Članek
Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel.
Objavljeno Feb 26, 2014

Dragi Slovenci

Odkrito vam povem, niso še tisti pravi hudi časi. Prišli bodo hudi časi. Mi se ne moremo zavedat, kakšni časi bodo prišli. 

---

Toliko revežev, toliko bogatašev, nikoli ta slovenska zemlja ne bo imela, kot jih bo imela sedaj. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel. 

---

Verjemite mi dragi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, suženj Evropi in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo!

Vi boste preživeli Vi, ampak kaj bo z vašimi otroci, dragi Slovenci. Vi se boste v grobu obračali, ker bo otrokom slabo šlo. 

---

Kar se Janez nauči to Janez dela. Vidite to so najbolj pokvarjeni. Danes je komunist, jutri je cerkveno. Kdor so pravi komunisti, so pravi komunisti ostali, dragi Slovenci. Taki pa se obračajo kot veter sem pa tja. To so najslabši lumpi. 

---

Vidite nobenih zakonov ni. Če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in službo boste izgubili. Oni pa cele tovarne kradejo. Cele tovarne in nobeden nič ne odgovarja. 

Jaz se sprašujem danes..... kaj je Kramberger živel leta 2014??? Točno je videl in vedel, kaj bodo naredili naši levi in desni. 

Ne vem, če je iz njegovega gnezda, ampak precej ležerno razlaga kar ga teži. Čisto slučajen neznanec, zdaj je pa tukaj! https://youtu.be/TlluUNLnLWk

TF

Draga moja, ni dobro fiksirati negativnih informacij v zavesti, z tem pripomoremo k ustvarjanju bede v Svetu...

Grag:) Ravno to sem omenil na malo drugačen način kot praviš ti. Dvom v njegovo opravilno sposobnost potrebno za predsednika R Slovenije.Lp:)*

Greg:)* Sam sem prebral informacijo,da je delal /kot postrežček/ pri izumitelju patenta za dializo in ta mu je potem bojda podaril nekaj pravic od patenta. Kolikor se spomnim ,sem to nekje prebral.Kramberger tudi kot tak-zame ni imel potenciala,da bi lahko bil opravilno sposoben predsednik Slovenije. Uspelo mu je malo premešati ta slovenski politični drek Lp:)*

*Greg Z. #60 Pozabil sem. Morda znaš kaj razložiti v zvezi s tem. Jaz se spomnim, da je kandidiral, bivše rdeče je pa zmerjal, seveda tov.Kučana ni pozabil omenjati.

Petelin, ki prezgodaj zapoje je pač umaknjen, radi ljubega miru.

Ni bil edini, ko je vedel kakšna skupina kriminalcev je sestavljala vlado in veliko, preveliko mu jih je verjelo in posledično temu ga je takratna vlada umorila! Danes ni nič drugače in tudi jutri nebo bolje Slovenski politiki se enostavno bojijo pravega sistema, ko bi zahteval pravo delo! Tako jim sedanji komunističen režimski sistem še kako odgovarja. Banda nepopravljiva!