Ani Bidar

Prijatelji (9)
Branko Gaber
Društvo CZPNN
Miha Bidar
Ana Kos
Viktor Moravec
Laščan Zlatorog
Dajana Babič
Božo žabjek
Spremljevalci (9)
Janez Čeh
Janez Gril
Tadej Oblak
Simo Simo
Dajana Babič
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Ruski mediji nam napovedujejo dober rezultat, slovenski mediji nas cenzurirajo.
Čas je! ZEDINIMO SE!
Vzpostavili bomo institut odgovornosti!
Volilni program Gibanja Zedinjena Slovenija (ZSi) 2018-2022 – kratek
Ameriški Slovenec zgrožen nad neodzivnostjo Slovencev
Odgovor g. Jožetu Ostermanu - Vstanite v suženjstvu zakleti!
JAVNO PISMO ŽUPANJI MILENCI KRAJNC
Ali policisti na Koroškem izvajajo represijo in si zakon jemljejo v svoje roke?
Ta svet krivičnosti razbijmo
Volitve so prevara - vseslovenska vstaja!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Vzpostavili bomo institut odgovornosti!

Ani Bidar
20.03.2018 20:08 (pred 23 urami)

Ruski mediji nam napovedujejo dober rezultat, slovenski mediji nas cenzurirajo.

Ani Bidar
18.03.2018 14:53 (pred 3 dnevi)

Odstop premierja Slovenije: Rusijo želijo vplesti v konflikt

https://regnum.ru/news/polit/2391648.html

Povezava do članka


Vladimir Romanov, 17. sušca/marca 2018, 21:47 - REGNUM  informativna agencija

Pogled vidnega predstavnika pravih Slovencev Andreja Šiška, v zvezi s trenutno politično situacijo v Sloveniji.

Andrej Šiško se je rodil 24. malega travna/aprila 1969. Leta 2011 je diplomiral in postal inženir informatike. Že kot srednješolec je soustanovil ilegalno Antikomunistično organizacijo Slovenije, zatem Fronto za samostojno Slovenijo ter Gibanje za odcepitev Slovenije - SAMO. Bil je tudi organizator in poveljnik Slovenske garde v vojni za Slovenijo. Danes je predsednik Gibanja Zedinjena Slovenija. Ima velik potencial, saj si je pridobil veliko političnega kapitala. Bil je tudi organizator in vodja navijačev NK Maribora na severovzhodu Slovenije. Na predsediških volitvah leta 2017 je zasedel peto mesto. Z njim se je o političnem kontekstu odstopa slovenskega premierja pogovarjal

Ameriški Slovenec zgrožen nad neodzivnostjo Slovencev

Ani Bidar
12.03.2018 14:22 (Mar 12, 2018)

Odgovor g. Jožetu Ostermanu - Vstanite v suženjstvu zakleti!

Ani Bidar
08.03.2018 13:42 (Mar 08, 2018)

Gospod Jože, garancija za dvig vaše pokojnine ste vi sami! Pristopite zraven, ko boste dvignili sebe, boste dvignili celo Slovenijo. Samo zedinjeni bomo povečali pokojnine, ker vedite, zedinjeni zmoremo vse!

Gospod Jože Osterman, v Gibanju Zedinjena Slovenija se zedinjamo ljudje iz ljudstva, prevarantom smo pa seveda v breme, ker ljudem odpiramo oči, moti jih ravno to ozaveščanje ljudi.

Ne razumem vas Jože, zakaj smo vam pošteni in preprosti Slovenci tako moteči. Prepričana sem, da bi morali ravno ljudje, ki so soočeni z realnostjo in prihajajo iz ljudstva biti poslaniki v parlamentu. Pa naj bo to kmet, delavec, ekonomist, doktor… Kdo pa bo vodil ekonomijo, se bomo pa odločili skupaj, to je pač vladavina ljudstva.

Vprašajte se raje, kakšen je naš namen, vseh nas v Zedinjeni Sloveniji, ki smo si drznili dvigniti glavo proti udbomafiji, ki nas uničuje že 27 let! Vam kar odgovorim, Večina nas ima otroke, sorodnike, nekateri tudi še žive starše. Predolgo smo gledali stran in nič ukrenil

Joško Joras se je pridružil ZSi

Ani Bidar
03.03.2018 12:16 (Mar 03, 2018)

Joško Joras se že vsa leta bori proti izdajacem slovenskega naroda, politikanti so ga prevarali in izdali. Žal so prizadevanja Joška Jorasa prepogosto osmeševali in skušali diskreditirati nekateri slovenski novinarji in mediji, seveda po navodilu politike.

Njihov namen je bil odvrniti pozornost od pravih težav – DEJSTVA, DA SLOVENSKA DRŽAVA IN NJENI ORGANI KRŠIJO USTAVO REPUBLIKE SLOVENIJE IN NE SKRBIJO ZA OSNOVNE NALOGE SLOVENSKE DRŽAVE – VAROVANJE SLOVENSKIH DRŽAVLJANOV IN SLOVENSKEGA OZEMLJA!

Ti nekateri mediji in novinarji, v službi politike, so očitno imeli za nalogo (prejeli so jo od politikov in nosilcev kapitala, katerim je vseeno za slovenski narod), slovenski javnosti predstaviti Jorasa kot nergača in incidentno osebo. Vseskozi so javnosti poročali izrazito manipulativno, da bi dosegli želene učinke.

V Jorasovem primeru ni bilo zaslediti nikakršnih človekoljubnih organizacij, niti posameznikov, ki bi se zavzeli za pravno državo in človekove ter državljanske pravice! Očit

Ta svet krivičnosti razbijmo

Ani Bidar
19.02.2018 09:30 (Feb 19, 2018)

Po spletu kroži neukusna priredba delavske himne. 

Ali se je SDS lotila delavcev in kmetov z žaljivo priredbo internacionale? Ogorčena sem nad zlorabo te pesmi s strani avtorja. Res je, da so si pesem prilastili pokvarjenci iz vrst turbo kapitalističnih fake komunistov, ki kraljujejo na LEVICI IN DESNICI. S to razliko, da avtor, ki je očitno desni svojih ni vkomponirali v sam video. To pesem omadežujejo z namenom, da nas ŠE BOLJ DELIJO, ne nasedajmo!!!…..

Zanimivo je, da je pesem prevedena v preko 150 različnih jezikov in je svetovni simbol boja proti izkoriščanju in predstavlja himno oz. poziv različnih delavskih gibanj širom sveta. Vsak prevod se malce razlikuje... Preberite si original slovensko besedilo, kajti to je pesem delovnih ljudi, ne pokvarjenih politikantov, ki na raznih proslavah stojijo v prvih vrstah, in se delajo, da je to njihova himna.…

Prav tako pokvarjenci z desnice zlorabljajo to pesem za ustvarjenje sovraštva med ljudmi in nas istočasno prepričujejo, da je to pes

Odločila sem se! Dvignila sem glavo. Zdaj ste na vrsti vi!

Ani Bidar
16.02.2018 22:24 (Feb 16, 2018)

Sistemu smo postali trn v peti, strašno jih nervira, da smo ljudje dojeli, da so  vse njihove ustanove fikcija, mrtva stvar!  Mi ljudje smo se začeli zavedati, da smo mi tisti, ki ustvarjamo  v Sloveniji, zato vse je naša last, zato naj delavnem človeku pripada tudi vsa oblast.  Mislim, da je čas, da vse politikante in tajkune uniči naj naša trda pest. Samo tako bodo vse krivice pregnane in posledično bo svoboden ves slovenski svet.

Volilni program Gibanja Zedinjena Slovenija (ZSi) 2018-2022 – kratek

Ani Bidar
10.02.2018 13:28 (Feb 10, 2018)


Skupni cilj točk našega volilnega programa je utrditev zdravih življenjskih vzorcev in sožitje z naravo, kjer bodo v ospredju zdravje državljanov in zdravo okolje v katerem živimo ter vzpostavitev družbe svobodnih ljudi s koreninami v preteklosti, z rastjo v sedanjosti in z vero v dobro prihodnost, katere poslanstvo bo po vsemu svetu predstavljati kulturne in znanstvene dosežke slovenskih avtorjev in slovenskega naroda.

1. Vrnitev nam vsem ukradenega skupnega zasebnega premoženja (družbeno premoženje).

2. Omejitev obdavčevanja in draginje za razbremenitev družin in gospodinjstev.

3. Razbremenitev ter zagon gospodarstva, razvoj malega gospodarstva, družinskih podjetij in kmetij ter posledično zmanjšanje brezposelnosti in ohranitev obdelane domače zemlje.

4. Suverena mednarodna drža Slovenije in STOP migrantom.

5. Reorganizacija javne in državne uprave z ukinitvijo in združitvijo nepotrebnih agencij, direktoratov in služb.

6. Vzpostavitev Slovenske ljudovlade, skupnosti svobodnih l

Ali so Hrvatje legitimno okupirali Slovenijo?

Ani Bidar
10.01.2018 22:44 (Jan 10, 2018)

Ali so Hrvatje legitimno okupirali Slovenijo? Nisem nestrpna do Hrvatov, da se razumemo! Gravža se mi pa pokvarjenost in nesposobnost slovenskih politikov!

ARBITRAŽA JE VELEIZDAJA SLOVENSKIH POLITIKOV!

Ani Bidar
07.01.2018 21:58 (Jan 07, 2018)

Izdajalce mora slovensko ljudstvo kaznovati, če jih ne bomo kaznovali smo tudi mi izdajalci, ne pozabimo – v Sloveniji ima oblast ljudstvo -

vir:pop tv

Srečno Slovenija! V leto 2018 gremo zedinjeni!

Ani Bidar
01.01.2018 20:59 (Jan 01, 2018)

Ali nas čaka katastrofa? Samo v času Cerarjeve vlade se je izselilo 40 000 Slovencev!

Ani Bidar
21.12.2017 22:11 (Dec 21, 2017)

Kmalu bo konec Cerarjeve vlade, v tem času se je izselilo skoraj 40 000 državljanov in
to tistih, ki želijo delati. Ali si predstavljate, da je to več, kot ima občina Domžale prebivalcev.


 

Ani Bidar
05.12.2017 12:11 (Dec 05, 2017)

Naša dolžnost je da odstavimo vlado, ki ni po volji ljudstva!

Ali se zavedamo, da lahko zahtevamo nazaj naše ukradeno premoženje? Namesto, da bi vsak državljan bil deležen dividend od tega premoženja, lahko tudi

Ukradli in prevarali so nas! Kako povrniti premoženje?

Ani Bidar
03.12.2017 10:57 (Dec 03, 2017)

Zakaj smo jim pustili, da so nam UKRADLI NAŠO LASTNINO? Ali se zavedamo, da lahko zahtevamo nazaj ukradeno? Namesto, da bi vsak državljan bil deležen dividend od tega premoženja, lahko tudi v obliki UTD, so nas prevaranti zapufali!

Banke smo dokapitalizirali, sedaj, ko prinašajo 100 miljonski dobiček, jih bodo ukradli in prodali. Ali se zavedamo, da se brez našega podpisa ne sme odtujiti naše lastnine? Tem prevaram naredimo konec! Vse te prevarantske vlade do sedaj ni postavilo ljudstvo!

Naša dolžnost je, da odstavimo vlado, če ni po volji ljudstva!

