SKRIVNOST ČASA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2019-03-26 ob 11:25:25

http://www.aura.si/ruski-genij-skusal-odkriti-skrivnosti-casa/

Vedno se mi zdi,da imamo nekako preveč genijev,ki jih neupravičeno malikujemo  v našem nerazumevanju večno sedanjega vesoljnega samodogajanja.Sam trdim,da vse kar smo do sedaj odkrili,je samo vesoljni  civilizacijski ciklični samoproces našega ponovnega odkrivanja.Nič novega nismo odkrili,nam se tako samo zdi,ker imamo mi sami kot individualna vesoljna življenjska oblika svoj ciklični začetek in konec v  sami večno sedanji vesoljni samopjavnosti.Naš realiziran genski zapis nas sili,da vse povezujemo na svoj individualni začetek lastnega življenja,pri tem pa ne dojemamo,da imamo v sebi brezčasen akumuliran genski zapis.Zato imamo danes v našem polju zavednega -realiziranega- samo 10% in 90% lastne biti v polju neozveščenega.Kako naj bomo potem mi geniji,če je 90% nas samih v izrazu nezavedne akumulirane genske vrednosti ? Kako naj mi razumemo večno sedanjo vseobsežno enotno vesoljno zakonitost  s svojimi 10% realiziranim ozaveščenim  umom? Nam teh ubogih 10% dopušča,da VSE PRAVILNO razumemo razlagamo? Nam manjka ponižnosti,strpnosti ko sodimo drug drugega? Danes je znanost sama največji sovražnik novim odkritjem,ker se boji za svoj obstoj in priviligiran družbeni pojav . V resnici znanost danes ustvarja preko izobraževalnega sistema naučene papagaje,ki branijo t.i. znanstvene zmote.Ali niso verske ustanove- skupnosti iste? Čas ,ki bo prinesel drastične spremembe v naše civilizacijsko življenje je tik pred nami.To pomeni naše dokončno spoznanje ,ki bo pokazal  kakšni samovšečni temi živimo-mi danes.

Čas-Kozirev je razumel čas kot energijo.Neumnost !!! .Einstein je sanjal s svojo enačbo E= MC" in relativnostno teorijo.

Čas ima dve dimenziji Realizirano -pretekost in Akumulirano prihodnost,ki sa navzven,ki se svetlobno hitrostjo  samozlivanja izražata poenoteno v večni /T.0./ ničelni točki sedaj. Mi svetlobne hitrosti samozlivanja ne občutimo ker na nas delujeta sočasno sila EM vleka in EM sila odboja,kljub dejstvu ,da se ZEmlja osno vrti in potuje po krožnici okoli glavne osi Osončja in Osončje naprej okoli lsastnega planetarnega Osončja. Mi ne poznamo niti zgradbe Zemlje,Osončja in Galaksije,da o osnovnem delcu mept* niti ne govorimo. .

Ravno tako kot ima čas dve sočasni dimenziji jih imata tudi masa in energija,ki se ravno tako ciklično samozlivata  preko skupne T0.v vsaki X pojavnosti,kjer vsak konec cikla Omega sočasno pomeni nov začetek samozlivanja.Je s časom kako drugače? Konec preteklosti je v T.0 sedaj. začetek prihodnosti vse to se samodvija neodvisno od naše hitrosti ko potujemo v življenju od začetka do konca življenjskega cikla skupaj z maso energijo v ničelni točki -sedaj.Primer rodimo se v T.0 sedaj. živimo v T.0.sedaj in umremo v T.0.sedaj.Je tako???

To enačbo ne zmore podreti vsa obstoječa človeška znanost !!!  Xmept* = Rmept* >>> EM t.0. O/A<<< Amept*= Xmept*

Priznati moram,da je edini ,ki se je najbolj približal spoznanju Nikola Tesla,ker je želel vsa svoja spoznanja tudi praktično uresničiti in dokazati. Kdo ga je oviral, se pa tako in tako ve.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
7
Radmila Čučak
1
Mar 30, 2019
popravek...če smo v theta možganskem valovnaju (4-8Hz), to je v globlji meditaciji ali kontemplaciji, čas teče zelo hitro po subjektivni zaznavi, tri ali štiri ure se zdijo dolge kakor ena ura v običajnem budnem stanju zavesti (beta valovanje nad 12 Hz)

med delta stanjem pa nimamo zaznav (0-4Hz), ker je to stanje globokega spanca brez sanj ali kome
#7
Radmila Čučak
1
Mar 30, 2019
čas objektivno merijo ure.....subjektivno dojemanje časa pa je odvisno od našega razpoloženja

kadar smo v alfa (8-12Hz) ali delta (4-8Hz) možganskem valovanju, nam čas mineva hitro, dan mine v hipu

v depresiji pa se zdi, da se je čas ustavil.....sekunde se vlečejo, minute raztegujejo, otožen dan kakor da nima konca, kar povečuje agonijo obupa

Tudi če smo v dobri družbi...čas teče hitro in prehitro....to ve vsak iz lastnih izkušenj :).......kadar smo nekje, kjer ne želimo biti, pa čas teče bistveno počasneje, po naši subjektivni presoji

tudi s staranjem se spreminja zaznavanje časa......zdi se nam, da meseci, leta hitreje minevajo kakor v mladosti
#6
abram1b2 Cej
0
Mar 30, 2019
Zim Zelen:)*
Preveč enostavno razmišljaš za moje pojme.Razumeš pojme objektivno in subjektivno razumevanje in dojemenje časa?
#5
Zim Zelen
0
Mar 30, 2019
Brez ure ni časa!
#4
abram1b2 Cej
0
Mar 27, 2019
haapy yack:)*
Jaz bi rekel,da se nam čas kot individualcem vsekakor izteka.Ne izteka pa se človeštvu nasplošno.Lp :)*
#3
haapy yack
1
Mar 27, 2019
hoj
Jaz bi rekel, da se nam čas na Zemlji izteka.
boditevcvetju
#2
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2019
Malo o času in naših zmotah.
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-03-26 11:25:25 (Mar 26, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZAKAJ SE NAŠ DNK-GENOM -ODZIVA NA EM FREKVENCE
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

močna mobilna nakladalna ploščad ausbau. naša mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko precej prihrani čas za nakladanje in razkladanje tovora. proizvajamo modele z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko je izdelana nestandardnih dimenzij in za nestandardne namene. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. več o izdelku mobilna nakladalna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

premične mobilne ploščadi ausbau za skladišča. več kot 10 let naša družba dobavlja za stranke v ukrajino in evropske države najbolj zanesljive premične mobilne ploščadi ausbau. proizvajamo modele različnih nosilnosti (6, 8, 10, 12 in več ton) in dimenzij (min 90cm, max 165cm). premične mobilne ploščadi ausbau za skladišča se premikajo po podjetju s pomočjo koles in nameščene trde sklopke za viličar. naše premične mobilne ploščadi se razlikujejo zaradi udobja in preproste uporabe. več o izdelku premična mobilne ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

radi igrate športne stave? potem imate sedaj možnost, da na spletni strani betsonhand prejmete tudi bet365 bonus. https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

pozdravljeni. smo kredit invest ltd, financna institucija, ki jo priznava mds. nahajamo se v bruslju v belgiji, pa tudi v velizy v -le-de-france. na voljo vam je vsaka vrsta posojila z nizko obrestno mero 2% brez garancije. posojite se lahko od 5.000 € do 500.000.000 €. zahvaljujemo se vam, ker ste se obrnili na nas, ce potrebujete posojilo. e-posta: investkredit@outlook.fr, whatsapp: +32 460 21 42 47

Kategorija: Ostalo

Cena: 105 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj