Članek
NEOSERV na novi domeni in z novo podobo!
Objavljeno May 25, 2016

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da smo posodobili izgled naše spletne strani. In ne le to, zamenjali smo tudi spletni naslov oziroma domeno. Po novem nas lahko obiščete na naslovu www.neoserv.si. Veselimo se vašega obiska!

Kaj je novega?

Kar se tiče dizajna, čisto vse. Posodobljen logotip, preglednejša navigacija, podrobnejši opisi storitev, nove storitve, pohvale zadovoljnih naročnikov v video formatu in seveda mnogo sodobnejši izgled. Uporabili smo barve, zastopane v logotipu – modro, zeleno in oranžno.

Verjetno vas poleg same nove podobe najbolj zanima, kaj je novega v naši ponudbi. Začnimo z novim paketom spletnega gostovanja, ki smo ga označili z oranžno barvo.

Oranžni paket gostovanja

Oranžni paket je primeren za vse, ki želite imeti le eno dinamično spletno stran, npr. WordPress, Joomla! ali manjšo spletno trgovino. Spletni prostor v velikosti 3 GB bo več kot zadoščal za srednje veliko spletno stran, prav tako pa bo prostora dovolj za e-pošto, shranjeno na strežniku. Na paketu gostovanja lahko ustvarite neomejeno število poddomen, dodate lahko tudi do 5 parkiranih domen. Oranžni paket omogoča neomejeno mesečnega prometa, uporabo nadzorne plošče cPanel in 45-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Vsak naročnik spletnega gostovanja je pri NEOSERV deležen hitrega gostovanja na DELL strežnikih z vgrajenimi SSD diskovnimi enotami (več o optimiziranem gostovanju) ter prijazne in odzivne 24/7 podpore.

Reseller paketi gostovanja

Poleg standardnih paketov gostovanja smo v ponudbo dodali tudi štiri reseller pakete, ki naročnikom omogočajo nadaljnjo prodajo. Paket R1 vsebuje 10 GB spletnega prostora, R2 nudi 20 GB, z zakupom paketa R3 vam pripada 40 GB, najzmogljivejši pa je paket R4 s kar 60 GB prostora. Spletnega prometa ter števila cPanel računov ne omejujemo.

Reseller gostovanje je primerno predvsem za agencije, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani. Z zakupom gostovanja, kreiranjem poljubno velikih paketov ter nadaljnjo prodajo lahko svojim naročnikom ponudijo celotno storitev za spletno prezentacijo na enem mestu, obenem pa s prodajo gostovanja še dodatno zaslužijo.

Reseller gostovanje je primerno tudi za razvijalce in druge spletne mojstre, ki za svoje projekte potrebujejo veliko število domen ter veliko prostora na spletu.

SSL certifikati priznanih izdajateljev

Po novem vam je na voljo mnogo več SSL certifikatov svetovno priznanih izdajateljev Comodo, GeoTrust in Thawte. Certifikate smo razdelili v tri kategorije:

Glavna funkcija SSL certifikata je zaščita občutljivih podatkov, ki se prenašajo med spletno stranjo in obiskovalci spletne strani. SSL namreč poskrbi, da se vsi podatki prenašajo prek zavarovane povezave. Zaradi tega je namestitev SSL certifikata še posebej primerna v primeru spletne trgovine, kjer ne prihaja le do prenosa osebnih podatkov, temveč tudi transakcijskih.

SSL certifikat nudi še dve bistveni prednosti. Prva je tesno povezana z verodostojnostjo spletne strani – obiskovalci po varni HTTPS povezavi že takoj lahko vedo, da se nahajajo na varni in zaupanja vredni strani, na prisotnost certifikata pa lahko še dodatno opozorijo z namestitvijo statičnega ali dinamičnega pečata.

Ste vedeli, da se spletne strani, ki uporabljajo SSL certifikat, v iskalniku Google pojavljajo na višjih, bolj vidnih mestih? Drži, Google pri razvrščanju iskalnih rezultatov upošteva tudi dejstvo, ali je spletna stran zagotovo varna za uporabo (uporablja SSL certifikat) ali ne.

SSL certifikat vam, v kolikor imate spletno gostovanje zakupljeno pri nas, na vašo izbrano domeno namestimo brezplačno.

Izjave naročnikov v video formatu

Tukaj nimamo kaj dosti za napisati. Najbolje bo, da si video pohvale ogledate kar sami. Morda katerega izmed zadovoljnih naročnikov poznate? :)