Članek
VILINSKO SPOROČILO ZA 27. MAREC 2014: misli
Objavljeno Mar 26, 2014

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ MISLI ❀ ☮ ☯

"Misli so vaš čarobni del. V kar verjamete, to lahko tudi doživite. S pomočjo ČUDEŽEV, ki jih nosite v sebi, najdite dragulje svoje notranje modrosti in si izpolnite vse sanje." <3
 
Danes opazujte svoje misli. Prav ves dan: kaj mislite, kaj se vam podi po glavi, kaj vas prešine, ko vidite koga, ko kaj doživite... Skozi dan se v naših glavah preliva na tisoče in tisoče misli. Redko kateri izmed nas zna utišati svoje misli.
Pomembno pa je, da za hip postanemo in si svoje misli ogledamo. Le kakšne so? So lepe, pozitivne, optimistične, srčne, vesele... Ali pa ravno obratno? Negativne, pesimistične, samokritične ali kritične do drugih, sovražne, ljubosumne...
Naše misli veliko povedo o nas. Povej mi kaj misliš, pa ti povem kdo si... Ali pa tudi ne... Kajti mi in naše misli nismo eno. Večina ljudi se enači s svojimi mislimi. Zato tudi verjame v to, da se je težko spremeniti. Vendar je veliko misli, ki se podijo skozi glavo, takšnih, da smo jih skozi življenje absorbirali kot puhasta goba. In v resnici niso naše misli, temveč izvirajo iz okolice.
Ali kot temu pravi Dr. Wayne Dyer - miselni virusi. Misli, ki se kot virus širijo med ljudmi. In jim ljudje verjamejo, jih prevzamejo kot svoje lastne. Kot primer miselnih virusov navaja trditve kot so: "Selitve so stresne." "Izgubiti službo je grozno." "Iti z nekom narazen je boleče." Vse to so "miselni virusi", ki jim slepo verjamemo in ki jih širimo v okolico, da prehajajo naprej na druge.
Pomembno je, da zares prisluhnemo svojim mislim in si jih kritično ogledamo. Katere izmed teh misli so resnično naše in prihajajo iz našega bistva, katere pa prihajajo iz okolice in morda celo spadajo med tako imenovane "miselne viruse"?
Ne glejte na svoje misli in nase kot na eno celoto. Vi ste vi in vaše misli so le misli. Vsako misel lahko obrnete v pozitivno ali negativno. Odvisno je le od vaše odločitve. Spremembe se lahko zgodijo v trenutku. S pomočjo misli lahko izboljšate svoje počutje ali pa si z njihovo pomočjo nakopljete hudo bolezen. Vedno je mogoče v obe smeri. In smer je vedno odvisna samo od vas.
Misli so sredstvo, s katerim lahko ustvarimo raj ali pekel na zemlji.
Kaj boste izbrali danes?
Mir, ljubezen in blagoslov <3