Članek
PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA
Objavljeno Mar 24, 2014

1. RTV SLO ni nikoli delovala v korist slovenskega naroda, pred letom 1990 je bila v službi komunistične privilegirane elite, po letu 1990 pa je v rokah prav te oziroma še nekaterih drugih škodljivih združb, lobijev, klik in lož. 

2. RTV SLO proizvaja slab program, ki ne osvešča slovenskega naroda, ga ne spodbuja k domovinski in narodni zavesti, ga politično ne opismenjuje, temveč manipulira, zavaja in ga tudi poneumlja ter pomaga ves čas škodljivi politiki, ki narod deli, ga prepira med sabo in ga polarizira. 

3. RTV SLO skriva v svojih bunkerjih zelo pomembne informacije in teme, za katere bi narod moral vedeti, ali pa o njih poroča skopo, komaj kaj, obrobno, da bi v očeh javnosti izpadle nepomembne. (Naprimer ZAKON OPS) Poudarja pa teme, ki so za večino velikokrat nepomembne in z izbranimi ustvarjajo javno mnenje po naročilu oblastniške oligarhije iz ozadja.  

4. RTV SLO s takim delovanjem ne deluje ne v skladu z Zakonom o RTV SLO, niti v skladu z Zakonom o medijih in tudi ne v skladu z Ustavo RS. 

5. RTV SLO bi se morala po letu 1990 demokratizirati, racionalizirati (danes ima zaposlenih 1900 ljudi in celo armado zunanjih sodelavcev) in se povsem osamosvojiti od vpliva kogarkoli, da bi služila izključno narodu in nikomur drugemu. Samo tako bi postala strokovna in racionalno organizirana z najboljšimi kadri na vseh mestih, da bi nas taka lahko obveščala o malverzacijah in rabotah tovarišijskega razbojniškega pohoda in bi ga tako skupaj z narodom preprečila. Te pomembne naloge ni opravila, ampak je ves čas držala vrečo, ko se je ukvarjala izključno z negativnimi posledicami, vzroke za vse več negativnih posledic s katerimi se ubadamo državljani pa je z manipulacijami in skrivanjem pravih informacij prikrivala. 

Na RTV SLO bi morali delati kakovosten program, da bi tako služili denar, vseskozi pa zahtevajo od nas denar, da delajo malo in slab program. Take RTV SLO slovenski davkoplačevalci nismo dolžni plačevati, ko iz naslova vsiljenega RTV prispevka na RTV roma vsak mesec iz naših vse bolj izropanih žepov okoli 8 milijonov evrov našega prigaranega denarja. TEGA JE DOVOLJ IN TEGA NE BOMO VEČ PLAČEVALI!

ZATO PODPRITE TO PETICIJO IN VLOŽITE REKLAMACIJO na RTV SLOVENIJA. To storite tako, da vnesete nekaj podatke v spodanje rubrike in poslali vam bomo obrazec z natančno navedenimi PRAVNIMI razlogi za REKLAMACIJO.

Peticija je tukaj