Članek
Eden glavnih temeljev dolarja ni zlato, ampak vojska. Dr. Willie napoveduje 80% padec dolarja!
Objavljeno Mar 11, 2014

Dr. Willie pravi: "Obstaja toliko strani, ki stiskajo Združene države Amerike, da je to skoraj postala tragična komedija... Tem fantom zmanjkuje možnosti. Ko sem slišal, da je ameriški državni sekretar Kerry omenil možnost izključitve Rusije iz skupine G- 8, sem rekel, "ja seveda." To bo imelo negativne posledice in ZDA bodo izolirane... To napoved sem naredil pred približno tremi leti. Rekel sem, da bo G-8 postala nepomembna in da bo G-20 prevzela glavno vlogo s Kitajsko, ki bo vodila zadeve, v nasprotju s trenutno ZDA in Veliko Britanijo. To se je zgodilo v zadnjem letu ali 18. mesecih. Pravkar smo imeli srečanje G-20 v Avstraliji in Kitajska je "povozila" Združene države Amerike. Rekli so, da ZDA živijo od hlapov. Živite brez opravičljivega dohodka. Vaše gospodarstvo je ponaredek. Ozračje postaja sovražno in to na srečanju G-20."

Pravi problem za Zahod bo plačilo za nafto in zemeljskega plina v drugih valutah kot v dolarjih. Dr. Willie svari: "Zelo verjetno bo Rusija kmalu zahtevala bodisi rublje ali zlate palice za njihovo surovo nafto in njihov zemeljski plin. Če zahtevajo plačilo v rubljih to takoj sabotira vse intervencijske finančne igre Wall Streeta in Londona, kjer se trudijo, da bi kaznovali Rusijo, s špekulativnimi napadi na rusko valuto. ZDA niso v glavni vlogi, saj so velik uvoznik energije. Niso v glavni vlogi glede ničesar."



Na vrednost ameriškega dolarja, dr. Willie pravi: "odziv na pritiske ZDA bodo ukrepi, z namenom ubiti petro-dolar in prisiliti bančne sisteme po vsem svetu, da začnejo z odprodajo državnih obveznic, saj jim ne bodo koristile." Kdaj se bo to zgodilo? Dr. Willie odgovarja z vprašanjem: "Ali mislite, da bo Putin dolgo čakal? Čas med dogodki se res zapira... Bistvo tukaj je izzvati Putina in Rusijo v prvo potezo. Ne maram uporabljati "n" besede (kar pomeni nuklearne rakete), če pa bi Rusi zadali velik udarec, bi potem ZDA udarec vrnile in to z 20-kratnim obsegom in uničile ruski narod. To bi lahko bilo tisto, kar ti obupani nacisti poskušajo storiti."