Članek
Partnerski program za lep dodatni zaslužek
Objavljeno Sep 21, 2015

Ste že slišali za partnerski program? Ne, ne gre za pomoč pri iskanju partnerja ali življenjskega sopotnika, temveč za program, ki registriranim uporabnikom s promocijo storitev omogoča lep dodatni zaslužek. Partnerski program, o katerem si lahko več preberete v nadaljevanju, imamo vzpostavljen tudi pri NEOSERV.

Vsi, ki ste pri nas že naročili spletno gostovanje ali registrirali domeno, imate možnost sodelovanja v partnerskem programu. Prav tako pa se na tem spletnem naslovu lahko registrirate tudi tisti, ki pri nas nimate zakupljene še nobene storitve, a bi se vseeno radi prijavili v partnerski program. Registrirate se lahko kot fizična ali pravna oseba.

Unikatna povezava

Vsak član našega partnerskega programa prejme unikatno spletno povezavo, ki vodi na našo spletno stran. Našli jo boste v naročniškem centru Moj NEOSERV. Če obiskovalec pride na našo stran prek vaše unikatne povezave in izvrši nakup enega izmed paketov spletnega gostovanja, sistem avtomatsko zazna, da ste obiskovalca k nam napotili vi, mi pa vas za to nagradimo s provizijo.

Provizija: 25 % od vrednosti nakupa

V Sloveniji kar nekaj spletnih trgovin in drugih ponudnikov omogoča prijavo v partnerski program, provizije za posredovanje pri prodaji pa so si zelo različne. Pri NEOSERV se lahko pohvalimo, da imamo eno izmed najvišjih provizij, saj le-ta znaša kar 25 % od vrednosti nakupa. Če torej vaš prijatelj prek vaše unikatne povezave opravi nakup, denimo Modrega paketa, za katerega je potrebno odšteti 59,95 €, boste vi prejeli 15 €.

Stanje provizij in oglasni material v naročniškem centru

Svoje partnerske provizije lahko spremljate v svojem naročniškem centru Moj NEOSERV. Na zgornji desni strani boste našli gumb 'PARTNERSKI PROGRAM', prek katerega obiščete omenjeno stran. Prav tako pa boste tukaj našli tudi svojo unikatno povezavo ter oglasni material, katerega lahko uporabite za lažje in bolj učinkovito promoviranje storitev spletnega gostovanja.

Nekaj nasvetov za kar najboljši rezultat

Ne veste, kje in kako oglaševati naše storitve? Navajamo nekaj idej:

  • Spišite promocijski članek in ga objavite na svoji spletni strani. Če svoje strani nimate, vprašajte prijatelja, če članek lahko objavite na njegovi, v zameno pa ga peljite na kavo.
  • Ste aktivni na socialnih omrežjih? Super, Facebook je odlično mesto, kjer lahko s kratkim sporočilom v zelo kratkem času dosežete veliko število ljudi. Napišite, kako super smo (seveda le, če ste res takšnega mnenja), nato pa v svojem naročniškem centru spremljajte, kdaj se bodo pričele pojavljati provizije. Seveda lahko uporabite tudi druga socialna omrežja, npr. Twitter ali Google+.
  • Ko vam prijatelj, sorodnik ali znanec pove, da bo v kratkem imel novo spletno stran, mu povejte, da bo potreboval tudi spletno gostovanja, ki ga lahko zakupi pri ponudniku NEOSERV. Recite mu, da boste od tega nekaj imeli tudi sami, in prav gotovo vam bo z večjim veseljem ustregel. Prav zagotovo pa s storitvijo ne bo razočaran, saj mu bo na voljo vrhunska strojna oprema za hitro in zanesljivo delovanje spletne strani ter prijazna in hitro odzivna ekipa za podporo naročnikom.

Več nasvetov in informacij o samem partnerskem programu boste našli tudi na naslednji povezavi: https://www.neoserv.si/blog/partnerski-program-dodatni-zasluzek