Lažni oblastniki!

Objavil/a Ani Bidar osebni blog, dne 2017-05-24 ob 10:12:55

Ti lažni »oblastniki« si dovolijo preveč! Mene naša županja toži, ker sem ji očitala da ne spoštuje zakona in da je nesposobna,... čez 14 dni imam obravnavo in bo pestro.  Meni se ne zdi ravno sposobnost, da zamenjaš 23 luči javne razsvetljave, ki so delovale in jih zamenjaš z ročno kovanimi in to v občini, ki je na 201 mestu po razvoju, med 212 občinami. Ta razsvetljava je stala 63 000evrov. Oni se še hvalijo s tem.

Zelo zgovoren primer so tudi mini nefunkcionalne avtobusne postaje, ki premorejo »klopco« za 3-4 osebe.  Na nekaterih postajah, sploh ni nikoli potnikov. Ena postaja je stala 14100€, postaj je pa 28.

Meni je to nesmotrno razsipavanje našega denarja.  Dovolj bi bilo če bi postavili klop in poleg koš za smeti. Za en tak komplet je investicija 200-300€ ! V primeru slabega vremena te postaje za 14 000€ ne dajo primernega zavetja. Tako, da takrat, ko gre dež otroci čakajo v glavnem kar v avtih staršev, ki jih pripeljejo.

 Medtem, ko ni denarja za ureditev 1 kilometer dolge makedamske ceste. Mi se vozimo po zakonsko neurejeni makadamski cesti, ki je registrirana, kot javna pot. Tu bi lahko še naštevala nesposobnosti.

Ravno zaradi neodziva in nesposobnosti sem se začela oglašat. Povod je pa bil, moja prošnja za namestitev ogledala na nepreglednem zaprtem ovinku v katerem so nasajene smreke, več kot očitno od lokalnega vplivneža. Na občini sem bila nesramno zavrnjena, rekli so mi še, ja gospa Bidar saj veste čigave so smrekce.

S tem se je začel moj pohod, do raznih državnih ustanov, informacijska pooblaščenka, računsko sodišče, upravna inšpekcija, varuh človekovih pravic.

V zanimivost, da so to naše ustanove, ki naj bi nas ščitile. Vendar so to brezzobi tiger, ONI LAHKO PODAJO SAMO SVOJE MNENJE z zadržkom! Kako odreagira občina ali kak  drug organ, oziroma javni uslužbenec je pa seveda odvisno koliko si jim simpatičen in KAKO SI PONIŽEN. Očitno jim jaz nisem.

Nič zato, sem jim zelo hvaležna. Kajti brez te njihove nesramnosti bi še kar naprej glavo tiščala v pesek, kot večina Slovencev. Lahko se samo zahvalim županji gospe MILENCI KRAJNC, dir. OU Kozje Suzani Kunst, pa da ne pozabim bivšega župana KOCMANA, ki si je dovolil kot župan, kar na črno položiti asfalt. To me je predramilo. Prepričana sem, da bi na sodišču dosegla pravico kar se tiče, problema s cesto in kršenja mojih pravic. S to zmago ne bi kaj dosti dosegla, krivice se dogajajo množično vsem državljanom. Sicer ne bi bili na sramotnem 1. mestu po kršenju človekovih pravic med 47 evropskimi državami.

Tako se je začelo, prišla sem do tega, da riba smrdi pri glavi. Seveda nisem nič novega ugotovila. Zato je potrebno zamenjati komplet vlado in politični sistem. Narediti lustracijo od 1991 dalje in naj gospoda, ki nas je pokradla in uničila državo odgovarja!

 

Gospoda mešajo pojme, NAMERNO! Imajo se za oblastnike, to seveda ne morejo biti. V Sloveniji ima po 3. členu ustave oblast ljudstvo. Sami smo si pa krivi, da smo v tem stanju, kjer smo danes. Vzrok je v nas samih, DO SEDAJ SMO BILI ZELO SLAB GOSPODAR! To si moramo priznati!

 

Vsega je kriv »Špegu«, pa moja trma, da me morate prenašati na FB in še kje drugje. Svoje poglede bom objavljala v posnetkih.

Samo dve kratki besedi v staroslovenskem pozdravu sporočata neverjetno veliko - ostanite mladi in zdravi! OSTI JAREJ

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-05-24 10:12:55 (May 24, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Zmagali bomo, ker bomo zedinili Slovenijo
Pogovorni večer z Andrejem Šiškom in Joškom Jorasom
Policijsko nasilje - policijska država Slovenija !
Policijsko nasilje, Maribor, 26.03.2018
Čestitke vsem mamicam ob prazniku...
Če hočeš spremeniti svet, moraš najprej spremeniti samega sebe
Vzpostavili bomo institut odgovornosti!
Ruski mediji nam napovedujejo dober rezultat, slovenski mediji nas cenzurirajo.
Ameriški Slovenec zgrožen nad neodzivnostjo Slovencev
Odgovor g. Jožetu Ostermanu - Vstanite v suženjstvu zakleti!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2018
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

na voljo ekološko kozje mleko!

Kategorija: Mleko in mlečni izdelki

Cena: 2.5 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj