NE RAZUMEMO SAMI SEBE NE SVETA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-07-06 ob 09:07:13

Vsak človek ima željo,da bi svet in družba bila urejena tako, kot to razume in želi on sam.Kaj je potem vzrok, da je temu tako? Najprej naše nerazumevanje večno sedaj iste enotne vseobsežne vesoljne zakonitosti, kar je osnovni vzrok, da ne razumemo niti sami sebe.Kot sem že omenil mi vsi imamo željo spreminjati svet in našo družbo po lastnih merilih.Kako naj spreminjam svet, če ga ne poznam in ne poznam niti samega  sebe? Vsak med nami misli, da  pozna svet in da ga razume.

Osnovna misel vsakogar je : Meni ne bo nihče solil pameti, kako naj gledam in razumem sebe in svet.

Zakaj   potem naša civilizacija živi v našem očitnem medsebojnem nerazumevanju ? Zakaj bogataš ne razume reveža in zakaj revež ne razume bogataša? Zakaj nek intelektualec  ne razume neukega in nešolanega?  Zakaj oblastnik in birokrat ne razume navadnega državljana? Zakaj zakoni ne veljajo za vse enako, če vseobsežnemu vesolju večno-sedaj  vlada samo ena enotna zakonitost? Vse družbene anomalije izhajajo ravno zaradi našega nepoznavanja te večno-sedaj iste enotne vseobsežne zakonitosti !!

Kako potem mi v resnici živimo ? Mi v resnici živimo po osebnem videnju in razumevanju sveta, kar pomeni,da mi svojo svobodno voljo usmerjamo v napačne življenjske cilje, namesto, da bi SAMO ŽIVELI  uravnoteženo z enotno vesoljno samo zakonitostjo.Ker  ne poznamo tega dejstva, tudi ne moremo in ne znamo živeti !!!

Ravno na PW je zaznati veliko želja posameznikov po družbenih spremembah . Želje so ,da bi bila družba bolj humana in mi bolj enakopravni med seboj. Da bi bilo bogatstvo pravično razdeljeno med vse in zakonodaja za vse enaka.Da bi imeli vsi enake startne osnove za življenje. Enake možnosti dostopa do vseh  državnih institucij in bili povsod enakopravni in tako tudi obravnavani.

Spreminjati svet brez razumevanja le tega in samega sebe je--- ČISTA UTOPIJA ! Zato so naša življenja in naši življenjski cilji in vsa naša življenjska hotenja čista utopija !!! Utopija je naša želja spreminjati svet in družbo, ker se ne zavedamo, da živimo v lastni življenjski utopiji in neznanju.

Običajni ljudje verjamejo znanosti in zaradi lastnega nerazumevanja sveta in samih sebe sprejemajo znanstvene trditve kot čisto zlato, a pri tem ne upoštevajo dejstva, da so znanstveniki isto ljudje z vsemi človeškimi zmotami in predsodki ujeti v isti časovno prostorski sferi lastnega bivanja-- kot oni sami.. Znanstveniki špekulirajo, tako kot so pred njimi špekulirali o svetu in družbi nekoč svečeniki in stari filozofi.

Pa se je svet in družba zadnjih 7000 let kaj spremenila? Bogataši ,oblastniki ,reveži in brezpravni še danes živijo na  Zemlji. Družbene anomalije in medčloveški odnosi so popolnoma enaki kot so bili pred 7000 leti. Mnogi boste rekli kvaliteta življenja je danes večja kot kot je bila takrat??  Kaj vas v to v resnici prepriča???

Večina zmotno misli, da se življenjska doba povečuje zaradi našega napredka znanosti in medicine itd. To sploh ni res !!!! Mi bi še dlje živeli brez vse te znanstveno tehnološke kvazi napredne kramarije !!!

Včeraj je NASA utirila vesoljsko sondo JUNO na tirnico okoli Jupitra. To je bila včeraj novica leta po svetu. V resnici ne bodo poponoma nič novega odkrili, kar jaz že ne vem.Jupiter bo čez točno 10 milijard let postal bela pritlikavka, ki bo na koncu 15 milijardnega cikla našega osončja nase potegnila onemoglo Sonce in celotno zgradbo osončja ,da bi se tako končal in sočasno začel nov 15 milijardni cikel našega satelitskega osončja in tako večno-sedaj- vesolje sočasno umira in se samo rojeva..Ali mi ne, v svoji življenjski samoreprodukciji???

Še enkrat,  z nerazumevanjem večno sedanje vesoljne samobitnosti  in samega sebe, ne moreš, spremeniti ničesar.!!!

Do našega samospoznanja in našega spoznanja enotne večno sedaj iste vesoljne samozakonitosti, je vsaka kritka in poskus spreminjati družbo brezpredmetna in obsojena na neuspeh, pa si mi to kot vesoljno nesamospoznani posamezniki še tako srčno in resnično želeli.

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
6
abram1b2 Cej
0
Jul 10, 2016
haapy yack
Njive ne kosim, ampak okopavam in plevem.Pri meni je ptic,čebel in travniškega cvetja na pretek. Imam travnike , njive in zelenico.Normalno ,da vem kdaj ptice gnezdijo, kdaj zajci in srne kotijo. Naravo čuvam za svoje potomce-- Za globaliste in NWO pa prst v r..t. ! :)* Vse dobro tebi!
#6
haapy yack
0
Jul 10, 2016
hoj
Košnja njive? Jaz puščam travnik, da raste tako kot si je sam zamislil. Pokosim po sredi in ob strani za širino območja kosilnice in travnik razdelim na kvadrate, tudi samo z širino kosilnice. Čebelarji stokajo, ko ljudje sprašujejo za med od travniškega cvetja. Tega ni več, ker se v Sloveniji travniki pokosijo v dveh dneh. Avgusta pokosim travnik tako, da dam kosilnico na najvišji nivo. Nikol ne kosim na balin. Tudi grmičevje in okrasne grme je treba čim poznej obrezati zaradi gnezdenja raznih ptic v njih.
Čuvaj naravo za globaliste.
čao
#5
abram1b2 Cej
1
Jul 09, 2016
Hvalaq Romano!
2 dneva nisem bil prisoten. Imam dela, da se ven ne vidim. Košnja,njive itd.Res je, kar praviš! Lp
#4
Romano Rajkov
0
Jul 08, 2016
Zelo, zelo lep in razsoden zapis Abram. Veliko ljudi jemlje življenje na tem planetu preveč samoumevno, vse premalo pa se poglabljajo v znanost in raziskave. Premalo branja!
#3
rastko plohl
1
Jul 06, 2016
potrebno je iskati kar je res in pravilno
#2
rastko plohl
0
Jul 06, 2016
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-07-06 09:07:13 (Jul 06, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj