Agencija Heureka

T: 01-5611190, 041-310001
Brodišče 7, 1236 Trzin

Prijatelji (5)
Revija Kužek
Revija Mucek
Ernest Skrjanec
Veterinarstvo Trstenjak - Zajc
Društvo Za Zaščito živali Kranj

Kategorija: turisti��no.zavarovanje.Heureka.zavarovanje.zavarovalnica.po��itnice.1maj

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: Agencija Heureka

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 31.03.2015 11:44 (Mar 31, 2015)Agencija Heureka d.o.o. je bila ustanovljena leta 1998 in je ena najstarejših zavarovalnih družb v Sloveniji.

Zaradi dolgoletnih uveljavljenih odnosov, tako z domačimi, kot tujimi zavarovalnicami brezplačno poišče najbolj optimalno zavarovalno rešitev, ki ščiti vas in vaše premoženje, po konkurenčni ceni. 

S tem prihranimo vaš dragoceni čas in energijo pri vsakodnevnih opravilih, ki imajo velik vpliv na vaš standard in način življenja ob izrednih razmerah. Ob nastali škodi vas ne pustimo na cedilu, temveč vam svetujemo in vam pomagamo pri administrativnih procesih ter vas spremljamo od začetka škodnega primera vse do izplačila odškodnine oziroma zavarovalnine. Poslovni odnos gradimo na osebnem pristopu ter iskrenosti in medsebojnem zaupanju. V interesu nam je dolgoročno
partnersko sodelovanje.

Naša naloga je optimizirati stroške vaših zavarovanj. Na podlagi ocene stanja vašega premoženja, skrbeh, željah ter vaših načrtov za prihodnost, skupaj ugotovimo bistvene in za vas aktualne nevarnosti, ter na osnovi tega načrtujemo prilagojene zavarovalne rešitve. Ker zastopamo večino slovenskih zavarovalnih hiš, lahko poiščemo najbolj primerne produkte zavarovanja vašega življenja, premoženja glede na vaše potrebe in skrbi.

Zaposleni v Heureki ravnamo v skladu s predpisi o varovanju osebnih podatkov in poslovnih skrivnosti in tako svojim strankam zagotavljamo veliko mero varovanja zaupnosti podatkov. Dejavnost opravljamo v skladu z obligacijskim zakonikom in z dovoljenjem Agencije za zavarovalni nadzor.

Največja prednost odločitve, da se oseba ali podjetje zavaruje preko zavarovalnega posrednika je ta, da v skladu z 221. Členom Zakona o zavarovalništvu posrednik ščiti zlasti interese zavarovanca. Zavarovalni posrednik za svojo stranko izbere opcije najbolj optimalnih polic, ki v tistem trenutku obstajajo na zavarovalniškem trgu, ter jih predlaga svojemu zavarovancu tako, da je finančno glede na razseženost minimalno finančno oškodovan.Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

že poznate novo vseživljenjsko zavarovanje za vaše hišne ljubljenčke? v heureki vam ponujamo prav to! pokličite in se oglasite pri nas-z vašimi 4 nožnimi prijatelji.  spodaj priložena fotografija naše pasje zavarovanke kjare.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

po novem lahko v heureki uredite financiranje vašega jeklenga konjička-lizing.   

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj