Članek
Nove reforme, ki jih je pripravila EU, bodo v Ukrajini prepolovile že tako sramotno nizke pokojnine
Objavljeno Mar 07, 2014

Naši mediji so kot ponavadi tiho. Zločinska EU bo za denar, ki ga bodo dali Ukrajincem zopet udarjali po siromakih. 

Ko prebereš zgornji povzetek, dobiš občutek, da je Putin hlapec kot voditelji EU držav in so le tiho ter kimajo ko Obama govori. Stvar je povsem drugačna, to sedaj že vsi dobro vemo, a medijsko pranje možganov se bo nadaljevalo ne glede na vse.


Sinoči je bilo obljavljeno (seveda ne naši mediji), da naj bi bile prve reforme v Ukrajini že pripravljene in te naj bi najprej zelo prizadele staro prebivalstvo in socialno šibke nezaposlene, saj naj bi pokojnine PREPOLOVILI, oziroma znižali kar za pol, zelo bodo nižali tudi socialne pomoči nezaposlenim. Velja omeniti, da je povprečna pokojnina do sedaj znašala okoli 100 €.

Tukaj je popolnoma jasno kaj se dogaja. Te reforme je MMF pripavil že dolgo časa nazaj in samo čakal, kdaj bo prišla na oblast vlada, ki jo je tudi on nastavil in sestavil ter izpolnjevala njihove ukaze.
Velja omeniti še da je novi premier Arseniy Yatsenyuk Žid ter da je VItaliju Kličku mama Židinja. 
Ko skupaj sešteješ Rockefeller (vladar iz sence) + MMF (vemo čigav je in kdo ga vodi) + Arseniy Yatsenyuk + Vitaly Klichko dobiš končni rezultat in kateri že skupni imenovalec? 

Ukrajini se obeta novi holodomor, veliko hušji od Stalinovega. Še v suženjskih časih je bilo v praksi, da se najprej znebiš šibkih in nato do zadnje kapljice krvi izkoristiš vsakega koristnega sužnja. 
Tako je tudi v tem primeru in v primeru vsake s strani MMF-a zasužnjene države. Najprej bodo pustili, da v lakoti pocrkajo stari, bolani in nesposobni... 
Upam da se Ukrajinci hitro spametujejo tako kot so se Egipčani in z novo revolucijo vržejo z oblasti to NELEGALNO in NEIZVOLJENO, ker v nasprotnem jih čaka Libija in drastičen padec že tako nizkega BDP-a. Vzhodni del Ukrajine se bo po teh sprejetih reformah definitvno odcepil in se priključil Rusiji, saj ne mislijo crkovati od lakote...

vir, komentator biancocelesti na strani http://www.rtvslo.si/svet/vojne-med-rusijo-in-ukrajino-ne-bo/331488