Članek
Ali nam je vseeno, kaj nam počnejo, kako nam kradejo in da damo mir, nam pošiljajo Hojse!
Objavljeno Feb 21, 2015

Ali nam je vseeno, kaj nam počnejo, kako nam kradejo in da damo mir nam pošiljajo Hojse...do kdaj bomo mirno gledali..vse to? Do kdaj? Poglejte Grke..oni so tem svinjarijam rekli NE !!!!! Uprimo se še mi!

Kam so nas zvlekli norci zaradi svoje požrešnosti, lakomnosti, brezčutnosti....ko ljudem ostane edini izbor SMRT..drugi pa se VALJAJO v NAKRADENEM BOGASTVU.. Čas je za UPOR

Danas u prodavnici ispred mene stoji starija žena. Kupila je hleb, jabuke i mleko. Račun je iznosio 454 dinara. U rukama joj ostaje 30. Pita dal ima za jaja. Naravno nema - jaja se ne prodaju na komad, a 10 jaja je 170 dinara. Jako mi je bilo neprijatno, pitala sam devoojku iza mene gde stoje jaja. Otišla je po jaja. Kupila sam cigarete i jaja. Gospodja se iznenadila - pogledala me dečijim pogledom, zahvalila. Rekla je da ima 92 godine. Penzija je 25. Njoj je kako izgleda ostalo još 30 dinara. Sigurna sam da bi i drugi želeli da joj pomognu, ali 170 dinara je 1,5 evra - pa trebaju i oni da razmišljaju. I to je u suštini THE POINT ove priče - koje smo mi dno dostigli ko društvo da ljudi nemaju šta da jedu!!!!!!!!