Zakaj politika? Zakaj SSN?

Objavil/a Aleksander Zamuda, dne 2017-03-20 ob 08:44:57

V življenju me politika ni nikoli preveč zanimala, vsaj ne v smeri da bi se ukvarjal z njo. Živel sem svoje življenje kot delavec, bentil čez pokvarjene politike, na koncu pa zamahnil z roko, češ kaj moreš, takšen je ta svet, ne da se nič spremenit, zato si več ne bom kvaril živcev z njimi. Oče in mati sta mi dala pridne roke, s katerimi lahko delam ter preživim. Nikoli bogat, nikoli lačen. Nikoli nisem iskal pozornosti, je ne rabim, lahko živim tudi brez tega, svoje življenje, katerega ne rabim deliti z vsem svetom. Sedaj se boste morda vprašali zakaj potem pišem vse to in zakaj sem šel v stranko in v njej aktivno sodelujem? No to se je pa zgodilo zaradi mojih prepričanj, preko katerih ne morem. Ko smo se Slovenci osamosvojili, sem bil še zelo mlad fant, vendar ob dejstvu, da bomo Slovenci končno dobili svojo državo me je kot večino naroda takrat preveval nepopoisen ponos. Ponos in upanje, da se bo sedaj vse spremenilo, da bo končno šlo vse na bolje. Bil sem mlad in naiven. Toda glej ga zlomka takrat so isto čutili tudi drugi Slovenci, večina jih je bilo starejših od mene in niso bili več tako mladi, le naivni. Torej Slovenija se je osamosvojila, v zraku je bilo upanje, upanje in še več upanja. Minilo je leto, dve, država se je postavljala na noge, zato smo ljudje čakali na boljše čase ter še vedno upali, misleč, saj bo boljše, sedaj se država šele rojeva in moramo malo potrpeti. Bomo že. Leta pa so tekla naprej napredka pa ni bilo. Na tv ekranih smo lahko le nemo opazovali, kako se je v politiki navidezna enotnost glavnih akterjev razbila, kot porcelan. O tisti enotnosti ni ostalo več nič. Vse kar smo lahko ljudje opazovali so bila podtikanja, laži, samopoveličevanja enih in drugih. Ljudje smo začutili, da so naši upi razbiti, zlomljeni, uničeni in pohojeni. Vse te opcije katere so nam vladale do sedaj narod uničujejo. Uničujejo ga s slabo zakonodajo, katera omogoča pravim ljudem, da se na nezakonit način obogatijo na račun nas majhnih ljudi, kateri pridno delamo, ter skrbimo za svoje družine. S krajami so nam uničili podjetja in znamke, katera so bila nekoč ponos našega naroda. Z raznimi zakoni, nas vedno bolj obremenjujejo, ter nam z njimi jemljejo našo svobodo. Dandanes mora biti vsak aspekt družbenega življenja zakonsko reguliran. Država ne zaupa ljudem, da se bodo znali pravilno odločati. Želijo nam uzakoniti, kje bomo hodili,kaj bomo jedli, kaj pili, kaj bomo dihali. Vam povem, takšne diktature s strani države, nismo poznali niti v času komunizma. Takrat so te sicer za nepremišljene svobodomiselne besede zlahka ubili, danes te pa oglobijo, finančno onemogočijo, ter ti preprečijo samostojnost.

Torej, zakaj politika? Zato ker sem od zmeraj najtežje prenašal krivice. Krivica je vedno zbudila mojo celo bit, ter v meni vzpodbudila popoln upor. In v vseh teh letih naše samostojnosti, se je nabralo ogromno krivic dragi moji.

Koliko manjših in večjih tajkunov, je nekaznovano čez noč obogatelo, na račun z našim denarjem kupljenih podjetij, katera so kasneje uničili, za sabo pa pustili megalomanske dolgove, katere sedaj plačujemo mi vsi, ter jih bodo še plačevali naši otroci, kaznovan pa ni nihče, ker so vsi imeli blagoslov, politike. Ni ga večjega državnega projekta, brez korupcije, katera sega v sam državni vrh. Na drugi strani, pa Slovence, navadne državljane pesti vedno večja revščina in beda. Delavci delamo vedno več, za vedno manj. Upokojenci malodane dobijo manjše pokojnine, kot je socialna pomoč, čeravno so delali celo življenje ter z lastnimi rokami gradili to državo. Mladi se izseljujejo ter grejo za kruhom v tujino. Dragi moji a ne vidite da bomo Slovenci na takšen način izumrli? Tako malo nas je še ostalo. No sodu je pa izbila dno, ta tako imenovana migrantska kriza. Ko so pričele horde tujcev nezakonito prestopati našo mejo, za sabo pa puščati opustošenje. Človek bi predvideval da bo država meje zaprla, saj se ve kakšni so pogoji, za vstop v našo državo, brez veljavnih dokumentov me niso spustili še v nobeno državo. So vas? Toda glej ga zlomka spet nič. Prej je bilo pomagati migrantom pri nezakonitem prehodu meje kaznivo, nemalo tistih kateri so se ukvarjali s to nezakonito dejavnostjo za katero so dobivali lepo plačilo, je bilo zaprtih, sedaj se pa naenkrat tega zakona ni več potrebno držati, ironično, država sama prevaža nezakonite migrante čez mejo, plačilo pa dobi iz bruslja ter drugih instanc, katerim je to tihotapkljenje ljudi  v interesu. In ko pogledamo po zahodni Evropi, kamor se je naselilo te ljudi v miljonskem številu, vidimo da to niso ne migranti, ne begunci. To je islamska vojska, katera je bila poklicana, da uniči evropske narode. Državniki po Evropi ter razne "humanitarne" skupine, so pričele vse glasneje podpirati islam, vsi ti migranti imajo po njihovem mnenju pravico do izkazovanja svoje vere in vseh svojih navad, pa naj bodo še tako skregane z zdravo pametjo, našo kulturo, ter z našimi zakoni. V veliko primerih so se pričeli njim prilagajati tudi zakoni. Medtem pa je javno izražanje naše lastne krščanske vere postalo ne samo nekaj sramotnega, temveč nezakonitega, saj da bi s tem žalili ateiste, muslimane, jude, budiste, drevesa, travo in pse. Ogromno je v Evropi primerov, ko so že zdaj muslimanski prišleki postali večina, ter se katoliške cerkve spreminja v islamske molilnice ter zavetišča za to vojsko. Dragi moji tu imam pa dovolj. Začutil sem da je skrajni čas da nekdo nekaj ukrene, skrajni čas je da se te oblastnike, kateri dovoljujejo ropanje, zatiranje ter nasilje nad lastnimi narodi odstrani.

V končni fazi, bodo na koncu vedno volitve, torej lahko državljani in narod ustvarimo spremembe na bolje le, če se organiziramo v stranko. Ne glede na to kar si kdo misli o strankah, je to neizpodbitno dejstvo.

V stranko SSN sem vstopil, ker sem tukaj našel istomisleče ljudi, katerim ni vseeno, če narod izumre, vstopil sem ker v srcu še zmeraj nosim tisto iskro upanja, katera se nam je prižgala ob osamosvojitvi, še zmeraj verjamem, da se stvari da obrniti na bolje. Vse kar moramo Slovenci storiti je, da si podamo roke. Nehajmo se prepirati ter si nasprotovati v vsakem vprašanju, združimo se ob zavedanju, da nam grozi izumrtje in da je sedaj čas, da tako kot ob osamosvojitvi spet stopimo skupaj. Morda je sedaj še bolj pomembno kot takrat, saj nam dejansko grozi, da bomo izginili v nam zelo bližnji prihodnosti. Naš majhen narod namreč navala te islamske vojske ne bo preživel. Čas je da zaščitimo svoj narod, poskrbimo za njegovo preživetje, tako fizično ter finančno.

Aleksander Zamuda

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Aleksander Zamuda
0
Mar 20, 2017
Zemljan, res je čas da nehamo jamrat, zadnji čas je da začnemo ukrepat.
#2
zemljan
0
Mar 20, 2017
Ljudje znamo samo jamrati, ko se bomo nehali pogovarjati o politiki, gledati televizijo, hodidti na prireditve, kjer si politiki nabirajo moči, bodo izpuhteli, kakor oblaki na nebu po dežju, he he,...
#1
Aleksander Zamuda
Aleksander Zamuda
Objavil/a 2017-03-20 08:44:57 (Mar 20, 2017)
Starejša objava Novejša objava
Naroči se na novice SSN

Bodi obveščen o vsem kar se dogaja pomembnega za naš narod

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Domoljubje in zdrahe
Zakaj politika? Zakaj SSN?
Makedonija 2. del-balkanski sod smodnika
Zdravstveni sistem in njegova reforma
Makedonija-Igra z ognjem
V razmislek vsem mladim in malo manj mladim
Država smo ljudje
Slovenija ubobožana država
Čestitke vsem Slovencem ob dnevu državnosti
Okoriščanje z denarjem iz zdravstvene blagajne na račun zavarovancev
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja degriz, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

vam angleščina ne dela problemov? tudi računalnik dobro obvladate? ste pripravljeni delat na svojem računalniku doma vsak dan pol ure? ste pripravljeni v posel vložiti nekaj denarja? potem je na voljo dobro plačano delo za vas. več informacij na 4x4funy@gmail.com.      

Kategorija: Delo

Cena: 10 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

želite, da bi dobili kredit za slepe ulice, ki povzroči, da banke, ki jih zavrnitve vaše vloge datotek kredit kompletu želijo koriščenja kredit za izvedbo projekta, bo vaš dejavnosti; gradijo svoje hiše najem hiše ali stanovanje; nakup house itd kreditne - prihranek - vzajemna ima veliko kapitalsko subvencijo v višini: 5000 € ... 10000 €...  7.500.000 € za vse osebe, za katere so potrebni finančna ali particulers želi, da se posojilo v najkrajšem možnem času. ant oceno obrestna mera je vključen kot entre2% moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 45000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 15000 €

dober večer gospod / gospa   moje ime je gospa teodora andreea sem finančni inšpektor, imam kapital € 600,000.00, ki me je služila za izdajo zasebna posojila kratkoročno in dolgoročno, od € 10.000 € 600,000.00 za vsakogar resno , lahko dobro izkoristiti to posojilo v svojem possession.2% obresti na leto, odvisno od izposojena na vrednost, ker bi predvsem ne želim, da krši zakon o usure.vous lahko plačati 5 do 10 let ali več, kot glede na znesek, ki je bila izposojena. za več informacij se lahko obrnete me po pošti. vljudno moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 30000 €

  pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer ste incapbles skrbi, sem posameznik sem odobril posojila v razponu od 5.000 € do 2.500.000 € ima vse osebe, ki bodo sposobne izpolnjevati svoje tudi obrestna mera je 2% na leto. ali boste potrebovali denar iz drugih razlogov; hesietz ne kontaktirajte me za več informacij. moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 20000 €

pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer ste incapbles skrbi, sem posameznik sem odobril posojila v razponu od 5.000 € do 2.500.000 € ima vse osebe, ki bodo sposobne izpolnjevati svoje tudi obrestna mera je 2% na leto. ali boste potrebovali denar iz drugih razlogov; hesietz ne kontaktirajte me za več informacij. moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 45000 €

evropa credit financiranje je skupina \ 's francosko investitor z d \' znatnega kapitala .torej smo pripravljeni, da vam odobri posojilo med 5000€ in 450.000€, vendar 2% d \ 'interes \' s an.vous lahko povrne na 25 let maximum.nous so pripravljeni zadovoljiti naše stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave oblikovan.  imate prosto izbiro \ vzpostaviti svoje mesečna plačila s svojo institution.je da lokalne in mednarodne posojil za ljudi po vsem svetu. za vse zainteresirane osebe (ne resni ljudje \ 's vzdrži). pripravljen sem, da izpolnjujejo svoje stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave formulée.veuillez zagotovi informacije spodaj: moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 15000 €

  želite, da bi dobili kredit za slepe ulice, ki povzroči, da banke, ki jih zavrnitve vaše vloge datotek kredit kompletu želijo koriščenja kredit za izvedbo projekta, bo vaš dejavnosti; gradijo svoje hiše najem hiše ali stanovanje; nakup house itd kreditne - prihranek - vzajemna ima veliko kapitalsko subvencijo v višini: 5000 € ... 10000 ... € 7.500.000 € za vse osebe, za katere so potrebni finančna ali particulers želi, da se posojilo v najkrajšem možnem času. ant oceno obrestna mera je vključen kot entre2% moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 30000 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj