Zemeljska civilizacija- čebelji panj brez matice

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2017-09-17 ob 11:03:06

Matica ne nadzoruje svojega panja,ona skrbi da panj sploh živi.Mi se danes obnašamo in živimo kot panj brez matice. Troti in delavke skrbijo zgolj za svoj položaj, a ne uvidijo,da takšni kot so- ne bodo preživeli. Nihče več ne skrbi za panj inj panj /civilizacija/ umira na obroke.

Vprašanje je ,kaj je,kam je šla in kje se nahaja civilizacijska matica. Po mojem razumevanju zadev je matica po naravni poti izgubljeno civilizacijsko znanje. Izgubljeno znanje je naravni ciklični proces,kateremu se nikoli ne moremo izogniti,zaradi same enotne večno-sedaj iste vesobsežne vesoljne naravne zakonitosti njenega večno sedanjega  samodelovanja. Mi kot civilizacija nismo še sposobniti tega izgubljenega znanja dešifrirati v civilizacijski brezčasni teološki zapuščini,ki je enotna  osnova vseh verstev sveta. Iz tega vzroka naš civilizacijski panj ne more normalno živeti.Nima matice-znanja in razumevanja večno sedanjega vesoljnega samodogajanja in njegove enotne vseobsegajoče zakonitosti..

Civilizacijo danes vodijo kaotiočni in egoistični ljudje,ki si umišljajo,da so izbrani,da vodijo in usmerjajo naš civilizacijski panj.Naša demokracija je lažna,naše sodstvo,naši vladarji in politiki ,znanstveniki itd. so nič drugega kot troti in delavke,ki so si s prevaro in brezsrčnostjo izborili položaj v tem našem civilizacijskem panju. Matice-pravega znanja pa nihče od njih ne poseduje.

Iz vseh teh kaotičnih nevzdržnih razmer v našem civilizacijskem panju se  moramo odrinjeni na rob potruditi,da najdemo matico-znanje,ki bo nas in celoten panj odrešilo. Nihče namesto nas ne bo uredil tega našega civilizacijskega panja brez matice- pravega znanja.Čas je,da odrinjeni na rob panja prevzamemo odgovornost za naš civilizacijski panj. Vsak od nas je dolžan v imenu ohranjanja in normalizacije zemeljskega življenja iskati matico-pravo znanje in razumevanje. Ne bodimo samo delavke in troti,ki se borijo za svoj poločaj v panju.Naučimo se delovati v dobro našega celotnega panja.Ne bodimo kot troti in delavke s položajem v panju.Naj bo naš smisel iskanje izgubljene matice.Smerokazev je veliko! Če si jih želimo razumeti in videti je naš uspeh zagotovljen. Xmept*= Rmept* > EM T.0.A/O <Amept* = Xmept* Tu je naša matica. Lp*Povezana slika

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
11
abram1b2 Cej
0
Sep 20, 2017
haapy yack.)*
Res je. Zemlja nikoli ni bila,ni in ne bo Raj.Enostavno ne more biti po sami naravni vesoljni zakonitosti,ker je naše osončje satelitsko,ali sinovo.. Raj je v naši galaksiji na 6 planetarnih /očetovih/Osončjih. Nekaj Zemljanov bo odrešenih //vnebovzetje/ in nagrajenih s pravim življenjem. To se zgodi na vrhu vsakega 28000 letnega civilizacijskega vala.Takrat Zemljani spoznamo in dojamemo smisel našega bivanja in vse življenjske možnosti,ki jih nismo zmogli uresničiti. Mi kot Zemljani nikoli nismo vesoljno življenjsko uspešni.Ko spoznamo začnemo takoj zopet ciklično padati.Lp:)**
#11
haapy yack
0
Sep 19, 2017
hoj
k
Kakor koli obračate je zemeljska obla klavnica, najbolj razširjeno čustvo med živimi bitji pa je strah.
kdoseukavrajzdiagnozopropadačloveštvapres
boditevcvetju
#10
abram1b2 Cej
0
Sep 19, 2017
Radmila :)***
Se popolnoma strinjam s povedanim.7# in 8# Hvala!**
#9
Radmila Čučak
1
Sep 19, 2017
Danes imamo precej tehnološkega znanja, manjka pa sinergije, smiselne povezave v celoto vedenja o Stvarstvu in razumevanja duhovnih zakonov.

Človek je pozabil, kdo je in zakaj obstaja. Zato čas svojega bivanja na tem planetu nespametno troši, včasih tudi zlorablja, brez zavedanja, da vsako dejanje nosi ustrezno posledico.

Okupirani z materialnimi dobrinami, pozabljamo na svojo duhovno bit in na dejstvo, da nam povezava z Bogom v sebi, kot Izvirom ljubezni in življenja, daje občutek smisla našega obstoja
#8
Radmila Čučak
1
Sep 19, 2017
Vedenje je bleščeča svetloba v srcu,
ki mistiku omogoča prenos misterijev
iz enega sveta v drugi,
da lahko vidi stvari tako,
kot mu jih Bog pokaže

Sufi Abu Bakr Muhammed Al.Wasiti
#7
abram1b2 Cej
0
Sep 19, 2017
Matitz
Eter- je kaj? Je to mogoče EM sila? Matitz, ti si prevelik zame,če sai ti edina sila.Na tvojem mestu bi podal svojo razlago,če jo seveda imaš? Kot zaznavam ti verjetno ješ sam sebe.Uživaj !
#6
Zim Zelen
1
Sep 19, 2017
*Matiz #4
Se strinjam, samo gozdne vile te lahko spravijo v red, druge sile ni!
#5
Matitz
1
Sep 19, 2017
v vesolju ni nobene omembe vredne sile, razen mene
#4
Matitz
1
Sep 19, 2017
če ne bi jaz živel v gozdu in telepatično emitiral vseobsegajočega znanja, bi že zdavnaj šlo vse v kurac.

abram, vse kar veš in si kadarkoli in boš vedel, si prejel od mene, ki živim v gozu in ne jem. tega do zdaj nisi vedel, zato ti povem!

je pa res, da si precej stvari razlagaš narobe, ker v etru prihaja do popačenj.

drugi teden organiziram začetni tečaj pranojedstva, zate zastonj.
s seboj obvezno prinesti hompas.
#3
abram1b2 Cej
0
Sep 18, 2017
zarja 23 novak :))*
#2
zarja23 novak
1
Sep 17, 2017
Dobro napisano;predvsem pa resnično ! V vesolju obstaja Sila, ki tekoče spreminja vse obstoječe v njegovem samoobstoju in samodelovaju. Obstajajo pa tudi zakonitosti,katere spoznanje bo spremenilo ta svet, ne bo ga uničilo,bo ga pa še nadgradilo v vzpejajočem ciklu, v spušajočem ciklu pa ga bo degradiralo. Nov veter mora priti,nove misli to pa pomeni tudi nove ljudi,spremenjene, boljše.lp :)
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-09-17 11:03:06 (Sep 17, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZAKAJ SE NAŠ DNK-GENOM -ODZIVA NA EM FREKVENCE
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

bet365 poker vam je sedaj na voljo tudi preko slovenske spletne strani. vse kar je potrebno je to, da greste na spletno stran https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-poker/ kjer se lahko registirirate in potem lahko preizkusite svojo srečo s kartami.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če želite imeti telefon srednjega ranga, ki je zelo zmogljiv in ponuja skoraj vse kar imajo telefoni v premijskem razredu, potem je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy j6 - https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-j6-ds-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

močna mobilna nakladalna ploščad ausbau. naša mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko precej prihrani čas za nakladanje in razkladanje tovora. proizvajamo modele z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko je izdelana nestandardnih dimenzij in za nestandardne namene. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. več o izdelku mobilna nakladalna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj