Članek
Šola se za reševalnega psa
Objavljeno Sep 01, 2015

Na Sejmu za ljubitelje živali, ki bo 13. septembra, nas bo obiskal ambasador skupine Srce za bulle Scar in nam pokazal, kako poslušni in predani so lahko predstavniki njegove pasme.

“Scar je stafford terier, ki je posvojenček iz razmer, ko si lastnik omisli takšnega psa le zaradi lastnega ega,” pojasnjuje sočlanica in ustanoviteljica skupine Srce za bulle Nataša Varmaz. Trenutno se Scar po šola za reševalnega psa: “To nam veliko pomeni, saj s tem podiramo tudi stereotipe o tej pasmi.” 

Velika mera poljubčkov

Na sejmu se bodo člani skupine predstavili s stojnico z njihovimi izdelki, celoten izkupiček pa bo doniran za pse, ki potrebujejo pomoč. S seboj bodo imeli tudi pasje ambasadorje, ki vedno poskrbijo za veliko mero poljubčkov mimoidočim in morebitnim donatorjem. Scar pa bo mimoidoče očaral tudi s prikazom vaj poslušnosti. Imeli bodo tudi profesionalnega fotografa, ki vas bo lahko fotografiral s svojim psom in fotografijo tudi takoj razvil, obiskovalci bodo lahko kupili majice z ročno poslikavo in umetniške slike.

Beri dalje...