model zagotavlja dinamično nosilnost 6 ton in statično 10 ton. ploščad je izdelana iz valovite pločevine 5/7 mm. največja dolžina ploščadi je 2.500 mm, širina pa 2.000 mm. hidravlična nakladalna ploščad zmanjšuje uporabo ročnega dela in privarčuje čas tovorjenja. id: z4t71f več informacij lahko poiščete na naši spletni strani. si3.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1999 €

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj