Članek
In on spet ni nič kriv!!!!?
Objavljeno Mar 08, 2014

Baje mu ni bilo všeč, da je podpisal, ampak (ne)resen kot je, je vseeno podpisal. Pahor, nimam besed zate, res nimam besed. :(


Da z aktom imenovanja novega senata komisije za preprečevanje korupcije ni nezadovoljen niti predsednik Borut Pahor, je tako rekoč "sam priznal" tudi sicer pregovorno vljudni in diplomatski Pahor.
"Če bi mi postopek omogočal večjo vlogo, bi se morda odločil drugače ..." je na tiskovni konferenci zbranim novinarjem, pa tudi novoimenovanim članom senata komisije dal vedeti predsednik Pahor. Povedano drugače, prevedeno v politični jezik, Borut Pahor se je od svojega imenovanja takšne sestave senata KPK distanciral, kolikor je le mogoče.
Sicer je bilo boljšim poznavalcem političnih razmer že vnaprej jasno, da končni rezultat posebne izbirne komisije pod vodstvom poslanske Pozitivne SlovenijeMelite Župevc ni mogel biti drugačen. Pravzaprav se zdi, da so predsedniku Pahorju takšnega kandidata za "novega Klemenčiča" celo - podtaknili! Kar naj bi ustrezalo večini članom izbirne komisije.