Aktivni .si

Kategorija: motivacija

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

FOTO: Najlepše slovenske fitnes trenerke
Lihtenštajn – alpski raj
Oddih na dveh kolesih – odkrijte barve Vukovarsko - srijemske županije
Obišči Olimpijski dan in postani olimpijec/ka!
Vse o krvodajalstvu: kdo lahko daruje in kako
Kako si pomagati, ko ste že v postelji in ne morete zaspati?
Abeceda teka - I: ISKANJE kraja za tek
Kako veste, da se odnos s partnerjem krha?
Abeceda teka - J: JOGA in tek hkrati
Otroci in šport: Otrokom ni treba teči maratona
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2018
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Aktivni .si
pred 19 urami

Abeceda teka - L: LAHKA obutev za tek

Verjetno ti prava obutev za tek stoji ob strani že od samega začetka, kajne? Če morda še ne veš, strokovnjaki svetujejo, da je za tek najbolj primerna lahka obutev.

Abeceda teka - L: LAHKA obutev za tek - Vztrajam

Verjetno ti prava obutev za tek stoji ob strani že od samega začetka, kajne? Če morda še ne veš, strokovnjaki svetujejo, da je za tek najbolj primerna
Aktivni .si
pred 2 dnevi

Abeceda teka - K: KOMBINACIJA teka z drugimi športi

Če v življenju res vztrajaš, se posledice pričnejo kazati slej ko prej. Tudi tvoje počutje je iz dneva v dan boljše. Tek iz tebe lahko celo odžene ves stres, ki se kopiči v tvojem telesu.

Abeceda teka - K: KOMBINACIJA teka z drugimi športi - Vztrajam

Če v življenju res vztrajaš, se posledice pričnejo kazati slej ko prej. Tudi tvoje počutje je iz dneva v dan boljše. Tek iz tebe lahko celo odžene ves
Aktivni .si
pred 3 dnevi

Abeceda teka - J: JOGA in tek hkrati

Predlagamo, da se danes poleg teka lotiš še ene, popolnoma drugačne aktivnosti. Kaj praviš na jogo? Sliši se dobro in tudi koristno, kajne?

Abeceda teka - J: JOGA in tek hkrati - Vztrajam

Predlagamo, da se danes poleg teka lotiš še ene, popolnoma drugačne aktivnosti. Kaj praviš na jogo? Sliši se dobro in tudi koristno, kajne?
Aktivni .si
pred 4 dnevi

Abeceda teka - I: ISKANJE kraja za tek

Verjetno se tudi ti na nekaterih mestih počutiš veliko bolje, na nekaterih pa malce slabše. Ravno zato je dobro, da se potikaš tam, kjer ti je dobro, udobno in kjer si nabiraš nove energije. Enako je s tekom.

Abeceda teka - I: ISKANJE kraja za tek - Vztrajam

Verjetno se tudi ti na nekaterih mestih počutiš veliko bolje, na nekaterih pa malce slabše. Ravno zato je dobro, da se potikaš tam, kjer ti je dobro,
Aktivni .si
pred 4 dnevi

Obišči Olimpijski dan in postani olimpijec/ka!

V soboto bomo praznovali rojstni dan Olimpijskih iger moderne dobe in na praznovanje si vabljen/a tudi ti. Na stadionu Kodeljevo v Ljubljani se bomo družili, testirali našo telesno zmogljivost, tekli z olimpijci in se pogostili na pikniku. Ne smeš manjkati!

Obišči Olimpijski dan in postani olimpijec/ka! - Vztrajam

V soboto bomo praznovali rojstni dan Olimpijskih iger moderne dobe in na praznovanje si vabljen/a tudi ti. Na stadionu Kodeljevo v Ljubljani se bomo d
Aktivni .si
pred 5 dnevi

Abeceda teka - H: HOJA in tek obenem

Sedaj pa skupaj tečemo že kar 9 dni in čestitamo za vztrajnost! Seveda pa vemo, da je vsak začetek težak. Sploh, če je tek tvoja nova aktivnost. V tem primeru svetujemo, da se ne zaganjaš preveč. Ni vse v številu kilometrov!

Abeceda teka - H: HOJA in tek obenem - Vztrajam

Sedaj pa skupaj tečemo že kar 9 dni in čestitamo za vztrajnost! Seveda pa vemo, da je vsak začetek težak. Sploh, če je tek tvoja nova aktivnost. V tem
Aktivni .si
pred 5 dnevi

23. Šmarješki tek

Prejšnjo nedeljo smo se družili na prireditvi 23. Šmarješki tek! Dan je bil prečudovit, tekači so bili odlični, vzdušje pa fenomenalno.

23. Šmarješki tek - Vztrajam

Prejšnjo nedeljo smo se družili na prireditvi 23. Šmarješki tek! Dan je bil prečudovit, tekači so bili odlični, vzdušje pa fenomenalno.
Aktivni .si
pred 6 dnevi

Abeceda teka - G: GARANCIJA za boljše počutje

Tek je koristna športna aktivnost, ki pozitivno vpliva tudi na naše počutje. S tekom je naše počutje vsak dan bistveno boljše. Posledično imamo več energije, volje in tudi motivacije, ki je v današnjem času še kako pomembna.

Abeceda teka - G: GARANCIJA za boljše počutje - Vztrajam

Tek je koristna športna aktivnost, ki pozitivno vpliva tudi na naše počutje. S tekom je naše počutje vsak dan bistveno boljše. Posledično imamo več en
Aktivni .si
pred 6 dnevi

#vztrajam top5 objave tedna: teden 49

Imamo nove top5 #vztrajam objave meseca! Vse so prisrčne, najbolj pa veselje do življenja pokaže prav prva objava. Poglej si jo!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 49 - Vztrajam

Imamo nove top5 #vztrajam objave meseca! Vse so prisrčne, najbolj pa veselje do življenja pokaže prav prva objava. Poglej si jo!
Aktivni .si
Jun 12, 2018

Abeceda teka - F: FENOMEN teka

Veseli smo, da si pričel/a s tekom in da ga izvajaš prav vsak dan. In nisi edin/a! Raziskave kažejo, da je tek pri nas vedno bolj priljubljen. Še posebej pa je zanimiv podatek, koliko ljudi se udeležuje najrazličnejših skupinskih tekov in tekaških prireditev.

Abeceda teka - F: FENOMEN teka - Vztrajam

Veseli smo, da si pričel/a s tekom in da ga izvajaš prav vsak dan. In nisi edin/a! Raziskave kažejo, da je tek pri nas vedno bolj priljubljen. Še pose
Aktivni .si
Jun 11, 2018

#vztrajam top5 objave maja

Top5 #vztrajam objave maja so objavili Mojca Lipicer Stantič, Ajda Smid, Anže Česen, Lea Jarnjak Levstek in Nastja Š. Čestitamo!

#vztrajam top5 objave maja - Vztrajam

Top5 #vztrajam objave maja so objavili Mojca Lipicer Stantič, Ajda Smid, Anže Česen, Lea Jarnjak Levstek in Nastja Š. Čestitamo!
Aktivni .si
Jun 11, 2018

Abeceda teka - E: EVFORIJA

Nič ni lepšega, če svojo športno aktivnost opravljaš z veseljem. Tek naj postane popoln užitek, ki se mu z veseljem predajaš enkrat na dan. Naj postane prava evforija, ki jo deliš tudi z drugim. Toda, kako lahko najlaže prideš do teh neverjetnih občutkov?

Abeceda teka - E: EVFORIJA - Vztrajam

Nič ni lepšega, če svojo športno aktivnost opravljaš z veseljem. Tek naj postane popoln užitek, ki se mu z veseljem predajaš enkrat na dan. Naj postan
Aktivni .si
Jun 10, 2018

Abeceda teka - D: DIHANJE

Dihanje velja za osnovni življenjski proces, na katerega pa pogosto pozabljamo. Če te pri teku moti zadihanost ali pa če se na trenutke sprašuješ, če je tvoje dihanje pravilno, je današnji članek zate. 

Abeceda teka - D: DIHANJE - Vztrajam

Dihanje velja za osnovni življenjski proces, na katerega pa pogosto pozabljamo. Če te pri teku moti zadihanost ali pa če se na trenutke sprašuješ, če
Aktivni .si
Jun 09, 2018

Abeceda teka - Č: ČAS

Ena najpomembnejših stvari pri teku je načrtovanje časa. To v praksi pomeni, da točno veš, koliko časa nameravaš teku namenili. Lahko se prepustiš trenutku, lahko pa tek značrtuješ do zadnje minute. Kaj je boljše?

Abeceda teka - Č: ČAS - Vztrajam

Ena najpomembnejših stvari pri teku je načrtovanje časa. To v praksi pomeni, da točno veš, koliko časa nameravaš teku namenili. Lahko se prepustiš tre
Aktivni .si
Jun 08, 2018

Abeceda teka - C: C VITAMIN

Vsekakor je pri vsaki športni dejavnosti pomembna tudi prehrana. Vsak pravi športnik, med katere sedaj sodiš tudi ti ve, da je zdrav in močan imunski sistem v veliki meri odvisen tudi od prehrane.

Abeceda teka - C: C VITAMIN - Vztrajam

Vsekakor je pri vsaki športni dejavnosti pomembna tudi prehrana. Vsak pravi športnik, med katere sedaj sodiš tudi ti ve, da je zdrav in močan imunski
Aktivni .si
Jun 07, 2018

Abeceda teka - B: BOLEČINE

Danes se že lahko pohvališ s prvimi pretečenimi kilometri, kajne? Bravo! Kar tako naprej! Danes te pa moramo nujno opozoriti na to, da se lahko po teku (prve dni in kasneje) pojavijo manj prijetne bolečine. Kako jih preprečiti ali pregnati?

Abeceda teka - B: BOLEČINE - Vztrajam

Danes se že lahko pohvališ s prvimi pretečenimi kilometri, kajne? Bravo! Kar tako naprej! Danes te pa moramo nujno opozoriti na to, da se lahko po tek
Aktivni .si
Jun 06, 2018

Abeceda teka - A: AKCIJA

Tek je vedno bolj priljubljena športna aktivnost med vsemi generacijami. Nad tekom nas lahko že v šolskih letih navdušijo naši učitelji, nad njim pa se lahko navdušimo tudi kasneje v življenju. Morda bomo več motivacije dobili tudi v akciji abeceda teka, ko bomo izvedeli, kako je tek zdrav in kako zelo je lahko zabaven.

Abeceda teka - A: AKCIJA - Vztrajam

Tek je vedno bolj priljubljena športna aktivnost med vsemi generacijami. Nad tekom nas lahko že v šolskih letih navdušijo naši učitelji, nad njim pa s
Aktivni .si
Jun 05, 2018

Abeceda teka - od A do Ž o teku

No, kaj točno veš o teku? Če veš vse ali pa čisto nič, te vabimo v našo družbo. V naslednjih 25 dnevih bomo o teku izvedeli praktično vse, vsak dan pa bomo odkrili nekaj novega in zanimivega.

Abeceda teka - od A do Ž o teku - Vztrajam

No, kaj točno veš o teku? Če veš vse ali pa čisto nič, te vabimo v našo družbo. V naslednjih 25 dnevih bomo o teku izvedeli praktično vse, vsak dan pa
Aktivni .si
Jun 05, 2018

Glasuj za top5 #vztrajam objave meseca: maja

Zopet izbiramo top5 #vztrajam objave meseca in zopet potrebujemo tvojo pomoč. Preveri vseh dvajset najboljših v maju in nam pomagaj izbrati najboljših pet! 

Glasuj za top5 #vztrajam objave meseca: maja - Vztrajam

Zopet izbiramo top5 #vztrajam objave meseca in zopet potrebujemo tvojo pomoč. Preveri vseh dvajset najboljših v maju in nam pomagaj izbrati najboljših
Aktivni .si
Jun 04, 2018

#vztrajam top5 objave tedna: teden 48

Te objave so najboljše #vztrajam objave prejšnjega tedna! Imamo nekaj kozic, eno pridno učenko vožnje, sončni zahod, prečudovit razgled in Jakova Faka. Če pa to ni fantastično!

#vztrajam top5 objave tedna: teden 48 - Vztrajam

Te objave so najboljše #vztrajam objave prejšnjega tedna! Imamo nekaj kozic, eno pridno učenko vožnje, sončni zahod, prečudovit razgled in Jakova Faka

Oglasi

1645.)  čemu  

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3528.) godovina sloenskega naroda

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 7.99 €

5911.) filiper

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

7703.)  zločini slovenskega kajna

Kategorija: Leposlovje

Cena: 44.99 €

2928.) človk na obehstraneh stene

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10.99 €

7700.) obačun

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 10 €

5928.) le bdene

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 19.99 €

0142.) še en dan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

368.)misli o življenju in zavedanju  -  janez drnovšek

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

zlatarna muršič vam nudi raznovrstne zlate ogrlice, velika izbira, med njimi tudi precej iskana zlata verižica z infinity znakom. preverite ponudbo

Kategorija: Modni dodatki

Cena: Pokličite za ceno

izposoja šotora vrtni paviljon. 5x8.m (40m2)  lahko tudi dva. izposodite si lahko šotor vrtni paviljon. v beli sivi barvi. šotor je primeren za piknike,fešte…   cena najema šotora je 60.eur na dan ( do 24.ur ) z zamudo vračila se doplača 120% vikend ( ali tri dni ) najem šotora je 90.eur.   izposoja šotora vrtni paviljon. 3x6.m (18.m2) izposodite si lahko šotor vrtni paviljon. v beli barvi. šotor je primeren za piknike,fešte…   cena najema šotora je 40.eur na dan ( do 24.ur ) z zamudo vračila se doplača 120% vikend ( ali tri dni ) najem šotora je 60.eur.   šotor prevzamete v radovljici. in ga tudi vrnete. šotor postavljate sami. je enostavno za sestavljanje.   za rezervacijo šotora je potrebno obvezno položiti (aro). polovični znesek najema. ostalo se plača vsaj en dan pred prevzemom. lahko se plača tudi celotni znesek najema.!! če je to manj kot tri dni od vaše prireditve (izposoje.) se celotni znesek poravna vsaj en dan pred prevzemom. nismo last minute ekspres servis.!! dogovor ( rezervacija ) je možna samo preko telefona.   možno tudi dostava in postavljanje šotora. ampak se potem zaračuna še postavljanje šotora 10.eur na uro na eno osebo ( prideta dve osebi )   poleg tega se zaračuna še potne stroške to je 0,37.eur na km   info na telefon 040 / 849 - 710 andrej   drustvo.paviljon@gmail.com   https://drustvo-paviljon.jimdo.com   vso zadevo je možno plačati samo preko tekočega računa prevzem je na sedežu društva   izposodite si lahko agregat. cmi c-g 2000 230v - 50 hz - 2000w letnik izdelave 12.2006 teža 40.kg poraba 0,80.l na uro. agregat ima dve vtičnici.    ( dva izhoda ) je zelo tih. primeren je za razne piknike,vikende ali priklop kakšnega ročnega orodja. dnevna izposoja agregata je 20.eur na dan ( do 24.ur ) z zamudo vračila se doplača 120% vikend izposoja ( ali tri dni )  agregata je 30.eur.   izposoja visokotlačni čistilnik na hladno vodo ( štrajfiks ) visokotlačni čistilnik lavor iclean 160 tip - električni vrsta visokotlačnega čistilnika - na hladno vodo moč - 2300 w napetost - 230 v pritisk - 160 bar pretok vode - 400 l/h teža - 16 kg   dnevna izposoja čistilnika je 20.eur na dan ( do 24.ur ) z zamudo vračila se doplača 120% vikend izposoja ( ali tri dni ) čistilnika je 30.eur. čistilnik prevzamete v radovljici. in ga tudi vrnete.   če je to manj kot tri dni od vaše izposoje. se celotni znesek poravna vsaj en dan pred prevzemom. nismo last minute ekspres servis   dogovor ( rezervacija ) je možna samo preko telefona. info na telefon 040 / 849 - 710 andrej    drustvo.paviljon@gmail.com   https://drustvo-paviljon.jimdo.com     vso zadevo je možno plačati samo preko tekočega računa   prevzem je na sedežu društva

Kategorija: Storitve

Cena: 90 €

say hello.   if you need urgent loan friendly contact     data form   i received your letter and i see that you are very serious about obtaining this loan, and i want you now to ensure that your loan will get in good time in this company, okay, bear in mind that you will definitely receive your loan in my company , i give you a 100% guarantee that your loan will surely be transferred to you in order, so you need to be sure that you will get a loan from this lending company in order.   below you will find the application form for the loan, so complete and as soon as possible to return, fill out the format of the data so that i can give you the conditions and monthly payment terms.   form of loan applications   loan amount: repayment period: legal status: spol: purpose of the loan: occupation: monthly revenue: a little about you full name: first name last name: date of birth: telephone: (home, mobile) e-naslov: current address: street: the city: district: postcode: do you understand english ?? did you use a credit line before or not? what happened??   greetings   our lady jessica rojas

Kategorija: Storitve

Cena: 50 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj