Ni vse zlato, kar se sveti!

Objavil/a Ani Bidar osebni blog, dne 2017-03-22 ob 11:49:11

Moj odgovor na komentarje s strani podpornikov JJ, da sem komunistka in udbašica.

Strinjam se glede napisanega, ja »pokvarjena banda je ta elita«.   

Žal pa je SDS s svojim liderjem še vedno stranka, ki razdvaja Slovenijo. Spoštujem vašo energijo podpore do vašega liderja!  Resnično mi je pa žal, da se ta energija  usmerja v negativo. V nasprotnike politike vašega liderja, ki si želimo isto kot vi.  Vsi hočemo boljšo, ljudem prijaznejšo Slovenijo. S tem, ko  obsojate 90% Slovencev, da smo komunisti, udbaši in celo džihadisti, boste težko dosegli svoj namen!  Tu se pa seveda dela razdor, ki politični eliti odgovarja. 

Ne vem točno, kaj je namen vam podpornikom JJ? Pravična Slovenija ali vladavina ljubljenega vodje? Meni osebno ti dve možnosti nista združljivi.

To, ko meni nabijate udbaške svinjarije, pa presega mejo dobrega okusa.

Do letošnjega leta nisem bila v nobeni stranki in sem mirno prenašala svinjarije VSEH VLAD.

Prihajam iz kmečkega okolja, vajena sem trdega dela, sem mama petim otrokom, zelo uspešna bivša podjetnica. Sedaj se ukvarjam z EKO kmetijo, rejo srnastih koz.

Simpatij do levičarske elite nimam, ker me je takratna LEVA ELITA uničila, preko Merkatorja in drugih že propadlih podjetij.  Postala sem premočna in me je bilo treba uničit.

Stečajni mojega podjetja je bil svak od Cerarja. Spomnim se, ko me je vrašal »ja, gospa Anica, kako da greste v stečaj, če so vam dolžni 115 miljonov tolarjev«. Plačilna disciplina je še zmeraj velik problem podjetnikov!

 Za primer; kako so prodajali poslovne prostore, osnovne stvari…, blagajna Uniwell, stara pol leta plačana 650 000 tolarjev je bila ocenjena 4000 tolarjev, tega je še veliko. Jaz še danes vem kaj sem dala pod garancijo!

V glavnem sem izgubila vse premoženje, zaradi gnile politike! Dobaviteljev je moje podjetje imelo preko 500, pa sem vse poplačala. Vsakemu lahko pogledam v oči! V letu 2000 sem imela smrt v družini, ki je bila posledica zdravstvene šlamparije . 

Sedaj se ukvarjam z rejo koz, imamo Eko certifikat. Zaradi izredne lege se želimo ukvarjati s turizmom. Imamo prave ideje, voljo, želje in izkušnje. Naleteli smo pa na zid s strani  vzvišene lokalne oblasti. Vse kar sem zahtevala je bilo, da zagotovijo en kilometer varne ceste po zakonu RS, vendar do danes cesta ne ustreza zakonskim normativom. Kaj mislite, katera politična opcija podpira našo županjo?

 Ko »navaden človek« opozori na nepravilnost, varnost na cesti, ga vse institucije poskušajo zatreti. Kar naenkrat nihče ni za nobeno stvar pristojen. Vsega tega je kriva državna politika!

Da se vrnem na gorečnost, ko bomo Slovenci stopili skupaj proti vsem dosedanjim političnim elitam in naredili lustracijo od 1991 naprej, šele takrat bo naša država lahko napredovala.

Sama sem se pridružila Gibanju Zedinjena Slovenija, ki ga vodi veliki domoljub Andrej Šiško, ki je tudi avtor več domoljubnih knjig in je predsednik domoljubnih društev Hervardi.

Bil je borec za Slovensko osamosvojitev, kot poveljnik Specialnega voda 711. odreda TO s svojo enoto je učinkovito in uspešno sodeloval pri zajetju tankovske kolone JLA pri Štrihovcu, iz katere je bila kasneje ustanovljena prva slovenska tankovska četa. Specialni vod 711. odreda TO je zmagovito sodeloval tudi v boju za mejni prehod Šentilj ter pri zajetju vojakov JLA in zveznih miličnikov pri stražarnicah Ceršak in Šentilj.

Vendar, POZOR, Andrej Šiško nima statusa vojnega veterana.

Andrej Šiško je doživel veliko krivic s strani politične elite. 

Pred kratkim mi je v komentarju na mojo objavo neka gospa iz vaših vrst napisala.

 "Andrej Šiško je domoljub, ki mu je mar za ljudi, nikoli pa ne bo politik, kakršen je Janez Janša".

To je bil meni eden najlepših komentarjev. To je tudi razlog, da sem se priključila  gibanju, ki ga vodi Andrej Šiško, ker sem prepričana, da je Človek, ne politik! Ko sem Andreju omenila ta komentar je dejal: »saj tudi ne bi hotel biti tak politik«.

   Mene nihče od teh dosedanjih politikov ne more prepričati, da temu niso krive vse dosedanje vlade. Pred volitvami  vsi obljubljajo, kako bo poskrbljeno za rajo. Nad slovenskim narodom se izvaja prikrit genocid. Slovenci bomo samo z zedinjenjem presegli vsiljene umetne in škodljive delitve na leve in desne, ki imajo za cilj zgolj spreti slovensko ljudstvo, da mu lahko vladajo izdajalci, prevaranti, bleferji, tatovi in morilci, vdani tujim gospodarjem. 

ZEDINIMO SE!

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ani  Bidar osebni blog
Ani Bidar osebni blog
Objavil/a 2017-03-22 11:49:11 (Mar 22, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Zmagali bomo, ker bomo zedinili Slovenijo
Pogovorni večer z Andrejem Šiškom in Joškom Jorasom
Policijsko nasilje - policijska država Slovenija !
Policijsko nasilje, Maribor, 26.03.2018
Čestitke vsem mamicam ob prazniku...
Če hočeš spremeniti svet, moraš najprej spremeniti samega sebe
Vzpostavili bomo institut odgovornosti!
Ruski mediji nam napovedujejo dober rezultat, slovenski mediji nas cenzurirajo.
Ameriški Slovenec zgrožen nad neodzivnostjo Slovencev
Odgovor g. Jožetu Ostermanu - Vstanite v suženjstvu zakleti!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2018
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

na voljo ekološko kozje mleko!

Kategorija: Mleko in mlečni izdelki

Cena: 2.5 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj