Članek
Akcija tedna na spletni strani super guma
Objavljeno Dec 13, 2014

V spletni trgovini superguma.si na enem mestu, 24 ur dnevno in 7 dni v tednu najdete najbolj ugodno in najbolj celovito ponudbo pnevmatik. Zimske gume za osebni avto, letne za kombi ali pa tiste, ki jih potrebujete za traktor ali skuter, vse je tu. 
Na voljo so vam celoletne, letne in zimske gume različnih cenovnih razredov, prav vse gume pa ustrezajo vsem kakovostnim standardom in so opremljene z vsemi potrebnimi certifikati. Gume so opremljene tudi z ustreznimi nalepkami, ki pripomorejo k lažji izbiri na primer najvarčnejših ali pa tistih z najboljšim oprijemom na mokri cesti. Zakon v Sloveniji določa, da je potrebno vsako leto 15. novembra zamenjati letne v zimske gume. 



Za vsake kupljene letne ali zimske gume prejmete ustrezno garancijo, ob redkih priložnostih uveljavljanja garancije pa vam problem rešimo pri nas in gume ni potrebno pošiljati nikamor. V trgovini so vam na voljo tudi platišča in nekateri drugi potrošni materiali za vaše vozilo. 

Za pomoč pri nakupu, za svetovanje, kakšno letno ali zimsko gumo izbrati ali pa za kakršnekoli druge dodatne informacije pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 11 42, ob delavnikih od 8h do 18h in ob sobotah od 8h do 12h. 
V tem času se bodo naši sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami pri prodaji vseh vrst pnevmatik z veseljem pogovorili z vami, svetovali pa vam bodo tudi pri izbiri platišč, ki ustrezajo vašemu vozilu in, če želite, sestavili komplet na primer zimske gume in platišča in na ta način pomagali do še ugodnejšega nakupa. 
Izbrane celoletne, letne in zimske pnevmatike ali drugo blago vam bomo, običajno kar z našo lastno dostavo, v najkrajšem možnem času tudi dostavili, pri tem pa kar najbolj upoštevali vaše želje glede časa dostave. 

Letne in zimske gume, pnevmatike, avtoplašči - www.superguma.si.