Članek
Angeli varuhi
Objavljeno Mar 12, 2014

V roke mi je prišla knjiga z naslovom Moj angel pojde pred teboj. Zelo zanimivo branje. 

V obstoj angelov nisem sicer nikoli dvomila in po vsem tem, kar sem prebrala sem o njihovem obstoju še toliko bolj prepričana. Zagotovo sicer niso taki, kot na slikah, so pa duhovna bitja, ki so z nami in ob nas vedno in povsod.

Na mnogih slikah angeli spremljajo otroke in jih varujejo, zato mnogi mislijo, da so namenjeni le otrokom, a so namenjeni vsakemu človeku v vsakem trenutku, v vsakem življenjskem obdobju.

Angeli so kot naša vest, da nas usmerjajo na pravo pot. Da nas opozorijo pred hudobnimi duhovi, ki so padli angeli, ki so se zoperstavili Bogu. Pri vsem tem nas tudi varujejo raznih nesreč.

Prepričana sem, da  so le angeli varuhi zaslužni po božji previdnosti, da sva s hčerko preživeli vožnjo v Ljubljano brez hujših posledic, ko so mi , ne da bi vedela, poskušali ukrasti kolo in to "delo" le na pol opravili. Med vožnjo je nekaj ropotalo. Sprva, kot bi bila kakšna veja zataknjena za kolo, potem se je hrup stopnjeval, pa sem si rekla, da je očitno kaj narobe z diski ali ploščicami na osi koles....saj na zunaj kljub ogledovanju ni bilo prav nič videti narobe. Tako sem se odločila, da kljub temu odpeljem hčerko v Ljubljano, ker sem se tako že prej namenila. Med vožnjo po avtocesti je hrup postajal vedno močnejši in ko sva prispeli v Ljubljano, je že treslo volan. Vedela sem, da je nekaj hudo narobe, ko se je na vzporedni pas pripeljal avto in je voznik kazal proti desnemu sprednjemu kolesu. Takoj zavijeva s ceste in takrat pa je bilo kaj videti! Kolo je bilo BREZ vseh vijakov, le eden je bil še, pa še ta mi je ostal v roki, ko sem ga prijela! Prepričana sem, da ga je angel varuh držal med vožnjo, da ni kolo odpadlo, midve s hčerko pa bi v najboljšem primeru pristali na strehi ali pa še kaj hujšega pri 130 km na uro, kot se pač pelje po avtocesti! Ko je prišla pomoč na cesti in tudi kasneje na avtoservisu so mi zatrdili, da je nekdo poskušal ukrasti kolo in bil med delom zaloten. Pokrovček je pritisnil gor, da nisem videla, kaj je pod njim, med vožnjo pa je odpadel in vijaki eden za drugim tudi, le zadnji je po čudežu ostal....

Bogu in angelom varuhom sem hvaležna za varstvo, za pomoč. Prepričana sem, da sta tudi pokojni mož in hčerkica pomagala.

Angeli varuhi so naši prijatelji. Lahko jih pošljemo k angelu varuhu človeka s katerim se ne razumemo najbolje in ga prosimo za posredovanje. Preverjeno je odnos po tem posredovanju boljši.

Angele lahko prosimo za varstvo, priprošnjo posredovanje,.....

Sveti angel varuh moj

bodi vedno ti z menoj

stoj mi noč in dan ob strani

vsega hudega me brani.

Prav prisrčno prosim te

varuj me in vodi me .

Amen

http://youtu.be/jcHo7sJ_kxU