Članek
Vsi slovenski izbrisani
Objavljeno Nov 01, 2018

Ta država(in njen državni aparat) je v specialni vojni proti državljanom in predvsem proti slovenskemu narodu.

Če gremo vsaj malo v zgodovino, nam bo jasna lahkost, s katero državni aparat "briše" ljudi. Oglejte si vsaj katero od epizod "Pričevalcev". Šlo je za komunistični izbris.

Mimogrede, videl sem že filme, ki so "z druge strani" prikazovali tako četniško, kot tudi ustaško gibanje, le o domobrancih in vseh izvensodno pobitih slovenskih žrtvah komunističnega revolucije je sedma umetnost še vedno zavita v rdeči molk.

Državni aparat tudi danes ne dovoli nikakršnega razvoja, vse vsebine so medijsko nadzorovane. Kot bomo videli v nadaljevanju, se to dogaja v sodelovanju z globalnimi igralci (konkretno Facebook). Ljudje tudi nimajo jasnega pregleda nad številnimi napadi, ki so se in se še vršijo na najšibkejše člene v družbi.

Vsi smo bili medijsko bombardirani s t.i. "izbrisanimi", pri čemer je bila ta beseda dobesedno rezervirana izključno za eno samo skupino, pri kateri so mediji število "žrtev" napihovali od cca 15.000 do današnjih 25.000. Za ta "državljanski izbris" je pravzaprav odgovoren kar lepo Bavčar, ne pa tudi slovenski narod, ki bo njegovo početje tudi finančno pokrival. Najbolj tragikomično pri vsej stvari je, da je eden najbolj glasnih pritožnikov prav tisti častnik JLA, ki je sodeloval tako v napadu na Slovenijo, kot tudi na Hrvaško ter na Bosno in Hercegovino. Srbijanski Aksentijević je res pravi primer srbskega reka: "Vzemi kar je bogu milo, za ostalo pa se pritožuj." (Uzmi što je bogu drago, a za ostalo kukaj.)



Ampak če je bila beseda "izbris" za potrebe medijske specialne vojne uporabljana izključno pri "neustreznih vlogah za slovensko državljanstvo s strani (povečini špekulantskih ) državljanov republik nekdanje SFRJ", podobnega izbrisa, ki je prizadel predvsem Slovenke in Slovence z gospodarskim zagonom, njih 50.000 uradni mediji le redko omenijo kot "izbrisane". Torej govorimo o gospodarskem izbrisu, kot take pa sami sebe poimenujejo (zgolj) lastniki uničenih, izbrisanih podjetij.

Nadalje se ni mogoče izogniti še (pravtako ekonomskemu) izbrisu podrejenih/malih delničarjev, ponovno je šlo za rokohitrsko uničevanje malih s strani državnega aparata.

Obstaja pa še ena vrsta izbrisa, ki ga sam spremljam že od 1998, za to vrsto pa je primerna oznaka "politični izbris". Več o mojem dosedanjem delovanju (do leta 2007) lahko preberete v knjižici Mala dežela velike diskriminacije (MDVD).

Ta izbris je daleč najbolj zanimiv in še vedno daleč najbolj prikrit. Po letošnjih volitvah je politično izbrisanih več kot 40.000 volilk in volilcev kar 12-ih političnih strank. Ne, ne govorimo o teh štirih strankah, ki so ostale izven Državnega zbora, in njihovih volilcih.

SLOVENSKA LJUDSKA STRANKA......23.329.....2,62 %
PIRATSKA STRANKA SLOVENIJE.......19.182......2,15 %
DOBRA DRŽAVA................................13.540......1,52 %
ANDREJ ČUŠ IN ZELENI SLOVENIJE...9.708......1,09 %

Njihovih volilcev je skupaj 65.759, oziroma 7,38% vseh veljavnih glasovnic (891.097), ob  grozljivo nizki udeležbi (52,64 %).

Moj poudarek, tako v knjižici, kot tudi sedaj je pri strankah, ki niso presegle 1% glasov. Zanje je Ustavno sodišče (izvor slovenske nepravde) podalo naslednjo samouresničljivo pravno obsodbo (stran 19 pdf MDVD):

Zakonodajalec sicer lahko določi prag za pridobivanje sredstev iz državnega proračuna, vendar je lahko ta prag le tolikšen, da izloči iz državnega  financiranja politične stranke, ki so predlagale liste, za katere se je na volitvah izkazalo, da niso imele realnih možnosti za pridobitev vsaj enega mandata. S  tem namreč zakonodajalec preprečuje kandidiranje zgolj z namenom pridobivati sredstva iz državnega proračuna.

Skratka, povejte Požarju, Šišku, Vebru, Kanglerju, Primcu in ostalim, da je mogoče na podlagi naknadnih rezultatov njihovih "ugotoviti njihove prave namene", kakršne so imeli še pred volitvami. Ker, recimo, za razliko od njih, Podobniku, Čušu, Dobovšku in Piratom vsekakor "ne gre zgolj za pridobivanje sredstev iz državnega proračuna", ampak imajo dosti bolj vzvišene politične cilje. To je ja razvidno iz rezultata, ki je za pol odstotka ali kar par odstotkov višji...

LISTA NOVINARJA BOJANA POŽARJA.....7.835......0,88 %
ZA ZDRAVO DRUŽBO..............................5.548......0,62 %
GIBANJE ZEDINJENA SLOVENIJA..............5.287......0,59 %
ZDRUŽENA LEVICA IN SLOGA................5.072......0,57 %
GIBANJE SKUPAJ NAPREJ..........................4.345.......0,49 %
ReSET.........................................................3.672.......0,41 %
GAS.............................................................3.132.......0,35 %
SOLIDARNOST, ZA PRAVIČNO DRUŽBO..2.184......0,25 %
KANGLER & PRIMC  ZDR. DESNICA.........2.141.......0,24 %
SOCIALISTIČNA PARTIJA SLOVENIJE........1.551......0,17 %
SSN - STRANKA SLOV. NARODA..............1.237......0,14 %
NAPREJ SLOVENIJA......................................187.......0,02 %

Če vemo, da lahko stranko ustanovi najmanj 200 volilk in volilcev, potem bi lahko kvečjemu Naprej Slovenijo obtožili nesposobnosti nagovoriti vse svoje (ustanovne) člane. Pa še njim bi morali odpustiti.

Ampak vsem tem pod-eno-odstotnim strankam nihče, še najmanj njihovih skupnih 42.191 volilk in volilcev (4,73%), ne sme odpustiti nečesa drugega.  Namreč, prav vsi so se javno prsili, kako so ravno oni tisti pravi, ki bodo ščitili državo in najbolj ranljive skupine v njej, kako so oni tisti, ki bodo iz rok "nesposobnih" in "prevarantskih" elit vzeli oblast in jo namenili vsem, pravično... in take fore.

Pa vendarle teh 12 strančic ni sposobno stopiti skupaj, nato pa pristopiti k meni, ki sem preprosto edini v Sloveniji s pravim receptom za (ponovno) pobudo za oceno ustavnosti 23. člena Zakona o političnih strankah. Receptom, ki ga niti Ustavno sodišče ne bi moglo izigrati. Seveda v primeru, da bi se vseh 12 strank držalo scenarija. Kar pa je objektivno gledano težko za pričakovati, saj je ravno njihova dosedanja "nesposobnost" v veliki meri tudi pokazatelj njihove resnične vloge v političnem življenju. Ta pa je zamegljevanje, dajanje lažnega upanja, onemogočanje bolj iskrenih. Kljub vsemu jim še vedno svetujem "romanje v Canosso".

Konec-koncev naj pomislijo, koliko lahko recimo Pirati postorijo s 7.000 evri mesečno, ali pa Dobovšek s 5.000 evri mesečno več, kot pa oni brez kakršnihkoli sredstev iz državnega proračuna. Proračuna, ki ga polnijo tudi njihovi razočarani volilke in volilci.

---------------------------------------------------------------------

Zdaj pa nekaj popolnoma drugega: fb cenzura

Danes zjutraj sem se odzval na zapis "A(narhističnega) kolektiva Žarnica" (29. oktober ob 16:51): Ahmad Shami je po vseh birokratskih preprekah in trdem boju v zadnjih skoraj že 3 letih končno dobil delovno dovoljenje. Poleg britja in striženja lahko opravlja poklic avtokleparja, učitelja arabščine in še česa; pravi, da je zdrav, ima dve močni roki in bo poprijel za vsakršno delo.

DELITE objavo vsi, ki želite prispevati k temu, da bi bili begunci sprejeti kot del družbe. Pa tudi tisti, ki mislite, da so brezdelneži. Mogoče pa vam bo dokazano, da je resnica čisto drugačna od vaših predsodkov. In poprosite prijatelje naj tudi oni delijo. Naj se sliši!
Delodajalci pa kontaktirajte Ahmada na zasebno sporočilo, ali pa nas, pa boste dobili kontakt.

#RefugeesWelcome #Ahmad #Shamieh #AhmadShamieh #Shami #Begunci #Solidarnost #DeluČastInOblast

V komentar sem napisal naslednje:

Sirija vabi v domači objem. Tu moramo najprej ugotoviti, koliko je Slovencev in koliko domačih izdajalcev, ki so preprečili popis prebivalstva 2011 po narodnosti, kot del aktivnega rodomora/genocida nad Slovenci. Zato, Ahmad, nisi dobrodošel.




In zaradi tega sem bil za 30 dni izbrisan iz fb-ja, pišoč o "popisnem izbrisu", pri čemer mi pravzaprav niti ne morejo utemeljiti, da sem izvajal "sovražni govor", po njihovih standardih. Upam, da se bo v Sloveniji našel odvetnik ali odvetnica, ki bo v takem orveljanskem omejevanju izražanja videl strokoven izziv.



Skratka izbrisov je bilo do sedaj veliko in glede na vedenjske vzorce prebivalstva jih bo še kar nekaj. Ja, tudi zato, ker vi, ki to berete, do sedaj niste spremenili lastnega odnosa do gornjih vsebin.

Še ene velike skupine sem se nazadnje spomnil. Vsa čast Pravim borcem za konopljo!, tistim, ki skrbijo za reševanje življenj in ozaveščanje o kriminalu s strani politične, birokratske, farmacevtske in medicinske mafije. Tistim, ki preprečujejo zdravstveni izbris.

Se vidimo!

Osti jarej!

p.s. Dovolite mi naknadno dodati še zgodovinski izbris, dokazan v prejšnjih kolumnah:

Spomni se jantarja – primer Evropa (faza omb)
Dr. Cyril A. Hromnik: Sloveni, Slovaki, kje so vaše korenine?
Razumeti svastiko – primer Evropa (faza čnp)

Od osmih vrst izbrisov si se ti zaciklal pri "pobitih domobrancih". A si vsaj malo moten? Si sposoben dojeti, kaj vsebujejo preostale "pisarije" na tem blogu?