Vlada mora vsakemu človeku zagotoviti enako pravico do dostojanstva, neodtujljivo pravico do življenja, svobode in iskanja sreče. Njena dolžnost je, da skrbi za premoženje ljudi, predvsem pa, da vzpostavi človeku prijazno okolje za življenje. Vladavina ljudstva mora zagotavljati človeku pravice.

Vsa upravičena vladavina, ki jo vladajočim da ljudstvo, izvira iz soglasnosti tistih katerim vladajo. Če kakršnakoli oblika vladavine ugonablj

Volitve so prevara - vseslovenska vstaja!

Ani Bidar
20.10.2017 09:20 (Oct 20, 2017)


  Prevarali, ponižali, pokradli in prodali so nas! Prišel je čas resnice in pravice. Pozivam vse državljane Slovenije, da se množično udeležijo volitev. Andrej Šiško je ponosen Slovenec, oče treh otrok, avtor, soavtor in urednik 13 knjig, samoosvojitelj, politični zapornik, priznani zgodovinar s strani akademikov, ki so že v penziji in so si upali javno to tudi priznati.

Andrej je izredno inteligenten in je živa enciklopedija, v šoli je bil odličnjak. Po izobrazbi je inženir informatike in diplomant marketinga.

Mediji ga na vsak način želijo predstaviti za ekstremista, skrajnega desničarja, kar pa on nikakor ni. Še več, on obsoja nacizem in pravi, da takih skupin ne sme biti v Sloveniji.

Andrej je človek, ki je proti delitvi Slovencev na leve in desne…

Ima izrazit čut do sočloveka. Za vsakega si vzame čas, pa ne glede na to, od kje prihaja in kakšnega stanu je. Kar pa sovraži, je laž! Andreju Šišku sem se pridružila, skupaj z mojim možem, ker sva tudi sama doživela ogromno krivic s s

VSESLOVENSKA VSTAJA

Ani Bidar
18.10.2017 19:44 (Oct 18, 2017)

Oj, pozivam vse državljane republike Slovenije k vseslovenskem uporu V NEDELJO 22.10. v ZNAK PROTESTA POJDITE NA VOLIŠČA in volite Andreja Šiška!

S tem bomo dali jasno sporočilo, DOVOLJ VAS IMAMO!

Dovolj nam je, da smo ponižani, izdani in pokradeni!

Andrej Šiško je večkrat javno izjavil, da  garantira s svojim življenjem in tudi nas državljane je pozval, da ga moramo obesit sredi trga Svobode v Mariboru, če ne bo držal besede. Pokradeno bomo vrnili in lumpje bodo odgovarjali!

Andrej Šiško je dal besedo in jaz TEJ BESEDI, verjamem!

Velik del naroda je v preteklih dneh spoznal resnico.

To, da so nas pokradli leta 1992, ko so nam barabe podtaknili ponarejene tolarske bone, ki so jih tiskali na hrvaškem.

 Andreju Šišku je bil ponujeno za 2.1 miljona nemških mark teh ponarejenih bonov in to je tudi prijavil na policijo.

Tajna policija je skupaj z Andrejem raziskovala ta primer. Vendar, Pozor, morali so odstopiti od primera, zaradi pritiska hrvaške in slovenske vlade.

 Kajti, ti ponaredk

Volilna prevara!

Ani Bidar
07.10.2017 12:38 (Oct 07, 2017)

VOLILNA PREVARA! Državna RTV pokriva 13% medijskega prostora. Ostalih 87% nadzira POLITIČNA ELITA, ki se boji naroda, neposredno Andreja Šiška!
Zakon so tako priredili in sprejeli, da je obvezajujoč samo za RTV! Ostalih 87% nadzirajo in prirejajo! Politikantska banda se je sama ujela v svojo past, ko niso NIKJER objavili, da se za Andreja Šiška zbirajo podpisi, kljub temu , da je večina medijev to vedela. Upam, da bo javnost spregledala, kaj so storili Andreju Šišku, ko jih je dobil leta1992 s prstom v marmeladi.Banda nas je pokradla (privatizirala) z našim denarjem, ko so v javost dali ponarejen denar, ki so ga kasneje uničili. Boni so bili uničeni leta 1994. Andrej je o vsem obvestil kriminaliste, posledica tega, je da so Andreju Šišku podtaknili zmontiran zločin! Mediji so tistega leta bandi pomagali pri kraji in uničevanju države. In sicer s tem, da so prikrili resnico!

Španci branijo demokracijo s pendreki, v Sloveniji se brani demokracija z medijsko cenzuro.

Ani Bidar
04.10.2017 10:52 (Oct 04, 2017)

Andrej Šiško vodi v večini javnomnenjskih anket!

Končno so Andreju dali besedo!

1.del

2.del

Moj odziv na podtikanja

OD ZMAGE DO ZMAGE NAPREJ

Andrej Šiško - RESNICE JE ZMAGA

Ani Bidar
01.10.2017 16:44 (Oct 01, 2017)

OJ, podpise smo uspešno zbrali. Kandidatura je uradna zato se zahvaljujem v svojem in Andrejevem imenu za podporo in pozitivno energijo vsem in vsakemu posebej .

Medijska cenzura se očitno nadaljuje. Mediji so si celo drznili predčasno objaviti seznam kandidatov za predsednika države brez  kandidata Šiška,  ki vodi v vsaj dveh neodvisnih anketah, še več namerno ga blokirajo, vsi vemo, da je Andrej tisti, ki bo speljal lustracijo dogodkov od 1991 naprej, da bodo barabe odgovarjale, to je  pa tudi razlog za medijski linč.

 Še več, RTV si je celo drznila objaviti, da je zavrnjen kandidat, kljub  3457 zbranih podpisov.

Planet TV je z Andrejem posnel 8 minutni intervju. Predvajali so samo en stavek iz koncepta, kompletni intervju si lahko ogledate na FB strani Andrej Šiško za predsednika.

Siol je objavil laži da kandidira pod eno x stranko, da ima samo gostinsko šolo. Ne bodo poročali, kar je javno znano, da je Andrej inženir informatike in diplomant marketinga, tudi tega ne da je zgodo

Andrej Šiško za predsednika

Ani Bidar
20.09.2017 07:45 (Sep 20, 2017)

Seznam lokacij za podpisovanje podpore kandidatu za predsednika Republike Slovenije – Andreju Šišku

Ves teden od ponedeljka 18. 9. 2017, do petka 22. 9. 2017, v poslovnem času upravnih enot: 

Info. na tel: 031 681 593

1. Maribor – UE Maribor
2.
Lendava – UE Lendava
3.
Gornja Radgona – UE Gornja Radgona
4.
Ruše – UE Ruše
5.
Ptuj – UE Ptuj
6.
Slovenj Gradec – UE Slovenj Gradec
7.
Slovenska Bistrica – UE Slovenska Bistrica
8.
Velenje – UE 
9.
Žalec – UE Žalec
10.
Kranj – UE Kranj
11. Radovljica – UE Radovljica
12.
Trbovlje – torek 19.9.2017

13. Nova Gorica – UE Nova Gorica
14. Hrastnik UE Hrastnik


            
V sredo 20.9.2017

Novo Mesto UE Novo Mesto

Laško – UE Laško  

Radlje ob Dravi


1.
Radovljica – UE Radovljica

Od ponedeljka 18.9.2017 do vključno četrtka 21.9.2017

Overjen podpis lahko tudi pošljete na naslov

Ani Bidar Lesično 40

3261 Lesično

Osamosvojitelj , ki se je dejansko boril za Slovenijo! Poveljnik 711 specialnega odreda, zgodovinar, pisatelj, soavtor, urednik, politič

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

na voljo ekološko kozje mleko!

Kategorija: Mleko in mlečni izdelki

Cena: 2.5 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj