ZABLODE IZ CERNA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2017-03-10 ob 11:47:09

Ugotavljanje, ali se anitvodikov in vodikov atom obnašata po istih zakonih, je glavni cilj raziskave antimaterije. Omogoča nam ga uporaba laserja. Načeloma je premikanje in lovljenje antiprotonov ali pozitronov enostavno, saj so nabiti delci. Toda ko kombiniraš oba tipa, dobiš nevtralni antivodik, ki ga je veliko težje ujeti. Zato smo oblikovali posebno magnetno past, ki izrablja dejstvo, da je antivodik rahlo magneten,« v Cernovem sporočilu za javnost pojasnjuje Jeffrey Hangst, uradni informator pri eksperimentu Alpha.

Standardni model elektrošibke in močne interakcije je teorija fizike osnovnih delcev, ki opisuje močno, šibko in elektromagnetno osnovno silo, kot tudi osnovne delce, ki sestavljajo snov. Standardni model je teorija kvantnega polja, in je skladen tako s kvantno mehaniko kot s posebno teorijo relativnosti. Do zdaj skoraj vsa eksperimentalna preverjanja teh treh osnovnih sil potrjujejo napovedi standardnega modela. Kljub vsemu pa standardni model ni popoln opis osnovnih sil, saj ne opisuje gravitacije. vir:Wikipedija internet

Že sam sebi sem včasih zopren s tem svojim nestrinjanjem s Cernom.Mogoče nisem intelektualno dorasel tem zbranim genijem v Cernu.NIkakor se ne morem strinjati z ničemer kar pride iz njihovega medijskega centra v javnost. Če so se sposobni zlagati,da so odkrili Higgsov bozon so sposobni še večjih laži.Zakaj niso posredovali  v javnost odgovora kako snov dobi maso. Že samo vprašanje delitve snovi in mase je čista bedarija.Še večja bedarija je delitev same materije na materijo in antimaterijo. Zakaj ?

Zato ker se snov- materija lahko sočasno izraža kot materija in antimaterija, ali kot realizirana in akumulirana vrednost mase energije prostora ,t.časa,*življenja.. Tem genijem v Cernu še ni kapnilo,da se lahko osnovni delec sočasno izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase energije,kjub temu,da je navzven enotne vrednosti. To bi se dalo zelo enostavno rešiti in razumeti  z geometrijskim vzorcem t.i. kvadrature kroga ali enotnim telesom kocke krogle v obliki poenotenega lika obeh vrednosti. Na osnovni delec mase energije bi bilo potrebno  gledati kot na poenoteno telo obeh sočasnih vrednosti kocke-krogle,Tako se lahko delec sočasno izraža kot kocka akumulirana materija in krogla realizirana antimaterija v poenoteni vrednosti obeh. To se da lepo obrazložiti tudi s pojmom t. časa preko T.O. ničelne točke sedaj,ki v sebi sočasno združuje prihodnost in preteklost in se izraža kot enotna vrednost obeh kot dimenzija časa  večno sedaj. Ali lahko v točki sedaj ločite prihodnost od preteklosti-nemogoče. In v Cernu počnejo nemogoče bedarije. Sami ugotavljajo,da se materija antimaterija obnašata enako. Normalno, ker sta poenotene vrednosti..

Osnovni delci mase energije-.snovi-matrije so v celotnem vesolju popolnoma enake vrednosti.Torej enoten model osnovnih delcev.Ker pa se vsak osnovni delec sočasno lahko izraža nevtralno,v vezju z drugimi delci pa se zopet lahko izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase energije.Iz teh EM vezji interakcij med delci izhajajo vse pojavne oblike vesolja in v vesolju.

Največja neumnost je trditev iz Cerna,da je antivodik malo magneten.Vsak vodik in vsak osnovni delec je v resnici magneten,ker že ima znotraj sebe EM interakcijo med svojo akumulirano in realizirano vrednostjo. Opis- kocka kroga kot poenoteno telo obeh. Če bi želeli zapisati enotno vesoljno  samo zakonitost  v geometrijski obliki bi jo lahko zapisali.

Poenoteno telo mept* = Krogla mept* > EM T.O. A/O < Kocka mept* = Poenoteno telo mept* 

Zapis v vrednosti poenoteni vrednosti  časa

Čas = Preteklost mept*> EM T.0. sedaj  A/ O 

Zato se sama enotna vesoljna večno sedanja samozakonistost zapiše:

Xmept* = Rmept* > EM T.0. A/O > Amept* = Xmept*   ZATO : Einsteinova relativnost nima nikakršnje prave vrednosti.

Danes iščejo gravitacijsko valovanje z t.i. gravitacijskimi lečami. In kaj bodo odkrili ? Ničesar bistvenega! Logično je da EM valovanje ki izhaja iz medsebojnega EM vezja nebesnih teles odmakne od smeri,ker ga njegovo masivno telo njegovega EM vezja odrine od sebe.To je popolnoma isti pojav kot pri odrivu ali vleku magnetnega polja.Ali bodo tu tudi izumili nove gravitacijske leče?

Moje razlage so laične in se tega popolnoma zavedam in za njih nimam dokaza,delam pa praktično na oprijemljivem dokazu, ki bo potrdil,,, ali ovrgel moje razumevanje.  O večnem samodelovanju vesolja niti ne bom razlagal,ker kdor razume napisano bo tudi dojel kako vesolje večno sedaj sočasno samoumira in se samorojeva v ciklih vse in vsake svoje pojavnosti.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-03-10 11:47:09 (Mar 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
KDAJ LAHKO PRESEŽEŠ SAMEGA SEBE ?
KDO BO REŠIL SLOVENIJO ?
RESNICA
POGLEJ IN RAZMISLI !
Abram -tvoje reptilske komentarje brišem -Dajana Babič
Ištarina vrata
SEDANJI SKLIC ZA NOVEGA PREDSEDNIKA DZ SE JE ZAČEL S KREGANJEM
IMAŠ DOMIŠLJIJO ?
MARIJINO VNEBOVZETJE
STVARNIK JE RAČUNALNIK !!!!!
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2018
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

5292.) mala čarovnica lili  polet na luno - knister

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 14.99 €

7481.) travniške rastline na slovenskem - andrej seliškar in tone wraber

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 19.99 €

7716.) ana karenina - tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

5032.) alkimist - paulo coelho

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

ponudba posojila med posamezniki resno in hitro v 72 urah   smo skupina posameznikov z a kapital, ki se bo uporabljal za dodeljevanje kreditov med posamezniki osebam v finančnih težavah in lahko vrnejo znesek posojila. naši posojilni pogoji so preprosti in dobro opredeljeni. naše posojilo se začne od 5.000 do 20.000.000 € z 2-odstotno diskontno stopnjo in roki bodo določeni glede na vaš proračun. če ste zainteresirani ali če imate projekte, ki nam jih lahko pokličete to e-poštno sporočilo: mariakovac841@gmail.com

Kategorija: Motorji za plovila

Cena: 50000 €

4907.) nemščina za ptt delavce

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 17.99 €

4204.) aikido - ljubomir vračarević 3.dan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 27.99 €

3568.) srečanje z umetniki - kristina brenkova

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

7708.) opća  enciklopedija jugoslavenskog leksikografskog zavoda

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

7710.) veliki splošni leksikon zbirka 20 knjig

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

če še razmišljate o tem, kaj podariti za darilo, ker greste popoldne na praznovanje rojstnega dneva, potem je nabolje, da pregledate ponudbo podjetja moje darilo. tam boste našli različna darila za rojstni dan.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7362.) za zdrav naraščaj - dr. živko prebeg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj