Članek
Makedonija 3.del-Žarišče nove balkanske vojne
Objavljeno Apr 28, 2017

Zadnji dogodki v Makedoniji, kažejo na uresničevanje črnega scenarija, katerega sem omenil v prvih dveh člankih o tej balkanski državici. Makedonija vedno bolj postaja žarišče, katero se lahko razplamti v državljansko vojno katera se kaj hitro lahko razširi čez njene meje ter povzroči nove balkanske vojne neslutenih razsežnosti.

Včeraj sta SDSM in Albanska stranka, zvijačno izvolili Talat Džaferija za predsednika parlamenta, s pomočjo katerega sta kasneje želeli podeliti mandat njuni koaliciji, se pravi predsedniku SDSM Zaevu. Mandat bi moral podeliti predsednik Makedonije, kateri pa zaradi suma goljufanja na volitvah ter protinarodnega delovanja SDSM in njegovega predsednika, tega ni želel narediti, kljub pritiskom iz tujine. Makedonci že dalj časa vztrajajo na ulicah, ter se zoperstavljajo Soroševemu načrtu, razbitja države in njene  destabilizacije. Zaradi zgoraj omenjenega dejanja stranke SDSM in Albancev, so se Makedonci odzvali ter prišli pred parlament, nakar so se odločili temu narediti konec ter so vstopili vanj, policija se je pa dejansko umaknila. Makedonci so fizično napadli glavne akterje tihega prevrata iz vrst SDSM ter Albanske stranke, v parlamentu je nastal kaos, nekaj poslancev je bilo sprejetih v bolnišnico, ostale pa so ljudje zadržali v priporu. Makedonski narod se je odločil da ima dovolj, ter je prevzel stvari v svoje roke. Želijo uveljaviti pravico naroda do samozaščite pred uničenjem lastne države (klikni za ogled videa).

Če se bolje poglobimo v dogajanje v Makedoniji lahko pridemo do zaključka, da so tuje sile Makedoncem dopustile le dva izhoda, eden je bil, da mirno sprejmejo zavezništvo SDSM in Albancev, ter opazujejo razkosanje njihove države ali pa da se uprejo, kar bo po vsej verjetnosti privedlo do državljanske vojne, katera ima veliko možnosti da bo eskalirala v nov vsebalkanski spopad, saj bodo Albanci v Makedoniji dobili podporo iz Tirane, katera je pod popolnim vplivom Soroša in ima ambicije ustvariti veliko Albanijo. V ta spopad se lahko vmešajo tudi druge sosedske države, Srbija (katera prav gotovo ne želi videti nastanka Velike Albanije, na svojih mejah), znata pa se vmešati tudi Grčija in Bolgarija pod vplivom NATO pakta ter morda tajnih obljub svetovni zločincev, podelitvi plena (Makedonije). V tem primeru se zdi Makedonija v popolnoma izgubljenem položaju, razen če se jim zgodi podpora Rusije na mednarodnem političnem parketu, katero bi ji lahko pomagala pridobiti Srbija. (Albanci se pripravljajo na vojno v Makedoniji)

Ob vseh teh dogodki v Makedoniji pa je treba naši vladi dati na znanje, da mora jasno obsoditi politiko destabilizacije Makedonije iz strani SDSM, Albancev, Soroša, ter negativno vlogo Bruslja in Nata v tej zgodbi, v nasprotnem primeru bo naša vlada soodgovorna za dogodke na balkanu, kajti vloga NATO pakta in podpora njegovi politiki v tej zgodbi je skrajno negativna. NATO in Bruselj sta podpornika politike razbitja Makedonije s strani SDSM in Albancev, zato bo vsaka kaplja prelite krvi na Balkanu tudi na njunih rokah. Zato bo potreben resen razmislek glede teh dveh organizacij ter članstva v njih.

Stanje v svetu je vedno bolj napeto, podobno je stanju duha pred 2. svetovno vojno. Vedno več je rožljanja z orožjem, v zraku pa visi 3.svetovna vojna. Zadnji dogodki ter napetosti med S. Korejo in Američani so ljudi navdali s strahom, da bo 3.sv. vojna sprožena tam, vendar se zna zgoditi da bo tista zadnja iskra prav Makedonija in Balkan.

T

resne ponudbe 72h Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 10.000.000€ E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Marjan Tetickovic finance omrežja hvala

Bondsteel baza na Kosovu pove vse,kar se bo dogajalo v Makedoniji.