LAŽ NA LAŽ IZ CERNA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2018-04-12 ob 12:21:32

V Cernu odkrili, kako izmeriti antimaterijo

Revija Nature poroča o prvi spektroskopiji antimaterije, kar je pomemben korak k razkritju, ali se materija obnaša drugače od antimaterije.

Ugotavljanje, ali se anitvodikov in vodikov atom obnašata po istih zakonih, je glavni cilj raziskave antimaterije. Omogoča nam ga uporaba laserja. Načeloma je premikanje in lovljenje antiprotonov ali pozitronov enostavno, saj so nabiti delci. Toda ko kombiniraš oba tipa, dobiš nevtralni antivodik, ki ga je veliko težje ujeti. Zato smo oblikovali posebno magnetno past, ki izrablja dejstvo, da je antivodik rahlo magneten,« v Cernovem sporočilu za javnost pojasnjuje Jeffrey Hangst, uradni informator pri eksperimentu Alpha.

Skratka, potrditev, da imata materija in antimaterija podobne spektralne lastnosti, dodatno kaže, da standardni model še vedno velja – podobno, kot je potrdilo odkritje Higgsovega bozona leta 2012. Kaže pa tudi na učinkovitost eksperimenta Alpha pri lovljenju delcev antimaterije, ki bo imelo koristi, kot napovedujejo raziskovalci, še v drugih eksperimentih. Vir: Delo

Nekateri veliki umi na PW mi očitajo,da moje delo ni znanstveno potrjeno in da se nimam kaj vtikati v znanost  in v njene zadeve.Naj tem velikim umom na PW povem ,da živimo v demokraciji in ne pod njihovim slaboumnim dikatom.

V Cernu sploh niso odkrili Higgsovega bozona s katerim so želeli odgovoriti na vprašanje kako snov dobi maso !! Najnovejši rezultati pa kažejo, da so pentakvarki zelo verjetno res obstajajo.

Dodano : Že leta 2011 in 2012 so imeli rezultate, ki so vzbujali upanje, a so počakali na več podatkov. Članek o odkritju so že poslali v Physical Review Letters in sedaj čakajo na recenzijo (peer review). V prihodnosti pa bodo poizkusili ugotoviti, kako so kvarki v pentakvarku dejansko povezani. Sedaj vedo le, da ne gre za agregat barion-mezon, temveč pravi sestavljeni delec iz petih osnovnih delcev.vir internet-  Opomba :Ne odgovorijo pa kaj je osnovni delec in kašne vezi so znoraj njega in kako je sestavljen !!!

V Cernu so bližje odkritju osnovnega delca  /t.i. Božjega delca/ kot sami razumejo. S postopkom merjenja optičnega spektra med antimaterijo in materijo.V materiji sploh ni antimaterije in materije ,ampak je sta samo Akumulirana in Realizirana masno energetska vrednost v medsebojni interakciji /povezavi ,ki se navzven,če osnovni  delec  ni v vezju/ izraža enotno -nevtralno!! Osnovni delec /Božji delec/ se v svojem vezju lahko sočasno izraža kot akumulirana in realizirana masna vrednost.Hermafroditska narava vesolja ,ne samo osnovnoge delca,ampak celotnega vesolja.

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/12/publishwall_1523528492_7116279.jpg

V Cernu so odkrili nezvedajoč se  tega dejstva pravo stvar-skrivnost vseh skrivnosti.!!! Osnovni delec Poenoteno telo vrednosti  Amept* in Rmept* so razstavili na kocko in kroglo- prikaz na sliki -spredaj poenoteno telo kocke krogle..Velikost delca sploh ni pomembna,lahko bi razstavili naše osončje.Rezultat bi bil isti.Dobili bi razstavljeno osončje na Realizirano in Akumulirino vrednost mept* osončja. Jupiter in sateliti  bi predstavljali Akumulirano vrednost osončja, Sonce in planeti Realizirano vrednost osončja.

Kaj so v resnici odkrili v Cernu ? Odkrili so točno večno sedaj enotno vseobsegajočo vesoljno samozakonitost-poenoteno teorijo,ki se zapiše:

Vsak X pojav mase,energije,prostora ,t.časa *življenja = Xmept* = Rmept* >>> EM T.0.O/A <<< Amept* = Xmept*

Pisal sem že kako se ciklično sočasno zlivata Rmept* in Amept* v svojem zapisu : Čas in vseobsežno vesolje.Kdaj nastopi entropija in zakaj vsak konec cikla samozlivanja preko supnje ničelne točke T.0. pomeni nov začetek cikla.Kaj je odbojna  EM sila in kaj EM sila vleka med vezji Rmept* in Amept*. Če je za nekatere ume iz PW pretežka vsebina ,ali nerazumljiva naj mi postavijo svoja vprašanja.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
5
Loop 1
0
Apr 12, 2018
Razumem cisto, samo ce vzamemo galaksijo, osoncje, atom se izraza nevtralno navzven ja, ampak ne navznoter ker poteka interakcija o tem govorim - navznoter ne navzven. To kar hocem povedat da ni delca v katerem se ne bi dogajala interakcija delcev navznoter. Torej ni osnovnega delca- gradnika to cem povedat. Znanstveniki iscejo osnovo, kot vsako zadeve razstavit na prafaktorje da bi potem lahko manipulirali z zadevo. Recimo v kemiji poznamo molekule katerih gradniki so atomi in lahko manipuliramo- sintetiziramo na tej ravni, ampak ker so prisli do zakljucka da so manjsi delci v atomi gre to raziskovanje naprej vse do osnovnega nedeljivega delca. To sem hotu povedat kolikor razumem ne mores do tega delca, ker so vedno znotraj drugi delci. V tem pogledu ni galaksija nic drugacna od najmanjsega odkritega delca, v obeh so drugi delci akumulirane in realizirane vrednosti :)
Saj mislim da govorimo o isti stvari sam jaz to mal drugace povem.
#5
abram1b2 Cej
0
Apr 12, 2018
Loop1
Delec je sestavljen iz akumulirane in realizirane vrednosti v vezju,če ga izvzamemo iz vezja se navzven izraža nevtralno kot poenotena vrednost.Zakaj? Samo zato,ker se v svojem vezju naprej nazaj lahko sočasno izraža v obeh vrednostih v svoji hermafroditski naravi..Če delec izvzamejo iz njegovega vezja se izraža navzven nevtralno poenoteno.Iz tega vzroka ne zmorejo dojeti skrivnost materije. Poenoteno telo kocke krogle- se lahko v vezju izraža sočasno kot krogla in kocka, za lažje razumevanje. Prvič so določili materijo in antimaterijo in to ravno zaradi magnetizma,ki jo izraža akumulirana vrednost,ki jo fiziki napačno imenujejo antimaterija.To se vidi pri JUpitru,ki ima 20.-25000 krat večje magnetno polje od Zemlje,ker kovinizira vodik in predstavlja nasproti Sonca + ostalih planetov akumulirano masno energetsko vrednost- sočasno pa nasproti svojih satelitov realizirano vrednost.Se da razumeti?
#4
Loop 1
0
Apr 12, 2018
Osnóvni délec je osnovni in nedeljiv gradnik snovi. Torej ce so razstavili kocko in kroglo, kaj nima
vsaka kocka svojo kroglo in obratno? Nedeljivo- osnovno ne mores vec razstaviti kokr jaz razumem. Kako potem sploh lahko obstaja osnovni delec ce ma vsak delec znadalje delce v sebi? Kaj ni to nemogoce?
#3
abram1b2 Cej
0
Apr 12, 2018
haapy yack :)*
Ti nisi med njimi . Lp :)*
#2
haapy yack
0
Apr 12, 2018
hoj
Našetej teh nekaj veliki umov iz PW.
To je približn isto kot, ko je baje sonda Panthifter kao mehko pristala na Marsu. Takrat so nekater podatki, ki so jih škorc turili ob neposrednem prenosu delval zelo protislovno. En novinar CNN je izjavi, da pokrajina na Mars močno spominja na puščavo v Arozoni.
puščaavskikaktuspres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-04-12 12:21:32 (Apr 12, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

kupiti nakladalno klančino ausbau-whlr od proizvajalca. nakladalna klančina ausbau-whlr se uporabi ob dvigovanju prikolice do zahtevane višine (na primer, višina skladiščnih nakladalnih vrat). največja višina dviga ke do 300 mm, največja nosilnost je 20.000 kg za par. se dobavi v paru. lahko je opremljena s sponko za pritrditev na tla ali z utori za prevoz z viličarjem. je prekrita z barvo (standardna barva rdeča), preprečuje korozijo. id: z4t71f več o izdelku nakladalna klančina ausbau-whlr na naši spletni strain si6.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 662 €

močna stacionarna rampa za kombi ausbau-vr. skladiščna rampa omogoči dostop do tal kombija od ravni skladiščne nakladalne cone. izdelujemo modeli z nosilnostjo od 5 do 8 ton in več. stacionarna rampa je razvita za tovorjenje kombijev na standardnih sodobnih skladiščih. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. id: z4t71f več o izdelku stacionarna rampa za kombi ausbau-vr je na naši spletni strani. si5.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 6850 €

odlična navozna rampa ausbau-dg (vrsta “skladišče – tla”) od prizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo od 3 do 10 ton in več. navozna rampa za optimizacijo postopka tovorjenja v skladišču. rampa za nalaganje v celoti izdelana iz jekla, širina vozne površine od 1,5 do 2 m in več. navozna rampa po potrebi se lahko premesti na območju skladišče ali ven. ploščad lahko deluje ob vsakem vremenu, zaradi rešetkaste površine. id: z4t71f več o navozni rampi na naši spletni strani. si4.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 3750 €

nakladalne ploščadi ausbau-plt. se ukvarjamo z izdelavo nakladalnih ploščadi za logistična skladišča. proizvajamo modeli z nosilnostjo od 3 do 12 t in več na zahtevo uporabnika. standardna višina nakladalne ploščadi je 1.200 mm. po potrebi ploščad se lahko pritrdi s sidri. za večjo dinamično stabilnost ima dvojni nosilci pod vsako oporno nogo. id: z4t71f več o izdelku nakladalne ploščadi ausbau-plt na naši spletni strani. si2.av-exim.com  

Kategorija: Dvižna ploščad

Cena: 3800 €

hidravlične nakladalne ploščadi ausbau-dl. od proizvajalca. hidravlične nakladalne ploščadi je hidravlična naprava, ki sestoji iz temelja (okvir), ploščadi in vrtljivega mostička. standardni model zagotavlja dinamično nosilnost 6 ton in statično 10 ton. ploščad je izdelana iz valovite pločevine 5/7 mm. največja dolžina ploščadi je 2.500 mm, širina pa 2.000 mm. hidravlična nakladalna ploščad zmanjšuje uporabo ročnega dela in privarčuje čas tovorjenja. id: z4t71f več informacij lahko poiščete na naši spletni strani. si3.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1999 €

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj