Članek
OSEBNA RAVEN
Objavljeno Mar 30, 2014


 No, preden sem stopila na to zvezdno stezo razvoja, so me drugi opozarjali: Gospa, ne jemljite tega tako osebno. Sem si mislila: Lahko vam reči. Kako naj ne jemljem osebno, ko se me dotakne življenje, ko boli.

No, to zdaj razumem. Na višji ravni se lahko pogovarjamo o problemih, procesih, pojavih...ampak, tu se zahteva zrelost. Nezrelo se je delati zrel, ko to še nisi. Nezrelosti ...ne moreš skriti. Ni pa nezrelost sramota. Pač, potujemo...in do nezrelosti imamo pravico. Nimamo pa pravice tu občepeti. Narava se premika, spreminja in mi z njo.

Dokler sem bila izjemno občutljiva, sem bila podobna beraču polnemu bolh. Še zdaj mi poči tu in tam kakšna nezavedna vsebina, odprta rana...Pač, ne vem še, kje je konec, če sploh obstaja. Prav gotovo obstaja višja stopnja duševnega zdravja. Napredujem vsak dan bolj in bolj.

Dam, kar imam, kar sem izkusila, doživela...Zakaj? Zato, da vidite, da osebnostni in duhovni razvoj ni nič posebnega. To so naše poštene človeške muke in iskrena iskanja odgovorov. Delati osebnostni in duhovni razvoj pomeni POLNO ŽIVETI.

Kar se nam je zgodilo zadnjih dvajset let diši po NERAZVOJU, NEZRELOSTI...kar se da popraviti.