Članek
ŽIVLJENJE
Objavljeno May 08, 2014

Življenje je življenje. Tu ni uzurpacij in zapiranj. Tu je zdrav življenjski tok poln naravnega reda. Tako je prav in tako je zdravo. Živeti znamo vsi, in sicer po notranjem polju. Laž je, da zato, da živimo potrebujemo ne vem kaj. Dopovedali so nam, da je življenje tako kompleksno, da ga ne zmoremo. Zmoremo. Kar ne zmoremo je gora predpisov, ki nas davijo. Življenje je nad predisi. Pre...dpisi nam uredijo samo skupni zunanje polje. Predpisi ne urejajo našega notranjega polja, ker je to nemogoče. Notranje polje pripada NARAVNEMU RAZVOJU. Tu je naše naravno potovanje, ozaveščanje sebe in sveta. Tu ni pravil. Tu je samo naša naravna pot. In to nam pripada.

VSE KAR POTREBUJEMO JE RED NA NOTRANJEM IN RED NA ZUNANJEM POLJU. Preveč predisov na zunanjem polju pomeni RAZVOJNI ZASTOJ NA NOTRANJEM POLJU, ker predpisi uzurpirajo preveč prostora. Razbohotijo se na račun NARAVNEGA RAZVOJA. Jemljejo nam avtonomijo.

In vsak zdrav red pozna tolernace, odstopanja. Drugače je rigiden in lomi živi svet. Vse, kar lomi živi svet, ni zdravo.