Prijatelji (5)
Bojan Ahlin
Ester Rajh
Jožica Koch
Tomaž Zakonjšek
Dajana Babič
Spremljevalci (3)
Jerneja Ksir
Dajana Babič
Tomaž Zakonjšek
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Otrokovo škrtanje z zobmi je izraz stiske
Kariera in materinstvo
Omejitve do naših želja
Alternativno zdravljenje (2)
Kdaj načrtovati drugega otroka?
Pozitivno starševstvo – vzgoja utemeljena na ljubezni in ne na strahu
Pozitivno starševstvo – sodobno starševstvo
Šesti čut
Lastna resnica lahko pomeni lastno svobodo
Pozitivno starševstvo – zapovedovanje otroku in razvoj otroka
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
April 2018
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Pozitivno starševstvo – zapovedovanje otroku in razvoj otroka

Anja Bevc
15.03.2015 22:45 (Mar 15, 2015)

Prispevek, ki je pred vami, je moje četrto nadaljevanje osnovnega prispevka Pozitivno starševstvo-sodobno starševstvo. Ta prispevek vsebuje teoretična dejstva o veščini zapovedovanja in praktični dialog po knjigi Otroci so iz nebes, dr.John-a Gray-a. Z mojo osebno noto, pa je prispevek obarvan še z nekaterimi dejstvi o samem razvoju otroka. Pozitivno starševstvo namreč lahko razumemo le takrat, ko imamo širši in globlji pogled na otroka kot samega.  http://mojpogled.net/pozitivno-starsevstvo-zapovedovanje-otroku-razvoj-otroka/

Pozitivno starševstvo – PRAVILNI premori in NEPRAVILNA kritika

Anja Bevc
30.01.2015 17:08 (Jan 30, 2015)

Zadnji članek, ki je nastal izpod mojih prstov, je tretji del pisanja o pozitivnem starševstvu. Tokrat sem izpostavila metodo, ki gre za pravilen način premora pri otroku. Hkrati sem omenila tudi kritiko, ki na nepravilen način deluje destruktivno na otrokov optimalni razvoj. Načelo pozitivnega starševstva je dejansko srednja pot med zastarelimi metodami, ko so otroci bili vzgojeni v strahu in v zlomljeni volji, in med naslednjo preživelo vzgojo, ko so otroci postali razvajeni, ker ni bilo postavljenih pravih meja. Omenjena preživela vzgoja je sicer že temeljila na ljubezni, in ne več na strahu, ampak je šla znova v drugo skrajnost. Danes so na voljo sodobne metode pozitivnega starševstva, ki so med dvema skrajnima metodama, ki sem ju omenila. Sodobna metoda pozitivnega starševstva prav tako ne temelji na strahu, ampak na ljubezni. Ta pa kljub temu postavlja zdrave meje za otroka.

http://mojpogled.net/pozitivno-starsevstvo-pravilni-premori-nepravilna-kritika/

Ko ego reče NE in ko srce reče JA

Anja Bevc
23.01.2015 11:58 (Jan 23, 2015)

V tokratnem prispevku sem pisala o nečem, ki je pravzaprav naš vsakdanjik. Časi, ko je bilo dovolj možnosti za zaposlitev, so mimo. S tem so mimo tudi časi, ko so nam lahko drugi govorili, kaj je dobro za nas. Danes imamo možnost spoznati sebe in se prilagoditi situaciji, ki je ne moremo spremeniti. Posledično se lažje spomnimo svojih sanj iz otroštva. Tako lažje nadaljujemo pot, kjer smo se dolgo časa obotavljali zaradi mišljenja drugih. Seveda pa ego igra svojo vlogo na vseh področjih življenja. Pri denarju, odnosih, ljubezni, otrocih ... Povsod pa imamo zraven srce, ki ga je vredno poslušati, saj nam s pomočjo intuicije predaja sporočila, ki nam lahko pomagajo.

http://mojpogled.net/ko-ego-rece-ne-ko-srce-rece-ja/

Pozitivno starševstvo – vzgoja utemeljena na ljubezni in ne na strahu

Anja Bevc
20.12.2014 09:56 (Dec 20, 2014)

Nov članek, ki sem ga napisala o pozitivnem starševstvu, je prvo nadaljevanje uvodnega članka z naslovom Pozitivno starševstvo - sodobno straševstvo. Otrok se upira, ker se v njem zbirajo čustva in sicer za to, ker ni nekaj po njegovi volji. To voljo ne smemo zatreti, ampak jo moramo razumeti. Tudi mi smo bili takšni, le spomnimo se. Tudi mi smo hoteli odkrivati sebe in najti sebe, ampak preživela vzgoja nam tega ni dopuščala, vsaj ne v optimalnem smislu, in sicer zaradi družbeno označenih vrednot. Pozitivno starševstvo kot samo temelji na eni skupni veščini. Gre enostavno za to, da ne zlomimo otrokove volje, ki jo bo potreboval v svetu, kjer bo živel. Hkrati pa obdržimo avtoriteto, ki jo bomo starši potrebovali v svetu, kjer bomo vzgajali naše otroke.

http://mojpogled.net/pozitivno-starsevstvo-vzgoja-utemeljena-na-ljubezni-ne-strahu/

Moj otrok lahko živi normalno življenje

Anja Bevc
11.12.2014 16:57 (Dec 11, 2014)

Pozabljamo, da zdravnike presenečajo nepredvidljive situacije, in da se borijo za življenja ljudi. Takrat dajo vse od sebe, vendar je veliko odvisno od situacije, časa, okoliščin, znanja in izkušenj. Takrat je vse odvisno od vsega. In kakšen vpliv ima tukaj denar? Morda res pregloboko vprašanje, a nadvse zanimivo.

http://mojpogled.net/moj-otrok-lahko-zivi-normalno-zivljenje/

Omejitve do naših želja

Anja Bevc
11.12.2014 16:36 (Dec 11, 2014)

Delo na sebi terja čas, kot vsako drugo delo. Terja poglobitev v svoja čustva in spoznati, kaj  nas trenutno v našem življenju najbolj moti. Naj bo to zdravje, družinski odnosi, služba … Skratka, delo na sebi terja razmišljanje o sebi. Ob današnjem tempu to človek sicer zelo težko izvaja, ker se vsakdo spopada s pomanjkanjem časa in vedno več ljudi s pomanjkanjem denarja. Skrb za samega sebe in za svoje življenje, je vse prej kot na prvem mestu. Ampak pozabljamo, da smo prvi mi. Tako kot razmišljamo mi o nas samih, tako o nas razmišljajo tudi drugi. Ne le da tako razmišljajo drugi, dejstvo je, da naše misli pošiljamo tudi v vesolje. Z doslednim spremljanjem svojih misli lahko storimo v svojem življenju mnogo reči, ki se prej zdijo enostavno povedano nemogoče. Pogoj za to je pozitiva in optimizem ter dajati od sebe iskreno ljubezen iz srca.

http://mojpogled.net/omejitve-nasih-zelja/

Šesti čut

Anja Bevc
11.12.2014 16:33 (Dec 11, 2014)

Postopoma sem z delom na sebi prišla do točke, ki je nisem nikoli prej razumela. Mnogokrat v življenju so se pokazale moje prave želje in sanje, ampak jih nikoli nisem upoštevala le zaradi družbenih meril in vrednot. Morda sem generacija indigo otrok, ki jih malokdo razume. Ob koncu samega prispevka boste tudi izvedeli, zakaj je temu tako. Skratka, danes sem spoznala, da so bile moje želje le vodilo po poti moje usode. Danes prav dobro vem, kaj dejansko pomeni delo na sebi. To pomeni osebnostna rast, ki temelji na dvigu duhovne ravni. Vem, zelo težko je to ozavestiti. Tudi sama tega še leto nazaj zagotovo ne bi zmogla. Seveda se nebi niti pogovarjala o tem in še manj brala o tem ter nikakor ne bi pisala o tem. Morda sledi vprašanje: zakaj tako? Odgovor je: zato, ker vse to zame ni imelo nobenega smisla, saj nisem poznala pravega pomena. Življenje mi enostavno povedano ni bilo jasno.

http://mojpogled.net/sesti-cut/

Srca ni tako enostavno odpreti

Anja Bevc
11.12.2014 16:30 (Dec 11, 2014)

Ljudje delujemo kot energetski sitem in imamo sedem čaker. Imamo tudi auro, ki je naše energetsko polje. Skozi auro in povezane čakre telesa prejemamo energijo iz zemlje, zraka, vesolja … Skratka, kadar imamo premalo življenjske energije, ne moramo odpreti srca oziroma srčne – četrte čakre.

http://mojpogled.net/srca-ni-tako-enostavno-odpreti/

Lastna resnica lahko pomeni lastno svobodo

Anja Bevc
11.12.2014 16:28 (Dec 11, 2014)

Vsaka čakra ima svojo barvo in tako je vsaka povezana tudi z auro, ki je energetsko polje človeka. Od prve do »zadnje« sedme čakre sledijo vmesne čakre, ki se razvijajo na podlagi prve in oskrbujejo organe s svojo energijo.

http://mojpogled.net/lastna-resnica-lahko-pomeni-lastno-svobodo/

LASTNA RESNICA POMENI LASTNA SVOBODA 1

Kaj dejansko pomeni strah?

Anja Bevc
11.12.2014 16:26 (Dec 11, 2014)

Živimo v času, kjer stresov skoraj da ne manjka v naših življenjih. Strese povzročajo skrbi. Skrbi povzročajo razne tihe strahove, ki jih posameznik lahko nosi v sebi. Ti strahovi so zaviti v skupku negativnih čustev, ki privlačijo negativno energijo, kar pomeni temo. Le-ta zakriva vse poti do svetlobe, ki pomeni skupek pozitivnih čustev, kot so ljubezen, radost, zaupanje in navsezadnje tudi  hvaležnost.  Zakriva poti do tistih čustev, ki osvobodijo strah in s tem omogočijo osebi optimističen pogled na samo prihodnost. Realnost v sedanjem svetu je trenutno takšna kot je, skratka, ni takšna, kot bi si jo želeli. Vendar to ne pomeni, da si ne bi mogel posameznik izboljšati prihodnosti.  Le-to si posameznik kreira s svojimi mislimi, kar pomeni, da morajo biti le-te zgolj optimistične.

http://mojpogled.net/kaj-dejansko-pomeni-strah/

Srečen na svoj žalosten način

Anja Bevc
11.12.2014 16:24 (Dec 11, 2014)

Srečen na svoj žalosten način pomeni tisto, kar je našem Egu neizmerno všeč. Tako smo nekje v sebi skriti v tisti lupinici, ki nas varuje, da bi šli preko nekih preprek, ki si jih ne želimo premagovati. Prepreke so tiste omejitve, ki nam ne dopustijo, da bi ozavestili naše prave želje. Ko te prepreke odstranimo, kmalu najdemo naše prave sanje in začnemo iskati nove poti, ki bi jih lahko realizirali. V trenutku, ko le-te najdemo in jih primerjamo z našo preteklostjo, se nam počasi razjasni to, kaj pomeni biti srečen na svoj pravi—srečni način.

http://mojpogled.net/srecen-na-svoj-zalosten-nacin/

Alternativno zdravljenje (3)

Anja Bevc
11.12.2014 16:22 (Dec 11, 2014)

Živimo v času, v katerem je zdravstvo prisiljeno varčevati. Naše največje bogastvo je zdravje, saj lahko ob dobrem počutju počnemo vse. Ne le to, da lahko počnemo vse. Lahko tudi dosežemo vse, saj je naše dobro počutje podlaga za dobro voljo in pozitivno energijo. Ta je podlaga za premagovanje prav vseh ovir v našem življenju. Pozitivna energija nam vliva voljo do življenja kljub situacijam, ki so lahko hudo neprijetne za posameznika v današnjem času. Poleg neprijetnih sodobnih situacij smo tu tudi posamezniki, ki zdravja recimo, da trenutno nimamo povsem. Sicer so lahko zdravstvene težave mnogo hujše ampak vsaka težava ima za vsakega, ki ga teži, svojevrsten in edinstven pomen. Tu primerjave tako rekoč odpadejo, kajti če človek razmišlja tako, potem ne bo zase storil nič.

http://mojpogled.net/alternativno-zdravljenje-3/

Alternativno zdravljenje (2)

Anja Bevc
11.12.2014 16:21 (Dec 11, 2014)

Ta prispevek je obarvan z vidika alternativnega zdravljenja. Kot že omenjeno v prvem delu članka, zdravniki so angeli v belem. Trudijo se in dajo od sebe vse. Njihovo dolgoletno izobrazbo, specializacijo in trud je vredno nadvse ceniti. Zavedam se, da je pisanje o alternativnih metodah zdravljenja malce sporno z vidika uradne medicine. Razumljivo je, da se trud in prizadevanje zdravnikov ne more enačiti z nečim, kar služi kot sočasno zdravljenje z energetsko medicino (energetska samopomoč). Meni osebno je uradna medicina že pomagala. Očitno pa je zame moralo priti do trenutka, v katerem mi je pomagala tudi alternativna medicina.

http://mojpogled.net/alternativno-zdravljenje-2/

Alternativno zdravljenje (1)

Anja Bevc
11.12.2014 16:19 (Dec 11, 2014)

Alternativna medicina nam služi le kot energetska samopomoč in vzporedno zdravljenje z uradno medicino. V prvem delu želim izpostaviti svojo diagnozo, ki je razlog, da je ta prispevek sploh nastal.

http://mojpogled.net/alternativno-zdravljenje-1-del/

Denar sveta vladar

Anja Bevc
11.12.2014 16:16 (Dec 11, 2014)

Enega od svojih člankov sem zaključila z vprašanjem: »Kakšen vpliv ima denar, ko gre za zdravje oziroma za življenje, ko so pomembne sekunde in ne le minute življenja?« Meni osebno pomeni denar le sredstvo za dostojno življenje. Vsakdo gleda iz svoje dane situacije na denar. Ljudje smo namreč različni, ker imamo različne poglede izpeljane iz različnih vzorcev. Različni pogledi nam lahko povedo mnogo. Zavedamo se namreč tega, da vse kaže, da je pred nami obdobje velikih sprememb. Denar je sicer sveta vladar in to potrjuje pregovor, ki je znan vsakomur. Danes si lahko človek kupi prav vse, resnično čisto vse, le svojega življenja ne, ko gre za usodne situacije.

http://mojpogled.net/denar-sveta-vladar/

denar sveta vladar

Zunanji in notranji stresi

Anja Bevc
11.12.2014 16:14 (Dec 11, 2014)

V knjigi dveh avtorjev Ester in Jerry Hicks z naslovom »Prosite, dano vam je«, sem naletela na sledeče vrstice: »Zdravljenje telesa pomeni zdravljenje razmišljanja. Vse je psihosomatskega izvora. Vsaka stvar. Brez izjeme.« Vas morda citirane vrstice spominjajo na vsem znan pregovor, ki se glasi »vse je v glavi«? Pregovori so se prenašali iz roda v rod. Vsi nekaj pomenijo in vsi so z nečem povezani. Povezava je odvisna od pogleda posameznika. Vendar, če zna posameznik prisluhniti globinam svojega srca, si lahko s to povezavo tudi pomaga. Vemo namreč, da je naš um naše orodje za naše mišljenje. Vemo, da je naše srce indikator za naša čustva. Vemo, da je naš ego naš ponos. Vemo tudi, da lahko naš ponos skriva zelo zapletene vzorce mišljenja, vzorce delovanja in vzorce prave resnice osebnosti.

http://mojpogled.net/zunanji-notranji-stresi/

Ceniti sebe je lahko težko

Anja Bevc
11.12.2014 16:10 (Dec 11, 2014)

Osebno naletim pri branju literatur navadno na dejstva, ki se zdijo kot da bi nekoč že razvijala njihova spoznanja. Povsod najdem povezave in odgovore. Trenutno sem naletela na slednje vprašanje in sicer: »Zakaj je tako težko imeti rad sebe?« Pravijo, da lahko imaš rad druge, če imaš rad sebe. Ogromno poti se začne odpirati, ko spremenimo svoje mišljenje. Najprej presežemo strah po neuspehu in mislimo, da smo naredili vse, ker ozavestimo prej podzavestno. In potem se izgubimo nekje v času z vprašanjem: »Ali sem vreden uspeha?« Zanimiva psihologija, ki skriva mnoge vzorce, ki jih lahko odkrijemo sami pri sebi. Potrebno je le kanček potrpljenja in prizadevanja za rešitev. In potrebna je še vera, da nam zakladnica notranje modrosti oziroma misli srca zagotovo nudijo pravi odgovor.

http://mojpogled.net/ceniti-sebe-je-lahko-tezko/

verjeti

Brezposelnost lahko zbudi tudi pozitivne poglede

Anja Bevc
11.12.2014 16:08 (Dec 11, 2014)

Ob socialni varnosti enega partnerja ima brezposelni partner nekaj časa za razmislek o svoji prihodnosti. Rešitev je lahko namreč kar nekaj, kljub kriznim razmeram na trgu dela. Vse je v zaupanju vase, lastnem pogumu, željah in spoznavanju samega sebe. Vendar drži, da za vsako dodatno izobraževanje kakršne koli narave človek potrebuje denar in tu se želje malce ustavijo. Začarani krog se začne vrteti, vse dokler ne izstopimo iz njega.

http://mojpogled.net/brezposelnost-lahko-zbudi-tudi-pozitivne-poglede/

Brezposelnost je lahko odkrivanje svojih želja

Neljube novice v medijih nas lahko vznemirijo

Anja Bevc
11.12.2014 16:05 (Dec 11, 2014)

Življenje je v splošnem postalo iz medijskega stališča bolj ali manj zavito v vsakdanje znamenje težav. Kriminal na vsakem koraku, nasilje med otroki, umori, samomori, korupcija, izgubljeni izhodi iz krize, novodobne bolezni …Kakšen je pogled na življenje, če za dobro jutro slišimo neljube novice, ki se žal dogajajo tako rekoč pred našim pragom? Kar je bilo včasih daleč, je danes vse bližje. Kam peljejo svet vse te stiske ljudi, ki se izražajo v takšnih dejanjih? Kam peljejo svet novodobne bolezni? Kam pelje svet revščina in kam bogastvo? Vem, nadvse težka vprašanja. In prav povsem prav imate, če si jih ne zastavljate.

http://mojpogled.net/neljube-novice-v-medijih-nas-lahko-vznemirijo/

Neljube novice v medijih nas lahko vznemirijo

Meditacija razkriva, uči in krepi

Anja Bevc
10.12.2014 10:05 (Dec 10, 2014)

Nekateri zakoni narave so vsem zelo dobro znani, saj nas o njih učijo v šoli. Zakoni, o katerih bom spregovorila, pa so zakoni narave, ki jih posameznik lahko odkrije z meditacijo. Do njih ga najpogosteje pripelje neozdravljiva bolezen ali bolezen, ki ima daljšo pot do same diagnoze. Ali pa usodna situacija, za katero ima posameznik občutek, da bi znala v njegovem telesu pustiti posledice stresa. Sočasno z meditacijo se posameznik lahko poslužuje raznih literatur, ki mu jih v roke prinesejo dane situacije. Različni avtorji, kot so: Louise L. Hay, Rhonda Byrne, dr. Doreen Virtue, Esther in Jerry Hicks, lahko posamezniku razjasnijo jedro njegovih težav.

http://mojpogled.net/meditacija-razkriva-uci-krepi/

Oglasi

vas zanima 10 razlogov, zakaj si je potrebno zdravstevno zavarovanje za tujino urediti še danes. potem lahko več preberete https://siol.net/novice/slovenija/10-razlogov-zakaj-urediti-zdravstveno-zavarovanje-za-tujino-se-danes-465699

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2016 hyundai robex 25z-9ak mini bager   znamka: hyundai model: robex 25z-9ak tip: mini bager leto: 2016 ure: 145 delovnih ur moc: 24 km delovna teža: 2580 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljen z: dizelskim motorjem mitsubishi s3l2, 17,3 kw / 23,6 km, 3 novimi žlico za kopanje in kladivo, skupna dolžina: 4,03 m, skupna širina: 1,5 m, skupna višina: 2,5 m, 250 mm gumijaste proge, zaprta kabina s sedežem in ac ogrevanjem, 2 hitrosti, radio, vzvratno alarm, delovna teža: 2580 kg .european certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Mini bager

Cena: 11400 €

2015 jcb 8055 rts  mini bager    znamka: jcb model: 8055rts tip: mini bager leto: 2015 ure: 862 delovnih ur moc: 48 km operativna teža: 5500 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljen z: perkins tier 404-22c motor 3-cilski dizelski motor, 35,7 kw / 48 km, 3 kopalne in kladive žlice, skupna dolžina: 5,15 m, splošna širina: 2 m, skupna višina: 2,56 m, najvecja razdalja: 6,03 m , maksimalna globina kopanja: 3,95 m, hidravlicna hitra spojka, gumijasti trakovi: 400 mm dodatni hidravlicni sistemi, 2 x hidravlicne cevi, dodatni sprednji delovni žarometi, dve hitrosti, hitra spojka, zaprta kabina z ogrevanjem sedeža in ac, radio, , delovna teža: 5500 kg. evropski certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Mini bager

Cena: 112600 €

2015 jcb 85z-1 midi bager   znamka: jcb model: 85z-1 tip: midi bager leto: 2015 ure: 1753 delovnih ur moc: 61 km delovna teža: 8600 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljen z: motorjem jcb - kdi 2504 tcr- stage iiib tier 4-valjni dizelski motor, 45,4 kw / 61 km, 3 kopalne in kladive žlice, skupna dolžina 6,50 m, skupna širina: 2,33 m, skupna višina: 2,68 m, hidravlicni sistem , maksimalna višina raztovarjanja: 4,946 m, maksimalna globina kopanja: 3,625 m, varnostni ventili, 450 mm gumijasti trakovi, kladivni sistem, varnostni ventil prelomnice, varnostni ventil - varnostni ventil, varnostni ventil prekinitvena linija za ventil - podlaket / palica, zaprta kabina z ogrevanjem sedeža in ac, delovna teža: 8600 kg. evropski certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Bager

Cena: 15400 €

2014 volvo ec55c  mini bager     znamka: volvo model: ec55c tip: mini bager leto: 2014 ure: 2338 delovnih ur moc: 47 km operativna teža: 5700 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljen z: volvo d3.1d 4-valjni dizelski motor, 35,1 kw / 47 km, hitra spojka, 4 kopalne žlice, kladivo, gumijaste proge, širina koloteka: 400 mm, dolžina stroja: 5,87 m, širina stroja: 1,92 m , višina stroja: 2,56 m, globina izkopa: 4,05 m, hidravlicni sistem celoten nadzor moci za popolno neodvisnost vseh gibov in prevajanja, servo krmiljeni hidravlicni regulatorji, dvojna izmenjevalna crpalka za vsa delovna vezja (roka, rocica in žlica) in za prevod: najvecji pretok 2 x 57,8 l / min, maksimalni obratovalni tlak 21,6 mpa (216 barov). zaprta kabina z ogrevanjem sedeža in ac, delovna teža: 5700 kg .european certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Mini bager

Cena: 12000 €

2013 jcb 3cx p21 eco bager nakladalec    znamka: jcb model: 3cx p21 eco turbo tip: bager-nakladalec leto: 2013 ure: 1310 delovnih ur moc: 92 km operativna teža: 8070 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljena z: motor: jcb 444 diesel, moc motorja: 68,6 kw / 92 km, powershift contractor pro, kontrolna kabina za upravljanje s krmilno palcko, zaprta ogrevana in opremljena z ac, dodatnim cevovodom, hidravlicnim hitrim spojlerjem, opremljen s nakladalnim nakladalnikom 4 x 1, : 1 mc, nakladalne žlice, globina kopanja: 5,97 m, višina razkladanja: 2,74 m, dolžine stroja: 5,62 m, širina stroja: 2,24 m, višina stroja: 3,61 m, rocice proti padajocim ventilom, visokohitrostni adapter, srs, opremljen z mehanskim sistemom za kompenziranje kota vedra pri dvigovanju roke. radio, obracanje alarmnega sistema. operativna teža: 8070 kg.european certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Kombinirka

Cena: 20800 €

2008 cat 308c  midi bager jeklene gosenice    znamka: cat model: 308c tip: midi bager jeklene gosenice leto: 2008 ure: 3395 delovnih ur moc: 55 km delovna teža: 8040 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljen z: mitsubishi motorjem, modelom 4m40e1 dizelskega motorja, 41 kw / 55 km, zaprto kabino s krmilno palico, ogrevano in opremljeno z a.c, 3 žlici in kladivom, pomožnim cevovodom, hidravlicnim hitrim spojlerjem, železniškimi tiri - 500 mm. stroj: b x l x h 5,83 x 2,32 x 2,61 m vodoravna roka. 7,81 m, globina kopanja 4,69 m, radio, vzvratna prestava, delovna teža: 8040 kg.european certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Bager

Cena: 12800 €

2014 manitou mt625 teleskopski nakladalec   znamka: manitou model: mt625 tip: teleskopski nakladalec leto: 2014 ure: 398 delovnih ur moc: 75 km maksimalna nosilnost: 2.500 kg najvišja višina dviga: 5,85 m delovna teža: 4710 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljen z: motor: kubota v3307-di-t-e3b, 55.4 kw / 75 km, dolžina stroja: 3,9 metra, širina stroja: 1,82 metra, višina stroja: 1,92 metra, pnevmatike: 12- 16,5 sks cl tubeless, man hitra spojka, aux cevovodi, vilice, priprava mešanice žlice, zaprta kabina z ogrevanjem sedeža in ac, dvižna zmogljivost: 2,5 t, višina dviganja: 5,85 m. delovanje: 4710 kg. stanje pnevmatik (80%), delovna teža: 4710 kg. evropski certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Nakladalec

Cena: 11800 €

2013 jcb 8055 rts mini baker    brand: jcb model: 8055 rts tip: mini baker year: 2013 hours: 1383 operating hours moc: 48 km operating weight: 5500 kg warranty: 12 months certifikat ce: from condition: used - very good condition   equipped with: isuzu 4le-1na tier3 diesel engine, 35.7 kw / 48 hp, quick coupler, 3 bath buckets (300 mm, 600 mm, 1200 mm) and hammer, rubber tracks, machine length: 5,15 mt, machine height: 2.56 mt, track width: 250 mm, digging depth: 3.57 mt, long arm: 3.97 mt. european certificate: ce.

Kategorija: Mini bager

Cena: 13000 €

2013 jcb 8026 cts  mini bager   znamka: jcb model: 8026 cts tip: mini bager leto: 2013 ure: 1437 delovnih ur moc: 25 km delovna teža: 2780 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   opremljen z: dizelskim motorjem jcb - 403d-15tier3, 18,4 kw / 25 km, 3 kopalne žlice (300 mm, 600 mm, 1200 mm) in kladivo, gumijaste gosenice, dolžine stroja: 4.08 mt, strojna širina: 1.55 mt, : 2,4 mt, širina koloteka: 250 mm, globina kopanja: 2,74 m, izravnalni rez, lucka kabine, hitra spojka, zaprta kabina z ogrevanjem sedeža in vzvratno izmenicni pogon, delovna teža: 2780 kg. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Mini bager

Cena: 9800 €

2013 cat 305 ecr mini bager     znamka: cat model: 305 ecr tip: mini bager leto: 2013 ure: 2284 delovnih ur moc: 42 km operativna teža: 4990 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   oprema: cat c2.4 dizelski motor, 31,2 kw / 42 km, 3 žlice in kladivo, strojna dolžina: 5,18 mt, strojna širina: 1,98 mt, višina stroja: 2,55 mt, horizontalni doseg. 6,27 mt, globina kopanja: 3,93 mt, klimatska kabina, cat mehanska hitra spojka, pomožna hidravlika, cat hidravlicni palec, nadgradnja modela, rezilo, dodatna protiutež, 400 mm gumijasti trakovi, zobato žlico z zobmi, cevi, : 4990 kg.evropski certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Mini bager

Cena: 12800 €

2012 cat 906h-2 nakladalec na kolesih znamka: cat model: 906h-2 tip: nakladalec na kolesih leto: 2012 ure: 1126 delovnih ur moc: 70 km delovna teža: 5630 kg garancija: 12 mesecev certifikat c.e: da stanje: uporabljeno - zelo dobro stanje   oprema: cat - c3.3b dit dizel motor, 52 kw / 70 km, opremljen z vilicami in nakladalno žlico, dolžina stroja: 5.435 mt, strojna širina: 1.84 mt, višina stroja: 2.465 mt, višina raztovarjanja: 2,51 m, radijus krmiljenja: 2,24 - 4,4 m (notranji-zunanji), hitrost: 30 km / h, pnevmatike: 405/70 spt9, krmiljenje krmilne palice, ogrevana kabina zaprta in opremljena z ac, blatniki, , blokada diferenciala, radio, stanje pnevmatik (95%), delovna teža: 5630 kg.european certifikat: ce. garancija, pripravljen za delo.

Kategorija: Mini bager

Cena: 18600 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj