SVETO GRADBENIŠTVO IN MASONI

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2018-04-05 ob 10:04:28

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/05/publishwall_1522913830_8762611.jpgKatedrala Notre Dame

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/05/publishwall_1522913969_3619631.jpg Masoni iščejo to in nikoli ne bodo našli .Prej bodo uničeni !!!.

Rezultat iskanja slik za notre dam

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2018/04/05/publishwall_1522915469_2042123.jpg

Prostozidarske lože -Masoni že v mnogočem vladajo svetu.Naša sreča je,da nikoli ne bodo dokončno zmagali in prevzeli oblast nad človeštvom. Zadeve so bolj resne kot mi sami mislimo,vidimo in razumemo. To ni teorija zarote,to je naše živjenjsko dejstvo.Če bi oni poznali dokončno resnico in se dokopali do nje, bi mi /ostalo človeštvo/ bili samo še tretje razredni prebivalci tega planeta. Oni skrivajo svoje nezakonito početje v Angliji in ZDA delujejo javno. Ali nista ti dve državi trenutno največja nevarnost za svetovni mir? Recimo bobu-bob. Si res to njihovo skrbno skrito tiranijo zaslužimo ? SE jim ne moremo in ne znamo upreti ? Zakaj so politično kapitalski vrhovi v Sloveniji že njihovi člani ? Zakaj Slovenija ne napreduje,ampak nazaduje !?

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
8
haapy yack
0
Apr 09, 2018
hoj
To o prosti energiji in da je znana že 90 let iz knjige ..Skrivna združenja in njihova moč v 20 stoletju.
O izklopu z enim klikom pa je na enem izmed intevjujev povedal Edward Snowden. Tudi v filmu ,,Snowden,, je o tem govora.
očetjeustvarjalcisovsezapisalinazidpres
boditevcvetju
#8
abram1b2 Cej
0
Apr 09, 2018
haapy yack:)*
Zaupaj mi kje je znana prosta enegija in kdo jo pozna ? Z enim samim klikom bo nekdo izklopil civilizacijo ? Kdo je ta heroj, ali slaboumnež,ki bo to storil ?
#7
haapy yack
0
Apr 09, 2018
hoj
Prosta energija je znana že kakih devetdeset let.
Svet je ovit v mrežo in nekega tistega lepega dne bo nekdo z enim samim klikom izklopil civilizacijo in noben ne bo mogel narediti čisto nič.
jebatjihpres
boditevcvetju
#6
ioni
0
Apr 07, 2018
Masoni, prostozidarji ali tisti kateri so zaradi položaja deležni "več" znanja. Tehnologijo poznajo. Nam ni dano vedet, ker jim prija denar od položnic za gretje in od računov na benzinskih črpalkah.

Sedaj se na splošno propagira, tudi v politične namene baterijske avte. Kateri v primeru mobilnosti nas porivajo nazaj za 100 let.

..naprimer plinarne delujejo na principu separacije "soli".

Daljnovodi delujejo na principu resonance, proizvajajo električno energijo. Od samega izuma do danes niso bistveno spremenili infrastrukture.

Novejši aviaciski motorji, delujejo na principu separacije moleku.
V resnici zelo malo tekočega goriva je potrebno, večinoma je zrak in poskočni ioni.

Harvesting Atmospheric Electricity!
https://www.youtube.com/watch?v=fqQGutS2k1Q

Harvesting Atmospheric Electricity! - YouTube

Please watch: "Disney's Drone Technology | Episode 1 | PatentYogi Research" https://www.youtube.com/watch?v=Jm06Vc43yGE
#5
Loop 1
1
Apr 06, 2018
In potem bohemian grove, srecanje v kaliforniji. Gre se za nekaksno kultno srecanje najvisje vplivnih posameznikov lahko tudi kot jim pravite illuminati. Ti inviduali so formirali klub ki je tako tajen da nima niti imena. Ustanovljen je bil v hotelu Bilderberg na norveskem 1954 z namenom tajnih konferenc ki se odvijajo 1x letno vsakic na drugi tajni lokaciji po svetu. Tako so jih kar enostavno poimenovali kar bilderberg club ker se je tam odvilo prvo srecanje.

Namen teh konferenc je da se zberejo najvisji vplivnezi ki so sicer takticno razporejeni skoraj po celem svetu po kljucnih tockah. S cimer drzijo absolutno vse niti v rokah. Tam se dogovorijo vse, kako bo potekalo glede vsega globalno pomembnega, recimo mnoge vojne se preden se zgodijo so ze tam dogovorjene. No zdaj ljudje vsakoletno zvohajo lokacije kjer se sestajajo in snemajo dogajanje od dalec in poskusajo kolikor se da blizu. No dosti nemorejo saj so podrocja popolnoma visoko varovana, avti ki hodijo pa so crni zatemnjeni in gotovo z neprebojnimi stekli.

No Zanimivo je potem kaj je ta bohemian grove, ki je prav tako vrhunsko tajno prepovedano obmocje o katerem je le malo znanega. No nekaj je posnetkov. Ce so vsakoletni sestanki bilderbergovcev koordiniranje zla, je bohemijan grove nekaksen simbolicen cistilni ventil- obred hudicu, morebiti kot nekaksno izpiranje greha. Vem pa sam da vecjo psiho sceno tezko najdes. Kdaj si celo zazelis, da bolje da cesa nebi vedel.

Bohemian Grove: The Most Forbidden Place in America - YouTube

The Bohemian Grove is one of the most mysterious and forbidden places on Earth. Oh, and it's also the meeting location o
#4
haapy yack
0
Apr 06, 2018
hoj
Evo škorci.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=f20EIt4QYsI
škorcipadajoznebapres
boditevcvetju

Official Endgame Trailer - YouTube

For the New World Order, a world government is just the beginning. Once in place they can engage their plan to extermina
#3
abram1b2 Cej
0
Apr 05, 2018
haapy yack :)*
Vilijema Oranskega so imenovali /molčeči/,lahko,da se motim.Iluminati so -razsvetljeni satanisti-tvorci NWO. Centralne banke so res ustanovljene na pobudo Oranskega.Da Iluminati skrbijo za krvno vejo drži le delno,ker so vmes hazarji. Ortodoksni in gnostiki so oboji Iluminati pomešani v skupni cilj NWO.Tu običajni ljudje pomenimo manj kot smeti.Naj počnejo karkoli ne bo jim uspelo zavladati nad Zemljo in njenim življenjem. Vesoljno človeštvo ima in poseduje varovalko ,da takšne želje ustavi. Pustili nas bodo,da se medsebojno pobivamo saj ne bo storjena velika škoda,če se ne bomo zdesetkali sami- nas bo narava ob koncu sedanjega zemeljsko civiizacijskega cikla sama,da bi začeli zopet iz kakšnim milijonskim številom preživelih, nov 28000 letni zemeljsko civilizacijski cikel..V začetku bomo takšni kot so bili neandertalci pred 14000 leti. Nato bo preteklo še 7000 let ,da bomo zopet postali se psihofizično preobrazili v homosapiensi kot so to postale vse stare civilizacije v pasu 35 stopinj S-J zemljepisne širine sedanjega civilizacijskega vala,. Teološka civilizacijska zapuščina in zgodovina se ponovi.Lp :)*
#2
haapy yack
1
Apr 05, 2018
hoj
Le zakaj so Viliama Oranskega imenval hladnokrvni, s katerim je krvno povezana vsaka preživela kraljeva družina v Evropi in je bil postavljen na anglešk prestol prišel pa je iz Nizozemske. Od leta 1689. so te med sabo krvno povezane skupine postale znane kot Iluminati, in so si za svoj operativno delovanje izbrale London. Leta 1694. je Viliam Oranski podpisal povelje, ki je ustanovilo Angleško banko (Bank of England) in celi bančni sistem se je začel gibati pod tem združenim vodstvom. To je razlog, da imamo centralno banko skoraj v vsaki državi.
Zelo zanimiv je, da so na vseh presedniških volitvah v Ameriki od leta 1789. z Georgom Washingtonom pa do Billa Clintona zmagal kandidati, ki so imeli največ britanskih in francoskih genov. Od 42 predsednikov, do Clintona, 33 so bili v sorodu z dvema človekoma: Alfredom Velikim, kraljem Anglije, in Karlom Velikim, najbolj znanim francoskem monarhom. Preostalih 19 je v sorodstvu z Angleškim Edwardom III., ki je z več kot 2000 sorodniki povezan s princem Charlesom. Isto velja tudi za ameriške bankirske družine. George Bush in Barbara Bush so iz iste krven linije - Piercove, ki je svoje ime Percy spremnila v Pierce, ko so prišli preko Atlantika. Percy je še danes ena od britanskih aristokratskih družin.
Sam zato gre, da bi še na prej ohranili svojo prevlado nad planetom.
Ortodoksni Iluminati stavijo samo na krvno linijo. Dočim Iluminati gnostiki temu ne posvečajo nobene važnosti. Trumpetovič je Iluminat gnostik.
zarotasvetovnerevolucijepres
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2018-04-05 10:04:28 (Apr 05, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

kupiti nakladalno klančino ausbau-whlr od proizvajalca. nakladalna klančina ausbau-whlr se uporabi ob dvigovanju prikolice do zahtevane višine (na primer, višina skladiščnih nakladalnih vrat). največja višina dviga ke do 300 mm, največja nosilnost je 20.000 kg za par. se dobavi v paru. lahko je opremljena s sponko za pritrditev na tla ali z utori za prevoz z viličarjem. je prekrita z barvo (standardna barva rdeča), preprečuje korozijo. id: z4t71f več o izdelku nakladalna klančina ausbau-whlr na naši spletni strain si6.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 662 €

močna stacionarna rampa za kombi ausbau-vr. skladiščna rampa omogoči dostop do tal kombija od ravni skladiščne nakladalne cone. izdelujemo modeli z nosilnostjo od 5 do 8 ton in več. stacionarna rampa je razvita za tovorjenje kombijev na standardnih sodobnih skladiščih. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. id: z4t71f več o izdelku stacionarna rampa za kombi ausbau-vr je na naši spletni strani. si5.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 6850 €

odlična navozna rampa ausbau-dg (vrsta “skladišče – tla”) od prizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo od 3 do 10 ton in več. navozna rampa za optimizacijo postopka tovorjenja v skladišču. rampa za nalaganje v celoti izdelana iz jekla, širina vozne površine od 1,5 do 2 m in več. navozna rampa po potrebi se lahko premesti na območju skladišče ali ven. ploščad lahko deluje ob vsakem vremenu, zaradi rešetkaste površine. id: z4t71f več o navozni rampi na naši spletni strani. si4.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 3750 €

nakladalne ploščadi ausbau-plt. se ukvarjamo z izdelavo nakladalnih ploščadi za logistična skladišča. proizvajamo modeli z nosilnostjo od 3 do 12 t in več na zahtevo uporabnika. standardna višina nakladalne ploščadi je 1.200 mm. po potrebi ploščad se lahko pritrdi s sidri. za večjo dinamično stabilnost ima dvojni nosilci pod vsako oporno nogo. id: z4t71f več o izdelku nakladalne ploščadi ausbau-plt na naši spletni strani. si2.av-exim.com  

Kategorija: Dvižna ploščad

Cena: 3800 €

hidravlične nakladalne ploščadi ausbau-dl. od proizvajalca. hidravlične nakladalne ploščadi je hidravlična naprava, ki sestoji iz temelja (okvir), ploščadi in vrtljivega mostička. standardni model zagotavlja dinamično nosilnost 6 ton in statično 10 ton. ploščad je izdelana iz valovite pločevine 5/7 mm. največja dolžina ploščadi je 2.500 mm, širina pa 2.000 mm. hidravlična nakladalna ploščad zmanjšuje uporabo ročnega dela in privarčuje čas tovorjenja. id: z4t71f več informacij lahko poiščete na naši spletni strani. si3.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1999 €

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj