Gašperju Ferjanu se že trga

Objavil/a Blaž Babič, dne 2019-04-22 ob 22:57:13


Gašperju Ferjanu se že debelo trga pred naslednjo obravnavo, ki bo predvidoma v četrtek, 25.4.2019. Tukaj lahko spremljate tudi vse razpise na idrijskem Okrajnem sodišču, tukaj pa na novogoriškem Okrožnem. Menda jih ne bo malo...

Pravzaprav se mu še bolj trga zaradi nove izdaje Slovenskih novic:Idrijčanka se boji nesojenega županaNa žalost mu na fb dela reklamo celo večkrat-potrjeno-nemoralni Vili Kovačič (o njem bom podrobneje pisal ob primernejšem času, sem pa že na svojih dveh blokiranih profilih): Blaž Babič in Blaaž Baabič.

Tukaj si lahko preberete, s kakimi triki vse poskuša Ferjan (prava vešča, no, predstavlja se kot "prava vešča oseba", pa mu ne nasedajte glede tega) prikriti pravo vsebino - njegovo 10-letno teroriziranje sosedov in okolice.

Ja, še vedno imamo nelustriran sistem in NE, Gašperja Ferjana NI NAMOČILA NOBENA UDBA, ampak se je samo končno ujel v vse svoje zanke:

"UDBA: 10 dni strogega disciplinskega nezakonitega zapora brez zločina, brez hrane, brez možnosti komunikacij, brez pravne pomoči"

Za danes bom zaključil s sebi nenavadnim pozivom: "Kupite jutrišnje Slovenske novice!"

-----------------------------------------------------------------------

DODATEK 23.4.2019

Upam, da bo ta članek le uvod v širše razgrinjanje laži in nasploh dvoličnosti (kar multiple osebnosti).

Tokrat najbolj bije v oči taktika pojasnjevanja (iskanja izgovorov), češ da si je idrijski mestni redar sam kriv, če je fotoaparat poletel v zrak (vzpodbujen sicer s Ferjanovim udarcem), ker da ni uporabil tovarniško priložene vrvice za okoli vratu.

In nenazadnje, na koncu Ferjan trdi, da nima paranoje. No ja, ali jo ima (glej njegovo neutemeljeno sklicevanje na UDBO), ali pa je patološki lažnivec. V obeh primerih bo sodna forenzika morala zavihati rokave.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
Blaž Babič
0
Jul 14, 2019
Na fb strani Dosje: Gašper Ferjan, Idrija

https://www.facebook.com/dosjegasperferjan/videos/2297845110269384/

je dostopen nov video-posnetek napada Ferjana na uradno osebo!!!!

Dosje: Gašper Ferjan, Idrija - Gašper Ferjan napade uradno osebo (občinskega redarja) | Facebook

EKSKLUZIVNO!!! Na nekaj let starem posnetku boste prvič videli naslednje: Idrijska občinska redarja poskušata odstrani
#7
Blaž Babič
0
Apr 23, 2019
1. S Šiškom sem se "družil" 11 let. V tem času smo pripravili vsaj 10 knjig z domoljubno vsebino (ZDD Hervardi, preveri kolofone, praktično v vseh sem naveden kot sodelavec).

2. S Ferjanom se v življenju nisem družil, pa tudi roke mu nisem dal, ko mi jo je potiskal, na protestu proti Marakešu. To storim izredno redko, le pri ljudeh, ki jim res ni za zaupati.

3. Kovačiču sem preprosto prevečkrat dal možnost, da se popravi, pa je vsakič še bolj zabredel. Prvič je grdo nategnil volilke in volilce, ker jim je s svojim nastopom ob spreminjanju 90. členu Ustave zmanjšal dostop do referendumov (bil je namreč tako "pameten", da je terjal odpravo možnosti poslancev DZ in Državnega sveta, da razpišejo referendum).
Drugič je nategnil mene, ker me je vabil na 3 novinarske konference, češ da ima "vse dogovorjeno z mediji", pa so snemali le njega, mene pa cenzurirali - pa se glede tega sploh ni sekiral ali tega problematiziral.
Tretjič je nategnil mene in celotno svojo stranko Davkoplačevalci, ko je šel nenapovedano kar na listo Bojana Požarja - in tam končal s Ferjanom.

Kaj pove o tebi, da sklepaš hitro in na podlagi neustreznih informacij?
#6
Janez Derganc
4
Apr 23, 2019
Babić se najprej druži s Šiškom, Ferjanom, Kovačičem..., potem se z njimi skrega in pljuva po njih. Kaj to pove o njemu!?
#5
Zim Zelen
3
Apr 23, 2019
Iste sorte ptiči
skup
letijo
#4
Blaž Babič
0
Apr 23, 2019
Glede na to, da sem dobil enako e-pismo od njega, naslovljeno tudi na javnost, bom ta komentar pustil ljudem v vednost.

Kmalu se bo tudi pokazal prepad med Ferjanovimi lažmi in resničnostjo.
#3
FERJAN
1
Apr 23, 2019
Spoštovani Blaž Babič,

najprej hvala vam za izkazano pozornost in zanimanje za neparlamentarca Ferjana.

Hkrati vam pojasnjujem, da sam ne stojim za FB stranjo Blaž Babič na stranskem tiru, ki vas je osebno napadala. Vas osebno sploh ne poznam, mislim, da sva se srečala le na protestu proti Marakešu, kjer pa sem potrpežljivo sprejemal vaše kritične nasvete starejšega političnega kolege.

Dalje, meni se nikakor ne trga. O tem govori tudi izvedensko mnenje ustrezne strokovnjakinje, ki je bilo dano kot dokazni predlog k postopku, ki ima sicer zgodovino v letu 2013. Povem še, da ne gre za “idrijčanko”, ampak za mojo sosedo, ki že desetletja živi in dela v Ljubljani in nima razloga, da bi prihajala k svojim staršem pogosto.

Njena želja je, da se zadeva iz leta 2013 pozabi in da se je ne pogreva več. Stikov z njo nimam že sedem ali osem let in se tudi jaz čudim, da tožilka zadevo pogreva s prekvalifikacijo očitka milejšega dejanja, ki ga je v preiskavi sodišče zavrnilo kot nedopustnega za obravnavo, predlog tožilstva po odreditvi kakršnegakoli ukrepa proti Ferjanu pa zavrnilo kot neutemeljen predlog. Časopis bo povzročil največjo škodo v njeni intimni sferi, saj sam potek časa in odsotnost oškodovanih v tem obdobju skoraj 10 let kaže na neutemeljenost kakršnegakoli strahu pred menoj. Ferjan ni noben nasilnež. V postopkih kjer se mu kaj takega očita, ni bil nihče poškodovan niti na ravni praske kot v preverjeno nastavljeni zadevi policista proti meni. Tako je tudi v ostalih zadevah, kar se bo dokazalo in samo število ne kaže kakovosti pripravljenih prijav, ki so na ravni, da bi jih neodvisno in nepristransko sodišče zlahka zavrnilo, pa jih na nižji ravni iz znanih razlogov ni, saj sta ga predstavljala dve DOŽIVLJENJSKO izločeni sodni osebi zaradi zelo zavržnih dejanj na škodo Ferjana.

Ferjan je predlagal, da domnevno oškodovanko zaradi stikov v lokalni diskoteki in s tožilstvom orkestriranim očitkom pregleda ustrezni izvedenec medicinske stroke za verodostojno presojanje primera.

Vaše namigovanje, da sam nisem sposoben neparlamentarec zanika tako uresničenje napovedi v zvezi z drugim tirom, da se zna zgoditi izpad 250 mio posojila ECB zaradi nezaupanja tujih partnerjev v vladni projekt na https://www.facebook.com/Ferjan.gasper/videos/2372861303039733/UzpfSTEwMDAwNDAzMTUyOTg0MzoxNzkzNjcwMTE3NDQ0MDIy/, da sem prejel nadpovprečno višino zaupanja volilcev glede na povprečni rezultat liste novinarja Bojana Požarja.

Bojana Požarja visoko cenim in spoštujem kot tudi Vilija Kovačiča in oba dokazujeta, da sta pomembna politična igralca v Sloveniji. Ne drži navedba v Reporterju, da se za te postopke ne bi že prej vedelo in da bi jih Požar spregledal. Takrat sem jih komentiral kot pritiske oblasti, ki so obvladljivi in so tudi vedno bili obvladani s pravnimi sredstvi. Ferjanova kartoteka je čista in tako bo tudi ostalo, če bo le postopek potekal pošteno in pravilno.

Žal mi je, da vas prej omenjena gospoda nista uvrstila na omenjeno listo, prav tako pa ste se razšli z Zedinjeno Slovenijo in drugimi prejšnjimi strankami in listami. Sam pri tem nimam nič. Čutim vaše zavidanje in nezadovoljstvo z menoj že dalj časa, pa čeprav na to nisem imel nobenega vpliva.

Opažam, da večkrat zapišete namerne laži o meni in da celo slavite nizkokakovostni rumeni tisk, ki išče senzacije in nepreverjene informacije o znanih ljudeh. Veseli me, da sem postal vse bolj javna oseba in o meni se sme pisati, a želim, da se to dela na najvišji možni ravni z mojim sodelovanjem in pojasnjevanjem.

S tem zaključujem to debato, saj vam ni nihče dolžan ničesar pojasnjevati glede rumenega tiska. Slišim, da se vaši sodelavci končno umikajo od blatenja mojega dobrega imena in časti. Pričakujem, da boste tako ravnali tudi sami in da se boste ogradili od povzročanje nepotrebne škode na mojih pravno zavarovanih dobrinah.

S spoštovanjem,
Gašper Ferjan

Priporočam vam tudi branje ocene o nezakoniti praksi zapiranja neparlamentarcev. Prava škoda je, da se kljub zanimanju za dogajanje okoli Ferjana niste ponudili za pravnega svetovalca in da bi mi prinesli Zakon o kazenskem postopku v pripor, da bi se lahko uporabilo predvideno pravno sredstvo, kajti uradne osebe tega niso zagotovile v času osmih dneh. To pove vse o nedelujočem pravosodju in zlorabah v njem. O tem več tu in v oddaji VV Faktor, epizoda Primer Šiško se ponavlja, ki ga je sodnik pogledal in uporabil najbolj sporne prakse, ki jih je voditelj označil za sodno zlorabo.
https://www.facebook.com/notes/gašper-ferjan/udba-10-dni-strogega-disciplinskega-nezakonitega-zapora-brez-zločina-brez-hrane-/2235957316471206/
https://www.facebook.com/Ferjan.gasper/videos/2258677004402811/ NAZAJ V TOTALITARNE SVINČENE ČASE*... PAMET V ROKE!

V prihodnje bom objavil tudi vse dokumente za vašo lastno presojo in manj špekulacij o tem, kako daleč nekateri sodniki gredo, da bi mene po krivem preganjali in mi otežili življenje in delo. Statistično lahko dokažem, da gre za odstopanje od ustaljene prakse in bom razložil, zakaj je temu tako.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
#2
Komentar izbrisal Blaž Babič
Blaž Babič
Blaž Babič
Objavil/a 2019-04-22 22:57:13 (Apr 22, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Majda in Mojca - dva odgovora na nadaljevanko (21. del)
Nepopolna preglednica minulega dela (20. del)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (19)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (18)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (17)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (16)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (15)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (14)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (13)
Odgovori Ani(ci) Bidar na njene laži (12)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZVRK
(3)
ZRLI
(3)
nlb
(2)
OPS
(2)
sta
(2)
Siol
(2)
MOL
(1)
ZVDZ
(1)
ZVPR
(1)
delo
(1)
OSCE
(1)
OVSE
(1)
ZSi
(1)
CETA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

2661.) kriv - jason pinter

Kategorija: Šport

Cena: 25 €

4691.) nomadi brez oaze  -  boris pahor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5885.) vidna tema - izpoved o depresiji - william styron

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 12.99 €

6455.) oj, hišica očetova - cilka dimec žerdin

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

6983.) luč fantastike - terry pratchett

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

https://www.naravni.si/blog/filtri-za-vodo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

dober dan,   ste v kakšni finančni krizi? ali vam je banka zavrnila posojilo? ali potrebujete posojilo? ne skrbite več, ker je podjetje, ki je tu, da vam pomaga, daje posojila tako posameznikom kot podjetjem od 2000 evrov in več, obrestna mera je dostopna. če vas zanima, se lahko s svojimi prošnjami obrnete na hopkinsonloan@outlook.com.   hvala.  

Kategorija: Storitve

Cena: 10 €

v kolikor igrate igre na srečo, spremljate športi in radi tudi stavite, imate sedaj možnost, da ob registraciji na spletni strani: https://www.betsonhand.com/sl/william-hill/william-hill-bonus/ prejmete tudi william hill bonus.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kakšna znaša pokritost lte 4g omrežja pri enem izmed večjih operaterjev v sloveniji. na njihovi spletni strani si lahko ogledate zemljevid: https://www.a1.si/omrezje/hitrost-interneta-4g-lte

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

https://www.naravni.si/tehnologija/filtri-za-vodo.html

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor razmišljate o nakupu kvalitetnega mobilnega telefona in zanj ne želite odšteti celega premoženja, je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy a7. zmogljiv telefon po ugodni ceni, ki vas bo zagotovo navdušil. več lahko najdete in preberete na naslovu: https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-a7-zlata

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

računalnik all in one envy velja za premium izdelek hp.  z top procesorjem in ločeno grafično kartico, nudi hitro in zmogljivo delovanje.  primeren tudi za zahtevne igerce!     

Kategorija: All-in-one računalniki

Cena: 1499 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj