Članek
VILINSKO SPOROČILO ZA 26. MAREC 2014: začnite čarati
Objavljeno Mar 26, 2014

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ ZAČNITE ČARATI ❀ ☮ ☯

"Poiščite v sebi vaše MAGIČNE sposobnosti in začnite čarati. Naj vas vaše ČARODEJSTVO preseneča, navdihuje in razveseljuje. Vi ste kreatorji svojega življenja." <3
 
Že Albert Einstein je rekel: "Živite lahko samo na dva načina. Tako kot da nič ni čudež, ali pa tako, kot da je vse čudež."
Čudeži se dogajajo, včasih celo na vsakem koraku. In prav vsak izmed nas ima možnost, da se mu čudeži dogajajo. Kajti mi smo tisti, ki s svojimi mislimi in občutki oddajamo vibracije v okolico, ki nam potem pošlje dogodek, osebo ali kaj drugega, kot odmev na naše vibracije.
Za vse v našem življenju smo odgovorni mi. Ne verjamete, da ste sami "priklicali" v svoje življenje vašega "groznega" šefa? Ko se boste nehali ukvarjati s tem, kako vam greni življenje in se vprašali, kaj je tisto nerazrešeno v vas, kaj je tisti gumb, na katerega vedno znova pritisne... Potem boste imeli možnost to razrešiti, gumb odstraniti... In kar naenkrat ne bo imel vpliva na vas. In v življenju boste naredili korak naprej.
Enako je z vašimi partnerji. Vedno dobimo partnerja točno na isti valovni dolžini, na kateri se nahajate tudi vi. Če po nekaj letih zveze s partnerjem nikakor ne najdeta istega jezika, opazujte sebe in partnerja. Morda sta skozi leta rasla vsak v svojo smer. In je čas, da se vajina pot razide, ker sta začela drug drugemu omejevati rast. Vsak človek v našem življenju je učitelj. In tudi mi smo učitelji drugim. Vsak se nas dotakne na čaroben način, tako kot se tudi mi čudežno dotaknemo drugih.
Vsak izmed nas ima svojo čarobno paličico, s katero si lahko pričara vse, kar si želi. Pomembno je samo zavedanje in da nikoli ne pozabite na to. Ker največja tragedija življenja je ta, da veliko ljudi skozi odraščanje pozabi na svojo "čarobno paličico" in neha sanjati.
Naučite se ponovno čarati. Ponovno poskusite. Ni potrebno, da začnete z nečim ogromnim... Dovolj je že majcen poskus... Nekaj dni intenzivno mislite na osebo, s katero se že dolgo niste slišali in ji v mislih pošiljajte ljubezen. In ta oseba vas bo kmalu poklicala. 
Poskusite še s podobnimi manjšimi stvarmi - na primer, da je točno tista obleka, ki si jo tako želite, v določeni trgovini močno znižana - v mislih si to živo predstavljajte, predstavljajte si sebe v tej obleki in občutite vse lepe občutke, ki vas prevevajo... In potem pojdite po to znižano obleko.
Naučite se ponovno čarati. Ponovno vzemite vajeti v svoje roke in ne verjemite več, da se dogajajo naključja... Kajti naključij ni. Vedno se vse zgodi z razlogom. Vi ste tisti, ki ustvarjate sliko vašega življenja.



Mir, ljubezen in blagoslov <3