90% NAŠE BITI ZAVZEMA POLJE NEZAVEDNEGA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-12-11 ob 10:57:40

Logično vprašanje,kako naj potem razumemo vseobsežno vesolje, če smo dokazano neozaveščeni palčki ? Ali naš izobraževalni sistem kaj pripomore k našemu  ozaveščanju nezavednega? Popolnoma nič .Če se naučimo veljavnega  pravopisa, matematike geometrije celotnega poznanega naravoslovja , družboslovja in tujih jezikov ,še ne pomeni, da smo uspeli karkoli preko izobraževalnega sistema resnično ozavestiti v sebi.Izobraževalni sistem danes je največji krivec in najbolj zavajajoč sistem. . Izobraževalni sistem danes v resnici proizvaja človeške ego miselne hlapce.Izobraževalni sistem si je umetno ustvaril status vrhovnega strokovnega sodnika z lepo upeljano hierarhijo, ki naučenim papagajem -žal- ne dopušča več svobodne misli.Vedno je nekdo strokovni  mentor in dirigent ,četudi je v resnici zahojen komolčar, ki mu je uspelo prehoditi pot naučenega strokovnega človeškega papagaja.Ta papagaj uveljavlja ista pravila avtoritete kot jo je sam doživljaj in ne dopušča nobene svobodomiselnosti izven  dogovorjenega načrta  dela.

Hvaležen sem PW,da ima človeka z imenom haapy yack, in še nekaj njih, ki se trudijo na sebi lasten način razbiti ta znanstveno tehnološki in izobraževalni nateg tvorcev NWO. Posredoval mi je tale video, ki ga priporočam vsem ,da si ga ogledate. Potem bom dal semle skice ,ki pokažejo kako do zastonjske energije.

https://www.youtube.com/watch?v=tXWA5DB-TNg&spfreload=10   Priročam ogled tega videa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/12/11/publishwall_1481448132_1624992.jpg  1.Poglejte možnost smeri rotacije z dvigom ali spustom rotorja preko osi -rotacije Naris 6 glavnih piramid in 6 omejitvenih- ki omogočajo kotni samo premik- velikih piramid glede na rotacijo.Ali Zemlja nima 6  velikih in 6 malih tektonskih plošč? Agregat ne rabi ničesar,da samodeluje in ga zaženeš ali ustaviš samo z dvigom ali spustom preko  varoval na ohišju zgoraj..V srednjem položaju miruje.

2.image

Preko osi osrednega rotorja do zastonjske energije. Sistem je 1. notranji stator =vlek rotorja, 2.rotor z osjo  in 3.zunanji stator= odriv rotorja.Stranski ris agregata EL-Mago.Risba 2 ni popolna,v osnovi podpre razlago. Razumite, da nekaj še moram ohraniti zase. Čas še ni pravi. Primerjate skice z sistemom rotacije v videu.

Ta agregat opravičuje mojo  enačbo  enotne večno sedanje vesojne samozakonitasti:

Xmept* = Rmept* > EM T.O. A/O < Amept* = Xmept*

NIkola Tesla je imel še kako prav. Če imaš zastonjski neomejen vir energije,lahko Zemlja preživi 40 milijardno populacijo.Zakaj tvorci NWO namerno uničujejo človeštvo ?

S to energijo lahko slano vodo spremeniš v sladko in ozeleniš celo puščave..Odpraviš ekološko osnaževanje planeta itd.Zakaj smo tako pohlepni in egocentrični, tudi to je sedaj še naravno. Čas je,da se te pohlepnosti ,samovšečnosti in hkrati strahu ki je osnova naraščajočega egoizma med nami- znebimo.

Dodal pravo risbo !

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/12/12/publishwall_resized_1481579093_4214552.jpgšt.3

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
24
abram1b2 Cej
0
Dec 13, 2016
Človeštvo je žal pozabilo zakonitost svete gradnje megalitskih temljev. Zemlja nima mono magnetizma. V bistvu je vse vedenje na Zemlji subjektivno z očitnim manjkom objektivnega. Mi še nismo sposobni ločiti subjektivno od objektivnega, Danes si lahko uspešen, če zmoreš uveljaviti svoje subjektivno teorijo-odkritje, ki z objektivnim nima nič skupnega.

Vse je odvisno od tega kako znaš danes svoj ego uveljaviti in s kakšno finačno podporo, da javnost lahko sprejme tvoje subjektivno znanje.

MI imamo danes v znanosti ,politiki in kapitalu skratka povsod v družbi vladavino subjektivnih avtoritet in nimamo objektivnih, ki so edine verodostojne.

Človek danes še ne zmore zanikati svoje subjektivne minljive ego pomembnosti. Nismo še sposobni objektivnega razumevanja samih sebe.Upam,da me razumeš?
#24
Andrej Slovenija
0
Dec 13, 2016
Abram, zidarji bi morali več vedet kako so včasih gradili. Res so bili cikli, ne moremo pa vedet časovno kdaj so se zgodili. Severni pol se premika. Južni pol ne obstaja.
To metodo katero uporabljajo danes za datiranje, je neverodostojna, oziroma je določena brez pravega temelja.
#23
abram1b2 Cej
0
Dec 13, 2016
Andrej 21#

To tehnologijo megalitske gradnje in obdelavo kamnitih blokov moramo mi ponovno odkriti. Upam si trditi,da bomo tudi mi gradili megalitske strukture za naše zanamce. Gradili bomo na osnovi računalniške simulacije ponovnega nihaja ZEmlja. Gradili bomo na področjuh kjer bodo najmanjše možnosti,da jih poplavijo oceanske voda in to v pasu 30 stopinj S in J zemljepisne širine. Tam naj bi se kopno ohranilo in ne bi bilo ledu z nastopom nove edene dobe. Upam, da lahko povežeš od kje so stare megalitske strukture. Najprej moramo odkriti tehnoogijo gradnje in strojno opremo ki to omogoča .Piramide v Gizi niso nikoli gradili Egipčani niti piramid v Andih Mayi, ampak vse to izvira iz starega civilizacijskega vala,ki ga mi danes imenujemo Atlantida.
#22
Andrej Slovenija
0
Dec 13, 2016
Abram, najprej bi rad razumel kaj se je dogajalo v preteklosti. Kakšno tehnologijo so uporabljali takrat. Te današnje teorije nimajo vrednosti, ker ne znajo razložit drevnih civilizacij.

Megaliti

http://megaliths.org/
#21
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej -Risba št.3 Vorteks
Predstavljaj si zgoraj Sonce,spodaj na krožnico postavi Jupiter potem povežeš vse planta na osrednjo os Vortexa v asteroidnem pasu ,ta na skici ni priksazan. Planeti so vezani naprej na središčno os preko EM repov in nazaj na svoje satelite. Tako dobimo dve sočasni rotaciji v nasprotno smer okoli središne osi osončja..Jupiter in Sonce tvorita osno rotacijo, tudi zlivanja realizirane in akumulirane mase,tako jupiter z vsemi sateliti osončja tvori akumulirano maso energijo in Sonce z vsemi planeti realizirano maso energijo, ki se nenehno medsebojno zlivata celoten posamični 15 milijardni cikel osončja od njegovega samozlitja do novega samozlitja,kjer je konec cikla sočasno začetek novega 15milijardnega cikla.
#20
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej
Zgradba našega osončja ni heliocentrična. Prvi je opzarjal na heliocentrični sistem v 14 st. NIcole Oresme,nato Kopernik v 16 st. in na koncu Kepler v prehodu v 17 st. Newton ga je potrdil.V resnici Sonce ni središče ampak je središče osno vreteno med soncem in jupitrom v asteroidnem passu. Še eno risbo bom dal semle.
#19
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Heliocentrični model.

http://us.123rf.com/450wm/bswei/bswei1506/bswei150600155/41663607-juggling-businessman-standing-on-top-of-colorful-symbols-ball-balancing-on-a-wire-with-sun-mist-city.jpg
#18
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
abram, ta misli da je zemlja trdno na mestu.
http://i.stack.imgur.com/81yv9.jpg
#17
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej 12#
Vsi izdelovalci UFO ali NLP delajo napako,ker mislijo,da se celoten objekt vrti, V resnici je samodejnih pogonskih agregatov lahko v takšnem plovilu 10-20. Četudi je plovilo manjše se nikoli ne vrti v zunanjem ohišju. Osrednji agregat vedno daje elektriko za pogon plovila , vzdrževanje svetlobe,energijo za instalirane aprature itd.Čim mi pokažejo svetleč objekt na nebu ves v lučeh že vem,da gre za prevaro,ali naravni pojav..
#16
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Haapy yack :)*
Preseravanje bednikov, ki se gredo neke obrede,ker nimajo pokma kako si kvarijo dušo in jo potiskajo zaradi lastnega ega v ozadje..
#15
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej #8
Bom zrisal zmajeve črte Zemlje in ti jih bom dal ob prvi priliki sem. Sveta geometrija je zelo precizna in ne dopušča napak.To lahko rišem samo ko sem popolnoma zbran in samo v tem.Pokažem ob priliki.
#14
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Haapy yack 7#
Šokantno ,vendar tudi pričakovano !.
#13
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Werner Von Braun another Disney HOAX! (My Response)
https://www.youtube.com/watch?v=SDQJX1rvjRY

Werner Von Braun another Disney HOAX! (My Response) - YouTube

http://Wellaware1.com for the truth. PERIOD Description to come If you find the information you just viewed helpful, ple
#12
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
happy yack, vidiš koliko jih je vmešanih v "spiritualne seanse". Od čistilke do zadnjega povabljenega.
#11
haapy yack
0
Dec 12, 2016
hoj
Skrivnostni vesoljski program.
http://exopolitics.org/partial-disclosure-and-competing-secret-space-programs/

Exopolitics » Partial Disclosure and Competing Secret Space Programs

A secret space program run by the U.S. Air Force with the support of the National Security Agency, Defense Intelligence
#10
haapy yack
0
Dec 12, 2016
hoj
https://www.youtube.com/watch?v=jDkdqW6m1Sc
čao

It is Not Satanism - It's Spirituality - Marina Abramovic ~ November 9 2016 - YouTube

Kreëmart at the MoCA Annual Gala 11 12 11 with Marina Abramovic and Deborah Harry. They will put you down as being a rig
#9
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Zmajeve linije i Sveta geometrija (nevroni zemlje)
https://www.youtube.com/watch?v=cYwQkS9sMks
#8
haapy yack
0
Dec 12, 2016
hoj
Tole za naše zavedanje.
https://sli.mg/a/mdv0hG

Maria Occult Gala

60 images in Album
#7
abram1b2 Cej
0
Dec 12, 2016
Andrej
Kako delujejo možganski nevroni? Na osvi česa potekajo miselni procesi.Zemlja se vrti okoli lastne osi .Enkrat se zavrti v 24 urah. Sočasna rotacija v nasprotni smeri vremenski tokovi S-J polaritete realizirano in akumulirano samozlivanje,česar posledica je EM valovanje.:)*
#6
Andrej Slovenija
0
Dec 12, 2016
Abram, gravitacija je izmišljena stvar matematikov. Brez nikakršnega potrjenega dokaza iz laboratorija.
Videoposnetek od 8 minute naprej, pokaže kakšna je oblika našega planeta. Zemlja se ne premika(iluzija) , premika se magnetizem, enako kot severno od ekvatorja se tokovi premikajo v eno smer južno od ekvatorja se premikajo v naspritni smeri.
Točno to pokaže preizkus.
Nikakršne sfere ne prikazujejo EM frekvence.
To sem razumel ob ogledu preizkusa.
#5
Pokaži več komentarjev
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-12-11 10:57:40 (Dec 11, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

si želite poenostaviti svoje življenje? pametni dom vam olajša in omogoča, da lahko svoje naprave nadzorujete tudi na daljavo. možnost imate preverjati temperaturo v stanovanju, prižigati luči, preverite ali so naprave izključene iz vtičnic in hkrati imeti vse pod video nadzorom. več o pametnem domu: https://www.a1.si/smarthome

Kategorija: Dodatki in oprema

Cena: Pokličite za ceno

si želite spletno stran katera vam bom prinašala nove posle in stran, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja, hkrati pa bo izpostavilo vaše prednosti? izdelava spletnih strani zato prepustite nam, saj vam bomo izpolnili vaše želje in poskrbeli, da bo spletna stran tehnično dovršena. več: https://www.dominatus.si/izdelava-spletnih-strani

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Najugodnejše geodetske storitve, storitve izvajamo po celotnem območju slovenije pooblaščeni geodet marjan ocepek, več informacij na www.moj-geodet.si ali na 031/217-713, ali na marjan.ocepek@gmail ali na info@moj-geodet.si #geodetskestoritveocepek #geodetocepek #mojgeodet #najugodengeodet #geodetdomzale #geodettrzin

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj