Članek
Izrečena kazen za POP TV in KANAL A, glede Planet TV še čakam
Objavljeno Nov 28, 2017

Danes sem prejel obvestilo inšpektorice Inšpektorata za kulturo in medije, o izrečenih kaznih zaradi neobjave pravil, kot jih nalaga 6. člen ZVRK.

Kazni so kriminalno nizke in prav vabijo k nadaljnim kršitvam, recimo v času volilne kampanje v Državni zbor, čez dobrega pol leta.



Še vedno čakam na izrek kazni za Planet TV, ki je kršil 2. alinejo 1. odstavka 35. člena ZVRK.

Saj res, sem povedal, da je POP TV najbolj gledana tv postaja v Sloveniji?

Obvestila pošiljam praktično vsem medijem in opazujem stopnjo cenzure v državi.

Za boljši ogled kliknite na spodnjo sliko:

        I
        I
       V

Blaž Babič: "Vladislav Stres je agent, ki na mojem blogu ne bo komentiral. " Nivo nekega sicer inteligentnega in dobromislečega CEPCA. Blaža Babiča. Branko Gaber, odgovorni za platfomo PWja prosim, da kaj postoriš da se zadeva RAZČISTI. Naj pove agent koga ali katere organizacije sem?

Vladislav Stres je agent, ki na mojem blogu ne bo komentiral.

Medijski inšpektorat je zaradi neobjave pravil v zvezi z vstopom medijsko kampanjo kaznoval tako POP TV kot A Kanal. Posredno to sicer govori o mnogo večji zadevi. To kar vsi že kar dobro vemo. Medijsko so bile te volitve PONAREJENE. Mediji samovoljno obveščajo o tem kar se dogovorijo KLANI, ki nam vladajo. Pravil nočejo objavljali, ker bi bili tako zavezani novinarski korektnosti, celovitosti poročanja... Mediji za časa predsedniške kampanje niso korektno poročali o kandidatih in volivci se nismo mogli odločati nepristransko, saj smo razpolagali s pristranskimi informacijami.

Torej se ne odzovejo po uradni dolžnosti, le ob prijava občana se zganejo ali pa ne. Plače imajo pa redne, ne glede na zavzetost in pripravljenost!