SKRIVNOSTI JE ŠE VELIKO

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2019-03-23 ob 10:04:46

Ta znanstveni osnovni članek odraža raziskavo ruskega biologa Petra Garjajeva in drugih, ko so v DNK odkrili nematerialne učinke: "Molekule v DNK zvenijo tiho, vendar neprestano in s pomenom, kot človeški jezik v jeziku, razumljivem vsem živim organizmom. "(P. Gariaev). Fantomski učinek postane merljiv in zaznavni indikator prenosa informacij, ki niso vezani na material, ali za mejo, kjer nekaj nefizičnega preide v fizično realnost.

V to zadevo bi lahko vstopila trditev francoskega filozofa Sartrea,ki je trdil,da je eksistenca pred esenco.Najnovejša odkritja v genetiki in molekuli DNK dokazuje ravno nasprotno,da je esenca sočasno prisotna z eksistenco.Uradna znanost ,ne samo genetika vpleta v samo enotno večno sedanjo vesoljno naravno samozakonitost izraze,kot so fantomski učinek,matematiko  itd.Vse to se ,da zbrati v dejstvo,da uradna naravoslovna družboslovna znanost ne razume sočasnost pojava akumulirane in realizirane masno.,energetske,prostorsko t,časovne in *življenjske pojavnosti. Einstein je v bistvu zavedel celotno človeštvo s svojo teorijo štirih dimenzij mept in s svojo formulo E=mc2.Newton je razumel vesoljno matrico kot statično,Einstein je potem podal spoznanje,da sta lahko prostor t.čas ukrivljena.To zopet ničesar bistvenega ne pove,ker EInstein sam ni razumel,da je sama vesoljna matrica v bistvu akumulirana esenca /podlaga/ na katero se sočasno veže realizirana vrednost /eksistenca/mase,energije,prostora,t,časa in *življenja. Einstein v resnici sploh ni bil genij,bil je samo človek z veliko domišlije.NI esence brez eksistence in eksistence brez esence.Danes znanost trdi,da obstaja gravitacija,kar pa sploh ni res, v VSEOBSEŽNEM  vesolju obstajajo samo dve sili in to sta EM sila vleka in EM sila obdoja.Ti dve sili pokažeta na močno vez med Rmept* in Amept* in na šibko vez med istima vrednostima Rmept* -Rmept* in Amept-Amept zaradi prisotnosti obeh vrednosti v vsakem X pojavu mept*.Kako potem vse v vesolju samodeluje in se ciklično samoobnavlja? Veliki Pok je  samo izgovor za nerazumevanje enotne večno sedanje vesoljne samozakonitosti.Ravno tako je izgovor in  iskanje Higgsovega polja in higsovega bozona v hadronskem trkalniku Cernu,kjer dosežejo 99,9 %svetlobne hitrosti pri trku osnovnega delca mept*.To njihovo poočetje je samo navadno znanstveno preseravanje,ker fiziki /naučeni papagaji/ ne razumejo dejstva,da se vsak delec lahko sočasno izraža kot Rmept* in Amept* vrednost v svojem vezju naprej nazaj .Če želimo delec analizirati je to v resnici nemogoče,ker se bo vedno izvzet iz svojega vezja  in se zato vedno navzven izraža kot poenotena vrednost obeh svojih vrednosti.Delitev osnovnega delca in vsakega X pojava mept* je praktično nemogoča ,to je iluzija fizikov,ki naivno mislijo,da bodo odkrili  in delili nekaj,kar se ne da deliti.Enostavno povedno naša teološka civilizacijska zapuščina  že v svoji šifrirani obliki pove,da se Jin-Jang ne da deliti,kot se ne da deliti Boga Očeta-Boga Sina in Svetega duha -EM silo.¸Da bi zadevo razumeli bom podal naslednjo  misel in vprašanje Ali lahko zemeljske vode odvojite od zemeljskega kopnega?  To isto neumnost počnejo fiziki v Cernu!! To je isto kot bi posameznik želel ločiti svojo dušo akumulirano vrednost  esenco od svoje realizirane telesne vrednosti eksistence.

Ta prikaz sočasni konec Omega  in nov Alfa  začetek X Osončja  pove vse o zmotah  vseh vej sodobne  fizike..Pokaže na ciklično samozlivanje med Rmept* in Amept* v vsakem X pojavu mept*,kjer vsak konec cikla sočasno pomeni nov začetek cikla iste x pojavnosti mept na elementarni ravni.* življenje  svoje posamezne cikle X pojavnosti nadomesti s svojo življenjsko samoreprodukcijo vrste..Nobenega Velikega poka ni bilo vseobsežno vesolje je ujeto v svojo matrico znotraj antimaterije in temne energije,kjer ima svojo esenčno matrico Amept* na katero se vedno veže eksistenca Rmept*,zato vesolje večno sedaj sočasno umira in se samorojeva na vseh nivojih svoje samopojavnosti MEP.*Entropija X pojava mept* nastopi ob njegovem sočasnem koncu in sočasnem začetku novega cikla vsake elementarne Xmept. Sicer pa astrofizika niti ne razume dejstva,da so galaksije največja individualno elementarna telesa mept v vsobsežnem vesolju,ki  ki niso medsebojno vezana.Primer ko znanost trdi,da se galasije daljujejo druga od druge in da vesolje raste-se širi.Plima in oseka BIBAVICA je tu pozabljena?-CIKLIČNI MEDSEBOJNI EM VLEK IN ODBOJ Galaktičnih teles. Sedaj pa še zadnji razmislek o napisanem: Zakaj mi rastemo in kaj je podlaga,da lahko rastemo? Podlaga je esenčna akumulirana matrica vrednost,da se lahko na to veče naša realizirana mept* vrednost.Sam trdim,da če bi znali izmiriti esencialno akumulirano matrico ob rojstvu dojenčka,bi že vedeli kolika bo njegova končna telesna višina v odrasli dobi.

Xmept* = Rmept*>>>>>>EM T.0. O/A<<<<<<Amept* = Xmept*

Na vsako smiselno vprašanje o tej temi sem pripravljen odgovoriti.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
Mar 26, 2019
haapy yack :)*
Niso popolnoma,ker so naredili konstrukcijko napako.Samo rotor in stator ni dovolj ,da bi na osrednji rotor delovale obe sočasni sili. Pravilno je notranji stator,rotor z osjo in zunanji stator. plus ohišjeTo osnovno napako delajo vsi še danes. Lp .)**.
#2
haapy yack
0
Mar 25, 2019
hoj
Evo tako. NLP torej delujejo na silo vleka in silo odboja.
Gibljejo se cikcakasto. Naciji so to pogruntal.
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2019-03-23 10:04:46 (Mar 23, 2019)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZAKAJ SE NAŠ DNK-GENOM -ODZIVA NA EM FREKVENCE
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

močna mobilna nakladalna ploščad ausbau. naša mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko precej prihrani čas za nakladanje in razkladanje tovora. proizvajamo modele z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko je izdelana nestandardnih dimenzij in za nestandardne namene. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. več o izdelku mobilna nakladalna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

premične mobilne ploščadi ausbau za skladišča. več kot 10 let naša družba dobavlja za stranke v ukrajino in evropske države najbolj zanesljive premične mobilne ploščadi ausbau. proizvajamo modele različnih nosilnosti (6, 8, 10, 12 in več ton) in dimenzij (min 90cm, max 165cm). premične mobilne ploščadi ausbau za skladišča se premikajo po podjetju s pomočjo koles in nameščene trde sklopke za viličar. naše premične mobilne ploščadi se razlikujejo zaradi udobja in preproste uporabe. več o izdelku premična mobilne ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

radi igrate športne stave? potem imate sedaj možnost, da na spletni strani betsonhand prejmete tudi bet365 bonus. https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

pozdravljeni. smo kredit invest ltd, financna institucija, ki jo priznava mds. nahajamo se v bruslju v belgiji, pa tudi v velizy v -le-de-france. na voljo vam je vsaka vrsta posojila z nizko obrestno mero 2% brez garancije. posojite se lahko od 5.000 € do 500.000.000 €. zahvaljujemo se vam, ker ste se obrnili na nas, ce potrebujete posojilo. e-posta: investkredit@outlook.fr, whatsapp: +32 460 21 42 47

Kategorija: Ostalo

Cena: 105 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj