ZNANOST VSE BLIŽE PRAVILNI RAZLAGI REGRESIJE

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2018-10-03 ob 10:25:54

Vesel sem,da sem na TV oodaji zasledil slovenskega diplomiranega psiholioga,ki je dejal, da verjetno v sebi nosimo genski spominski zapis naših prednikov.

Sam že ves čas trdim,da živimo samo enkrat in ,da naše telo ni samo ovitek naši nesmrtni duši,kar trdi večina new age bleferjev,ki se imenujejo z zvenečimi  naslovi, kot so: mednarodno priznani terapevti regresije.Brez naše Realizirane življenjske vrednosti /telesa/ ni tudi naše Aakumulirane vrednosti  /genski spomin naše vrste/in ni tudi našega življenjskega duha EM sile,ki je vedno posledica samozlivanja akumulirane in realizirane genske življenjske vrednosti . Brez obeh vrednosti- nas enostavno ni !  Po sami enotni vseobsežni vesoljni zakonitosti drugače tudi ne more biti. Xmept* = Rmept*>>> EM T.0. O/A<<<Amept* = Xmept*  Enačba velja za vso vesolljno barionsko snov in za *življenje.Barionska snov se ciklično samozliva,kjer vsak konec cikla Omega samozlivanja preko skupne ničelne točke T.0.sočasno pomeni nov začetek Alfa-* posledica samozlivanja EM sila ,kar je- naš življenjski duh. Življenje ima na  ta elementarni pojav /snovni/ odgovor v večno sedanji samoreprodukcijski verigi vsake *življenjske vrste.*Življenje je iz *življenja-neizpodbitna resnica.Kdo smo potem Zemljani in od kje izvira življenje,če se cikli  satelitskih osončij in planeteanih znotraj  galaksij samo obnavljajo? Samobnavljajo/ciklično/ se tudi galaksije,tako kot vse večno sedaj v vesolju..*Živlljenje se v odgovor na elementarno obnavlja preko samo reprodukcije vsake*življenjske vrste.. Nič v vseobsežnem vesolju ni nikoli nastalo in ne bo nikoli končalo.Stvarnika ni !!!! Vse večno sedaj samodeluje ,se samo rojeva in samo umira Cikično.Posamezni cikel samozlivanja Rmept in Amept  atoma ni enak ciklu galaksije,kot ni cikel vinske mušice enak življenjskemu ciklu človeka. Samo kot medklic -nebarionska snov, /temna snov/ Ne seva EM sile. Temne snovi je v vesolju najmanj 70% in ta ni sposobna vezi med Rmept in Amept ,ker je nevtralna in ima pomen omota, določa meje barionski snovi,ko se ta ciklično samo zliva znotraj temne- nebarionske snovi.To je zgradba vesolja v resnici.

Če se vrnem na nas in primerjam zadevo z samo enotno vseobsežno vesoljno zakonitostjo:

Xmept* = Rmept* >>> EM T.0. O/A<<<Amept* = Xmept*

Jaz, ti, vse Xmept*= Realizirano telo >>>> EM T.0. O/A<<<< Akumuliran genski spomin * naše vrste Duša = Xmept* jaz,ti. vse.

Tako kot ima elementarna snov akumuliran brezčasen  spomin,da se ciklično samobnavlja,tako ga ima tudi vsako *življenje.Osebek vrste nadomesti nov osebek. Osončje ciklično umre nadomesti ga nov cikel osončja.Atom se enako ciklično samozliva.Življenje se samobnavlja preko lastnih reprodukcijskigh verig vsake vrste,če človek s svojim pihlepom ne uniči posamične *življenjske vrste.Izjemna so dinozavri,ki jih je uničil človek,da je lahko naselil višje oblike življenja na Zemlji in si ustvaril pogoje za svoj ciklični 9 milijardni obstoj  na Zemlji.

Mi tako realizirano kot akumulirano gensko vrednost podedujemo od svojih prednikov. Mi smo njihova kontinuiteta,kot bodo naši potomci naša kontinuiteta.Mi živimo samo enkrat,kljub temu pa naš gen nosi v sebi brezčasen akumuliran genski spomin naše vrste Dušo. V nas je vse vedenje in brezčasen spomin naše vrste ,mi v resnici nosimo vse v sebi in nič novega ne odkrivamo, mi samo ponovno odkrivamo,tisto kar so naši predniki že vedeli ,dosegli in izkusili.Zaradi EM ciklov od katerih smo soodvisni je naša zavest realizirana komaj 10% vse drugo je zakopano in leži neodkrito v našem brezčasnem genskem spominu. Smo kot ledena gor kjer je 90% naše biti neozaveščene in pod gladino. Vse to se bo zopet ciklično naravno zlilo z našo realizirano gensko vrednostjo.

Regresija:Na ta način  stopimo v svet svojih prednikov in naš akumuliran brezčasen genski spomin oživi in nam pripoveduje življenjske izkušnje naših prednikov-. Zakaj oživi* Zato ker se EM frekvence pod hipnozo  naše biti spremenijo in odprejo EM kanal med našo realizirano in akumulirano gensko vrednostjo.Mi nismo živeli teh življenj,ki jih vidimo v regresiji,živeli so jih naši predniki in mi v naši duši /akumulirani brezčasni genski vrednosti /nosimo v sebi njihov spomin.MI živimo samo enkrat in smo unikatni in neponovljivi..

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-10-03 10:25:54 (Oct 03, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NAJMANJ 50.000 LAČNIH SLOVENSKIH OTROK
FREUD- JUNG IN NJUNE ZMOTE
FREUD- JUNG IN NJUNE ZMOTE
HORMONSKI) MOTILCI -TEORIJA KI NE VZDŽI
SOVRAŽNI GOVOR
VIZUALIZACIJA GRAVITACIJE-POPOLNA ZMOTA FIZIKE
KLIMATSKE SPREMEMBE -PONAVLJAJOČI ZEMELJSKI CIKLI ?
ASTANA MESTO ILUMINATOV ?
EN TU PAN-ENO JE VSE
GENDER TEORIJA
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
December 2018
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

7450.) živalstvo slovenije

Kategorija: Družboslovje

Cena: 39.99 €

7603.) filmski almanah 95 - marcel štefančič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7159.)  filmski almanah 98 - marcel štefančič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

6396.) zbogom sramežljivost - jean ann stevens

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12.99 €

2063.) novi ogledi in pogledi - aleš breger

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1524.) sodobni ples v sloveniji - uršula teržan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

992.) steze smučišča in skale - marijan lipovšek

Kategorija: Družboslovje

Cena: 15 €

7466.) leto potopa mojstrovina in oporoka vizionarke - margaret atwood

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 9.99 €

6821.) tri miške klepetulje - mira voglar in helena giacomelli

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5717.) pompeji - robert harris

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 10.99 €

4616.) radiestezija - mirela mahne

Kategorija: Znanost in tehnika

Cena: 15 €

4033.) kako si pridobiš prijatelje ? - dale garnegie

Kategorija: Družboslovje

Cena: 12.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj