Članek
MOJA RESNIČNA ZGODBA IZ PSIHIATRIJE IN DEPRESIJE V SREČNO ŽIVLJENJE :-)
Objavljeno Jun 04, 2016

MOJA RESNIČNA ZGODBA IZ PSIHIATRIJE IN DEPRESIJE V SREČNO ŽIVLJENJE  :)

Več na povezavi: http://www.barbkaspruk.si/

Mineva 8 let odkar sem si sama pozdravila depresijo in se rešila odvisnosti od zame smrtno nevarnih psihiatričnih zdravil, ki so več let pohabljale moj um in telo. O nevarnosti psihiatričnih zdravil je spregovoril tudi psihiater dr. Peter Breggin. Več na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=NsiBo3z59R8

Od leta 2013 imam podjetje, posvetila sem se svetovanju in predavanju Kako iz depresije v srečno življenje, moč pozitivnih misli,.. HVALEŽNA in PRESREČNA sem, da sem iz depresije pomagala "rešiti" kar nekaj ljudi, nekateri se še borijo, a vedno večje je ozaveščanje, da je treba delati na sebi, na miselnih vzorcih, mi sami sebi smo največji zdravnik in učitelj. Vesela in HVALEŽNA sem Bogu za vsak dan posebaj, vesela sem, da je moja zgodba dosegla veliko ljudi iz cele Slovenije, vsak dan se zbudim in zaspim z veliko HVALEŽNOSTJO, saj danes meni ni nič samoumevno, ker vem, da imam veliko srečo, da sem med živimi!
HVALA pogumni novinarki Urški Krišelj Gruber, ki si je prva upala napisati mojo zgodbo, HVALA portalu za.misli.si za povabilo na intrvju, za veliko posnetih intrvjujev z uporabniki psihiatričnih storitev.
Moj moto je: "USPELO JE MENI, LAHKO TUDI TEBI."
Več pa si lahko ogledate na moji spletni strani:
http://www.barbkaspruk.si/

HVALA VSEM LJUDEM PO CELI SLOVENIJI ZA VELIKO SPODBUDNIH BESED, ZA ZAUPANJE. SKUPAJ LAHKO POMAGAMO MNOGIM TRPEČIM DUŠAM PO CELI SLOVENIJI! Pa še nekaj... LJUBEZEN IN ODPUŠČANJE STA NAJBOLJ POMEMBNI ZA SREČNO ŽIVLJENJE! :) 
Barbka Špruk

Bravo

HVALA vsem za napisano, za lepo dobrodošlico :-) Gremo naprej z veseljem in optimizmom! :)

Barbka, lepo pozdravljena na tej strani :) Čestitke za tvoj pogum, vztrajnost in moč in srečno pot naprej! :) (če lahko popraviš, čisto zgornja povezava do tvoje zgodbe na youtub-u ne deluje).

T.i. zdravila imajo pogosto hude stranske in zanemarljive glavne učinke - izogniti se jim je v velikem loku! Podpiramo te, vsi ki vemo, da: "Duh je tisti, ki oživlja!" Ti zgoščeno praviš - ljubezen in odpuščanje!

Super, da je šlo brez zdravil!

barbka ne skrbi... abrem#?*# je en naš dežurnih šaljivcev... :D (pa ne me nikdar preresno jemat, ker se običajno ne izplača (razen takrat, ko to predhodno napovem)) :D

Mi ki nimamo možganov ,se nam lahko skrči zaradi tablet samo slama v glavi.Drugače si pa fejst ženska za pogledat.Dobrodošla!

Hehe., pravo omrežje si izbrala. Same potencialne mušterije :)

dobrodošla tudi z moje strani <3

Se povsem strinjam z zapisom. Dobrodošla. V branje priporočam še: Pozor! Psihiatrija je lahko nevarna za vaše duševno zdravje (William Glasser)

Barbka, dobrodošla na PublishWall-u! :)