Pravite, da si želite ra­zu­meti ženske?

Objavil/a Aktivni .si, dne 2015-11-09 ob 10:50:11

To bi verjetno radi storili tako, da se vam pri tem testisi ne bi umaknili in skrčili v telo? Poslušajte, kaj vam govori – ne tistega, kar pravi, ampak kar si misli. Ženske si želijo, da bi njihovi moški znali gledati na stvari z njihove pers­pektive. Hočejo, da se počutite tako kot one. Izognite se nekaterim med­vedjim pastem …

Situacija št. 1

Ona vpraša:

“Si moreš misliti, da je Matej preva­ral Sabino?”

Vi odgovorite:

“Ja, kaj hudiča je pa mislil?”

Sploh ni pomembno, ali govori o sku­p­nih prijateljih ali likih s televizije, gre za to, da preverja, v katero smer kaže vaš moralni kompas. V njenem ideal­nem svetu boste seveda ostro obso­di­li varanje na vsak možni način in skle­ni­li: “Da bi mu odpadel!” Če se pri takš­nih zasliševanjih počutite neudobno, pa izrazite zaskrbljenost glede pre­va­ranke. Naj vidi, da sočustvujete z žensko in nikakor ne z moškim.

Situacija št. 2

Ona vpraša:

“Se ti zdi lepa?”

Vi odgovorite:

“Spet loviš komplimente?”

Naj govori o vaši bivši, vaši sodelavki ali tisti vroči natakarici – za katerokoli žensko pač gre, nikoli se ne sme po­čutiti ogrožene. Soočite se z njo, a vnesite v to nekaj humorja. Kasneje ji seveda napolnite ego z izjavo ali dve­ma o njeni brezčasni lepoti.

Situacija št. 3

Ona vpraša:

“Zakaj je moja najboljša prijateljica takšna psica?”

Vi odgovorite:

“Ne zamerim ti, da te je razočarala.”

Gre za posebno občutljivo vprašanje: nobena ženska si ne želi slišati tega, kaj si njen moški dejansko misli o njenih najboljših prijateljicah. Kveč­je­mu si želijo, da se postavite na njiho­vo stran, karkoli so že ušpičile.

Neko me­jo vseeno morate biti pripravljeni pos­taviti – karkoli pa že storite, nikoli ne užalite naravnost njene prijateljice ali družinskega člana. Odklenkalo vam bo.

Situacija št. 4

Ona vpraša:

“Bi šel na zmenek z Angelino Jolie?”

Vi odgovorite:

“Angelina ima pretolste ustnice. Raje imam tvoje.”

Seveda bi šli na zmenek z Ange­li­no Jolie, hudiča, pregrebli bi se skozi betonski zid, če bi vedeli, da je na drugi strani! To ve tudi vaša boljša polovica (tudi ona se ne bi zlahka odpovedala zmenku z Ju­dom Lawom).

Išče izgovor za pre­pir, to je menda že jasno. Names­to da ji odgovorite z da ali ne, najdite pomanjkljivost na znani lepotici in se vsemu izognite. Niste se zlagali pa še svoji ženski ste navrgli kom­pliment. Lepo od vas.

Malenkosti, ki pomagajo

Hokus, pokus

Kam je odšla seksualna boginja, s katero sem se poročil? Kako naj jo spet pričaram?

Dejan, Celje

Še vedno je tam, le da je pod stresom, utrujena in ogorčena nad desetimi kilogrami plusa, ki jih je pridelala po poroki.

Va­ša misija: pripravite jo, da bo pozabila na vse, kar se ji v realnem življenju dogaja.

Malenkosti, ki po­magajo: pitje mar­ti­ni­ja v soboto dopoldan, diše­če sveče in kadila, gleda­nje romantičnih filmov, ljub­kovanje v avtu (se spom­nite, kdaj ste to zad­njič počeli?), savna, masaža. Ves čas z njo de­laj­­te kot z boginjo in kmalu vam bo začela verjeti.

Paketi presenečenj

Imam cel kup alergij. Kako naj jih razložim ženski, s katero ho­dim?

Tadej, Medana

Ne skrbite. Manjše zdravs­­tvene težave vam ne preprečujejo, da bi bi­li seksi – razen če jih preveč poudarjajte. Vzemite zdravila proti aler­giji, am­pak temu ne na­menjajte preveč pozornosti.

Kar je najpomembneje: hipo­hondrično se ne smilite sami sebi in nehajte raz­mišljati o svo­jih težavah in jih še napi­hovati. Bo­di­te realni in nobena žens­ka jih ne bo do­jemala kot pomanjkljivost.

Prividi

Moje dekle sanja o tem, da jo varam, in zato pos­­tane razdražena. Nor­malno?

Miha, Litija

Smešna je, ampak, pro­sim, kljub temu morate ukrepati. Ko se bo za hip umirila in nehala drama­tizirati, ji povejte, kar si želi slišati: da jo imate radi in da je ne bi nikoli prevarali.

Po­tem zamenjajte ploščo. Poglejte jo v oči in ji po­vejte, kako zelo vas moti – ne, prav boli vas – da sploh lahko sanja kaj ta­kega, saj si več kot zas­lu­žite njeno zaupanje. Do­povejte ji, da če jo ob živ­ce spravijo nedolžne sa­nje, mora to vsekakor po­meniti, da tudi sicer dvo­mi o vas, kar vas vseka­kor moti, saj so dvomi popolnoma brez te­me­lja.

Ogledi

Dve uri sem se spogledoval. Je priporočljivo, da dekle kar takoj vpra­šam, ali je samska?

Luka, Trebnje

Lahko, ampak ne takoj. Priporočamo, da se naj­prej vsaj deset minut sproščeno pogovarjate z njo, potem pa recite ne­kaj takšnega: “Saj ni mo­goče, da bi bila samska, kajne?” Če jo boste zanimali, bo vaše vprašanje sprejela pozitivno. Druga­­če ste bili brez možnosti.

Trojček

V nočnem klubu že ne­kaj časa opazujem dek­leti, ki skupaj plešeta in se poljubljata. Želita bi­ti skupaj odpeljani do­mov?

Žiga, Medvode

Lahko bi bili lezbijki – a statistično gledano je veliko bolj mogoče, da sta heteroseksualki, ki si dajeta duška. Kar nekaj žensk, ki jih poznam, je v svo­jem živ­ljenju izku­silo “ljubezen v troje” in v večini pri­me­rov je troj­ček sestavljal prijateljico in samozavestnega moš­­­­kega, ki ga ni bilo strah obdelati dveh deklet na­enkrat. Ko boste nas­le­dnjič priča takšnemu dogodku, se ne obotav­ljajte: naročite jima kok­tajl in ju pova­bi­te na ples. Vaše možnos­ti niso ne vem kako ve­li­ke, ampak vsaj obstajajo.

R. P.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Aktivni .si
Aktivni .si
Objavil/a 2015-11-09 10:50:11 (Nov 09, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Pravite, da si želite ra­zu­meti ženske? - Aktivni.si

To bi verjetno radi storili tako, da se vam pri tem testisi ne bi umaknili in skrčili v telo? Poslušajte, kaj vam govori – ne tistega, kar pravi, ampak kar si misli. Ženske si želijo, da bi njihovi moški znali gledati na stvari z njihove pers­pektive. Hočejo, da se počutite tako kot one. Izognite se nekaterim med­vedjim pastem …

ZADNJE OBJAVE
7 razlogov za obuditev starih prijateljstev
7 razlogov za obuditev starih prijateljstev
Ste že slišali za poletno sezonsko depresijo?
#vztrajam top5 objave tedna: teden 102
#vztrajam top5 objave tedna: teden 102
Darko Klemen (Master Chef) razkriva recept za popoln T-bone steak
Darko Klemen (Master Chef) razkriva recept za popoln T-bone steak
Kristjan Čeh – evropski prvak v metu diska med mlajšimi člani
Kristjan Čeh – evropski prvak v metu diska med mlajšimi člani
Stephanie Gilmore – legendarna deskarka (video)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
športi
(760)
zdravje
(716)
fitnes
(673)
odnosi
(546)
seks
(546)
Nasveti
(379)
tek
(329)
vaje
(293)
joga
(103)
zgodbe
(60)
hoja
(44)
diete
(40)
vadba
(30)
oprema
(14)
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj