Energetska mesta v družinah

Objavil/a alenka keber, dne 2016-02-03 ob 16:08:25

V vsaki družini ima vsak svoje energetsko mesto. Najprej sta mož - moški, na njegovi levi strani žena- ženska, sledijo otroci po rojstvu. Prvi spočeti otrok je na prvem mestu. Drugi na drugem... To pomeni da ima vsak zarodek svoje mesto. Tudi, če je bil splavljen spontano ali načrtno. Vede ali nevede. Ženske imamo včasih kratko nosečnost, dva tedna, niti ne zavedamo se, da smo noseče, otrok pa je z energetskega vidika tukaj. Posebna zgodba so umetno ustvarjeni otroci. Vsak zarodek je otrok, pa če “gre naprej” ali pa “se jih prime preveč” in jih odstanijo. Vse, kar začne rasti v ženski, je energetsko otrok.
Velikokrat se potem zgodi, da zamenjamo mesta v družini. Ali želi otrok zavzeti mesto očeta, mama, katerega drugega otroka.... In potem nastane v taki družini kaos. In je potrebno nazaj vzpostaviti red. Energetsko se to vse da, tako preveriti, kot popraviti.
Druga zgodba pa je pri ločenih družinah. Vsaka prvo ustvarjena družina je vedno na prvem mestu. To pomeni da če se dva ločita in ima ženska novega partnerja, je njegovo energetsko mesto na koncu, za vsemi njenimi prejšnjimi otroki. In njuni novi otroci sledijo na koncu, ne na začetki, ker je to nova zveza. Ravno tako je pri moškemu, ki se loči. Naprej je prva žena, in njuni otroci, nato je druga žena in njuni otroci. Po pomembnosti se energetski red tako šteje. In vse drugo je zmešnjava. Ta red je potrebno spoštovati, sicer družine ne morejo v polnosti funkcionirati.
Ko se otrok poroči, je njegova družina prva, osnovna in primarna celica. On, če je moški je na prvem mestu, njegova žena je na drugem mestu, levo od njega.
Velikokrat se zgodi, da eden od staršev vzame otroka energetsko za svojega partnerja. In posledično zaradi tega ta otrok ne more normalno funkcionirati v svoji novi družini, ki si jo je ustvaril. Energetsko se je potrebno postaviti nazaj na mesto otrokav primarni družini.
To v praksi nastane velikokrat takrat, ko se starši ločijo in si mama “vzame” sina za partnerja. Energetsko, ne fizično. Do njega se obnaša, kot bi bil njen mož. Kontorlira odraslega, polnoletnega sina. Mu kuha, pere, skrbi kdaj bo prišel domov in zakaj ga ni, prigovarja, ga pošilja v trgovino, nadzira njegovo živjenje. In tako ženska, ki pride v njegovo življneje njega ne more čutiti kot moškega - moža, ker je on že energetsko mož svoji mami. In njegove energje ni čutiti. To vem iz lastnih izkušenj. Moški govori kako te ljubi, s tabo bi bil, imel otroka, ti pa ga ne čutiš. Ne čutiš ga zato, ker je njegova energija ujeta pri mami. In on sam se mora s tem soočiti in spogledati, in energetsko odvezati od mame. To vse je proces. To so spremembe. To ni kar tako, pet minut, pa je ok. Tudi mama čuti in ne želi spremembe. Pride do odločitve tega moškega kaj želi....

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
alenka keber
alenka keber
Objavil/a 2016-02-03 16:08:25 (Feb 03, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Prvi vtis...
Sporočilo modre starke
Zavestno spočetje
Ljudje potrebujemo ljudi
Luknje v spominu
Odgovornost
Preteklost je pomembna
Energetska mesta v družinah
Drevo
Antidepresivi da ali ne
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

  dober dan,   tu se prijavite za vse vrste posojil, ne glede na vaše finančno stanje, naše posojilo se giblje od 2.000 do 1.000.000 evrov, poskus pa vas bo prepričal. naš edini cilj je pomagati ljudem, zato nam pišite preko e-pošte na hopkinsonloan@outlook.com in izpolnite spodnje informacije.   polno ime: znesek posojila: trajanje posojila:   hvala.  

Kategorija: Ostalo

Cena: 10 €

6917.) juliette justine - marki de sade imam še ostale knjige te zbirke

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5124.) kaj je mojemu otroku - sabine pauki andrea kisch

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 18.99 €

4453.) pot v hlapčevstvo - hayek friderich august

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

2067.) trije prašički

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj