Članek
Zakaj je prav da Evropa sprejme potencialne teroriste?
Objavljeno Jun 08, 2017

Ob politiki liberalne levice v Evropi, katera promovira odprte meje ter sprejem vedno večjega števila migrantov iz bližnjega vzhoda in celotne Afrike, kateri so kulturno popolnoma nekompatibilni z vrednotami evropskih narodov ter so v nasprotju z Evropejci muslimani, med katerimi je večina proti krščansko nastrojena ter je kot kažejo dogodki v Evropi tudi pripravljena na nasilno širjenje svoje vere, se tisti ki že od samega začetka svarimo pred nevarnostjo, katera preži v liberalni politiki odprtih meja in promoviranja multikulturalizma, ne moremo načuditi naivnosti in pomanjkanjem želje po samoohranitvi, podpornikov naseljevanja skrajne islamske populacije med nami. 

Podporniki migracij pri svojem argumentiranju zakaj moramo dovoliti nekontrolirano priseljevanje nam nekompatibilne populacije in zakaj moramo sprejeti teroristične napade kateri se iz strani teh ljudi vrstijo po Evropi je ta, da zahodne države že dolgo uničujejo bližnjevzhodne in Afriške države, ter so tam uničile ogromno družin in pobile veliko civilistov, zato ti podporniki multikulture tudi zahtevajo od nas, da se odrečemo samoobrambi.

Jaz sem vedno prisegal na logiko in v teh izjavah ter argumentih je ne vidim niti trohtice. Kot prvo se je potrebno zavedati, da vojn na bližnjem vzhodu ne vodimo navadni ljudje, pravzaprav Evropejci in tudi Američani nimamo nobene besede o tem. Vojne vodijo voditelji in multinacionalke, katere so se postavile nad narode in so vzpovstavile sistem v katerem jim za svoja dejanja ni potrebno odgovarjati. Torej je tudi tako opevana demokracija v našem zahodnem svetu le še mrtva črka na papirju. In če pogledaš dejstvo kdo plačuje z življenji za grehe teh ljudi, je lepo razvidno da nihče drug kot nič krivi civilisti. 

Logika liberalne levice je torej ta, da se moramo Evropejci žrtvovati ter z življenji plačevati za grehe, katere povzroča nekontrolirana elita, katera je vzela oblast v svoje roke ter terorizira cel svet, v bistvu tudi našega, saj je povzročila paniko med zahodnim prebivalstvom, katero se v zameno za varnost odreka pravici do demokracije in soodločanja ter pravici do svobodnega življenja. Torej po tej liberalni logoki moramo Evropejci nemo opazovati, ko nas in naše otroke ubijajo na ulicah teroristi, brez pravice do samoobrambe. Vse skupaj je šlo tako daleč, da nam je o tem celo prepovedano povedati na glas, kajti z uvedbo politično korektnega govora je vsak, ki si drzne javno povedati, da so ti teroristi islamske vere ter skrajni islamisti, označen za islamofoba, kar postaja vedno bolj kaznivo. Zahodne države so pričele več časa posvečati lovljenju takšnih "islamofobov" kot lovljenju teroristov, kateri ubijajo njene državljane. 

Zatorej postavljam vprašanje tem liberalnim multikulturnim podpornikom islamizacije zahodnega sveta. Ali ste res popolnoma znoreli? Ste za svojo popolnoma zgrešeno ideologijo res pripravljeni žrtvovati svoja in življenja svojih otrok? Ste pripravljeni dovoliti komurkoli, da pride v vaš kraj, na vaš dom in mu ponuditi svoje hčerke za njihove spolne sužnje in sinove za njihove mahčevalne morilske pohode? Če je vaš odgovor DA, potem za vas ni rešitve, za vas ni prihodnosti. Človek in vsako živo bitje se je obdržalo zahvaljujoč svoji želji po samoohranitvi, česar pa vi več nimate. Po moji logiki ste podporniki civilizacijskega samomora najbolj arogantni ljudje, kar sem jih kdaj imel možnost videti, kajti v svoji aroganci ter superiorni samopodobi ste prepričani, da ste tako močno intelektualno višje razvita bitja, da se vam za prihodnost ni bati. Toda naj vas prizemljim, še zmeraj ste iz mesa in krvi, še zmeraj ste umrljivi in ko bo prišlo tako daleč, boste tudi vi le še ena žrtev vašega tako opevanega multikuluralizma, globalizacije in odprtih meja.