Članek
Osebni podatki
Objavljeno Sep 02, 2014

Pridem domov iz službe in kot vedno pogledam najprej prispelo pošto. Med vso obilico reklam najdem pismo. To pismo ne bi bilo nič posebnega, če ne bi bilo naslovljeno na mojega pokojnega moža, ki je že skoraj 17 let v nebesih!!

Pošilja mu ga BISTRA d.o.o. časopisno in založniško podjetje. Pošiljajo mu BREZPLAČEN izvod ( dobiti danes nekaj brezplačno je že nekaj izjemnega) revije Vzajemna. Če mu bo revija všeč, prilagajo položnico, da lahko že poravna naročnino od oktobra do decembra ( kako so prijazni! ). 

Naštete so vse ugodnosti, ki jih pridobi z  naročnino in če se naroči do 6.10. bo dobil še brezplačno majico Vzajemna! Res velikodušno!

Vse lepo in prav, a res ne vem, kako mu mislijo narediti dostavo na oni svet, če bi se zanjo odločil....sicer, kako pa naj se odloči??!!   ...... in kako bo s plačilom, saj tam ni valute v evrih??

Na koncu še s posebno drobnim tiskom pripis, da lahko prekliče uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja na podlagi 73. člena ZVOP- 1- UPB 1 .......kar koli to že je.

Ne vem od kod jim sploh ime, priimek in naslov, kaj šele dovoljenje, da so sploh tokrat uporabili podatke?!