Chemtrailse je potrebno obravnavati kot sum kaznivega. oz. kriminalnega dejanja

Objavil/a Anton Komat, dne 2014-02-25 ob 20:08:04

... no in zunaj opažajo, da so ta letala BREZ OZNAK, ki pršijo, da so ta letala v glavnem tipa Boeing 707 in da so ti vzorci dosti geometrično pravilni, torej nekako z intenco, da se pokriva ta zračni prostor. Tudi opaženo je, da so civilna letala preusmerjena stran od teh področij, torej dobijo nov koridor, začasno, ko se to prši. To so opažanja zunaj. Druga stvar je pa, da se že na nebu loči med chemtrailsi, torej kemičnimi sledovi in takoimenovanim contraili, kondenzacijskimi sledovi, ki so normalni. Contrails izgine nekako po petih do dvajsetih sekundah, to so večdesetletne izkušnje, chemtrailsi pa vztrajajo ure in ure na nebu, in se počasi širijo.

Podajam tekstovni zapis mojega intervjuja v oddaji Dobro Jutro na RTV Slovenija z dne 25.02. 2014. 

Po netu kroži več posnetkov, ko poskuša nekdo stopiti sneg z vžigalnikom, pa se le ta ne tali, ampak postane črn.

Zadeva je že stara že več kot desetletje, krožijo filmčki, tudi dokumentarni filmi na to temo, ki so precej bolj resni, kot en tak amaterski poskus, ki kljub temu nekaj po svoje pove, ampak ... jasno, vse to kar se dogaja okoli chemtrailsov v svetovnem merilu nam govori, da gre za utemljen sum kaznivega ali kriminalnega dejanja, torej moramo postopat tako, kot policija postopa, torej pomeni, da moramo dobiti morebiten motiv, da moramo dobiti nekega nosilca tega motiva, izvajalca in seveda jasno - DOKAZ. Tega je kar nekaj, tako da, jaz itak predlagam da v takih stvareh, kot so chemtrailsi v tem primeru, ker obstoji utemeljen sum, da je nekaj v ozadju, da se nekaj dogaja, je to vodeno iz nekih centrov moči.

Ti centri v tem svetu odločajo, kaj je problem, kdo ga bo reševal in kako bo ta problem rešen in interpretiran javnosti. 

novinar: g. Komat,... dejali ste, samo dokazi štejejo, ampak marsikdo bo rekel, ja saj je dokaz, da sem naredil kepo snega, pa sem želel sneg taliti, pa ni šlo. Je to zadosten dokaz? 

Veste da v tem primeru kavzalnosti vzročnosti, se dogajajo številne igre in preigravanja na to temo, recimo, primer takega preigravanja, ki ga lahko tudi kontra stran uporabi ali pa zlorabi, ... v hrani imamo ostanke toksinov, stotine teh kemikalij ... in zdaj na sodišču dokazati, da si dobil raka zato, ker si določene kemikalije pojedel, je treba dokazat vzročnost. Pri tem koktejlu je to nemogoče, ker gre za sinergijo. Govorim samo o primeru, ko je nek državljan sveta ali Evrope v današnjem času pred dejstvom dogajanj, ki so dovolj kaotična in ki enostavno kavzalnosti, vzroka in posledic ali pa dokaza, sodišče ne prenese, ne odobri. 

V tem primeru bi se jaz v širši kontekst postavil, če gledamo o motivih za tako dejanje, najmanj, kar lahko rečem sta motiva vsaj dva. Prvi motiv je vojska, kajti vemo, da skozi vso zgodovino so generali sanjali o tem, da bi na  vreme vplivali .. saj poznate iz zgodovine usodne posledice vremena na izid neke bitke, nekega vojskovanja, npr. Napoleonov poraz pred Moskvo, ali pa njegov poraz pri Waterlooju, zaradi tistega deževja takrat, ali pa Hitler poraz v Rusiji, tu vidimo, da je šlo za izjemen pojav ali pa vpliv vremena na izid bitk, ki so odločale o zgodovini človeštva. In tega je bilo ogromno v zgodovini. Torej je jasno, da obsedenost generalov z vplivanjem na vreme je s tem po moji oceni utemeljena.


				http://chemtrails.blog.siol.net<br>
/files/2011/12/IMG_6193.jpg

Po drugi strani glede tega primera chemtrailsov, podatki govorijo da je v osemdesetih letih, v začetku osemdesetih let na območju Kalifornije ameriška vojska delala teste s temi kemikalijami, tudi z biološkim orožjem, ki so ga pršili iz letal, recimo v tem primeru so oni simulirali eventuelno agresijo Rusije oziroma Varšavskega pakta .. in ker je Kalifornija na zahodni strani najbolj dosegljiva iz strani takratne Sovjetske zveze, so med drugim tudi biološko orožje - stresali dol bakterije, ki so bile zapakirane v oblike polimerov, ki naj bi jih ultravalentno sevanje uničilo. To so bili kar obsežni eksperimenti, in jasno potem je ta zdravstvena služba na terenu poskušala evidentirat porast kakšnih entero obolenj, oziroma vnos patogenov v popoluacijo in obolevanje. No, ta zadeva je potem prišla v javnost in potem je 2001-2002 je prišlo do razprave v ameriškem kongresu in so kongresniki delal določene amandmaje, kajti vojska je želela to na en način legalizirati. Zanimivo da je na začetku razprave to vse skupaj poniknilo. Ta zakon je bil umaknjen iz procedure, kajti kongresniki so dali kar številne amandmaje. In očitno je bila tema tako občutljiva za javnost, da so ga kar umaknili iz dnevnega reda in se je pomaknila v neke tajne vojaške sfere in operacije. 

Druga stvar oz. motiv so pa korporativni interesi. V dokumentih ki krožijo po spletu, ki so verodostojni, se govori da je zloglasni Enron že trgoval s finančnimi produkti na borzah ... in to je zanimivo, da so bili ti finančni produkti ....in da so pripeljal do globalne finančne krize, ampak del tega so bile tudi opcije glede vremena. Torej, po eni strani so bili to zavarovalniški paketi, kajti zavarovalnice zavarujejo v tem primeru neke pridelke, ki so lahko poškodovani iz strani neurij ali pa ujm, po drugi strani so pa tudi krožile opcije veletrgovcev s prehranskimi artikli, npr. koruzo, ali pa sojo v Ameriki, ki so pa na drugi strani, kajti če ujma uniči pridelek, potem cena naraste. In torej vidimo lahko, če imamo v igri privat kapital, povežemo neko vojsko in privat kapital imamo javno-zasebno partnerstvo in tega imamo veliko v ZDA. To se je tukaj porodilo.

Tako da, če to vse skupaj povežemo in če ugotovimo še tole, da recimo vpliv na vreme, ko sem prej govoril o vojaškem aspektu, recimo Kitajska se je pohvalila, da je uredila vreme v času olimpijskih iger, takrat so imeli poletno olimpiado in tudi Rusi so imeli neke hvalnice na svoj račun, ampak to je hitro poniklo iz javnosti, namreč vest je bila kot nek utrinek. Torej to deluje. Zdaj .. to javno zasebno partnerstvo, ki se dogaja izven Rusije in Kitajske ostane samo še NATO. In ker smo mi sedaj v NATO paktu, smo priča tem pojavom na nebu. 

novinar: g. Komat... ARSO naj bi delal, iz tega razloga smo jih povabili v studio, pa se žal niso odzvali, ARSO bi naj vendarle opravljal te meritve. Kaj vse je v našem zraku, kaj lahko najdemo v končni fazi tudi na naši solati. Kaj je s temi meritvami? Ali ne pokažejo nič in ni nič, ali obstajajo kakšne analize, pa ne pridejo do državljanov? 

Zunaj so narejene številne analize, moram dejati, in sicer...zdaj tu je spet problem neke kavzalnosti, ugotavljajo tudi do 1000% krat povečano koncentracijo aluminija na površini prsti, ali pa tudi za barijev karbonat, kar naj bi se stresalo in te koncentracije nihajo gor-dol. Ta povezava s pojavnostjo letal na nebu je ena zgodba, druga zgodba pa je to, da bi pričakoval nekoga iz kontrole letenja, torej letala, ki trosijo te stvari so vojaška letala. To je znano. Vemo, da NATO pakt ima ta MATS sistem, torej military air transport system, ...večina letal je MATS, torej niso bojna letala, ampak to so podporna aviacija, ki podpira te bojne formacije .. no in tu so vodilni Boeingi 707, najbolj razširjen aviona za to delo .. no in zunaj opažajo, da so ta letala BREZ OZNAK, ki pršijo, da so ta letala v glavnem tipa Boeing 707 in da so ti vzorci dosti geometrično pravilni, torej nekako z intenco, da se pokriva ta zračni prostor. Tudi opaženo je, da so civilna letala preusmerjena stran od teh področij, torej dobijo nov koridor, začasno, ko se to prši. To so opažanja zunaj. Druga stvar je pa, da se že na nebu loči med chemtrailsi, torej kemičnimi sledovi in takoimenovanim contraili, kondenzacijskimi sledovi, ki so normalni. Contrails izgine nekako po petih do dvajsetih sekundah, to so večdesetletne izkušnje, chemtrailsi pa vztrajajo ure in ure na nebu, in se počasi širijo. S tem, da natančna analitika niti ni problem, ne samo kemična, ampak tudi spektroskopska itn. Tehnike so znane .. zakaj tega nihče ne opravi, me čudi. Torej, rabimo neko neodvisno institucijo, resnično neodvisna, če hočemo prodrti v to skrivnost oblakov izza oblakov, bi verjetno tukaj potrebno .. kot je gospa omenila .. zaskrbljeno javnost, glejte mislim mi smo lansko leto imeli poskus evropske komisije s predlogom direktive o privatizaciji vodnih virov in vodovodov, in završala je po vsej Evropi ... in takrat smo dobili obvestilo, pa ne od evropskih poslancev, ampak od Avstrijcev. In tukaj je prišlo do mednarodne povezave aktivistov in civilnega prebivalstva in se je zbralo preko 2.000.000 podpisov, kar je bilo dovolj, da je Bruselj umaknil ta predlog direktive in se je potem ponovilo s semeni. 

Kaj hočem s tem povedati? Ko se rojeva evropski državljan ..... in v primeru chemtrailsov, ker je zaskrbljenost velika v številnih evropskih državah, isto to predlagam. Dajmo se mednarodno povezat in ko bomo zbrali več kot milijon podpisov, bo Bruselj moral javno o tem razpravljati v parlamentu. In jasno, s tem bomo odprli javno razpravo ... kajti jaz sem prej omenil te centre moči, ki delujejo, ki so močni in če so tu zadaj še korporativni interesi, da se vpliva na vreme, vpliva na pridelek in tudi na eventuelne neki poskusi biološke vojne, kajti v bistvu posredno biološka vojna ni samo, da ti vplivaš na vreme, ki potem vpliva na količino pridelka, ampak tudi lahko z letali spušča določene škodljivce. 

Smo bili z zadnim žledom poskusni zajčki? 

Itak smo, ker so v ozadju ti korporativni interesi, velik kapital mednarodnih korporacij .... smo vsi skupaj poskusni zajčki, kar se tiče, poglejte ... v uporabi v tem delu Evrope je okoli 10.000 kemikalij, v splošni uporabi. Od tega je slabih 1000 opravilo teste. Da so bili opravljeni kontrolni testi glede na varnosti za človeka. Torej, vidimo, da v tej poplavi kemizacije smo itak vsi neke vrste poskusne živali. Kar je sramotno. In to se lahko potem nadaljuje in enkrat je treba to ustaviti.

Mene čudi, mi imamo kar nekaj laboratorijev v Sloveniji, banalno je, da ljudje z vžigalniki prižigajo tisti sneg pred kamerami, kilometer stran je pa laboratorij, ki bi lahko opravil natančno analizo, in ugotovil natančno koliko je bilo aluminijevega oksida in barijevega karbonata zraven. Ali karkoli se tu notri pojavlja. 

novinar: to je sicer vprašanje za našega gospoda Ogrina, ki ga še vedno ni, upam da je z njim vse v redu, pa vendarle, čisto eno tako kmečko vprašanje: če ne moremo kepe snega stopiti z vžigalnikom, kako se lahko potem samo v naravi stopi? 

Glejte, kaj točno je notri jaz na pamet ne morem dejati. Tiste meritve, ki so bile narejene, kolikor jih jaz poznam s sveta, so bile narejene v glavnem na tistem finih ostankih, ki so padli iz zraka, to so nanodelci, 10 mikronov in še manj, in ravno zato je nevarno. Analitiki opozarjajo da, če so ta prašenja teh nanodelcev v zraku namenjena za neko korekturo vremena ali če mislijo ustaviti v Ameriki tornade, itn ... torej ti nanodelci delujejo kot silikoza v pljučih, se usedejo v pljuča in povzročijo velike težave za zdravje človeka. 

---

Komu bolj verjamete? (glasovanje na RTVSLO)

Okoljevarstvenikom? 

85%

Uradnim agencijam?

15%

Znanost je v bistvu razcepljena na tri dele. Stara, akademska, žlahtna znanost je samo en del znanosti. Imamo še korporativno, ki je v tajnih laboratorijih korporacij in tale ekspertokracija, ki je v službi politike. Veste, nekateri s svojim doktoratom garantirajo za neko lažno politično floskulo. 

novinar: kaj lahko naredimo za preventivo, za kurativo, če je vse to res.

Jaz sem prej omenil nastajanje evropskega državljana, pri poskusu privatizacije vodnih virov .. mislim, da moramo ravno v tem primeru chemtrailsov iti v čezmejno akcijo s povezati s sosedi Italijani in Avstrijci in začeti pobirati podpise. Milijon protestnih podpisov pove, da moramo evropski parlament javno razpravljati. In to je ena pot demokracije, čeprav izgleda marsikaj brezupno v tej Evropi, ampak mislim, da se moramo tako začeti povezovati, ne da vsak v svoji deželi ždi in čaka to milost iz Bruslja, ampak da vzame stvar v svoje roke. Zdaj so evropske volitve in čas za spremembe. 

Ti chemtrailsi so preveč pomembni, da bi jih pustili samo politikom in tajnim ložam. Gre za to, da če obstoji sum kaznivega dejanja bodo kriminalisti potem .. motiv imamo, nosilce imamo ... treba je samo že vzorčno dokazat, pokazali jim bomo s tem, da bodo neodvisne institucije dobile možnost delati preiskave, teste, analize in da se to objavi javnosti. 

 

prepis je pripravil asistent, za morebitna napake v tekstu se opravičujemo. 

profileimage
Všeč mi je
6
Komentarji
99
haapy yack
0
Jun 06, 2019
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=vca7c04r95I
boditevcvetju

Chemtrail Cowboy - YouTube

A more humorous take on a deadly serious topic. Animated music video. Now with subtitles/ translation. mp3 download avai
#99
haapy yack
1
Nov 12, 2018
hohj
http://themillenniumreport.com/2015/02/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-of-operation-indigo-skyfold/
boditevcvetju

Chemtrail Pilot Blows The Lid Off Of OPERATION INDIGO SKYFOLD — The Most Secret Covert Bla

    OPERATION INDIGO SKYFOLD: The Most Secret Covert Black Operation In World History Chemtrail Pilot Blows The Lid Off
#98
haapy yack
2
Aug 18, 2018

hoj

http://istinomprotivlazi.com/uz-kavicu/2532-chemtrailsi-a-ne-piromani-izazivaju-sve-pozare-jer-u-sebi-sadrze-samozapaljive-metalne-nano-cestice-glavni-zidomediji-to-kriju-i-lazima-smiruju-narod-video
boditevcvetju

Chemtrailsi, a ne piromani, izazivaju sve požare jer u sebi sadrže samozapaljive metalne nano čestic

Kako li će se vatrogasci nositi s požarima, koji su podmazani metalnom zapaljivom prašinom? Pa to je kao da smo dolili u
#97
haapy yack
1
Jul 23, 2018
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=KdSjXiN3FKo
boditevcvetju
#96
haapy yack
1
Mar 22, 2018
hoj
http://jimstonefreelance.com/haarp.html
boditevcvetju
#95
Jurij Korošec
0
Mar 13, 2018
izbris žaljivega komentarja (admin)
#94
haapy yack
1
Mar 02, 2018
hoj
Ja. To je nekako v tem smislu, da je Afrika najvažnejša lekcija zahodnemu imperjalizmu in njegovi grabežljivosti. Gledan iz Afrike proti Ameriki, si Afrika daje okoki ust dlani - kjer se delta Nigerja spaja z Gvinejskim zalivom - in vpije: Pazite! Bodite revni in oprezni.
Ukrenite nekaj.
Torej vsi mi smo torej v Afriki.
Afrika je mrtev kanarček v rudniku naše civilizacije. Rudnik smrtnonosne pasti. Moramo se ređšiti in narediti vse, da bi naši otroci lahko preživeli v vzdržnem in stabilnem svetu.
Da bi to dosegli moramo poslušati Afriko.
(Vir: Iz knjige Johna Perkinsa ,,Skrivna povest ameriškega imperija".)
bomoukrenilikajbomofigopres
boditevcvetju
#93
Dajana Babič
0
Feb 26, 2018
In koliko časa to že vemo?
#92
haapy yack
0
Dec 11, 2017
hoj
https://videos.files.wordpress.com/ZuWSgKKF/jet-sprays-on-off-on-chemtrails-in-clear-blue-sky_dvd.mp4boditevcvetju
#91
haapy yack
0
Sep 18, 2017
hoj
Pomembna razprava o globalnem segrevanju pod okriljem ZN zagotavlja le delno sliko podnebnih sprememb; poleg uničujočih vplivov emisij toplogrednih plinov na ozonski plašč, se lahko svetovno podnebje zdaj spremeni kot del nove generacije prefinjenega "nesmrtonosnega orožja". Američani in Rusi so razvili zmogljivosti za manipulacijo svetovnega podnebja.

Tehnologija v ZDA je izpopolnjena v okviru Visoke frekvence aktivnega auroralnega raziskovalnega programa (HAARP) kot del strateške obrambne pobude ("Star Wars"). Nedavni znanstveni dokazi kažejo, da je HAARP v celoti operativen in ima sposobnost potencialnega sprožanja poplav, suše, orkanov in potresov. Z vojaškega stališča je HAARP orožje za množično uničevanje. Potencialno je orodje osvajanja, ki lahko selektivno destabilizira kmetijske in ekološke sisteme celotnih regij.

Medtem ko ni nobenega dokaza, da je bila ta smrtonosna tehnologija uporabljena, bi morali Združeni narodi ob razpravi o podnebnih učinkih toplogrednih plinov obravnavati vprašanje "okoljskega bojevanja"...
novasvetovnaureditevpres
boditevcvetju
#90
haapy yack
0
Sep 11, 2017
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/09/11/ekskluzivno-vlada-potvrdila-chemtrails-zaprasivanje-kojim-je-americko-zrakoplovstvo-smanjilo-jacinu-posljedica-uragana-harvey/
intenviziranooknozavestipres
boditevcvetju
#89
haapy yack
0
Sep 11, 2017
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/09/10/nasa-ine-satelitske-snimke-dale-dokaz-da-su-uragani-projektirani-od-strane-covjeka-video/
postdemokracijapres
boditevcvetju
#88
haapy yack
0
Sep 10, 2017
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/09/08/znanstvenik-slucajno-priznao-da-postoji-vremenska-kontrola-koja-se-upravo-sada-dogada-nad-amerikom-video/
boditevcvetju
#87
haapy yack
0
Aug 31, 2017
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/08/31/teoreticari-meteoroloskih-ratova-sokirali-americku-javnost-uragan-harvey-je-umjetno-projektiran-i
arsosejeusralvgatepres
boditevcvetju

TEORETIČARI METEOROLOŠKIH RATOVA ŠOKIRALI AMERIČKU JAVNOST: Uragan Harvey je umjetno projektiran i u

Javno izjavljujemo ovu tvrdnju, jer se sve veći broj promatrača, web stranica i analitičari su uvjereni da je uragan Har
#86
haapy yack
0
Aug 28, 2017
hoj
Ne znajo? Ne morejo. Nimajo finačnih sredstev iz črnih fondov tako kot globalist. Torej prisili letalo, ki vleče črto preko cele Slovenije, da pristane na Brniku in potem preišči letalo od a do ž.
Prisili škorce, da odstranijo vse bazne postaje v Sloveniji. To bi bil za enkrat velik korak za človeštvo.
yourmistakesourfuturepres
boditevcvetju

#85
Zim Zelen
0
Aug 28, 2017
Zagovorniki zarot ne znajo pojasniti, kako preprečiti, odvrniti vse te dogodke, ki nastanejo v naravi, z avioni, antenami in plesi okrog pečenega pujsa!
neseskrivativcvetjutravi
#84
haapy yack
2
Aug 28, 2017
haapy yack
Taksašani dobili porcijo Haarpa.
https://www.youtube.com/watch?v=j0XQ-J_e4is
vsismotarčapres
boditevcvetju
#83
haapy yack
0
Aug 15, 2017
hoj
V vodo ti dajajo fluor. Če se nahajš v lagerju EU ti kot lagerašu pripada porcija fluora v vodi.
Putin je to prepovedal. Skrbi za ljudi. Dočim se našim lutka jebe za folk. Samo, da so všeč globalistom.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/08/12/putin-zabranio-stavljanje-fluorida-u-vodoopskrbu-fluoru-nema-mjesta-izvan-zatvorskog-kampa-ili-
bankekupujejovodnevirepres
boditevcvetju

Putin zabranio stavljanje fluorida u vodoopskrbu: 'Fluoru nema mjesta izvan zatvorskog kampa ili

Vladimir Putin je zabranio fluor u Rusiju, navodeći da je to „toksični otrov” kojim su na silu „hranili ratne zarobljeni
#82
Joža
0
Aug 14, 2017
kemtrejli so voda, butec Stanko
#81
Stanko
0
Aug 14, 2017
Zdaj jih že v vodo dajejo. Ne upam odpred pipe.
#80
Pokaži več komentarjev
Anton Komat
Anton Komat
Objavil/a 2014-02-25 20:08:04 (Feb 25, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Anton Komat: predstavitev nove knjige, intervju na knjižnem sejmu (VIDEO)
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji V.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji IV.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji III.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji II.
Anton Komat: Posvetilo duhovni aristokraciji I.
ČE BOSTE MOLČALI, BODO KAMNI GOVORILI - 6. del
ČE BOSTE MOLČALI, BODO KAMNI GOVORILI - 5. del
Vabim vas na predstavitev moje nove knjige
ČE BOSTE MOLČALI, BODO KAMNI GOVORILI - 4. del
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj