ČLOVEK-ČUDEŽ

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2017-12-01 ob 07:58:15

Ljudje smo največji individualni čudež / vseobsežne večno sedanje vesoljne /božje/ samomanifestacije/, ki je hkrati sam sebi največja neznanka..

profileimage
Všeč mi je
3
Komentarji
14
haapy yack
0
Dec 04, 2017
hoj
Z močjo velikih bogov je
kralj, ljubljen od boga Marduka je
ponovno postavil temelje Sumerije in Akada,
Na povelje Anua
na čelu vojske z Enlilom,
z silno močjo, ki so mu jo dali veliki bogovi,
je bil premočan nasprotnik vojskam Emutbala
in njegovem kralju Rim - Sinu...
Tukaj se operira z par tisoč leti. Kaj bo čez 1 miljardo zemeljskega časa pa ne ve niti sama črna energija.
urddynastytablets1920pres
boditevcvetju

#14
abram1b2 Cej
0
Dec 04, 2017
Zim Zelen:)*
Trdiš nekaj,kar nihče ne zagovarja. Vse je minljivo /elementarno/ in vse se ponovno samorodi. Življenje ima samoreprodukcijske verige vrst .Tu nastopi človek. Če ima elementarno možnost cikličnega samoumiranja in samorojevanja se postavlja logično vprašanje., ali ni življenje iz elementov, Razumeš 12 Aditij rojenih iz nevidne Aditi.Ali ni človek Bog Jezus večen? Je to zate pravljica,ali šifrirano teološko sporočilo in obet življenjskega upanja -človeštvu Zemlje? Zakaj bi obstajal opis nesmrtnega Jezusa,rojenega po vesoljnem Svetem duhu- EM sili. ? Spomni se Svetega duha, to je teološka šifra za EM silo? Kaj ,če se ti ne moreš sprijazniti z možnostmi,ki ti jih ponuja življenje??? Ne sodi po sebi ,če se da?. Nikoli ne pristajaj na filozofski rek : Vem,da nič ne vem!
#13
Zim Zelen
0
Dec 04, 2017
Ne biti huda, oba razumem, da se ne moreta sprijazniti, smo "samominljivi".
Vse okrog nas je le prah, nekateri se bodo pa dali stisniti v diamant.

(diamantisovečni:)
Samo v zgodbicah
#12
abram1b2 Cej
0
Dec 04, 2017
Zarja:)* To je to!!
#11
zarja23 novak
1
Dec 04, 2017
Človek je vesoljno življenje in tudi prostovoljna večno sedanja živa samogarancija vesoljnega življenja, ki njemu samemu omogoča preživetje. Tu gre za vzajemnost med vesoljnim življenjem in človekom !

:)
#10
abram1b2 Cej
0
Dec 04, 2017
Zim Zelen :)*
Tako kot ima vsaka celica v tvojem telesu mesto kjer se lahko ciklično samodeli,tako ima vsaka elementarna pojavnost znotraj galaktičnega telesa svoje mesto v njenem telesu. Galaksije so največja nebesna telesa, ki se združujejo v jate. Življenje v črede,trope,kolonije,skupine itd. Sistem je enoten v vesolju. Problem ni Zemlja,ne osončja in niti črne luknje ,galaksije itd.Problem je naše nerazumevanje,ker nam sama enotna vesoljna samozakonitost ciklično omogoča razumeti in dojeti ,ali že znano izgubiti in zopet spoznati..Zgodilo se bo tisto,kar je že bilo in kar še bo, je že bilo. Človečki si nikoli ne bomo naredili sami konca,ker se ga enostavno ne moremo. Ni človeštvo samo na Zemlji in življenje tudi ne. Upam si trditi,da dinozavri še danes živijo v osončjih,ki so danes stara tam okoli 3 milijarde let,po zaslugi vesoljnega človeštva Kaj nas omejuje danes? Naš realiziran um,ki ne dobi ugodnih EM frekvenc,ki bi mu odprle pot do našega podedovanega brezčasnega genskega spomina naše vrste,kar teologija imenuje z dušo.
#9
Zim Zelen
1
Dec 04, 2017
*abram1b2 Cej
Sploh si ne znam predstavljati kaj se bo zgodilo z Zemljo, soncem, osončjem v časovnici (milijardah) s katero operiraš.
Z isto gotovostjo lahko iz mojega brezčasnega spomina potegnem in trdim, da bo Zemlja uparjena, naše osončje pa v črni luknji.
Človečki si bomo pa naredili konec nam znanega sveta, veliko veliko prej.
Tudi jaz nikogar ne silim v verjetje moje npovedi saj smo vsi del istega in v vsakem izmed nas je "prognoza". Le priznati si moramo, kar nam čutila govore.
Lp
#8
abram1b2 Cej
0
Dec 04, 2017
Radmila :)***
#7
Radmila Čučak
0
Dec 04, 2017
Večni sen
je rojen na krilih brezčasne Luči,
ki trga tančico nejasnosti
in gre skozi čas
tkaje nenehne vzorce bivanja

(R. Tagore, Šantiniketan 1929)
#6
Radmila Čučak
0
Dec 04, 2017
Skrivnost ostaja nema,
pomen tega romanja,
neskončna pustolovščina obstoja...

ki se pno po nebu nje plameni
v neštete kolobarje poti...
dokler naposled spoznanje
ne zablesti iz mraka.....

v neskončnosti človeškega duha
in v bledo obsijani zori....
molče zre skozi razpoko v megli

vizijo življenja in ljubezni,
ki vznika iz hrumenja
bolečine in radosti.....

(Šantiniketan)
#5
abram1b2 Cej
0
Dec 04, 2017
Zim Zelen :)*
Totalnega uničenja človeštva ne bo nikoli.Bo samo delno ciklično uničenje-civilizacijski valovi,kot posledica cikličnega samozlivanja Zemlje. Uničenje Zemljanov bo, ko se bo naše osončje zopet ciklično samozlilo. Predvidevam,da čez kakšnih 9-10 milijard let. To pa še ne pomeni konec človeštva.Človeštvo bo zopet naselilo planet Zemjo ko bo osončje v svojem novem 15 milijardnem ciku staro cca 2-3 milijarde let..Nič v vesolju ni nastalo in nič ne bo končalo,ker vedno sedaj vse ciklično umira in se samorojeva.Tu igra človeštvo vlogo sejalca,žanjca in varuha večno sedanjega vesoljnega *življenja. Tako meni govori moj akumuliran brezčasen genski spomin naše vrste /duša/. Je to komu všeč, ali verjame v to je njegova zadeva. Praviš ČLOVEČKI? Ne verjameš vase in v soljudi?
#4
Zim Zelen
0
Dec 04, 2017
Glede nato, kaj ljudje (človečki) počnemo sebi in življenju na planetu nasploh, smo največja vseuničujoča "zmota", stvarstva!

Ali je pa to le razvojna faza, skozi katero mora človeštvo pred totalnim uničenjem?
#3
abram1b2 Cej
0
Dec 04, 2017
haapy yack:)*
Po tebi naši civilizaciji vladajo nezemljani ? Nepomebno kaj si želi človek ukrotiti,pomembno je,ali je res človek narejen po naročilu in kdo je naročnik? Sam tem pravljicam ne verjamem.

Človeka danes muči nerazumevanje enotne večno sedaj iste vseobsežne vesoljne samozakonitosti,kjer je cikličnost ponavljajočih dob ključna.Te dobe pa nosijo različne EM frekvence,ki v dvigu ali padu odločilno plivajo na naše psihofizične danosti.S tem pa na tehnično duhovni in fizični izgled človeštva
#2
haapy yack
1
Dec 03, 2017
hoj
Adam prvi suženj narejen po naročilu. Kaj vse je počelo bitje imenovano človek na planetu v tisoč letjih potem ta izdelek ne more biti čudež. Prej nebodigatreba. Človek bi rad ukrotil naravo. Ukrotit ne more niti sebe.
Vse za kar je človek sposoben je uničevanje svoje hiše, ki se imenuje Zemlja. Da nekdo uničuje svoj dom v katerem prebiva ni noben čudež, ampak idiotizem največjega kalibra.
Najbolj butast pa je bila neka vojna imenvana Trojanska vojna. Zarad neke ženske imenvane krasna Helena. Neka epika? Blesav do amena.
Čeprav neka grška epska zgodba, Kypria, prikazuje to vojno kot vnaprej načrtovano spletko velikega "boga" Zevsa. Jebeš tazga "boga".
Pišuka prvi globalist, ki je načrtoval preko te vojne z lažnim vzrokom depupolacijo viška ljudi.

Evo kaj govori ta zadeva: Bilo je to v časih, ko se je na tisoče in tisoče ljudi stiskalo na širokih Zemljinih grudeh. Zevsu so šli nekam in je kao v svoji veliki modrosti odločil, da bo rešil to breme Zemlje.
In tako je on namenoma izzval spoad pr nari Iliju (Troja), s ciljem, da se preko smrti reši odvečnih.
Rockefeller bi ga ziher povabil na pivo.
SP'LETKARSKILAŽNIBOGOVIPRES
BODITEVCVETJU
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-12-01 07:58:15 (Dec 01, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

7740.) miškolin - josip ribičič

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7081.) cesarjeva nova oblačila snežna kraljica - hans christian andersen

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

6640.) moj prijatelj piki jakob - kajetan kivič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj